Advertentie

Robbie Parker: vader van Sandy Hook-slachtoffer of acteur..??!


Robbie Parker Sandy Hook

x

Robbie Parker: vader van Sandy Hook-slachtoffer of acteur..??!

2012 © WantToKnow.nl

x

De berichten op het internet en de evenzovele tegenstrijdigheden die in de media verschijnen, blijken confronterend. De afgelopen dagen hebben we veel informatie voorbij zien komen over de moordpartij in de Sandy Hook basisschool in Newton (VS), vorige week vrijdag. Al snel blijkt het algehele gevoel te zijn, zéker nadat Obama zich direct met nieuwe wapenrestrictiewetgeving had verbonden, dat er méér achter dit verhaal zit, dan menigeen op het eerste gezicht denkt te zien.

Het meest indringende filmpje dat nu nog op YouTube staat, is het verhaal van Robbie Parker. Hij zou de vader zijn van één van de slachtoffertjes, die bij de massamoord (door wie ook gepleegd!), om het leven was gekomen. Maar wat is dit voor een bizar filmpje, dat deze Robbie Parker eerst uitgebreid staat te lachen en ontspannen in ‘voorbereiding’ is, terwijl hij, wanneer voor de camera gevraagd, zich een rol lijkt te gaan ‘inpassen’…!! Is dit normaal menselijk gedrag, dat je lachend naar de camera loopt, je vervolgens staat op te peppen om dan in ‘gespeelde ontzetting’ en verklaring af te gaan leggen…?? Terwijl een paar uur ervoor je kind in koelen bloede vermoord zou zijn..? Kijk en oordeel zélf..!
X

X

Het is Judith Moore, die de dag ná de aanslagen al dit bericht de wereld instuurde, die voorzag dat het een Valse Vlag-aanslag geweest zou zijn.. (zie artikel HIER). Waarom deze aanslag? Om meerdere doelen te dienen, net zoals dat het geval was bij de 9/11-aanslagen, die de havikken in de US-regering, de volledige vrijheid gaven hun plannen uit te rollen. Het is duidelijk dat de regering van de VS bang is..
Het lijkt erop alsof de krachten achter de schermen de Amerikaanse bevolking lijken te willen ontwapenen. Althans in iedere geval de zogenaamde ‘assault’-rifles uitbannen. Dit zijn semi-automatische wapens, die hypermoderne vuurkracht hebben en feitelijk alleen bedoeld zijn voor gebruik in legeromstandigheden. Dat deze wapens, mede door de vrije wapenwetgeving, ook de bevolking hebben bereikt, zal het de krachten-achter-de-schermen niet makkelijker hebben gemaakt, de plannen voor hun werelddominantie verder uit te rollen.

Angst..
Daarnaast moeten we niet vergeten dat de moordpartij op deze kinderen plaatsvond, precies 1 week voor de 21ste December, de energetische overgangspoort waar we inmiddels doorheen zijn. Het kweken van wereldwijde ontzetting en angst voor de levens van je kinderen, is één van de beoogde gevolgen van deze aanslag. Er zijn inmiddels veel mensen bezig op het internet om naspeuringen te doen naar de ‘losse eindjes’, die aan de officiële versie van deze aanslag hangen..!
We tonen je in dit kader ook graag deze video om je eigen oordeel te vormen, maar dat er in/aan de verklaringen van menige official/ouder vreemde kantjes zitten, moge heel duidelijk zijn..
En dan komen we bij nog een punt, dat we hier in de commentaren op deze aanslagen al hadden aangetipt. Het gaat bij deze aanslagen niet alleen om Amerikaanse burgers het zogenaamde 2nd Ammendment af te nemen, de 2e grondwetsregel, namelijk het recht om vuurwapens te dragen/gebruiken. Het lijkt er vooral ook om te gaan om de vrijheid van meningsuiting zwaar onder druk te zetten..! Zo niet, geheel te ondermijnen.. We houden je op de hoogte met de laatste ontdekkingen rondom deze zaak.
X

 

 

 

43 gedachten over “Robbie Parker: vader van Sandy Hook-slachtoffer of acteur..??!

