Advertentie

Alle US-presidenten familie van 1 Engelse koning..?!


x

Het is het verhaal van de Koning van Engeland, John ‘Lackland’ de Plantagenet, die in 1166 de Engelse troon besteeg. Zijn bijnaam was ‘Lackland’, omdat hij ook wel de koning zonder land werd genoemd. Maar was hij in staat om ervoor te zorgen, dat in het jaar 2011 nog stééds een rij van familieleden het voor het zeggen heeft, als heersers van de voormalige Britse kolonie, de Verenigde Staten van Amerika..! Of speelt er achter dit verhaal iets veel fundamenteler..? Je zou toch zeggen dat een dergelijk koning zo’n zeggenschap niet kón hebben. Hoe het ook zij, het verhaal is té boeiend om er geen aandacht aan te besteden.

En natuurlijk begint het verhaal niet bij deze koning, hij heeft zichzelf ook niet op de wereld gezet natuurlijk.. Maar het 12-jarige meisje uit de VS, voerde haar speurtocht tot hem terug.

Een doofpot..? Nou ja, ik weet niet of jij het verhaal al kent, wij in ieder geval niet. Wij wisten inderdaad alleen, dat zo’n 22 presidenten familie van elkaar zijn. Maar het FEIT dat ze ALLEMAAL (op één na..) uit dezelfde familielijn stammen, is natuurlijk zéker aanleiding tot een dieper onderzoek. President Barack Obama is de 44ste president en daarmee is dus het aantal presidenten dat nu officieel door familiebanden aan elkaar gekoppeld is, op bijna het dubbele..! Een nader onderzoek lijkt zéker op zijn plaats, want van de presidenten zélf hoor je er niets over; dús een ‘geheim’ dat waarschijnlijk en vooral niet in de publiciteit dient te komen..

81 gedachten over “Alle US-presidenten familie van 1 Engelse koning..?!

 1. Zeer interessant verhaal , maar een beetje erg teleurstellend dunnetjes qua feiten . 🙁
  Brengt deze jongedame later nog iets meer info naar buiten ?

  1. Zij gaat een glanzende carrière tegemoet..! Naar verluidt.. Vertelde mij iemand…

  2. He lastig die zonnebril, ik kijk altijd graag mensen in de ogen wanneer ze praten.

  3. Mirakel, misschien draagt zij die zonnebril niet voor niets? zij was toch ook familie van…? In de ogen zijn kenmerken te zien:-) Net als in die van mij en vele anderen die je dagelijks op de t.v. kunt aanschouwen

  4. Ja, want ze zegt ook, dat zij zelf ook uitgezocht heeft een afstammeling van deze familie’s te zijn. Daarom was ik ook benieuwt 😆
   Het schijnt dat wij enorm veel rassen genetisch in ons hebben. Er is destijds mogelijk met genen geëxperimenteerd om van ons een werkvolk te maken. Ik zeg wel ons, maar eigenlijk is ons lichaam w.s ook maar onze huls en komen we w.s allemaal overal vandaan om het te bewonen. Het gaat erom wat erin zit volgens mij.

 2. Are You Related Too?
  Find out if you’re related to the presidents too. Come join the Club and upload your lineages.

  Deze tekst maakt me heel voorzichtig, en dan een leuk promogirltje om het allemaal speels te laten lijken…. Ben ik net ff te paranoia voor.

  Groet,

  Dzyan

  1. Wel, als reptiel meldt ik mij hier maar ook op deze site reageert niemand……. Blijkbaar zijn wij ook al eeuwen onderdeel van de mensheid:-) Zonder dat wij dit overigens zelf geweten hebben. Kijk eens goed naar het promotiefilmpje van de NCRV. Volgens hen horen wij hier allemaal…….., Kijk goed naar de personen en beken hoe blind ook de mensen op WTK zijn… misschien inclusief jezelf?

  1. De verloren zonen en dochters, de afgezanten kindertjes van jaloerse god Jaah Ach en WEe zijn nog steeds onder ons, planeet X heeft zoveel rampen veroorzaakt dat hele volkeren op de vlucht moesten, de druïdes van Asterix in Engeland, dat zijn ze zeggen ze, die hebben ook de grondslag voor onze fiat banken papier wereld in elkaar gesleuteld, geld en energie uit het niets toveren, het zijn Magiërs, ik heb iets met ze, ik ben ook altijd verplicht en geneigd om Iets uit het Niets tevoorschijn te toveren.

   Doe je nog mee met ons studie klasje voor beginnende Magiërs Dawn? je wordt inmiddels node gemist in de wekelijkse Farrakhan mis van Missie cruising smiley missile en mij en nog meer Mensen, alleen is maar alleen en een huwelijk bestaat in meerdere verschijnings vormen.
   Sommige dingen kunnen en mogen niet zomaar Verloren gaan door twijfelachtige interventies van derden achter de donkere gordijnen, daar waar zelfs ik met mijn tentakels niet bij kan.

   Ingewijden mijden en houden alles voor zichzelf op de tennis club voor beter bedeelden, zo fiets ik nog regelmatig door het dorp van mijn jeugd, daar waar het zinderde en broeide na school tijd in de verboden uurtjes van het tc clubhuis achter de bungalows van de beter bedeelden, het Brian Ferry gedoe tussen de klassieke jaguars, ik had toen de codes nog niet, het zat in de lucht en ik mocht niet mee doen, nu nog niet, dat schrijnt, dan moet je wel Shriner worden, het alles overkoepelende als genoegdoening voor aangedaan leed, ik wist net meer dan goed voor me was, toen ook al, weten wat je mist, dat is het ergste, ik dacht dat we die tijd aan het ontgroeien waren?

   Jah ook toen was ik chronisch chrono onlogisch verliefd, op die donkere ene van de andere stam, dat zal niet getolereerd worden, mijn passioneel overloopje deed de toorn van de heersers van de hemelen over mij komen, en nog… Je kunt me alles afnemen behalve mijn wereldje…

   Quote:

   Nibiru and the lost tribes of Israel connection, The Kolbrin Manuscript, The British Isles;

   ” Whatever happened to the ‘Ten Lost Tribes’ of Israel?

   A reasonable question to ask if you’re into studying migration patterns of ancient people. According to the late historian Glenn Kimball the tribes (descendants of the Exodus) were never really lost at all, so what gave Kimball the confidence to say this? Quite simple, the Lost Tribes can be found deep within the Kolbrin Manuscript.

   Kimball studied the Coelbren text for many years and ultimately came to the conclusion that: “the Kolbrin can rightfully be called the lost Bible of the Ten Lost Tribes.”

   In my latest installment I will address the Lost Tribes connection with the Kolbrin Manuscript by outlining the following points: Supply evidence the Kolbrin Manuscript and Coelbren Alphabet are authentic.

