Advertentie

Had Emily Parker een tweelingzusje..?


obama newtown

x

Had Emily Parker een tweelingzusje..?

2012 WantToKnow.nl/.be

x

parker family newtownHier op de site het artikel over Robbie Parker, de man die lachend naar de microfoon loopt om een mediaverklaring af te leggen over zijn dochter Emily, die bij het Sandy Hook schooldrama om het leven zou zijn gekomen. Hoe kan een man lachend naar de microfoon lopen, om zich aldaar zichtbaar te gaan opladen en een ‘verdrietige’ houding aan te meten..? Kan het zijn dat zijn dochter dan helemáál niet is omgekomen, vraag je je af.. Want je kunt immers in deze situatie toch alleen zo intens lachen als je geen heftig verdriet hebt om een zojuist vermoord dochtertje…?!

Er zijn nu foto’s van het bezoek van president Barack Obama aan Newtown voor de herdenkingsdienst op 16 december. Newtown is zoals je weet, het plaatsje waar het drama zich afgespeeld zou hebben. En wat blijkt..? Het meisjes, de dochter van Robbie Parker, blijkt kennelijk bij president Obama op schoot te poseren..! Nota bene in dezelfde kleding, waarmee ze op een ‘familiefoto’ van Robbie Parker’s gezin te zien is..!! Officieel zou op de foto waar Obama met de familie poseert (ook weer lachend…!) natuurlijk de andere dochter te zien moeten zijn. Maar is het is toch duidelijk, kijkend naar bijvoorbeeld de scheiding in het haar van het oudste meisje, dat we hier over hetzelfde meisje praten. Emily, zoals aangegeven op de foto hieronder, op de familiefoto..

Kijk zelf naar deze video:

51 gedachten over “Had Emily Parker een tweelingzusje..?

 1. Er is teveel toeval rond het hele gebeuren en onze planeet is gekaapt door mensen die alleen uit zijn op geld en macht. Hopelijk wordt deze misleiding deze keer eens boven water gebracht zodat iedereen meer op zijn hoede kan zijn . Vraag jezelf maar eens af wat is waar van de informatie die je voorgeschoteld krijgt, niet veel als er geld aan verdiend kan worden .Hopelijk wordt 2013 het jaar van de waarheid .

  1. Wat ze vergeten te vermelden is dat kinderen op de kleuterschool tegenwoordig verplicht zijn een kogelvrij vest te dragen . En een kuisheidsgordel .

  2. Plus : Obama is een tijdsreiziger die dit allemaal al aan zag komen , zodoende ging hij voor de schietpartij al even op de foto met een potentieel kinderlijk iemand . Kinderlijk , dat woord kennen ze al te goed in Irak .

 2. Tijdens de eerste golfoorlog fronste ik met mijn wenkbrauwen.
  Moord op Pim Fortuyn vond ik verdacht na de uitspraak van Wim Kok,
  9/11 bracht me tijdelijk van mijn stuk, totdat ik er meer over leerde
  Daarna werden alle acties zoooooo transparant
  Het lijkt wel of tbtb een visitekaartje af willen geven met een boodschap.

  1. Kom op zeg, na duizenden jaren te zijn bedrogen vanuit Rome door een mens die zich de “vertegenwoordiger van God op Aarde” noemt en dat ik dankzij mijn Vrije Wil zo ver ben gekomen dat ik me helemaal beVrijd van de van de Slavernij waarin ik en vele voorgeslachten voor mij hebben gevangen gezeten, moet ik opeens gaan geloven in een nieuwe Paus die zich ” I am a generational member of a Ruling Bloodline Family” noemt

   No way!

  2. En onder de dagenergie van de Krijger in de 13 daagse Tzolkin cyclus van de Maan met als thema Vertrouwen is de Rebel en Vrijheidsstrijder in mij nog nooit zo tot uiting gekomen als vandaag!

  3. De kern van het niet resoneren van het “Hidden Hand” verhaal spitst zich toe op de volgende getselde vragen en antwoorden:

   “If so, how do we become freemen?”