 1. “de 2e grondwetsregel, namelijk het recht om vuurwapens te dragen/gebruiken”
  volgens mij is dat juist de oorzaak van dit soort dingen want het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, elke idioot kan daar een wapen kopen, voor een handvuurwapen heb je een vergunning nodig en voor de gebruikte semi automatise wapens kan je gewoon zonder problemen ff langs de winkel, munitie is bij de wallmarkt te halen.
  de tegenactie zal wel bij de NRA vandaan komen

  1. Het is maar goed dat die wet er is.
   In vernederland hebben we dit helaas niet, en kunnen ons daardoor niet verdedigen tegen hare grajesteits overheidsdienaren (lees Nazi’s).
   Hierdoor kunnen zij alle wensen v/d bovenonsgestelden (bij de gratie God?????) zonder tegenwerking uitvoeren.
   Helaas hebben we nog steeds niets geleerd van het drama Grebbenberg! en zal de geschiedenis zich wederom herhalen,
   De bovenonsgestelden zijn niet voor niets van dietsen (=nazi) bloed!

  2. Volgens mij gaat het in het artikel over iets hééél anders.. Niet over idioten die wapens kopen, niet over bezorgde mensen die angst hebben. Het gaat over keiharde manipulatie, opnieuw met geen enkel ontzag en compassie voor menselijk leven..!!

  3. AAs Hengel Michael en z’n ingedutte sufketels zijn laaglandse idioten die straffeloos over zich heen laten walsen door Bolsjevistische Zio’s, het grootste tuig van de riggel, assistenten van de zwarte paus en z’n Jesu IHS geheime leger, geen benul van hun (rechts)positie en geen historisch besef en geen gevoel voor verhoudingen, ga zo door ik spuug daar op, ik mag mij zo weer bij mijn online elektronische nanny melden, vroeger kon ik gerust 8 weken van huis als ik wilde, tegenwoordig moet ik minimaal drie keer per dag inloggen bij de roverheid, de staat zonder gezicht en zonder fysieke baliemedewerker weet wat goed voor mij is namelijk, ze hebben zelfs een takenlijst voor mij samengesteld zonder overleg vooraf.. het begon een paar jaar geleden met de verplichte wekelijkse btw opgave voor ondernemers, daar ben je dan ondernemer voor geworden… het hek is van de dam en we vreten alles in dit flut MADame-is te DUUR in HOamsterDAMned. Verdiep je eens even in de Amerikaanse historie en dan praten we verder, groeten van de alternatieve assistent van verbale waterval professor Maartje van Rossum

  4. zelfs al was het geen false flag gesimuleerde aanslag georganiseerd door de zwartste geheime diensten waar ik de namen niet eens meer van durf te noemen, het begint met een M en dan een O en het eindigt met een D, dan zou het nog geen reden mogen zijn om je op voorhand als rechteloos gemaakte bange wezel hersenloos monddood te laten maken en je rechtstreeks in de armen van de staats terreur nwo fema kampen te laten jagen..

  5. dus jij vind dat ze hier ook het recht moeten hebben om wapens te dragen, heb je ze wel allemaal op een rijtje Markus, ik zit er nou echt niet op te wachten dat er in dit land mensen met vuurwapen rond gaan lopen er gebeurd hier al genoeg zonder die wapenwet wat denk je dat er zal gebeuren als ze hier die zelfde wet in gaan voeren als bij die mafketels aan de andere kant van de oceaan.

