Advertentie

Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!


x

x

Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!

x

2017 WantToKnow.nl/be
(met veel dank aan onze collega’s van GeenStijl.nl)
x

De Tweet hierboven is van Marcel van den Berg, particulier MH17-onderzoeker. Het is bijna drie jaar na de aanslag op het lijnvluchttoestel van Malaysia Airlines en iedereen lijkt z’n interesse zo’n beetje te hebben verloren in dit dossier. Dat is -hoe gek het op dit moment wellicht klinkt- uitermate gunstig voor minister-president Mark Rutte; hij wordt immers voor de derde keer premier, terwijl er nog heel, heel veel onbeantwoorde vragen liggen, losse eindjes bungelen en met de ‘fuckyou’-vulpen doorgestreepte Wob-documenten op openbaarmaking wachten.

Hoe minder interesse, hoe makkelijker hij de onderste steen onder kan houden. En daar doet onze VVD-er Hr. Onderstesteen, enorm zijn best voor.. Begin deze week oordeelde de rechter dat bepaalde onderzoeksdocumenten over MH17 op verkeerde gronden geheim zijn verklaard en dat Rutte betere smoesjes moet bedenken als hij z’n onderste steentjes in een afgesloten bureaulade wil houden. Daarnaast had de VVD-premier tot 6 april om documenten uit een andere rechtszaak openbaar te maken. Nou, de VVD heeft (geheel volgens verwachting & voorspelling) tot LAATSTE DAG gewacht, maar gaat in beroep tegen die openbaarmaking. “Godverdomme wat cynisch!”, roept hier iemand in de straat. En vandaag natuurlijk de media vol van verontwaardiging. Toch? Nee joh. Overal stilte, geen verontwaardiging, niks.. Niemand die dit politieke spelletje van Rutte nog snapt..

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

Kabinet Rutte probeert RTL, NOS en Volkskrant de pas af te snijden.
RTL-chef Pieter Klein twitterde er over, en liet weten dat RTL samen met NOS en Volkskrant ook in hoger beroep gaan. Er wordt dus heus wel aan gewerkt. Maar wel in de achterkamertjes van bestuur en rechtspraak: er is niets te lezen over de vertragingstactieken van de vvd op de website van RTL.

Ook bij Wobgenoten NOS of Volkskrant geen woord. Terwijl de weigering van Rutte om openheid te geven over zaken waarvan de rechter gezegd heeft dat ze transparant gemaakt moeten worden, op zichzelf best wel hard nieuws is: Rutte houdt bewust zaken achter in dossier MH17, en wil dat zo houden.

De Wob-jurist van RTL, Roger Vleugels, stopt zijn chagrijn in ieder geval niet in de doofpot, getuige deze Tweet:

Talloze open vragen..
Vrijdagmiddag stuurde de Commissie Buitenlandse Zaken een brief aan Bert Koenders, de Minister van BuZa Koenders en diens collega VVD-er Stef Blok, de gelegenheids-Minister van Justitie, met daarin een verzoek om een heleboel informatie en updates. De brief laat goed zien hoe traag het MH17-onderzoek verloopt en hoeveel onderdelen ervan onvolledig en ondoorzichtig blijven, niet alleen voor burgers en nabestaanden, maar ook voor de Tweede Kamer.

Het woord schandalig is hier niet eens meer op de plaats. Het is in één woord op het ‘schofterige’ af, wanneer je bedenkt dat dit over de lijken en nagedachtenis gaat van alle MH17-slachtoffers.. Dit onderzoek heeft meer dan genoeg onderdelen om dagelijks in het nieuws te zijn. Maar twee jaar en negen maanden na de onopgeloste moord op 298 onschuldige mensen, is de interesse voor MH17 marginaal. Hier is deze brief van de Kamercommisie Buitenlandse Zaken:

Nog wat boze tweets van de Wob-jurist van RTL, Roger Vleugels:

 

 

185 gedachten over “Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!

 1. Werk aan de winkel voor het International Strafhof ! Nederland en andere landen waarvan passagiers zijn omgekomen dienen waarschijnlijk hun recht daar te moeten halen.

  1. MH17 is vernietigd in opdracht van de Rothschild-Zionisten uit Londen/Parijs. Mark Rutte is een Rothschild-Zionists. Het internaionaly strafhof staat ook voor 100% onder controle van de Rothschild-Zionisten. Ze gebruiken het om hun politieke en militaire tegenstanders te criminaliseren.

  2. Ik zie een zwakheid bij jou! Zodra ik oproep dat mensen het recht in hun eigen hand moeten nemen wordt je boos. Als je maar je salaris krijgt aan het einde van de maand. Ik zal vaker de mensen adviseren het recht in eigen hand te nemen.

  3. In your case Genies: Bliss in ignorance till your death.
   Jouw obvservatie: Zwakheid en recht in eigen hand willen nemen

   Mijn observatie: Persoonlijkheidsstoornis inclusief:

  4. Laatste reply. IK BEN ONBELANGRIJ. Mijn lot is onbelangrijk. Er zijn 80 kinderen vermoord en 300 onschuldige mensen in MH17 door de Rothschild-Zionisten. Mark Rutte is een Rothschild-Zionist. Het internationale strafhof staat onder control van de Rothschild-Zionisten. De rechtelijke macht en het openbaar ministerie staan onder controle van de Rothschild-Zionisten. De AIVD staat onder controle van de Rothschild-Zionisten.

   Een ieder die wraak en gerechtigheid zoekt zal het NIET vinden bij de vriendjes en vriendinnetjes van de Rothschild-Zionisten.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Roza_Shanina
   (ook Rat en Ram van astrolisch teken, zoals ik dat ben)

   “Zolang ik leef ben ik niet dapper genoeg.” – Roza Shanina

   https://youtu.be/cGdp5_12zW0

   IK BEN ONBELANGRIJK. Een Sith Lord is de DUISTERNIS, dus hoe kan ik hem vrezen? Do you not know death when you see it old man? Thermonuclear war is MY HOUR! There will be no dawn for men!

   Nu gaan wij het NIET meer over mij hebben.

  5. Zolang je wraak zoekt, zal jouw “dawn” niet komen maar je definitieve dood des te eerder.

   Wraak, vergelding, oog om oog, frustratie, boosheid, cult allemaal subjectieve tot niets leidende emoties van ziekelijke individuen

   En nu hier niet meer op reageren hoor ge-nietje

  6. Ik ben gewend aan 3-5 doodsbedreiging per dag de afgelopen 6 jaar dat ik 3 propaganda oorlogen heb gedaan. Eerst Syrie, toen de Oekraine en toen weer Syrie. Ik ben er nog steeds. Ook zal mijn ondergang niks veranderen ten aanzien van de aanstaande thermonucleaire oorlog. Anders had ik er toch niks over gezegd! Zo dom kom ik toch niet over of wel soms? Het is onvermijdelijk geworden. Ik begrijp dat je bezorgd bent.

   Er was een tijd dat ik niet misleide, stookte, etc. Wat jullie psyops doen, wat de Rothschild-Zionisten doen. Dat mag ik ook doen. En erger! Ik ben Gandalf die de ring of power heeft opgepakt.

   https://youtu.be/00Jjj6oI5fg

   IT WILL WIELD A POWER TO GREAT AND TERRIBLE TO IMAGINE

   Hadden jullie maar voor de openheid en eerlijkheid moeten kiezen. Nu is jullie einde nabij. Het is niet leuk om een bom op je kop te krijgen. Had je eerder moeten bedenken, 300 jaar eerder.

  7. “Zo dom kom ik toch niet over of wel soms? Het is onvermijdelijk geworden. Ik begrijp dat je bezorgd bent.”

   Bezorgd ben ik niet, waar haal je die wijsheid vandaan? En op de eerste vraag moet ik toch echt bevestigend antwoorden…

  8. Ik zou je precies kunnen uitleggen hoe je een thermonucleaire oorlog veroorzaakt door propaganda. Elke kan stap die je moet doen! Maar als ik dat doe kan je hem ook voorkomen. Je mag enkel weten dat wat geen invloed heeft op de gebeurtenissen.

 2. Als echt bewezen kan worden dat Rusland de dader is dan was dat hele onderzoek reeds lang afgerond en zaten er een paar Russische militairen in de gevangenis.
  Nu lijkt het er eerder op dat inderdaad wel Oekraïne de dader is en om de ‘goede relatie met Oekraïne’ in stand te houden is deze vertragingstactiek nu gaande, in de vage hoop dat het stilletjes overwaait.
  Juist door deze tactiek is het overduidelijk dat Rutte de dader in bescherming neemt.
  Ik hoop dat het FVD hier ook gepaste vragen over gaat stellen.

  1. Ik begin me af te vragen of het FvD z’n scherpte en strijdbaarheid verloren heeft met z’n aantree in de 2e kamer.

  2. Mensen die 10.000 euro per maand vangen gaan geen kritische vragen stellen. Zo werkt het politieke systeem.

  1. ??? elke link wordt toegestaan.. Waar heb je het over.. Je ziet overal complotten?

