Advertentie

De drug ‘Captagon’ het pepmiddel van ISIS..


captagon isis
Miljoenen (!) Captagon-pillen worden met de regelmaat van de klok geproduceerd. En ja, daar zijn ze weer.. Die bivakmutsen die kennelijk hun functie hebben, ook voor de ‘arbeiders’ in dit Captagon-laboratorium..

x

x

Populaire drug onder strijders in Syrië
x

De drug ‘Captagon’ het pepmiddel van ISIS..

2015 © WantToKnow.nl/be

(bron: oa. The Guardian HIER)

x

captagon isis2
Onderschepte Captagon-pillen, die onderweg waren naar de ISIS-strijders in Syrië. (klik voor artikel)

Captagon heeft de naam “jihadisten meth” gekregen. Het gebruik van de drug is wijdverbreid in het Midden-Oosten. Vanwege de populariteit onder strijders van de bloederige oorlog in Syrië lijkt het de drug die de oorlog draaiende houdt. De Fransen media oppert dat de aanvallers in Parijs onder invloed waren van dezelfde drug. Een Turkse patrouille van de narcoticapolitie zou onlangs maar liefst 11 miljoen Captagon pillen in beslag hebben genomen, met een totaalgewicht van twee ton. De pillen waren onderweg naar de Golf Staten.

Sinds midden jarig tachtig zijn deze pillen illegaal en verboden. De pillen zijn goedkoop, hebben lang effect en zijn zeer verslavend. Ze zorgen ervoor dat je lang wakker kunt blijven. Ook kunnen psychoses en hersenschade tot gevolg hebben. Alle partijen die te maken hebben met de oorlog in Syrië verdienen miljoenen met de productie van de Captagon pillen.

Afgelopen jaar zijn er onderscheppingen van de drug geweest op weg naar de Westbank, Jordanië, Sudan, Syrië en de Golf Staten. In oktober werd het verhaal over de prins uit Saoedi Arabië bekend gemaakt, die gearresteerd was voor het smokkelen van twee ton Captagon-pillen (HIER).

De smokkelaars hebben vanwege de oorlog in Syrië nieuwe wegen moeten zoeken door Libanon. De Libanese journalist Radwan Mortada is 10 jaar bezig geweest met het onderzoeken van misdaad, corruptie en de oorlog in Syrië. In de documentaire The Drug Fueling Conflict in Syria, volgt Mortada de route van Captagon, van de gebruikers in de strijd, naar de smokkelaars en producenten.

“Ik had geen angst meer”..
De politie in de regio heeft vanaf de start van de oorlog in Syrië grote aantallen pillen in beslag genomen. De grootste vangst tot nu toe is in Libanon op weg naar Dubai, 50 miljoen pillen met een straatwaarde van US$ 300 miljoen..! In deze documentaire van Mortada, zie je hoe mannen de pillen verpulveren en tot lijntjes omvormen. Het effect wordt omschreven als: beter als cocaïne, krachtig als morfine, goed tegen erge pijnen. Je begrijpt dat deze drug populair is geworden onder de strijders in Syrië.

Nadat ik Captagon heb ingenomen voel ik geen angst meer,” zegt een ex-strijder.

“Het zorgt ervoor dat je niets meer voelt, weet je, het stompt je af” zegt een andere. “En het vergroot je fysieke fitheid. Als je tien mensen voor je zou hebben, zou je ze alle tien aan kunnen. Je bent heel wakker.”

Hier deze documentaire:

De smokkel van Captagon door Libanon is enorm toegenomen sinds 2013. De oorlog in Syrië heeft er voor gezorgd Captagon gemaakt kan worden in Syrië. Het wordt vanuit Syrië naar Libanon gesmokkeld en dan geëxporteerd naar de Golf Staten. In Mortada’s documentaire wordt voor het eerst een illegale fabriek gefilmd, waarbij de pillen worden verpakt en vermomd als dozen met tissues. De werkmannen van het fabriekje vertellen dat ze zelf groenten, brood en haargel gebruiken om de Captagon-pillen te smokkelen. Ook de militante groep Shia wordt beschuldigd van betrokkenheid in de drugshandel.

“Staande blijven”
Op het eerste gezicht lijkt Abu Zeus een gewone rijke zakenman. Maar deze man heeft jarenlang Captagon fabriekjes gesponsord. Hij ontvlucht Syrië wanneer de oorlog uitbreekt, nu woont hij in Europa. Het heeft de documentairemaker en Libanese journalist Radwan Mortada maanden gekost om hem over te halen door hem te worden geïnterviewd voor de film.

Abu Zeus schept voor de camera op over de US$ 6 miljoen winst die hij alleen al in 2014 maakte met de verkoop van die kleine pilletjes Captagon. De Syrische strijders noemen hem hun ‘weldoener’. Zeus is niet voor of tegen het Syrische regime en niet voor of tegen de strijders. Maar hij zorgt ervoor dat beide partijen staande blijven; hij ondersteunt 12.000 gewapende strijders. Volgens Zeus houden de Saoedi’s zo van de drug vanwege het alcoholverbod in hun land en hij geeft toe dat de verkoop aan hen hem een grote hoeveelheid geld heeft opgeleverd.

