Advertentie

Drunvalo en de aankondiging van 22-04-2010


Begin Oktober vorig jaar, plaatsten we de 14-delige serie die Drunvalo Melchizedek maakte over zijn contacten met de inheemse volken van Zuid- en Midden Amerika. Daarin spreekt hij uitgebreid en met veel beeldmateriaal over de a.s. veranderingen die gaan plaatsvinden en over de geheimen die deze Maya’s onthulden. Er staan echter nu nieuwe zaken op stapel en Drunvalo bericht ons in de onderstaande YouTube over de precieze aankondiging ervan. Op 22 April a.s. zal hij in een speciale uitzending het e.e.a. in de openheid brengen.

We plaatsen hier deze aankondiging van de a.s. aankondiging, want daar komt het dus op neer. Mocht je de 14-delige serie gemist hebben, dan raden we je aan deze link te klikken en in onze speciale player de serie eens rustig te bekijken. Over de bijzondere uitnodiging die Drunvalo ontving en over de berichten van een a.s. poolshift.

De informatie Drunvalo over een maand gaat vrijgeven heeft, naar zijn informatie in deze YouTube, meer te maken met de innerlijke processen die in onszelf zullen gaan plaatsvinden. Voorlopig zullen we het echter met deze aankondiging moeten doen, én met het delen van ieders gevoelens hieromtrent met elkaar.. Er is ruimte genoeg onder het artikel; welkom!

53 gedachten over “Drunvalo en de aankondiging van 22-04-2010

 1. Gezellige malware als je op de “interessante” link klikt…

  Dit kreeg ik voordat ik naar de site ging:

  Warning: Visiting this site may harm your computer!
  The website at http://www.wanttoknow.nl contains elements from the site www experience festival punt com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
  For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for www experience festival com.
  Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
  ============================================================================
  Admin, er wordt uitegzocht waarom deze pagina deze melding in google chrome veroorzaakt. Ik kan u verzekeren dat er geen content van deze ons onbekende site is geplaatst.

 2. En google rapporteert:

  What happened when Google visited this site?

  Of the 14945 pages we tested on the site over the past 90 days, 89 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2010-03-21, and the last time suspicious content was found on this site was on 2010-03-16.

  Malicious software includes 43 trojan(s), 8 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.

  Malicious software is hosted on 7 domain(s), including blogcasino.org/, centiyo.com/, save-file.org/.

  5 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including centiyo.com/, traffs.biz/, fyyxqftc.cn/.

  This site was hosted on 1 network(s) including AS33070 (RMH).
  ========================================================================================================================
  Admin: Dit is feitelijk onjuist. Dusniet heeft de results van experiencefestival en wanttoknow door elkaar gehaald. Wanttoknow is nooit als malware site aangemeld.
  In het plakwerk is de info weggelaten dat bovenstaande results niet van Wanttoknow zijn maar van experience fest

  Hier vind u de veilige ranking van Wanttoknow
  http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.wanttoknow.nl

  1. Ik weet absoluut niet waar je het over hebt, DUSNIET.. Het is gewoon een link naar een ander artikel op onze site…?
   Vertel, want hoe kom je in hemelsnaam bij experiencefestival.com..???

  2. kan er ook nog niet aanvallend gereageerd worden op iemand die slechts wil waarschuwen? het lijkt wel oorlog hier……….

  3. Kritisch ik geloof dat je dingen ziet die er niet zijn… 😥 Maar in hemelsnaam… leg jij het even uit. Al met al snap ik er nog steeds geen snars van hoe je op dat earthfestival terecht komt…. Jij wel ws..? (zo beter..?)

  4. @Guido, nog steeds dezelfde toon die doet vermoeden dat het hier gaat om een “ouder/kind” relatie waarbij daar lijkt mij, tussen jou en mij zeker geen sprake van kan zijn. het gaat niet alleen om de boodschap maar vooral om de toon die de muziek maakt……….

  5. Da’s dan niet zo mooi @Guido. Maakt mij niet uit dat Google je website aanmerkt als malware-site. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen.

   Maar steek vooral je kop in het zand, zou ik zeggen. Dan blijf je lekker op Google’s malwarelist staan.

