Advertentie

‘Dodelijke leugens’ en het kinkhoestvaccin…


x

big pharma enigma

x

x

‘Dodelijke leugens’ en het kinkhoestvaccin…

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

dodelijke medicijnen gotzschke
De cover van het nieuwe boek. Klik voor lead naar de WantToKnow-bookshop.

Tja en zo verschijnen er in één uur tijd 2  berichten op ons netvlies, die mogelijk geen verband hebben, maar wel onze aandacht trokken. Temeer doordat de achterliggende strekking van de beide boodschappen zomaar eensluidend zou kunnen zijn..! Zo was er allereerst de aandacht van Omroep MAX voor het nieuwe boek van professor Peter Gøtzsche, over de maffia-praktijken van Big Pharma. We schreven hier op de site al een artikel over dit boek. Over een industrie die ons -via allerlei uitermate sluwe manipulaties- bewust probeert vol te stoppen met hun -vaak uiterst gevaarlijke- producten: medicijnen..

Vervolgens komen we een Teletekstbericht van vandaag tegen, over het vaccineren van zwangere vrouwen, om de ONGEBOREN VRUCHT van een kinkhoestvaccin te voorzien, dat kinkhoest zou moeten kunnen voorkomen. Vanzelfsprekend laten wij aan jou zelf de conclusie over en dragen alleen aan wat ons opvalt..! Allereerst het interview van huisarts Van der Linden en Bert Keizer, verpleeghuisarts.

Beide artsen werden door omroep MAX geïnterviewd over het pas verschenen boek van Professor Peter Gøtzsche: ‘‘Big Pharma, dodelijke, georganiseerde misdaad’.. Een dikke pil, de Nederlandse vertaling van het Engelstalig boek van deze wetenschappelijk-medische doctor, die meer dan 30 jaar studie in dit boek heeft zitten. Een onthutsend boek, zo vinden ook beide artsen. We kennen huisarts Van der Linden nog van het laffe proces dat het RIVM, opgestookt door Roel Coutinho, ex-hoofd van één van de RIVM-afdelingen, tegen hem aanspande. Van der Linden komt hierop terug in dit interview. (Lees HIER op de site meer over deze zaak)

Dokter Bert Keizer is verpleeghuisarts, filosoof en redacteur van ‘Medisch Contact’, het ‘vakblad voor huisartsen’. Hij schreef een indringend voorwoord in het vertaalde boek. Kijk naar het 10 minuten durende interview:

X
Umberto Tan murw van deze informatie tijdens zijn Tv-programma..
Het was tijdens de uitzending van Humberto Tan’s ‘RTL Late Night’, dat Forensisch expert Selma Eikelenboom dit verhaal op tafel legde, over de 17.000 doden per jaar in Nederland door medische fouten EN DODELIJKE MEDICIJNEN. Selma maakt in de VS met haar man Richard, de ene na de andere doorbraak in spraakmakende moordzaken in de Verenigde Staten, maar volgens haar zijn deze gegevens, veel ernstiger zaken, die eigenlijk de volle aandacht en grote voorrang zouden moeten krijgen. (klik op foto voor lead naar RTL-voor video-fragment)

Umberto Tan murw van medicijn nieuwsx
Het inenten van zwangere vrouwen is normaal, aldus de Gezondheidsraad…
En de idiotie gaat steeds verder, alsof het ‘vaccin’ de Heilige Graal van de gezondheidszorg is geworden. Hallelujah.. Hoe is het mogelijk dat de cowboys van Big Pharma hun tentakels zódanig in ons maatschappelijk bestel hebben gewrongen, dat ze voor hun daden en producten niet direct worden opgepakt en een rechtszaak aan de broek krijgen..?

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld te zijn geworden. Om een paar doden per jaar, soms per tientallen jaren!!, te besparen, is het kennelijk nodig dat miljoenen mensen zich laten inenten.. Hoe bizar.. Waarom worden deze miljoenen vaccinaties (MET VAAK KRACHTIG-VERWOESTENDE BIJWERKINGEN) niet OOK als gevaarlijk bestempeld, in de eerste plaats. Nee, in plaats van de bijwerkingen gewoon onder de ‘werkingen’ te scharen, dient het vaccin en vaccinaties als de Heilige Graal te worden gezien. Inderdaad: hallelujah.

