Advertentie

Udo Ulfkotte overleden..


Auteur/journalist doctor Udo Ulfkotte is overleden. Hij werkte 17 jaar voor de Frankfurter Algemeine Zeitung (FAZ), een van de topkranten van de Bondsrepubliek. Maar Ulfkotte schaamde zich er sinds een aantal jaar geleden voor, dát hij deze 17 jaar lang voor de FAZ heeft gewerkt. In zijn bestseller laat Ulfkotte geheime netwerken zien, de CIA komt voorbij, de NAVO-persafdeling en de lobbyorganisaties waar journalisten mee te maken krijgen. Dergelijke omstandigheden bestaan, zijn aan de orde van dag, nog steeds.

Zijn boek ‘Gekaufte Journalisten’ kwam in september 2014 uit in Duitsland en veroorzaakte enorme schokgolven onder de keurige Duitse moralisten. De mate waarin de Duitse media bleken te zijn gekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om met pro-Amerikaanse en anti-Russische berichtgeving te komen en daarvoor nieuws te verdraaien of het gewoonweg zelf te verzinnen, werd tot dan toe slechts door weinigen geloofd.

De wereldberoemde krant waar het NRC nog een puntje aan kan zuigen. Althans, vóórdat Ulfkotte met zijn uitlatingen kwam..

Toen Ulfkotte’s boek verscheen, veranderde dit op slag. De bezoekersaantallen van Duitse media-websites zakten dan ook dramatisch en abonneecijfers raakten in een vrije val; een val die nog lang niet is gestopt. Duitsers haakten massaal af bij hun mainstream media. Veel Duitse kranten, waaronder het door Ulfkotte bekritiseerde Bild, maakten in 2014 en ’15 een verlies van honderden miljoenen euro’s en staan inmiddels op omvallen..! Kortom, deze Udo Ulfkotte heeft voor een omwenteling gezorgd op mediagebied, die te vergelijken is met het omvallen van de Berlijnse Muur..

De Duitse media zelf, de journalisten, toch het onderwerp van Ulfkotte’s kritiek, deden nogal badinerend over Ulfkotte’s boek en in Nederland verzwijgt de journalistiek het boek gewoonweg. Behalve de erudiete Arnold Karskens, die nooit van zijn hart een moordkuil heeft gemaakt, die Ulfkotte een hoofdstuk gaf in zijn eigen boek ‘Journalist te koop’, dat duidelijk geïnspireerd was op de bestseller van Udo Ulfkotte. Volgens veel Duitse journalisten zou Ulfkotte ‘de zaak flink overdreven hebben’. Maar toen ook de Oekraïne-crisis, vluchtelingencrisis en het geweld van asielzoekers duidelijk maakten hoezeer hij gelijk heeft, draaide de stemming ook in de media.

Het tijdschrift ‘Der Spiegel’ begon als eerste bij te draaien. En ook verschillende Duitse topjournalisten hebben toegegeven dat de regering en ‘externe machten’ rechtstreeks bepalen wat er in het nieuws komt en wat niet. In Duitsland had dat actueel te maken met het asielzoekergeweld en de kosten van de immigratiecrisis; die ‘mochten’ van overheidswege niet in het nieuws komen. Maanden achtereen stond Ulfkotte’s onthullende boek op de eerste plaats van een heel aantal bestsellerlijsten, waaronder die van Amazon en Der Spiegel. Udo Ulfkotte stierf aan een hartaanval (hij was hartpatient). Door zijn baanbrekende werk en de ‘schone lijst’ die hij maakte, kunnen we vanuit ons hart melden: ‘Hij rust in Vrede’.

 

x

x

In memoriam: Dr. Udo Ulfkotte (1960-2017)

x

Een goed journalist is van ons heen gegaan!

x
2017 © Jochen Kopp (info.kopp-verlag.de) –
vertaling: E.J. Bron

x

Voor het grote aantal van zijn lezers in binnen- en buitenland, voor zijn vrienden en collega’s is het bijna onvoorstelbaar: Udo Ulfkotte’s stem is voorgoed verstomd. Enkele dagen voor zijn 57e verjaardag overleed de betrokken journalist en schrijver op 13 januari 2017 aan een hartinfarct. Voor de mensen die hem kenden en waardeerden, kwam dit nieuws als een schok. Met zijn plotselinge dood verliest iedereen die een alternatief voor de politieke en publicistische mainstream zocht, een onverschrokken, moedige protagonist. Kopp Verlag verliest een van zijn meest succesvolle bestsellerauteurs en ik persoonlijk een goede vriend.

De gepromoveerde politieke wetenschapper werkte vele jaren bij de buitenlandredactie van de toonaangevende krant ‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’. Hij bezocht meer dan 60 landen en door zijn talloze verblijven in het Nabije en Midden-Oosten gold hij als voortreffelijk kenner van de situatie in de islamitische regio´s. In tegenstelling tot de meeste van zijn critici, die probeerden zijn werk in diskrediet te brengen, kende Udo Ulfkotte de islam en veel islamitische landen heel goed. Al in een vroeg stadium waarschuwde de journalist en schrijver voor een islamisering van Duitsland en Europa. Veel van de zaken waarvoor hij in zijn al jaren geleden gepubliceerde boeken waarschuwde, is nu realiteit.

Udo Ulfkotte publiceerde zijn boeken bij enkele van de meest gerenommeerde uitgeverijen van Duitsland, de afgelopen jaren uitsluitend bij Kopp Verlag. Bijna al zijn boeken werden bestsellers. Tot zijn grootste successen behoorde het in 2014 verschenen boek ‘Gekochte journalisten’, dat langer dan een jaar op de bestsellerlijst van ‘Der Spiegel’ stond en in meerdere talen werd vertaald. Maar Udo Ulfkotte genoot niet alleen aanzien als schrijver en journalist.

Vanwege zijn duidelijke taal en omdat hij nooit een blad voor de mond nam, werd hij uitgenodigd voor talrijke talkshows op tv en voor voordrachten. Een van zijn laatste grote optredens was zijn toespraak op het eerste grote KOPP-congres in Stuttgart in de herfst van 2016, die veel aandacht kreeg. Bovendien was Ulfkotte al jarenlang de hoofdredacteur van de informatiedienst ‘Kopp Exklusiv’.

