Advertentie

Oekraine, het spel om de voedselmarkt..


Ukrainian-flag

x

x

Oekraine, het spel om de voedsel markt.

2015 © Sw Anand Coen -deze versie © WantToKnow.nl/.be

x
Oekraine werd ooit de ‘Broodmand’ van Europa genoemd en heeft nog steeds meer dan 32 miljoen hectare zeer vruchtbare aarde, ook wel ‘zwarte aarde’ genoemd. Volgens verschillende rapporten bezitten 10 grote agrarische bedrijven al 2,8 million hectare in de Oekraine. Volgens het Amerikaanse Oakland Institute is sinds 2002 meer dan 1,6 miljoen Hectare grond in de Oekraine al aan grote buitenlandse ondernemingen verkocht. Het Oekraïnse bedrijf ‘Ukrlandfarming’ dat meer dan 650 000 hectare land onder zich heeft, is inmiddels al voor 5% in handen van Cargill (USA).. (HIER)

Michael Cox is directeur van de investeringbank Piper Jaffray en verwees al naar de Oekraine als de meest beloftvolle groeimarkt voor deze landbouwreuzen en zaadproducenten uit de USA, zoals zoals Monsanto, Cargill, Dupont, Deere, enz die ook in Europa een monopoliepositie voor voeding nastreven. Wie de voedselmarkt bezit, die beheerst de aarde en de mensheid.

oekraine stemming 2010Maar er was een probleem met deze vele hectares. Sinds 2001 geldt er in de Oekraïne een wet, die bepaalt dat er tot 1 januari 2016 geen vergunningen worden gegeven om deze grond te activeren, omdat het onduidelijk was in welke richting de Oekraïne zich zou ontwikkelen, richting Europa/USA of richting Rusland. Een Oekraïne onder de controle van de EU en met behulp van TTIP zou de westerse grootgrondbezitters hier alle vergunningen hebben gegeven, waarom ze zouden hebben gevraagd. Maar dat liep dus anders.

Aan het eind van 2013 escaleerde in de Oekraïne het conflict tussen de toenmalige democratisch gekozen regering van president Viktor Yanukovych en de oppositie met als leiding Petro Poroschenko. De aanleiding was dat Yanukovych had gekozen voor het Russische-, in plaats van voor het westerse (EU en USA) aanbod. Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) had een lening aangeboden van US$ 17,5 miljard, maar het Russische aanbod van US$ 15 miljard + 33% korting ( = US$ 3 miljard per jaar) op de aankoop van het Russische gas, was duidelijk beter.

Russian President Vladimir Putin Meets President of Ukraine Viktor Yanukovych
Vladmir Poetin met zijn pro-Russische ambtsgenoot, de ex-Oekraïense president Yanukovich

Yanukovych voelde er bovendien niets voor om in de EU ( onder controle van USA ) ingelijfd te worden. Hij verklaarde op 21 november 2013, dat de Oekraïne economisch nog niet sterk genoeg was om deel te worden van de EU, een inschatting die Angela Merkel drie dagen daarvoor in een regeringsverklaring eveneens zo uitsprak. Yanukovych koos dus voor de Russen, waarmee hij ook al vele jaren handelsbetrekkingen onderhield. Sinds de laatste 20 jaar heeft Rusland, volgens Alexej Uljakajew (Minister Economie) meer dan US$ 200 miljard in de Oekraïne geïnvesteerd.

De keuze van president Viktor Yanukovych beviel het westen niet en er kwamen heel plotseling en heel spontaan al op 8 december 2013 grote demonstraties in Maidan met zo’n 500.000 overwegend jonge deelnemers. De westerse Media waren als één gebalde vuist vóór deze demonstraties, die eigenlijk anti-democratisch waren en bovendien zeer gewelddadig tegen een defensieve politie. Anti Zenzur Koalition (AZK) uit Schwitseland maakte onvervalste opnamen in Maidan, die juist de enorme agressie van de kant van de demonstranten laat zien. Kijk naar deze YouTube:

x

x

En wat de mainstream media ook niet schreven, was dat de leiders van deze demonstraties al jarenlang door NATO-specialisten getraind waren in terrorisme-technieken. Al vanaf 2006 hadden groepen jonge demonstranten, die op Maidan-plein aanwezig waren, leden van de Nazi groep zelfverdediging (UNA-UNSO) op de NATO basis in Estland hun opleiding gekregen. De Oekraïense politicus Oleg Tsarew maakte op 20 november 2013 bekend, dat een door de VS-Ambassade georganiseert TechCamp ervoor diende, om potentiele revolutioneren op te leiden, waarmee een regering uitgeschakeld kon worden.