   Follow the Lost Tribes migration and settlement within the British Isles, taken from the Kolbrin text.
   Uncover details within the Kolbrin Manuscript to support at least one seafaring journey to North America.
   Divulge warnings from the Lost Tribe prophet – Elidor – linking his prophecy to a returning celestial object called the Frightener (or Destroyer). You will be surprised who he really is. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_91.htm

   Brian Ferry & Roxy Music – Avalon
   http://www.youtube.com/watch?v=5RpPBCiSTac

  2. Onze god doet altijd meer dan goed voor ons is.
   Beetje Overijverig.
   Zealous Zielig Ziedend Spiedend Jealous het gaat maar door er komt geen einde aan, driftig op drift en overal aanspoelen.
   Wild om zich heen maaiend en iedereen vermanend.
   Qanna, qana, Can, het ken net zeggen de Friezen het volk van Freya.
   De vader van het Vati Can.
   We horen nergens bij en missen altijd iets, dat ene.
   Alles heeft met ons te maken en toch horen we er niet bij.
   Daar zorgen de gesloten clubjes wel voor, de boeren burchten knurften burger families.
   Die tolereren geen inmenging van vreemden.
   Dus ontwikkelen wij ons eigen taaltje en codes, een mengeling van plaatselijke dialecten en gewoontes.
   Overal pikken wij wat op.

   Nergens een vast onderkomen laat staan een inkomen, sjaggeren en sacherijnen en Shrinen, dat is wat ons te doen staat, dat is de Synthesis, Iets uit het Niets.

   Quote Wiki:

   ” In general, the noun synthesis (from the ancient Greek σύνθεσις, σύν “with” and θέσις “placing”) refers to a combination of two or more entities that together form something new. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Shrine

   En muziek maken, dat heelt de wonden van onze gewonden, de uitgestotenen.
   Iedereen denkt dat Wij alles hebben en rijk zijn, dat zijn we ook, wij slijpen de diamanten van de toekomst.
   Voor iedereen die een ster wil zijn, als je de X factor maar hebt.
   Ontken mijn bestaan en je veroorzaakt een groot probleem.
   Negeren is vragen om geregeerd te worden, dat wat er zogenaamd niet is zal zich via omwegen kenbaar maken.
   Is het niet links om dan maar rechts om.
   Het tijdpad is onbepaald, alles duurt zolang het duurt, tijd zegt niets alleen erkenning van mijn bestaan.
   Verneder mij en ik word sterker dan een groot Europa.
   Ook wij zijn een deel van jou kortzichtigheid, wees eens bereid om buiten het bekende paadje reiken.

   Laat zien dat je 1 van ons kan zijn, anders beteken je niets, dan lopen we overal over heen zoals er ook altijd over ons heen is gelopen.
   Een klein gebaar, dat is alles, maar zelfs dat zit er meestal niet in.
   Dat maakt wanhopig wanstaltig wantrouwend maar oozoo ontheemde zielen wederom ontdekt vertrouwd.
   Wij weten niet beter, jullie denken alles te zijn en alles te hebben, wij weten wel beter.
   In the End is de vraag willen wij wel delen.

   Quote:

   ” This warrior god Yahweh was not only Jealous but Zealous, as his name is rendered in Young’s Literal Translation:
   “…for ye do not bow yourselves to another god – for Jehovah, whose name [is] Zealous, is a zealous God.”
   (Exodus 34:14)

   In fact, the same word in Hebrew is used for both jealous and zealous, although is transliterated differently, “qanna” being jealous and “qana,” zealous.

   As El Elyon was but one of the Canaanite Elohim, the Most High God, so was “Yahweh,” as “El Qanna,” the Jealous/Zealous God, which is why in the Old Testament he keeps sticking his nose in and shouting at everyone. The title “Jealous/Zealous” is also appropriate for a god represented by a volcano, as was Yahweh by the smoky and fiery Mt. Sinai.

   Hence, Yahweh’s followers themselves were intolerant and hotheaded zealots. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_jehovah06.htm

   Exodus! Movement of jah people!
   http://www.youtube.com/watch?v=Uo9wt22cjq8

  3. @MMD; Zeker interessant. Dat er meer gaande is dan ‘wij” weten is duidelijk.
   Voor zover ik begrijp is geen minister maar een dominee, klein vertaal foutje denk ik.

   Ook Zaplog heeft een stuk over hem staan, moet me even verdiepen in deze “dominee”. Is wel kei en keihard naar N-obama.

   @ HyperA; Doe me uiterste best om je stukken te begrijpen….ppfff:-)

   @Guido; Valt me op dat verschillende stukken niburu/Elenin/whatever, terugkomt. persoonlijk weet ik dat het ook gaat gebeuren. Is het mogelijk hier een onderwerp/forum over te maken?

   Grt
   Marc

  4. Ja het klopt, hij schijnt een dominee te zijn. Elders in een youtub heb ik gezien dat hij in naam van v.metsel. dat boek wat hij op het laatst omhoog houdt in het filmpje zou promoten. Ze maken er volgens mij een bijnzonder spelletje van wat desinformatie verspreiden heet jammer genoeg.

  5. @Hyperalert,

   Natuurlijk doe ik nog mee maar wel ietsje meer op de achtergrond. Anderen moeten ook de ruimte krijgen. Soms heb ik wat afstand nodig om de dingen weer scherp te krijgen. Met mijn neus overal bovenop vertroebelt mijn blik. Afstand schept een ander perspectief. Verder heb ik het idee dat we zo steeds dezelfde mensen bereiken; waar blijven al die nieuwe wakkeren? Zijn die er wel en zo ja – waar dan?
   Alles is nog als vanouds, vandaar dat soms de twijfel bij mij toeslaat.

  1. Net als de Europesche adel, ook zij stammen af van dezelfde bloedlijn (ook wel Nephilim genoemd….) Heb ik even pech, blijkbaar ook in mijn bloedlijn. Hoop dat het inmiddels voldoende verdund is:-)

  2. @Hyperalert, zat het ook niet in jouw bloedlijn? Ik heb een streepje naar beneden in mijn iris van beide ogen onder mijn pupil, gezien door mijn zoon maar zelf nooit alert op geweest. Teken van de Nephilim of moet ik zeggen van mijn reptiele achtergrond?

  3. Heus niet alle mensen met deze kenmerken zijn slecht. zou wel heel zwart wit zijn. We hebben het vaak over een bepaalde club.

  4. dank je wel Mirakel, je kunt je zelfs afvragen of deze “mensen” niet juist het goede hebben gewild…

  5. Dat zou kunnen wat jij zegt. Wij geven tenslotte misschien ook veel van onze macht weg. Wij hebben al ons geloof gevestigd op bronnen buiten ons, en niet op ons goddelijke zelf, ons eigen kunnen en zijn. zo blijven we uit de slachtofferrol.;-)

  6. Klopt van de Reptilian Annunaki , David Icke legt dit uit in de Lion sleeps no more . Ze houden deze bloedlijn bewust in stand en hebben geen emoties als normale mensen en hebben een doel zoveel mogelijk mensen uit te roeien , Georgia guidestones staat op dat doel is bevolking van 500 miljoen .
   Langzaam worden we vergiftigd daar hoe je maar voor omhoog te kijken .
   Bush en Kerrie zijn lid van Sculls and Bones waar rituelen plaatsvinden die het daglicht niet kunnen verdragen .
   One world government is het doel , eerst sadam , toen khadaffi en nu is Rusland aan de beurt om oorlog mee te voeren om dat te bereiken . government betekent ook letterlijk in het latijn , To control your mind .
   Lukt aardig met televisie programs .
   Je moest eens weten hoeveel het brein oppakt 88 % is onbewust en daar word gretig gebruik van gemaakt
   De hele geschiedenis is een leugen en de Annunaki hebben de pyramides gebouwd , daar ligt onze geschiedenis en die hebben de mensheid genetisch gemanipuleerd , vandaar de meerdere junk Dna en ons reptilain brein, zoek maar na .
   Bijzonder vreemd toch dat er een pyramide gevonden is in de Bermudadriehoek van 300 meter lang , 200 meter hoog die zich 100 meter van de zeebodem begeeft ! De diepte daar is 2 km .
   Zoietszou de ontdekking van de eeuw moeten zijn want hij is nog groter dan pyramide van Giza en van puur kristal .
   Giza ligt ook exact in het middelpunt van de planeet moeder aarde , hoe in hemelsnaam konden ze dit weten als ze alleen op de grond zouden staan ?! Nu kun je dit exact na berekenen met de lengte en breedte graden .
   Vraag jezelf maar eens af waarom dit niet groot nieuws is van de kristallen bermuda pyramide en vergeet ook niet te stemmen , LOL