Hoewel het met zijn gezondheid al enige tijd niet meer zo goed ging, liet Udo Ulfkotte zich daardoor net zomin afremmen als door de vaak meer dan oneerlijke aanvallen van zijn tegenstanders. Betrokken zoals altijd publiceerde hij de afgelopen maanden nog boeken, schreef krantenartikelen en gaf interviews aan binnenlandse en buitenlandse media. Bijna tot de laatste minuut van zijn leven zat Udo Ulfkotte aan zijn bureau om te werken. Hij wilde nog veel projecten en ideeën realiseren, maar toen werd hij plotsklaps uit het leven getrokken..

Of, om Friedrich von Schiller te citeren:

»Rasch tritt der Tod den Menschen an, es ist ihm keine Frist gegeben;

es stürzt ihn mitten aus der Bahn, es reißt ihn fort vom vollen Leben«.

Kopp Verlag, zijn vrienden en collega’s zullen dierbare herinneringen aan hem bewaren. Wij buigen voor de dode.

Jochen Kopp

Uitgever Kopp-Verlag
Rottenburg, 14 januari 2017

(klik op de illustratie voor link naar wanttoknow-bookshop)

91 gedachten over “Udo Ulfkotte overleden..

  1. Rick.
   De hele mainstreammedia in Nederland is in handen van een bepaalde groep die geen baat heeft bij het vertellen van de waarheid.
   Over het overlijden van deze journalist (notabene een collega van alle journalisten) heb ik bv op de NOS nog niets gelezen of gehoord en mogelijk zal dat ook niet gebeuren om vooral te voorkomen dat de aandacht naar het werk van Udo Ulfkotte uit zal gaan wat velen de ogen zou kunnen openen.
   Als dit bv J.Akkermans overkomen zou zijn dan denk ik dat het groot nieuws geweest zou zijn.
   Nou kunnen ze beweren dat het een Duitse journalist was en dat ze daarom niet berichten maar hij was ook een schrijver van een bestseller en zie dan hoe ze bv wel bericht gaven over Harry Potter (ook een bestseller) wat eveneens niet Nederlands is maar waar ze nu wel grof aan verdienen.

  2. “De hele mainstreammedia in Nederland is in handen van een bepaalde groep..”

   Schiet lekker op zo.
   Het ontbreekt de meeste nog aan lef om die ‘groep’ bij de naam te noemen.
   Zolang dat niet gedaan wordt komen we mi geen stap dichterbij een oplossing!

 1. Ulfkotte heeft zeker aan bewustwording bijgedragen. Helaas vond ik hem de laatste jaren in het ‘te’ zitten. Gedeeltelijk leek het alsof hij alleen nog over anti-islam onderwerpen kon schrijven/praten, wellicht omdat die veel voor Kopp schreef. Dat is o.a. ook de reden dat er veel van zijn supporters uit de ‘rechtse’ hoek komen en anti-islam, anti-moslims zijn, tegen buitenlanders en het niet meer zo zeer over het feit van ‘gekochte journalisten’ hebben, waar men juist het inzicht krijgt van het grotere plaatje. Dus niet de moslim, de mens, is per se fout maar het systeem, dat ons nooit in vrede en rust laat leven, steeds mensen tegen elkaar opzet.

  Veel dank, Udo Ulfkotte, voor de moed om tegen de msm in te gaan. Om de verstrengeling van de journalist met het establishment aan de kaak te stellen, een goede reis!

  1. Een systeem doet op zichzelf niets. Het is afhankelijk van de mens die het in stand houdt.
   Een mens die het systeem draaiende houdt bestrijden is olie op het vuur. En bevestigt alleen maar de geldigheid van het systeem. We ontmoeten elkaar in het vuur van de strijd of in het vuur van de liefde.

  2. Ja MD, dat is ook zo. Ieder systeem heeft idd acteurs nodig die trouw aan dat systeem zijn, zoals opportunisten en handlangers.

  3. mc,

   ik zou me is gaan intereseren voor de Muslim Brotherhood, hoe deze op illegale wijze “”ONZE”” samenleving in Europa en elders van binnen uit afbreekt, en herplaatst met hun niet Europese ideologie, waar je in wezen niets op tegen kunt hebben, maar wel hoe hij net als andere ideologien, die dit in onze geschiedenis onder vonden hebben, wordt verkracht en misbruik, om het denken van een Klein groepje psychopaten met waan ideéen te verwezelijken.
   Jenne

  4. Jenne 4.3 :
   Het Muslim Brotherhood is een creatie van de Britten en werd opgericht in Egypte. U zal het onderzoek dan ook moeten beginnen in Londen!!

  5. Sub Rosa,

   dank je, zo ontstaan in Londen, het is een kollos van een politieke groep, met wereld omvattende branches.
   Jenne

 2. Ik ken twee Journalisten, die ook precies weten hoe de vork in de steel zit, die niet de publieke tribune zoeken, maar op geheel eigenwijze hun corrupte redacties saboteren, worden wel eens op de vingers getikt, maar gaan gewoon door, ok de redacteuren zijn het wel eens zat, die voorgrkauwde koek te moeten opdienen.
  De Media is tot de grootste macht geworden, het is uiteindelijk maar in een paar handen, maar ze hebben stroom en Wind tegen, steeds meer weerstand van het bewuste denken, er bestaat nu ook een andere Media gelukkig !
  Jenne

 3. Ik heb nog nooit van de beste man gehoord. Dat er bepaalde journalisten door, bijvoorbeeld ambtenaren betaald worden verbaast mij niets. Kijk naar de zaak Pieter Menten en het handelen van de Telegraaf waarbij Menten en consorten geprobeert hebben hem een hand boven het hoofd te houden. Wat nog bijna lukte ook.

  Echter, ik lees hier steeds dat De Waarheid verborgen wordt door he media. Wat si die Waarheid dan wel? En, hoe weet je wat er verborgen wordt als het niet medegedeeld wordt? En een gedachte voor een ieder, wat maakt het dat deze Udo Ulfkotte niet door de Russen betaald is om dergelijke info te gaan verspreiden? Heeft iemand zich dat wel eens afgevraagd? Waarom zou mijnheer Ulfkotte met zijn “biecht” alles verteld hebben wat er te vertellen is? Denk daar maar eens over na…… Wees bij alles wat je leest en hoort kritisch.

