Advertentie

Laurence Gardner overleden.. (lezersbrief)


Het volgende bericht ontvingen wij van een trouwe lezer van WantToKnow.nl. Hij berichtte ons over het overlijden van Laurence Gardner, en vooral over de achtergronden van deze persoon. Een uiterst bijzondere man, die revolutionaire zaken aan het licht bracht, vaak puur en alleen door het bestuderen en openbaar maken van oude geschriften.

Gardner laat een aantal uiterst interessante boekwerken na, die nog jaren lang voedsel zullen vormen voor nieuwsgierige geesten.

X

Laurence Gardner overleden

Sakshin de Groot

c

Tijdens het deleten van mijn overvolle mailbox ontwaarde mijn oog toch een regeltje in een mail van het Ormus-forum wat mijn aandacht trok; Laurence Gardner Died.

Laurence Gardner heb ik leren kennen via een vriend die mij een keer ‘De keys of Enoch’ uitleende. En als je dit boek kent dan weet je een beetje wat voor gekkigheid je kunt verwachten van de rest van het werk van Laurence Gardner.
Over een van de andere boeken die Gardner heeft geschreven, getiteld ‘Lost Secrets of the Sacred Arc’, kreeg ik de link doorgestuurd van zijn presentatie. Dit is deel 1 van die presentatie.

De subtitle van het boek ‘Lost Secrets of the Sacred Arc’, luidt: Amazing revelations of the incredible power of gold’, en dat zegt eigenlijk wel waar het over gaat; over goud.

Maar zo simpel is het nu ook weer niet want daar begint de reis pas. Waarom is goud zo belangrijk en gewild? Waarom lijkt het het meest gewilde metaal ter wereld te zijn? Daar kom je door het bekijken van de presentatie voor een belangrijk deel achter. Verbluffende antwoorden en inzichten die je brengen bij de onlangs ontdekte Nano technologie, de kwantum fysica, the arc of the convenant, monoatomic particals, Mosez, Faraohs, DNA, multi dimensionale waarnemingen en nog veel meer zaken waar je wenkbrauwen flink bij optrekt.

Laurence Gardner haalt bij zijn presentatie zoveel wetenschappelijk materiaal boven tafel, zoveel gedegen onderzoek en gedegen bronnen dat de wenkbrauwen vanzelf weer zakten en ik overbleef met de vraag; waarom wist ik dit niet?

De reden daarvan werd ook snel duidelijk. De zoektocht naar zogenoemde de steen der wijzen leidt namelijk via Mosez, de Tempeliers en uiteindelijk naar de selecte bloedlijnen die nu de illuminatie vormen. Logisch dat bijna niemand het weet, want het gepresenteerde materiaal is namelijk een sleutel naar het ontsluieren van andere dimensies. Dimensies die zij absoluut niet toegankelijk wilden maken voor iedereen.

Na mijn eerste, indrukwekkende, kennismaking met Mr. Gardner heb ik de proef op de som genomen en heb ik Mono- Atomic Gold gekocht wat over de toonbank gaat onder de naam Ormus, ook wel ORMEs (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements), m-state elementen, Mufkut, wit goud of de Steen der Wijzen (Philosophers stond) genoemd.

Mijn ervaringen met het innemen van Ormus zijn positief te noemen, maar hoe langer ik het gebruikte hoe minder ik er van merkte. Toen de tests die ik daarna losliet op het materiaal dat ik had aangeschaft niet het gewenste resultaat opleverden heb ik het aan de kant gelegd, in een houten kistje met 5 lagen zilverfolie en katoen, net zoals de structuur van de Arc, in de hoop dat het vanzelf zou verdwijnen in een andere dimensie zoals vaker gebeurt met dit spul.

Het ligt er nog steeds en misschien is dit wel een uitnodiging om het weer in te gaan nemen om weer diezelfde helderheid en scherpheid van welleer te ervaren. Elk theelepeltje dat ik dan inneem draag ik op aan mijn gids op dit pad; Laurence Gardner.

Niburu heeft in 2008 een heel artikel aan Gardner gewijd, wat je hier kunt nalezen. En ook ‘Grenswetenschappen’ heeft er ook eens en aardig artikel over gepubliceerd; dat vind je HIER. En als je googled op Laurence Gardner of Ormus dan stap je in een wereld vol verbazingwekkende en duizenden jaren oude maar net geopenbaarde geheimen. Laurence Gardner is de belangrijkste bron voor al het werk van Dan Brown, de schrijver van onder andere de ‘Davinci Code’.