De Poolse linkse krant ‘Nie’ (vert. ‘Nee’) schreef op 18 april 2014 een bericht over de training van de gewelddadigste activisten in Euro-Maidan. Volgens het artikel heeft de Poolse minister van Buitenlandse Zaken, Radoslaw Sikorski, 86 leden van de Oekraiëns-rechtse sector (Pravý Sektor) uitgenodigd in een politie-opleidingscentrum in Polen, gelegen op een uur rijden vanaf Warschau, 4 weken lang een intensieve training te volgen in het leiden van demonstraties, vechttechnieken, gedrag bij crisissituaties, bescherming tegen gasaanvallen, de bouw van barikades en het schieten op de politie met scherpgeschut..

Maidan-plein in Kiev, rechts ná de bloedige opstand, ingefluisterd door Westerse krachten. We schrijven 20 februari 2014
Maidan-plein in Kiev, rechts ná de bloedige opstand, ingefluisterd door Westerse krachten. We schrijven 20 februari 2014

Het Westen traint de opstandelingen…!
Volgens uitspraken van Vasily Stoyakin, de directeur van het Oekraiense ‘Politicel Marketing Centre’ in een op 26 februari 2014 uitgekomen video, waren er al in de zomer van 2013 speciale Camps waar zo’n 800 personen met ideologische programma’s zijn getraind, in manieren om tegen de politie te vechten, inclusief het gebruik van vuurwapens..

Na de toespraken van de Amerikaanse minister voor Oekraïne-zaken Victoria Nuland en de EU afgevaardigde Catherine Ashton op 11 december 2013 in Kiev tegenover de demonstranten, begon die nacht de aanval op Maidan. Slecht 28% van de demonstranten wist waar het in deze demonstratie om ging. De rest demonstreerde mee omdat ze hiervoor werden betaald… Verschillende video’s laten zien hoe rijen van demonstranten dagelijks US$ 25 ontvingen. De leiders kregen zelfs US$ 200 tot US$ 2000 per dag, al naar gelang de chaos die ze ontwikkelden.

De climax van de demonstratie was op 21 februari 2014, juist op het moment dat de oppositieleiders en president Janukovych een overeenkomst hadden ondertekent over een meerpartijen-regering, een einde van het geweld en snelle nieuwe verkiezingen. De getrainde demonstranten van de rechter Sector Dimitri Jarosch en de politie kwamen tot een vuurgevecht, waarbij 70 mensen om het leven kwamen.

Ook de scherpschutters hadden een dubbele agenda..!
De aanleiding was echter, dat een derde onbekende en gemaskerde commandogroep scherpschutters vanuit de ramen en het dak van hotel Oekraïne en vanuit het conservatorium op beide zijden begon te schieten. Beide partijen kwamen in paniek en schoten in woede naar elkaar in plaats van naar de scherpschutters. Janukovych kreeg direct de schuld in de schoenen geschoven, terwijl juist de oppositie dit Hotel Oekraïne en het conservatorium bezet hield en hier de controle over had. Janukovych vluchtte nog dezelfde nacht en de oppositie nam de regering zonder meerderheid van stemmen over.

Deze illegale overname van een democratisch gekozen regering werd vreemd genoeg direct erkent door de EU en de USA, terwijl er nog geen onderzoek was gedaan naar de identiteit van deze commandogroep scherpschutters. Dit onderzoek is inmiddels nog steeds niet officieel gedaan, maar enkele weken geleden kwam er van de BBC journalist Gabriel Gatehouse bewijsmateriaal naar buiten.

Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door 'adviseurs uit de VS'..!
Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin 2014. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien en de gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak even later, ingefluisterd door ‘adviseurs uit de VS’..!

Hij liet opnames zien van de fotograaf Evgeniy Maloletka die zonder twijfel scherpschutters aan de kant van oppositie op het balkon van het conservatorium had gefotografeerd. Een van deze scherpschutters is herkent en verklaarde aan de BBC , dat hij door een vroegere officier uit de protest beweging lang van te voren was opgeleid voor deze schietactie. Hij heeft hiervoor een Saiga-jachtgeweer gekregen en samen met een tweede schutter vanuit het conservatorium op de politie geschoten.

Na de vlucht van Janukovych werd de pro-amerikaanse huidige premier Arseni Jazenjuk direct naar voren geschoven. De vele gesprekken die Jazenjuk vóór de overname heeft gehad met Victoria Nuland duiden aan , dat hij door USA al voor deze taak was uitgekozen. De Russen hadden echter al meer dan 20 jaar een belangrijke haven in Sevastopol in het Krim aan de zwarte zee, waar ook hun verdedigingsvloot tegen bedreigingen, vanuit het Midden-Oosten ligt. Een overeenkomst tussen Rusland en de Oekraïne geeft de Russen het recht hier continue 20.000 militairen te plaatsen, ook om hun investeringen, zoals de pipelines voor hun gas te kunnen verdedigen.

Door de plotselinge gewelddadige overname van een prowesterse regering in de Oekraïne, voelde Poetin zich in zijn positie in het Krim natuurlijk ernstig bedreigd. Hij organiseerde een afstemming in het Krim, waarin de Russisch sprekende bevolking kon kiezen voor een erkenning van de nieuwe overname regering of voor een aansluiting bij Rusland. Rond 92% van de bewoners koos voor een aansluiting aan Rusland, maar het westen weigerde deze democratische afstemming te erkennen en begon onder druk van de Amerikanen met economische sancties tegen Rusland, die inmiddels nog verder verscherpt zijn.

Niet alleen de bevolking in het Krim was tegen deze onwettige nieuwe regering , maar ook in het oosten van de Oekraïne was de bevolking hier massaal tegen. Deze hadden immers niet gekozen voor een inlijving door de EU en de USA. Er kwamen veel demonstraties en bezettingen van overheidsgebouwen, precies zoals toentertijd de demonstraties in Maidan, die door de USA waren betaald. Deze demonstraties werden door het westen echter niet als demonstraties gezien, maar als acties van pro-Russische separatisten. De westerse media maten hier heel duidelijk met twee verschillende maten, maar de massa schijnen dit allemaal als rechtvaardig te accepteren…

van baalen verhofstadt kiev 20 febr 2014 (2)
Twee rechtse EU-politici die zich ‘onsterfelijk’ maakten in hun toespraak op het Maidanplein. Guy Verhofstadt en de VVD-er Hans van Baalen..

De westerse invloed gaat maar door en door…!
Onder druk van het IMF, moesten de opstandige gebieden in Oost-Oekraïne eerst door de nieuwe regering onder controle worden gebracht, alvorens de lening van € 17 miljard kon worden verstrekt. Oleh Bakhmatyuk, de directeur van Ukrlandfarming verklaart waarom er voor hen eigenlijk veel op het spel staat: “Ukrlandfarming owns enterprises and land in occupied Crimea, as well as in zones where anti–terror operations are being carried out”. Op 2 Mei 2014 worden in de havenstad Odessa 48 demonstranten in een gebouw van een vakvereniging door een fascistische groep gefolterc, verkracht en verbrand, omdat ze kritiek uitten op de nieuwe regering.

Steeds heftiger worden de demonstraties met geweld onderdrukt en monden uit in een Oost-Oekraiense burgeroorlog. In het bestrijden van de demonstranten, krijgen de regeringsgroepen en de politie, volgens een bericht in ‘Bild am Sonntag’ van 11 mei, hulp van de BND (Duitse geheime dienst) hulp van een speciale groep van 400 elitesoldaten van het Amerikaanse privé-bedrijf ‘Academi’, een bedrijf dat wij beter kennen onder de naam ‘Blackwater’.

