Advertentie

Europees patent: Aspartaam gebruikt E-coli..!


aspartaam toxic

x

Europees patent openbaart: Aspartaam gebruikt E-colli..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Rumsfeld verkocht eerst als Searle-directeur, het merk Aspartaam aan Monsanto. Later deed hij hetzelfde met de war-on-terror aan het Amerikaanse volk.. Reden genoeg voor deze spotprent.
Donald Rumsfeld verkocht eerst als Searle-directeur, het merk Aspartaam aan Monsanto. Later deed hij hetzelfde met de war-on-terror aan het Amerikaanse volk.. Reden genoeg voor een spotprent.

Het Europese patent van aspartaam is nu online beschikbaar. Het bevestigt wat al een tijdje rondzong; namelijk dat deze kunstmatige zoetstof is gemaakt van een afvalproduct van gemodificeerde E.Colibacteriën. Al is 1999 werd dit feit gerapporteerd en er werd niet veel aandacht door de media aan gegeven, noch door haar producent, een bedrijf dat we inmiddels wel kennen, namelijk Monsanto..! Er werd in die tijd al genetisch-gemodificeerd aspartaam toegevoegd aan softdrinks in Groot Brittanië. (Zie HIER een artikel uit de Independent uit 1999)

In het patent wordt gesproken over ‘gekloonde micro-organismen’, hetgeen later onthult werd als genetisch gemodificeerd E.Colibacteriën. En ze zijn gemodificeerd, om een speciale peptide te produceren, die weer nodig is om aspartaam te maken. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een kleine keten van aminozuren, die onderling zijn verbonden door middel van een peptidebinding. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

De gecultiveerde en volgevreten bacteriën, produceren een aminozuur/eiwit-achtige stof, die het phenylalanine-aminozuur (aspartaamzuur) produceert, dat nodig is om de synthetische zoetstof te maken. Het afval van de bacteriën wordt daarna gebruikt om de grote peptide om te vormen tot een dipeptide, o.a. door middel van een carboxyl-groep. Daarna worden deze dipeptides behandeld met alcohol en methanol om tot het definitieve eindproduct ‘aspartaam’ te komen.

Het bijzondere in relatie tot onze gezondheid blijf toch hoe je als overheid een giftige stof kunt toelaten onder het mom:

 “Het is veilig, zolang je er maar niet te veel van neemt, want dan is het wél giftig”…!?

Welk gezond mens is in staat zijn dagelijks hoeveelheid aspartaam bij te houden, alsook in meer dan 6000 producten dit smerige goedje al wordt toegepast…

Onnodig om hier te zeggen dat we bij de naam Monsanto al onze wenkbrauwen dienen te fronsen, getuige de handelwijze van deze gigant op het gebied van genetisch gemanipuleerd voedsel en het gifgas ‘Agent Orange’, dat officieel werd gebruikt als ontbladeringsmiddel in de oorlog van de VS in Vietnam. Coca Cola liet onlangs nog een promotiecampagne draaien om de veiligheid te benadrukken van het aspartaam in haar producten (naast Coke o.a. ook Fanta en Sprite). Zie het filmpje hier.. CocaCola probeert zich ook te verdedigen tegen de sterker wordende aanwijzingen, dat light-drankjes mensen juist hongerig maken, omdat hun insuline-niveau erdoor wordt beïnvloed.
Opvallend is daarbij dat één van de presentatrices van de show roept:“Ik krijg inderdaad altijd honger als ik een light-drankje heb gedronken’..  (zie HIER een artikel erover)

Over E951: Aspartaam
Aspartaam (ook wel bekend als E951) is een kunstmatige zoetstof die bijna 200 x zoeter is dan suiker. Het wordt onder verschillende namen op de markt gebracht: Nutrasweet, Candarel en Equal, om eer een paar te noemen.. Meer dan 200 miljoen mensen wereldwijd gebruiken elke dag aspartaam, want het zit in duizenden producten. Een aantal dat nog steeds stijgt want het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in dieet (‘light’) producten zoals frisdrank en tafelzoetjes. Maar daarnaast ook in fruitsappen, fruitconserven, ranja, yoghurt, kwark, yakult, taart, snoepjes, kauwgom, graanproducten, chips, peutertandpasta, enz. Het wordt echter ook steeds vaker in medicijnen en vitamine-preparaten toegepast…Het is een van de meest controversiële onderwerpen uit de wetenschap en het zorgt al meer dan 25 jaar voor grote onrust.
x
Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid publiceerde 167 redenen om geen aspartaam te gebruiken en toch is de stof door de FDA, de Amerikaanse warenautoriteit goedgekeurd… Wetenschappelijk onderzoek laat o.a. de volgende klachten zien: leerproblemen, hoofdpijn, migraine, depressie, angstaanvallen, chronische vermoeidheid, verlammingen, beschadiging van oogzenuw en netvlies, diabetes, vetzucht, epileptische aanvallen, hartkloppingen, etc. En daarnaast beschadigt het de hersenen en het centrale zenuwstelsel, en is het al kankerverwekkend bij doseringen ver beneden de in Europa gestelde ADI (Aanvaardbare Dagelijkse Inname) van 40 mg/kg.

Het resultaat van een prvié uitgevoerde aspartaamproef bij ratten. (Zie ons eerdere artikel, klik op de foto)
Tumorontwikkeling; het resultaat van een privé uitgevoerde aspartaamproef bij ratten. (Klik voor ons artikel)

In 1965 vroeg de Searle company in de VS toestemming aan de FDA (Amerikaanse Food en Drugs Administration) om aspartaam op de markt te brengen, maar die classificeerde het onmiddellijk als een giftige stof en verbood het. Uit onderzoek bleek dat het sterk kankerverwekkend was en hersentumoren veroorzaakte bij proefdieren. Apen die aspartaam kregen toegediend overleden hieraan. Dus.. Waarom, als aspartaam zo gevaarlijk is, wordt het toch op de markt toegelaten?