 3. “O, ‘k zing nu van een domme man,
  een man die weinig kan,
  de engste man van Engeland
  hij noemt zich koning Jan

  Hij zit gewoon op een hoge troon
  en zuigt de mensen uit,
  hij heft lukraak belastingen,
  hij haalt ons onderuit

  Hij houdt ons in de houdgreep,
  hij houdt ons in de tang,
  maar zijn troon staat altijd op één oor,
  die houdt ie niet meer lang,
  want het volk is een olifant
  en hij is maar een mug,
  en we hebben nog altijd Robin Hood,
  die steelt het geld terug.”

  Gevonden op http://www.scholieren.com/werkstukken/13990

  1. OP De wereld draaft door:

   Nieuwe ontwikkelingen Elenin nadert veel dichterbij!

   Nieuwe ontwikkelingen naarmate Elenin (planeet X, Niburu) naderd zien we dat de komeet toch dichterbij komt dan eerder gedacht. Waren de eerste berichten dat de Komeet of Dwergster rond september het dichtste bij zou zijn, Nu is duidelijk dat het 15 oktober 2011zal zijn. (zie animatie video van nasa) De afstand tussen ELEnin en de Aarde is dan nog maar 35 miljoen kilometer. ( ter vergelijking de maan en de aarde staan 0,5 miljoen kilometer uit elkaar)

   Op 11 maart 2011stonden de zon, de Aarde en ELEnin op één lijn. Ondanks de grote afstand zou deze samenstand de aardbeving bij Japan kunnen hebben veroorzaakt. Dat heeft te maken met zogenaamde ‘magnetische poorten’ die de Aarde en andere planeten op onzichtbare wijze met de zon verbinden(zie website NASA). Als hemellichamen op één lijn staan versterken deze magnetische verbindingen elkaar, wat volgens sommigen zware aardbevingen tot gevolg kan hebben.

   Onderstaande video is een toont beelden waarop de nadering te zien is . Regelmatig staat de animatie stil staan, zodat de datum en de stand van de planeten in verhouding tot de komeet rustig kan worden bestudeerd.
   30 november Aarde getroffen door laag van puin

   Zie bijvoorbeeld de datum dat Elenin op de baan van Mercurius komt (de aarbeving in japan vond die dag plaats). Daarnaast de datum dat de “komeet” het dichtste bij de Aarde is (15 okt 2011) . En vervolgens wanneer de Aarde de baan van de “komeet” kruist. (30 november 2011)Die datum is bijna net zo belangrijk als deeerder genoemde datum, omdat de “komeet” een staart van puin achter zich aansleept waar de Aarde doorheen zal gaan.
   Betekenis

   Elenin heeft zijn naam de danken aan de Russische amateur-astronoom Leonid Elenin. Die komeet op 10 december 2010 ontdekte. Hij vond de komeet op vier opnames van een 45 centimeter-telescoop van het observatorium International Scientific Optical Network in Mayhill

 4. Interessant verhaal, doet me denken aan het boek “het heilige bloed en de heilige graal”waarin de familie Plantagenet gelinkt wordt aan de Merovingen.
  Maar Baigent, Leigh en Lincoln komen er ook niet helemaal uit. In ieder geval past het wel in de lijn van de oude machtshebbers van de ‘oude wereld’ die nog steeds het roer in handen hebben.

  1. Ja de D’avincie code die eigenlijk mogelijk op deze groep slaat. Ze denken ook dat ze afstammelingen van Jezus zijn.

 5. Thomas,die van Aquino die begreep het wel! Ik heb er wat langer over moeten doen.
  Maar mens zijn is eigenlijk zo leuk!En weet je eigenlijk maakt het me allemaal géén ene bal meer uit of al die presidenten in dezelfde bloedlijn zitten.Ze doen maar! Onderdrukking en het gevoel van machteloosheid zit in je,maar als spiritueel wezen kun je nóóit onderdrukt worden en machteloos zijn.
  Ken jezelf,wees jezelf en ben trouw aan jezelf.

  De mens is een spiritueel wezen,
  dat om werkelijk spiritueel te kunnen zijn,
  een lichaam nodig heeft.

   

   

  -Thomas van Aquino (filosoof, theoloog 1225-1274)

 6. @Dawn,

  We mogen hopen dat er meerdere wakkeren zijn, ik weet het ook wel zeker. Maar wakkere (verlichte) mensen hoeven niet altijd meer te reageren, omdat ze zich meer naar het positieve richten, liefde en licht vergroten, wat aandacht krijgt dat groeit, dus waarom het negatieve uitvergroten?
  We weten immers dat wij met ons allen deze wereld hebben gecreëerd, zodoende kunnen wij de duisternis oplossen door bij onszelf te beginnen en minder naar anderen te wijzen/oordelen en veroordelen.
  Laat niet onverlet dat het onrechtvaardige onder de aandacht moet worden gebracht, maar hier kan een ieder mee doen wat hij of zij denkt te moeten doen. Steeds maar met onze vinger te blijven wijzen naar alles wat fout is lost niks op.
  “Verbeter de wereld en begin bij jezelf” is voor mij een groot motto. In wezen zijn we allemaal gelijk, maar de omstandigheden zijn ongelijk, maar elk mens wil aandacht, respect, waardering en liefde.” Iedereen behandelen zoals jezelf behandeld wil worden,” brengt ons al een heel eind verder.

  De illusionaire wereld schenk ik niet zoveel aandacht meer, ik merk dat ik dan meer bij mezelf kan blijven, me
  vrolijker voel en er meer vreugde op mijn pad komt. En volgens mij is dat de bedoeling van ons leven. Deze spreuk van Rabbi Nachman van Bratslav heeft mij altijd al aangesproken: ” Het vinden van de Ware Vreugde is de moeilijkste van alle spirituele opdrachten. Als de enige weg om jezelf vreugde te schenken het doen van dwaze dingen is, doe dat dan.”

  Met liefde Alice

  1. @Alice
   Dat heeft mij goed geraakt, je hebt namelijk gelijk. De vreugde is er een beetje uit omdat ik niet echt meer kan genieten met zoveel aardse problemen. Door handelen van anderen ervaar ikzelf problemen en het is alsof ik daarom niet meer mag genieten van het leven. Bedoel het niet suicidaal ofzo maar als ik hier niet nog eens terug hoef te komen dan laat ik het graag hierbij. Dan te bedenken dat mijn leven echt de moeite waard is – zo dubbel. Hoe kan je je ogen sluiten voor het leed, mij lukt het niet. Inderdaad is de spreuk van Rabbi Nachman meer dan waar. Ware vreugde en dan niet de geforceerde, hoe kan je dat vinden als je je ogen open hebt?
   Weer iets nieuws om over na te denken.
   Dank je wel Alice~

 7. Als laatste, wie waren de Medici? Angelieke geboorten of wel “van het volk der Engelen” Waar kwamen de Engelen vandaan denken jullie?