   You will never be ‘free’, for as long as you are incarnating on this planet. The very nature of your being here, is indication of that. There is a reason why you are here, and ‘here’ is very likely not really where you think ‘here’ is. How do you become free? By working out where you are, and coming to an understanding, of why you are here. You are fast running out of time to do so, before the coming Harvest. Those that don’t make it, will have to repeat the cycle.

   “Is the Messiah alive today?”

   There is no “Messiah”. Stop looking outside of yourself for ‘salvation’. Is there what you might call a ‘Christ Consciousness’ alive, then yes, in a manner of speaking. Though not in your 3rd Density (dimensional) awareness.

   Ik ben het er helemaal mee eens dat we de plicht hebben om uit zoeken waarom we hier zijn en ook dat we de Verlossing (Salvation) in ons zelf moeten zoeken en ook dat er sprake is van wat wij noemen “Christusbewustzijn”. Ik ben het daar volledig mee eens!

   Echter , waar wat voor MIJN Innerlijk Weten haaks staat op de visie van “Hidden Hand”is dat we dit alles NOOIT zullen kunnen vinden in onze 3 dimensionaal Bewustzijn. Dat bestrijd ik, aangezien ik VOEL/WEET dat het wel aanwezig is, alleen vaak nog in het VERBORGENE! En dan kun je wel in de Spiegel kijken en “Hallo” roepen, maar je kijkt dan in een geweldig groot MASKER als je nog niet in het VERBORGENE je Ware Zelf hebt gevonden!

  4. @ Dick
   Is het ervaren van het christusbewustzijn dan niet al een verhoging van frequentie? De shift is al volop bezig en manifesteerd zich juist in het stellen van vragen zoals jij doet hier. Immers met de beperkte oogkleppen op 3D bewustzijns programmas kom je niet eens tot het stellen van dit soort vragen!( zie we the sheeple).
   Dit impliceerd imo een reeds aanwezige verhoging van bewustzijn( hoewel nog net niet hoog genoeg om tot een werkelijk bevatten te komen)in jezelf.
   Volgens mij is de vraagstelling nietzozeer of het ooit ondervonden kan worden , maar met welke bewustzijns programmas het kan worden onderkent.

  5. Marcel, helemaal met je eens, we moeten misschien ophouden het dan te benoemen als een getalsmatige dimensie. Ik ben het helemaal mee eens dat het met Bewustwording van doen heeft! En zelfs die Woorden doen wellicht te kort aan het proces waarin we ons nu bewegen!

  6. @ Marcel, ik wil toch nog graag terug komen op de term “dimensie”. Ik heb hier vaker verteld dat ik een aantal jaren geleden een vliegtuigongeluk heb gehad in Ecuador, waarbij ik aan de dood ben ontsnapt, en ik het gevoel had dat ik toen een “shift”heb gemaakt in Bewustzijn. Ik ontmoette snel daarna een bijzondere vrouw, die mij in aanraking bracht met de Tzolkin ( de Maya kalender) waaruit ik veel heb geleerd over de “natuurlijke kalender”en het meebewegen daarmee. Zij bracht me ook in aanraking met het boek “De 4de dimensie” van Hans Peter Roel, waarin de Kracht van de Menselijke Geest werd behandeld en hoe de synchroniciteit ( de 4de dimensie) in je leven entree kan doen. En ik kwam in aanraking met een numeroloog, die me heel veel leerde over de betekenis van getallen. De laatste jaren heb ik de synchoniciteit heel veel mogen ervaren in mijn leven en vaak zag en voelde ik de magie van het getal 4 en veelvouden daarvan. Carl Gustav Jung heeft ook veel over de magie van de getallen verteld en hij kwam ook niet verder dan het getal 4 ( die staat voor de synchroniciteit = schijbare toevalligheid). Nu noem jij jezelf ‘Marcel in 5d”. Zit daar een wereld van beleving en bewustwording achter? Of is hier de wens de vader van de gedachte om naar een wereld van 5d toie te groeien? Wat dat dan ook maar moge zijn? Kijk, mijn reactie onder 9.5 heb ik precies gepost om 14:55. ik zie daarin gelijk een 555! En dat is voormij meer en meer een heeeeeeel heilig getal aan het worden! Zie jij daarin een verband met het toegroeien naar een hoger bewustzijnsniveau?