Het is vreemd dat juist de westerse politici en NATO keer op keer Poetin ervan beschuldigen, dat hij troepen Russische soldaten, wapens en tanks naar oost-Oekraïne stuurt, terwijl ze zelf al vanaf 2006 bezig zijn, via een corrupte politiek dit land te infiltreren met het doel hier de vruchtbare grond en de energievoorraden te bemachtigen. De beschuldigingen naar Poetin zijn steeds kort daarna, door de OSZE Generaalsecretaris Lamberto Zannier ontmanteld als propaganda en grove leugens.

RTL teletekst oekraine veto
De manier waarop Oekraine het recht en haar positie opeiste in het MH17-onderzoek toont de radicale invloed van de VS direct aan..

Het zijn juist de Amerikanen , die staan te popelen om een oorlog te kunnen beginnen met Rusland, die moet worden uitgevochten in de Oekraïne en de rest van Europa. Is het niet opvallend, dat op het moment dat de eerste grote USA bedrijven in 2002 geld investeren in grote vruchtbare grondstukken in de Oekraine er , onderleiding van Donald Rumsfeld ook een speciale eenheit binnen de NATO werdt opgericht, die als speerpunt diende te fungeren in de geplande oorlog in de Oekraine…?

Wat bij de meeste mensen niet bekend is, is dat deze speergroep hoofdzakelijk uit Duitse en Nederlandse soldaten bestaat. Deze speergroep is nu in 2015 gereed en kan bij de minste en geringste aanleiding voor een aanval op tegenstanders van een Oekraine-EU- en USA-verbinding worden ingezet. Moest er daarom een vliegtuig vol Nederlanders opgeoffert worden om Nederlandse soldaten alvast voor de nabije toekomst te motiveren volop mee te vechten in deze speergroep en dat de Nederlandse bevolking hier dus ook niet tegen zal protesteren op het moment dat dit openlijk bekend wordt gemaakt?

Als er binnenkort nu ook nog een valse-vlag-operatie komt, waardoor de Duitse bevolking emotioneel wordt geraakt en opgehitst tegen Poetin, dan is de opzet voor iedereen misschien eindelijk wel duidelijk. Als de Oekraine en Balkanlanden onder de NATO verder worden volgestopt met NATO-troepen en oorlogstuig, dan moet Poetin hier vroeg of laat wel heftig op reageren, want hij wil deze constante bedreiging natuurlijk niet direct voor zijn deur.

De USA puscht steeds verder in deze richting en gaat nog steeds door met het verspreiden van valse informatie in de media. Willen we echt een oorlog met Rusland in Europa? Ik zeker niet. Bedankt voor je aandacht!

Sw Anand Coen

* * *

x

NAVO_oostwaarts

21 gedachten over “Oekraine, het spel om de voedselmarkt..

  1. Matt.
   Als ik het goed gehoord heb is ook gezegd dat het sinterklaascadeaupapier niet te koop is dus om dan een boete op te leggen omdat het promotie voor een fabrikant/verkoper zou zijn is dan onzin.

 1. De heer Coen geeft een verdienstelijk overzicht van de gebeurtenissen. Enkele kanttekeningen: Poroshenko was eind 2013 nog geen hoofd van de oppositie, meen ik. En: volgens Duitse berekeningen zou een aansluiting bij Europa schade opleveren voor handel met Rusland ter waarde van 3 miljard $. Yanukovich liet het uitrekenen door eigen mensen en de schade bleek 160 miljard $ te zijn. ( De economiën van UKraine en Rusland zijn sterk op elkaar ingesteld). Dàt was het motief om voor Rusland te kiezen.