  6. als we nou eerst eens beginnen met het nep nieuws op de korrel te nemen, 911 valse vlag aanslagen op flat en school gebouwen wijzen steeds meer op een corrupte schaduw overheid die daders aanwijzen die het niet georganiseerd kunnen hebben, uit angst beslissingen nemen over wapenwetten of andere grondwettelijke rechten draait rechtstreeks uit op ellende in het voordeel van de schaduw boeven aan de top, precies zoals Hunnie dat gepland hebben in ons nadeel.. keep it koel en neem niet als een kip zonder kip beslissingen in Uw Nadeel, terug naar Start.. Vrijheid van Meningsuiting staat zwaar onder druk op dit moment, het ontmaskeren van mogelijk valse getuigen en getuigenverklaringen wordt als ongewenst aangemerkt onder bedreiging van draconische rechtszaken geld straffen en onmiddellijke detentie vrijheidsberoving zonder officiële aanklacht en zonder advocaat voor onbeperkte tijd in buitenlandse geheime staatsgevangenissen detentie centra, martelen is wettelijk toegestaan in ons voormalige democratische vrije westen, de burger als misdadiger die zogenaamde pre-crime misdaad op voorhand kan bedrijven door iets te zeggen..

   Anoushka shankar – Beloved (Thievery Corporation )
   http://www.youtube.com/watch?v=bJ1G0GWB0VA

   en vergeet niet dat de automobiel een moordwapen van rond de 1500 kilogram in vliegende vaart is, het besturen van een auto is tot nu als de meest algemene vanzelfsprekende burger taak beschouwd, verhoudingsgewijs procentueel is het een wonder dat er relatief zo weinig ongelukken gebeuren met automobielen, dat betekent dat de mens een natuurlijk aangeboren intrinsiek verantwoordelijkheidsgevoel heeft, ik heb de indruk dat er binnenkort een gecertificeerd EU staats handelings bekwaamheids vergunning verplicht gesteld gaat worden om je luie zwerende gedrogeerde achterste af te mogen vegen.. op straffe van een taser elektro shock op het toilet via een smart gps wc rol van de staat.. In opdracht van grey gollum alien Herman von Rompuy

   http://cdn.publishme.se/cdn/4/1730178/images/2010/gollum_109965105.jpg

   wetenschappelijk psychologisch feit dat stelselmatig naar de achtergrond wordt gedrukt; de minder verkeersborden verkeerslichten drempels en andere betonnen randen rommel de minder doden en gewonden in het verkeer; het aantal verkeersdoden onder motor rijders is bijvoorbeeld stijgende en stijgende, zelfs op mijn fietsie ben ik laatst half te pletter gegaan op zo’n betonnen rand in het half donker, gelukkig goed afgelopen, voor mijn veiligheid, complete tankvallen hebben ze in de provincie Zeeland gebouwd en levensgevaarlijk weg vernauwingen die fataal zijn bij vallende avond in het half donker, veel nachtblinden hebben dan de meeste moeite om contrasten te blijven zien, die tankvallen hebben ze in 3d geschilderd op het wegdek maar ook keihard betonnen obstakels met scherpe punten langs rotondes… weg met die zieke rotzooi…

 2. Ik kijk (bijna) nooit tv. Daarom vraag ik me af waarom op dit filmpje alleen de voorbereiding staat en niet het hele verhaal. Ik kan zo niet beoordelen of het klopt dat het hier om een vader gaat? Als het een journalist is die verslag gaat doen is het heel “normaal” gedrag. Ze doen soms wel erger. (Er zijn gelukkig ook wel menselijke journalisten maar niet bij commerciële zenders?) Ik neem niet zo maar iets aan. Dat kan tegenwoordig gewoon niet meer jammer genoeg.

  Allen een fijne kerst en een heel gelukkig en gezond 2013.
  Maar ik wens iedereen vooral veel wijsheid en kracht de komende tijd.

  1. Dankjewel Hans. Ik heb het niet lang bekeken. Ik vraag mij altijd af bij dit soort dingen wanneer die mensen zichzelf zijn kwijt geraakt? Anders kun je echt niet meer in de spiegel kijken lijkt mij. Een echt mens met een hart verzint dit niet eens. Zeker weten.