  7. @dick
   Wat begon als een geintje heeft zich verdiept tot een innerlijk weten . Oke dat had een tekst van jou kunnen zijn maar slaat op je vraag.
   In het besef dat wij deel uitmaken van het Al, is dus een toegroeien naar …….. niet echt van toepassing, eerder het leren herkennen van.
   Als wij alles dus al geinterneert aanwezig hebben maakt het getal dat je voor je D zet in wezen heel weinig uit.
   Ik ben echter begonnen met die aanvulling op mijn naam als reactie op de constante discussie over het verhogen van frequentie hier op de site , en het nalaten van werkelijke aktie daar omtrend. Vandaar ook dat de hele goegemeente over mij ( en paul) heenviel toen wij ons al in 5D verklaarde begin 2011. Mijn reactie daarop was “een ieder die met mij deze weg wil volgen rijk ik de hand , een ieder die mij wil tegenhouden schop ik zijn kop eraf”.
   Wat je aandacht geeft groeit , is mijn vaste overtuiging, dus wanneer je je verklaard in een hoger( hoewel dat niet exact de juiste woordkeuze is ) dimentie te verkeren zal je daar ook de akties bij moeten verrichten en dan blijft het dus niet alleen bij praten over.
   Dat dat een hele boel mensen boos heeft gemaakt en heeft doen denken dat ik me boven hen stel is niet aan mijn aktie te wijten maar aan de onzekerheid van de reactanten. Het is , en dat wil ik met nadruk beklemtonen, niet een verwijzing naar een verhoogde of overheersende status van mij ten opzichte van wie dan ook .
   Dus wat begon als een manier om de discussie achter me te laten en daadwerkelijk het dualisme te ontstijgen, gegoten in een de RNF waardige manier ,heeft zich voortgezet en is verworden tot een ( gerespecteerde?)nick.

  8. De analogie van de ui : De schillen afpellen tot je bij de kern komt . De ui zelf denkt daar anders over , die groeit vanuit zijn kern ( ziel )naar buiten toe .

 3. het gouden sikkeltje van de druïde is het pad van orkaan Sandy en de naam van Sandy Hook, kinderlijke mannen verkleed als nonnen TatOrt..
  hoe komt een vermoord kind uit den doden opgestaan een week later op de schoot van president Opapa terecht?

  http://users.telenet.be/Links1/images/Asterix-Obelix-Druide.gif

  http://offplanetradio.com/articles/2012/12/29/sandy-hook-ai-sleeper-activations-and-time-stream-manipulati.html#entry32298192

 4. Zie ook de handgebaren van de twee andere kinderen: het bekende satansteken. Bij een andere topic staat een link met meer hierover.
  Creepy lui, de (Lanza) Ad(d)ams Family is hier niets bij…

 5. Oh maar de duisteren laten graag steken vallen, ze zijn zo goed in het op een dwaalspoor brengen van de sheeple dat het niet leuk meer voor ze is als er niet een beetje spanning in laat zitten voor de scherpere observeerder.Het duivelse is juist iets dat door te laten doorschemeren waarvan je weet dat het tot eeuwig gissen zal blijven,omdat het niet te bewijzen zal zijn hoe het er werkelijk aan toe is gegaan.Want al zit je nog zo dicht bij de waarheid, het zijn complotters en gekken die zulke gruwelijke gedachten hebben,dus ongeloofwaardig! en dat is op zich weer lachen voor de duivels,zo worden mensen met een bepaald idee of theorie over een gebeurtenis,buitenspel gezet en publiekelijk belachelijk gemaakt, een duivels spel dus.