   ===========================================================================
   Admin: Dit is feitelijk onjuist. Dusniet heeft de results van experiencefestival en wanttoknow door elkaar gehaald. Wanttoknow is nooit als malware site aangemeld.

   http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.wanttoknow.nl

  6. Lezen is ook een vak hoor. Er staat niet dat wanttoknow malware bevat, er staat dat wanttoknow referenties bevat ( bijv een link of plaatje ) naar experiencefestival, en dat op die site malware gevonden is. Wel bijzonder dat dit nu ineens een probleem is want als dit tegenwoordig het criteria is kun je volgens mij iedere site wel als malware aanduiden aangezien alles naar alles verwijst en de hele behoorlijk crappy is 😀

   Het lijkt me een gevalletje paniekig overijverig false-positive filter bij de Chrome alert service. Niets aan te doen, maar vooral niet zo overdreven huilen aub 🙂

  7. Beste Dusniet. Ik ben de webmaster en bouwer van de site wanttoknow. Er is geen enkele link naar experiencefest behalve de links die jij nu zelf in de reacties aan het schrijven bent. De results die jij doodleuk in de reacties knipt en plakt zijn niet de results van wanttoknow maar van experiecefest!!! Ik weet niet waarom je deze info uit je knip en plakwerk weglaat of zit je de boel een beetje op te stoken? Het komt vaker voor dat een filter niet optimaal werkt. Zodoende hebben we een keer een paar meldingen gehad dat een virusscanner een probleem gaf op de site maar dat bleek een fout van de virusscanner te zijn en deze erkenden dat ook omdat ze vele klachten hadden gehad van de wordpress en andere communities. Een update van de virus bibliotheek en het probleem was verholpen. Daarnaast vind ik dat je zo’n melding niet op een forum/ reacties dient te plaatsen maar gewoon via de contact pagina naar guido of mij gestuurd dient te worden zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is ipv storm in een glas water te veroorzaken.

 3. Ik heb geen problemen als ik op de link klik. DUS zal zijn pc vemoedelijk NIET goed beveiligd hebben tegen mallware e.d.
  Ik heb zojuist het filmpje bekeken en ik kan eigenlijks niet wachten tot 22 April. Ik ben heel nieuwsschierig.

  1. Typische conclusie. Google Chrome geeft aan dat de website bij Google als malware-site staat aangeschreven. En dan concludeer jij dat mij pc niet goed beveiligd is… Wat een logica.

  2. Welke browser en antivirus tool gebruik je ?

   Soms staat je phising security niet goed in gesteld waardoor je dit soort meldingen dan ook om de oren vliegen.
   Maar je bent niet de eerste die er last van kan hebben…

  3. bij mij zelfde fout
   de site heeft gefungeerd als tussen schakel ! dus guidje ik zou de link er uitgooien anders komt jou site ook op die lijst !! en dat wil ook ik niet !

   Heeft deze site gefungeerd als een tussenschakel en geleid tot verdere verspreiding van malware?
   Het lijkt erop dat http://www.experiencefestival.com/forum in de afgelopen 90 dagen niet heeft gefunctioneerd als tussenschakel voor de infectie van sites.

 4. Schitterend die 14-delige documentaire, nog nooit van gehoord.
  Vandaag bekeken, zeer interessant.

  Om onszelf te vinden hoeven we echt niet allerlei spirituele capriolen uit te halen. In ons diepste zelf, zijn we allemaal reeds verlicht.

  Een mooie doorzichtige kijk hierop vind je op de website van Douwe Tiemersma. Geen nonsens, alleen dat waar het om gaat.
  Mooie artikelen, de moeite waard voor iedereen.

  Voorbeeld:

  http://www.advaitacentrum.nl/nl/spirituele-weg/teksten-van-douwe-tiemersma/202-de-natuurlijke-toestand

 5. Voor de multidimensionaal geïnteresseerde lezer:

  Deze zondagavond, (28/03, 20-22 uur, op Argusoogradio live te beluisteren (daarna te downloaden!):

  John Consemulder in gesprek met Dr. Michael Salla!

  Een fascinerend gesprek over multidimensionaliteit en galactische wezens, kosmische verbondenheid, wereldvrede, en de politieke, spirituele en maatschappelijke gevolgen van openbaarmaking van de aanwezigheid van buitenaardse beschavingen!