  1. …. Sandy Hurricane, dan hebben we nog Sandy Hall…. die heeft een boek geschreven over Obama…. past vast ook in dit plaatje…. dan resteert er nog 1 klinker in het alfabet waar we nog geen Sandy voor hebben, namelijk Sandy E…. Wie is de Salvatore? Misschien is det wel de Reddende Engel, zeg maar de Michael, des Mensheids 😉

 3. Zie ook de lijkschouer die niet eens kan zeggen hoeveel jongens en meisjes , super nerveus door het verplicvhte miegen dat hij doet , je ziet gewoon dat er van het hele verhaal geen bal klopt !
  Gewoon een false flag en weer stond een drill gepland zolas bij alle gevallen die er in het verleden gebeurt zijn .
  Zoek zelf naar Adam op google en ondervind dat hij nooit bestaan heeft.
  Degene die zo wakker was heeft nu geen channel meer .
  De wereld wordt gelukkig wakker .

 4. ik ben hééééééél neutraal, maar als je alleen al naar plaatje kijkt, zonder ook maar het filmpje te laten lopen,zie je eerder iemand die net z’n vakantiegeld binnen heeft als iemand die net een kind verloor.

 5. De beruchte naam betekent : Defender of man .
  We hebben in de toekomst wat meer female energy nodig om wat meer balans te verkrijgen in deze wereld .
  no more slavery and war en mensen gewoon laten samenwerken.
  More female energy : Er is geen enkele moeder die haar eigen zoon naar een oorlogsgebied zou sturen.

  1. Bedankt Willie voor je leuke filmtip op de chat. Move on..heb met met mijn zoon gekeken. Het blijft een raadsel wat in de koffer zat, toch? Misschien iets wat men nooit meer terug mag vinden. Fantastische opnames op het meer…de put middenin.
   Kan trouwens niet inloggen op de chat daarom hier even.
   Ik hoop dat je fijne relaxte dagen had in de hippy christmess sferen 😀

   Cozmic, ‘don’t watch this’ was ook welkom 🙂

 6. Wat deze man doet is helemaal normaal. Hij is dankbaar voor de vriendelijkheid en ondersteuning van de mensen rondom hem. Hij lacht vriendelijk naar deze mensen. De kritiek die gegeven wordt op dit filmpje is uitermate dom. En gegeven door iemand zonder mensenkennis en/of levenservaring.

  1. dat moet je niet zeggen anders ben je ook een van die mensen die geen komplot of samenzwering zien in elke schaduw die geworden wordt.

  2. jah als je midden in het ‘echte’ leven jaar in jaar uit dagelijks omringd wordt door collega cold case psychopaten van vergelijkbaar kaliber in de met goud behangen goldman zuigt zuidas kantoren dan weet je niet beter dan dit is de norm, een toneel script voorlezen vanaf een cue ‘card’..

 7. Ven den bergh
  Tja volkomen normaal voor sommige dan . Als je je eerst helemaal dient ‘optewerken’ om emotioneel en geraakt over te komen……na een lachbui en het vragen om een cuecard?
  Je hebt wel heel erg veel mensenkennis en/of levenservaring! Vraag me alleen af waar en in welke mate je die hebt opgedaan.

  1. @ willie
   Ik denk het ook , hoe meer ik naar die foto kijk hoe duidelijker ik mannen zie ( hoewel ik in het kader van de emantiepatie , vrouwen evenzeer capabel acht een dergelijke misdaad te verrichten)
   Wel een heel slimme manier om bij de plek van de misdaad weg te komen.

  2. Ja Marcel, en ze hebben zeker niet de gang van een vrouw, plus de mannelijke gezichten en je weet wel zeker dat dit geen vrouwen zijn. Wat stinkt het toch verschrikkelijk allemaal. Het gebeurt, maar toch kan ik er nog met m’n pet niet bij. Ik bedoel, ik zie het maar mijn geest kan het niet bevatten zoveel sinistere plannen/daden, maar ik moet blijven kijken en onderzoeken om het goed tot mij door te laten dringen. Ik wil niet mijn kop in het zand steken. HET IS DOOR EN DOOR ZIEK EN VERROT. En ik kan een week niet slapen als ik bijvoorbeeld iemand onheus zou hebben behandeld. Dat moet ik mijn excuses aanbieden al moet ik door het stof. Wat hebben die lui voor een geweten? Hebben ze dat wel?

