Advertentie

Bill Cooper voorspelde 911 en werd vermoord..


De cover van het oorspronkelijk boek van William Cooper: ‘Behold a pale horse’.(klik voor pdf-download)

x

x

Bill Cooper voorspelde 911 en werd vermoord..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

William ‘Bill’ Cooper is bij velen vooral bekend, als auteur van het in 1991 verschenen boek ‘Behold a Pale Horse’. Cooper had gediend als Naval Intelligence-officier en was in die hoedanigheid op de hoogte van veel van wat ‘achter de schermen’ verborgen diende (en dient) te blijven. Als auteur en voormalig  legerveteraan, boeide hij zijn publiek al snel met verschillende schokkende onderwerpen, waarbij er nog maar nauwelijks écht sprake was van ‘internet’. Deze onderwerpen gingen vooral over verborgen zaken, zoals wereldwijde samenzweringen, die wereldburgers voor de gek hielden, zodat de machthebbers hun gang konden gaan.

Hij waarschuwde mensen en heel bijzonder in die tijd: hij vertelde over de samenwerking van de Amerikaanse regering met buitenaardsen..! Hij was ook de man, die sprak over HIV/AIDS als een door laboratoria gemaakt ziekte, met als doel de zwarte en Spaanse bevolking van de VS te treffen en de homoseksuele gemeenschap. Ook vertelde hij dat het medicijn tegen Aids al was gemaakt, voordat het werd geïmplementeerd. Informatie over dit soort zaken was al veel moeilijker te vinden/verkrijgen, dan vandaag de dag.

Dus het is niet zo verwonderlijk dat veel mensen van maandag tot vrijdag tijdens de jaren 1990, massaal afstemden op zijn radioprogramma ‘Het uur van de Tijd’; mensen stonden te popelen om de waarheid uit te vinden. William Cooper reikte hen deze nachtelijke radiogesprekken met indringende inhoud aan..! Zo vertelt hij en in zijn uitzendingen én uitgebreid in zijn boek ‘Behold a Pale Horse’, dat president John F. Kennedy was vermoord, omdat hij op het punt stond, de geheimhouding rondom de Amerikaanse samenwerking met buitenaardsen op te heffen..

De fameuze 911-voorspelling.!
Tijdens zijn uitzending op 28 juni 2001, gebeurde er iets bijzonders. Cooper voorspelde live aan de luisteraars, de aanstaande aanslagen van 11 september 2001. Dus 3 maanden vóórdat deze plaatsvonden..! Hij voegde eraan toe, dat de Amerikaanse regering zou gaan proberen Osama bin Laden te laten opdraaien als zondebok:

“Wat ze ook gaan doen om de schuld op Osama bin Laden af te schuiven – je moet het niet geloven…  Ze gaan binnenkort iets bizars doen om de steun van de Sheeple te krijgen.”

Minder dan 11 weken later bleken zijn voorspellingen dodelijk accuraat uit te zijn gekomen. Hoe was Cooper aan deze info gekomen..? Het was duidelijk dat hij toegang had tot bronnen, die niet ‘zomaar’ voor iedereen toegankelijk zijn/waren. Maar het was ook zijn kritisch oog, waarmee Cooper gespannen situaties onderzocht en de puzzelstukjes van informatie van zijn bronnen met elkaar verbond. Daardoor kon hij de valse-vlagleugens, die aan het grote publiek werden opgediend, deconstrueren en waarschijnlijk kwam op deze wijze, zijn 911-theorie tot stand.

Voorspelde schietpartijen op scholen..!
Kun je je voorstellen, dat Bill Cooper al de schietincidenten op middelbare scholen voorspelde..? Kijk zelf hoe hij de CIA beschuldigt van het in elkaar zetten van een plot, waarbij een gedrogeerde, gehypnotiseerde dader in het wilde weg zou gaan schieten, om lukraak mensen te vermoorden..