  Voor meer info over Dr. Salla en exopolitiek, zie: http://www.exopolitics.org

  Binnenkort bij John Consemulder in Gezond en Wel:

  Dr. James Hurtak, Prof. Dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Stephen Braude,Dr. Glen Rein, Dan Winter, Sheila Chandra, Dr. Mae Wan Ho en Dr. Master Sha!

 6. Ik moest even denken aan wat democritus ooit zei:

  “Al te heftig verlangen naar iets maakt de ziel voor al het overige blind.”

  Laat Drunvalo het verlangen terecht groeien? Ik zit hier lekker in het midden te koekeloeren (althans ik doe wederom een poging) en kijk naar het filmpje en denk…

  Toch maar ff in de gaten houden die 22e april, dag daarna gezond weer op.

 7. atlantiers back on the track, whoehoe 🙂 word er weer begrijpend gecommuniceerd ipv het dualistische communiceren?begrijpen we ons wezen in onszelf? de connectie met het al, het zal…stapje voor stapje, eerst omschakelen naar begrip van de tijd en plaats spanne zoals het was en zal zijn!

  mvdg

 8. Beste Dusniet. Ik ga alle links naar experience die je in het forum hebt geplaatst verwijderen want zover ik kan zien ben jij op dit moment de enige die linkt! Daarna ga ik weer een test doen in google chrome. Voor de duidelijkheid! Je hebt de google results van experience in de reacties geplaats en niet de google resluts van van Wanttoknow.nl die als betrouwbaar gemeld staat! Erg kwalijk van je!

  1. Beste Bezoekers van Wanttoknow.nl
   In het Drunvalo fimpje deel 9 was een inleidend plaatje gebruikt die op de experience festival website werd gehost. Hierdoor kregen de Google Chrome gebruikers deze verveldende melding.
   Het had verder geen negatieve invloed op de site en de gebruikers van wanttoknow. Ik heb het plaatje vervangen en de problemen zijn daarmee ook weg voor de Chrome gebruikers. Hopende dat dit soort meldingen in de toekomst naar Guido of mij gemaild worden zodat wij dit meteen kunnen oplossen.

 9. Nieuwe Tijdsherder
  Eén van de vele Nieuwe Tijdsherders die de laatste jaren naam maakte, maar ook ten dele weer verloor, is Drunvalo Melchizedek. Dat is natuurlijk niet zijn echte naam, die luidt Bernard Perona. Toch opvallend dat sommigen door een andere vooral spiritueel klinkende naam te adopteren, menen voor verlicht door te kunnen gaan. Perona is een Vietnam-veteraan. Hé, opvallend toch dat ook hier weer een connectie met legerachtergronden aanwezig is. Daarbij denkend aan de vele rockmuzikanten van het eerste uur, die allen uit een klein gebied bij Los Angeles kwamen en allen één gemeenschappelijke achtergrondnoemer hebben, namelijk via ouders of anderszins een connectie met hoge militaire kringen. Zo ook Perona dus. Hoeveel getraumatiseerde Vietnam-veteranen zullen hem zijn voorafgegaan of nagevolgd in het spiritueel meesterschap? Dat hier waarschijnlijk duistere krachten een rol hebben gespeeld maakt het volgende citaat duidelijk.

  “Torkum Sassarian had died right before DB woke up, by the way. He showed me a photo of a gathering of newage gurus, with Sassarian in their midst, taken in 1987 on the grounds of the Masonic Temple in Sedona, Arizona. During that conference they were designing the mind control agenda that would be called, ‘the Harmonic Convergence.’ Present were DB, Sassarian, Gregg Braden, Drunvalo Melchizedek, Jean Houston, Shirley MacLaine, James Twyman and a dozen other people whose names I didn’t recognize, including Goru Adachi, from Japan, whom DB mistakenly assumed was Ken Adachi, who is an Italian guy from Brooklyn.

  It was another six years or so before DB consciously realized that this was not a gathering of self-sacrifing beings. He told me that Shirley MacLaine is a very sweet person, though a childhood product of one of the early CIA Monarch Programs. He also told me that Drunvalo was given his job after DB bolted in the mid 90s.

  Drunvalo openly and casually admitted in front of many witnesses, a few years ago, that his particular Merkaba meditation protocols are specifically designed to get the more talented adepts directly under his control. Thanks to the internet, this comment was broadcast and he apparently lost most of his credibility. He also openly promotes the Great White Brotherhood, which is a high-end Illuminati organization which also directs masonry, Rosicrucianism and Thoesophy as well as the newage gurus of whom he’s only one.

