Advertentie

9/11 protesten halen wel degelijk het nieuws!


In de onderstaande YouTube is duidelijk dat de 9/11-beweging wel degelijk leeft en hun monden roeren! Hier op WantToKnow lees je veel reacties die een bepaald berusting uitstralen, zoiets van ‘jaja, het zal wel, maar we kunnen er toch niets meer aan doen’.. Maar er zijn honderduizenden mensen op de wereld, die niet opgeven en vragen blijven stellen. Waaronder dus de professoren, hoge regeringsfunctionarissen en hoge legerofficieren, zoals eerder hier op de site gemeld.

Het tegendeel van ‘er gebeurt helemaal niets’ is dus waar!

Wist jij dat ruim 80.000 NewYorkers overtuigd zijn dat de Amerikaanse regering zaken verborgen houdt, omtrent de ware toedracht van de aanslagen. Velen heben het minimale verwijt dat de regering door veel geheime diensten in de wereld gewaarschuwd was, dat er wat stond te gebeuren, maar het liet gebeuren!

van-jonesWist je dat Van Jones, de duurzaamheidsexpert van president Obama, vorige week ontslag genomen heeft, doordat hij pootje gehaakt was op zijn vroegere uitspraken dat de 9/11-aanslagen een samenzwering zijn van de Amerikaanse regering en ‘krachten achter de schermen’?

Misschien was het slim geweest dat hij was blijven staan voor zijn woorden, maar dan had hij aan de andere kant president Obama ook in een ’twijfelachtig’ daglicht gezet. Een gewaagde zet dus van de ‘krachten achter de schermen’, maar wel een die heeft gewerkt. De Groenadviseur is geen Witte Huismedewerker meer. Kijk HIER voor achtergronden over Van Jones op onze site.

Dus misschien is het slim dat ook jij gewoon erover blijft praten, vragen stellen aan believers van de officiële 9/11-THEORIE..  “Wist jij dat..?” enz. In plaats van de moed te verliezen.. Het is in ieder geval even de moeite waard om deze 3 minuten YouTube te bekijken, want dat zal je motivatie voeden. NewYorkers en 9/11-nabestaanden, die de straat op gaan.

William Rodriguez Bush

En dan hebben we William Rodriguez.

En nu we toch bezig zijn over 9/11: laten we het even hebben over hét grote voorbeeld van iemand die niet opgeeft..! Wat dacht je van William Rodriguez, de concierge van de WTC-torens nota bene? Kroongetuige? Jazeker!

Hij was snel een van de helden van 9/11, omdat hij mensenlevens had gered, gewonde mensen de torens had uitgesleept. Nog vóór de aanslagen met de vliegtuigen.. Jazeker, ruim daarvóór. Een held, totdat…!

Totdat William Rodriguez besloot te vertellen over zaken die hij had meegemaakt, die HELEMAAL NIET IN HET OFFICIËLE PLAATJE pasten. Rodriguez werd ná het bekend maken van zijn gegevens als een paria behandeld en raakte op een moment zelfs dakloos. Van held tot sukkel..

De foto hiernaast, waarop hij dus, vlak na zijn huldiging voor bewezen moed, met George Bush staat, had de Bush-regering waarschijnlijk het liefst met terugwerkende kracht uitgegumd, maar daarvoor was het natuurlijk te laat. William Rodriguez had mensen gered vóór de aanslagen met de vliegtuigen.. Jeetje..

In het onderstaande interview geeft Rodriguez opnieuw een duidelijke blijk van standvastigheid, van, laten we dat vooral niet vergeten: van VADERLANDSLIEFDE!

Kijk, als je de onderstaande YouTube niet helemaal kunt of wilt kijken, gewoon even vanaf minuut 5:20. Daar gaat hij antwoord geven op de vraag, welke dingen hij meemaakte, die volledig tegen de officiële versie van 9/11 ingingen. Want je weet nog niet wat deze Rodriguez nu precies voor zaken te melden had?

Elders op het internet is veel over deze aimabele Rodriguez te vinden. En weet je waar je hem NIET terugvindt..? In het officiële rapport van 9/11…!

Dus een onderscheiding voor bewezen moed op zak, een heftig verhaal te vertellen als concierge van de WTC-torens, maar niet in het 585 pagina-dikke rapport genoemd.. Helemaal NIET!

Het gehele verhaal van William Rodriguez staat bij ons op de site HIER.

Zware explosies in de kelder van de torens.

Hele zware explosieven, die afgingen in de 6 verdiepingen tellende parkeergarage van de WTC-torens. Heftige explosies die gewonden en zelfs doden eisten! Was het ondermijnen van de torens toen al volop aan de gang..? Het heeft er werkelijk alle schijn van.

In het filmpje hieronder geeft Rodriguez maar een tipje van de sluier omtrent de zeer krachtige explosies die ruim 3 kwartier voor de vliegtuiginslagen plaatsvonden. Elders op het internet is veel over deze aimabele Rodriguez te vinden. En weet je waar je hem NIET terugvindt..? In het officiële rapport van 9/11. Dus een onderscheiding op zak, een heftige verhaal te vertellen, maar niet in het 585 pagina-dikke rapport genoemd..

Lees anders het gehele verhaal over William Rodriguez hier op de site HIER.

Hier is het interview met William Rodriguez.

18 gedachten over “9/11 protesten halen wel degelijk het nieuws!

 1. wat leugen? wat een onzin op deze site. er is nooit een degelijk onderzoek geweest naar de onofficiële kant van dit verhaal. wie denken jullie dat jullie zijn! volgens mij zijn jullie de duivel en doen jullie je voor als de redders. ga toch allemaal weg en haal deze site uit de lucht.

