Advertentie

Elias Davidsson, 911-Truther, overleden…


x
x

Elias Davidsson, 911-Truther, overleden…

2022 WantToKnow.nl/be

x

Wetenschappers die trachten de misdaad van 9/11 op te helderen – en gewoonlijk ‘9/11-truthers’ worden genoemd – worden vaak bekritiseerd, omdat zij zich zouden baseren op gissingen en speculaties om hun beweringen te staven. Dergelijke kritiek is soms terecht, maar meestal wordt deze te kwader trouw geuit, om -zonder enige basis- deze mensen in diskrediet te brengen. Het is eigenlijk niet nodig om speculatieve argumenten te gebruiken om aan te tonen dat het officiële verslag over 9/11 bedrog is, aangezien er harde feiten zijn die deze conclusie ondersteunen.

Veel wetenschappers en wetenschappelijke geschoolden hebben zich gebogen over de gebleken ONMOGELIJKHEDEN van de officiële 911-versie, die nog steeds door de halve wereld als ‘WAAR’ wordt omarmd. Maar de mensen die zich intensief in deze materie hebben verdiept, kunnen niet anders concluderen, dat we te maken hebben met de grootste ‘valse-vlag-aanslag’ in de geschiedenis.

Één van de meest erudiete, vooraanstaande, 911-onderzoekers, Elias Davidsson, niet de meeste bekende, is op 7 april jl. op 81 jarige leeftijd overleden. Elias Davidsson werd in 1941 geboren in Palestina, nadat zijn ouders uit Duitsland emigreerden om aan de nazi’s te ontkomen. Hij was componist, musicus, auteur van diverse boeken, mensenrechtenactivist en juridisch expert en is één van de meest prominente onderzoekers op het gebied van terreuraanslagen, zoals die van 9/11.

Geïinteresseerd in dit boek? Klik voor lead naar onze bookshop!

Elias Davidsson heeft als geen ander een ongelooflijke hoeveelheid bewijs ontdekt en vervolgens uiterst zorgvuldig vastgelegd. Zijn boek ‘America’s Betrayal’, dat in het Nederlands is uitgeven onder de titel ‘Amerika verraden’, is daar een goed voorbeeld van. Elias Davidsson slaagde erin één overzichtelijk boek over de aanslagen van 11 september 2001 te maken, waarin het verraad van het Amerikaanse volk door zijn eigen leiders bloot komt te liggen.

Het boek is onder de titel ‘Amerika verraden‘ in het Nederlands uitgegeven. Het vormt een grondig, compact en modern overzicht van deze misdaad tegen de menselijkheid. Én het beschrijft het politieke doel van de aanslagen, hoe het bedrog vorm kreeg en hoe daarna alles in de doofpot verdween. Elias Davidsson wist dat hij met dit boek nooit de top-10 van de New York Times zou halen, maar daarover was hij duidelijk:

“Alles ligt vast in het boek en ik heb alle documenten. Ooit komt er een tijd waarop deze zaken naar buiten zullen komen en dan hebben de mensen een boek waarin alles te vinden is.”

Vooralsnog lukt het -logischerwijze- nog niet om de ware schuldigen voor het gerecht te brengen, maar mede aan de hand van de ongelooflijke hoeveelheid beschikbare bewijzen -die ook in dit boek worden aangedragen- is dat, zoals Davidsson meldt, wellicht slechts een kwestie van tijd. Davidsson’s aanpak is grondig en volledig op feiten gebaseerd.

Het boek, dat we van harte aanraden, wanneer je geïnteresseerd bent in de wérkelijk achtergronden van de 911-aanslagen, is het resultaat van meer dan 18 jaar onderzoek. Helder geschreven en opgebouwd, komt Davidsson met bijna 1.000 referenties, die uitsluitend verwijzen naar officiële open en mainstream bronnen, Daardoor is dit boek een uiterst solide bron voor geïnteresseerde burgers, docenten, journalisten, advocaten, studenten, academici en bestuurders.

Om af te sluiten met een glimlach van het soort die Elias Davidsson hierboven op zijn foto laat zien, plaatsen we hier de prachtig krachtige video van James Corbett, de onvolprezen James Corbett, die het hele OFFICIËLE 911-verhaal ongezouten door de shredder haalt. Op ironische wijze.. Voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN.. Elias Davidsson zal niet vergeten worden.

-Voor méér info over het werk van Elias Davidsson,
klik je  op het logo van de Stichting 11 september hieronder.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.