  Bron: http://www.argusoog.org/?p=5797

  1. Beste Xander,
   zonder afbreuk aan je verhaal te willen doen, ik respecteer je waaksheid en oplettendheid ten zeerste, wil ik je dan toch vragen of Drunvalo erin geslaagd is dan, om de Maya-ouderlingen om de tuin te leiden..? Hij is door hen uitgenodigd, en ik kan me werkelijk niet voorstellen dat dat zou gebeuren, wanneer het een oplichter is.
   Je stellingen vind ik verontrustend, vanuit de opgediste geschiedenis.

   Maar moeten we nu in angst naar DM gaan zitten kijken, of gaan we gewoon voelen wat er bij ons resoneert. Is het verstandig om ons eigen gevoel te laten spreken, en daarbij jou ‘waarschuwing’ zeer ter harte te nemen..?

   Ik heb het boek van Wiek Lensen gelezen, ‘The Year Zero’, over de roeping van Maya’s en the gathering van de Noord- en Zuid Amerikaanse Indianen. Er zijn volgens mij niet veel Maya- of andere shamanen die jij of ik, noch de Globale Elite, in de maling kunnen nemen..!! DM zou dan wel heel leep, listig en duivels moeten zijn..
   Of zit ik nu te wauwelen.

   Desallemaalniettemin.. dank voor je bijdrage!

  2. Eveneens beste Guido.

   Waarom zou je naar zelfbenoemde guru’s kijken en luisteren via een scherm, als je de meest wijze leermeester in je eigen innerlijk voortdurend bij je hebt? Draag je daarmee niet bij aan het in stand houden van de ongelijkwaardige meester/leerling-verhoudingen? Het is mijn visie dat het dagelijkse leven de beste leerschool is, die uiterst praktisch is en op de persoonlijk individuele ontwikkeling is toegesneden. Een opleiding op maat dus. Daarbij ga ik er vanuit dat in dat dagelijkse leven ieder die je ont-moet een leraar voor je kan zijn, zonder dat deze zich er van bewust hoeft te zijn en op andere momenten kun jij dat voor een ander zijn.

  3. Xander, ik ben het weer helemaal met jou eens; het dagelijkse leven IS mijn leermeester. Het zou me vreemd zijn, als je dat over het hoofd ziet. Maar het grappige IS nou juist dat DM ook in DAT dagelijkse leven zit. Ik lever mijn hele hebben en houwen niet aan hem uit hoor, als dat je gevoel is. Ik luister en voel. Ook naar jou verhaal. Blijf bij mezelf.
   Je geeft in dat opzicht echter ook geen antwoord in mijn gevoel over de essentie van mijn vraag. Die spiegels van de Noord- en Zuid Amerikaanse indianen die ik zie, resoneren heel sterk bij me van binnen.
   Vervolgens verneem ik dat DM door hen is gevraagd een boodschap te verkondigen. Dáár loop ik dan even mee rond. In vergelijking weer met iets ánders dat ik in mijn dagelijkse leven tegenkwam.. Jouw bericht hierboven.. hahaha..
   🙄 Het blijft een fascinerend leven en laten we vooral luisteren naar deze prachtige quote van de Hopi’s, zeg maar dáár buiten ons…, in het kader van naar jezelf luisteren:

   ‘At this time in history, we are to take nothing personally, Least of all ourselves.
   For the moment that we do, our spiritual growth and journey comes to a halt.’

  4. Ja Guido, die Indianen zijn toch wel erg mooie wijze mensen. Ik kan me inderdaad ook niet voorstellen dat die Maya Elders hem niet goed ingeschat zullen hebben bij hun uitnodiging. Maar waarom komen zij pas zo laat met hun onthullingen als zij al zo lang weten welke kant het opgaat? Is de boodschap van hen wel zuiver? Of zien zij in DM een maatje van hetzelfde kaliber die goed te gebruiken is voor hun doeleinden?