 4. Een commentaar op het overlijden van Udo :
  http://www.freiezeiten.net/spiegel-journalistin-ueber-ufkotte-tod-hahahaha
  met citaat :
  ” Bestsellerautor und Establishment-Kritiker Udo Ulfkotte ist am Freitag im Alter von 56 Jahren überraschend an einem Herzinfarkt gestorben. “Hahahaha! Darauf ein Schnaps!”, twitterte Hatice Ince, Autorin für die Spiegel-Seite “Bento”. Die ARD-Journalistin Julia Rehkopf markierte den Tweet mit “Gefällt mir”.”
  Het is nu wachten op de storm met de verontwaardiging ingevolge dergelijke “hate speech”.

  1. Mogen we hieruit concluderen dat die twee als onmenselijk mogen worden beschouwd? Ik denk het wel.
   Ook geeft het aan dat men voor onafhankelijk op feiten gebaseerd nieuws niet bij Spiegel seite “Bento” of de ARD moet zijn.

  2. Facebook pakt nepnieuws aan in Duitsland.
   https://www.nieuwskoerier.nl/news/55072-facebook-pakt-nepnieuws-aan-in-duitsland
   Correctiv moet gaan uitmaken wat nep en wat echt nieuws is.
   Correctiv zou over gerenommeerde mensen beschikken,maar ja door wie zijn die beoordeeld?
   In het boek van Udo Ulfkotte staat dat corrupte lieden heel hoog op de journalistieke ladder staan waarna ze andere corrupte journalisten kunnen helpen om ook hoger op die ladder op te klimmen.
   https://correctiv.org/correctiv/
   Alleen al het feit dat deze club aangewezen is om te controleren zegt misschien ook wel wat.

 5. Mijnheer Udo Ulfkotte. To vandaag nog nooit van de man gehoord. Niet zo heel vreemd natuurlijk. Zo veel Duitse tv, of Duitse media kijk en volg ik niet. Dus, maar eens wat onderzoek naar de heer Ulfkotte gedaan. Want wat belangrijk in deze is hoe het zit met de geloofwaardigheid van de heer Ulfkotte. Even een quote tussendoor: “Ulfkotte was born into a Christian family, but by the age of 21, he abandoned Christianity and became an atheist. When he went to live in Islamic countries, he converted to Islam while living in Herat, Afghanistan. He later left Islam and went back to Christianity.[5][6] He reverted to a conservative and nationalist views, occasionally expressing strong anti-immigrant or anti-Muslim opinions.[5][6]” Bron Wikipedia. Of deze info geheel klopt, weet ik niet. Maar het laat zien dat Ulfkotte niet echt standvastig was. Waaide een beetje met alle winden mee en aan het eind van zijn leven duidelijk ver rechts, misschien wel extreem rechts.

  Ulfkotte beweerde dat meerdere journalisten “te koop” waren voor de CIA en BND. Ook mijnheer Ulfkotte zelf. En ineens, in 2014, gaat hij te biecht en publiceert zijn boekje “Bought Journalists”. Ik geloof direct dat er journalisten indirect, of direct, werken voor inlichtingendiensten. Dit zal in Nederland misschien niet heel anders zijn. Echter, is wat er in het boekje van Ulfkotte staat wel de gehele waarheid? De CIA koopt duitse journalisten. Waarom zou de FSB (Voor wie het niet weet, dit is de Rusische inlichtingendienst. Voor heen KGB) geen journalisten kopen? Dit gebeurt natuurlijk ook. Daar hoeft geen enkele twijfel over te bestaan. Ook in Nederland gebeurt dit.

  Met andere woorden, is het wellicht mogelijk dat Udo Ulfkotte voor de CIA, BND EN de FSB werkte. EEn soort “dubbelspion”?

  Denk daar maar eens goed over na…… Dat zet bepaalde zaken in een ander daglicht…….

  1. ‘Bron: Wikipedia’ en dan ‘of deze info klopt weet ik niet. Ik weet helemaal niet of jouw vraag wel klopt. Tja, of dat klopt weet ik ook niet. Is het vandaag trouwens wel maandag.. Waarom zou de info van Ulfkotte niet kloppen is de vraag, want als je zijn boek leest, worden data, personen etc. etc. genoemd. Enfin, ik weet natuurlijk ook niet of dit dan klopt.. 😉

  2. Rich 9 :
   Het zijn niet allemaal de journalisten die worden “gekocht” maar de uitgevers, zie in dit verband het Springer verlag :
   http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/daniel-prinz/-bild-zeitung-wurde-von-der-cia-gegruendet-.html
   Ik verwijs ook naar een link in een andere reactie over de “dood” van Phillip Missfelder. Men valt vlug in ongenade.
   Udo Ulfkotte had o.a. plannen om Angela Merkel aan te pakken voor o.a. hoogverraad!! (zie zijn laatste mails).
   Er is echter nog een ander aspect waarover U ook niet spreekt, en dat is het Coudenhove Kalergi plan, een plan waarover Udo Ulfkotte,(voor zover ik weet) ook niet schreef, en dan ook niet over wie er werkelijk achter schuil gaat!!! Hij schreef wel uitgebreid over alle problemen, maar over de verborgen agenda van de NWO was hij echter zeer discreet. (van willen of van moeten!!). Is hij uit de pas gelopen met de poging om IM Erika aan te pakken ???

  3. Rick.
   Als je zijn werk niet kent is het verstandig om dat eerst te lezen.
   Vergelijk dan zijn werk met bv het boek Ander Nieuws van Janneke Monshouwer die eveneens veel uit de doeken doet en ook over de CIA en hun invloed schrijft met bronvermelding en verwijzingen erbij.
   Kijk ook naar gebeurtenissen die echt gebeuren en ga vragen stellen.
   Uit de nek kletsen kan iedereen (in jouw geval ken je niet eens zijn werk) en omdat je schrijft “Ik geloof direct dat er journalisten indirect,of direct,werken voor inlichtingendiensten.Dit zal in Nederland misschien niet heel anders zijn” vermoed ik dat je ook het boek Ander Nieuws niet gelezen hebt.
   Kortom je weet totaal niet over wie je het hebt,dus denk daar maar eens over na eer je nog meer onzin gaat verkondigen zonder kennis van zaken te hebben.