Omdat Donald Rumsfeld, ex-minister van Defensie en toenmalig CEO van de Searle Company miljoenen dollars doneerde aan de verkiezingscamapgne van Ronald Reagan. Uit dank werd Rumsfeld, inderdaad, de latere minister van Defensie, in Reagan’s team opgenomen. Kort na het aantreden van Ronald Reagan werd een nieuwe aanvraag ingediend die onmiddellijk werd goedgekeurd door de nieuwe directeur van de FDA, (u raadt het al) een vriendje van Rumsfeld en Reagan.

Er worden wereldwijd honderden miljoenen dollars verdiend aan aspartaam door bedrijven als Monsanto. Ondanks het feit dat in de VS het aantal gevallen van hersentumor(en) sinds de introductie van aspartaam op de markt met ruim 10% is gestegen. Blijkbaar is dat onvoldoende reden om het te verbieden. Brussel durft geen vuist te maken tegen de Amerikaanse belangen en luistert alleen naar de honderden lobbyisten van de chemische industrie die met pseudo-wetenschappelijke rapporten die door diezelfde industrie worden betaald proberen aan te tonen dat aspartaam een onschuldig product is.

Binnenkort verschijnt van de hand van Drs. John Consemulder het boek ‘De Zoete Wraak’, een boek dat geheel is gewijd aan de geschiedenis en de uiterst giftige eigenschappen van aspartaam. Het boek verschijnt binnenkort bij Frontier publishing. Maar het boek is vanaf vandaag al te koop via John Consemulder rechtstreeks! (€ 25,- ; 400 pagina’s boordevol bewustmaken en belangrijk en actueel gezondheidsnieuws, waarbij ook alle donkere geheimen van de farmaceutische – en voedingsindustrie aan het licht worden gebracht). Je kunt het boek bestellen door John een mailtje te sturen: info@healingsoundmovement.comx

Of klik op de cover hieronder voor een lead naar de wanttoknow-bookshop!

De zoete wraak cover

 

45 gedachten over “Europees patent: Aspartaam gebruikt E-coli..!

 1. Dank Guido dat je aandacht wil geven (en al eerder hebt gegeven) aan dit onderwerp en het zeer actuele en belangrijke nieuws!

  Even een update en kleine ‘inzage’ in het boek wat nu via mij te koop is (en ivm mijn lezingen over dit onderwerp morgen tijdens het Vitaness festival en tijdens de Frontier gezondheidsdag as zondag):

  Met gepaste trots kan ik jullie melden dat mijn nieuwe boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische – en Voedingsindustrie’ uit is via Frontier Publishing en deze per direct via mij te koop is! Het boek kost 25 Euro en bevat 400 pagina’s aan actueel, belangrijk, bewustmakend (en mogelijk levensreddend) gezondheidsnieuws!

  In dit boek bied ik oplossingen voor een industrie en gezondheidszorg die niet ‘VIT’ (verantwoordelijk, Integer en Transparant) is. Ik gebruik hierbij het (onder andere aantoonbaar neurotoxische, kankerverwekkende en DNA beschadigende) Aspartaam als schoolvoorbeeld om de belangenverstrengeling, onderzoeksfraude, PR-opaganda, corruptie en het door mij ontdekte draaideurenbeleid in de vorm van collusie met de overheid, aan het licht te brengen. De gezondheidskraan moet wijd open, maar tegelijkertijd moet de gifkraan dicht. Er dient een verschuiving te komen van de ‘handel in ziekte’ en het bestrijden van ziekte en symptomen, naar het werkelijk preventief en holistisch bevorderen van gezondheid!

  In mijn boek toon ik ook aan op wat voor ziekelijk corrupte wijze Aspartaam op de markt gekomen. Aspartaam dient per direct van de markt te verdwijnen het had nooit ‘goedgekeurd’ mogen worden om te gebruiken in inmiddels meer dan 8000 producten (die elke dag wereldwijd door vele miljoenen mensen worden genuttigd…). Vele donkere geheimen van een industrie die het (blijkbaar) niet al te best voor heeft met uw gezondheid komen aan bod in mijn boek en uiteraard bespreek ik ook de oplossingen voor een gezonde zorg. Een van de meest schokkende ontdekkingen (naast het neurotoxische en kankerverwekkende karakter van excitotoxinen als Aspartaam en MSG) is wel, dat Aspartaam in feite een genetisch gemanipuleerd product betreft, waarbij de productie tot stand komt door gebruik te maken van de ontlasting van micro-organismen…

  Om aan te geven hoe actueel en belangrijk dit boek is geworden: precies op de dag dat ik zelf mijn eerste exemplaren mocht ontvangen via mijn uitgever Frontier Publishing, kwam de bevestiging naar buiten dat Aspartaam inderdaad gemaakt wordt met behulp van de (genetisch gemanipuleerde!) ontlasting van de E- Coli bacterie… Zie: http://www.niburu.nl/gezondheid/5276-aspartaam-gemaakt-van-ontlasting-e-colibacterie (en zie ook de gerelateerde artikelen) en zie het patent op Aspartaam wat nu is vrijgegeven hier: http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdf En (met dank aan Guido Jonkers van WantToKnow.nl), zie artikel van vandaag vanwege dit ‘breaking news’ hier: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/europees-patent-aspartaam-gebruikt-e-coli/

  Nog een Coli Light, iemand!?!? Ik hoop dat mijn boek een wezenlijke bijdrage zal leveren om nu eindelijk (na meer dan 30 jaar ‘een oogje dichtknijpen’ door de regelgevingsinstanties) kunstmatige zoetstoffen als Aspartaam en smaakversterkers als MSG, te verbieden. In het laatste deel van het boek lever ik ook gezonde oplossingen aan (want gezondheid is niet alleen ons geboorterecht, maar vooral ook de enige ware vorm van immuniteit) en bespreek ik ook hoe de toekomst van geneeskunde er uit zal kunnen zien. Ik bespreek hier ook het unieke Vitaness gezondheidsproject (ik zit in het bestuur van dit prachtige project waar gezondheid, wellness, nieuwe educatie, duurzaam wonen en leven en meer samen komen, zie http://www.vitaness.nl). Aanstaande zaterdag vindt het Vitaness festival plaats, zie: https://www.vitaness.nl/index.php/festival-14-september.html en zie programma in de bijlage, wij doen een WorldPeaceChild nieuwe educatie – en verbinding presentatie en ik geef een lezing over de ‘Toekomst van Geneeskunst’)