  Over de verschillende interviews met nabestaanden van Sandy Hook kan ik als ik puur op mijn onderbuikgevoel af ga, het deugd niet! het klopt niet hoe deze ouders reageren, zie geen dikke wallen van het huilen en de slapeloze nachten, geen verdrietige trekken op het gezicht, geen doffe blik,ik zie enge lachende gezichten, sprankelende ogen alsof er iets te vieren valt bijna, fris gebadderd en in het pak of nette jurk met make-up enkeurig gekamde haren,alsof er niets aan de hand is!!!Ik voel me erbij alsof ik in een film zit waarin niet menselijke wezens,psychopaten een rol neerzetten. Ook nog zo`n punt,ze hadden bewijs over het motief van de dader, maar je hoort er helemaal niets meer over, het wordt verder doodgezwegen.

  1. weet je iedereen die in een zekere positie zit die denkt dat dat voornamelijk door eigen inzet en verdiensten komt, ik help je uit de droom, het voornaamste waar je op geselecteerd bent, is of ZE je kunnen gebruiken, ik heb een aantal malen naar eer en geweten het beste uit mijzelf gehaald en ben toen op varkens schofterige wijze uit gerangeerd door een middenkader directeurtje die ‘vertrouwensmannen’ en peperdure advocaten kantoren gebruikten als mede mol in de werknemer z’n nadeel, dan praten we over ‘de zorg’ voor gehandicapten, en zogenaamde uit huis geplaatste jongeren en ouderen met een ‘verstandelijke beperking’, de tactieken die werden gehanteerd waren dusdanig ver beneden het laagste stront peil denkbaar dat vanaf dat moment ik het grootste deel van mijn menselijke naïviteit kwijt raakte, een ieder die tot op de dag van vandaag een veilige payscheck blijft toucheren van dit soort zwaar door de overheid gesubsidieerde gggristen tuig (Stichting Ph….. en Stichting koeien die loeien) is een minderwaardig mens met moedwillig oogkleppen op, iedereen weet het, tig collega’s die zogenaamd medeleven toonde maar achter je rug om haaks 180 graden omgedraaid voor hun eigen hachie kozen door naderhand Niets te doen en vooral Niets te zeggen… blijven zitten waar je zit en de ander kan barsten, doe dan niet alsof je begaan bent.

  2. Ben het helemaal met je eens Lida. Het is ongelooflijk, niet te vatten zo duivels. Het belooft niet veel goeds in de toekomst als hier geen halt tot geroepen wordt. Ik vrees het voor het ergste. En dit heeft niets met negatief denken of angstige gevoelens kweken te maken maar alles met de feiten en de brutaliteit waarmee het alsmaar door gaat en in steeds meer en meer overtreffende trap(pen). Dat het nu openlijk zo gespeeld wordt, dat geeft me namelijk zeer zeer misselijkmakende gevoelens en gedachten. “Vluchten kan niet meer”.

 6. eens met Lida

  goed om te realiseren dat we met elkaar het Veld maken waar dit soort obscene zaken in kunnen ont- & bestaan

  mi het enige wat we kunnen doen is dat Veld verbeteren door ons eigen huiswerk te doen; onze eigen shit aan te gaan en het Licht te manifsteren, ipv allerlei ego-gedoe [incl verontwaardiging over obscene zaken]; zie ook http://www.youtube.com/watch?v=n2JISEATisI

  Ken Wilber geeft een interessante synthese tussen de Dharma/non duale grond [het Licht] en het duale/karmische domein, waarin we zaken als Sandy Hook willen voorkomen op http://www.youtube.com/watch?v=3E8CAWawn2g

 7. Als mijn kind zou worden vermoord zou ik niet meer aanspreekbaar zijn. Zou ik de wereld vervloeken. Zou ik niemand vertellen hoe ik er over denk. Zou ik zeker niet worden gefilmd door wie dan ook. Zou ik alleen maar heel veel verdriet hebben. Zou ik zelf voor een groot deel sterven.
  Misschien zie ik het verkeerd hoor. Maat iedereen die anders reageert dan ik hier vertel is in mijn ogen geen mens of duidelijk een oplichter.
  Iedereen kent wel de verhalen van mensen die na 40 jaar nog steeds treuren om het verlies van een kind. Dat lijkt me normaal. En als het dan ook nog eens vermoord is.
  ??????