  4. @Rich 9

   Dan heeft u misschien ook nooit gehoord van Janneke Monshouwer?
   Zo’n beetje onze eigen Udo Ulfkotte. Op WTK is er al eens aandacht aan besteed. Ik heb ooit een aanschaf verzoek gedaan bij de bibliotheek zodat meerder geïnteresseerden het kunnen lezen of doorbladeren. Het is gehonoreerd en wordt nu veelvuldig uitgeleend. Het staat nu naast die van Udo. Velen mensen worden eindelijk wakker!

   http://tinyurl.com/hrmqdvf

  5. Best Arnold, Ga naar school en leer eens begrijpend nederlands lezen. Er is geen enekel reden om zijn werk te lezen. Ik ken de man niet en heel veel nieuws heeft hij niet te vertellen. Wat ik wel doe is kritisch kijken. Iets waar het hier op deze site behoorlijk aan ontbreekt. Dat een journalist, die kennelijk van christen naar moslim, naar christen en atheist heen en weer beweegt, een “bekentenis’ pleegt is leuk. Maar heel erg nieuw is zijn bekentenis niet. Iets fergelijks is van alle tijden. Echter, de vraag is wel of het geheel de waarheid is wat mijnheer Ulfkotte heeft beweerd. je zelf dat afvragen heet een kritische blik en niet alles maar klakkeloos en gedachtenloos accepteren. En zeker niet als het in jouw eigen plaatje past. Juist dat dien je kritischer te zijn. Maar kennelijk is dat een concept wat jou te ingewikkeld is…..

   Dnk jij daar maar eens over na. Ga eens naar universiteit toe en laat je onderwijzen, want daar heb je duidelijk te weinig van mee gekregen…. Welllicht dat je dan een volgende keer een inhoudelijk doordachte reactie kunt leveren.

  6. Rich 9.5
   Beste Rich even over dat begrijpend lezen:Volgens mij ben jij gewoon een ordinaire trol die een persoon wil beschadigen waarvan je niet eens zijn boeken(werk)kent.Waaruit begrijp ik dat? Nou zie je eigen schrijven in 9 waar staat : Tot vandaag nog nooit van de man gehoord.Ook zie je geen reden om Udo Ulfkotte zijn boeken(werk)te lezen waardoor al je kritiek als onzin bestempeld mag worden omdat je simpel niet weet waar je het over hebt.
   Een andere reden waarom ik de conclusie trek dat jij een ordinaire trol bent die een overleden persoon waarvan je het werk niet eens kent hier loopt te schofferen is dat je dan ook nog deze site wil zwart maken door te schrijven:Iets waar het hier op deze site behoorlijk aan ontbreekt.Omdat je inhoudelijk geen argumenten kan geven waarom je zo negatief over Udo Ulfkotte schrijft ga je dus voor het gemak maar over op deze site afkraken.
   Denk jij daar maar eens goed over na en probeer je ook een beetje bij te scholen op het gebied van met respect voor elkaar hebben.

  7. Cozmic 9.9
   Dat klopt maar of Rich het ook begrijpt? Heeft iets met begrijpend lezen te maken geloof ik.

  8. Helemaal eens hoor. Wat Rich hier doet gaat veel te ver.
   Arnold naar de universiteit sturen. Dat kun je die man toch niet aandoen. Wat een rotopmerking 😉

  9. Karel 9.12
   Wat dacht je het is bij het artikel Nepnieuws-kwalificatie afkomstig van de …CIA..!! in reactie 2.102 niet gelukt dan ga ik hier de boel nog maar eens proberen te ontwrichten?
   Jij bent net zo,n zielige trol(figuur)als Rich waar ik verder geen woorden aan ga vuil maken omdat ik nu al medelijden met je heb.

  10. Arnold @9.14,
   Zucht. Het was een geintje, Arnold. Last van geen humor? Die emoticon staat er niet voor niets.

  11. Arnold 9.7 :
   Wikipedia : https://wikispooks.com/wiki/Wikipedia/Hasbara
   Dit zegt genoeg als bron vermelding van Rich.
   In mijn reactie 9.2 ben ik al dieper ingegaan op de grond van de zaak.
   Hierop kwam geen reactie van Rich. Als hij moet dieper ingaan op de feiten waarover Udo Ulfkotte niet schreef, en waarom, dan gaat hij immers terecht komen in Tel Aviv, The City en Wallstreet. Dit wil zeggen bij zijn “meesters….” in wiens opdracht hij op het internet de strijd moet aanbinden met vervelende en gevaarlijke boodschappers. Het dient dan ook tot niets in dialoog te treden met een dergelijke internet “terrorist”. Ik ken dat soort. Pas wel op voor hacking, ik spreek van ervaring!!

  12. Wat een commentaar hier…… Tja, wanneer er iemand een kritisch geluid laat horen gaan de reageerders meteen in de overdrive. Iemand is een trol, werkt voor “meesters”, heeft een geheime agenda…. Maar nee, al dergelijke gedachten vindt plaats in jullie eigen geest. En daar zijn pillen en of psychiatrische behandelingen voor.

   Zoals ik al eerder aangaf, lees mijn eerste commentaar eens goed. Er wordt daarin helemaal niemand afgekraakt. Er wordt enkel een vraag gesteld, een kritische blik geworpen, op de heer Ulfkotte. En met een kritische blik werpen kom je tenminste verder, en blijf je niet doelloos rondjes draaien in je eigen gedachten.

   Nu zie ik hier de meest grootstmogelijke onzin staan. Van een Nieuwe Wereld Orde, dood door de CIA, moord. Allemaal speculaties waarvoor geen enkele grond bestaat. Er is geen bewijs, er is ook geen aanleiding om bij de dood van de heer Ulfkotte verdachte omstandigheden te vermoeden. Maar toch weet bijna iedereen het zeker hier. Hij is vermoord door, bijvoorbeeld de CIA. Misshien is dit nieuw voor jullie, maar een hartpatient KAN ook overlijden aan een hartaanval. Daar is niets vreemds aan.

   En Arnhold en anderen, jullie spreken over respect. Respect is niet iets wat ik zomaar gratis uitdeel. Dat moet wel eerst verdiend worden. En respect is daarnaast een wedekerig gebeuren. En van een dergelijke wedekerigheid is hier bij de commentaren niets te bespeuren. Dus, leren jullie maar eens respect te tonen voor mensen met een afwijkende mening.

   En hier sluit de discussie, want met geestelijk minderbedeelden en totale gekken valt niet te discuseren.