  Veel kunst is ontstaan vanuit de familie de Medici, net als een aantal Pausen. wie was dan Botticelli, Michelangelo en vele andere kunstenaars volgens jullie? Mijn favoriete schilderij is Venus van Botticelli, hebben jullie misschien ook een favoriet die te maken heeft met de grote groep kunstenaars die beschermd werden door de familie de Medici?

  Hoe zit het met Maria Magdalena, die zo vaak werd afgebeeld door deze kunstenaars? Kan het niet zijn dat onze patriarchale samenleving de vrouw verworpen heeft en door het volk der Engelen (of zijn het reptielen……… of Nephilim, de engelen die nedergedaald zijn naar de aarde) weer in ere hersteld zijn om zo te proberen het natuurlijk evenwicht te herstellen?

  Hoe zit het met de muziek van Mozart, die als kind al belangrijke muziek schreef? Is er geen helende werking aan zijn muziek toegeschreven? Wie was Mozart denken jullie? Was hij een mens?

  Waarom is afstamming van één familielijn of van de Annunaki per definite slecht? Wie waren de Annunaki? misschien de Engelen die juist de vrije geest aan mensen hebben gegeven en gezorgd hebben voor het evenwicht wat door de mens al eeuwen lang verstoord is door vrouwen als niet menselijk te betitelen? Nog steeds gebeurt dat anno 2011. Deze jongedame heeft de vrouw in ere hersteld door ook te kijken naar de vrouwelijke lijn, immers de geboorte uit een moeder is zeker en uit een vader geenszins. Wie zegt dat de naamgever ook zeker de bevruchter is geweest van het kind? Nu kan men dat aantonen door genetisch onderoek maar in onze geschiedenis was alleen de moeder zeker…..

  Dit is een bericht aan alle vrouwen die deze site bezoeken!

  1. Mathilde: de feitelijke smelkroes die heeft plaatsgevonden tussen alle sterrenvolkeren hier op Aarde is niet meer te herleiden, naar mijn idee. Wat maakt het uit wat er in je bloedlijn zit; wil je het veranderen dan? Is het niet slimmer om jezelf te observeren, je gedrag, je gevoelens en deze als voorbeeld te nemen van je ‘herkomst’. Inderdaad, zoals je zegt: ‘Waarom is afstamming van één familielijn of van de Annunaki per definite slecht? Wie waren de Annunaki?’
   Helemaal goed hoor, naar mijn gevoel. Of zoals een oud-Hollands spreekwoord zegt: ‘Je moet niet alle Annunaki over één kam scheren’.. 🙄
   Ik geloof wel dat er een paar rovers tussen zaten, maar er zijn ook ‘ingekeerde’ Annunaki..! Ze lopen hier ook op Aarde rond nog steeds, in nieuwe menselijke lichamen, in andere ‘vermommingen’..!
   Lees het verhaal/artikel hier op de site over de atlasprofilax. Dan zie je waartoe ze in staat waren.. Het menselijke lichaam zodanig te manipuleren, dat je al vanaf je geboorte een achterstand opliep. Maar is het niet zoals het liedje van Johnny Cash, ‘A boy named Sue’..??
   Je kind kastijden om het te laten groeien, om het wakker te laten worden, door de prikkels die je het geeft. En kijkende naar een groot deel slapenden in ons aller omgeving, hadden ze hun werk wellicht nóg beter moeten doen..

  2. @Guido, het gaat niet alleen over afstamming maar veel meer over het menszijn en de rol van de vrouw waardoor een disbalans is ontstaan in onze wereld. Jammer dat je daar niet inhoudelijk op in gaat maar het af doet in de trant van onze afkomst betreffende sterrenkinderen… heb je mijn boodschap wel begrepen?

  3. Ik kan het dromen Mathilde..! Bram was een bijzonder spiritueel mens. Dank voor de tip anyway. Kijk je ook bij het artikel over de atlas..?
   We zitten nu gelijktijdig te reageren: Ik vind wel degelijk het Maria Magdalena-verhaal heel goed. Dat is ook de reden dat de Joden de vrouwelijke lijn aanhouden voor het ‘Jood-zijn’. Een Joodse man krijgt pas Joodse kinderen, als hij een Joodse vrouw huwt en er kinderen bij krijgt..
   Hier een paar artikelen van deze site over het vrouwelijke: http://www.wanttoknow.nl/overige/leven-in-resonantie-het-vrouwelijke-principe-in-de-praktijk/
   Over Maria Magdalena gesproken: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-maria-magdalena-code-inspirerend-en-veelzijdig/

   Heel mooi om te lezen is dat er een duidelijk doel aan alle menselijke ontwikkelingen ten grondslag ligt. Namelijk het openen van ons hart, een ontwikkeling naar eenheidsbewustzijn en uiteindelijk het kunnen ervaren van onze Goddelijkheid op aarde.

  4. @Guido, wel er is hier duidelijk sprake van synchroniciteit. Ik plaats de link van Bram Vermeulen en mijn reactie en ga daarna kijken bij jouw link. Tot mijn verbazing zie ik in het door jouw gekoppelde artikel ook een verwijzing naar “In den Beginne” van Bram Vermeulen:-) Thanks!

 8. Gevoelsmatig herinner ik mij steeds meer dat wij als zielen uit een bron komen, Toen deze bron Het Christusveld (bewustzijn)besloot om te ervaren wat afgescheidenheid was, splitste het Christusveld zich op in twee energie velden, mannelijk en vrouwelijk en zo begon de eerste afscheiding.
  Dit is miljarden jaren zo gegaan en zo zijn wij beland in deze 3de aardse dimensie, wij hebben dus al vanaf de bron verschillende soorten bewustzijn ervaren.
  Ook in de 5de dimensie zijn we al geweest allen herinneren de meesten van ons dit nog niet.
  Maar als wij als mens weer terugkeren naar de 5 de dimensie dan kunnen wij weer volledig bewust creëren.
  Toen wij hier in de 5de dimensie waren denk maar eens aan atlantis, lemurie, en de plaatsen waar wij ook woonde zoals mars en de maan en nog velen anderen planeten.
  Toen konden wij Piramide`s maken plaatsen zoals nu nog zichtbaar zijn zoals bv Stonehenge en dat allemaal door middel van gedachtekracht, nu staan wetenschappers nog steeds versteld hoe dit alles is gemaakt en door wie.
  Maar doordat wij verder afdaalde tot waar wij nu zijn beland, herinneren wij het bijna niet meer.
  Wij als mensheid hebben dit zelf gecreëerd om zo ver af te dalen totdat wij niet meer wisten wie wij ten diepste zijn.
  Dus nu ik dit weer weet vind ik het ook grappig dat de zelfde mensen die eerst met hun gedachtekrachten piramide`s hebben gebouwd en een stonehenge hebben gecreëerd, nu er naar staan te kijken en niet begrijpen hoe dit is gemaakt.
  Maar nu we weer langzaam aan het ontwaken zijn en miljoenen mensen zich weer aan het herinneren zijn wie ze zijn komt alles weer aan het Licht.
  Het zal voor velen een soort van shock zijn of te veel ego, maar uiteindelijk zal iedereen hier op deze aarde weer weten dat wij God zelf zijn.
  En dit hier op aarde, allemaal hebben gecreëerd zodat wij er door al onze levens en ervaringen er weer achter zouden komen dat wij god zelf zijn.
  En straks komen wij er ook weer achter dat wij alle planeten zoals mars, de maan, en nog zo velen zelf plat hebben gebombardeerd met Atoomoorlogen die zich ook nu weer hier op aarde hebben voorgedaan.
  Velen denken dat de kraters op bv de maan niet kunnen ontstaan zijn door komeet inslagen om dat die niet diep genoeg zouden zijn, bedenk dan maar eens wat atoom bommen doen, maar daar denkt de wetenschap nog niet aan omdat ze deze materie nog niet kunnen bevatten.
  Wij zijn het zelf geweest die deze oorlogen hebben gecreëerd, en wij krijgen steeds weer de kans om het opnieuw te doen, daarom maak je steeds weer de zelfde situatie`s mee, puur en alleen zodat je het weer in balance kan brengen .En zodat je bewust word van de processen waar wij ons in bevinden en zo steeds bewuster worden (Verlichter).