Volgens de sceptici is Laurence Gardner een Illuminatie Pur zang en was hij lid van verscheidene illustere clubjes. Dat zou ook de reden zijn dat meneer Gardner zoveel wist te vertellen over de bloedlijnen en de illuminatie.

Disclaimer; Wij zijn niet aansprakelijk voor het volgen van je eigen gevoel.

Sakshin

23 gedachten over “Laurence Gardner overleden.. (lezersbrief)

 1. Het boek Holy Blood, Holy Grail,(1992)van de Britse onderzoeksjournalisten Michael Baigent,Richard Leigh en Henry Lincoln schijnt ook de belangrijkste bron voor het boek van Dan Brown, de Davinci Code te zijn geweest. Een zeer lezenswaardig boek dat ook in het Nederlands is vertaald. Nog steeds te koop. Ze delen gekgenoeg dezelfde New Yorkse uitgeverij. Er is een rechtzaak geweest wegens diefstal tegen Brown. Aangespannen door deze drie heren. Dat hebben ze verloren en de heer Bronw is er met de buit vandoor gegaan.

 2. Interessante presentatie, het zet je aan het denken. Zijn we ook op deze manier op aarde gekomen. En waarom is dit zo in de vergetelheid geraakt? Wat gebeurt er als iedereen de beschikking heeft over dit spul.

  Nog een vraag aan Sakshin: Hoe weet je zeker dat je het echte Ormus hebt gekocht en geen nepgoedje?

  1. @Nachtuil,

   Hoe weet je zeker dat je het echte Ormus hebt gekocht en geen nepgoedje?
   Ormus is al een nepgoedje.
   Je kan net zo goed kattebakkorrels of bakpoeder gebruiken, zolang je er maar mysterieus en geheimzinnig over doet en er veel geld voor vraagt is er altijd wel iemand dom genoeg om er in te trappen.
   Kom op zeg, ‘Orbitally rearranged’ ? ‘monatomic m-state’ ? Ongelovelijk dat iemand zoiets serieus neemt.

  2. Heb hier ook een zakje met Ormus liggen, als je het proeft is het net of men het gevuld heeft met fijn bouwcement.

   Werkt het is dan de vraag?

   Ja bij een eetlepel wel, maar zoals aangegeven een thee lepeltje, nee niet echt.

   Als je toch dat zelfde stadium wil bereieken kan je dat ook behalen zonder al die rommel, koop een stukje puur goud en zuig daar de hel dag maar lekker op voor het zelfde resultaat.

   Goud is dan wel een goede geleider van lichte stroompjes, ook is het 1 van de weinige metalen die geen nadelige invloed hebben om de meeste mensen, je hebt immers nog altijd er mensen tussen zitten die er allergisch voor zijn.

   Moet ik toch iets innemen daarvan, dan kies ik bewust voor colloidaal goud, zeker bij een examen of een lastig denk klusje is het een goede stimulant, maar wil er niet aan verslaafd raken, kan er ook zonder mee.

  3. @ Henk, ik hou van mooie verhalen en “out of the box” denken, de presentatie van Gardner vind ik dan ook zeer interessant, heb je die helemaal bekeken? Dank aan de schrijver van dit artikel. Bij mij werkt het dan zo dat ik me van alles ga afvragen: zou het kunnen kloppen? Zo ja, hoe, wat en waarom? Het zou best kunnen dat er in oude tijden een stof met deze eigenschappen bestond, misschien wel ten tijde van de bouw van de piramides (veel en veel eerder dan wordt aangenomen). Het zou bijvoorbeeld eindelijk verklaren hoe de enorme blokken op hun plek zijn gemanouvreerd. En een soort van “magische stof” kom je ook nog veel tegen in mythes en sprookjes. De mensheid is niet onbekend met het concept. Concepten uit vorige beschavingen komen vaak via “verhalen en mythes” tot ons. Gewoon spannend, stel je voor dat zoiets bestaan heeft? Ik zeg duidelijke “heeft”. Want dat je dat zelfde goedje nu heel makkelijk bij een internetsite zou kunnen bestellen, lijkt met erg sterk. Het is echt niet zomaar te reproduceren. Uit het verhaal van de schrijver blijkt ook dat het aangeschafte goedje niet werkt, dat lijkt me dus duidelijk. En als het daarnaast wel zo had gewerkt zoals Gardner in de presentatie ten toon stelt, dan was de hele wereld er al bovenop gestort. Maar toch, stel je voor dat het bestaan heeft…. of misschien ergens nog bestaat.