  2. Haha Guido, overal complotten zien is iets wat wel getriggered wordt als je de commentaren op deze site leest.

   Met onderstaande 2 links werd gisteren commentaar niet geplaatst (Tot 3x toe met verschillende tekst erbij). Zonder de links werd het commentaar wel geplaatst.
   Links:
   <> Nu wel geplaatst?
   (Dan stuur ik de links wel via de contact pagina ter leering en de vermaek)

  3. De site is in ieder geval wel consequent, ook via de contactpagina wordt niet verstuurd.
   “Failed to send your message. Please try later or contact the administrator by another method.”

   Nu de links zonder http en / en . erin:
   — nl wikipedia.org wiki Fantasie_en_dagdromen —
   — nl wikihow.com Omgaan-met-onmogelijke-mensen —

  4. Geen idee mijn beste, edoch zou je wel kunnen concluderen dat menigmaal een getrokken conclusie in de categorie “ejaculatie praecox” behoort.

  5. 4.6
   Het fenomeen is hier bekend.
   Cozmic die nu weer gelukzalig freubelt, heeft zelf het nogal ordinaire programmaatje aangewezen dat het skippen veroorzaakt.
   Voldoende trefwoorden geven, helpt wel eens.

  6. Wikipedia gebruikt in het adres soms tekens waar niet iedere tekstverwerker raad mee weet. zoals inderdaad _ en ()jes. Hoogst irritant.

  7. Mij viel op dat als je qoutes in deze tekens zet, dat dan de tekst ertussen niet meekomt. Verder kan je volgens mij altijd een wikipedia-link versturen, maar niet altijd de inhoud. Wellicht moet AC een gift doen aan wiki dat het dan veranderd? Het kan ook aan de intentie van AC liggen, zuiver genoeg? 😉

  8. de tekens komen ook al niet mee….? dan maar los, dit teken bedoel ik < en hetzelfde maar dan andersom. 🙂

  9. The power of the dark side (force) wil niet dat jij die links plaats.

  10. Er is zoals meestal, gen-nietje, een meer aardse en realistische uitleg voor dit fenomeen. Het heeft in deze niets te maken met de dark site, een sith lord, zionisten of wat dies meer zij. Zelfs het aloude politbureau had er niets mee te maken 🙂

  11. Zolang het jouw kinderen maar niet zijn die vermoord worden door de Rothschild-Zionisten. Zolang er maar salaris is aan het einde van de maand en hopenlijk ooit pensioen. Die mensen die net 80 kinderen verloren hebben in MH17, ach die moeten die moorden op hun nageslacht door de Rothschild-Zionisten maar accepteren. Die hebben pech!

   De Rothschild-Zionist Mark Rutte die houd ze wel voor de gek. Het Openbaar Ministerie en de rechtelijke macht die onder controle staan van de Rothschild-Zionisten die houden de boel wel goed op slot.

   DE NABESTAANDEN MOETEN ZELF VOOR RECHTVAARDIGHEID EN WRAAK ZORGEN

   Er zijn problemen waar onze staat niet voor kan zorgen. Het berechten van een corrupte massamoordende zelfbenoemde elite KUNNEN ZE NIET en ZULLEN ZE OOK NOOIT DOEN.

  12. Ach ge-nietje, jongen, salaris en pensioen is aan mij ook niet besteed.
   Nog een LAATSTE maal, wraak, vergelding, oog om oog, cult, enzovoort
   brengen je alleen verder in de afgrond. Zie het LICHT en ´Let it Be´.

  13. Nee ge-nietje, daar zit JIJ al in. Spreek voor jezelf graag. Steeds voor anderen denken te mogen spreken duidt op Borderline. Je spreekt in ieder geval niet voor mij en ik hoop dat dit geldt voor de meesten op deze site

  14. Genies of death
   Ja zit wel een groot stuk waarheid in wat je zegt, de meeste mensen zijn vreselijk hartvochtig, als het maar ver van hun bed blijft,
   ze halen even hun schouders op, en zijn het vergeten.
   Jenne

  15. O is dat het licht zien, let it be, ja juist ik vindt de stelling van Genies veel sterkern To Be or Not To Be, thats the question, en die vraag wordt met de dag meer précair.

  16. Op het randje van een zelf bedachte afgrond is het uitzicht fantastisch….
   Zeker als je denkt dat je kan vliegen 🙂

   De hardvocht van de mens (kwaad, vergelding, cult, oog om oog enzovoort) heeft ons inderdaad gebracht waar een groot deel van de mensheid nu staat.
   Ga vooral zo door, zou ik zeggen.

  17. @ anticrhist
   Nee , als je denkt dat je kunt vliegen moet je op de grond beginnen. Gewoon flapperen met je armen en kijken wat er gebeurt.

  18. Haha Marcel, zo werkt dat niet in de mind van een zelfverklaarde Sith lord 🙂

  19. @Antichrist,
   O dat, vraag me af wat ie dacht te zijn voor die film uitkwam….

  20. Goh Anti Christ, ga eens lezen, over de geschiedenis van de mensheid, het is in wezen nooit anders geweest, en het zal ook nooit anders worden, het neemt andere vormen aan, maar de basis blijft het zelfde, dit wat je nu ziet is gewoon inherent aan het mens zijn !
   Jenne

 3. 20 minuten na de vliegtuigramp met de MH 17, begon de aanval van Israël op Gaza. Dit zou duidelijk moeten zijn. Men dient wel een onderscheid te maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers bij de MH 17 ramp. De ware toedracht van de ramp zal dan ook nooit het licht zien. Putin moet immers ook zwijgen gezien de Smolensk vliegtuig “crash!!”. Wat Rutte betreft sluit ik mij aan bij Genius of Death 2.1. Men zou er dan ook beter aan doen zich te concentreren op de verborgen agenda achter de ramp, dan op het onderzoek zelf m.b.t. de MH 17. Dit onderzoek(sic) verzuipt immers in een bureaucratisch moeras.

  1. Hetzelfde is het geval geweest met het jugoslavietribunaal.
   De VS erkende het tribunaal niet maar waren wel hoofdaanklager en toen Milosowits alle aanklachten had weerlegd en over wilde gaan op de rol van de Navo overleed hij plots.

  2. Ik heb ooit 5 jaar rechten gestudeerd aan de VU. De 1e 3 maanden legt een professor de studenten uit dat de machthebbers in een land altijd de rechters ZUIVEREN totdat die rechters over zijn die recht spreken zoals de machthebbers wensen (in casu, Nederland, de Rothschild-Zionisten). Onafhankelijke rechter is een sprookje. Ik doe niet aan sprookjes.

  3. Freeflip 5.3 :
   Ik denk dat er verschillende motieven zijn : in de eerste plaats het conflict in Oekraïne met Rusland… waar een front werd geopend in de voortuin van Putin als wraak voor de steun aan Syrië…vervolgens was er de aanval van Israël.. op Gaza waar het ging om de exploitatie van de gasvelden voor de kust van Gaza… en waar er een conflict was met o.a. Gazprom…. het is mogelijk dat er nog andere oorzaken waren… maar daar kan ik mij voor het ogenblik niet over uitspreken. De ramp met de MH 17 was dan ook bestemd als een “Sarajevo” moment… maar het heeft m.i. niet het gewenste effect gegeven met uitz. van Gaza.

 4. Deze man Rutte, de kokkipelli de bevruchter van de zich zelf vermeerderende leugens, is gekozen door het Nederlandse volk, met nog een hele grote groep aanverwante zielen.
  Ik verwacht niets nieuws of beters, hij blijft gewoon het Bilderberg programma verder uitvoeren, onder auspiciëns van de CIA.
  De Autoom wapens die zich in Nederland en andere landen bevinden, zijn een chantage middel, we zijn een doelwit, van wie ?!

  1. Hopenlijk slaat de bliksem erop in.
   Ik verwacht elk moment een Amerikaan die in de buurt van een thermonucleair wapen hem afvuurt of gooit op Washington.
   Het zit er aan te komen!

   Ik verdenk al 2 jaar dat Stanley Kubrick meer weet van de Amerikanen dan ik doe. Want Base Commander Ripper was een Amerikaan. Waarom geen Rus? Zou best wel eens kunnen dat een Amerikaan Washington met de grond gelijk maakt. Zeker nu Trump gewoon de Rothschild-Zionisten vertegenwoordigd. De haat is groot in Amerika tegen Joden en Zionisten.

   https://youtu.be/LPy71lhIdlw
   Het zou wel heel leuk zijn!

  2. Nou ge-nietje.. misschien een idee om zelf erheen te gaan met zo´n vestje om en huppakee… je hebt je fantasie waargemaakt en zien wij je verhaaltjes hier ook niet meer.

 5. Volgens mij, kunnen we beter over gaan tot de orde van de dag, dit wil zeggen onze vriendschap en weten proberen te verdiepen, op een geviviliseerde wijze, laten we er iets mooi’s van maken.
  De echte wereld zo genoemd, om dat de mensen geen vat op deze wereld hebben, deze wereld heeft als onderwerp de mensheid, en gek genoeg heeft deze hier geen enkele invloed op !
  Om dat hun verdeel en heers programma van honderde jaren, nu zijn vruchten beginnen op te brengen, voor hen die dit bedacht hebben, en denken hier van te profiteren, de NWO is het doel, met heel weinig mensen, dus WWIII wordt door hen veroorzaakt, je kunt dit allemaal vinden op het internet.