 9. Beste allemaal,
  Ik heb een Amerikaanse schoondochter met, ahum, ook een adelijke achtergrond. Zij is geraleteerd aan Meriwether Lewis en die stamt weer af van de Engelse koninklijke familie en uiteindelijk, ja, de Plantagenets en nog verder (tot nog voor 300 na Chr.); trouwens ook Jefferson is aan hun familie gerelateerd; Jefferson heeft speciaal Meriwether Lewis de opdracht gegeven de Amerika in kaart te brengen samen met Clarke. Zit Ierse (joodse), Engelse en Franse adel in haar lijn van vaders kant. Van moeders kant Franse adel, ik meen Procter of Proctor en een andere naam die me niet te binnen schiet. Als je de lijn van haar vaders kant volgt komt de naam Meriwether heel vaak voor, zowel in voornaam als achternaam; dat ging blijkbaar in het verleden zo. Meriwether Lewis’ voorfamilie had als eerste hun domicilie in Virginia, waar meer adelijken neer “streken”. Ja, met het begin van de ontwikkeling van het nieuwe Amerika stroomden ook adelijken daar naar toe. Waarom? Dat kunnen jullie wel raden toch. Nog steeds maken dus bepaalde families (oude namen hahahahaha) daar de dienst uit zoals we ondertussen wel weten en al presteer je niks, toch gaan er allerlei deuren voor je open alleen al door je afkomst. Een heel verhaal en er is nog meer te melden maar dat is hier niet van betekenis.
  Wel heb ik verleden jaar 3 maanden vertoefd in de USA in Pennsylvania en vertoefd in die familie. Een en al intriges, gekonkel etc, waande me daar inderdaad qua familiecultuur in het verhaal van Hella Haasse “De Vrijheren van het Woud” of Vrijheren van het Woud” (dat weet ik niet meer precies) waarin ook een en al hofintriges beschreven worden; werkelijk onthutsend voor mij en ik heb er heel erg veel last van gehad. Het is een koude kille familie waarin steeds weer over hun afkomst werd gesproken (wat mij helemaal niet interesseert) en waarin geld en goederen (veel onroerend goed, juwelen in de familie) zeer belangrijk zijn.
  Nu mijn schoondochter: die heeft er helemaal niets mee. Zij is sociaal, gevoelig, spontaan, warm, inlevend en betrokken en kijkt overal dwars doorheen. Ze heeft altijd dwarsgelegen in de familie (ik bedoel dat zij zoveel mogelijk haar eigen gang ging) en dat wordt haar nog nagerekend door vooral haar moeder (echt een arrogante vrouw, vader aardig onder de plak) en de rest van de familie. Ze is nu getrouwd met een zoon van mij en hebben het absoluut niet breed met een uitkering (WAJONG) maar daar zit zij niet mee. Ze weet waar het werkelijk om gaat. Dus al vloeit er veel reptielenbloed in haar aderen (zij heeft net als de rest van haar familie van vaders kant de “koninklijke bloedziekte”), zij heeft een warm karakter.
  In februari van dit jaar waren haar ouders 50 jaar getrouwd, groot feest, alle familieleden (heel veel) in Amerika, Frankrijk en Duitsland hadden een uitnodiging gekregen en zij alleen niet. Dat is kil toch (kunnen niet met haar voor de dag komen denk ik).
  Het is misschien een heel verhaal, maar ik heb daar een kilte meegemaakt waarvan ik denk dat die zich ook manifesteert in de kringen van de Illuminatie etc. Ik denk dat ze eigenlijk het licht in een andermans ogen niet gunnen.
  Ik denk dat we niet jaloers hoeven te zijn op de mensen die in die kringen vertoeven. Al die pracht en praal bedekt een heleboel wat het daglicht niet verdraagt. Wel is waar dat zij ons al eeuwen en eeuwen in de tang hebben, maar ik heb goede hoop dat dit snel tot het verleden zal gaan behoren.
  Sorry voor mijn wat lange inleiding tot wat ik wilde zeggen over het feit dat niet iedereen met zo’n achtergrond “bloeddorstig” is.

  1. @Lianne
   AB geeft zo wie zo een lage waarde;
   AB+ 3% en AB- 1%

   Zelf heb ik ook een lagere waarde dan middel maar ik herken veel van het verhaal. Volgens mij is dit er alleen maar om ons te herinneren dat het lichaam en haar DNA slechts een leeg vat is. De inwoner is belangrijk en alles dat telt.

   Een ‘oude’ ziel in wat voor lichaam dan ook, ongeachte de DNA structuur, kan zichzelf hierboven plaatsen. Misschien is het juist wel zo dat deze uitdaging er is voor oude zielen om zichzelf te overwinnen? Hoe hoger de lat hoe meer uitdaging. Echter velen vallen voor de manipulatie van hun ‘goddelijke’ DNA -iets met hoogmoed enzo…

   Dan te bedenken dat alleen de ziel/zon/zoon van belang is.
   Dit DNA verhaal is er alleen maar om ons af te leiden van ons ware zelf. We waren toch allemaal gelijk?

   ~In lak’ech~
   http://www.youtube.com/watch?v=HNdlf5TavAU

  2. Ja ik ben wel nieuwsgierig hè……niet vervelend bedoeld.Ik ben met je eens Dawn dat we in essentie gelijk zijn.
   ik denk alleen wel dat je het lichaam niet geheel los kunt zien van de ziel/geest/godsvonk.Als er geen acceptatie is van het Lichaam en het aardse leven zal het spirituele deel m.i. niet volledig zijn.Ik denk dat overgave belangrijk of zelfs de belangrijkste levensles is.

  3. Lianne helemaal raak, OoOovergave, het hoogste goed voor mij maar zelden bereikbaar, ik kan het zelden toestaan.
   Zo jammer.
   Ik ben daar in niet de enige.
   Het schrijnt als een open wond in heel mijn wezen als ik dat in anderen herken.
   Dan zou ik de wereld willen bewegen om dat te kunnen veranderen.
   Dan wil ik hemel en aarde bewegen om dat te veranderen, dan wil ik haar iets geven wat ik me zelf wil geven.