  4. leuke vraag, dat weet ik dus niet. Ik heb het oorspronklelijke materiaal nooit mogen aanschouwen en ken het alleen van verhalen en uit vorige levens. Het is waarschijnlijk intuitie waarop ik het bij die persoon gekocht heb. Waarom en hoe; plots was ik daar en voelde op dat moment dat het goed was. Voor mij, op dat moment. Later kan dat veranderen, niets staat stil of geschreven in steen. En dat is nu juist het leuke aan dit verhaal over een spul dat zelf niet stabiel is. It’s a journey. Maar alleen de zoeker zal vinden wat hij zoekt.

 3. Oh ja Henk, ik vraag me af wat maakt dat je zo snel oordeelt en beledigt, je zegt: “er is altijd wel iemand dom genoeg om er in te trappen”, hiermee refereer je naar de schrijver die hier wel mee experimenteert en er energie in steekt om dit met ons te delen. Het lijkt me zo leuk als jij eens een keer iets schrijft op WantToKnow, je bent zo goed in het analyseren van dingen, misschien heb je interessante opvattingen, of een leuke passie waar je ons mee kan verrassen?

  1. @Nachtuil,
   Oh ja Henk, ik vraag me af wat maakt dat je zo snel oordeelt en beledigt,

   En ik vraag me af waarom jij zo makkelijk allerlei dingen lijkt te geloven.
   😉
   In dit geval ben stoor ik me inderdaad aan Laurence Gardner omdat hij bijna z’n hele verhaal heeft gejat uit ‘Holy Blood,Holy Grail’ zoals iemand hieronder ergens ook al opviel.
   En als mensen geld proberen te verdienen met onzin of kwakzalverij vind ik dat ook irritant, het zgn. ‘goud’-poeder waar hier over wordt geschreven is daar een voorbeeld van.

   Als ik nou bijvoorbeeld suikerklontjes met kleurstof verkoop als middel tegen jicht, depressiviteit en platvoeten, dan neem ik aan dat jij dat ook snel veroordeelt en hoopt dat niemand zo dom is om er in te trappen.
   Nu vertel ik erbij dat de suikerkorrels de gekristaliseerde tranen zijn van een faun die gedwongen haar leven slijt in eeuwige duisternis nadat ze haar geliefde had bedrogen. De kleurstof heb ik gemaakt van de schubben van een pratende coelacanth. Beiden zitten gevangen achter interdimensionale poorten in mijn koelkast.
   Heb je door het verhaaltje nu meer vertrouwen in m’n magische suikerklontjes gekregen ? Ik hoop van niet.

 4. wow !! mindblowing in a way , maar aan de andere kant heb ik mijn bedenkingen ( reservations is een beter woord )
  als zijnde een ’trekkie ‘ heb ik al vaak nagdacht over deze materie en bestudereing van de oude geschriften bracht mij ook vaak naar deze link , dessalniettemin geloof ik niet in het snuiven van een instabiel poeder dat je naar verlichting brengt .
  ergens moet het raadsel van time/space een keer naar ontsluierd worden , naar ik hoop niet in de verkeerde handen .
  al het giswerk dat tijd de vierde dimensie is houdt ons tegen om de vijfde te betreden , daarin word de vierde pas echt duidelijk en maakt em eigenlijk minder relevant , maar ; time will tell
  zolang we ons nog laten verdelen en overheersen is daar voorlopig geen sprake van

  1. nog even een addition
   in de bijbel wordt geschreven dat de grootste strijd van het armageddon in de hemelse sferen word bevochten .omdat ik van kinds af aan bwuste obe s heb meegemaakt en spiritualiteit als een niet onderwezen persoon , maar uit eigen ervaring heb opgedaan , dus onbevooroordeeld ,heb ik ervaren dat je tijdens een meditatie of uittredeing in een bepaalde energielaag bijna geen toegang krijgt , alsof je er niet doorheen kan komen . zou dit de time/space laag / frequentie kunnen zijn waar het grote gevecht is ?
   ik ben al eerder volledig gestoord genoemd dus bespaar je de energie als je dezelfde intentie hebt .
   ik denk gewoon ff mee out of the box

 5. Het volgende waar u uw oog op legt zijn de uitspraken van een Bodhisattva. Onthouden en opgeschreven door een disciple Bikkhu. De lezer of lezers worden gegroet met “Namaste”.