  1. De afgelopen 4 jaar zijn er velen geweest die tegen mij gezegd hebben dat de NWO een WW3 wil. Dat is onjuist. Ik heb vaak tegen ze gezegd KOM MAAR OP! En tot nu toe hebben ze het niet gedaan. Is ook logisch. Ze hebben zo veel te verliezen! Zij die controle willen en rijkdom zijn zwak.

 6. De nieuwe aarde

  De waarheid is anders dan hoe die gebracht wordt,
  voel en zie dit want een mensenleven is best kort!
  Mensen gaan anno nu in rap tempo heel veel leren,
  nog even doorzetten en het tij kan eindelijk keren.

  Zielen die nu arriveren, haken daar meteen op in,
  hun leven op deze planeet heeft dus heel veel zin,
  Want zij weten waarom het zo donker werd op aarde,
  en wie haar bewoners losmaakte van hun eigenwaarde.

  De tijd die nu aanbreekt staat in het teken van groei,
  Alles op aarde wordt lichter en komt helemaal tot bloei,
  want zodra wij eindelijk gaan doorzien wie wij zijn,
  verdwijnen in een oogwenk alle duisternis en pijn.

  Wij begrijpen steeds beter dat onze waarheid de weg wijst,
  en dat liefde de sleutel is, waardoor een nieuwe aarde verrijst.

  1. Het hele politieke system is er op gericht dat de zelfbenoemde elite hun belangen worden verzorgd. Dat begint al met politieke partijen. Wie is daar de baas? Wie bepaald de kandidaten lijst? Etc. Als je er eens goed over nadenkt dan snap je toch dat het een grote samenzwering tegen het volk is. Dan is media volledig in handen van de elite. Etc. Wat een puinhoop! Wat een corrupte zooi!

   De hele dag worden en vrouwen en kinderen de dood in gebombardeerd in Syrie, Iraq, Yemen, Libie, etc. We zien er helemaal niks over op TV! Mensen die meer recht op leven hebben dan wij in Nederland. Wat een puinhoop!

  2. Jan Wage, ‘ons’ suggereerd dat het de president is van o.a. jou en mij.
   Maar dat kan toch niet waar zijn?!
   Ik identificeer mij allang niet meer met dat verachtelijke deel van dit land dat ik mij aangesproken voel.
   Ik verklaar mij hierbij geen deel uit te maken van het deel van dit land wat collaboreert met de oorlogshetzers wat zich slechts nog kan laten gelden door geweld uitgeoefend door afgerichte apen.

 7. Onze z.g.Minister-President is het aan het Nederlandse Volk en zeker aan de nabestaanden van de omgekomen passagiers verplicht een complete uitleg te geven van het door een oorlogs of terroristische daad van Rusland of Oekrainsche opstandelingen of beiden veroorzaakt bewust verongelukken van het vliegtuig van Malaysia Airlines de MH17.
  De tussenliggende tijd is genoeg geweest om deze catastrofe op te lossen ,de onderzoeken zijn geweest en ook daar heeft de bevolking twijfels over want regelmatig worden er nog lichaamsdelen gevonden door de bevolking of journalisten.
  Het zou onze z.g.Minister-President sieren die nu zijn derde periode ingaat eens te stoppen met allerlei politieke vertragings tactieken omdat hij of Merkel of Brussel dat nodig vinden om maar politiek correct te blijven naar Rusland of om de Oekraïne binnen boord van Europa te halen eens uit te komen voor wat er daar echt gebeurt is.
  Als hij daaraan niet niet voldoet moet het toch mogelijk zijn om hem weer weg te sturen als onbetrouwbaar naar de Nederlandse Bevolking wat in de afgelopen jaren al meerdere keren gebeurd is

  1. Er zijn 80 kinderen vermoord. 300 mensen. Vliegtuig passagiers. Hoe onschuldig kun je ze krijgen? Mensen die geen enkel wilden doen. Zij zijn vermoord door MILJARDAIRS in Londen. Om precies te zijn. Zij zijn vermoord door de Israelische Mossad/CIA/Mi6 in opdracht van de Rothschild-Zionisten. De Londense/Parijse bankiers.

   Waarom?

   Omdat Syrie bevoorraad wordt vanuit de Krim door Rusland. om Rusland in de hoek te drukken zijn deze 80 kinderen vermoord door multi miljardairs uit Londen en Parijs. Bankiers. Mark Rutte weet dit! Dat zijn de mensen die hem op zijn plek hebben gezet.

   Hoe dom ben je als je denkt dat Mark Rutte (en alle Rothschild-Zionisten in Den Haag) ook maar iets geeft om die 80 kinderen.

   Ik kan er helemaal naast zitten. Ik denk het niet!
   https://twitter.com/crimesofbrits

  2. Helemaal gelijk! Maar zie ook eens het grotere plaatje en daarmee bedoel ik het geopolitieke spelletje van vandaag de dag.
   Ik zie het rotchild zionisme als de kwade genius waarbij de VS het hoofdkwatier is van de militaire macht en israel de ideologische thuisbasis is van de rotchilds (kijk ik gebruik geen hoofdletters omdat dit teveel eer is). De eu is niets meer dan de werkmaatschappij om europa onder controle te houden en werkt met de decreten vanuit het militaire hoofdkwartier, de vs. rutte En zijn immorele afbraakkliek zijn de directe handlangers van de vs en functioneren zoals de NSB dat deed in NL tijdens de Duitse bezetting.
   De MH17 kwestie is de zoveelste opzet om Rusland de zwater piet toe te kunnen spelen, onderdeel van een stemmingmakerijbeleid wat door knecht rutte braaf gevolgd wordt. Mocht het zo zijn dat er eerlijk is geteld tijdens de afgelopen verkiezingen dan ga er maar van uit dat de geschiedenis zich herhaald en de meeste kiesgerechtigden collaborateurs zijn en in geval van een vergelding vanuit Rusland het ook gewoon verdienen mee-vernietigt te worden. Jammer alleen voor de anders denkenden dieren en kinderen!

  3. Ik sta wel eens met mijn honden bij de Gaasperplas en dan zie ik al die dieren, planten, mensen, en alles gaat weg! Alles zal sterven. Het is niet anders. Te veel zijn er corrupt.

 8. Beste genies of death,waarom hebben zij meer recht op leven dan wij in Nederland? Verder raaskalt u veel, u lijkt RUTTE wel. Net als RUTTE lult u heel veel, maar zegt heel weinig. RUTTE, IS HET SCHANDKNAAPJE VAN EUROPA,een grote leugenaar en volksverneuker.

  1. Omdat zij de slachtoffers zijn al meer dan 100 jaar en wij de daders. Wordt eens wakker.

 9. Mark Rutte wordt door velen gezien als de man die de doofpot rondom de aanslag op MH 17 gesloten houdt maar dat is alleen mogelijk als andere mensen daar hun medewerking aan geven.
  Dat binnen de hoogste regionen bij justitie veel mis is zal een ieder toch wel duidelijk zijn vooral als u denkt aan het gebeuren rondom Demmink,Fred Teeven en nu las ik weer het volgende:http://nos.nl/artikel/2168342-oud-gevangenisdirecteur-vast-vanwege-wietkwekerij-thuis.html
  Ook het JIT team waar een mogelijke verdachte in zit deugd van geen meter en een werkeloze bureaucraat (Elliot Higgins of te wel Bellingcat)levert zogenaamd bewijs van achter zijn computer.
  Toen Pieter Omtzigt en Bontes moeilijke vragen stelden aan Rutte in de kamer werd Rutte boos en zei dat hij meer dan genoeg had van die insinuaties en liep zonder antwoord te geven op de vragen weg (waarschijnlijk dacht hij toen zo dat heb ik mooi opgelost zonder te antwoorden).De grote ergernis bij mij is dat ze zich in Den Haag liever bezighouden met fijnstof,kaalplukken van de bevolking,belastingvoordeel aan Multinationals geven,en door verplicht vaccineren winsten genereren voor diezelfde grote jongens om zo maar wat te noemen.De vraag is wat of wie kan daar verandering in brengen zodat corruptie verdwijnt en Den Haag zich echt met belangrijke zaken gaat bezig houden?

  1. De grootste Idiot ben jezelf, levende in een fantasie wereld omdat je de realiteit niet aankan. Vandaar dat vrijwel niemand nog inhoudelijk op je reageert, maar dat was je waarschijnlijk niet opgevallen.

  2. Jij voelt je geroepen ieder één even jouw persoonlijke réaliteit op te dringen, van uit een bastion van onverstan gegroeide réaliteit, die dus geen réaliteit is, maar gewoon ouwe wijfen praat, waar niemand op zit te wachten, vrolijke pasen beste man, wordt maar mens !

