Advertentie

Een onthutsende waarheid over griepvaccinaties..!


x

x

Onderzoeker ‘Johns Hopkins’-universiteit:
X

De onthutsende waarheid over griepvaccinaties

2014 WantToKnow.nl/.be (bron o.a. hier)

x

De ‘Johns Hopkins’-universiteit is een prestigieuze, particuliere instelling voor hoger onderwijs in Baltimore (Maryland) in de VS. Deze universiteit wordt wereldwijd beschouwd als één van de belangrijkste onderzoeks- en onderwijsinstellingen op het gebied van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Peter Doshi, Ph.D., heeft daar een research-doctoraat, de hoogste academische graad die iemand in Amerika kan behalen. bmj-logo-ogDokter Peter Doshi heeft een zinderend verslag over de zin en onzin van griepvaccinaties gepubliceerd in het British Medical Journal (BMJ).

Doshi meent dat griepvaccinaties wel in ongekende aantallen worden gegeven, maar dat ze veel minder effectief zijn en tot meer bijwerkingen leiden dan tot nu toe werd beweerd door de ‘Centers for Disease Control en Prevention’ (CDC). Verder zijn de beleidsstudies van de CDC van ondergeschikte kwaliteit.

De VS: veel propaganda voor griepvaccinaties.
Farmaceutische bedrijven en ambtenaren die zich bezighouden met volksgezondheid roepen middels een grootschalige vaccinatiecampagne het publiek elk jaar in de herfst weer op. De griepprikken worden aangeboden in, let wel: supermarkten, drogisterijen en apotheken. Het effect van deze ‘brede distributie’ mag fenomenaal worden genoemd, want in 20 jaar tijd, is het aantal griepvaccinaties gegroeid van jaarlijks 32 miljoen doses tot zo’n 135 miljoen doses, vandaag de dag. Een paar van Doshi’s wetenschappelijke bevindingen:

Peter Doshi: “Vaccinaties zijn minder veilig dan wordt beweerd en ze hebben minder effect. De dreiging van griepcomplicaties worden overschat, ook bij ouderen en mensen die lijden aan chronische ziekten.”

Three years ago, drugstores like Walgreens began training pharmacists to give customers vaccines. Since then, tens of thousands of pharmacists have been certified to give shots.
Kijk, lekker je griepprik halen in de supermarkt, vlak naast het maandverband, de condooms en de luiers.. 3 Jaar geleden begonnen in de VS, drogisterijen als deze ‘Walgreens’ (soort Kruitvat), hun personeel te trainen om vaccinaties te zetten. Sindsdien hebben 10.000-den drogisterij-medewerkers zich ‘bekwaamd’ in het geven van griepvaccins… 

In zorginstellingen moeten mensen verplicht een griepvaccinatie nemen, op straffe van het verlies van hun baan. Als je de kleine lettertjes leest zie je dat de CDC’s erkennen dat er door griepvaccinaties niet minder mensen sterven. Zelfs wanneer het vaccin nauw is afgestemd op het type influenza dat in dat jaar overheerst (en dat niet gebeurt meestal niet) hebben gecontroleerde studies bij gezonde volwassenen aangetoond, dat vaccinatie tussen 33 en 100 mensen leidde tot één minder griepgeval.

Doshi: “Er is geen enkele aanwijzing, dat ziekenhuisopnames of sterfgevallen worden voorkomen. De meeste artsen vinden het genoeg te ‘horen’ dat er levens mee kunnen worden gered. Gedegen onderzoek is blijkbaar voor hen niet nodig. Of de artsen gaan ervan uit dat er wel deugdelijk onderzoek is gedaan. Helaas, dat is dus niet het geval..! Een Australisch onderzoek concludeerde dat 1 op de 110 kinderen na een vaccinatie tegen H1N1-griep last kreeg van stuipen. Onder volwassenen steeg het aantal narcolepsie klachten. Er zijn dus wel degelijk risico’s verbonden aan het fenomeen griepprik.”