We hebben het commentaar op het teletekstbericht, dat we zojuist onder ogen kregen, maar even in beeld gevangen, hieronder. Het betreft het advies van de ‘Gezondheidsraad’, waarin allerlei wetenschappelijke bollebozen zitten, met vaak krachtige banden met de farmaceutische INDUSTRIE, om zwangere vrouwen te gaan vaccineren.. Zodat de ongeboren vrucht het Heilige Graaltje kan toegediend krijgen. Inclusief alle bijwerkingen natuurlijk, maar dat is kennelijk bijzaak. Of niet? Bepaal zelf je koers, zéker als a.s. jonge moeder en laat je autonome macht over jouw lichaam en dat van je kind, niet afpakken door dit soort -in onze ogen- uitermate vage gezondheidspolitiek. Amen.

kinkhoest ongeborenen vaccineren

34 gedachten over “‘Dodelijke leugens’ en het kinkhoestvaccin…

 1. Het promoten en faciliteren van borstvoeding lijkt me een veel betere optie! Daardoor wordt het immuunsysteem van de pasgeborene versterkt en is de baby bestand tegen dit soort ziektes!

  1. Hoezo? In de vorige eeuw was er alleen maarborstvoeding en was kindersterfte aan de orde van de dag

  2. Kindersterfte aan het begin van de vorige eeuw was te wijten aan de slechte hygiëne. Er was geen riolering. Dit is pas na de 1e wereldoorlog massaal aangelegd.
   Dit heeft echter niets te maken met het inenten van onvolledige immuunsystemen. Alleen de data wordt wél als zodanig gepresenteerd.
   Dat is nu het mooie van statistiek. Je presenteert cijfers, ongeacht hoe deze tot stand zijn gekomen en je geeft een reden die jouw uit komt.

   Tegenwoordig wordt gekeken naar hoe oud mensen worden en men laat daar een statistiek op los. Over levensKWALITEIT wordt met geen woord gerept.

   Kijk eens in je omgeving naar hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, onvruchtbaarheid, respiratoire aandoeningen, alzheimer, reumatoïde artritis, etc.

   Steeds meer mensen krijgen op steeds jongere leeftijd “ouderdom” gerelateerde aandoeningen.

   De “medische” wetenschap is echter alleen maar bezig met symptoombestrijding en niet met oorzaakbestrijding.

   Vaccinaties zijn echt niet zo goed voor een menselijk lichaam als dat men ons wil doen geloven; met name de “hulpstoffen” die ter conservering worden gebruikt (thymerosal – een kwikverbinding) worden steeds vaker gekoppeld aan autisme en andere neuro psychische aandoeningen.

   Maar dat is weer statistiek en deze cijfers worden nergens gepresenteerd.
   We mochten met zijn allen eens wakker worden….

  3. Beter voedsel, beter behuizing (isolatie en warmte), kleding, hygiëne, minder werkuren (sterker worden) en hoger bewustzijn van de combinaties van deze zaken. Niks vaccinaties als oorzaak van terug gedrongen besmettelijke ziekten..

 2. Gezondheidsraad voorzitter van Gool had ook ‘rondgevraagd’ wat mensen ervan vonden.
  1. De vraag zoals van Gool hem citeerde “Hoe staat u er tegenover om de pasgeboren baby extra antistoffen mee te geven?” is uiterst suggestief… Want daar zal immers niemand nee op zeggen. Maar kunnen we zeker weten dat het vaccineren van de moeder tijdens de derde trimester van de zwangerschap, inderdaad dat effect heeft?
  2. En kunnen we zeker weten dat het aldus vaccineren van de moeder geen schade aan het dan nog ongeboren kind oplevert?
  3. Op welke informatie over de ware aard van vaccinaties opereerden de mensen die antwoord gaven op deze geladen vraag?