  3. Gelukkig is er wetgeving in de maak om mensen verantwoordelijk te houden voor ze schrijven.

  4. Ik ga mij toch afvragen wat de webmaster van dit schrijfseltje vindt van genies, dan hij is toch ook enigzins verantwoordelijk voor dit soort publicaties op zijn forum? Als dat niet zo is dan is voor mij de keuze helder; Wegwezen hier…

  5. Naast het ook op Internet beter gaan handhaven van wetgeving die er al is inzake haatzaaien, belediging, pesten etcetera.. wordt er nagedacht over aanvullende wetgeving op Internet. Dit is hard nodig omdat lang niet iedere lezer even weerbaar is tegen het soort volk dat (meestal anoniem) deze info plaatst.

   https://ejbron.wordpress.com/2017/04/07/kabinet-bekijkt-of-duitse-internet-censuurwet-ook-in-nederland-kan-worden-toegepast/

   http://nl.pcmag.com/censuur/3009/opinion/de-valse-belofte-van-het-internet

   http://www.volkskrant.nl/archief/waarom-je-niet-alles-moet-kunnen-zeggen~a3374711/

   Ook wordt er nagedacht over het feit dat webmasters zich verschuilen achter de (drog-) reden dat ze slechts ´informatie´ doorgeven. Waarschijnlijk worden ze straks óók zelf verantwoordelijk dat verstrekte informatie binnen de wettelijke kaders blijven.

   Een minderheid van mensen blijkt de vrijheid op Internet niet aan te kunnen, ze begrijpen de bijbehorende verantwoordelijkheid niet.

  6. Dan ben jij de eerste AC, bij wie ze voor de deur staan, oude zeiksnor 😛

  7. Ach Monica blijf jij nu maar lekker in het Franse land waar het leven goed was 🙂

  8. AC ??
   Of ben je Rob oftewel Arie?? Verbazen zou het mij niet, zelfde soort zuigenergie!

  9. mc, daar ben ik nu altijd zo bang voor, de handlangers van het kwaad, ze bieden zich zelf aan, gelijk hoeren, wist niet dat jij ook in het France land verbleef, groetjes Jenne

  10. Haha Jenne, ikke ook niet. 😉
   Helemaal waar, soort NSber gedrag, mensen die alles wat niet in het straatje past, willen elimineren. Walgelijk. De politieagenten met te kleine…hoedjes. Groetjes. 🙂

  11. Genies of Death,

   misschien kun je je bewoording wat veranderen, het is niet nodig ons hier te provoseren, jij hebt jouw persoonlijke ideéen en dat mag, maar ga niet te ver, het klinkt soms niet goed, en je creéerd zo ook problemen en voor de WTK site en Guido.j. en dat kan niet je bedoeling zijn, groet Jenne

  12. Antichrist
   Dat valt me zwaar tegen , oproepen tot censuur. Wie zal bepalen wat wel of niet gezegd mag worden, jij? Genies is gewoon een wat andere persoon dan wie dan ook, laat hem lekker in zijn wereldbeeld vertoeven als ie dat wil. Censuur is ten alle tijden een slechte zaak, kun je zelf niet bedenken dat dat altijd uitmond in een totalitair regiem ? De volgende die gecensureerd word ben jij dan of ik of Guido …..

  13. Ik ben van mening dat de ergste mensen, die die honderdduizenden op het geweten hebben, wat zeg ik miljoenen, die nuttigen de ‘correcte’ taal gebruiken, die van de politieke correctness. Ze hebben voor meer ellende gezorgd dan een gewoon mens in zijn zorgen en het ventileren ervan. Worden nu de gewone mensen tot probleem?
   …nee het werkelijke probleem (=macht+geld), wil nu de vrijheid en de waarheid uit de weg ruimen, dat ze ongestoord aan hun gewenste werelddictatuur kunnen werken.

  14. mc, ben opnieuw een boek over Hammourabi Mesopotanie aan het herlezen, een uitleg bij Jean Bottéro, gaat specifiek over de wetten van Hammourabi Van 2000 jaar geleden, de steen waar ze in uit gehouwen bevindt zich in het Louvre.
   Een moordenaar de doodstraf, maar iemend die een ander corrumpeerde kreeg ook de doodstraf, om dat dit de samenlevig volkomen kapot maakte indien getollereerd, nou en wat zien wij, wat is er met onze wereld gebeurd, niets is meer zo als het zich voor doet, geen duidelijkheid meer, geen echte mensen, vaak een kwalijke afspiegeling van hoe het was, groet Jenne

  15. Ach Marcel, mc geeft het al aan het is een trol, je weet wel die psycho’s die anderen geestelijk pijn willen doen, slecht soort mensen, herstel onmensen ! Jenne

  16. Ja Marcel, de taal wordt dan zo beperkt, dat er alleen nog een ‘yes sir yes’ veroorloofd is. 🙂

  17. Jenne, 15.18
   Het wordt steeds duidelijker dat de realiteit een gecreëerde is en dat de meeste mensen zich erbij neer leggen en denken de realiteit zo te moeten aanvaarden. Dat is de valkuil, want men kan het net zo goed afwijzen, maar dat wordt de mens dus afgeleerd. Dus we hoeven geen onvrije scholen, slechte gezondheidszorg, foute politici, steeds nieuwe gadgets en wat dan ook aan ‘nieuwe uitvindingen’. We zitten wat mij betreft op the egde van modernisering, waar de vraag oprijst, waar blijft de mens (en zijn geestelijke ontwikkeling)?

  18. Antichrist 15.9 :
   De door U geciteerde bronnen hebben helemaal geen problemen met “hate speech” en “fake news”… enkel met datgene wat niet in het kraam past van de linkse – loge en zionistische lobby’s. Met hate speech en fake news bedoelen die lobby’s in feite vervelende en gevaarlijke waarheden.
   Waar het om gaat, en wat U blijkbaar wil is “politieke correctheid”.
   Over de oorsprong ervan :
   https://billmuehlenberg.com/2017/01/29/culture-wars-political-correctness-communism/
   Het gaat hier dus om het verband tussen politieke correctheid – cultureel marxisme en communisme waar MC 15.17 ook al in bedekte termen naar verwees.
   Enkele citaten uit de link :
   “Dalrymple: Political correctness is communist propaganda writ small. In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is to co-operate with evil, and in some small way to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even destroyed. A society of emasculated liars is easy to control. I think if you examine political correctness, it has the same effect and is intended to…..
   …He looks closely at the ideas and activities of Gramsci, Lukacs, Horkheimer, Adorno, Fromm and Marcuse, and then concludes:
   America today is in the throes of the greatest and direst transformation in its history. We are becoming an ideological state, a country with an official state ideology enforced by the power of the state. In “hate crimes” we now have people serving jail sentences for political thoughts. And the Congress is now moving to expand that category ever further. Affirmative action is part of it. The terror against anyone who dissents from Political Correctness on campus is part of it. It’s exactly what we have seen happen in Russia, in Germany, in Italy, in China, and now it’s coming here. And we don’t recognize it because we call it Political Correctness and laugh it off. My message today is that it’s not funny, it’s here, it’s growing and it will eventually destroy, as it seeks to destroy, everything that we have ever defined as our freedom and our culture”.
   Dit moet toch al veel duidelijk maken!!

  19. Sub Rosa,

   100% juist wat je hier weer geeft, de naam veranderd, maar het systeem blijft, groet Jenne

  20. Sub Rosa, dat is precies de insteek, het controleren van de gedachtes van mensen, en andere mensen de opdracht geven dat te doen. Zo houdt zich de massa zelf under control. ‘Brilliant’ en ziezo het werkt…

  21. Jenne 15.18 :
   In het Romeinse recht werd een “misbruik van vertrouwen” zwaarder gestraft dan een diefstal met geweld.. dit sluit aan bij Uw reactie. Vertrouwen is immers bij manier van spreken heilig!! Men kam immers veel regelen via wetten en contracten… maar niet alles. Er zal altijd een gezonde dosis vertrouwen nodig zijn.. Als men dit vertrouwen ondergraaft, dan ondergraaft men de ganse maatschappij, in alle domeinen.

  22. End DAT IS PRECIÉS HETGEEN ER TOTAAL VERKRACHT IS in onze huidige maatschappelijke samenleving. Vertrouwen in ieders AANdeel in de maatschappelijke orde is essentieel om juist die maatschappij GEZOND op te bouwen. Totdat… Wantrouwen geboren wordt.. Het begin van het einde van die samenlevingsvorm/afspraken..?!

   Want een stelletje pieremechoogels ontdekten dat ze meer geld konden verdienen door bijv. voedsel leeg te maken. Door bijv. tomaten leeg te maken en er een ‘winstobject’ van te maken. Dan koop je als consuMENS dus geen tomaat meer, maar een ‘winstobject-product’ van degene die je dacht te kunnen vertrouwen op het gebied van tomaten-leverantie.. Zo is al ons voedsel totaal uitgehold en gaat het om het uiterlijk van de tomaat, i.p.v. de inhoud..

   Vertrouwen is dus de ESSENTIE zonder dat we dat eigenlijk goed beseffen. De Romeinen deden dat kennelijk wél..!!

