Advertentie

GMO-kankeronderzoek is wel degelijk juist..!


x

 Monsanto’s Roundup-Ready corn caused a host of negative health effects in rats, including tumors and premature death. Photo Courtesy AFP Photo/Criigen
Uit de studie van professor Séralini kwam de onthutsende conclusie naar voren, dat ratten die 90 dagen gevoed waren met GMO-maïs die besproeid was met Monsanto’s Roundup, ernstige gezondheidsstoringen lieten zien. Het waren daarbij vooral de ernstige tumoren en vroeggeboortes die opvielen. Reden te over voor het Monsanto-geboefte, om de onderzoeker als fraudeur proberen weg te zetten.. Inclusief het gebruik van valse handtekeningen daarbij..!! Photo Courtesy AFP Photo/Criigen

 

x

x

GMO-kankeronderzoek is wel degelijk juist..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Had de Franse hoogleraar professor Gilles-Eric Séralini het bij het juiste end, toen hij na puur wetenschappelijk onderzoek bij ratten, uitvond, dat ná het voeden van ratten met genetische gemanipuleerde mais, over een periode van 90 dagen, ernstige gezondheidsproblemen, zoals tumoren, optraden bij deze dieren..? Het antwoord op deze vraag blijft onderwerp van debat, vooral aangeslingerd natuurlijk door de manipulatieve krachten achter de Monsanto-bedrijfsvoering.

Het antwoord op deze vraag was er al; het bleek dat een zogenaamde peer-studie, waarbij de onderzoeksresultaten aan een strenge controle worden onderworpen, hetzelfde resultaat te zien had gegeven. En dus het GMO-voedsel, mais in dit geval, als schuldige aanwees van de tumoren bij de ratten, zoals je dat hiernaast kunt zien op de foto.

(2013) Het onderzoeksteam van professor Séralini, dat de uiterst funeste invloed van GMO-rommel op de gezondheid van ratten aantoonde. Inmiddels heeft de WHO de kankerverwekkende eigenschappen van RoundUp of glyphosaat wereldkundig gemaakt.. GMO-producten blijven gewoon overal te koop..
(2013) Het onderzoeksteam van professor Séralini, dat de uiterst funeste invloed van GMO-rommel op de gezondheid van ratten aantoonde. Inmiddels heeft de WHO de kankerverwekkende eigenschappen van RoundUp of glyphosaat wereldkundig gemaakt.. GMO-producten blijven gewoon overal te koop..

Deze peer-review-studie kreeg een publicatie (HIER) maar deze werd niet of nauwelijks door kranten en nieuwsmedia opgepikt, zoals de eerste studie dat wél had gedaan..! Nu is deze professor Séralini echter wéér in het nieuws en dit keer gaat het om een belangrijke juridische overwinning..! En deze juridische overwinning is al de tweede deze maand, waarbij het vooral gaat om aansprakelijk-stelling..

loesje monsantoPure volksverlakkerij en BEDROG..!!
Op 25 november blijkt de Hoge Raad in Parijs, de voormalige voorzitter van de Franse Biomoleculaire-manipulatie Commissie, Marc Fallous, te hebben veroordeeld voor ‘BEDROG’ en het ‘AANWENDEN VAN BEDROG’.  Tot op heden zijn de details (om onrust onder de bevolking te voorkomen??) nog niet vrijgegeven van deze zaak. Maar volgens dit artikel (HIER), van de site van professor Séralini, blijkt dat deze Marc Fallous de handtekening van een wetenschapper te hebben gekopieerd en misbruikt, teneinde de verklaring geldig te maken, waarin Séralini en zijn medewerkers volledig fout zaten met hun wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van GMO-voedsel, geproduceerd van GMO-zaden en -gewassen.. Het definitieve vonnis tegen deze bedriegende Fallous wordt in juni 2016 gepubliceerd.

De bereikte tweede juridische overwinning..
Dit was dus al de tweede juridische overwinning, die deze professor en zijn team behaalden. De 6e november kregen zij gelijk in een proces dat zij hadden aangespannen wegens ‘Smaad’, tegen een Frans tijdschrift dat professor Séralini en zijn team beschuldigde van ‘wetenschappelijke fraude’..! (HIER). Weinig mensen weten, dat het onderzoek en de onderzoeksresultaten van het wetenschappelijk onderzoek naar de schade van GMO-voedsel, onder zware druk moest worden ingetrokken door Séralini en zijn team, nadat de resultaten waren gepubliceerd..

Oud-Monsanto medewerker in een nieuwe rol als pro-Monsanto-voorvechter bij een tijdschrift..
Oud-Monsanto medewerker Richard Goodman, in een nieuwe rol als pro-Monsanto-voorvechter bij een tijdschrift..

Het bleek een mega-PR-offensief van Monsanto te zijn geweest, wat al die tijd achter deze druk zat..! Het bleek zelfs dat het betreffende tijdschrift, door de druk van Monsanto, een ‘eigen’ redacteur aanstelde, om deze GMO-zaken te behandelen.! Het magazine heet ‘Food & Toxicology Journal’ en de nieuwe redacteur kreeg de titel: ‘co-hoofdredacteur Biotechnologiezaken’.. (HIER). Maar dit was natuurlijk de camouflage, want wat er werkelijk gebeurde.. Monsanto slaagde erin, in het hart van de wetenschap, namelijk bij een gezaghebbend wetenschappelijk tijdschrift, van de gezaghebbende uitgeverij Elsevier Science, een verrader op deze plek te krijgen..