  13. @Rich 9.17

   last van een ‘bad hair day’? ik las vandaag ‘Together, We Are Moving Into Peace’. Zou fijn zijn als je daar iets van mee zou krijgen. De reaktie die jij plaatst is beneden peil. Wees een volwassen persoon en laat iedereen in zijn waarde en behandel iedereen met respect.

 6. Wanneer is de begrafenis en wordt hij opgebaard? Het was wel vrijdag de 13-de! Eens een leugenaar, altijd een leugenaar, zegt het spreekwoord. Hij was/is een volksmenner, http://www.weltderfertigung.de/archiv/jahrgang-2013/ausgabe-februar-2013/deutschland-2013-neid-auf-leistungstraeger.php: Jaloers op hoog-presteerders, geen oorlog nodig om Duitsland naar de verdommenis te helpen omdat er domme, zwakbegaafde(i.q.< 85) moslims wonen in Duitsland. Kijk ook naar zijn facebook-pagina; laatste bericht: 15-jarige vermoord door mo-slim-s op Oud/Nieuwjaarsnacht. Slagroom bitte: https://www.youtube.com/watch?v=4HZ3t3uA7w4

  1. Rich.
   Heb jij zijn boek Gekochte journalisten wel gelezen?
   Als je namen en toenamen noemt van hen die corrupt zijn dan maak je geen vrienden in een bepaalde kring.
   Hij was zich daarvan bewust en was mans genoeg om toch dat boek te schrijven en de risico,s te aanvaarden (staat duidelijk uitgelegd in zijn boek).
   En Rick misschien ben jij wel zo,n corrupte journalist.
   Kom liever met feiten ipv insinuaties.

  2. Inderdaad, wie = wie, en wat is waar, de twijfel is groot bij alles wat je opgediend krijgt als waarheid.
   Het is allemaal van horen zeggen, beweringen van anderen, aannames en zo voort.
   Als gewoon gemiddeld mens moet je toch ergens van uit gaan, en om aan je trek te komen wat weten betreft moet je lezen en luisteren.
   Het nieuws heeft vele facetten, hangt er van af, van waar je kijkt, en heel belangrijk wat je wilt horen en geloven.
   Jenne

  1. Sub Rosa.
   http://www.npo.nl/nos-journaal/16-01-2017/POW_03366435 In deze uitzending zegt Donald Trump dat hij een kernwapendeal met Rusland wil en de sancties tegen Rusland wil terug draaien.
   Ook zegt hij dat Merkel een catastrofale fout heeft gemaakt door zoveel vluchtelingen toe te laten in Duitsland want volgens hem hadden die ter plaatse opgevangen moeten worden wat veel goedkoper was geweest.
   Het kunnen nog roerige tijden worden kijk zelf maar.

  2. Nu zonder verder na te denken, of feiten te zoeken en kennen, weten wij en ik dat Duitsland een verlengstuk is van, vul maar in Londen, USA, Israel de slechten dan, luister naar Ramstein, We all live in America, en zo is het, het wordt een Muslim land, of een Nazi staat, er is geen tussen weg.
   Kijk op YOU TUBE, Birmingham in 1960 en NU on herkenbaar, geen Wonder dat de Engelsen de Labour laten vallen, waar ze de vrouwen en de mannen al scheiden bij hun samenkomsten, zo als wij de PVDA, en nu komen wij dus bij het spel van de Media, het betaald worden voor het dood zwijgen, van wat er echt plaats vindt.
   De UK. en Duitsland zijn zo hier en daar al volkomen onherkenbaar, in de andere landen iets minder, maar het is beangstigend voor veel mensen, ook het onbegrip is groot, waarom laten de overheden dit plaats vinden ? corrupt waarschijnlijk of angst of chantage.
   Jenne

  3. Arnold 11.1 :
   Ik ben al op de hoogte via Zero Hedge :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/stunning-pair-interviews-trump-slams-nato-and-eu-threatens-bmw-tax-ready-cut-ties-me
   Trump werd ook openlijk bedreigd door Brennan :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/scathing-attack-cia-director-brennan-warns-trump-watch-what-he-says
   Trump zit hier dan ook op een ramkoers met de Deepstate.
   Insiders hebben het ook over een liquidatie van Trum via moord!
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-14/will-cia-assassinate-trump-ron-paul-warns-more-powerful-shadow-government
   Er staan ons inderdaad roerige tijden te wachten. Iedereen die een probleem vormt voor de NWO , wordt opgeruimd. (zie o.a. Pim Fortuyn!!).

  4. Sub Rosa.
   11.3
   Nou heb ik de moeite eens genomen om een beetje inzicht te krijgen.
   Het is een redelijk lang stuk maar misschien toch interessant.
   eerst zagen we Willem Alexander en Poetin een biertje drinken (14-2-2014).http://www.volkskrant.nl/sport/rutte-biertje-van-koning-met-poetin-was-prima~a3597138/ (17 juli 2014 stort MH 17 neer).
   Toen zagen we Willem Alexander in Canada en bij Obama (VS).
   http://nos.nl/artikel/2037293-koning-gaat-canada-vs-bedanken-voor-70-jaar-vrede.html (23-05-2015).
   Toen zagen we Willem Alexander bij de NAVO http://nos.nl/artikel/207806-koning-willem-alexander-bezoekt-de-navo.html (17-12-2015).
   Vervolgens zien we vooral in 2016 de situatie tussen de EU en Rusland verslechteren terwijl de VS telkens opnieuw sancties tegen Rusland instellen.
   Eind 2016 en begin 2017 worden eerst in Nederland VS tanks ed gestationeerd in Limburg https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/15/amerikaanse-tanks-terug-aan-de-worm-5811693-a1536932 vervolgens komen ook in Duitsland steeds meer VS wapens Duitsland binnen http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/249131/honderden-tanks-in-duitsland-aangekomen-bij-eerste-wapentransport-met-amerikaans
   Vervolgens gaat de NAVO een grote oefening aan de Russische grens houden http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/117301/Landmacht-naar-Polen-voor-grootste-oefening-in-jaren
   Dit alles gebeurd terwijl Obama nog president van de VS is.
   Nu komt Donald Trump en die zegt dat de oude NAVO niet meer van deze tijd is en dat sommige landen niet betalen en Donald Trump is AS vrijdag 20-1-2017 de nieuwe president van de VS.
   Hier hoort u hem over de NAVO praten http://www.npo.nl/nos-journaal/16-01-2017/POW_03366435
   De Bilderbergclub opgericht mede dankzij prins Bernhard en zijn dochter Beatrix was lange tijd voorzitster en de laatste keer is Willem Alexander daar geweest.
   Bekend is dat veel hoog geplaatste lieden deze club bezoeken zoals bankiers,industrielen en zelfs politici zoals Balkenende en Rutte.
   Als ik dan zie waaraan en bij wie Willem Alexander bezoekjes brengt dan roept dat bij mij toch vragen op.
   Zou de NAVO niet beter voorzichtigheid betrachten en even afwachten wat er gaat gebeuren als Donald Trump eenmaal geinstalleerd is?
   Nou weet ik wel dat de NAVO en EU officieel aan elkaar verbonden zijn maar als ik dan bv een dronken Juncker zie vraag ik me wel af of zulke lieden weten waar ze mee bezig zijn en zou Koenders niet beter uitleg aan dat soort figuren vragen ipv een rus op het matje te roepen?
   En nu heeft Klaver gezegd dat hij best premier wil worden maar het zou hem sieren wanneer hij eens gaat doen waarvoor hij daar zit ipv met zichzelf bezig te zijn.
   En waarom hoor ik defensieminister Hennis niet want die moet toch ook wel in de gaten hebben dat de NAVO misschien niet op hulp van de VS kan rekenen als Trump daar zit?
   En onze veiligheidsdiensten zouden zich toch ook wel enige zorgen moeten maken lijkt mij.