   Er is echter iets anders wat ik me hierbij afvraag en vraag wil ik ook aan jou stellen. Wat is het toch in de moderne mens dat hij meent allerlei elementen uit de oude culturen via een soort van spirituele tijdmachine in het heden te kunnen beamen. Biedt het heden dat toch vooral heel anders is dan dat oude verleden, waarvan sommige essenties overigens best heel waardevol zijn, dan niet voldoende aanknopingspunten voor vernieuwing? Moeten wij voor een werkelijke vernieuwing echt teruggrijpen op die oude culturen, die vaak zeer gefilterd, dus vervormd en dus als manipulatief materiaal aan ons gepresenteerd worden?

   Houdt werkelijke vernieuwing in deze tijd ook niet in dat we het verleden helemaal loslaten? Is dat geen echte evolutionaire kwantumsprong?

  5. Xander en Guido

   Is het gewoon niet moeilijk om te beoordelen of iemand iets hoger op de spirituele ladder staat en je de hand reikt of juist niet wil dat jij ook hoger komt. Of dat diegene juist lager staat en jou daar(bewust/onbewust) ook graag wil houden.
   Dan gaat het uiteindelijk toch weer om jezelf, hoe sta jij in het leven? Is dat dan ook niet zo mooi aan deze tijd dat we nu onze intuitie, ons gevoel, ons onderscheidingsvermogen in de breedste zin kunnen ontwikkelen.

   Om tot je innerlijke kern te kunnen komen,moet je ook je lagere zelf(je verleden) onder ogen zien.
   geldt dat dan ook niet voor het grote geheel? als collectief moeten we het lagere zelf van het collectief onder ogen zien,om weer terug te kunnen naar hoe de wereld eens bedoeld was.
   Ik zie het beeld van die mooie wereld, van eenheid in verscheidenheid(géén nwo met bio-robots)al voor me.
   Doen jullie mee?

  6. Ik doe mee Lianne, en vooral met:
   ‘At this time in history, we are to take nothing personally, Least of all ourselves.
   For the moment that we do, our spiritual growth and journey comes to a halt.’

  7. Tja Guido, ik kan er ook nog wel een mooi citaat tegen aangooien van Bejamin Franklin, die midden in de wereld van de ‘machtigen’ stond:

   “None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe that they are free.”

  8. Ayahuasca, een mengsel dat sjamanen en stamhoofden tot zich nemen om zich te bewegen in de onstoffelijke wereld zonder een sluier te dragen. Van oudsher worden er belangrijke zaken / kennis en informatie van genezijde via uitverkoren individuelen overgedragen opdat de mensheid zich ermee mag/kan ontwikkelen.
   Er zijn inheemse verhalen van het heden waarin de sjamanen en/of stamhoofden-/oudsten met elkaar communiceren terwijl zij duizenden kilometers van elkaar verwijdert zijn, zonder gebruik van internet of overige communicatie, enkel door toevoeging van enkele natuurelementen aan het lichaam waardoor tijdelijke communicatie op volledig niet te begrijpen niveau mogelijk is!
   Het verschil is dat wanneer deze enkelingen boodschappen uitdragen aan hun eigen bevolkingsgroep dit serieus genomen en de boodschapper niet relevant is en worden de benodigde taken uitgevoerd. Deze taken en werkzaamheden zijn puur uit liefde voor de mens en haar ontwikkeling in deze wereld/ stoffelijke realiteit. Het belang dat de informatie en kennis die dient te worden uitgedragen naar de rest van de wereld. Wij westerlingen zijn altijd geneigd “to shoot the messenger” ipv de boodschap te begrijpen, interpreteren en uit te dragen. Als men dan enkel de inhoud van de boodschap ontrafelt en tracht de oorsprong te begrijpen en concludeert dat er een aantal volkeren zijn die kennis en informatie hebben over het wel en wee van de mens en wereld die ver vooruit springt tov onze eigen kennis status, voelt men zich eerder aangetast dan bevoorrecht tot inzage.

   Als daarbij komt dat dit millenia oud is en een sleutelverbinding blijkt tussen meerdere waarheden omtrent de geschiedenis, het verloop en toekomstperspectieven op mondiaal en zelfs universeel niveau…Dan word het nog moeilijker te bevatten en te accepteren voor ons westerlingen. Toch zullen wij wanneer de tijd zich bij de plaats voegt, en het begrip van tijd zoals we dat tot heden gekend hebben vervagen. Als dit gebeurt vallen de machtsstructuren om, omdat deze gebasseerd en gebonden zijn op en aan deze waarden, en als die waarden er niet meer zijn hebben wij het blijkbaar niet nodig als mensheid. gregoriaanse, joodse, chinese kalenders allen dien(d)en een belangrijk doel, in de nieuwe wereld tellen deze begrippen niet meer mee want ze dienen enkel systemen voor de mens en niet de mens zelf en dat is het pun.