  1. Ik voel het exact zo, Selene. Je beschrijft de enig mogelijke verbeelding: die van de menselijke gevoelens, de menselijke reactie.
   Verdraaiing of misbruik hiervan, valt zeker door de mand voor iemand die helder ziet.

   Een dame die zeer bijzonder werk heeft verricht (om ons te helpen uit onze droom te komen (wakker worden): http://www.youtube.com/watch?v=QdVMemHnv-U

  1. @mrpettjo. Blijft natuurlijk wel morbide. De jurk van het dode zusje volgens jou? Zou kunnen maar ook weer niet normaal. Verder begrijp ik er ook niet veel van maar dat maakt ook niet meer uit denk ik. Het klopt gewoon niet zoals het zou moeten kloppen lijkt mij.

  2. Het klopt m.i. niet wat je hier zegt: het is wel degelijk Emily Parker op schoot bij Obama. Kijk maar naar de scheiding in het haar. Het zusje links bij Obama is het middelste zusje. Tenminste, zo zie ik het.

  3. @ selene
   Bij ons thuis was het zeer normaal dat kleren door de jongere broers werden afgedragen, om dat nou morbide te noemen?? Ik voor mij heb dat nooit zo ervaren , al vond ik soms dat de mode verandert was in de tijd die ik nodig had om het een en ander passend te krijgen , en ik derhalve voor gek liep( puntschoenen ). 😉

  4. Marcel, was je jongere broer dan dood? Nee toch hoop ik. Wij droegen de kleren van neefjes en nichtjes en onderling werd er ook doorgeschoven ja. Zo ging dat vroeger.
   Maar hier zou het zusje niet meer leven? Dat vind ik morbide. Mijn gestorven broertje zijn doopjurk is zelfs niet door gegeven. En dat was een kostbaar iets in die tijd.

  5. @ selene
   Denk niet dat ze bewust de kleding van het gestorven meisje hebben aangetrokken toch. Als ze dat al een tijdje heeft aangehad vanwege dat oudere zus eruit gegroeid was en het dus ‘haar kleertjes ‘zijn geworden , gooi je het toch niet onmiddellijk weg omdat de oudere zus dood is en het ook heeft gedragen, kom op zeg. Die oudere zus is er niet in gestorven !

  6. @ selene
   Het ging mij niet om het gelijk hoor 😉
   Maar wilde wel even het gevaar van te vlotte conclusies aantippen.

 8. Kijk op de vidio de leeftijd verschillen tussen de kids.
  De middeltje is gestorven ivm met de schietpartij of ik moet me sterk vergissen in de tekst hierboven.
  Dan moet de leeftijd verschillen groot zijn van de gene die nog leven.
  En als ik goed kijk zijn de leeftijds verschilen hier in deze film vrij klein.
  Ik neem aan dat of er ene tweeling in het spel zit of ,,, de “complotters” hebben weer voor de zoveeltse maal gelijk.

  1. als je kritische vragen hebt, dan krijg je als antwoord, met luid applaus en gelach van laffe collega griezels, dan krijg je als antwoord van een non human Vampier sport verslaggever Creep 1e klas type von Rompuy, een publieke oproep op CNN TV om jou en je familie af te laten schieten… ;

   Piers Morgan and Guests Call for Shooting Alex Jones
   http://www.youtube.com/watch?v=IbV2eYla_b8

  2. Willie, de video is al weer verwijderd.. Het zou het ultieme bewijs zijn, of dat IS het.. Een video die 1 maand voor de ‘shooting’ al op het internet wordt geplaatst…? Of wellicht in de wacht met een plaatsing/publicatiedatum…! (Zoals we dat met WantToKnow ook kunnen doen.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.