Dr. Doshi is niet de enige arts met ernstige bezwaren. Dokter Russell Blaylock, gepensioneerd neurochirurg en auteur van ‘The Blaylock Wellness Report’ is net zo bezorgd. Zijn commentaar tegen ‘Newsmax Health’: “Griepvaccinaties werken niet en de overheid weet dat. Er zijn drie redenen waarom de overheid bejaarden aanmoedigt om een griepprik te halen: een secundaire longontsteking, opname in een ziekenhuis en de dood. Maar de Cochrane groep heeft tijdens een groot onderzoek honderdduizenden mensen bekeken en kwam tot de conclusie dat griepprikken geen enkele bescherming tegen influenza boden. Mensen in verpleeghuizen kregen een heel klein beetje meer immuniteit, maar alleen als ze precies het juiste vaccin hadden gebruikt in de spuit.

Een trotse aanstaande moeder.. Vaccin in het lijf, baby in de buik doet 'gezellig' mee. Baby vertrouwt moeder, die vertrouwt de zuster, die vertrouwt de overheid en die vertrouwt de farmaceutische industrie..
Een trotse aanstaande moeder.. Vaccin in het lijf, baby in de buik doet ‘gezellig’ mee. Baby vertrouwt moeder, die vertrouwt de zuster, die vertrouwt de overheid en die vertrouwt de farmaceutische industrie.. Wat een heerlijke manier om niet ná te hoeven denken EN je angst te kunnen stallen..!

Blaylock: “Nog erger is het feit, dat kleine kinderen die het griepvaccin krijgen geen enkele bescherming tegen influenza ontwikkelen. De regering stimuleert ook dat baby’s van zes maanden en ouder de prik krijgen. Terwijl bekend is, dat er kwik en aluminium in de vaccinaties zitten, extreem giftig voor jonge hersenen. Ze weten ook dat studies hebben aangetoond dat griepvaccinaties nul komma nul effectiviteit hebben bij kinderen jonger dan vijf jaar.”

“De meeste mensen”, zegt Dr Blaylock, “hebben juist meer kans op het krijgen van griep ná een vaccinatie.” Het kwik in de spuiten is zo’n sterke immuunsysteem onderdrukker, dat de immuniteit van het lichaam enkele weken op apegapen ligt. Het maakt mensen vatbaar. Ze kunnen zelfs denken dat de prik ze griep gaf. Kwik over stimuleert de hersenen voor jaren. Het is de oorzaak van de ziekte van Alzheimer en andere degeneratieve ziekten. Uit een studie blijkt, dat mensen die 3 tot 5 jaren een griepprik hebben gehad 10 maal zoveel kans maken op het krijgen van de ziekte van Alzheimer..!”

Doshi denkt dat met de griepprik een poging wordt gedaan om de markt van de farmaceutische industrie uit te breiden. Sterfgevallen als gevolg van de griep daalden al tijdens het midden van de 20e eeuw, lang voor de grote vaccinatiecampagnes in de 21e eeuw.

Het draait allemaal om geld”, zegt Dr Blaylock, “Vaccinaties zijn de droom van ieder farmaceutisch bedrijf. Ze hebben een product in handen dat zowel door de overheid als de media wordt gepropagandeerd. En de corporaties worden niet verantwoordelijk gehouden bij eventuele complicaties of sterfgevallen. Doshi’s artikel is een verademing. Het artikel belicht in goed gedefinieerde en welbespraakte termen wat al lang bekend is: de promotie van griepprikken is frauduleus. Uiteindelijk zal iedereen die de griepprik laat zetten geen voordelen kennen, alleen maar nadelen: ze lopen meer risico’s en hebben kans op complicaties.”

 

Bron:

newsmaxhealth.com,
The British Medical Journal

En kijk hier op de site naar:

De tamiflu-fraude: HIER

Het Cochrane-onderzoek over de onbewezen fabeltjes rondom de griepprik: HIER

Huisarts Hans van der Linden over de griepprik-waanzin: HIER

 

66 gedachten over “Een onthutsende waarheid over griepvaccinaties..!