   Kijk naar de gifmengers in de vorm van de BigPharma-cowboys.. Geld, geld, macht, geld, macht en verborgen agenda’s verkopen ze. In plaats van de ethische taak te vervullen van maatschappelijke genezers.. Geen moraal erbij en je hebt wat je nu hebt. Een gruwelijk gedrocht, dat preciés doet wat het NIET BELOOFD HAD TE WORDEN..

  23. Ik was lekker Worlds of Warcraft aan het spelen de afgelopen dagen! Ik had gechreven dat ik 2 weken propaganda had gedaan ten aanzien van een niet nader te noemen land en dat door de propaganda “vervelende dingen” waren gebeurd. Is al maanden geleden. Was zo grappig! Ik zei toch dat ik een Sith Lord ben! Die doet Sith Lord dingen!

  24. Ik zal het even uitleggen. Toen er in een “niet nader te noemen land” door de “ef be y” mensen werden vermoord en in datzelfde land mensen met een bepaalde kleur stelselmatig warden doodgeschoten door agenten toen dacht ik. LAAT IK GOED ZIJN en ze helpen!

   Toe bedacht ik 2 propaganda doelen:

   1. Ze steken hun steden in de band.
   2. Ze gaan als lone wolves ……..

   Jullie weten waar ik 2 weken propaganda voor gedaan heb. Het leuke was dat ik tegelijkertijd ook propaganda deed om een figuur zoals Timothy McVeigh te recruiteren. Dus een oud militair.

   De mensen die dus lone wolves werden waren voornamelijk oud militairen. Zo grappig! Ik kan mij hier helemaal niet druk om maken. Ik heb maar 2 weken propaganda gedaan en er zijn hoogsten … die hun leven hebben verloren.

  25. Op zich wel bijzonder dat enkele mensen hier die tegen iedere vorm van censuur zijn zo pro Rusland (Poetin) en Erdogan zijn. Enig idee hoe het er in die landen nu al aan toe gaat?

   Zelf ben ik ook geen voorstander van censuur maar er zijn grenzen aan de vrijheid van meningsuiting, deels is dit in de huidige wetgeving al geregeld maar deels loopt de wetgeving achter op de Internet ontwikkelingen. En het is uiteraard ook goed als (Internet) community’s / websites zelf alert blijven om deze grenzen pro-actief te bewaken.

  26. @ Antichrist
   Byzonder ook dat er iemand is die erdogan en poetin in een zin aan elkaar gelijk stellen. Dat dan vervolgens aanknopen bij het gegeven tegen censuur te zijn, en dat alles zonder namen te noemen ( want zal wel niet mogen ????). Ach dan denk ik maar weer hit rockbottum the only way is up.

  27. Maak jezelf toch GEEN illusies! Er is geen ENKELE censuur of WET die mijn propaganda aan kan!

  28. Nederland is niet belangrijk. Niemand in Nederland is belangrijk voor de gebeurtenissen op deze planeet. Mijn lot is ook onbelangrijk. Waarom maak jij ze druk om mensen de voor de lol een antiliaan in Den Haag wurgen en dan door hun bazen, de lijkshouwer en rechters beschermd worden? Moordend tuig op zoek naar sensatie in een blauw pakje.

  29. Ik denk dat we hiermee al een mooi aanknopingspunt te pakken hebben. ge-niet er maar van.

  30. Nog meer censuur is helemaal niet nodig want censuur is er allang omdat het bepaald wordt door bepaalde families.
   Niemand hangt graag de vuile was buiten en al helemaal niet wanneer het in het nadeel van jezelf of je maatjes is.
   Eerder zou gepleit moeten worden voor minder censuur zodat er eerlijk verslag gedaan wordt over gebeurtenissen zodat mensen niet langer in een illusie blijven geloven maar feiten voorgeschoteld krijgen.http://www.wanttoknow.nl/overige/over-de-neutraliteit-van-het-nieuws/ Als censuur zou moeten voorkomen dat er fakenieuws verspreid wordt dan zouden de publieke omroepen het eerst sneuvelen.
   CNN bv weet u nog dat verteld werd dat gebouw 7 ingestort was terwijl de hele wereld het gebouw op de achtergrond kon zien staan intact en wel? Hoe kan het dat de NOS of RTL telkens Poetin als boeman wegzetten en de wandaden van bv de NAVO of de VS verzwijgen?
   Marcel Gelauff heeft zelf gezegd dat hij anti Russisch is opgevoed omdat zijn vader hem gezegd heeft dat hij nooit mag vergeten wie ons bevrijdt hebben namelijk de Amerikanen/geallieerden dus ja in hoeverre is nieuws dan nog onafhankelijk?

 10. 15.21
  mc, ja juist waar blijft de mens in deze !
  De mens is van hoofdzaak geworden cq verworden tot bijzaak, mijn inziens, om dat we als groep, homogene liefde volle gemeenschap niet meer bestaan, zo hier en daar dan nog, maar die worden door de media wel afgeslacht, en tekijk gezet, de media behoeft een grote schoonmaak,
  Jenne

  1. Antichrist 16.1
   Antichrist als het je op deze site niet bevalt ga dan lekker spelen of zo maar ga niet lopen dreigen dat wie dan ook zich zal moeten verantwoorden.En nee ik ben geen voorstander van geweld en/of oorlog.

 11. De commentaren van figuren als Genies of Death, Antichrist en Jenne dienen , wil WANTTOKNOW serieus genomen blijven worden en leesbaar blijven voor alle vredelievende lezers die een hekel hebben aan gescheld en ongenuanceerdheid, geweerd te worden. Dat is geen censuur maar een oproep om aan te geven dat ik deze site zéér hoog heb zitten en dat m.n. deze 3 figuren mijn leesplezier vergallen.

  1. Dat vind ik nu ook Jeanine. Als Jenne en Genies vertrokken zijn, ben ik dat ook.

  2. mc dat is de hoge bloeddruk hoek, het is oud en het is goed, ieder één kan zijn zegje doen, er wordt soms hard gediscusseerd.

  3. Jaanine, dat spijt me te moeten horen, vergallen nog wel, ik dacht dat ik me altijd aan de regels van wellevendheid wist te houden, blijkt in Uw geval dus te kort te komen jammer, aanpassen is de boodschap, wil je in een open en democratische samenleving leven, of je kunt naar Turkije verhuizen, daar zal je je zeker thuis voelen !

  4. Ik ben onbelangrijk. Nederland is onbelangrijk. Dus ook het Nederlandse publiek (lezers). Ik leg enkel uit hoe ik de dingen zie. Maar ik doe geen propaganda ten aanzien van Nederlands. Jullie zijn niet belangrijk. De boodschap is niet leuk! Daar kan ik niks aan doen dat wij een massa moordende zelfbenoemde elite hebben die al 300 jaar mensen vermoord over de hele planeet met superieure wapens voor ambitie en hebzucht.

   https://youtu.be/x4obeqaxhRs
   Hebben wij Nederlanders wel ooit te horen gekregen wat Hitler te vertellen had? Nee, waarom? Censuur!

  5. Jeanine

   Ik ben onbelangrijk. Dus ook mijn aanwezigheid op dit forum/blog is niet belangrijk. Ik ga nu weer 2 maanden WoW Vanilla op Elysium spelen. Ik zie jullie over een aantal maanden! Maak er een mooie gemeenschap van en blijf de misdaden van de Rothschild-Zionisten onthullen!

  6. In één ding heb je gelijk ge- nietje, je bent volstrekt onbelangrijk met je hondjes aan de gaasperplas. Tot binnenkort dan maar.

  7. Een MC, die denkt te weten dat de tijd lineair niet bestaat maar op elkaar gestapeld is op verschillende frequenties, zou toch beter moeten weten. Hoewel ze nog niet weet dat tijd een spiraal is, niet lineair en ook niet slechts gestapeld. Zo´n MC zou toch ook moeten weten dat gedachten uiteindelijk de realiteit vormen en WTK werkt mee aan een geweld en oorlog realiteit door alle commentatoren hier alles te laten roepen.

   Dan komt ook Coen Reith nog langs, die zichzelf tot Meester heeft uitgeroepen, nog niet wetende dat een mogelijk meesterschap slechts zou kunnen bestaan als je dit niet uit. Jawel, Swami ook instinctieve behoeften mogen er gewoon zijn, dat hoort bij je als mens. Ga nog eens goed luisteren naar die allesoverstijgende energie misschien hoor je het dan ook.

  8. Anti leven,

   tijd is nog het één nog het andere, tijd is niet, tijd was niet en tijd zal niet zijn, tijd is een abstract gegeven, door apparaatjes uit te vinden werd de dag en nacht gedeeld in stukjes, zandloper etc etc,
   de hart ritme storingen zijn ongeveer tegelijker tijd begonnen, toen de mensen door de tijd gedwongen achter zich zelf aan gingen hollen voor heen werd het ritme door het aantal uren licht bepaald, dat wisselde bij de seizoenen, kouder en donkerder langer onder de wol, warmer en lichter actief bezig voor de winter, nu zijn we slaven die als robotten leven, niet voor ons zelf, maar voor een overheid, ook dat is dan weer abstract, we geloven er in wat ons werd wordt verteld, terwijl dit volkomen tegen overgesteld is aan ons mens zijn !