  5. Arnold 11.4 :
   Je opsomming van een ganse reeks gebeurtenissen geeft een beeld van een gigantische kluwen van belangen en allianties, die voortdurend veranderen. Er zijn blijkbaar achter de schermen tal van conflicten aan de gang..in het kader van de NWO. Wat zichtbaar is, is maar het topje van de ijsberg, en waarbij schijnt bedriegt. Vergeet ook niet dat Nederland een betrouwbare vazal is van deze NWO, en dit zeker sinds WO II.(en is het niet van willen , dan zal het van moeten zijn). In deze optiek is het dan ook “logisch” dat de belangen van de NWO voorrang hebben op deze van Nederland en het Nederlandse volk, ook al moet hiervoor een vliegtuig opgeofferd worden, zoals tijdens WO II een duikboot. (ingevolge de Pearl Harbour false flag).
   Wat de rol betreft van het koningshuis trek ik de aandacht op de Black Nobility!!

 7. Zo het NRC kon een puntje zuigen aan Die Frankfurter Allgemeine, gebeld met een Media Inside man in Bruxel, van het zelfde Laken een pak, en inderdaad, de moeite genomen hun Home page en artikelen te bekijken, dat zelfde anti Rusland windje, onder bedekte zeer beschaafde termen heerst ook bij het NRC, ’t is maar dat U op de hoogte bent.
  Groet Jenne

  1. kranten die ik aan kan raden, Het Parool, te Amsterdam, en de Engelse The Spectator.co.Uk, fijn om te lezen objectief meestal ?!
   Jenne

  2. Sorry even recapituleren, No het Parool, Vrij en onverveerd staat voor,
   we belazeren U waar U bij staat, er is schijnbaar niets zelfsstandigs denkends meer over in de kranten branche, in the Netherlands.
   Jenne

  3. Klopt Jenne.
   Telkens herhalen dat Poetin de Boeman is daar heb je geen TV,radio of kranten meer voor nodig want zet een bandje op en druk gewoon op herhalen volstaat.
   De sancties worden verlengt of verzwaart tegen Rusland omdat Poetin de Krim heeft geannexeerd en de seperatisten helpt in (hoe kan het ook anders Oekraine).
   Wat niet verteld wordt is dat het merendeel van de Krim pro Rusland is en ik meen dat er zelfs een referendum is gehouden en ook ligt daar een deel van de Russische vloot die in handen van de tegenstander dreigde te vallen.(ook gaat men voorbij aan het feit dat het alleen maar slecht is voor de Europese economie) daarom doet het CBS telkens net of het zo goed gaat met de economie terwijl iedereen (behalve die 20% rijken) alles kapot zien gaan.
   En ook wordt niet gezegd dat pro Russische inwoners in Oekraine worden afgeslacht door lieden die geen NAVO lid zijn maar wel hetzelfde doel dienen en dan kan Rutte wel tekenen onder het Oekraine verdrag omdat militaire samenwerking met de Oekraine uitgesloten wordt maar dat schiet niet op als je Nederlanders dan in plaats van in Oekraine in Polen voor hetzelfde doel inzet.

  4. Madeloes 12.5
   Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van SERCO gehoord.
   Maar misschien dat ze wel invloed kunnen uitoefenen op de NAVO of op de politiek.

  5. Madeloes,

   Serco is de grootste maar er zijn meerdere van dit soort criminal minds, zij zijn de macht, zij zijn de gene die mensen op laten ruimen, maar nu de ham vraag wie zijn de bezitters van deze enorme conglomeraten. Jenne

  6. Jenne 12.8.
   Misschien als je het boek van Berry Smith leest getiteld:Final Notice dat je dan meer te weten komt.
   Ook wanneer je het boek De dertien satanische bloedlijnen geschreven door R.de Ruiter leest kom je namen tegen van hen die aan de touwtjes trekken achter de schermen.

 8. @Arnold

  soms kom je iets tegen wat je interesse wekt 🙂 interessant logo en gesitueerde plaats op de wereldkaart. Wie is de president en de rest van de crew en waar opereren zij. Blijkt dat hetgeen openbaar is ook vaak een schaduw heeft 🙂

  1. Madeloes alles heeft twee zijden en vaak zit inderdaad achter hetgeen openbaar gemaakt wordt meer.
   Daarom proberen velen juist uit te vissen wat erachter schuil gaat en wat de ware bedoelingen kunnen zijn.
   Als je goed oplet kun je soms toch wel iets bruikbaars tegenkomen op mainstreammedia zoals het interview met Trump en de twee journalisten vanmorgen en zelfs daar kan ook weer nog meer schuil achter gaan.

  2. @Jenne

   inderdaad Jenne. Hopelijk wat nu nog in de schaduw is zal snel in de openheid komen.