 1. En dat het aantal doden daalt is mede verantwoordelijk dat heden ten dagen de complicaties die bij griep op kunnen treden beter behandeld kunnen worden. Dat ligt dus niet per definitie alleen maar aan de griepprik. De griepprik voorkomt inderdaad niet of nauwelijks doden. Daar zijn geen afdoende bewijzen voor, maar wel een heleboel leed door de bijwerkingen. Daar zijn ook geen bewijzen voor omdat iedereen die de ogen open heeft het wel ziet, maar de overheden en de industrie erkennen het gewoon niet, willen het niet weten en dus is het er zogenaamd niet.
  Dat slechts 13% van het medisch personeel in ziekenhuizen in Nederland jaarlijks de griepprik haalt zegt voldoende lijkt mee. Steeds meer artsen weten dat het verhaal niet klopt.
  Laat al die Koenen maar lullen, laat dit soort lieden eerst zijn eigen medische mensen maar eens overtuigen, die natuurlijk ook niet weten waar zij over praten. Ik denk dat dit soort Koenen het zelf allemaal nog geloven ook.

  1. Inderdaad. Dat harde roepen van de Koenen heeft dus niet altijd effect.
   Heeft het te maken met de kosmische veranderingen dat men meer intuïtief wordt en zich minder laat opdragen? Of is het inderdaad alleen de massale waarnemingen van het verkeerd uitpakken van het vaccin? Niet te lang bij stil staan wat het is, want dat het goed mis zit in de maatschappij dat is triest. Vandaag gehoorde opmerking over alle ellende op de wereld, men wil het niet weten ‘want hoe moet je anders leven’ is een argument.

  1. Max, stop met dromen en kijk naar bovenstaande reacties. NEE het is hier niet anders. Lees als je wil ook de stukken van de NVKP. Groet Marianne

 2. Ik mag al ruim 15 jaar die domme prik halen, in het begin een paar jaar gedaan en ieder keer zeer ziek geworden.. nu al ruim 10 jaar niet gehaald en al 10 jaar niet keihard de griep gehad… nog steeds springlevend… wie is er nu gek?

  1. het gaat mijns inziens maar om een cocktail van zeer veel meer dingen, meerlingen tesaampjes tegelijk in 1 klap; genocide culling of the herd, uitdunnen van de useless eaters, die te veel hooi eten, en te veel plek innemen, dumbing down, je mot net an slim genoeg zijn, om instructies op commando te kunnen uitvoeren, in relatief domme baantjes, die er overigens al niet meer zijn, en dumb enough om te consumeren, till you drop, zonder existentiële to be or not to be vragen, vragen? geen vragen! Paul van Vliet, de hive mind, ze willen geen scherpe individuele onafhankelijke verlichte geistige originele geesten, een doorzichtige ’transparante’ inerte gelei massa is wat ze willen, de brede consensus, de grijze massa van mao, dat is wat ze beogen. En Geld daar gaat het nou juist net niet om, papiergeld is aan de top van de piramide van nul procent generlei waarde, Assets is wat ze willen, Activa, terwijl wij aan waardeloos papier opgeknoopt worden, wordt alles van werkelijke waarde, onder je gat van jou, en vooral je kinderen en kinds kleinkingeren, weg getrokken waar je bij zit; kinderen die je niet meer krijgt, want Onvruchtbaarheid is wat ze willen, vandaar de femie gender oorlog en de vrouwtje vrouwtje dubbel belastbare huwelijken propaganda van 2 uitgeknepen vale vaatdoeken die sowieso geen tijd meer hebben om elkaars mini flipjes zonder kerstboom te zien, belasting op kinderen is wat ze willen, een onder klasse van geslachtloze geleide dwaze dwergen willen zuh, onderontwikkeld, 2 loslopende hersenhelften zonder hemisferische overdruk overbrugging, Stagnatie en Segregatie zonder spaans riet van zwarte piet;