  De dag erna geef ik om 13.00 uur mijn boekpresentatie tijdens de derde Frontier Gezondheidsdag 2013 te Amsterdam! Na mijn lezing over Aspartaam en het ware gezicht van de farmaceutische – en gezondheidsindustrie, is het mogelijk om een gesigneerd exemplaar van mijn boek aan te schaffen (we hebben ook een HealingSoundMovement stand deze dag). Meer informatie over deze mooie dag vind je hier: http://frontierworld.nl/events/?p=1101

  Ik kijk er naar uit sommigen van jullie deze zaterdag en zondag weer te ontmoeten!

  Met hartelijke groet,

  John Consemulder

  http://www.healingsoundmovement.com
  http://www.worldpeacechild.com
  http://www.vitaness.nl

  ps: WIST U DAT…

  De kunstmatige zoetstof Aspartaam (E951, maar ook andere zogenaamde ‘excitotoxinen’ als de smaakversterker MSG of mononatriumglutamaat) neurotoxisch en kankerverwekkend is, het DNA kan beschadigen, de hersenen en het endocriene system nadelig kan beïnvloeden, medeverantwoordelijk is voor diverse ziekten (of deze kan verergeren) en waarschijnlijk zelfs vroeggeboorte op kan wekken?

  Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen?

  Wist u dat de geschiedenis van de ‘goedkeuring’ van Aspartaam (kunstmatig) gekleurd wordt door een ongekende politieke inmenging, belangenverstrengeling, frauduleus wetenschappelijk onderzoek, PR-opaganda en corruptie via ‘beloning van bewezen diensten’, waardoor een uiterst giftige stof (oorspronkelijk bedoeld tegen zweren) die aantoonbaar zenuwcellen doodt en tumoren kan (mede)veroorzaken of bevorderen, zonder problemen op de markt kon verschijnen?

  Wist u dat Aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan 3 decennia een oogje dichtknijpen bij de goedkeuring (en gebruik in meer dan 8000 producten die dagelijks door vele miljoenen mensen wereldwijd worden geconsumeerd), omdat zij ‘in bed liggen’ met de industrie?

  Wist u dat de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie gekenmerkt worden (met Aspartaam en MSG als schoolvoorbeeld) door belangenverstrengeling, machtsmisbruik, geheimhouding, onderzoek fraude, corruptie en een zogenaamde ‘draaideurenpolitiek’ en collusie met overheidsinstanties die over uw gezondheid zouden dienen te waken?

  Wist u dat er geheime kunstmatige ingrediënten in uw voeding zijn verwerkt, die u dus niet op het etiket zult terugvinden, waardoor u niet weet wat u eet en onbewust blijft in welke mate uw gezondheid wordt aangetast?

  Wist u dat de industrie er alles aan doet om de chemische (en vaak niet of niet goed geteste) additieven en ‘goedgekeurde’ (wat niet gelijk staat aan veilige) E-nummers onder onbegrijpelijke of onschuldig lijkende benamingen probeert weer te geven, waardoor u een valse veiligheid wordt geboden?

  Wist u dat geen enkel medicijn, vaccin of ander chemisch ‘geneesmiddel’ in feite echt wordt getest op ‘veiligheid en effectiviteit’, omdat de regelgevingsautoriteiten en de industrie de synergistische en cumulatieve effecten niet wensen te onderzoeken (vanwege tijd, kosten en de praktische onmogelijkheid om alle mogelijke interacties van effecten te kunnen onderzoeken), waardoor er op dit moment een wereldwijd experiment loopt met u en uw kinderen als proefkonijn?

  Wist u dat er een ongeschreven (maar veelgebruikt) systeem van ‘draaideurenpolitiek’ bestaat, waarbij ambtenaren na hun ‘loopbaan’ binnen de regelgevingsautoriteiten (waar ze zeer geheime informatie en beleidsprocedures hebben ontvangen van diverse grote farmaceutische bedrijven en voedingsmiddelenbedrijven) een zeer lucratieve baan accepteren binnen de industrie (waar ze soms al vandaan komen voor ze een baan bij de overheid accepteren), en dat (de voormalig producent van Aspartaam en producent van vele zeer gevaarlijke GMO voedingsproducten en transgeen zaaigoed) Monsanto de absolute leider is in dit opzicht?

  Wist u dat de industrie vele ‘handlangers’ heeft (zoals sommige patiëntenverenigingen, medische opinieleiders, bekende Nederlanders, medische vaktijdschriften, onderzoekscommissies, media en PR-bureaus) bij het heimelijk gedogen van haar illegale activiteiten en dat diverse farmaceutische multinationals jaarlijks vele miljoenen neerstrijken om meerdere rechtszaken ‘in der minne’ te schikken, zodat de schadelijke of dodelijke effecten van de ‘farmacijnen’ niet verder de ‘publieke opinie’ bereiken?

  Wist u dat de internationale ‘richtlijnen’ en ‘adviezen’ vanuit de zeer ondemocratische Europese Unie en de Codex Alimentarius er stap voor stap voor zorgen, dat volkomen veilige en zeer effectieve (en kostenbesparende) kruiden, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen worden geweerd via ‘dubbele standaarden’, terwijl vaak ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke medicijnen en vaccinaties wel worden toegelaten op de markt?

  Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit boek u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien, waardoor u uw geboorterecht dat gezondheid heet weer kunt opeisen en nu met gegronde redenen zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw gezondheid door preventief te kiezen met uw portemonNEE!?