  En ook: realiseert men zich dat er geen afzonderlijk kinkhoestvaccin is?
  En weet men dat het vaccin dat daar het dichtste bij in de buurt komt, een difterie-kinkhoest-tetanus-polio vaccin is?
  Met daarin bergen aluminium, gifstoffen van 3 bacteriën en sporen van apenniercellen waarop de poliostammen zijn gekweekt….
  Aluminium is zeer ernstig giftig voor de hersenen…

  1. Ach ja, rondvraagjes. Vraag het aan professional Maurice de Hond.
   Die weet alles van (stem)computers.

 3. ‘Hoe het allemaal begon’. Een duidelijk stuk over vaccinaties.
  http://nvkp.nl/informatie/nieuws/nieuws-item/article/enten-in-het-wilde-weg/
  Wat overheden en fabrikanten ook besluiten, indien hun beleid op onderzoek vooruit blijft lopen en de individuele gezondheid ondergeschikt blijft aan de volksgezondheid zou dat wel eens tot gevolg kunnen hebben dat de massale steun van de bevolking voor hun entprogramma’s verder afkalft. Misschien moeten we niet zozeer vrede sluiten met de natuur maar met onszelf

  1. Koekje.
   Het Nederlandse volk lijkt wel in coma te liggen en alles maar goed te vinden.
   Op alle gebied blijven de MEESTEN stil en alles maar accepteren.
   Alles wat in het verleden is opgebouwd wordt nu afgebroken en als je dat aan de mensen verteld krijg je vaak het antwoord WE KUNNEN ER TOCH NIETS AAN VERANDEREN.
   Wat wel opvalt is dat ze daar in omringende landen heel anders over denken en wel actie ondernemen.
   Maar ach we hebben onze mobieltjes en computers toch en vele vrienden op Facebook (waarvan ze de meesten nog nooit persoonlijk hebben ontmoet).

  2. exact Arnold, daarom ben ik maar gestopt met het digi messenger seinen omdat die paar ‘vrienden’ het tot mijn verbijsterende waarneming schijnbaar klaarblijkelijk al steeds normaler vinden dat je ze vrijwel nooit in levende lijve ziet, ik heb daar geen zin meer in die fakery, dan maar ‘alleen’, kijken hoe dat bevalt, kan nooit veel beroerder zijn, nog goedkoper ook, mobiliteit is sowieso gevangenis sovjet peperduur in dit landje.

  3. Inderdaad Arnold, het Nederlandse volk lijkt wel in coma te verkeren (overigens volledig in lijn met de rest van de wereldbevolking!) Toch blijkt tegenwoordig vaak dat mensen exact weten wat er speelt, ze kijken je niet langer aan of je wel goed bij je hoofd bent als je het zoals in dit geval over de maffiastreken van farmaceutische industrie hebt. Maar vaak volgt dan de opmerking “Ach ja, je hebt wel gelijk, maar we hebben het verder toch goed?”

   Dat kun je ongeveer vergelijken met afvoeren van mensen naar het slachthuis en je ze daarvoor waarschuwt, maar ze dan opmerken: “Ach, het zal wel meevallen, de verwarming in het busje staat aan hoor.”

   We staan voor een volgende taak, het ‘wakker’ worden is na 15 jaar informeren via de alternatieve media op gang gekomen, het is niet langer een ‘dood’ paard waar we aan staan te trekken. Maar hoe krijg je een paard dat net zijn ogen heeft geopend, maar nog te lamlendig is om op te staan, op zijn vier benen? Nog eens 15 jaar intensief artikelen aanbieden op Internet? Volgens mij is dan het ‘paard’ allang met het busje afgevoerd! Warm en comfortabel, dat dan weer wel.

  4. Jazeker, “het wakker” worden is goed op gang gekomen. Afhankelijk van de definitie die je hierbij hanteert.
   In Frankrijk gaat een steeds grotere groep naar Le Pen, in Nederland zijn er zeker 35 zetels voor de PVV en in de Oost Europese landen is er een dominante conservatieve stroming. En in Duitsland zie je ook een verandering in stemgedrag.
   De alternatieve media bieden vele realistische haalbare oplossingen aan. Het is zeker niet vooral het afkraken van de “andere” media of het “bestaande bestuur” en al helemaal geen mooie vergezichten of luchtkastelen. Het zijn goede handvaten voor “de ontwakende” mens hoe NU kleine steentjes bij te dragen. Hulde voor de alternatieve media die geheel niet duaal is ingesteld maar consequent de verbinding zoekt en via kleine groepen met haalbare realistische vernieuwingen komt.