   1000 Miles Per Gallon sHell Research Late 70’s
   http://www.youtube.com/watch?v=cGSMk9rhCzA

   Renaissance 2.0 – Financial Empire – Full Length – Damon Vrabel
   http://www.youtube.com/watch?v=96c2wXcNA7A#t=14

   http://www.nu.nl/binnenland/3905556/25-miljoen-nederlanders-armoedegrens.html

   1970 Dodge Charger 500 572 Hemi – insane V8 and exhaust sound!
   http://www.youtube.com/watch?v=OunDYn89uE8

  1. En dan kijken we op de eerste regel van de link van Jaap:
   ‘It’s not perfect, but the vaccine is your best protection against the influenza virus.’
   Klinkt als iemand die volkomen neutraal nog nooit van Vitamine C, je immuunsysteem, Vitamine D, zonlicht en weerstandsverhoging heeft gehoord.
   Noch van de rotzooi die je als cadeautje gratis mee ingespoten krijgt in het lijf.. Waaronder het uiterst giftige, Alzheimer-veroorzakende aluminium-oxide..
   Wetenschappelijk wordt daarenboven aangenomen, voor zover er überhaupt effectiviteitscijfers zijn van griepvaccins, dat SLECHTS 1% van de mensen daadwerkelijk baat heeft bij een griepvaccin.. Het ligt iets hoger dan de staatsloterij, de kans op.. Maar dan moeten we dus wel 100 mensen vaccineren.. Dank voor de tip Jaap.
   Lees het werk van Prof. Luc Bonneux, dr. Hans van der Linden, het boek van Daan de Wit over de ‘Mexicaanse Griep’, die volgens vaccinatiegroepvoorzitter Ab Osterhaus in 1920 wel zo’n 25 miljoen doden kostte en je bent op weg naar de ont-luisterende ont-maskering van de griepprik..

 3. Sterker nog, het is duidelijk te zien dat na de vaccinatierondes nu ineens meer verkoudheid en griep plotseling uitbreekt. Influenza heeft niets met “koude”te maken, sterker nog, in de tropen en subtropen komt dit het hele jaar voor met 1 á 2 pieken. Vraag me af of dat ook plaatsvind omstreeks de vaccinatierondes. Vaccinaties houden griep en verkoudheid juist in stand?!

 4. ik heb nog nooit een griepspuit laten zetten en ben minder ziek(bijna nooit , ik ben 58 jaar oud)dan iemand die ze wel laat zetten , ik sta in de verzorging bij personen die lijden aan dementie , ze praten je wel een schuldgevoel aan en dit vind ik niet fair , in die 15 jaar dat ik daar werk zijn er nog nooit problemen geweest van griepoverdrachten van bewoners naar ons of andersom , ik ben van de overtuiging dat wanneer je gezond leeft je eigen immuunsysteem zorgt voor jou bescherming !

 5. ik heb nog nooit een griepspuit laten zetten en ben minder ziek(bijna nooit , ik ben 58 jaar oud)dan iemand die ze wel laat zetten , ik sta in de verzorging bij personen die lijden aan dementie , ze praten je wel een schuldgevoel aan en dit vind ik niet fair , in die 15 jaar dat ik daar werk zijn er nog nooit problemen geweest van griepoverdrachten van bewoners naar ons of andersom , ik ben van de overtuiging dat wanneer je gezond leeft je eigen immuunsysteem zorgt voor jou bescherming !

 6. Na mijn griepprik vorig jaar heb ik 5 maanden onder de uitslag gezeten: pitiriasis rosea!
  Wel heel toevallig he! De huisarts ontkende natuurlijk elk verband. Deze ziekte wordt ook wel huidgriep genoemd. Voor mij geen griepprik meer.

 7. Mijn dochter heeft vorig jaar in November vaccinatie had en toch de griep gehad,was zwanger en heeft op een bepaald moment hoge koorts gemaakt. Vruchtje verloren op moment van koorts,bleek later op echo. Dus NEEN tegen de vaccinatie!