  Wist u dat er ook eerlijke, gezonde, veilige en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen (en zoetstoffen!) bestaan, waardoor onze ziektekosten drastisch omlaag zouden kunnen in deze zware economische tijden en er een verschuiving plaats kan vinden van het bestrijden van ziekte naar het bevorderen van gezondheid?

  Wist u dat er daadwerkelijk hoop is voor een gezonde industrie en gezondheidszorg, en dat daar alleen maar een BEREIDWILLIGHEID voor nodig is om daadwerkelijke kostenbesparende, effectieve, gezonde en veilige keuzes te maken met betrekking tot onze voeding en geneeskunde?

  Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant’ willen zijn en handelen als het om gezondheid gaat?

  Wist u dit niet? Lees dan verder, de informatie in dit boek kan uw leven redden, letterlijk…

  Meer informatie over het boek: http://www.healingsoundmovement.com/news

 2. In Trouw vandaag :

  Aspartaam wordt gemaakt van poepbacteriën:
  Uit het onlangs vrijgegeven Europese octrooi voor aspartaam blijkt dat de kunstmatige zoetstof is gemaakt van uitwerpselen van de Escherichia coli (E. coli) bacterie. Dat meldt het Amerikaanse persbureau UPI. Aspartaam is de meest gebruikte zoetstof ter wereld en wordt onder meer gebruikt voor Cola Light.
  Voor de productie van de zoetstof wordt volgens het octrooi gebruik gemaakt van genetisch gemanipuleerde E. coli-bacteriën die veel voeding krijgen opdat ze veel ontlasting met aminzozuren uitscheiden. Half augustus is Coca Cola een advertentiecampagne begonnen om de boodschap te verkondigen dat aspartaam een zoetstof is die niet schadelijk is voor de gezondheid.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/13484/360-Magazine/index.dhtml

 3. I rest my case… En daar staat het dan; de bevestiging van mijn vondst in mijn boek: http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdf. Monsanto’s (Nu Ajinomoto) Aspartaam is dus niet alleen neurotoxisch, kankerverwekkend, DNA beschadigend en vroeggeboorte producerend…maar wordt ook nog eens gemaakt door de ontlasting van de gevaarlijke E-Coli bacterie genetisch te manipuleren. Dat geeft wel een ander beeld van een ‘Light’ product (waar je overigens iet van afvalt), nietwaar!?

  Nog een (E-)Coli Light, iemand!?

  Als zelfs de Trouw het zegt… http://www.trouw.nl/tr/nl/13484/360-Magazine/article/detail/3510580/2013/09/16/Aspartaam-wordt-gemaakt-van-poepbacterien.dhtml

  1. aspartaam artikelVolgens Dr Yanino Pepino (Ph.D.) is het heel aannemelijk dat al die lightdrankjes regelrecht diabetes veroorzaken.. Het menselijk lichaam herkent de (chemische) zoetstof niet, maar gaat zich wel ‘wapenen’ om die fake-suiker (die zoetsignalen afgeeft aan het lichaam (tong!)) te lijf te gaan. Gevolg: insuline in je bloed, die volledig doelloos op zoek is naar ‘suiker’ en doelloos probeert de aspartaamrotzooi af te breken.. Zie hier het hele artikel: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/veroorzaken-al-die-dieet-drankjes-diabetes/

 4. Zojuist wandeling gemaakt in het genetisch gemanipuleerde bos…zag ik me daar toch een prachtige E-ColiBrie!

  Mijn excuses voor de kaasindustrie, de brie is niet gemodificeerd (de Aspartaam blijkbaar wel…) Ben benieuwd hoe de propagandacampagne van het ‘verduurzamende’ Coca-Cola concern nu verder uit zal pakken…Controlled bleeding when ’the shit hits the fan’, zullen we maar zeggen…

  1. Ook Brie is niet onaangetast , de koemelk komt vaak van met virusssen verziekte koeien die gentech voedsel eten . daarna wordt de rauwe melk behandeld met Penicillium candidum, Penicillium camemberti en/of Brevibacterium linens zodat er een zacht schimmelkaasje overblijft :mrgreen:
   Ik hou het wel bij E-brocColi

 5. Gedeeld van Jessica Alkemade: “Vandaag in het nieuws, de suikertaks: http://nos.nl/…/551674-taks-en-waarschuwing-op-suiker.html In het filmpje van de nos komt op het einde de aap uit de mouw; volgens de heer van der Leij van Erasmus MC kan je ipv suiker beter gebruik maken van kunstmatige zoetstoffen. Wat vindt je daar nou van…” Tja, ik denk dat jullie wel weten wat ik daar van vindt…Je hebt wetenschappers en je hebt schetenwappers (en wanneer die door e-coli light ontlasting geproduceerde aspartaam hebben geconsumeerd, kan zelfs de schone schijn van wetenschap aardig stinken blijkt maar weer…)

 6. Zojuist dit bericht gestuurd naar Ministerie van Volksgezondheid (overigens valt de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit onder Ministerie van Economische Zaken – op zichzelf al veelzeggend, zo gaat er bij landbouw discussie bij de EU altijd een minister van economische zaken mee…) . Maar goed, voorlopig houd ik eerst dit ministerie verantwoordelijk, ik geloof dat het toch wel om onze ‘volksgezondheid’ gaat…

  “Geachte mevrouw Edith Schippers, mijn naam is Drs. John Consemulder, neuropsycholoog, auteur en radio & TV-producent en filmmaker. Ik wil u op uw verantwoordelijkheid wijzen om onze volksgezondheid te bewaken en de aantoonbare neurotoxische en kankerverwekkende excitotoxinen als MSG en Aspartaam te verbieden (u vindt alle bewijslast om deze heilzame beslissing te nemen in mijn nieuwe boek, dat ik als bezorgde burger heb geschreven). Misschien is het goed om u zich te realiseren dat wereldwijd miljard mensen elke dag Aspartaam consumeren, dat in meer dan 8000 producten is verwerkt (van kauwgom, light producten, yoghurt, kindermedicijnen en sommige vitamine preparaten).