   Dus als de wereld nog eens raar gaat doen, schudden en beven met oprispingen, dan weten jullie het, dat komt door mijn verontwaardiging over alle bevroren zee meer meren die niet mogen beminnen.

   Dan laketst het af, er valt dan weinig terug te ketsen, dan gaan we wat langs elkaar kletsen, dan kletsen we elkaar om de oren zonder wederkerige aai over de bol.
   Zou ze ooit kunnen begrijpen wat het is als ze er helemaal isz?
   Een beetje Krishnamurti getuige moet dat kunnen bevatten.
   Een oude ziel, wat is dat eigenlijk? Ik dacht dat alle zielen even oud waren?
   Over ongenadige verschilligheid gesproken!! Sjeezus nog an toe.

   Hooghartigheid dat is een hart dat liever niet op gelijke hoogte aanklopt, ik proef de schattigheid er door heen, dat boeit me, om door de vorm heen te kunnen kijken. Ik ben gewoon blij als ze er weer is maar dat noemt men tegenwoordig de zandbak.

   Ik vertrouw die Lakets club praat voor geen centimeter, dan zijn ze volledig geassimileerd als ze zo gaan praten, dat vind ik jammer en eng, zo jammer, of is er niets aan het handje, dat ik mij voor niets zorgen maak, ik dacht daar laat zij zich zeker niet voor lenen, voor die gladde eenheidsworst indoctrinatie assimilatie.

  4. Als ik mij ermee mag bemoeien Hyperalert.. ik weet het natuurlijk ook niet allemaal. Dus je opmerking over of zielen even oud zijn heb ik geen echt antwoord. Alleen voor mezelf dan en dan denk ik inderdaad dat er verschillende zielengroepen zijn…Eigenlijk moet het heten; frequentielijnen, hogere, lagere en de tonen daartussenin. Samen even belangrijk maar de hoge en lagere haal je er makkelijker tussenuit. Maar oke nog es; ik weet het natuurlijk ook niet, heb ook nergens aangegeven dat ik wel weet. Wat denk jij dan te weten over die ‘oude’ zielen? Denk jij dat alles gelijk is qua tijd of ouderdom?

  5. heeeh Dawn je doet het het, je bent er, dan heb je mij klem en tuk, want dan moet ik breken.
   mijn geheime code gekraakt, dat deed je al eerder al wist je dat misschien niet.
   jij denkt dat iedereen dat kan, dan heb je het mis.
   daarom is niemand gelijk, nu kan ik iets terug geven…

   Mate van verwarring, dat is wat ik om me heen zie Dawn!!
   De koortsachtigheid van het najagen van zinnebeelden.
   Geen rust om ergens in te bedden, in te verzinken, ergens in op te kunnen gaan, niets is goed genoeg om van te genieten.
   Als je moe wordt van hetzelfde kermis rondje dan voel je jezelf vanzelf ouder en wijzer worden.

   Dat zijn wij wel, nu wel, het onvoorwaardelijke genieten, dat is wat ik wil, maar ook ik laat me verwarren vaak genoeg, door de verwarden die alles najagen behalve zichzelf.
   Maar nu is het heeeeeel dichtbij, ik ben zo moe van het strijden tegen de wind molens die ik zelf in stand hou.
   Overgave en dan liefst simultaan.
   Daar zijn geen kunststukjes voor nodig, al doen ze je anders geloven in de reclame wereld.
   Ik buiten adem en uitgeput en het niet meer weten en jij ook, dat is het mooiste wat me is overkomen en het gebeurde net even.

   Voor mij is dat houden van, en daar blijf ik altijd naar terug verlangen, het ontglipt me steeds weer in 3d.
   Als ik stop met najagen dan is het er, dan is zelfs zij er.
   Dan wil ik het vastgrijpen het geluksmoment dat ik even in jou mag zijn, maar dan ook echt hèh, niet dat halfhartige geheime geïmpregneerde ‘geweldloze’ van buiten door derden gefinancierde geïnfiltreerde spiri revolutie gezanik dat het net niet is..

   The Cars – MOving in Stereo & All Mixed Up
   http://www.youtube.com/watch?v=BZhfFXEMMI4

  6. Heb ik je geheime code gekraakt? Geen idee Hyperalert, zoals ik al schreef de dingen gaan soms als vanzelf. Verder denk ik nog steeds dat iedereen dat kan. Het enige dat ‘men’ nodig heeft is vertrouwen. Vetrouw me, ik weet dat iedereen tot zoveel meer in staat is. Buiten het eigen ego en de gestelde beperking is er zoveel meer. Jammer dat het merendeel zijn heil gaat zoeken in andere mensen, godsdienst, pillen of in drugs, drank of wat dan ook. Allemaal een ‘waste of time’, afleiding met een hoofdletter. Zoals je misschien al was opgevallen Cozmic gaf melding van ’toeval’, Lianne (zelfde tijd van posten) en nu jij ook. Dit is wat het is, als je het ziet zie je het en heb je geen doorlopende bevestiging nodig 😉

  1. @Willie
   Dan is het 9%. Dat is procentueel aangegeven hoeveel apen DNA ze bezit.
   M.a.w. hoe minder apen DNA hoe meer ‘buitenaards.’ Maar zoals ik hieronder al schreef volgens mij is dit voor de ziel die wat extra uitdaging kan gebruiken.

   Langzamerhand denk ik voor mezelf te begrijpen dat dit aardse gebeuren alleen maar een ‘spel’ is. Niet echt om serieus te nemen als je je ziel maar niet verliest. Het spel heeft de nodige uitdagingen, iedere andere tijdslijn een ander niveau. Met andere tijdslijnen bedoel ik mezelf ingelogd op andere frequentie en tijdslijnen/momentkeuzen. Zodat je diversiteit kunt zien van het oneindige hetzelfde. Sorry dat ik het zo onduidelijk uitleg maar voor mijn huidige nu is dit volkomen logisch.

   @Lianne
   Nieuwsgierigheid siert je! Juist goed dat mensen veel vragen…

   In mijn huidige toestand ben ik mij bewust dat mijn lichaam, geest en ziel zeer uiteenlopen en allemaal hun gelijk willen halen. Er is zeker acceptatie en een nodige samenwerking. Echter de ziel/zon/zoon is de oneinige in het verhaal. De rest is niet echt; meer een soort van leenovereenkomst van iets dat fictief dood is (ma-terie) zonder de levensgevende zon/ziel. Het lichaam is geen doel op zich nog de geest. Mijn conclusie richt zich op de ziel en het hart is de aardse poort. Dat maakt het hart bijzonder aan het doodse materie, ze is een tijdelijke zetel van het eeuwige.

   Zomaar een vreemd idee van een andere ik (pfff, zou er bijna srietsofreen van worden -haha, hoe schrijf je dat in godsnaam? sorry, heb even geen zin om het op te zoeken. Moeten ze maar eens een taal uitvinden die je net zo schrijft als dat je het uitspreekt, toch?)