  1. en ja, zo heb ik nog nooit een griepprik gekregen , dat wil zeggen nooit genomen ,want krijgen doe je helemaal niets; van je eigen (belasting)centjes KRIJG je een prikje. Maar bovendien nog nooit geen last gehad van welk griepje dan ook.
   Dan is er ook nog “volksmond” die al snel beweert griep te hebben of grieperig te zijn, terwijl het om verkoudheid gaat.

  1. Gelukkig lezen jullie dit wel, omdat jullie de site beheren. Zet anders gewoon even de reacties open.

  2. Beetje kort lontje..? Rustig aan, sommige reacties zet de website op ‘wacht’.. En die moeten dan even goedgekeurd..! En zo zie je, is alles goedgekeurd..

 8. Dit is onthutsend; als dit waar is rondom de GRIEPPRIK!!! WIJ (MIJN MAN EN IK) moeten nog gaan in principe, omdat we niet thuis waren ten tijde vd griepprik data! Maar we zien het helemaal NIET meer zitten!! Wat te doen…….grrrrrrrr

  1. Probeer meer bronnen te vinden! Als er werkelijk wetenschappelijk onderzoek naar is verricht, moeten er wetenschappelijke, en betrouwbare onderzoeksrapporten op internet te vinden zijn 🙂 Misschien kun je kijken op google scholar en daar zoeken. Succes

 9. Elk jaar waren we ziek.
  Sinds de griepprik nooit meer al.10 jaar.
  Je hebt voor en tegenstanders en bangmakers.
  Heb geloof in de wetenschap positief.
  Heel veel zieken zij gered met vacinaties
  Tegen alle soorten ziektes waar mensen aan dood gingen.
  Nu 5 weken later een algehele lichaamscheck gehad super gezond. !

 10. Mensen, eet gewoon voldoende groente en fruit, sport en leid een zo positief mogelijk leven. De krachtigste samenstelling voor een prima weerstand! Veel gezonder en veel effectiever dan zo’n chemisch prikje!

 11. Ik heb de afgelopen 10 jaar 1 keer de griep gehad. Het jaar dat ik een prikje heb genomen :-/ Voor mij hoeft het dus ook niet. Als ik het artikel lees ben ik nog meer overtuigd om dat in de toekomst zo te houden…

  1. Toeval bestaat niet.
   Bij een horecabedrijf werd door de directie gratis de griepprik gegeven aan de 10 medewerkers ondanks dat zij zelden of nooit de griep kregen, om ziekteverzuim te voorkomen.
   Op één medewerker na, (die deze dag vrij was)) kregen zij allen de prik en de griep.

   Daarna is de griepprik nooit meer ter sprake gekomen en eigenlijk geen griep meer geweest.

  2. Voor alle duidelijkheid, ik was toen des tijds die persoon die vrij had, daardoor geen prik kreeg maar ook niet ziek werd.
   Dus waarheid uit de eerste hand.

   Mij huidige huisarts reageerde hierop met: “Het is maar welk onderzoek men geloofd”. Met andere woorden, ‘Het zit tussen je oren’.
   Artsen hebben geleerd maar zijn tevens geprogrammeerd!

 12. Ik heb het helemaal gelezen en er stsat een hoop onzin in. Ik houd me vast aan de gedschte dat ik, behorend tot een kwetsbsre groep al acht jaar geleden gestorven zou zijn.
  Leve de griepprik!!!!!

  1. Frans,
   Denk nooit dat beledigende reacties een ander helpen om de keerzijde te kunnen zien.
   Het is jouw keuze, dat mag helemaal, maar wat hier geprobeerd wordt is om de andere kant van de medaille óók te zien.
   Beiden zijn nodig om een echte keuze te kunnen maken.
   Alles mag, niets hoeft.
   Maar door angst ingegeven keuzes zijn volgens mij geen goede keuzes.
   Het leven heeft het beste met ons voor, daar komt het aan op vertrouwen en goedheid.