  Ik hoop dat u het juiste zult ondernemen en tot een verbod van deze excitotoxinen over zult gaan.

  Met vriendelijke groet,

  Drs. John Consemulder

  http://www.healingsoundmovement.com/news/125/nieuwe-boek-aspartaam-de-zoete-wraak-15-september-2013-via-ons-verkrijgbaar.html

  Belangrijke update 14 september 2013!

  Om aan te geven hoe actueel en belangrijk dit boek is geworden: precies op de dag dat ik zelf mijn eerste exemplaren mocht ontvangen via mijn uitgever Frontier Publishing, kwam de bevestiging naar buiten dat Aspartaam inderdaad gemaakt wordt met behulp van de (genetisch gemanipuleerde!) ontlasting van de E- Coli bacterie… Zie:http://www.niburu.nl/gezondheid/5276-aspartaam-gemaakt-van-ontlasting-e-colibacterie (en zie ook de gerelateerde artikelen) en zie het patent op Aspartaam wat nu is vrijgegeven hier: http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdfEn (met dank aan Guido Jonkers van WantToKnow.nl), zie artikel van vandaag vanwege dit ‘breaking news’ hier:http://www.wanttoknow.nl/nieuws/europees-patent-aspartaam-gebruikt-e-coli/

  I rest my case… En daar staat het dan; de bevestiging van een van mijn vondsten in mijn boek (“Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen”):http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdf. Monsanto’s (nu Ajinomoto) Aspartaam is dus niet alleen neurotoxisch, kankerverwekkend, DNA beschadigend en vroeggeboorte producerend…maar wordt ook nog eens gemaakt door de ontlasting van de gevaarlijke E-Coli bacterie genetisch te manipuleren. Dat geeft wel een ander beeld van een ‘Light’ product (waar je overigens niet van afvalt), nietwaar!? Als zelf onze krant Trouw vandaag meldt dat Aspartaam gemaakt wordt van poepbacteriën”, dan is het duidelijk, toch…http://www.trouw.nl/tr/nl/13484/360-Magazine/article/detail/3510580/2013/09/16/Aspartaam-wordt-gemaakt-van-poepbacterien.dhtml

  Nog een Coli Light, iemand!?!? Ik hoop dat mijn boek een wezenlijke bijdrage zal leveren om nu eindelijk (na meer dan 30 jaar ‘een oogje dichtknijpen’ door de regelgevingsinstanties) kunstmatige zoetstoffen als Aspartaam en smaakversterkers als MSG, te verbieden. In het laatste deel van het boek lever ik ook gezonde oplossingen aan (want gezondheid is niet alleen ons geboorterecht, maar vooral ook de enige ware vorm van immuniteit) en bespreek ik ook hoe de toekomst van geneeskunde er uit zal kunnen zien.”

  1. Heb weer eens enorm genoten zullen we maar zeggen. John ik wil je wel eens mee nemen naar wat lui die te diep in de reguliere feneeskunde vast zitten. Zou er erg voor zijn als diegene een koekje van eigen deeg zou krijgen. Ben dan in de veronderstelling dat het een optie zou kunnen betekend dat ik daarna een geheel andere behandeling zou verkijgen. Wat reguliere in geslapen artsen drogeren de mensen te veel en gezien de medischekosten verkwistende zaken hou men je liever ziek dan men je beter wil maken. Of zou het bij hun ook al een aantasting zijn van de E-Coli bactroban behandelingen? Je boek komt al hard aan op en in menige hoofden, nu het achter effect nog, we houden onze adem in.

  1. Ik beschrijf ook Advantame en Neotame (en dit nieuws) in mijn boek, maar ook de andere nieuwe kunstmatige zoetstoffen (vooral gevaarlijk omdat ze vaak een cocktail vormen van diverse zoetstoffen, waardoor de synergistische effecten – en dus de mogelijke cumulatieve schadelijke gezondheidseffecten – toenemen.

 7. Wist u overigens dat geen enkel medicijn, vaccinatie of andere chemisch ‘geneesmiddel’ of stof in feite echt word getest op ‘veiligheid en effectiviteit’, omdat de regelgevingsautoriteiten en de industrie de synergistische en cumulatieve effecten niet wensen te onderzoeken (vanwege gebrek aan tijd, exorbitante kosten en de praktische onmogelijkheid om alle mogelijke interacties van schadelijke effecten te kunnen onderzoeken), waardoor er op dit moment een wereldwijd experiment gaande is met u en uw kinderen als proefkonijn? De zogenaamde cumulatieve effecten, de synergistische effecten en dus de meestal onbekende langetermijneffecten tussen ALLE mogelijke interacties tussen verschillende medicijnen, vaccins, drugs, chemische stoffen (1000 nieuwe stoffen per jaar), E-nummers en alle ‘voeding’ waar soms wel meer dan 10 E-nummers in zijn verwerkt (dit naast de geheime -dus niet op het etiket vermelde – chemische zogenaamde ‘GRAS’ toevoegingen!!!), worden dus niet onderzocht en zijn dus niet bekend…

  Om een voorbeeld te geven over juist de ‘onschuldige’ E-nummers, hier even een stukje tekst (C) uit mijn nieuwe boek ‘De Zoete Wraak’ (zie ook artikel op WTK: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/europees-patent-aspartaam-gebruikt-e-coli/ )

  “Een belangrijk en veelzeggend synergistisch tussendoortje

  Over deze cumulatieve en synergistische effecten gesproken: de Soil Association rapporteerde over een driejarige studie naar de effecten naar de combinatie van verschillende voedseladditieven. Uit deze studie vanuit de universiteit van Liverpool bleek, dat de menging van verschillende additieven een multiplicatief effect had, waarbij er een veel ernstiger schadelijk effect optrad bij zenuwcellen, dan in vergelijking met de totale effecten van elk additief afzonderlijk!