 2. Hallo,

  Waar wij hier in Nederland te weinig op inzetten, is het directe gevolg van 9/11: The War on Terror.

  Tot op de dag van vandaag heeft dit internationale “fenomeen” – you’re either with us or against us – ná de bewuste dag het leven gekost aan 21 NL-militairen, naast tientallen gewonden en nog een onbekend aantal landgenoten dat voor het leven is getekend.

  Zelf dúrf ik niet eens aan een complot te denken – een internationaal schandaal dat z’n weerga niet kent. Laat staan de gevolgen daarvan. Alleen al Nederland zou op z’n kop staan; met onze soldaten+1-doden (= Van Gogh), de verharding van de samenleving en het politieke en maatschappelijke anti-islamgewoel tot op de dag van vandaag.

  Maar het zijn dezelfde gevolgen die veel te groot zijn als je ze afzet tegen de vele vragen die (nog) restten ten opzichte van de officiele lezing.

  Zonder je al teveel te laten gaan in de meest doordravende complotten, wordt de tijd rijp om vanuit politiek-Nederland vooralsnog zachtjesaan te beginnen over een nieuwe, frisse kijk op de zaak. Als er ooit één stuurman in de VS hier gevoelig voor (b)lijkt, dan is het Obama wel.

  Dit vooral met de mogelijke verlenging van de Afghanistanmissie in het verschiet.

  Wat mij betreft beginnen we met easy to research-zaken waarop een hele theorie is gebouwd en zaken die nauwelijks het officiele rapport hebben gehaald. Bijvoorbeeld de vondst van het vrijwel ongeschonden paspoort van een van de kapers temidden van de hell on Earth op Zuid-Manhattan. Natuurlijk het fameuze Building 7 en: waar zijn camerabeelden van toen om en rond het Pentagon??

  Nogmaals: onder andere drie zeer ongeloofwaardige onderwerpen die ná 9/11 hebben geleid tot dode en mismaakte mensen. I can’t emphazise this enough…

  Drie vraagtekentjes in dit enorme verhaal; voor mij een van de aanleidingen om 26 september mee marcheren:

  http://www.vrijheidsparade.nl/

  Misschien tot dan, voor nu, wijsheid, rede & kennis.

  Richard
  Planetary.nl | ETLD.org

 3. @ Gait,

  Ontkracht dit artikel dan eens met goede argumenten, ipv te blaaten met meningen die nergens op gebasseerd zijn.

  Zolang er van jou kant niets zinnigs komt die het tegendeel bewijzen, blijf dan lekker naar het NOS kijken!

 4. Beste Gait, ik heb maar één vraag. Hoe krijgen terroristen 3 gebouwen plat met 2 vliegtuigen? Het gebouw dat plat ging ZONDER vliegtuiginslag, was zelfs een bunkergebouw!

 5. Gaitie Broeklappe zeggen we in het oosten. Laat je door de reguliere media en de entertainment buisiness verstommen.
  Nog creatiever nog groffer en nog dommere programma’s zorgen ervoor dat je je eigen gedachten wegdrukt.
  Wordt je bewust van wat er om je heen gebeurt en kom bij je positieven.
  Zet alles uiteen en trek dan pas je conclusie, aan blaaskaken hebben we niks op deze site.
  Wil je blaten ga dan elders je heil zoeken.
  THNX

 6. @ Robert

  Even een aanvulling maken op je statement: “Laat je door de reguliere media en de entertainment buisiness verstommen.
  Nog creatiever nog groffer en nog dommere programma’s zorgen ervoor dat je je eigen gedachten wegdrukt.”

  Gelukkig kan ik voor mezelf denken, en is het ook geen probleem als ik een avondje voor de buis zit. Ben zelf namelijk dol op films en kijk veel naar Discovery en NGC.

  Ik begrijp je standpunt maar de televisie heeft op mij geen invloed (voorzover ik weet) omdat ik eerst zelf logisch nadenk voor ik aannames maak.

  Voor mensen die nog niet bezig zijn met het ‘ontwaken’ begrijp ik heel goed wat je bedoeld, want zij zullen immers niet zomaar uit deze ‘slaap’ komen als ze alle troep op de commerciële zender voor waarheid aannemen.

  Het lijkt me dus niet kwaad te kunnen naar TV te kijken zolang je je zelf maar constant opstelt aan het nieuws ACHTER het nieuws 😉

 7. M. ken je het verhaal van Popular Mechanics, die de ‘complottheorieën’ van 9/11 onderuit halen. Van dezelfde uitgeverij als National Geographic.
  Heb je de ‘verhalen’ gezien die NG vertelt over 9/11..? Eenzijdige, erg gekleurde verhalen.

  Wist je dat 1,5 maand ná de London-bombings van 7-7-07 al een documentaire verscheen, hoe het was gebeurd..??!

 8. Ja ik heb ook Loose Chains gezien en Zeitgeist.

  Maar ja elk verhaal heeft twee of meerdere kanten. Totdat al deze kanten goed en kritisch belicht worden kan je pas een oordeel vellen over het ‘waarheidsgehalte’.

  Ook was er op het exacte moment een oefening voor de brandweer voor een dergelijke ’terrorist attack’ van die aanslag, zodat er verwarring zou ontstaan en er veel te laat gehandeld is.

  Zelfde als met NORAD vs. Cheney die de F16’s op een dergelijke oefening stuurde!

  Beetje doorzichtig als je het mij vraagt, maarjah, dan komen we weer op jou punt Guido: als je gelooft, knoop je zo alle eindjes aan elkaar om het ‘geheel’ te kunnen zien 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.