  Mijn hoofdbezwaar tegen Coen’s artikel:
  de initiators van de oorlog zijn uit op destabilisatie van Rusland. Voor hen gaat het om de Wolfowitz Doctrine: continuering van de hegemonie over de wereld. De belangen van enkele investeerders in de ‘zwarte aarde’ zijn echt bijzaak. Ook het schaliegas is bijzaak. Dit is een strijd om te overleven van Amerika. Een doodsstrijd. De strijd van een kat in het nauw. Eigenlijk kan Amerika maar op één manier verder: door atoombommen op Rusland te gooien en zo de rest van de wereld in angst en beven tot onderdanigheid te dwingen.
  Lees ook het interview van The Saker met Paul Craig Roberts: http://thesaker.is/the-saker-interviews-paul-craig-roberts/

 2. “Als er binnenkort nu ook nog een valse-vlag-operatie komt, waardoor de Duitse bevolking emotioneel wordt geraakt en opgehitst tegen Poetin, dan is de opzet voor iedereen misschien eindelijk wel duidelijk.”

  En dus is er net een Duits vliegtuig gecrashed. De vraag blijft, wat toch te doen? …

 3. Jaja, lieve kijkbuiskinderen, we gaan hoe dan ook naar een nieuwe wereldorde.
  Oekraïne is zeer veel van de belangrijke voor een goede en geslaagde uitvoering van agenda 21, laat daar geen twijfel over bestaan, we need them, well, not them, their land, f#ck “them”.
  Wij, de controlers hebben een lange adem, we werken als een boa constrictor om uw adem uit te persen. Of het goed of fout is kan ons niet schelen, wij nemen de planeet over, dat zien wij als ons recht. Het arische ras is onze portaal en enige krachtige ingang tot het incarnatieproces en we laten dit niet schieten.
  Wij komen uit de toekomst en repareren de gaten, Aarde zal ooit weer een prachtige planeet zijn waar mens en natuur in harmonie leven.

  1. foto’s van de echte Putin zoals hieronder worden schaarser op internet. De blik in zijn ogen kun je niet veranderen door botox of ouder worden. De man onlangs verschenen in de media is duidelijk niet Putin. De Russen weten dit en de Russische media heeft ook geen verslag gedaan van deze laatste optreden waarin hij zegt; “zonder gossip wordt het saai”

   http://www.khaama.com/vladimir-putin-nominated-for-2014-nobel-peace-prize-1929

   http://www.khaama.com/vladimir-putin-nominated-for-2014-nobel-peace-prize-1929

   wie is deze man?:
   https://reclaimourrepublic.wordpress.com/2015/03/21/saudi-arabia-another-us-alley-turns-to-russia/

  2. Hoi Sun,
   Het zal toch niet?!
   Soms zit zoiets ook in het ‘slecht-over-iemand-praten-paket’. Ik denk eerder aan een facelift en op sommige momenten een onvoordelige camerainstelling….hij heeft, misschien door het liften, een strakker hoofd gekregen. Dood gaat hij sowieso niet, alles is energie….Misschien zou die ‘daarginds’ nog meer kunnen bewerkstelligen dan hier, op een ander niveau waar alles veel fijngevoeliger is…

  3. Sun/monika.
   Als Putin echt dood zou zijn zou de MSM dat toch wel met veel bravoure bekend hebben gemaakt lijkt mij?
   Dan was het wereld nieuws en zouden alle uitzendingen hier over gaan.

  4. oh het is een kopie van Caesar zie ik nu, dat betekent keizer, oftwel khazar, daar zijn ze nogal goed in die Ruskies, klonen, al sinds heel lang, ze hebben er een dozijn of wat van in de koelkast klaar staan, naar gelang de vereiste Favela achterbuurt krulspelden nos nous nuwij ons kent ons kwalbert story van de dag, eerwaarde zeer gewaardeerde exota zonnig pindarotsje en half aaaahrier terraaa rier moon en intellie major arnie from the gebelgde gepokt en gemazelde neighbourhood army uit de kongo bongo genocide wild side..