  2. Guido: lees ook nog eens de reacties op dat artikel van jou over “ “Griepprik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers”. Lees in het bijzonder reactie 4. Daar wordt duidelijk uit de doeken gedaan dat die bewering helemaal foutief is. Het was eigenlijk ook gebaseerd op een ‘journalistiek matige bron’. Jij hebt toen op die reactie verder gereageerd, maar hebt nooit toegegeven dat je het mis had, of verder kunnen bevestigen dat het toch waar was. Jij ging gewoon over op “aanmatigende, van vooringenomenheid druipende” persoonlijke aanvallen in plaats van inhoudelijke argumenten. Zoals Anna11 in reactie 22.3 schrijft: “Denk nooit dat beledigende reacties een ander helpen om de keerzijde te kunnen zien.”

 13. Wat ben ik blij dat ik dit gelezen heb,ik werk in de thuis zorg ruim vijf jaar,daarvoor 37jaar boerin.
  Ik ben 63 jaar dus krijg ook een oproep voor de griep prik,maar ik vertik het om die rommel in mijn lijf te laten spuiten,en heb steeds de reden gezegd ,dat is dezelfde als dat ik nu heb gelezen.
  Heb al in geen jaren griep gehad,en misschien krijg ik het wel een keer,dat vind ik heel natuurlijk,in iedergeval beter als dat ik het van de griep prik zou krijgen.
  Het draaid alleen maar om geld,onbegrijpelijk dat zo weinig mensen dat door hebben.

  Groeten Ada van ECK.

 14. mijn zus is na een griepprik overleden,wij nemen nooit een griepprik de gehele Fam nam hem ook niet na de dood van mijn zus,nu weer wel wij niet nooit genomen.

 15. Ik behoor tot de “kwetsbare groep” met diabetes type 1, haperende nieren,kapotte zenuwen en hartfalen.

  De enige keer dat ik ooit een griepprik haald, was ik 3 weken doodzieke n dat heeft mijn eigen ziekte niet goed gedaan, ik kreeg meer complicaties.

  Ik neem nooit meer een griepprik en ondanks dat ik “kwetsbaar be”heb ik al 10 jaar geen griep gehad.

 16. Sinds een paar jaar krijg ik ook de oproep voor griepspuit omdat ik asmatisch ben, ik haal die spuit niet puur omdat ik zo goed als nooit ziek ben ( al helemaal niet meer sinds ik gestopt ben met roken),en wat heet ziek? ben wel eens verkouden maar dan neem ik een goede kruidenbitter en ben zo weer boven jan,maar als ik m’n schoonouders bekijk die wel de griepspuit ophalen ? hun zijn dan na de tijd altijd “goed”ziek! Dus zo “gezond lijkt mij die spuit niet, eigenlijk geen enkele spuit lijkt me goed! de spuit om te het groeien te stoppen omdat men anders te lang word is blijkbaar ook niet helemaal goed (heb gehoord dat het heel moeilijk word om zwanger te worden of totaal niet ) of de Mexicaanse griep ?? en al helemaal te zwijgen van de baarmoederhaalskankerprik daar weten ze helemaal nog niets van dat is nog maar afwachten . Ik weet wel ik hoef geen enkele spuit te hebben geen rotzooi in mijn lichaam! Paar jaar terug was ik ziek griep tijdens vakantie kwam er niet vanaf ,heb toen op aanraden van mijn man wodka gekocht ik was binnen 3 dagen weer helemaal gezond ,heb dit verhaal tegen longarts verteld , men wilde mij niet geloven en maakt mij eigenlijk ook niet uit of men het wel gelooft , bij mij hielp het en heb sindsdien dan ook standaard sterke drank in huis .