  3. Marcel, ook vrouwen zijn tot gruwelijke dingen in staat: natuurlijk. Het zijn geen engelen. Ze zitten globaal gezien anders in elkaar dan mannen, maar geen betere mensen. Zeker niet. Het is trouwens bekend dat in Italië ook nonnen in maffiose katholieke bewegingen zitten. En ook nonnen heden en in het verleden staan bij mij in een zeer kwalijke reuk. Ik hoef toch niet uit te weiden hè? 😉

  4. Toevoeging: die hele k o l e r e kattezieke kerk is door en door ziek en verrot en bevindt zich achter veel de satanische praktijken in de wereld.

  5. @ willie
   Nee lieverd je hoeft niet uit te weiden over nonnen . Hoewel ik een wel zeer prettige herinnering heb van mijn tante ‘nonnie’. Ik was een opstandige punk geklede tiener op een jezus fiets met halleluja stuurtje en fietste door het dorp waar mijn ouders woonden. Met , tarararara, tantje nonnie in vol habijt en groot kruis op haar borst achterop met de arm om mijn middel geslagen om niet af te vallen. Ze was toen ongeveer 65 jaar oud en een non van de oude stempel net terug van de missie in brasil.
   Dat het een aantal zeer verbaasde blikken trok van mensen die wij voorbij reden behoeft denk ik geen betoog!

   http://www.youtube.com/watch?v=aYhqx5GXeTA

  6. Hahaha, lieve Marcel, moet zeker een leuke ervaring voor jou en o jee een vreemd gezicht zijn geweest voor de goegemeente.
   Dankjewel voor De Nozem (Marcel) en de Non (tante Nonnie) van Cornelis Vreeswijk: ik hield en hou nog van die liedjes van hem.

  7. Deze man is een toneelspeler en nog een slechte ook, de nepheid en de geënsceneerdheid druipt van hem af,eigenlijk zie ik een zielig figuur die spot met zijn eigen normen en waarden,voorzover hij die nog heeft,hij is het zoveelste produkt van van een corrupt systeem dat eigenlijk alleen maar slachtoffers kent, al zijn de gradaties daarin verschillend !
   Maar wat ik mens en ziel onterend noem is het misbruiken van een verschrikkelijke gebeurtenis om de wapenverkoop te stimuleren en daarin gaat men dus over lijken van onschuldigen,maar…what else is new!
   Gelukkig zijn er genoeg positieve tegenkrachten bezig om dit soort misstanden het hoofd te bieden sq aan het licht te brengen en daarvoor hebben we juist dit soort en menige andere persoonlijke of wereldse tragedies nodig om een nieuwe wereld te scheppen,maar er is wel een kosmische wetmatigheid die nu intenser speelt dan in het verleden,luistert men niet dan zullen nare gebeurtenissen op ons pad blijven komen en deze zullen zich alleen maar intensiviseren met alle gevolgen van dien,net zo lang tot onze ware essentie wakkker geschud word en we daar op de juiste manier naar gaan handelen want het word tijd anders is deze mooie planeet reddeloos verloren,maar ik hoef mij niet bezorgd te maken want de Cosmos of God of hoe je het ook mag noemen staat dat niet toe!!!
   Maar daar is wel lijden in wat voor vorm dan ook voor voor nodig,omdat we in slaap zijn gesukkelt door eeuwenlange conditioneringen,maar we hebben zelf de regie in handen en je hebt altijd de mogelijkheid om je leven anders te regiseren maar dan wel met de juiste motieven en de daaraan gekoppelde verantwoordelijkheden voor een betere leefwereld ,word wakker,word bewust,durf en handel !!!

   Vidyaman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.