  9. Jennen,
   Misschien toch goed je nog eens te verdiepen in 36.2 / 36.4. Het is een feit dat deze levensenergie alom is en je daar op ´in kunt tappen´. In principe kan iedereen dit, die het nodig heeft EN er voor openstaat. En nee, je moet dan juist geen drugs en dergelijke tot je nemen, sterker nog het is goed geruime tijd slechts water/groene thee te drinken en licht voedsel. Dan kan deze energie beter door je lichaam stromen.

   Je kunt er natuurlijk voor kiezen hier weer met een sneer of sarcasme op te reageren zoals je bijna op alles doet. Of juist overdreven meegaand omdat het iets is wat in je straatje past en dus ´normaal´is.

   @MC, ik hoop voor je dat tijd helemaal niet bestaat, scheelt ook wat rimpels in ontwikkeling 🙂 . De terugkeer naar de bron (of ervan af) verloopt spiraalvormig.

  10. Dit is gewoon de cosmise energie, of te wel de éthère het ons allom omvattende, daar hoef je niet van te tappen dat stroomd door je als van zelf.
   Ik sneer niet ben ook niet sarcastisch, maar wel altijd min of meer cynisch, ’t is jammer dat je wat plagerig van natuur bent dat valt niet altijd goed !
   Ook speel je wel erg het dessert, je zou ook eens met het éntré en menu kunnen komen, iets meer verfrissend, Jenne

  11. Het plagende dessert zou je ook kunnen vertalen als “ Wie kaatst kan de bal verwachten”. Als het je raakt, zal het wel een reden hebben maar vrijwel alle dessert reacties zijn hebben de aanleiding in (de manier waarop) het hoofdgerecht (opdienen).

  12. Anti Christ, ik verzoek je om niet meer het woord tot mij te richten aan zuigers heb ik een hekel, zoek een andere psychopaat om je mee te vermaken en geestelijk te masturberen.

 12. Het is triest en spijtig dat u, meneer de president dat u werkelijk over lijken gaat om uw corrupte zooitje in stand te houden.
  Alles wordt uit de kast getrokken om u aan de macht te houden, zelfs bij de verkiezingen is het niet te vertrouwen. Nu gaat u zeker verder met de corrupte staat Oekraïne, die dezelfde taktiek toepast als u.
  De mensen een rad voor ogen draaien om erzelf beter van te worden.
  Ik hoop dat als er een parlementaire enquête over de MH-17 komt u genadeloos afgestraft wordt. Levenslang in de gevangenis hoort u en uw “kornuiten” te zitten, maar DAN ook echt LEVENSLANG…

 13. Meneer Rutte, uw uitspraak “doe normaal” heeft ook vooral betrekkkng op uzelf, u heeft immers de voorbeeldfunctie van NL. Jammer dat niet iedereen voor de (gemanipuleerde ?) verkiezingen door had dat u een wolf in schaapskleren bent die alles aan elkaar liegt en geen haar beter dan de vele corrupte dictators op deze wereld wat mij betreft. Witte boorden criminaliteit dat lak heeft aan normen en waarden noch aan de burgers die u zou moeten vertegenwoordigen. Mocht u nog een greintje geweten hebben, geef de nabestaanden waar ze recht op hebben; OPENBAARHEID en treedt daarna svp meteen af.
  Alvast bedankt !

 14. Rutte uit zn zn toren halnn voor de rechter nietdie lapzwansen van d66 en groen links en pvda maar het intenationale gerechts hof voor volker moord he weigern van wob en het plegen van meineed en zich niet verandwoordelijk voelen voor zn fouten en verdonkermanen van documenten uit de kamer

 15. Mark Rutte is samen met “kroonprins” Pechtold …Bilderberggroepslid. Dit moge het verduidelijken waarom zaken onder de pet gehouden worden.
  Tijdens hun bezoek aan de Bilderberggroep is aldaar al afgesproken dat het volgend kabinet VVD-D66 zal zijn. Openbaarmaking van welke stukken dan ook die de voortgang van de macht van deze groep in gevaar brengt…

  1. 300 mensen vermoord, 80 kinderen en ze doen alsof er niks aan de hand is. ONGELOVELIJK. Als ik een nabestaande was dan ………

 16. https://nhnieuws.nl/nieuws/204730/nabestaanden-mh17-slachtoffers-willen-bewakingsbeelden-schiphol-zien-om-weigert Het blijft maar doorgaan met het OM waar ze elkaar het handje boven het hoofd houden en nu willen ze geen beelden geven aan de nabestaanden van slachtoffers van MH 17.De smoes is nu dat het teveel beeldmateriaal is met een te lange duur en ze zouden ook niet weten of de beelden duidelijk genoeg zijn.Je vraagt je toch werkelijk af wat ze te verbergen hebben.

  1. Sub Rosa 23.1
   Gisteren was het belangrijkste nieuws volgens de NOS (20.00 uur journaal) dat tientallen mensen op Schiphol door wachttijden hun vlucht gemist hadden.
   Totaal niets werd er gezegd over de aanval van Israel op regeringstroepen van Assad in Syrie waarmee Israel direct steun aan terroristen gaf.
   Als ik dan lees in uw verwijzing dat Israelische beveiligers (ICTS) betrokken zijn bij de beveiliging van Schiphol en dat ze ook verdacht worden van betrokkenheid bij 9/11 en de ramp met de EL AL vlucht die op de Bijlmer is neergestort dan kan men deze Israelische instantie beter maar eens aan een grondig onafhankelijk onderzoek onderwerpen.Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren maar wat ik ook vreemd vind is dat over de hele wereld bij de meeste vliegrampen de NTSB wordt ingeschakeld en volgens mij is dat met MH 17 ook niet gebeurd.Verder zijn zaken zoals een mogelijke verdachte die in het onderzoeksteam zit inmiddels ook wel bekend en ook dat geeft natuurlijk geen vertrouwen de onafhankelijkheid van het onderzoek.
   Op dit moment wordt de rol van Israel steeds duidelijker en ook treden ze nu meer naar voren.
   Je zal maar bij de NOS/RTL nieuws werken en durven zeggen dat het belangrijkste nieuws is dat reizigers hun vlucht gemist hebben terwijl een land (Israel) terroristen helpt door regeringstroepen van een souverein land te bestoken.Nou weet ik wel dat iedereen een boterham wil verdienen maar als dat op die manier moet dan zou ik liever honger lijden zodat ik in ieder geval het vak van de journalistiek ten schande maak.

  2. Laatste regel in 23.2 moet natuurlijk zijn:….maar als dat op die manier moet dan zou ik liever honger lijden zodat ik in ieder geval het vak van de journalistiek niet ten schande maak.

  3. Arnold, het vak van Journalist is vervangen door hoernalist, duidelijker kan het, het is niet zo zeer de journalisten, als wel de eigenaars die vertellen wat wel en niet te schrijven !

  4. Arnold 23.2 :
   U legt de vinger in de wonde : men doet beroep op ICTS, een firma die direct of indirect verbonden is met een land dat betrokken is bij terrorisme in het Midden- Oosten en Europa.
   Nog een bron over de rol van Schiphol :
   https://theinternationalreporter.org/2016/03/26/breakingexclusive-erdogan-to-belgium-screw-you-we-will-do-it-again/
   Toen ik nog een T.V. had keek ik regelmatig naar Air Crash investigation op National Geographic. Hieruit bleek dat de NTSB over zeer grote middelen beschikt en ook over geavanceerde software om beschadigde zwarte dozen te herstellen of toch bruikbaar te maken. Waarom werd hier dan ook geen beroep gedaan op deze NTSB??
   Interessant is ook in de link in Sub Rosa 23.1 , de mogelijkheid dat de boordinstrumenten van de MH 17 werden gemanipuleerd. Mijn gebrek aan technische kennis laat echter niet toe dit juist in te schatten.

 17. slaapt het volk nou nog altijd dat we steeds worden gesust met zijn praatjes dat hij “de onderste steen boven wil halen” door de voormalige minister-president Mark Rutte in de afgelopen paar jaren, i.v.b. met zijn doofpot affaire over de MH 17 en zo slim is dat de bevolking ziende blind, door zijn charme en tactiek nogmaals gekozen wordt en als minster-president zal regeren over ons land.

  1. Heel eenvoudig. Mark Rutten = een Rothschild-Zionist, hij is onderdeel van de samenzwering.

 18. slaapt het volk nou nog altijd dat we steeds worden gesust met zijn praatjes dat hij “de onderste steen boven wil halen” door de voormalige minister-president Mark Rutte in de afgelopen paar jaren, i.v.b. met zijn doofpot affaire over de MH 17 en zo slim is dat de bevolking ziende blind, door zijn charme en tactiek nogmaals gekozen wordt en als minster-president zal regeren over ons land. Nee dit is nog niet door mij naar voren gebracht. Laat anders zien!