  5. Paul.
   Vandaag staat op teletekst (NOS) dat velen in financiele problemen komen door dure zorgkosten en huren voor de woning.
   Deze twee hebben verschillende dingen gemeen namelijk:
   1.Ongeacht of ze winst maken of niet ,elk jaar gaat de premie/huur omhoog.
   2.Net zoals het ook het geval is bij banken zeggen zij dat dit nodig is en vooral (en hier erger ik mij aan)de zorgverzekeraars zeggen dat de verhogingen nodig zijn om de zorg betaalbaar te houden.
   Grotere onzin is niet mogelijk want mensen moeten keuzes maken wat wel en niet wordt vergoedt en standaard wordt het pakket wat vergoedt wordt kleiner wat inhoud dat de mensen zelf steeds meer zelf mogen betalen.
   Waar wel geld voor is zijn sponsoring van allerlei sportevenementen terwijl ik in ieder geval daar geen premie voor betaal.
   Dan zeggen zij dat is reklame en dat levert inkomsten op,maar dan denk ik vroeger had je reklame als je een goed produkt voor een goede prijs aanbood en er is geen betere reklame dan mond op mond reklame maar dat kennen ze kennelijk niet meer.
   Wat betreft huizen verhuurders dat is helemaal schandelijk want die laten huizen bouwen om vervolgens te verhuren totdat de huurder dat afbetaald heeft en vervolgens verkopen ze de woning wat pure winst is dus huurverhoging is helemaal nergens voor nodig maar spekt alleen de kas van de verhuurder.
   Maar ach zolang men dit accepteert zal het gewoon door blijven gaan en steeds meer mensen komen door hun eigen onverschilligheid in de problemen met huis uitzettingen als gevolg en dan gaan ze klagen terwijl ze dat zelf hadden kunnen voorkomen door aktie te ondernemen.

  6. KarlHeinrich.
   Ervanuit gaande dat de machthebbers (elite) eigenlijk een voortzetting van het Nazi beleid zijn/willen maar dan doormiddel van op economisch gebied alles in handen te krijgen vraag ik me dan ook af of op rechtse groepen stemmen juist niet koren op hun molen is.
   Van rechtse groeperingen is bekend dat zij in het verleden geweld niet schuwen en daarbij blijft ook de vraag moeten zij ook niet uitvoeren wat de elite wil?

 4. Ik vind het goed om vragen te stellen, maar dit artikel is erg vreemd in die zin dat er verder geen achtergrond onderzoek is gedaan naar het werk wat door deze onderzoekers is gedaan. Afgaan op een kort nieuwsberichtje is wel makkelijk, maar de media verdraait verhalen nog wel eens om de nieuwswaarde te verhogen.
  Nu is het natuurlijk zo dat farmaceuten proberen hun product te verkopen, maar een medicijn moet door en door getest worden om op de markt te komen. En bijwerkingen van een medicijn worden nauwkeurig geregistreerd. Dus er zit zeker een rem op wat zij kunnen doen.

  Verder vind ik het laatste stukje redelijk kort door de bocht:
  1. het vaccin krijgen alle kinderen sowieso al, nu willen ze het alleen eerder toedienen, zodat de kinderen die het anders in die eerste paar weken toch ziek worden nu niet meer sterven.
  2. je vaccineert de moeder waardoor het kind niet geprikt hoeft te worden. Alleen maar fijn zou ik zeggen.
  3. vaccinaties red het leven van miljoenen mensen per jaar. Dit werkt alleen als (bijna) iedereen zodat het verspreidingsrisico bijna 0 wordt. Kindersterfte en andere gevolgen van infectieziektes zoals onvruchtbaarheid of een geestelijke handicap komen erg weinig meer voor. Dat kan niemand ontkennen en zijn we toch allemaal dankbaar voor?

  Of zie ik dat niet goed?

  1. uh… ikke niet begrijp. Welk artikel, Anna?