   Daarom als een DM enkele te verifiëren boodschappen mededeelt die op de gehele mensheid betrekking heeft, is het dan van belang wat een achtergrond is van de persoon van de over te dragen boodschap?Is het belangrijker wat de inhoud is? wat de eigen interpretatie is van die boodschap?
   Er zijn binnen de wereld meerdere individuelen die eenzelfde kennis en materie toebedeeld hebben gekregen op een eigen wijze, sommige met het verzoek dit via media tentoon te spreiden anderen tbv aan overdracht aan derden en weer anderen tot vertalen in andere communicatie.Kijk bv alleen hoe een gedeelte van onze geschiendenis van duizenden jaren geleden op meerdere locaties op de wereld op meerdere wijze dezelfde verhaallijnen beschrijven…

   De tijd zal laten zien waar wij heen bewegen en binnen welke kennissen kringen dit reeds beschreven of bekend is/was. Door deze manifestatie word o.a. het fundament van vertrouwen en waarheidsgehalte gelegd op een nieuw niveau op andere waardenniveaus waarvoor andere systemen nodig zijn om te dienen,en de mens uiteindelijk zelf ontwikkelt tot het punt van realisatie van de mogelijkheden van die systemen die we hebben door integratie er van die uiteindelijk natuurlijke processen worden! het proces naar eenheid met het al…

   Daarom neem alles met de korrel zout en de eigen interpretatie en blijf voelen wat waar is voor jezelf dan komen de mensen vanzelf bij elkaar want het is de natur way of live en daar kan geen enkele occulte macht of anderzijds tegenop, it is meant to be, to walk free in harmonie…

  9. Leon, ik heb je ‘stukkie’ maar even netjes opgemaakt. Dank voor je visie; ik krijg zo langzaam aan toch het idee, dat we hier gewoon allemaal (?) keihard -op onze eigen-wijze- in hetzelfde spoor zitten.. hahaha.. Laat ik er nog ‘gewoon’ ein Steintje tegenaan gooien..:

   “Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it, when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence.”

  10. Tjongejonge, jullie zijn echt helemaal niet met jezelf ingenomen zeg.

  11. Beste Guido.

   Het gevoel dat we allemaal ‘op onze eigen-wijze keihard in hetzelfde spoor zitten’ deel ik volledig. Het is absoluut niet mijn intentie om gelijk te willen hebben. Het eerdere citaat betreffende het personialiseren van zaken die bovenpersoonlijk zijn, is een waarheid die staat. Waar het mij echter om gaat is om een uiterst kritische blik te blijven houden op de vele misleidingen, die in deze tijd van spiritueel ontwaken en het ontwikkelen van zelfinzicht aan ons worden gepresenteerd. Daarbij gaat het mijns inziens om uiterst subtiele energieën. Maar goed, ook hierbij heb ik gevoel dat jij en ik niet op verschillende sporen aan het treinen zijn. Uiteindelijk stappen we allemaal op hetzelfde station uit, namelijk het Centrale Bewust Zijn Station.

  12. Xander,
   Kan het niet zijn dat ze hem bewust in een kwaad daglicht willen zetten.
   Het is niet moeilijk iemand verdacht te maken door hem te linken aan bepaalde gebeurtenissen. Aan de andere kant ja misschien is het wel waar en worden we bewust op het verkeerde been gezet. De Maya’s hadden ook best wel in onze ogen heftige offer rituelen De hele new age beweging behoort ook bij het plan van de nieuwe wereld orde.
   Ben zelf best wel gevoelig voor dat werkelijk alle informatie wat van buitenaf tot ons komt corrupt is. Dit levensveld waarin wij leven laat geen zuiverheid toe daarvoor moeten wij naar binnen gaan en ons ego offeren aan ons Ware zelf. Dank voor je link hoewel het mij ook wel pijn doet, zomaar even een gedachte toen Jezus aan het kruis hing hingen er ook twee misdadigers naast hem.Op Golgotha bracht Jezus voor de gehele aarde Gods volkomen verzoening

  13. Mooie reactie JaNee. Het bijzondere aan dat kruisigingsverhaal met die twee misdadigers is, dat de ene misdadiger op een gegeven moment zich tot Chistus bekeerd en zich daardoor met Hem verbind. Dit beeld staat precies voor hetgeen jij beschrijft met het offeren van het ego aan je ware Zelf.

