Advertentie

Help je? Herstel het ‘weefsel van de werkelijkheid’..!


In de dualiteit van ons bestaan, lopen we regelmatig tegen het gegeven aan, dat we in diezelfde dualiteit vergéten, dat er meer opties zijn, dan dátgene waar we ons op focussen. Hebben we aandacht voor de vele diepe, emotionele lijdensprocessen van onze medemens en onszelf, dan vergeten we bijna letterlijk, dat we méér opties hebben dan óf/óf… Wanneer we én/én beoefenen, dát leren toe te passen, zijn we thuis..! Het is geen gróte opgave, maar ‘slechts’ een training om beide factoren te zien, die de dualiteit creëren.

En dan… dan ontstaat TRIALITEIT. We komen erachter dat wij ZELF een factor zijn in het proces van observatie en afweging, beoordeling en vooral ‘conclusies’ trekken. We zijn geen slachtoffer van onze gedachten, maar kunnen ZELF bepalen wat we denken én voelen. BEWUST observeren is de sleutel. Niks is vanzelfsprekend, de hele dag loop je rond in het wonder-van-de-schepping.!

Het is héél belangrijk dat je beseft, dat de ‘krachten-achter-de-schermen’ dit proces in het menselijke ‘systeem’ tot in de puntjes kennen en alles doen, OM ONS UIT DIÉ KRACHT TE HOUDEN.. En aldus proberen ze ons in de illusie van ‘Maya’ (de zinsbegoocheling) te brengen. Je krijgt het gevoel als mens, dat je er niet toe doet, en dat de ‘realiteit’ zich BUITEN je afspeelt en jij als het ware méé mag doen, maar je vooral realiseert, dat jij er niet toe doet.. Dán, ja dan, heb je deze krachten hun zin gegeven. 

Naar BUITEN proberen ze onze focus te laten richten, in plaats van dat we ons-ZELF gaan zien, onszelf BEWUST TE ZIJN en dat te bekrachtigen. Als de fantastische scheppers die we zijn. Of het nou gaat om het bouwen van schitterende bruggen, de fabricage van ongelooflijke hoogstaande ruimtevoertuigen, of het organiseren van liefdevolle bijeenkomsten en het creëren van een heerlijk etentje, het zijn allemaal voorbeelden van onze dagelijkse creaties. Die we té vaak over het hoofd zien en ze als ‘gewoon’ classificeren..! En tóch ligt dáár de sleutel..! Lees over de reikwijdte van deze creatiekracht in deze prachtige doorgeving van Judith Moore. Welkom!

* * *

x
x

Herstel van het weefsel van de werkelijkheid

2022 ©  JudithMoore -‘Wisdom of the One’ | © WantToKnow.nl (vertaling)

x

Judith Moore, ‘cosmic messenger’

Het weven van licht en donker vormt het weefsel van de Schepping, geweven patronen in oneindige fractals van licht en donker. Het licht dat het donker versterkt en het donker dat het licht versterkt. De schending van de Wet van het Universum, die mededogen en co-creatie is, mét de harmonieën van het Ene, heeft het weefsel van de Schepping gescheurd, de werkelijkheid gefragmenteerd en disharmonische energiepatronen gecreëerd die zich herhalen. Ook het weven verbreken, het weven van de samenhang van het bestaan verbrokkelen. Dit is een disharmonische kracht, die een bewustzijn heeft, dat gescheiden is van de Bron van Eenheid binnen het bestaan.

De zuivering zuivert, reinigt en heelt de gefragmenteerde werkelijkheid. Het opent een ruimte van potentieel voor het weven van licht en donker, teneinde een samenhang van werkelijkheid te vormen, vanuit de harmonieuze trillingen die resoneren vanuit de Bron van Eenheid. Dit is een essentieel begrip van de werking van de mechanismen van de Schepping en hoe de Schepping zelf datgene in evenwicht brengt en harmoniseert, wat uit balans is én niet in overeenstemming met het weven en de samenhang van licht en donker dat het weefsel van de werkelijkheid is.