 17. Heb nog nooit, ben 80 jaar, een griepprik gehad. Mijn Moeder vroeger wal en iedere keer werd ze er erg ziek van. Heb toen al besloten het nooit te nemen als ik werd ‘uitgenodigd. Mijn Moeder is overleden aan de Ziekte van Alzheimer. Mede oorzaak? Ík weet het niet maar ik was geschokt toen ik het las. Mensen zijn belangrijker dan geld. We kunnen niet meer nemen dan we nodig zijn. Rijk zijn kun je van binnen niet voor de portemonnee.

 18. Jaar in jaar uit krijgen mijn vrouw een oproep om de griepprik te halen en daar hebben wij nooit op gerageerd. Ook bij mijn werkgever maakte ik nooit gebruik van de mogelijkheid. Ik zie er nog steeds het nut niet van in. Verleden jaar voor het eerst een kleine griepaanval gehad, maar dat is voor het eerst, voor zover ik het mij herinner…..en ik ben inmiddels 80 jaar.

 19. Vroeger werkte ik op kantoor samen met een twintigtal meisjes,op ons werk konden we gratis de griepspuit laten zetten,ik was de enige die daar niet op inging,de andere meisjes wel.
  Niet te geloven maar werkelijk waar,ik was de enige die de griep niet kreeg.
  Ik ben nu 70 jaar,mijn man 78 jaar en tot op heden hebben we nooit de griepspuit laten zetten.

 20. Ik heb dit jaar geen griepprik laten zetten, ik had astma en dacht dat het goed was, maar ik ben in januari begonnen met de buteyko ademhalings methode, en gebruik van die tijd af geen pufjes meer, ventolien en phulmicort.

 21. Griepprik de verborgen euthanasie spuit?
  Ik las zojuist onderstaande reactie elders. De griepprik gebruikt om de oudere en de zwakkere onder ons te beëindigen?

  “Ik heb ook genoeg om te klagen als ik dat wil.
  Mijn moeder is te vroeg doodgegaan, mijn vader eigenlijk ook want die griepprik heeft hem de das om gedaan, ik ben na 21 jaar trouwe dienst bruut aan de kant gezet, woon in een huis met funderingsproblemen dus als ik wil verhuizen is het onverkoopbaar, en zo kan ik wel even doorgaan. Komt daar nog hoog(over?) gevoeligheid bij, dan grijpt het mij meer aan dan de gemiddelde, heb ik geen energie meer en weet ik niet hoe ik er ooit uit kom. Ga ik dan eten halen bij de Griek, dan krijg ik een glas ouzo maar dat is in mijn beleving minder vol dan dat van de anderen…

  Of ik zie het zo:
  Ik heb goed afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Zij heeft veel ontdekt in het leven en wilde graag loslaten terwijl ze steeds bevestiging nodig had. Dat heeft ze gekregen. Mijn vader hoefde niets meer en was klaar om te gaan. Het was goed zo. Door mijn ontslag ben ik eindelijk vrij. Eerder had ik al gefantaseerd hoe het was om een tijdje voor mezelf te hebben met een vergoeding. Dat heb ik nu en ik ga nu als een raket. Ja, met loodvrije brandstof. Voor het huis komt een oplossing doordat de gemeente een onderzoek instelt en waarschijnlijk grotendeels financiert, en mogelijk ook een deel van de oplossing omdat het de hele wijk betreft en de situatie komt door een bewuste actie van de gemeente om de grondwaterstand te verlagen.
  Door mijn fijngevoeligheid ben ik dankbaar voor het feit dat ik besef wat dankbaarheid is en wat dat betekent in het leven. Het wordt alleen maar meer, mooier, beter. Ik blaak van energie. Dan kom ik bij de Griek. Ik geniet zo van de ouzo dat hij lacht en mijn glas nog eens vol schenkt…”

 22. Al jaren haal ik de griepspuit, en na het halen van de griepprik loop ik
  daarna weken rond met het gevoel dat griep krijg maar die dan niet tot uitbarsting kom. zere benen,handen e.d .Daarbij heb ik de vraag aan de huisarts gesteld of het mogelijk is of ik door de griepprik mij weken ellendig kan voelen, hij heeft daar ook geen verklaring voor.
  Dit jaar maar eens geen een halen en kijken wat het effect is