“De waarheid is, dat Saoedi-Arabië het land is dat terrorisme naar het Midden-Oosten exporteert en de beschermer is van het terrorisme”, aldus de rijke Abu Zeus. “De strijd is in Syrië is helemaal geen revolutie meer, het is een strijd tussen seculieren en Salafisten — een strijd tussen landen. En Captagon lijkt een op maat gemaakte drug voor het slagveld te zijn. Sommige strijders vertrouwen volkomen op de drug, na vijf jaar vechten. Je hebt geen problemen. Je denkt zelfs niet meer na over slapen of het veilige checkpunt verlaten. Het geeft je grote moed en kracht“..

* * *

 

12 gedachten over “De drug ‘Captagon’ het pepmiddel van ISIS..

  1. Dus ophits pillen in Oorlog situaties is “standard CIA procedure” geworden, gepikt uit NL.

 1. Overal waar de Zionisten aan de macht zijn en het land destabiliseren gedijen de wapenhandel, de sexindustrie en het drugscartel.

  Ten tijde van de Weimar republiek was Berlijn de sexstad van Europa. Door de crisis en de honger waren moeders zelfs de pooiers van hun eigen dochters.

  In de huidige door de Zionisten gedestabiliseerde regio’s valt het volgende op te maken;

  http://articles.philly.com/2015-08-31/news/66037010_1_isis-yazidi-human-rights-watch
  http://gvnet.com/humantrafficking/Ukraine.htm
  http://www.walkfree.org/iraq-slavery-icc/
  http://www.libyanwarthetruth.com/libyan-school-girls-being-kidnapped-tripoli-forced-be-sex-slaves-jihadists-syria
  http://www.cnsnews.com/blog/mairead-mcardle/report-us-soldiers-ordered-ignore-child-sex-slavery-afghan-military

  Nu wordt Syrië gebruikt om een nieuwe markt aan te boren;
  Landen die in het verleden de pineut waren:
  Alcohol: De Napoleontische oorlogen (1803-1815)
  Opium: De eerste opium oorlog (1839-1842) – Miljoenen Chinezen raakten verslaafd aan de Opium, die door de Britten werd verspreid.
  Morfine: De Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) – De wonderdrug morfine werd gebuikt door meer dan 400.000 soldaten (soldatenziekte), tot ver na de burgeroorlog
  Tabak: Eerste Wereldoorlog – Aan het einde van W.O.I werden meer dan 14 miljoen sigaretten per dag verspreid in het expeditieleger van de V.S.
  Speed / Amfetamine: W.O.II – Meer dan 200 miljoen pillen werden alleen al in het Amerikaanse leger verspreid; na W.O.II werden amfetaminen door doctoren voor van alles en nog wat voorgeschreven; van depressies tot obesitas.
  Marihuana en Heroïne: Vietnam, Cambodja (1955 – 1975)/ Afghanistan (2003 – heden) – In de zomer van 1971 was 1/5 van het Amerikaanse leger in Vietnam verslaafd aan de heroïne.

  http://www.pravdareport.com/world/europe/18-11-2008/106714-psychotropic-0/

  In Nederland is een man als Joris Demmink jarenlang hoofdofficier van Justitie geweest en beschermd door het civiele rechtssysteem. Terwijl de hele wereld schande sprak over deze man, deden de heren politici en de media alsof hun neus bloedde.
  Het verhaal gaat echter veel en veel dieper dan dat de Nederlandse media ooit heeft laten zien.

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/extra-het-explosieve-artikel-over-elsevier-arendo-joustra-oltmans-en-friso-de-friso-brief-van-oltmans-het-demmink-commentaar-van-joustra

  Aan slavernij, wapenhandel en drugs wordt goudgeld verdiend.
  Deze psychopaten deinzen echt nergens voor terug.
  De mensen zijn de dupe; de aarde is de dupe.

  Het wordt hoog tijd de verantwoordelijken onder de Common Law (Geen juridische immuniteit mogelijk!) te berechten.

  Ook in Nederland staan er namelijk genoeg mensen boven de wet.

  http://capoditutticapi007.blogspot.be/
  http://capoditutticapi008.blogspot.be/
  http://capoditutticapi009.blogspot.be/

  En het is van alle tijden en alle landen…

  https://www.youtube.com/watch?v=G5fgppAAgYY&feature=player_embedded

  Zo lang de Zionisten aan de macht zijn telt een mensenleven niet.
  De zionisten prediken vrede, duurzaamheid, milieubewustheid, gelijkheid, verbroedering, en allemaal andere mooie woorden.

  Hun acties daarentegen laten een totaal ander beeld zien.

  1. Tja nergens wordt gedefinieert wat en hoe , zo is laatst gebleken dat die 72 maagden een vertaal fout zijn, de juiste vertaling luid een maagd van 72 waarbij zelfs het geslacht niet is bepaald. Ik zou me er niet voor opblazen!

 2. Volgens de gebruiker va deze pil werkt het verdovend.Citaat gebruiker: ‘Je voelt niets meer’. Dit doet me vermoeden dat deze pillen opaiten bevatten. Echte Captagon heeft geen enkele verdovende werking. Deze pillen komen uit Syrie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.