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Favela

   ‘over een ruig barbaars volk’, voor als plunderen in disgusting disguise je vak is en official saturn trademark, en oorlog de enige manier om het gebruik van rood bloed en olie git zwart garg gorgelelend gargoyle nepgeld af te dwingen;
   Pateo TV – Episode 4 – 19 March 2015
   http://www.youtube.com/watch?v=F4pR9gIQ_H0#t=35

   http://www.parkparkin.com/gallery/gargoyle_color.jpg

   http://startupaggieland.com/wp-content/uploads/2014/06/Disguise.jpg

   Russia & USA Secret Human Cloning Program – Putin & Obama are Clones!
   http://www.youtube.com/watch?v=kVbBwr0LI7k

   even een burger vliegtuiggie neerhalen als den dolf ado de haag kloon Frau Helga niet direct doet wat de wullie hullie zullie 1 and only dominators gezegd hebben, zonder oorlog geen geldmachine;
   http://www.jimstone.is/

   ‘who is dominator…. ‘ ;
   Human Resource – Dominator 96 (DJ Yves Mix)
   http://www.youtube.com/watch?v=25vUgtOW-48

   Natalie Merchant — Carnival
   http://www.youtube.com/watch?v=VQ_Wqtnlv4U

  5. Hoi Arnold en Monika, in het 1e linkje wat ik heb meegestuurd staat dat de Russische partij eist dat er onderzoek wordt gedaan waar Putin is en dat ze niet in de stand in trappen.
   Het betreft de Volya partij. Of dit een hoax partij is weet ik niet, of dat ze echt bestaan.
   Feit blijft wel voor mij persoonlijk dat de “echte Putin” niet meer in beeld is. Dat Putin een double heeft/ had is reeds langer bekend. En als Putin vermoord zou zijn door bv een staatsgreep, dan wordt dit juist niet wereldwijd bekend gemaakt, ach ja. Het zijn allemaal speculaties, maar als je iets met frequenties hebt en tevens goed naar de specifieke blik van de “echte Putin” kijkt, dan zie je dat de Putin foto’s diverse personen betreffen.

  6. Ook Irma Schiffer en anderen hebben het ‘aangevoeld’ dat de laatste Putin die we zagen op de media een ander is.
   http://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/20/putin-vervangen-door-een-nieuwe-putin/comment-page-1/

   @Hyper, ja dat zag ik ook idd, een clone van Caesar…..?? nou dat is ook weer een stukje afleiding, kan me ook niet boeien. Wat me wel boeit, is idd waar is Putin?

   @Monika, heb je foto’s bekeken uit mijn linkje? De “echte Putin” heeft iets niet onaantrekkelijks om maar zo uit te drukken, de “nieuwe Putin” is totaal anders op zijn zachts gezegd. Valt jou dat niet op als vrouw? 😉

  7. Sun.
   Op de linkjes zijn inderdaad verschillen te zien blijft wel de vraag wat er aan de hand is.
   Misschien leeft hij nog en worden die anderen ipv hem gestuurd om te voorkomen dat hij bv vergiftigd wordt maar het is natuurlijk maar raden.

  8. Hoi lieve Sun, natuurlijk had ik zelf ook toen ik hem op foto´s zag, het gevoel dat die anders eruit zag. Ook snap ik wat je bedoelt met ´als vrouw´. Hij heeft (had) een lieve, eerlijke, intelligente uitstraling en een schattige mond.
   Hij heeft het niet makkelijk in Rusland, er is nog steeds een sterke (gestuurde) oppositie, met alle gevolgen van dien, ging door zijn scheiding en heeft een 30 jaar jongere vrouw, zoveel ik weet. De ‘nieuwe’ Poetin, ziet er opeens ‘anders’ uit.
   Ik dacht als eerstes aan een face lift en überhaupt een verjongings-verbouwing, met opvullen en inbrengen van implantaten en botox. Heb je ooit mensen gezien, hoe raar die opeens eruitzien? Ik dacht, is die dat? Ik keek naar zijn mond en naar zijn ogen, zijn lichaamshouding en ik denk, hij is het nog…maar op de andere manier, er is zoveel mogelijk en we worden zoveel voor de gek gehouden, dat ik ondertussen ook niets meer uitsluit.
   Maar nu even….liever niet 😉