En ja, daar was de aap uit de mouw.. Deze nieuwe functie werd dus ingevuld door… Een voormalig employé van Monsanto, Richard E. Goodman.. Alleen de naam al nietwaar..? Deze man bekrachtigde de druk op de hoofdredacteur van het gezghebbende tijdschrift, om het artikel van professor Séralini terug te trekken. (HIER). En zulks gebeurde..!

De nummers onder de foto's van de dieren, tonen de gewasnummers van soorten Monsanto-mais, die voor de proeven werden gebruikt.. Alle 3 de soorten veroorzaakten dus deze gezwellen.
De nummers onder de foto’s van de dieren, tonen de gewasnummers van soorten Monsanto-mais, die voor de proeven werden gebruikt.. Alle 3 de soorten veroorzaakten dus deze gezwellen.

Nieuwe tijden breken aan, vertel het verder..
monsanto cartoonWe zijn dus inmiddels 2 jaar later, na de publicaties en terugtrekking van het artikel over de wetenschappelijke proeven met GMO-rommel.. Want zo mag je zo langzamerhand toch wel deze kankerverwekkende mais noemen..? De originele studie van Séralini en zijn team, is OPNIEUW gepubliceerd, als een soort eerherstel, in weer een volgend PEER-review-tijdschrift (HIER) ‘Environmental Sciences Europe’ genaamd. Het is dus duidelijk dat er van VOLLEDIG EERHERSTEL SPRAKE IS van deze professor Séralini. Waar blijft dit nieuws bij NOS, RTL etc. etc…???? Stuur dit bericht door en plaats het op de alternatieve media..

Stuur het ook naar jouw gekozen Tweede Kamerlid..! Die e-mailadressen zijn simpel te vinden op de site van de Tweede Kamer..! Vraag om bevestiging van de ontvangst van je mailbericht..! Ernstige bezorgdheid voor de volksgezondheid, op basis van de WETENSCHAPPELIJKE bevindingen van dit wetenschappelijk onderzoeksteam, dat aantoont dat tenminste 3 GMO-producten van Monsanto kanker veroorzaken bij ratten. En het bleek dat de werkelijke ratten buiten het experiment bezig waren..!  Het team van Séralini is dus al die tijd onrechtvaardig behandeld, namelijk niet op de inhoud van de studie, maar op de betekenis van de studie voor GMO-voedsel, gemaakt van GMO_zaden en -gewassen.. (HIER).

Er wordt wereldwijd door vele mensen, wetenschappers, voedseldeskundigen en medici, gekeken naar de mega-schadelijke invloed van glyphosaat op het menselijke lichaam. Wil je meer weten over deze RoundUp-kankerverwekkende onkruidverdelger, die in Nederland gewoon nog door oud-staatssecretaris Sharon Dijksma werd goedgekeurd dit jaar, kijk dan elders hier op de site. (Via onze zoekmasjien op de homepage bijvoorbeeld. Of via de trefwoordenwolk aldaar)

seralini en zijn team

Vele onafhankelijke wetenschappers verklaren EXACT hetzelfde als professor Séralinin en zijn team. GMO-voedsel is UITERST SCHADELIJK, waarbij je netjes en diplomatiek kunt zeggen dat de ONSCHADELIJKHEID van GMO niet meer  bewezen kan worden..(HIER). Artikelen als deze, tonen KEIHARD aan, dat de manipulerende industrie, zich er ALLES aan gelegen laat liggen, FRAUDE en MANIPULATIE te blijven toepassen, om hun daden te maskeren..! En om onafhankelijke wetenschappers ernstig te beschadigen, in hun geloofwaardigheid. De manipulatieve ‘wetenschap’ van Monsanto en andere GMO-cowboys is gebaseerd op half-slachtig, afhankelijk onderzoek, dat de basis vormt voor haar lobbyisten om in de EU en elders in de wereld de zaak te manipuleren in hun voordeel.. De website van professor dr. Séralini en zijn team, waar zijn studies te vinden zijn, vind je HIER.

6 gedachten over “GMO-kankeronderzoek is wel degelijk juist..!

  1. Ik help het je te hopen alleen ben ik bang dat de belangen te groot zijn en dat ze niet willen inzien dat hun corrupte handelen op instorten staat.

  2. Ik weet het antwoord ook Arnold, het komt niet eens in de krant en als er al wat over wordt geschreven, dan is het negatief en zorgt ervoor dat mensen toch weer gaan twijfelen en liever geloven dat Monsanto het beste met de mensheid voor heeft.

  3. Paul,

   helaas als we moeten wachten op de politiek zal iederéén al stokstijfsteendood liggen!

   De politiek is de veroorzaker van wat in onze wereld gebeurt! We moeten dringend af van onze wereldse politiek en religie!

   Die zijn al duizenden jaren aan de gang. Alleen het kleedje verandert maar basis blijft! Onze technologie versnelt alleen maar alles! Soms wordt ik er zo wanhopig van!

   Probeer zelf enige zingeving te zoeken maar helaas blijf ik hierin vaak in gebreke.

 1. Tijdens een oorlog is geld niet te eten… Rustig wachten tot de echte bom barst…. Alles moet vandaag de dag vlug, snel en rap tegen de bodemprijs geproduceerd worden. Wat men zaait gaat men oogsten! Op het moment dat de meeste mensen wakker geworden zijn is bijna 85% van de mensheid vergeven van kanker of onvruchtbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.