  2. Dawn , ik moet ff reageren , dit is best bizar wat je schreef over tijdslijnen en keuze momenten , de laatste tijd zijn mijn grijze cellen daar ook constant mee bezig en dan kom jij daar ook ineens mee aan ! Is het een elfenthema ofzo ?
   Ik ben een paar dagen terug naar een lezing van Johan Oldenkamp geweest , die was ook ontzettend bezig en overladen met het getal 11 . Best interessant wat hij allemaal te melden heeft , ik mis alleen de ah en aha momenten in mezelf omdat ik al aan ieder korstje geknabbeld had wat er voorgeschoteld werd .
   En ja het lijkt steeds meer dat de wereld een groot toneel is waarin we ons met alle emoties van links naar rechts kunnen laten vervoeren en volledig in het drama opgaan , of we kunnen uitzoeken waar de projector staat die de beelden op het doek laat verschijnen .
   Mijn houding op dit moment is proberen niet te oordelen , slechts te observeren en bewust te zijn van wat er buiten me en in me speelt . Bovendien nog te luisteren naar mijn intuïtie , die geeft signalen af die ik te vaak heb genegeerd of heb overruled met mijn zogenaamde weten .
   Alle doom&gloom theoriën ben ik links aan het laten liggen , uiteindelijk gaan die theoriën in het collectieve veld ook weer een eigen leven leiden .

   zoals Robert Long zei :
   en dat is allemaal angst , allemaal angst
   de allergrootste schreeuwers zijn meestal het bangst
   maar als er ooit iets gebeurt , nou dan moet het zo wezen
   wie het meeste angst heeft ,
   heeft vaak het minst te vrezen

   http://www.youtube.com/watch?v=f-TvnVRyCcY

  3. Kijk nog eens naar wat we hier schrijven……….we zitten niet ver van elkaar af.
   Ik ga het nog een keer zeggen/schrijven. Ken jezelf! Wees jezelf! Als je ware licht kan schijnen,veranderd de wereld om je heen.Lees nog eens wat Willie hierboven schrijft.
   Het mens zijn is de weg naar de Parel.Wow is dat geen last van je schouder?In Alle eerlijkheid gewoon mens zijn!

  4. Juist goed dat je reageert Cozmic. Iedereen kan zandkastelen bouwen als we maar de natuur van het zand begrijpen. Uiteindelijk kom je tot de kern dat alles zand is.

   Met Johan ben ik niet zo bezig maar wel leuk dat ik nu weet dat ook hij zo actief op 11 zit. Als je een poel met water hebt dan drinken sommige inderdaad op dit moment uit dezelfde kennis. Het collectieve veld dat qua frequentie op 11 staat om het maar aards te benoemen.

   Meedoen op deze frequentie/toon zal je doen verbazen hoe synchroom het loopt. Tegenwoordig heb ik geen last meer van de 11 maar van deze; 111. Nog eentje erbij dus, vraag mij dan af of dat wil zeggen dat er een keuze is bijgekomen? Achteraf kun je het geheel pas overzien maar ik kan de nieuwsgierigheid maar moeilijk onderdrukken.

   Kan je als mezelf op die lijn die je volgt alleen maar adviseren dicht bij jezelf te blijven. Minder luisteren naar anderen maar meer naar jezelf. Zo onder zo boven is de verdekte kennis van zo binnen zo buiten. Echte kennis komt uit de stilte van jezelf. De externe wereld past zich daarin aan als je deze natuur van het zand begrijpt hoef je niet veel moeite te doen de kastelen te doen herrijzen…

   Het doom gebeuren is ondergeschikt aan jou; jij bepaalde de uitkomst namelijk voor een groot deel. Het is de uitkomst van de som die je zelf gebruikte. Daarom is het zo belangrijk niet naar buiten en extern bezig te zijn maar meer intern/intuitie. Die monniken zijn zo gek nog niet! Door stil te zijn en niets te doen (zo lijkt het) zijn ze juist superactief op kwantum niveau. Bezig de ‘werkelijkheid’ aan te passen naar hun perspectief.

   Als je het mij vraagt dan zal ik je zeggen dat als je gewekt bent door de code je een taak hebt gekregen. Het inzicht dat jijzelf medeverantwoordelijk bent voor de uitkomst…

   111111111 x 111111111 = 12345678987654321
   111111111 = 9
   maar 9 x 9 = 81 is 9

   Kan je het zien?

  5. omg Lianne jij ook al op dezelfde tijdslijn?
   Lijkt wel afgesproken, haha.

  6. nou Daw , je hebt me ff lekker aan het rekenen gezet zeg !!
   Iedere online rekenmachine geeft steevast aan dat de uitkomst 12345678987654320 is , terwijl ik weet dat jouw berekening klopt . Mijn eigen zakjapanner kan die getallen niet verwerken .

  7. heb hier ook ff de berekening gedaan en kom op hetzelfde getal uit , 111111111 x 111111111 = 12345678987654321

   ik vond deze uitleg over 111

   111

   RH – Stroming van energie – Versterkt het niveau waar jij op dit moment bent.

   staat op deze site : http://www.sayb.nl/uitleg/getallen.html

  8. Dank je rob. Toch denk ik niet dat dat het hele verhaal erachter is. Misschien ten dele wel maar er is meer. Weet wel dat 111 ook het getal van de piramide, door ergens een docu met Rik Clay. Misschien moeten we ook niet alles willen begrijpen en is het juist de bedoeling iets te doorleven en te ervaren zonder kennis, dat als zijnde ‘magie'(maw het onvangbare).

 10. @Dawn:
  Wat bedoel je met AB geeft zoiezo een lage waarde? AB+ 3% en AB- 1%. Lage waarde van wat?
  Verder denk ik inderdaad ook dat het lichaam niet alleszeggend is. We wonen in “rokken van vellen” of ook “tenten”. We zijn ons lichaam niet. Maar bloed is wel een “bijzonder sap” zoals de ouden zeiden; huist de ziel in het bloed? Met nadruk op huist!
  En ook ik geloof dat we allen een zijn, werkelijk EEN.
  De “gevallen” ziel of mens is van de aarde aards en is niet geschikt voor de nieuwe hemelaarde, de heilige aarde. De wedergeboren of getransfigureerde ziel (de nieuwe Adam, de ware mens) is niet van deze aarde, zoals de oorspronkelijke ziel dat ook niet was, die leefde in het Paradijs, de Hof van Eden. Deze aarde (een afgesloten gebied van de heilige aarde) is een school waarvoor wij de mogelijkheden hebben gekregen om weer terug te keren naar onze oorspronkelijke staat en dat kan alleen wanneer de goddelijke lichtvonk in ons weer tot leven gewekt wordt en waaraan wij als aards mens dienen mede te werken, dat is de dienstknecht in het Huis des Heren. Wij dienen dan met onze wil (maar in vrijheid gekozen) willens ondergeschikt te worden aan dat proces, ons ik moet dus minder worden en Hij (de inwoner? Christus, Licht, Het?) moet wassen ofwel tot ontplooiing komen. Bewustzijnsstaat is levensstaat: we kunnen niet anders leven dan onze bewustzijnsstaat toelaat, al wat daarmee niet in overeenstemming is huichelarij, veinzerij, toneelspel en dat valt vroeg of laat door de mand. Dit alles kan heel wat levens in beslag nemen, maar uiteindelijk komen we toch waar we wezen moeten met behulp van Het Licht. God laat niet varen de werken Zijner handen.
  Groet, Willie

 11. @Lianne: ja, prachtig hè, het Lied van de Parel; ik heb een uitgave in huis,
  @Dawn: waar kan ik dat vinden van dat apenDNA? Ik heb bloedgroep A, rhes. pos. Kun je me de link geven? Bij voorbaat dank. Groet

  1. Cozmic, daarmee wordt dus gezegd dat de 0 negatieve bloedgroep niet humaan is? O negatief bloed is de universele gever, het bloed dat wij allemaal kunnen ontvangen. Interessante denktrand……….