  Om een voorbeeld te geven: wanneer de ‘briljant blue’ kleurstof (E133) werd gecombineerd met MSG (E621) waren de schadelijke effecten 4 keer zo groot als de afzonderlijke effecten bij elkaar opgeteld.
  Wanneer ‘quinoline yellow’ (E104) werd gecombineerd met Aspartaam (E951) waren de schadelijke effecten zelfs 7 keer zo groot als de afzonderlijke effecten van beide additieven bij elkaar opgeteld! Voor beide combinaties werd aangetoond, dat ze de normale groei van zenuwcellen konden stopzetten en ook kunnen interfereren met de signaleringsfunctie van het centraal zenuwstelsel.

  The Soil Association heeft een totaal van 30 voedingsmiddelen geïdentificeerd, waar zelfs alle 4 deze voedseladditieven in verwerkt waren en die gepromoot werden naar kinderen. (Karen Lau, W. Graham McLean, Dominic P. Williams, C. Vyvyan Howard, ‘Synergistic interactions between commonly used food additives in a developmental neurotoxity test’, Toxicological Sciences, V 90, N 1, Maart 2006, http://www.toxsci.oxfordjournals.org/cgi/content/abstract/90/1/178) En zie: Victoria Inness-Brown, ‘My Aspartame Experiment: Are Your Diet Sodas Killing You?’, pag. 99) I rest my case…”

  1. Er is veel meer mis John binnen de gezondheidszorg, onwetendheid bij domme dokters en verpleegsters. Moest mezelf vanmorgen weer melden bij Dialyse voor de 2 daagse doorspoeling Hemodialyse, ze hadden een hussel waarbij iedereen met iedereen gemengd op een ander zaal komt te liggen. Aande ene kant is dat heel fijn want je ziet en hoort ook nog wat anders in die 4 uurtjes tijd van plat liggen. Echter bij binnen treden werden we getrakteerd op een plek pal onder een Airco. Iedereen die daar onder komt te liggen wordt gewoonweg ziek daar bacterielle besmettingen. Heb het zelf gezen bij andere patienten waar het gewoonweg flink fout bij ging. Anti Biotica is dan met batroban het toverwoord en middel teggen alles.
   Nou ik weet wat er aan kleeft en heb dus geweigerd, zoete lieve woordjes en asprataam broodjes die men terplaatse bakt zijn niet minder dan souffle’s vol met lucht. ‘We zetten dan de Airco uit’, is het argument, 5 minuten later echter wordt deze weer aangezet, met alle deuren en ramen open omdat het personeel anders te warm wordt van de werkzaamheden. Liggen de nierdialyse weg te sterven van de kou. Onder 3! dekens aan de dialyse apparatuur) heb je het nog steeds ijskoud wanneer men 2-3 liter bloed uit je weg trekt en aanvult met zoutachtig water die gekoeld is. Je zit dan nog liever op de NoordPool. Gefocust is men dan op het feit of je snip wordt en dan wordt je opgenomen en vol met anitbiotica gespoten tot je er haast bij neervalt als een dode mug. De ellende is zo dat je de een daar binnen ziet stappen nog geheel gezond en wandelend en na 2 maanden niet meer is dan een menselijk wrak. Een nier-dialyse patient levert simpel op jaarbasis al gauw 100.000,= Euro op in het laadje en gezien het feit dat er per maand tussen de 5-12 nieuwe mensen in allerleeftijd bij komen. Meeste is door suikerziekte (je krijgt daar de hele dag zoete troep uitgereikt die je suikerspiegel enorm verhogen), maar ook door Medicijnen die verkeerd zijn aangemeten, in mijn geval ooit in nog geen 3 jaar tijd dus. 1 x30 liter vocht verwijderd in 14 dagen, 15 liter in 1 week en nog eens begin dit jaar van 30 Liter in 4 weken tijd doormiddel van infuus met plasmedicatie hebben mijn nieren geruineerd tot puin. Suikerziekte is me ook altijd aangepraat heb er medicijnen en zelfs insuline voor gehad maar had steeds last van hypo’s die mijn werk ontnam en waarvoor ik werd afgekeurd. Nu gebruik ik al jaren geen medicatie of insuline of wat er ook voor en heb stabiele bloedsuikers. Maar toch wordt het ettiket steevast op je zorgdossier vast geniet. Laten we maar zwijgen over alle pillentjes die niet ter toepassing zijn want de bijwerkingen zijn alom te erg om te verwoorden. Lopen is daar een van, want alle spieren houden op met functioneren, de rest maakt je geheel suf waardoor je erg afhankelijk wordt. Je bent dan al niet mee in staat om zelfstandig te functioneren. Je toekomst op herstel is niet aan de orde en wat een stoute verwachting is wordt ter plekke hoofdschuddend om zeep geholpen. Iets anders dan bot denkend is men goed in, net als een slechte verkoper die je een produkt aan wilt smeren waar je eerst geen interesse inhad. Dus ik ben weg gebleven ter verontwaardiging en uitingen naar mijn kant dat ik erg kinderachtig ben van aard en bij wegblijven is gelijk dood zou gaan terplekke. Angst in praten is iets waar het aan stokt omdat men daarmee te kennen gefet niet eens te weten wat men nu aan het doen is, laat staan dat ze willen luisteren naar wat je probeert mondig aan te geven. Ben je iets zwaarder dan normaal is het allemaal ‘vocht’ bij hun, van droog voedsel en of sporten waarbij je spierkracht opbouwt en waar je wat zwaarder van wordt is bij hun allemaal ‘vocht’. Mijn beperking is max 800 ml vocht op 24 uur en dan vocht erbij wat er in eten zit toegevoegd. Het hele dieet bestaat louter uit Zoete koolhydraten troep en eten vol met allerlei E-nummers. groente moet tot snot worden gekookt en alles moet zout-loos, kalium beperkt en fosfaten ontbindend zijn. Lekkere troep waar je gewoon harstikke ziek van wordt, zelfs de dokter is een junkfood happer die elke fastfood hap uit de muur consumeert omdat hij geen diepgaande onderzoek wil doen naar goede gezonde produkten. Dat je van iets ziel wordt is dan te verwijten volgens hun aan Natuurlijk Biologisch voedsel en niet aan al die gezonde chemische troep. Intussen worden we flink om de 2 dagen goed gedrogeerd en uitgeput door te veel vocht te ontrekken aan het lichaam 2.5 tot 3.5 liter terwijl je totale input niet hoger ligt daan amper 400 ml vocht inclusief eten op de 24 uur. Alle verder bijkomende problemen worden dan gelijk onder suikersiekte geadopteerd en zo weggewuift als totaal onhandelbaar. Ik zoek zelf al een tijdje naar een weg terug en die moet er zijn en naar een optie zoals thuis dialyse met buikspoeling dan de rest van me leven daar om de dag gevangen te moeten zijn aan mensen die zelfs jou stuk van het verhaal niet willen snappen of begrijpen… Pilletje slikke, had 12 verschillende soorten waarvan ik er nog maar 1 van slik, de rest was afbreuk om mijn gehele systeem en ga weer vooruit ter aller verbazing en dat wordt helaas dan al weer flink de kop mee ingedrukt, want dat mag dus niet! ten zij je van heel goede huize komt is hun visie en niet de mijne.