  14. Xander mooi,
   In een eerder comment zei je;
   Houdt werkelijke vernieuwing in deze tijd ook niet in dat we het verleden helemaal loslaten? Is dat geen echte evolutionaire kwantumsprong?
   Mijn antwoord is een gedeelte van de geschiedenis. Het gedeelte dat er een sluier over ons geworpen is.

 10. Het doet me toch af en toe zeer van binnen als ik alleen al vele reacties lees hieronder.

  Het is als een goede vriend van me uit Roemenië. Hij is het absoluut niet eens met hoe alles nu gaat in de wereld, heeft zelf veel leed meegemaakt en weet mij ook al snel te vertellen wie wél of niét te vertrouwen zijn.

  James Gilliland is een Luciferian/Intellect aanbidder. Net als de Freemasons etc. Persoonlijk voel ik dat alles een leugen is dit omtrent. Men weet dit alleen door op internet te zoeken en de meesten hebben James of in dit geval Drunvalo nooit in het echt ontmoet. Daarbij kennen ze hun verleden niet en wat ze wel of niet echt aan kennis hebben.

  De verhalen op het internet zijn vaak allemaal verdraaid. Bij de ene groep mensen, die de wereld zoals het nu is helemaal te gek vinden, (Ik ga niet zeggen wat goed of fout is, dat is namelijk ook persoonlijk en zou en wil ik ook helemaal niet over oordelen) verzinnen verhalen over bepaalde mensen zoals Drunvalo. Je kunt niet echt weten of zij het goed of slecht bedoelen en of ze opzettelijk de goede mensen misleiden.

  Gelukkig weet Guido en Xander ook wel dat bij jezelf beginnen de enigste weg is. Dat vind ik ook! 🙂
  Luister inderdaad naar je eigen gevoel. Ik sluit me wel een beetje aan bij Guido omdat ik ook hele goede gevoelens heb als het om de oude culturen gaat.

  Er is een hele hoop gaande momenteel en ik weet ook zeker dat het anders gaat worden. Maar daar hebben we min of meer ons eigen zeggen in! Wij MOETEN de wereld veranderen als we niet tevreden zijn. We doen dit met ons allen. Ga naar binnen en ontdek. Sinds ik mediteer (en wil ook niet zeggen dat dit GOED is of juist FOUT maar als je hierbij zelf rust vindt en de zaken beter aankunt dan waarom niet?? Voor mij heet het nut!) zie ik de zaken steeds helderder en maak ik me niet meer druk om andere reacties van mensen die proberen opzettelijk de zaken te verdraaien.

  Al met al blijft het voor mij moeilijk te verwoorden maar ik denk dat sommigen hier mij wel snappen.

  Maar BEGIN bij JEZELF! is inderdaad de enigste en juiste oplossing. Vind het en je zult je eigen wereld creëren waar je gek op bent 🙂

  1. Mooi verwoord Tumalu en erg duidelijk en het positieve is dat steeds meer mensen erachter komen dat, als ze de wereld willen veranderen ze bij zichzelf moeten beginnen.

   Het statement ¨verbeter de wereld, begin bij jezelf¨ is een waarheid als een koe.

  2. @Tumalu

   Ik lees mijn inziens een heldere kijk van je op de spelende zaken, Jezelf bent de enige die de filter en leider is in dit tijdperk van overvloedige informatie. de intentie van de personen die informtie verschaffen is daarom irrelevant, wijzelf zijn diegene op wie we wachten en geen enkel instituut( nog zulke goede of slechte bedoelingen ) is de leidraad daarin, dat zijn wijzelf, dat proces word elke dag door meer en meer mensen begrepen en dagelijks zijn er meer mensen tegen de hudige verlopen van zaken, tot het bekende laatste veertje die de hele meuk om doet donderen en er nieuwe fase doorbreekt. End at alles begint bij ons zelf, ieder voor zich en daarom voor allen 🙂

 11. Lev Sjestov

  uit Kloppen waar geen poort is, Ton Lathouwers, 2007:

  Vergeet alles
  Als jouw ogen levend zijn en je ogen open, ruim dan alle ‘instrumenten’ en ‘apparaten’ op. Vergeet alle methoden en vertrouw geheel en al op jezelf. Wat is er mis mee geen ‘algemene oordelen’ of ‘waarheden’ meer te hebben? […] Je zult leren niet langer te kijken met de ogen van iedereen, maar te zien als niemand anders ziet. (88)

  Vloeibaar
  Daarvoor is nodig het skelet van zijn eigen ziel te laten vermorzelen, datgene wat we beschouwen als de basis van ons bestaan te laten breken. Al die kant-en-klare zekerheden en al die pasklare definities en begrippen, waarin wij gewend zijn de zogenaamde eeuwige waarheden te zien. We moeten ervaren dat alles in ons vloeibaar geworden is. (95)

  Oerbegin
  De mens die zich weet te bevrijden uit de nachtmerrie van de buiten hem staande ideeën komt tot zoiets ongewoons en zoiets nieuws, dat het hem moet voorkomen dat hij buiten het gebied van de werkelijkheid is gekomen en genaderd is tot het eeuwige niet-zijn van het oerbegin. (96)

 12. Ogen zeggen veel

  Kijk de eerste paar minuten eens aandachtig naar dat erg vreemde rechter oog

  ‘Iets’ kijkt je aan; niet ‘Iemand’ maar ‘Iets’….onheilspellend kil koud dreigend meedogenloos

  Heeft Miriam Delicado van Camelot zich niet duidelijk genoeg uitgelaten over deze agent, in bedekte termen weliswaar, voor de goede verstaander? Het is bijna haar buurman in Sedona… Haar leven heeft de afgelopen tijd op het spel gestaan; en nog… en dit ‘Iets’ schijnt er mee te maken te hebben…

  Ik snap dat velen op zoek zijn naar een vervangende pappie; een geestelijke sugar daddy; lekker zoet lekker makkelijk, maar probeer wat kritischer te zijn en niet zo zelfvergenoegd; de rabbit hole is altijd dieper dan je denkt….

  een tijdje terug heb ik spontaan het rijtje genoemd; metatron maitreya melchizek => malware + ashtar command = nwo

  ik had toen niet kunnen bevroeden dat er nu dan echt DM (klinkt als Damn) malware alarm is opgetreden; niets is toeval toch?!

  nieuwsgierig als dat ik ben wil ik natuurlijk wel alles weten van de duistere kant van de zoetsappigen; dus vooral doorgaan met publiceren

 13. THE BIRTH OF A NEW HUMANITY broadcast is now formally set for May 26th 2010!!!!

  http://www.drunvalo.net/live.html

  De datum is dus een maand later verzet.
  Om even te reageren naar aanleiding van de eerdere geschreven berichten… Guru of niet, hou je niet vast aan 1 persoon, in dit geval DM. Maar luister naar jou intuïtie op het moment als je iets aanhoort of leest, dan laat je je eigen filters het werk doen. Maak jezelf geen slaaf van theoriën of gedachtevisies, maar hou je geest beweegelijk en flexibel zodat je toegankelijk wordt en blijft zodat jou bewustzijn kan groeien en expanderen. En om dan maar meteen ook een paar citaten er tegenaan te gooien (bron onbekend).

  De werkelijkheid van vandaag is de illusie van morgen.
  De obstakels uit het verleden zijn de poorten naar de toekomst.

  1. Ja, dat dacht ik al. Met de datum 22 april in het achterhoofd keek ik even op Wanttoknow.

 14. kosten bijna 10 euro tja zoveel heb je ook wel nodig per persoon om servers te laten draaien duh wat walgelijk

  over spirituele hersenspoeling gesproken

 15. De grote revelatie is, zoals altijd met dit soort verhalen: Drunvalo vertelt onzin en probeert er geld mee te verdienen. Dat hadden we ook meteen kunnen weten, maar nu de beste man al 2x door de mand gevallen is, is het ook duidelijk voor de goedgelovigen onder ons.

  1. Zonder onderbouwing, gewoon maar wat roepen Henk..? Misschien erbij zetten, dat JIJ DAT VINDT.. Of heeft een wetenschappelijk committee bepaald, dat het ‘onzin’ is..??!
   Mogen andere mensen er ook wat van vinden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.