Advertentie

Het bashen van Gideon van Meijeren..!


x

Het bashen van Gideo van Meijeren..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Kijk hierboven, 1 maand geleden we deze column gepubliceerd in de Volkskrant, van de hand van columniste Asha ten Broeke; volgens ons roept ze letterlijk op tot het bezetten van de Tweede Kamer, ‘als je maar van de kunst afblijft’. Waarom is daar geen ophef over ontstaan? Waarom gebeurde er toen niets. We hebben het over de ophef rondom FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die hoopt dat een revolutionaire beweging bij wijze van spreken de Tweede Kamer bezet om de regering weg te krijgen. Dat meld de NOS op Teletekst.Schandalig nepnieuws, waarbij Van Meijeren probeert de knuppel in het hoenderhok te gooien en rumoer te bewerkstelligen rondom de Tweede Kamer -rotzooi/chaos.

Uitspraken die Van Meijeren zou hebben gebruikt, in een gesprek met de Belgische website Compleetdenkers Kijk zelf:

De NOS roept valselijk:

“Van Meijeren vindt dat de Staat zich tiranniek gedraagt en voorziet dat mensen ‘die niets te verliezen hebben’ naar het parlement gaan en daar blijven tot de regering weg is. Van Meijeren wees erop dat eerdere voorbeelden tonen dat er doden bij kunnen vallen.”

Het bericht maakt veel reacties los. Politici buitelden weer over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken en de media gingen daar vervolgens in mee,

Forum voor Democratie laat in een reactie weten dat Van Meijeren het woord bezetten – dat impliceert dat mensen de Kamer binnendringen in plaats van om het gebouw demonstreren – helemaal niet in de mond heeft genomen. “Nogal een verschil. Binnendringen is strafbaar, demonstreren niet,” aldus de partij.

De politici reageren op een ‘slordig geknutseld’ filmpje. Van Meijeren waarschuwde juist voor omstandigheden die in het verleden hebben geleid tot (politie)geweld en pleit daarom voor vreedzaam protest. Dat is er expres uitgeknipt, stelt Forum. Hun belangrijkste argument:

“Met knip- en plakwerk is door het kartel een vals frame opgetuigd. Gideon van Meijeren pleit voor een fluwelen revolutie, een revolutie die zich kenmerkt door geweldloos verzet.”

* * *

 

 

3 gedachten over “Het bashen van Gideon van Meijeren..!

 1. https://www.blckbx.tv/binnenland/d66-wil-wet-aanpassen-om-politieke-partijen-te-verbieden
  Voor mij dient de gehele tweede kamer en mogelijk de gehele politiek hetzelfde doel namelijk werken naar een NWO.Bij een ander artikel werd door een reageerder ook over P.Omtzigt uitleg gegeven en ook waar familieleden van hem voor staan.Ook een Grapperhaus zou volgens deze reageerder banden met Schwab (WEF) hebben.Ondertussen krijgt Vera Bergkamp weer haar zin en mag het onderzoek naar Arib gewoon doorgaan en het presidium lijkt al helemaal heilig te zijn.
  Uiteraard was er een meerderheid in de kamer omdat dat zoals vaak gebeurd gebruikelijk is omdat de coalitie (waaronder D66 waar Bergkamp deel van uit maakt) mee kon stemmen.Ze kunnen net zo goed de oppositie naar huis toesturen want wat D66.CDA.VVD en de CU wil zal gebeuren.
  Dan Oekraïne die geld en wapentuig van Nederland krijgen (deze middag stond op nos teletekst tot nu toe 322 MILJOEN EURO) lijken niet eens met dergelijke wapens om te kunnen gaan omdat er een door Oekraïne afgeschoten raket in Polen terecht is gekomen wat erg slordig en nog gevaarlijker is dan de meesten denken.Dit voorval had tot een aanval van de NAVO kunnen leiden.
  Ik moest gelijk aan WW 2 denken toen de inval van Polen door de Nazi’s begon na een toneelstuk bij een zendmast in Gleiwitz wat de aanleiding voor de inval van Polen was.Ook moest ik denken aan de BUK raket van Russische makelij die door de Russen (Aldus veel MSM berichten) afgevuurd zou zijn op MH 17.Nu blijkt dus dat Oekraïne zelf ook raketten van Russische makelij heeft en afschiet.
  Wat Ollongren doet gaat alle perken te buiten omdat door giften (geld of wapens) de oorlog alleen maar langer zal duren wat ook ten koste gaat van Oekraïnse levens van onschuldigen.Zelensky brengt graag nieuws over bv dode aantallen Russen of slachtoffers.maar hoe zit dat met dode of gewonde burgers uit eigen land? Ze laten wel vaak beelden zien van Oekraïnse mensen die juichend de Oekraïnse militairen zouden ontvangen maar ik denk dat veel nabestaanden van gewonden of dode Oekraïners NIET STAAN TE JUICHEN integendeel zelfs.Op deze site heeft ook een artikel gestaan van een journalist die wel bij mensen langs ging die in een schuilhokje zaten die toch echt een ander verhaal vertelden dan de meeste MSM berichten.
  Het is één en al vuiligheid en veel propaganda terwijl men bv zwijgt over de Nazi invloeden in Oekraïne of de EU en NAVO zelf.Waarom steunt Nederland een leger waar het AZOV bataljon die pro NAZI zijn deel van uit maakt bv? Boeren moeten weg=minder of geen gezond voedsel meer
  Sancties tegen de Russen zet mensen in de kou ivm hoge energie rekeningen,Het MKB moet kapot =meer macht voor multinationals en geen concurrentie meer van het MKB,ECB verhoogt rente = duurdere leningen of hypotheken en hoge inflatie,BTW op dagelijkse benodigdheden of brandstoffen om op het werk te komen kunnen ze laten vervallen maar dat doen ze niet terwijl ze miljarden naar het buitenland sluizen wat geld is wat nooit meer terug komt tenzij je bij multinationals behoort die zaken doen met landen die miljarden hebben ontvangen en ik hoorde dat leiders zelfs geld naar belastingparadijzen overmaken voor zichzelf.Er is veel mis en in de Nederlandse politiek ouwehoeren ze voornamelijk over zichzelf en hobby’s van linkse partijen zoals Greendeal of zwarte piet en het slavernij verleden waar ze ook weer 200 miljoen voor uittrekken
  En de burgers (Jan met de pet) och die zoeken het maar uit en nog liever stelen ze ook nog uit de opgebouwde pensioenpot wat mogelijk in handen kan komen van private partijen en verzekeraars die er wel bij zullen varen.Nederland staat erbij en kijkt ernaar en mogelijk komen ze in beweging wanneer het te laat is.De Nederlandse politiek is alleen nog van het niveau KLEUTERKLAS wat een ramp is voor alle niet tot de elite behorende groepen mensen.Dat is mijn mening.