 23. Een paar jaar een griepprik gehaald en dan voelde ik mij echt niet lekker van, en kreeg toch de griep, want de griepprik werkt niet als het virus veranderd.
  Nu de laatste 3 jaar er geen een meer gehaald en dit voelde goed en de griep die ik kreeg was mild.
  Nu mag ik hem alzo niet hebben ivm mijn medicijn gebruik.
  Maar is neem hem nooit meer het is goed zo, laat het lichaam het maar zelf regelen dit is na mijn idee het besten middel.

 24. Halo allen,

  Ik heb al heel lang Multiple Sclerose, kreeg jarenlang de griepprik, was er, standaard, drie maanden extra ziek van, en griep kreeg ik toch ! Nu al jaren GEEN griepprik meer…………..

 25. Ik heb 2 maal een griepspuit gehad Copd 3/4 .Een in 2010 en lag binnen 14 dagen in het ziekenhuis ,ik had toen nog een luchtinhoud van 55% .Vier jaar heb ik geen spuit genomen omdat ik er ziek van was geworden in 2010 .De 4 jaar ben ik goed doorgekomen niet ziek geweest ook geen griep of verkoudheid .In 2015 Januari zei de huisdokter neem nou maar een griep spuit want deze griep is erger dan anders .Nou ik ben overstag gegaan en binnen 14 dagen in het ziekenhuis en heb nu nog een luchtinhoud van 33% en Copd 4 .Als men niet zeker weet of de mensen er ziek van worden moet men ze niet verstrekken ,ik zal er nooit geen meer nemen dan maar de griep krijgen die duurt 14 dagen hier blijf ik wel mee lopen met een luchtinhoud van 33% daar zit geen verbetering in wat kapot is kan niet gemaakt worden .

 26. Ik heb 2x 40 gr koorts gekregen na de prik. De jongste zoon van mij Fysiotherapeut was snipverkouden en ik gaf het advies hem geen griepprik te geven. De arts vond dit onzin en vaccineerde toch. “s Avonds in allerijl met een blauw aanlopend kind naar de 1e hulp>opname. Hij is heel lang 1,5 jr achter geweest in zijn groei.
  Mijn arts in Oostzaan stond er op de griepprik te nemen, ondanks mijn allergie voor kippei-eiwit. Ik heb geweigerd.
  Ik heb in de tussentijd een andere arts, die onmiddellijk vroeg wat wij met de prik deden. Dit uitgelegd en zijn opmerking was : “U mag hem nooit meer hebben, denk daar goed aan”.

 27. Hallo allemaal ,

  Ik ben iemand die vaak op zijn gevoel af gaat en dit heeft mij al heel vaak op het goede spoor gezet, bijvoorbeeld mijn problemen met prosstaat klachten, slechte knie, huidcarsinoom, hoge bloeddruk , griepspuit,hier ben ik tegen het advies van de huisarts ingegaan. Ik ben 64 jaar en tot nu toe ben ik er wel bij gevaren . Als het niet anders kan ga ik naar de huisarts en vraag zijn mening.
  Bovenstaand artikel is voor mij weer een bevestiging van mijn juiste
  gevoel Bedankt.

 28. Mijn vader heeft zolang als het er is de griepspuit gehad en nooit last gehad van bijwerkingen, en nooit de griep gehad!
  Hij is nu 88 jaar.
  Hij werkte als leraar in het onderwijs, waar kans op besmetting dus groot is.
  Mijn moeder van hetzelfde, zodra het kon, heeft ook zij de griep spuit gehaald. Zij had ouderdomssuikerziekte. Nooit last van bijwerkingen, hooguit wat pijn van de prik zelf.
  En ze heeft nooit griep gehad. (87 Jaar geworden)
  En allebei geen Alzheimer.
  Wij zijn er van overtuigd, dat het vaccin hun goed heeft gedaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.