Jullie krijgen deze kans om de werkelijkheid te veranderen met je bewustzijn, door energie te creëren met je gedachtevormen, die in het collectief stromen en patronen weven die harmonieus zijn met de natuurkrachten, de elementaire rijken en het weefsel van de Schepping. Wanneer je ervoor kiest je energie te richten, is die keuze archetypisch vanwege de aard van deze tijden.

Wanneer je ervoor kiest om je energie te richten op heling, intentie van Eenheid, harmonie en co-creatie met universele krachten, stroomt je energie in een harmonische frequentie. Je energie stroomt in het weefwerk van de Schepping en vormt lichtpatronen die het weefsel van de werkelijkheid herstellen waar de disharmonie het weefsel van de werkelijkheid heeft gescheurd.

Maar vanuit de kracht van deze tijden en de krachten van de Schepping die aan het werk zijn, zul je, wanneer je kiest voor conflict en je energie richt op de disharmonie, niet als getuige maar als deel van het drama, een relatie aangaan met die illusie. En de kracht van jullie energie houdt zich dan bezig met de versplintering van de werkelijkheid en de afbraak van de cohesie van energie die nodig is voor de duurzaamheid van de werkelijkheid.

De cohesie van energie is nodig voor het weven van het weefsel van de werkelijkheid om een trilling van harmonische Eenheid in stand te houden. Bewustzijn is essentieel. De keuzes die je als individu hebt om je te richten op datgene dat herstelt, verjongt en creëert is van vitaal belang. Je gaat een energetische relatie aan met de krachtige krachten van de Schepping die werken om je wereld in evenwicht te brengen, om harmonie en duurzaamheid te creëren.

Wanneer je je realiseert dat je inderdaad deel uitmaakt van de Schepping en de keuze die je hebt over waar je je energie op richt en hoe je een staat van co-creatie met de Schepping zelf binnengaat, wordt absoluut essentieel. Creatie vereist je deelname op een niveau van kwantum-energetica, ongeacht wat je op dat moment voelt.

Je kunt pijn voelen, verdriet voelen. Misschien voel je verdriet en boosheid. VOELEN!
Dat is menselijk, maar hoe focus je die energie? Richt je het op een oplossing of richt je het op een chaotisch drama dat je realiteit fragmenteert? En in het fragmenteren van je realiteit, is het een deel van de fragmentatie van de afbraak en de structuur van de realiteit die nu uit balans is met de Schepping. De Schepping genereert licht en donker als een weefwerk, een weven van het weefsel van de tijd; een weven dat patronen en geometrische ontwerpen vormt; dat de diversiteit van alles wordt.

Wanneer je je daarvan bewust bent, maakt je bewustzijn deel uit van dat weefwerk en concentreer je je van nature op creëren en niet op vernietigen. De geest is een krachtig, machtig instrument. De geest kan machtig zijn als het gaat om sabotage, illusie. Of de geest kan een bron van inspiratie en creatieve genese zijn. Dit alles staat tot je beschikking omdat je ontwaakt bent voor de kracht van Een en je gekozen hebt voor liefde. Moge dit je focus zijn.

Gebruik de kracht van de geest om in harmonie te zijn met het hart en creëer terwijl uw werkelijkheid zich ontvouwt, het weven van licht en donker dat harmonieus is met de Schepping en het weven van het weefsel van de werkelijkheid. Het licht van de Schepping is krachtig nu. Het verlicht het weven en inspireert jullie als individu en als collectief om deel te nemen aan het wonderbaarlijke herstel van de harmonische werkelijkheid.

Deze boodschap stroomt in het morfogenetische veld vanuit de Eenheid, verspreidt licht, weeft met duisternis, balans en harmonie, duurzaamheid en Eenheid.
Deze boodschap is een alchemistische boodschap. De vibratie van deze boodschap is pure alchemie vanuit de Bron van Eenheid.
Gezegend zij, zo zij het en zo is het.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.