   liefs…

  1. Ja Peter, had op mijn facebook pagina ook al gereageerd. Lag natuurlijk in de lijn der verwachting, met zo’n ‘onafhankelijke’ club als het EFSA…

   Dit was mijn reactie: “Aspartaam is (net als andere excitotoxinen als de ‘smaakversterker’ MSG) aantoonbaar neurotoxisch en kankerverwekkend en vergeet niet: een Genetisch Gemanipuleerd product (want uw ‘E-Coli Light’ is geproduceerd door gebruik te maken van – inmiddels officieel toegegeven – genetisch gemanipuleerde ontlasting…van E-coli bacteriën…).

   Oh, en had ik de studie naar vroeggeboorte al genoemd? Of dat aspartaam en MSG de glutamaatreceptoren die ons lichaam rijk is op een zeer schadelijke wijze kunnen beïnvloeden, met diverse ziekten (of het verergeren van met name neurodegeneratieve ziekten) als gevolg!? En wist u dat MSG en aspartaam aantoonbaar zenuwcellen overstimulerern tot de dood volgt (ook bij matige consumptie!)? En wist u dat aspartaam en MSG nog schadelijkere effecten laten zien wanneer het gebruikt wordt met andere ‘veilige’ E-Nummers (vanwege de zogenaamde cumulatieve en synergistische effecten)? En wist u dat er geheime chemische ingrediënten aan ons voedsel wordt toegevoegd, die niet op het etiket vermeld hoeven te worden (en dat het RIVM, de Gezondheidsraad, de EFSA en andere belangenclubs dit allemaal weten en hierover zwijgen)? En kent u de ongekende belangenverstrengeling, onderzoeksfraude, corruptie, omkoping en draaideurenpolitiek niet die de ‘goedkeuring’ van Aspartaam omgeeft? Lees dan het boek ‘De Zoete Wraak’ eens wat dit allemaal uitvoerig beschrijft (met Aspartaam als schoolvoorbeeld van onze zieke zorg…)

   Boek info hier:

   http://www.healingsoundmovement.com/news/125/nieuwe-boek-aspartaam-de-zoete-wraak-15-september-2013-via-ons-verkrijgbaar.html

   Zie ook artikel hier:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/draaideurpolitiek-in-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie/

  2. John, gewoon niet meer kopen, die troep met aspartaam.. wordt je doodziek van. Gewoon onze (drink)yoghurtjes met natuurlijk fruit kopen en je zult je een jonge “god” voelen 🙂

  3. Stukje uit mijn boek ‘De Zoete Wraak’ mbt EFSA:

   “Betty Martini merkt op, dat de FDA de drie belangrijke studies van Dr. Moranda Soffriti waarbij aangetoond werd dat Aspartaam een meervoudig carcinogeen is (een kankerverwekkende stof) ook al ontkende en geen aandacht wilde geven aan de implicaties. Het eerste mega-experiment met 1800 ratten van Soffritti et al. (gepubliceerd in ‘Environmental Health Perspect 2006; 114 (3):: 379-85) aantoonde dat ratten die Aspartaam consumeerden (een dagelijkse hoeveelheid, de ADI, die lager was dan de ADI van 40 a 50 mg/kg lichaamsgewicht die bij mensen dagelijks is toegestaan!) een dosering-gerelateerde verhoging liet zien van het ontwikkelen van lymfomen, leukemie en nierkanker.

   De regelgevingagentschappen gingen direct in verweer: er volgden reviews van de ‘European Food Safety Authority Panel on Food Additives, Flavors, Processing Aids and Materials’ en de EFSA (de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid, door de ‘Brusselse EU’ in januari 2002 opgericht, en waarvan de leden van deze EU-commissie niet echt een ‘onafhankelijke’ indruk maken), die gewoon concludeerden dat de dagelijkse ADI voor Aspartaam gehandhaafd kon worden…”

   En hier:

   “Onderzoekers die in de meest prestigieuze onderzoeksinstituten werken doen hier aan mee, omdat de sponsor dit vereist. Een andere manier om de boel te flessen, is alleen maar jonge proefpersonen te nemen bij klinische studies, terwijl de resultaten bedoeld zijn voor een oudere doelgroep. Jongeren hebben een betere gezondheid en zo worden de eventuele bijwerkingen van de medicijnen verdoezeld.