  1. De macht van de VVD (Rutte) is groot en het lijkt erop dat de veiligheidsdiensten in zijn zak zitten waardoor corruptie zelfs bij de allerhoogste instanties vrij spel hebben.
   Omtzigt heeft lange tijd geprobeerd om de waarheid boven tafel te krijgen zoals ook Bontes van Klaveren dat deed tot de laatste keer dat ze openlijk toegaven dat er afdoende bewijs zou zijn.
   Daarna heb ik niets meer van Omtzigt of Bontes gehoord ivm MH 17 en het lijkt me dan ook niet uitgesloten dat ze onder druk zijn gezet.
   Wie tegen de gevestigde orde durft in te gaan zal wellicht aan P Fortuyn denken of aan van Traa.

 19. Past dit in het plaatje “Bilderberggroep”? I
  Daar moest Rutte toch zo nodig naar toe, vergezeld van diverse ministers.?
  Ook “ons aller Willempie moest er zo nodig heen (om zijn Moeder op te volgende?
  Waarom is die groep zo geheim?
  “Iets”te verbergen Misschien?
  Misschien wordt Rutte wel gechanteerd ???
  Nee, dit is nog niet door mij eerder vermeld!!!!!!!!!!!!
  Nee, dit is nog niet door mij eerder vermeld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. In een ECHTE democratie zijn er GEEN geheimen. TOTAAL GEEN! Het volk moet alles weten! Want zij zijn allen een legitiem militair doel! Als wij dus niet alles weten ZIJN DE zelfbenoemde elites een legitiem militair doel. De zelfbenoemde elite van criminele masamoordenaars bepalen de koers en niet het volk.

 20. Heel eenvoudig mensen. De AIVD zijn medeplichtig aan de moord op de mensen in MH17 omdat ze welbewust deze elitaire moordenaars beschermen. De Rothschild-Zionisten. Omdat ze dus hand en span diensten verlenen aan een kleine corrupte masamoordende elite zijn zij OOK voor 100% verantwoordelijk voor de volgende masa moord op Nederlanders door deze zelf Rothschild-Zionisten.
  De AIVD weet ervan.
  De AIVD doet er niks aan.
  De AIVD weet dat het weer gaat gebeuren.
  Masa moorden op nederlanders door de Rothschild-Zionisten. De AIVD is er NIET om het Nederlandse volk te beschermen. Enkel om de WAANZIN van een stelletje verveelde miljardairs te dienen.

  1. -off topic verwijderd-
   (laat beoordeling van reacties svp aan redactie over..?)

  2. WTK weet dat ze ook verantwoordelijk zijn voor (bij herhaling) geplaatste commentaren. Succes met de zelf reiniging!

  3. Deze reacties laat ik graag aan het wettelijk kader in Nederland over en niet aan de redactie. Het is nu werkelijk genoeg geweest, dan zet ik er maar een paar juristen op. Zonde van jullie stichtingen geld….

  4. Willen jullie ook offtopic reactie 28. verwijderen?
   De verwijderde reacties worden nog wel bewaard op internet, zoals jullie ongetwijfeld weten.

  5. Genies of Death 28: Zie recente publicatie op de webstek van Henry Makow:
   Rothchilds Financed Hitler Takeover? April 25, 2017
   – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/04/Rothschilds-financed-Hitler-takeover%20.html#sthash.uLbgkFX9.dpuf

   Wat er vandaag gebeurt, is gewoon de voortzetting van wat vroeger gebeurde.In een andere reactie heb ik reeds verwezen naar het “International Crime Syndicate”, een octopus die overal zijn tentakels heeft, en beschikt over ontelbare handlangers. Zie in dit verband ook het Simas netwerk. Nog iets : In de tijd van de Oude Grieken werd de boodschapper met het slechte nieuws(dat men de oorlog had verloren) ook dood geklopt!!

  6. De vraag is: Hoe lang kan ik buiten de “trias politica” om blijven acteren. En nee, ik ga niet op deze site op deze stelling reageren. Dat is aan de juristen (één van de trias politica), niet zijnde mensen die zichzelf “journalisten” of “waarheid” noemen!

  7. Sub Rosa, 28.7
   Dit is ook belangrijk om te weten in de context van al het gebeuren in de wereld.
   ‘The Committee of Union and Progress, later known as Young Turk movement which was responsible for the fall of the Ottoman Empire and the genocide of Armenians, Greeks and Assyrians, was created and controlled by Jews. They belonged to a group called Donmeh, crypto-Jews who converted to Islam in order to hide their Jewish identity. These Donmeh Jews were also followers of Sabbatai Zevi, a self-proclaimed Jewish Messiah who converted to Islam as well. The international Jewish elite planned to create a Jewish state in Palestine but the problem was that Palestine was under Ottoman rule. Founder of the Zionist movement, Theodor Herzl wanted to negotiate with the Ottoman Empire for Palestine, but he failed. The international Jewish elite wanted to gain control over the Ottoman Empire and destroy it in order to free Palestine, therefore the crypto-Jews of the Donmeh group founded the Committee of Union and Progress under the guise of a secular Turkish nationalist movement. The Young Turks had at least two congresses (1902 and 1907) in Paris in order to plan and prepare a revolution in order to gain control over the Ottoman Empire. In 1908, the Young Turks launched a revolution and forced Sultan Abdul Hamid II into submission.

   The international Jewish elite provoked the first world war in order to achieve several goals, including the revolutions in Russia and Germany and the destruction of the Ottoman Empire. In 1917, Great Britain signed the Balfour Declaration, the promise for the creation of a Jewish state in Palestine. British troops could gain control over Palestine and prepared it for the creation of a Jewish state in Palestine. Crypto-Jew Mustafa Kemal Ataturk created a Turkish Republic in order to destroy the Ottoman Empire completely. The Jewish revolutionist Alexander Parvus (who got rich through arms trading) was the financial adviser of the Young Turks and the Jewish Bolsheviks supplied Ataturk with 10 million gold roubles, 45,000 rifles, and 300 machine guns with ammunition. In 1915, the Young Turks committed a genocide against the Armenians, but also against the Greeks and Assyrians. The main reason for the Jewish genocide of the Armenians is that the…’
   http://themillenniumreport.com/2015/11/why-wont-israel-acknowledge-the-armenian-genocide-the-donmeh-jewish-leadership-of-turkey-was-responsible/

  8. Lekker zo door gaan met z´n allen. De casus wordt alleen maar steeds duidelijker.

  9. Die spellingsfouten van mij ook! Ik communiceer ook de hele tijd in het Engels de afgelopen 6 jaar. Massamoorden!

   Wat ik hierboven heb geschreven heb ik reeds 2 weken na de MH17 massamoord geschreven en 1000 keer op LiveLeak gezet. Hier kan je het lezen!

   https://www.liveleak.com/c/Oliver_North

   (geschreven 2 weken na MH17)

   DUTCH GOVERNMENT BASHING

   Mark Rutte is a coward, he does not give a fok about anyone that died on MH17! The Dutch government are cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17! Anyone from investigation board are cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17!
   The 900 police officers involved are all cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17!

   https://tasioferrand.files.wordpress.com/2015/08/randwijk-van_foto-hans-hendriks-4-juni-2008.jpg

   *** Translation picture: A people that surrender to terror, will not only lose their freedom and lives, they will enter the valley of darkness ***

   They are cowards, because if they were brave they would tell the truth, lose their job and get assassinated together with their families. They are cowards violating the GOLDEN RULE (see the picture) of the Dutch. And because they are cowards the people that did this get away with it and will pull it off another day on another plane. So these COWARDS are not only cowards, they are accomplices in the mass murder of the next plane NATO/IMF private bankers will take down.

  10. @Karl Hein, een klassiek gevalletje van:
   “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” – Voltaire

  11. Bij het RTL nieuws van Dinsdag 25-4-2017 om 19.30 uur ging het ook over MH 17.
   Een man beweerd dat Moskou achter de aanslag zit.
   Ook hier weer telefoon gesprekken en vergelijkingen maar niets wat als bewijs gezien mag/kan worden.

  12. Arnold 28.15 :
   Nog een bron over ICTS :
   http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ICTS.html
   In dit artikel wordt ingegaan op het verband met Schiphol, Brussel en 11/9.Een belangrijk citaat :
   “Hours before the House version of the first Patriot Act went to a vote, “technical corrections” were inserted into the body of the legislation whereby foreign security companies such as ICTS-International would be immune from lawsuits related to the events of 9/11. Talk about not being available for deposition! This “Patriot” act legislative sleight of hand occurred before the inception of the 9/11 Commission when Fearless Leader George W. Bush was still resisting the very IDEA of an investigation into 9/11. Hence, in the face of an institutional cover-up, citizens were denied the possibility of a discovery process which is normally afforded to litigants. Without such discovery process, ICTS-International would never be compelled by a court of law to give testimony and show evidence related to the missing airport video surveillance tapes of 9/11 or any other aspect of security measures in place on 9/11. [rense.com]”
   Dit citaat is eveneens de facto van toepassing op Schiphol…Men weet dan ook waar men moet zoeken… alleen de overheid ziet dit blijkbaar niet, of mag het niet zien…!