  1. Madeloes.
   Stel nu dat Poetin ook van de club is (Russische kant) en dat Trump ook deel van die club is (Amerikaanse zijde) en dat die vriendjes worden dan heb je helemaal geen Derde wereld oorlog met kernwapens nodig en zou de strijd nu kunnen gaan over de verdeling van de Europese industrie en de bronnen.
   Zij weten ook dat wanneer kernwapens op Europa gebruikt worden dat ze dan lange tijd niets aan Europa hebben vanwege de straling.
   Het is zomaar een gedachte maar toch?

  2. PS.
   Trump heeft al gezegd dat hij de industrie terug naar de VS wil halen waarschijnlijk de amerikaanse bedrijven het eerst en gelijktijdig zien we schandalen met bv VW en nu was er ook iets met BMW aan de hand omdat die in Mexico wilden produceren maar Trump heeft het liever in de VS.
   Dat zou betekenen dat grote Duitse bedrijven ook vertrekken uit Europa en mogelijk ook naar de VS verhuizen en dan hou je een leeg Europa over met alleen nog maar kleine bedrijfjes die nog over zijn laat er dan nog een oorlog tussen de russen en de Navo uitbreken die door Trump in de steek gelaten worden en de Russen maken het hier af.

  3. @Arnold

   mijn mening is dat als wij als mensheid in onze kracht staan er geen oorlog kan plaatsvinden. Het is een samenwerking van het universum en de energy als geheel. Welke bedrijven wel of niet verplaatsen doet naar mijn mening niet terzake. Er zijn zoveel krachten die meespelen zowel op als in deze planeet als in het universum.

  1. Een bespreking door Henry Makow :
   https://www.henrymakow.com/2016/01/benjamin-freedman-americans-haven't.html
   In verband hiermede een recente publicatie van Henry Makow :
   https://www.henrymakow.com/are_jews_being_set_up_for_anot.html
   Over een brief van Freedman :
   https://www.henrymakow.com/judaism_pharisaism_talmudism_s.html
   Het verschil tussen Udo Ulfkotte en Henry Makow is, dat deze laatste zich heel wat meer kan veroorloven en ook nog leeft!!!
   Duitsland heeft immers de meest repressieve wetgeving inzake persvrijheid. De aanpak van IM Erika kan de brug te ver geweest zijn.

  2. Sub Rosa
   Trump is Pro Israel en toevallig zag ik deze aflevering van De afspraak op Canvas waar een felle discussie tussen Jean-Marie Dedecker en Lucas vander Taelen (die stukken voor een joods blad schrijft) plaats vond.
   Jean-Marie Dedecker nam het op voor de Palestijnen en zoals bekend is gaan pro Israel lieden dan vooral met leuzen als antisemitisme gooien maar daar trok Jean-Marie Dedecker zich niets van aan en zei gewoon wat velen niet durven (en dat gewoon op TV) moet je echt gezien hebben Sub Rosa. hebben.http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/deafspraak/2.48248 eerste stuk van de uitzending.

  3. Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961 sprak John F.Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereld politiek.
   https://www.youtube.com/watch?v=uSY1gh3yBN8 en natuurlijk werd dat niet echt op prijs gesteld door een bepaalde groep wat mogelijk ook heeft meegespeeld bij zijn dood.

  4. Churchill wordt nog steeds gezien als de grote man in de strijd tegen Duitsland,maar ook hij wist meer wat blijkt uit een speech die hij in 1947 gehouden heeft.
   http://threeman.org/?p=2304 Wanneer u naar het stuk gaat met de titel The United States of Europe and a WORLD STATE dan kunt u daar lezen:Churchill declared in London,s Albert Hall on 14 may 1947:The creation of an authorative,all powerful World Order is the Ultimate aim towards which we must strive….whithout a United Europe there is no sure prospect of a WORLD GOVERMENT.
   Hitler wilde ook een alleen heerser worden zegt men,maar nu blijkt dat de bevrijders van toen zelf ook alleen heerschappij na streefden.

  5. Churchill was een griezel. En Groot Brittannië is het meest imperialistische en gevaarlijkste land ter wereld. Daarna komt Israël en dan de VS. De rest van de wereld moet zich steeds weer verdedigen tegen deze invloeden. Even kort en krachtig 🙂

  6. MC.15.5
   Het is niet aan mij om een oordeel over Churchill te vellen want ook al wist hij meer dan kan het ook zijn dat zelfs hij misbruikt is door hen die niet zichtbaar zijn.
   Als Churchill bv met goede democratische bedoelingen voor één wereld regering streed is het heel goed mogelijk dat zij achter de schermen ook streefden naar één wereld regering alleen dan met heel andere bedoelingen die niet democratisch zijn maar meer demonisch.

  7. Arnold, de naam Churchill en goede democratische bedoelingen gaan niet samen. Die man heeft zich van zijn slechtste kant laten zien, is verantwoordelijk voor het afslachten van miljoenen onschuldige mensen, samen met zijn vriend Roosevelt en Stalin. F*** them all.

  8. MC 15.7
   Wat je schrijft is goed mogelijk want de Tweede Wereldoorlog heeft meer dan 50 miljoen doden gekost en rijke industrieelen hebben Hitler gefinancierd en via banken (onder andere uit het neutrale Zwitserland) veel gestolen geld en goederen naar de VS door gesluisd.(zelfs via Nederland).
   Ook hebben ze naderhand toen ze wisten dat Hitler aan het verliezen was de Russen van materieel voorzien.
   Fabrieken in Duitsland hadden vaak het hoofdkantoor in de VS staan.
   Als Churchill dat wist dan heb je inderdaad gelijk.

  9. Arnold 15.2 :
   Dank voor de tip. JMDD steekt hier zijn nek uit… wanneer komt de afrekening?? Zoiets doet men niet ongestraft. Als groene heeft Van der Taelen nu ook zijn ziel verkocht aan de duivel, en moet de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. Hij kan nu ook naast Geert Wilders gaan zitten. De waarheid mag niet gezegd worden over de samenzwering en over de verborgen agenda’s van de machten achter de NWO. Hoogstens mag men de problemen(verzwegen door de MSM) aankaarten.. maar zeker niet meer. De meeste klokkenluiders weten dit.. en moeten om lijfsbehoud hier dan ook gevolg aan geven. Men kan hun dit zeker niet ten kwade duiden. Als men dan soms , gewild of niet, de grens overschrijdt gebeuren er “ongelukken”. Udo is niet de eerste, en ook zeker niet de laatste. Het feit dat hij na zijn dood nog wordt aangevallen bevestigt in feite dat hij op de juiste spoor zat.