   Het dient vermeld te worden dat bias, vertekeningen in de onderzoeksresultaten, afhankelijkheid van de sponsor en smoezelige contacten die beïnvloeding in de hand werken binnen de onderzoekswereld van de klinische studies in het bijzonder en de academische wereld in het algemeen ook in Nederland voorkomen. En laten we ook niet vergeten dat Europese instanties als het EMEA, EFSA en CBG (maar ook ons RIVM en de vele ‘patiëntengroeperingen’ en ‘adviescommissies’ en onze Gezondheidsraad met aantoonbare banden met de industrie) ook allemaal drijven op geld vanuit de industrie! (In: Joop Bouma, ‘Slikken: Hoe Ziek Is De Farmaceutische Industrie’, pag. 105, 251, 325-331 en 336-344) ”

   Ter info…

  4. Die collega’s hebben, geef ik toe, echter een beter marketing concept….. en ja, daar trappen nog steeds veel mensen in, helaas

  5. Toch, John, blijf ik er in geloven dat de consument meer en meer Bewust wordt en er niet meer intrapt. Mind my words, aspartaam is binnen nu en 10 jaar helemaal verdwenen uit alle verkrijgbare producten!

  6. Rest mij verder nog een boekje open te doen over ons CBG, RIVM en de Gezondheidsraad (waar Dr. Hans Moolenburgh op corrupte wijze ooit een lucratieve baan werd aangeboden nadat hij het fluoride schandaal had ontdekt..die hij weigerde, men wilde het voorstel niet zwart op wit maken overigens…).

   Lekkere jongens die Romeinen zou Asterix zeggen…En de bard zingt weer een toontje lager…

  7. Verder misschien veelzeggend dat (naast de ook al zo betrouwbare ‘Club van Rome en de Codex) ook de EFS zich in Italie nestelt!? Want daar vind geen corruptie plaats op dit gebied. Toch? Uit mijn boek ‘De Zoete Wraak’:

   “Niet alleen instanties als de FDA en de CDC zijn niet optimaal ‘VIT’, in Europa is het dus niet veel beter gesteld, zo lijkt het. Heeft u wel eens gehoord over het Europese geneesmiddelenschandaal van 1993? Hierbij kwam aantoonbaar aan het licht dat de regulering van geneesmiddelen gevoelig blijkt te zijn voor grootschalige corruptie. Onderzoekers hadden ontdekt, dat er in Italië sprake was van een Machiavelliaanse onderlaag binnen de reguleringsstructuur en prijsafspraken bij geneesmiddelen.

   Openbaringen van een van de spelers in het web van intrige, Professor Duilio Poggiolini, had een sneeuwbaleffect tot gevolg. De minster van gezondheid nam ontslag, er volgde een zelfmoord van een lid van de commissie die zich bezig hield met de prijzen van geneesmiddelen, en zowel de commissie die zich bezig hield met de geneesmiddelenprijzen als de commissie die verantwoordelijk was voor de goedkeuring van medicijnen werden ontbonden!

   Poggiolini was hoofd geweest van zowel het directoraat van Italiaanse geneesmiddelen als het CPMP, de Committee for Proprietary and Medicanal Products, een van de belangrijkste Europese organen die verantwoordelijk zijn voor beslissingen met betrekking tot medicijnen). Hij was in die functies overladen met zeer waardevolle kunst en gelddonaties in een poging om wetenschap te vervangen ten behoeve van een soepelere regelgeving met betrekking tot medicijnen. (In: Jacky Law, ‘Big Pharma, Exposing The Global Healthcare Agenda’, pag. 20)”

   Rest mij verder nog een boekje open te doen over ons CBG, RIVM en de Gezondheidsraad (waar Dr. Hans Moolenburgh op corrupte wijze ooit een lucratieve baan werd aangeboden nadat hij het fluoride schandaal had ontdekt..die hij weigerde, men wilde het voorstel niet zwart op wit maken overigens…).

   Lekkere jongens die Romijnen zou Asterix zeggen…En de bard zingt weer een toontje lager…

  8. @ Dick: dat weet ik zeker, alles komt aan het licht, de laatste slok van de gifbeker voordat de mooie dageraad (ver)schijnt)! De kracht van onze portemon-NEE noem ik dit…

 8. http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/het-schokkende-verhaal-achter-de-goedkeuring-van-aspartaam

  Als mensen meer willen weten over de vermeende ‘veiligheid’ (van het aantoonbaar genetische gemanipuleerde, neurotoxische, kankerverwekkende en vele ziekte veroorzakende of verergerende) Aspartaam en MSG… dan kun jij mij benaderen om over dit onderwerp een professionele lezing/presentatie over te geven. Ontdek alle ware feiten, de werkelijke geschiedenis, de valse wetenschap met dubbele standaarden en natuurlijk de echte onafhankelijke studies die allemaal de ‘veiligheid’ van deze giftige excitotoxine in twijfel trekken!

  Ook in juli en augustus zijn er nog dagen in te boeken… Lees meer over Aspartaam en MSG in het boek ‘de Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische – en Voedingsindustrie’ (Drs. John Consemulder)

 9. Laat ik voorop stellen dat ik geloof/denk/weet/vermoed dat aspartaam rommel is.
  Wat bovenstaand artikel wellicht wat zwak maakt:
  * Geen bronvermeldingen bij verhaal over eerst afkeuring en daarna goedkeuring door FDA en rol van Rumsfeld/Reagan daarin
  * Commercieel belang dat er lijkt te zijn door reclame voor boek Consemulder.

  Verder, bedankt voor de info

  1. De ironie wil dat het volledige antwoord op je eerste kritiek puntje nu juist te vinden is in het boek ‘De Zoete Wraak’ waarnaar je refereert in je tweede punt…

   Een artikel kan natuurlijk nooit zo uitvoerig alle zaken aan de orde brengen als een boek dat hier speciaal en uitvoerig voor geschreven is. Lijkt mij gezien het enorme gezondheidsbelang dus alleen maar goed dat mensen weten waar deze overige informatie over juist dit specifieke onderwerp volledig aan bod komt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.