   En dat testen kun je wat mij betreft met een al dan niet grote korrel zout nemen. Ik zou niet weten waar die schandalen die regelmatig in de pers opduiken anders vandaan komen.

  2. Heb je het filmpje wel bekeken Anna? Daar worden jou stellingen al in onderuit gehaald. Van goed vertrouwen :).

  3. @Anna: Als reactie op jouw punt 3: Waarom zou ik mezelf of mijn kind moeten laten inspuiten met chemische en biologisch riskante rommel waarvan niet eens bewezen is dat het überhaupt werkzaam is? En als het dan wel zo werkzaam is, zoals jij beweert, waarom ben je dan alsnog zo bang dat ik, of mijn kinderen, dan de jouwe alsnog aansteken? Dan heb je zelf niet veel vertrouwen in het vaccijn dat je zelf adverteert. Deze tegenstrijdigheid alleen al is reden genoeg om eventjes verder te kijken dan de (wellicht onbewuste) propagandapraat die je nu doorvertelt.

  4. Hallo Anna, ja ik zie het ook niet allemaal zo negatief, om de mensen te beschermen moet je natuurlijk wel heel selectief te werk gaan, en heel zeker van de uitkomst zijn.
   Al die schreeuwende mensen, die niets van medicijnen of andere genaasmiddelen afweten, en als schapen het zelfde uitblerren schiet ook niet echt op.
   Mijn vader heeft op zijn hele vroege reizen door klein Azie en Afrika, gezien wat een besmettelijke ziekte kan doen, dit wil zeggen hele gebieden ontvolken, de allereerste reizigers die de zijde route volgden, hebben hier over geschreven, en misschien brachten zij die plagen wel, het waren de luizen en ratten die de meeste ziektes overbrachten, dus het begint bij reinheid van het lichaam, maar goed als mens is het moeilijk om die keus te maken, van de grootste gemene deler, als je 70% van een bevolking kunt redden van een besmettelijke ziekte, moet je enten, in dit soort discussies treed er altijd een soort gekte op, om dat het gezondheids gebeuren in de politiek is getrokken, en nattuurlijk ook door de enorme sommen geld die er mee gemoeid zijn, dat trekt criminele over lijken gaande lieden aan.
   Ik vind wel dat die Gates niets te zoeken hebben in deze materie net zo min als Joly, dit moet door de internationale gezondheids instanties worden geleid, die volkomen onafhankelijk, zonder lobbying of iets dergelijks, hun beslissingen kunnen nemen, er zijn voldoende vatsoenlijke artsen voorhanden om dit uit te voeren, groet Jenne

  5. Anna, dit stukje van jouw stelling is GEBLEKEN, de grootste kletskoek:

   ‘Nu is het natuurlijk zo dat farmaceuten proberen hun product te verkopen, maar een medicijn moet door en door getest worden om op de markt te komen. En bijwerkingen van een medicijn worden nauwkeurig geregistreerd. Dus er zit zeker een rem op wat zij kunnen doen.’

   Koop het boek van Gotschke en verbijster je.
   Nee Anna, je ziet het imo dus niet goed.. Ik geef je nog maar even deze link, kijk eens onderaan bij dit artikel, waar links staan naar álle artikelen hierover op deze site; het loopt volledig parallel met de 30-jarige ervaring van professor dr. Peter Götschke.
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/schade-en-schande-rondom-big-pharma/

   Bij zijn presentatie van het Nederlandse boek, liet hij zien dat Big Pharma = georganiseerde misdaad.. M.a.w. we worden aan alle kanten besodemietert! En niet zo’n beetje ook!

  6. Beste Guido, je kunt natuurlijk het kind met het waswater het raam uit kieperen !
   Maar zo als met alles ligt ook hier de waarheid in het midden.
   Er zijn zo ontzettend veel mensen overleden in het verleden door een gewoon contact ; voorbeeld Indianen van Noord en Zuid Amerika.
   Door het toedienen van entstof, kan er een immuniteit ontstaan waar door vele levens gered kunnen worden.
   Natuurlijk ben ik niet iemand die te hooi en te gras maar mensen injecteer om er geld aan te verdienen, maar helaas het gaat over veel meer in de medicijnen wereld.
   Nogmaals ik vind dit een zaak die door de medisie zelf behoord te worden opgelost, met Artsen waar ik regelmatig contact mee heb, speelt dit onderwerp al lang, maar zij zitten te minste hier in een keurslijf van de overheid gekoppeld aan de pharma maffia, er gaan ontzachelijk veel pharmacisten dicht, het doel is verpakte medicijnen via de supermarkten,
   dan is het hek pas echt van de dam.