  13. We hebben Karl Hein even in het kolenhok geplaatst. Totdat hij zich gedraagt en vertelt wat HIJ ZELF te zeggen heeft. En niet iedere reactie hier, inclusief het artikel zelf, ‘bedreigt’ met ‘vervolging’.

 21. Karl Hein, ik geloof niet dat je helemaal beseft waar je mee bezig bent, het gaat hier over het vermoorden van mensen, families, millioenen mensen zo als jij en ik, om macht en geld te verwerfen, ik vindt het ongepast om daar een soort juridies steekspel van te maken, groet Jenne

  1. Jenne 29 :
   De eerste vraag dien men dient te stellen is : Voor wie werkt Karl Hein ??
   Voor wie voert hij deze intimidatie oorlog uit ?? Als hij ervoor betaald wordt, dan doet hij zijn job, ook al is het een smerige!! Als hij het echter vrijwillig doet en uit volle overtuiging, dan gaat het om “hoogverraad” en kleeft het bloed van de onschuldige slachtoffers dan ook figuurlijk aan zijn handen. En voor het overige : de waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is!!

  2. De Rothschild-Zionisten hebben 2 grote problemen. Het internet en thermonucleaire wapens. Deze kleuter clubjes van ze werken enkel indien er “compatimization” is zoals David Icke terecht zegt (iedereen heeft maar 1 puzzel stukje). Zodra iedereen alles weet van ze en de puzzelstukjes op hun plek vallen zijn het gewoon verveelde oude mensen met veel geld die er plezier in ervaren om macht te hebben en over de lijken van kinderen gaan voor waanideeen. Een ieder die zijn verstand gebruikt en googled zal direct door hebben zo ver mogelijk van deze maloten vandaan te blijven. Hun macht is tanende.

   “.. Think of the rivers of blood spilled by all those generals and emperors so that in glory and in triumph they could become the ‘Momentary’ masters of a ‘Fraction’ of a ‘Dot’ ”

   – Carl Sagan

   https://youtu.be/4PN5JJDh78I

   Hoe pakken we de Rothschild-Zionisten aan?

   – onthullen (kan iedereen doen, praat over hun misdaden met iedereen, schrijf er over)
   – namen noteren van die gasten
   – zorgen dat de vijand wint of wraak neemt
   – zorgen dat de vijand indien die gewonnen heeft ze allen te pakken krijgt (en hun nageslacht) door hele populaties te DNA testen

  3. We hebben Karl Hein even in het kolenhok geplaatst. Totdat hij zich gedraagt en vertelt wat HIJ ZELF te zeggen heeft. En niet iedere reactie hier, inclusief het artikel zelf, ‘bedreigt’ met ‘vervolging’.

 22. Soros is uitgenodigt, of heeft zich zelf uitgenodigt om eens even een hartig woordje in Brussel te laten horen, want ze moeten natuurlijk wel doen wat er gezegt wordt te doen.
  Kijk Soros in Brussel op zich zegt genoeg !
  Sub Rosa, aangaande Karl Hein, ben ik mijn broeders hoeder, Guido.J. is de wachter van de WTK site, ik niet en jij ook niet.
  Voor de rest is het internet een heel duister anoniem gebeuren, met veel aannames en soms weinig bewezen feiten, die toch door sommigen als bewezen worden aanvaard.
  Een ieder moet het verder uitzoeken met zijn Eigen geweten, en heeft zijn Eigen verantwoordelijkheid, groet Jenne

  1. https://youtu.be/KQHmq1ERybs

   Alles nog een keer uitgelegd door een expert. Als je niet weet nemen we het je niet kwalijk. Als je het kan weten en toch niet wil weten dan neem ik het je wel kwalijk. Als je het weet en je verdedigd deze massamoordenaars omdat je salaris wil aan het einde van de maand dan zul je berecht diennen te worden en …… en al je familieleden naar …..

 23. De comm. BuZa cq de parlementsleden zijn ziekelijke zwakke meelopertjes. Er zijn wel belangrijkere vragen dan. De vermoedens van luchtalarm in de Oekraïne dat uren voordat de MH17 is neergehaald, is daar meer duidelijkheid over? Een belangrijke vraag is:
  Waarom zijn de alom bekende waarschuwingen door generaal Breedlove genegeerd, door de verantwoordelijke kabinetsleden, autoriteiten en nederlandse managers bij de luchtvaartmaatschappij ?
  Generaal Breedlove heeft dagen eerder publiekelijk gehuild over zwaar Russisch materiaal inclusief SAM. Daargelaten dat er al lang een YouTube was waarop een moedige ELena van de volksmilitie waarschuwde voor zo een dodelijk voorval. Er is al lang verzoek tot vervolging ingediend bij de prosecutor van het ICC, tegen voormelde Nederlanders. De ministers zijn niet onschendbaar voor het ICC. Feitelijk was MH17 opzettelijk of verwijtbaar grof nalatig een “human shield” voorval. De MH17 is als een van de hoge uitzonderingen in de gevaarlijkste zone gestuurd, waar een aantal Oekraïense SAM-batterijen stonden. De NAVO wist het volop. De NAVO hield al dagen een grote luchtruimoefening vanaf het conflictcentrum meer dan duizend kilometer naar het noorden en het zuiden toe. Bovendien was de MH17 van de weinige de enige met een precies Russisch lijkende kleurstelling. Meer zie global goldmorgs communications /KOL en /KOL2

  De numerologie is ook interessant.
  17 juli is de dag dat de wijlen tsaar in 1918 gedood werd.
  MH17 is cyrillisch voor TN17, letters in nummers 20 14 17.
  Daarbij is 14 gedeeld door 2 het cijfer 7. Dus 2014 7 17.
  Het lijkt een soort signatuur als waarschuwing naar de elites, als “Let op, dit is van jullie bazen, afblijven.”

  911 is het Amerikaanse alarmnummer. Madrid, 311 is een Spaans alarmnummer. 7-7-2005 in London 2+5=7, dus 7 7 7
  11-9-2001 = 22 6 1422 Arabisch islamitisch. Dat valt ook op.
  22-9-2017 is de eerste dag van het islamitisch 1439 en heel uitzonderlijk ook de eerste dag van het joods 5778, na 5777.
  Dat is 222 jaren voor de voltooiing van het 6e joods millennium.
  Fasten your seatbelts.

 24. Het JIT team dat onderzoek doet naar de ramp met MH 17 verspreid nu emotionele filmpjes om getuigen op te roepen zich te melden.
  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/208412/Emotionele-oproep-van-nabestaanden-MH17-aan-Oekrainers
  Het achterbakse is dat ze nu nabestaanden erbij betrekken terwijl het toch overduidelijk is dat zolang Oekraine in het onderzoeksteam zit mensen bang kunnen zijn zich te melden omdat dan hun identiteit bekend wordt waarna eventueel nare gevolgen voor hen kunnen ontstaan als zij met een verhaal komen wat het onderzoeksteam tegenspreekt en een heel ander beeld naar voren komt dan dat ze iedereen willen doen geloven.Als het onderzoeksteam onpartijdig is waarom is dan bv de video van Olga Isvina verdwenen? Hebben ze Carlos Buka gehoord? zoja waar is het verslag dan en wat staat daar in? Waarom is de hulp van de NTSB niet ingeroepen die meestal bij vliegrampen over de gehele wereld onderzoek doen? Wat was de reden wrakstukken te gaan sorteren ipv alles naar Nederland terug te halen zodat ze een reconstructie konden maken? enz.

  1. De propaganda moet door gaan. Ook vandaag weer kiezen ze NIET voor het leven maar voor de DOOD. De Sith Lord zal geen medelijden met ze hebben. Dwazen zijn het. Waderen het leven niet genoeg en hun nageslacht. Zitten grote gebeurtenissen aan te komen. Elk moment weer een CIA/Mossad massamoord zoals MH17.

  2. Deze corrupte figuren weten/denken dat ze weg komen met LIEGEN en BEDRIEGEN. Dus ze moeten wel lid zijn van organisaties DIE BOVEN DE WET STAAN. Dat zijn alleen maar de Rothschild-Zionisten (Illuminati). Als je deze dit filmpje een paar keer afluisterd dan vallen alle puzzelstukjes op hun plek.

   https://twitter.com/zakenpief/status/879377789186695168

   MH17 = een Rothschild-Zionisten (Illuminati) massamoord op 300 onschuldige mensen, 80 kinderen. Motief is goudstaven en wereldheerschappij.

   De daders zijn “useful idiots” van de CIA/Mossad. De opdrachtgevers de Londense/Parijse bankiers families. Iedereen in Nederland die op een BELANGRIJKE POSITIE (sleutelpositie) zit, dus ook de JIT LEDEN, zijn onderdeel van de Rothschild-Zionisten (Illuminatie) anders waren ze niet eens BENOEMD tot die functie. Het hele systeem is CORRUPT en OMKOOPBAAR en CHANTEERBAAR.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.