  10. Arnold 15.8 :
   Over WO II en Churchill zijn er tal van teksten op de website van Henry Makow. Zie ook het boek “Churchill, Hitler and the unnecessary war” van Pat Buchanan. Belangrijker is echter het volgende boek :”http://thetruthnews.info/The_Nameless_War.pdf” van Captain A.H.M. Ramsay.
   Het boek is beschikbaar online in de voormelde link

  11. Sub Rosa 15.9-15.10
   The nameless war ga ik zeker lezen dank je wel.
   Wat betreft de uitzending van de afspraak vond ik vooral interessant wat gezegd werd over Trump en zijn naaste medewerkers en ook dat hij zei dat de media in handen van een bepaalde groep is waarop van der Taelen zei waarom zeg je dat.
   Helaas ben ook ik bevreesd dat hem dat door bepaalde lieden niet in dank zal worden afgenomen.
   Wel is het zo dat nu heel veel kijkers dat hebben kunnen zien en horen wat ook veel vragen zou kunnen opleveren als hem iets zou overkomen waardoor het alleen maar moeilijker wordt voor sommigen.
   Wat betreft Trump is het nu wel duidelijk dat we niet veel goeds mogen verwachten van hem omdat het gewoon één pot nat is.

  12. Arnold 15.11 :
   2 bronnen met een inzicht in de internationale (geo)politieke verhoudingen in het heden en verleden. :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/01/17/messianische-ideologien-wie-die-nwo-ihre-weltkriege-erstellt/
   https://www.henrymakow.com/2017/01/trump-masonic-jewish-tag-team.html
   Er wordt uitvoerig uit Joodse bronnen geciteerd, hetgeen de geloofwaardigheid versterkt. Zij kunnen het immers weten!!
   Ik verwijs opnieuw naar mijn reactie 15.1
   Uit al deze publicaties kan al afgeleid worden dat er geen enkele vlag nog de lading dekt.

  1. Vreemd dat Wilders in Nederland uitspraken kan doen op facebook die niet geblokkeerd worden en zelfs op tv herhaald worden zodat iedereen het kan zien en hoe vaak is de meer of minder uitspraak niet herhaald terwijl ze zeggen dat het niet zou moeten kunnen?
   (Ik bedoel daarmee elke keer dat ze dat doen zenden ze zelf uit wat ze zogenaamd niet willen maar ondertussen kan heel Nederland en daar buiten het zien).
   Ook is het vreemd dat Facebook zomaar kan en mag blokkeren zonder gerechtelijke uitspraak.
   Facebook is niets anders dan gereedschap van de welbekende elite en wat niet in hun straatje past wordt gewoon geblokkeerd.

 9. Het laatste artikel van Udo :
  https://www.compact-online.de/paedosex-am-hindukusch-bundeswehr-schaut-weg-von-udo-ulfkotte/
  met een citaat van de webstek Hartgeld rubriek Duitsland dd. 23.01.2017 :”[9:00] Der Schrauber zu Video Udo Ulfkottes letzter Artikel: Beschuldigte er Peter Struck der Pädophilie?
  Ein extrem interessantes Video zum letzten Artikel Udo Ulfkottes, ca. 5 min, die letzte Minute ist nur Trailer für Anderes.
  Video enthält eine Kurzfassung der Thematik in diesem Artikel, nämlich Pädophilie in Afghanistan, die von Politikern und Journalisten weidlich ausgenutzt wird und wurde. Unter anderem wird jemand erwähnt, der die Truppen regelmäßig besuchte und vor einigen Jahren starb. Was, wie erwähnt, nur Struck sein konnte.
  Der frühere SPD-Verteidigungsminister also. Musste Ulfkotte wegen diesem Artikel sterben?”.

  1. Een “hartaanval” is al geen medische term. Het zal wel met St. Juttemis zijn, dat we iets concreets horen over de doodsoorzaak.

 10. Met hem wordt het groepje journalisten, parlementariers die wel de mensenrechten respecteren kleiner. In het Europarlement, Europese ministerraad, is de meerderheid corrupt. De minderheid, wel gedreven en staan voor hun achterban, wordt door deze meerderheid overruled waardoor mensen zoals Juncker, Verhofstad, Timmermans, Draghi, Van Balen, vernietegende politiek bedrijven ten koste van alles: milieu, natuurlijke grondstoffen, schenden van mensenrechten. Door gebruik te maken van de meerdeheid van de desktop ‘journalisten’ die geen relevant onderzoek meer doen, geen onafhankelijke bronnen gebruiken maar gericht zijn op het ‘scoren’ (het ‘nieuws’ als eerste brengen) zorgt voor een gevaarlijke tendens. Een voorbeeld is het nieuwsprogramma 1 Vandaag. Daar is een ‘Twitter-topic’ ineens een groot deel van het nieuws geworden. Dit betekent dat niet te controleren nieuwsberichten die door iedereen onder welk willekeurige naam het internet op gegooid kan worden als ‘echt’ nieuws wordt gebracht. Of, bij het programma Buitenhof waar dhr. Rutte door drie journalisten bevraagd werd maar- helaas- niet kritisch.
  Met het overlijden van deze journalist is de wereld in snel tempo een gevangenis aan het worden waar Facebook, Google en andere grote internetspelers het nieuws bepalen. Voor mij betekent dit dat er een grauwe sluier over de vrijheid van mening wordt uitgespreid. Een opmaat voor een gecontroleerde mensheid. Het onvrijwillig opgeven van de autonomie. En de meerderheid van de Westerse wereld slaapt omdat ‘likes’ op Facebook’ belangrijker is dan de democratie, mensenrechten, flora en fauna, de aarde.

 11. Begint het niet een beetje op te vallen hoeveel “klokkenluiders” er op relatief jonge leeftijd plotseling wegvallen?
  Ik ben benieuwd of bekend was dat hij een zwak hart had, of dat het in de familie voor kwam.
  Zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

 12. Natuurlijk is Udo Ulfkotte vermoord.
  De geheime schaduwregering vermoordt iedereen die hun plannen blootlegt of dwarsboomt.
  Wanneer ikzelf ooit ineens van deze planeet verdwijn, is het meer dan waarschijnlijk om diezelfde reden…
  Ik weet dat ik al met stip sta genoteerd op de lijst van VWS.
  En mochten we hier ook FEMA kampen hebben, ik neem m’n gitaar mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.