William Cooper diende uit de weg te worden geruimd..
Natuurlijk maakte zijn optredens en zijn boek, hem tot een doorn in het oog van de ‘autoriteiten’, die natuurlijk alles stil wilden houden. Ze hadden een stok in handen om deze hond te slaan, want in juli 1998 was Bill Cooper beschuldigd van belastingontduiking. Er was tegen hem een arrestatiebevel uitgevaardigd, maar dit was nooit uitgevoerd en als gevolg daarvan kreeg hij een voortvluchtigen-stempel en werd zo een belangrijk doelwit van de ‘wetshandhavers’, de US-marshals. Dat was in het jaar 2000 en William Cooper sprak openhartig over deze situatie. Hij was niet dom natuurlijk en begreep donders goed, dat hij een actief doelwit van de regering van president George Bush jr. en de IRS-belastingdienst was geworden.

william cooperNadat de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001 zich hadden ontvouwd, probeerde Bill Cooper via zijn genoemde radioshow, de enorme samenzwering, die leidde tot deze valse-vlagaanvallen op de VS, bloot te leggen. Hij wees zonder omhaal met zijn vinger naar de federale regering als de schuldigen en hij beschuldigde de autoriteiten van de planning van de terroristische beweging. En hij sprak over het bedriegen van de Amerikaanse burgers en de rest van de wereld, door deze een verzonnen verhaal te laten geloven. Door deze valse-vlag-operatie, zo vertelde Cooper, konden deze moordenaars de publieke opinie op hun hand krijgen en hun plan uitvoeren.

Nét een stapje te ver..?
Toen kwam zijn laatste uitzending, op 5 november 2011. Bill Cooper sprak over zijn plannen om een nieuw boek te gaan schrijven. Daarin zou hij zijn dienstplicht in Vietnam gaan beschrijven; hij vertelde dat hij dit boek zou gaan opdragen aan iedereen die tijdens de oorlog in het Amerikaanse leger had gediend. Hij kreeg telefoontjes van veteranen die bereid waren, hun foto’s en ervaringen te delen,van hún Vietnam-tijd.

Later die avond, terwijl hij thuis was in Eagar, Arizona, kreeg hij bezoek van de Apache County Sheriff’. De politie had een arrestatiebevel tegen hem en beschuldigden hem van het zwaaien met een pistool. Niet zo vreemd achteraf gezien, want zij (de sheriff en zijn manschappen) waren in ongemarkeerde auto’s gearriveerd. Zonder herkenning van normale politie-auto’s en -uniformen.. Zo gebruikten ze dit optreden om hem uit de tent te lokken.

Bronnen beweren dat de politiemensen zich in een soort zitkuil buiten hadden verscholen, een plek die vaak bezocht wordt door tieners die er feesten en afval achterlieten. Toen de agenten een hoop lawaai begonnen te maken, kwam Bill Cooper naar buiten om deze ‘dronken jongeren’ aan te spreken. Toen deze politiemensen zich niet wensten te identificeren, dreigde Cooper de politie te bellen. Toen hij op zijn weg terug naar binnen was gegaan, werden er schoten afgevuurd. Het resultaat was, dat één politieagent was gedood, maar Bill Cooper zelf was ook doodgeschoten.

Niemand weet wie het eerste schot afgevuurd en het is onduidelijk of Bill Cooper een pistool droeg op het moment van zijn dood. Het mysterie rond Cooper’s dood heeft ertoe geleid dat velen geloven dat het niet toevallig was, maar eerder een zorgvuldig gepland en uitgevoerd plot om een “ongewenst element” te verwijderen. Gedurende zijn leven, had Bill Cooper gewerkt om tal van wereldwijde samenzweringen bloot te leggen. Eén van zijn laatste onthullingen betrof de aanslagen van 11 september. Dat was dus Bull’s Eye.. Hij werd kort daarna doodgeschoten.

Meer info over Bill Cooper en uitzendingen van zijn radioprogramma ‘Het uur van de Tijd’ Link hier: http://hourofthetime.com/milton-william-cooper/

HIER (pdf) kun je een digitale kopie van het boek ‘Behold a pale horse’ van William Cooper downloaden. Een aanrader voor mensen die dit engelstalige jargon machtig zijn.
Wil je een e-book downloaden voor je e-reader, dan klik je op het e-pub-icoontje

HIER op de site, vind je een ouder artikel over Bill Cooper. Ook meer dan het lezen waard en Nederlandstalig! Een stukje uit dit artikel:

“Voor degenen onder u die niet weten wie ik ben, Ik ben opgegroeid in een militaire familie. Mijn familie, mijn voorouders, waren sinds zij naar dit land kwamen, werkzaam voor de regering. Wij hebben gediend in het leger en waren echte patriotten, we hebben gevochten in alle oorlogen, wij droegen zorg over dit land en geloofden in de grondwet van de Verenigde Staten.