  “Bluhh, wat moeten we hier nou weer mee? De zoveelste Illuminati samenzwering. Zijn ze er nou wel of zijn ze er nou niet?

  Maar toch lees ik veel op het gebied van aliens, samenzweringen en spiritualitieit. Beter als het dagelijkse nieuws op het journaal. Daar wordt een mens ook niet beter van.

  Ikzelf heb de ervaring gehad dat het lezen van boeken over aliens me enigzins wel tot meer spiritualiteit heb gebracht. Uiteindelijk kwam ik bij Boeddhisme terecht. Wat ik gelezen heb over een uitspraak van een alien via channeling. Is hetzelfde als de boeddhistische verlichting. Alleen blijft het de vraag of in dat boek de waarheid word vertelt. Maar het komt zoveel op hetzelfde neer. Wat men toch doet na denken.

  Idem dito met de Bijbel. Vol met wijze lessen maar ook weer uit zijn verband getrokken en het doel is verloren gegaan.

  Spiritualiteit is iets om voor jezelf te beleven. En of er nou aliens, God of duivels of Jesus en dat stelletje idioten Illuminatie en zo zijn of niet. Dat ligt buiten onze macht. Los laten en het spritituele pad belopen zal tot de bevrijding en ontwaking leiden.

  En ook daardoor intereseert het nieuws me niet meer. Waardoor ik toch stiekem weer terug keer op het lezen van bovenstaande soort artikelen. Ik ben nog niet helemaal bij de bevrijding he?

  The plot tickens more and more. What’s in the next exciting episode of the crusade for the truth?

  Stay tuned.

  Ohm shanti.”

  1. zoek en gij zult vinden, en als u gevonden heeft zult u zich verwonderen en als u zich verwonderen zal dan zult u zien en als u ziet zult u regeren over het al.

 6. En voor de geïnteresseerde; er is ook een paddestoel van op de markt die ook philosophers stone heet!die laat je bepaalde ervaringen delen, beetje zoals ayahuasca erg diep, erg verbonden met de levende dingen om je heen, erg diepzinnig, enfin als je zoekt maar de vinger er niet op kan leggen dan kan het je 10000% zeker nieuwe inzichten bieden!

 7. De afgelopen twee dagen, noem het toeval of wat dan ook, kwam ik sites tegen die naar mijn idee meer met elkaar te maken hebben dan op het eerste gezicht. Ik had een film gepost bij de chemtrails, Weather Wars info.com van Scott Stevens, heel goed overigens, maar even verder op zijn site, Blue Water Alchemy, en what do you know, Ormus… (in dit artikel van Laurence Gardner) http://weatherwars.info/blue-water-alchemy/
  En dan de Ark des Verbonds, je kan hem zelf maken, hmmm https://www.secretofthevine.com/ark-of-the-covenant/
  Trouwens deze site is zoals ze zeggen; flagged to be removed, bij google.

  Nu het Hutchinson effect. Die is gelinkt aan 911. Net als het ormus, goud in een monoatomic poeder veranderen, gebeurde waarschijnlijk op de zelfde manier met het staal van de constructies in het WTC, want zulke hoge torens, waar zijn ze?? Deze link staat op het 911 boek van Coen Vermeeren. http://www.drjudywood.com/articles/JJ/
  HUTCHISON effect: Solid Iron Bar begins to liquify. Metal Mutation. https://youtu.be/4-YwbgXpnkA
  En een goede impressie van de man zijn werk, zeker het eerste stuk https://youtu.be/UTqKnJvY13A The Hutchison Effect 2016 – John Hutchison
  Ga ik nu te ver of is de relatie daar? Ik vond het heel interessant en via een andere invalshoek nogmaals te bekijken. Have fun 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.