  9. Sun,
   dit kwam ik net tegen http://www.youtube.com/watch?v=IVHhF5aeUQE en er zijn blijkbaar nog veel meer mensen die ge-cloned zijn, ook in de links van Hyper.
   Wat is met de stem, de handschrift etc? Met ingebouwde chips…?
   Ach uiteindelijk is het allemaal een grote toneelvoorstelling.
   Maar goed, it’s all in the eye of the beholder, hoe Poetin overkomt. Kennen doe ik hem niet en ik spreek geen Russisch. Zo manipulatief hoe foto’s, film etc tegenwoordig kunnen zijn.
   Ik wens iedereen het beste en hoop dan ook dat Poetin gezond en wel is… 😀

  10. Lieve Monika, ik vind het ook geen prettige gedachte dat Putin er niet meer lijkt te zijn. Bedankt voor je linkje, toevallig ik had dat filmpje nog niet gezien, die is al van 2012. Ik had wel net dezelfde foto’s hieronder gekozen als ook in het filmpje worden getoond. Tevens heb ik het vermoeden dat Putin sinds 2011 uit picture is/ vervangen is door zijn double. Ik heb er eigenlijk nooit eerder bij stil gestaan, pas na zijn laatste optreden van vorige week viel me op dat hij er raar/ vreemd uitzag. En daarna erin gedoken toen zag ik in sommige foto’s de Putin die we allen zo goed kenden van toen, de bijzondere Putin. maar ja, je hebt gelijk als hij hier niet meer onder ons is, dan is hij elders. Maar los van het feit wat hij al dan niet heeft gedaan voor of tegen het Russische volk, ik vind het geen fijn gevoel die gedaantewisseling, de double en het spel wat er gespeeld wordt. Rusland is een belangrijke speler op het wereldtoneel.

  11. Hoi Sun,
   ik heb ge-duck-duck-go-t met de woorden ‘Was ist mit Putin los’…en kreeg 2 grote Duitse kranten, Die Welt en FAZ Frankfurter Allgemeine Zeitung, die erover schreven.

   Er wordt wel vaker over zijn gezondheidstoestand gespeculeerd, want in de FAZ staat het volgende wat Poetin zei…

   ‘de president zelf zei in december tijdens zijn grote eindejaarsconferentie, de stellingen over zijn blijkbare ziekte zouden alleen een nut hebben voor “politieke tegenstanders, die proberen, de legitimiteit, het arbeidsvermogen van de regering in twijfel te trekken.” ‘

   http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/in-russland-gibt-es-geruechte-ueber-putins-gesundheit-13478662.html

   http://www.welt.de/politik/ausland/article138329730/Putin-ist-von-der-Bildflaeche-verschwunden.html

  12. Poettie van de vorige intellie versie heeft zich onlangs getroffen met een nogal duffe gruppe moetties die naar verluid uitblinkten met sporten en wirtschaft dingen en toen heeft ie zich voortijdig met die frauen unterhalten alsof het al frauen tag was maar het was nog maar 5 Maart en hij zag er plots zo enorm vermoeid uit, wat ik niet vreemd vind als ik die foto zie met al die frauen, dat schreef een russisch tijdschrift, stuk of 25 frauen met die bedankt voor die bloemen in de hand en retro hoepel volksdans outfitjes met grote witte katrien duck cadeau verpakking strikken dat je denkt hoe kan je daar ever ooit zo goed mee sporten en wirtschaften als über den spitzen komplementierten sportlichen weiblicher gruppenführer. Oftwel zit er een draadje los staat er in de kop van het betroffene die Welt artikel, sinds ie van de beeldvlakten spoorloos is verschwunden verdwenen, oh jah hij heeft nog een Telegramm van een Schauspielerin ontvangen op z’n geboortedag 9 Maart en tussendoor nog een handtekening gezet onder een paar nieuw haastig inelkaar geflanste by executive order frisch proklamierte presidentiële nationale demo wetjes;

   http://www.welt.de/politik/ausland/article138329730/Putin-ist-von-der-Bildflaeche-verschwunden.html

   Dr Dre Feat Snoop Doggy Dogg- Nuthin’ But A ‘G’ Thang (Club Mix)
   http://www.youtube.com/watch?v=z0nlCikLz88

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.