Wij weten, wat veel mensen niet weten: De grondwet van de Verenigde Staten van Amerika, IS de Verenigde Staten van Amerika! En dat is waarom wij altijd bereid geweest zijn om dingen te doen die nodig zijn om het te bewaren en te beschermen.

Toen ik het ouderlijk huis verliet ging ik bij de luchtmacht, naar het onderdeel ‘Strategisch Lucht Commando’. Als kind had ik verhalen gehoord van mijn vader en andere piloten over Foo Fighters, en UFO’s, vreemde vaartuigen die niet waren gemaakt op deze aarde. En als een kind, hoor je dat in het voorbijgaan, en het is lollig, en je giechelt er wat over, en je gaat weer buiten spelen “Ruimte Mannetje”, en je vergeet het verder weer.

Toen ik bij de Luchtmacht kwam ontmoette ik mensen die hadden deelgenomen aan het herstellen van neergestorte buitenaardse vaartuigen. Dit intrigeerde mij, maar het was meestal pas na een flink aantal flessen bier dat deze verhalen omhoog kwamen, en ik kon me vaak de volgende ochtend, niets meer herinneren van wat die jongens hadden gezegd…

(lees verder op de link boven deze quote)

En wat te denken van deze onthulling van Alex Jones door Bill Cooper..!

En/of bekijk je deze video (Engels-talig) met een indrukwekkend overzicht van zijn leven:

2 gedachten over “Bill Cooper voorspelde 911 en werd vermoord..

 1. Men wordt pas geliquideerd als men gevaarlijk is. En men is gevaarlijk als men te dicht bij de waarheid komt. Voor de komst van internet was het dan ook gemakkelijker, het volstond enkele gevaarlijke boodschappers te “neutraliseren”, en het gevaar was bezworen. Met internet is het natuurlijk veel moeilijker geworden. Vandaar de censuur campagnes wegens “hate speech” en “fake news”.. !! Dat deze censuur momenteel geweldig is toegenomen, kan er op wijzen dat er iets staat te gebeuren. Dit blijkt uit de volgende bron :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-08-11/censorship-purge-signals-imminent-false-flag-violence-mid-term-elections-bigger-911
  met citaat :
  “The aggressive, unprecedented PURGE of Alex Jones / InfoWars underscores the desperation of the totalitarian deep state that’s about to make a move to eliminate President Trump and / or steal the elections.
  Anyone who believes that the sudden de-platforming of Alex Jones across over a dozen online services and platforms isn’t coordinated collusion is delusional. The coordinated de-platforming effort is clearly directed by the deep state to eliminate a prominent, dissenting voice in preparation for unleashing a history-shaping false flag attack that’s likely going to be bigger than 9/11. The radical Left is escalating its violence across America, and the tech giants are dramatically escalating their censorship actions to silence all independent voices that might question any “official” narrative.
  It all points to something big about to come down – something so big that only the official narrative can be allowed to be heard or spoken.
  We are living under an Orwellian totalitarian regime beyond any horrific imagination. Google, Apple, YouTube, Facebook, Twitter and other tech giants are engaged in the most criminal, malicious racketeering and tyranny imaginable. This is not sheer coincidence. They’ve all been ordered to censor the independent media in preparation for what’s coming next.(=einde citaat).
  Een dergelijke censuur campagne, die bij manier van spreken plotseling opduikt, kan dan ook m.i. geen toeval meer zijn. Ik trek ook de aandacht op het verband met tal van brandhaarden elders in de wereld waar de USA op één of andere manier bij betrokken is, en vooral met het financiële systeem dat op instorten staat, onder druk van de schuldbergen. De Apocalyps, waar Guido ook al naar verwees in een recente reactie, is dan ook komende. Alleen de datum staat nog niet vast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.