   Er zijn veel mensen met de O negatieve bloedgroep, maakt hen dat dan allemaal aliens?

  2. @ Mathilde ,
   ik gooide alleen even het linkje eronder , ik heb vroeger wel de hele monkey blood serie gekeken , maar deze wordt systematisch van het net verwijderd . Het heeft me nooit genoeg kunnen boeien om me er echt druk over te kunnen maken 🙂
   Dat er nogal wat onherleidbaar dna in de mens zit heb ik maar voor een feit aangenomen , hoe dat zit met de rhesusfactoren etc zal me verder een biet wezen .
   Als je de oude vertaalde geschriften leest dan kom je er al snel achter dat er meer dan één scheppingsronde (?) is geweest en de godenzonen bovendien ook nog met de mensendochters lagen te rommelen , god mag weten wat er nog meer uitgevreten is , dus een rechte lijn trekken uit annunaki en apenbloed zal wel een vrijwel onmogelijke taak zijn tenzij ALLE feiten haarscherp in beeld gebracht kunnen worden .
   In de volgende filmpjes brengt J.O. wel het een en ander aan theoriën naar boven , maar het blijven theoriën :
   http://www.youtube.com/watch?v=5j6kxbEC000

  3. @Cozmic, ik ken het verhaal van de Nephilim die de vrouwelijke mens erg mooi vonden door hun haar. Daar zou het dragen van een hoofddoek of in ieder geval het bedekken van het haar vandaan zijn gekomen.

   Zou kunnen:-)

  4. Mathilde , zou het alleen maar het haar van de vrouwen geweest zijn ? Ik betwijfel dat. Hoofddoekjes en sluiers schenen in de rijkere kringen symbool te staan voor status en kuisheid . In het geval van de nephikim had een kuisheidsgordel met ingebouwde rattenklem misschien uitkomst geboden . 🙂

 12. @Dawn, rob, cozmic: wat is dat met die 11 of enen en die poort. Een aantal jaren geleden zag ik overal 11 (elven) en op de klok 11:11. Heel gek. Ik keek weinig op klokken want ik was mij meestal bewust van hoe laat het ongeveer was en bovendien houdt ik niet van telkens op de klok kijken en ik houd ook niet van horloges. Maar opeens als ik dan weer naar de klok keek, ja hoor bingo 11:11. Het ging me heel erg opvallen, zo dat ik het uitprobeerde; het was geen “toeval” (of juist weer wel) meer. Maar nu, sinds een jaar of twee denk ik, is het helemaal verdwenen. Zou dat komen doordat ik er niets mee heb gedaan? Groet

  1. @Willie
   Dat is een moeilijke vraag, dus het is gewoon verdwenen? Zelf heb ik juist de ervaring dat het versterkte en nu is overgeslagen naar een getal extra. Hoe het zit en werkt weet ik nog steeds niet 100% denk toch iets met de kymatica frequentie. In de praktijk merk ik wel dat er steeds meer toevalligheden samenvloeien en ik doe ook echt niet meer de moeite om dat tegen te werken. De dingen die nu op mijn pad komen ga ik niet meer uit de weg. Alles heeft een reden en een doel ook al zie ik dat niet altijd direct terug. Het is ongeveer zoals deze film, waarbij de een iets anders interpreteert als de ander;
   o- en voordat ik het vergeet… ik denk Willie dat dit wel iets is buiten onszelf en misschien heb je toch gelijk dat als je er niets mee doet dat het je dan energetisch loslaat. Mij heeft het wel ‘gebonden’ maar ik wil het zelf ook niet vangen, het is altijd spontaan.
   http://www.flickspire.com/m/mrpositive/LoveIsSpelledTime

  2. die 11 hebben een energetische betekenis , je helpers laten zo weten dat ze er zijn.
   toeval bestaat niet , alles heeft een rede.
   ik heb ook al jaren geen horloge meer , maar moet toch zo af en toe op de klok kijken en kom nog steeds vaak de :11 of :22 tegen , het heeft ook te maken met je spirituele groei , let maar eens op waar je met je gedachten zit als je het tegenkomt …..
   hoe verder je spirituele groei is , hoe hoger de dubbele getallen worden.

 13. @Dawn, tja gewoon verdwenen, af en toe is het er nog wel maar niet vaak meer. Wel is het zo dat ik steeds meer aanvaard en ook weer loslaat en inderdaad, ik was altijd op zoek naar redenen etc. Dat hoeft nu niet meer. En ik was me een ernstige persoon, zeer ernstig. Ik leef nu luchtiger, sta het mezelf toe. Niet dat ik meteen een juffertje zonder zorg ben, maar er is zeker heel wat veranderd. Die 11:11 en andere elven begon ik op te merken voor de eeuwwisseling, ongeveer 2 jaar daarvoor, eigenlijk voor mijn zware burnout.
  Heb wel een heel proces doorgemaakt, dat wel. Oké, ik laat dit nu los.
  Ik geloof wel in die getallensymbolie- en leer. Verder rest mij nog te vertellen dat ik op 28 oktober a.s. 65 jaar word en ik heb begrepen dat 28 oktober 2011 ook een bijzondere dag zal zijn. Ben benieuwd. Ik heb in het verleden ook bemerkt dat er vaak iets bijzonders was met de datum 28 oktober (in mij privé-sfeer en in de wereld), maar misschien hebben anderen dat wel met hun verjaardag.
  Groet en hartelijk dank voor de video: ontroerend mooi.

  29 juni 2011 om 10:56
  @Willie
  Dat is een moeilijke vraag, dus het is gewoon verdwenen? Zelf heb ik juist de ervaring dat het versterkte en nu is overgeslagen naar een getal extra. Hoe het zit en werkt weet ik nog steeds niet 100% denk toch iets met de kymatica frequentie. In de praktijk merk ik wel dat er steeds meer toevalligheden samenvloeien en ik doe ook echt niet meer de moeite om dat tegen te werken. De dingen die nu op mijn pad komen ga ik niet meer uit de weg. Alles heeft een reden en een doel ook al zie ik dat niet altijd direct terug. Het is ongeveer zoals deze film, waarbij de een iets anders interpreteert als de ander;
  o- en voordat ik het vergeet… ik denk Willie dat dit wel iets is buiten onszelf en misschien heb je toch gelijk dat als je er niets mee doet dat het je dan energetisch loslaat. Mij heeft het wel ‘gebonden’ maar ik wil het zelf ook niet vangen, het is altijd spontaan.
  http://www.flickspire.com/m/mrpositive/LoveIsSpelledTime

 14. @Guido: dankjewel Guido, ga het morgen bekijken.
  @Rob: ja, die 22 is me later ook vaak overkomen. Nu kijk ik op de computerklok en het is 0.11 hahahaha.
  Groet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.