 5. Ik ben in ieder geval blij dat er steeds meer mensen wakker blijken te zijn. En zelf beslissen wat goed of slecht is voor zichzelf en hun naasten. Kennisi is macht. Vooral belangrijk voor de gezondheid in deze veranderende wereld!

  1. Dat vind ik nu ook. Vroeger sliep iedereen en lieten ze anderen beslissen.
   Lang leve de vooruitgang.

  2. Helemaal goed Nel en Jaap, imo. De wereld kán naar de ratsemedee, als iedereen zijn macht uit handen gaat nemen; ergo: laten we onze macht, daar waar reeds ‘weggeven’ (meestal in goed vertrouwen), gewoon terugpakken..!

 6. Stel dat er stoffen inzitten die het immuun systeem aantasten dan weet je zeker wanneer je de moeder aan het eind van de zwangerschap vaccineert dat beiden deze gifstoffen binnen krijgen.
  En als de moeder gevaccineerd is,blijft dat spul dan altijd werkzaam of moet de moeder dan bij een volgende zwangerschap weer gevaccineerd worden?
  Ikzelf denk dat de vaccinatie herhaald moet worden bij elke zwangerschap omdat ze op die manier de doses kunnen verhogen waar ze dan ook weer lekker aan verdienen.

 7. Het is het bewust creëren van afhankelijkheid van de “medicijnman”, die hier zijn economisch voordeel mee doet. Deze medicijnman is uitermate goed georganiseerd en krijgt tot vandaag de dag nog volledige rugdekking van de Nederlandse overheid. Hierin beroofd de Nederlandse overheid de burger van haar keuzevrijheid, door veelal verplichte inentingen (of verhoogt de maatschappelijke druk door suggestieve berichtgeving in de media). Verplichte verzekeringen zijn de inkomstenbronnen van de Nederlandse staat, die hiermee vooral degenen(met hun persoonlijke netwerken) verrijken die op deze manier gestaag het schip van staat op een ijsberg af laten koersen. De schijn wordt steeds meer gewekt, dat deze kliek ons niet alleen van onze vrijheid, maar ook van ons leven berooft en de kwaliteit van leven met steeds grotere stappen uitholt.

  1. Wieberen, binnenkort hier op de site, een stuk heftiger verhaal; de link tussen.. Vaccinaties, kanker en.. overbevolking..!

 8. Wat ik niet snap is dat ik als kind al de hele DKTP serie heb gehad dus mag ik ervan uitgaan dat ik mijn antistoffen al aan mijn 3 kinderen tijdens de zwangerschap heb doorgegeven of vergis ik me nu? Hoelang blijven die antistoffen trouwens in je bloed rondzwerven?

 9. Jenne .
  Door vaccinaties krijgt je juist last van mutaties oftewel de ziekte verergert door vaccinatie de mensen die gevaccineerd zijn worden juist zieker en de mensen die niet gevaccineerd zijn juist ziek door de gevaccineerden .
  Al hebben ze meestal wel meer weerstand.

  Gelukkig zijn veel zwangeren op de hoogte dat vaccinatie tijdens zwangerschap niet goed is voor gezondheid van hun kind en zullen ze NIET VACCINEREN.
  Al is het in België weer door onwetendheid dat zij het klakkeloos wel doen.

  Ik ben zwanger en doe ook niet mee aan de onzin van vaccinaties ook de gehoortest blijft achterwege als je weet dat de wereld word gestuurd door frequenties zo ook hersenfrequenties
  Kunnen ze daar heel veel mee dan wel meer.
  Alles word via energiefrequenties georganiseerd
  Het is alles wat leeft wat ze kunnen sturen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.