 2. Het Schwabinet Rutte aka WEF-kabinet steunt Oekraïne en de stand is ruim 300 miljoen. De grondwet is na 24.02 met voeten getreden, want in artikel 96 staat dat slechts de tweede slaapkamer de oorlog mag verklaren. WEF-tasjesdrager Rutte is de facto dus een landverrader en de tweede slaapkamer, inclusief judasgeit FVD kijkt weg, hardstikke weg.
  Het feit dat CDA-minister van Binnenlandse zaken young global leader Hanke Bruins Slot (1977) gaat bekijken of er partijen verboden kunnen worden is uiteraard voor de bühne. De kartelpartijen voelen steeds meer de hete adem van het publiek in hun nek en in de eerste instantie een verbod van de FVD, dient wel gerealiseerd te zijn voor de verkiezingen voor de provinciale staten op 15.03.2023. Ik vind het lied ‘De dodenrit’ van drs. P. erg toepasselijk voor het huidige politieke tijdsgewricht.
  En dan iets heel anders, maar niet minder belangrijk. Volgens Martin Vrijland zal de simulatie waarin deze planeet zich al duizenden jaren bevindt (zie de film ‘The Matrix’ uit 1999), door externe krachten van het formaat Annunaki/ Enki/ Enlil gerealiseerd, middels een drie dagen durende periode van duisternis tussen 27.11 – 29.11 worden opgeheven. We gaan het zien.
  Dat er giga veranderingen nog dit jaar op komst zijn, is mij wel duidelijk in dit 2*2*2-jaar. Het aantal meldingen van UFO’s in elke vorm en maat wereldwijd explodeert en iemand, die ik overigens met een korreltje zout neem Benjamin Fulford, sluit tegenwoordig af met een korte opsomming met meldingen van over de gehele wereld.
  We zitten aan het einde van een periode van 26.000 jaar, de precessie van de Equinox en de al sinds de tweede helft van de 19de eeuw optredende verschuiving van de polen is een van uitvloeisels hiervan. De boven de poolcirkel levende Inuits melden al decennia, dat de zon op een andere plek opkomt dan voorheen.
  Tenslotte een persoonlijke ontboezeming: het staat voor mij als een paal boven water dat het contact met de Galactische federatie op zeer korte termijn voor de deur staat en volgens mij mag werkelijk geen enkele bewoner op aarde het exacte tijdstip + locatie weten wanneer The Event/ Great Awakening/ de Dag der Dagen staat te gebeuren.
  Maar nogmaals dit is slechts mijn persoonlijke mening.

 3. Zolang de stukken stront nog gewoon los ronddrijven valt ’t niet zo op maar gezien we in een tijd leven waarin bepaalde processen als sneller verlopen, komt het voor alsof we in de afvoer put bijeen gedreven raken en komt daarmee ook de stront bijeen. Het een verdraagt het ander niet en je hoeft maar met één oog te kijken om te zien dat dit in de politiek, of wat daar van over is, goed te zien is. De waakhonden van de oude orde maken overuren om het nieuwe geluid te smoren met alle middelen. Van de kamer voorziter die nog steeds geen voorzitster genoemd wordt tot de hobbytrutjes die hun ‘gevoel’ laten bepalen wat waar is en wie er voor straf in de hoek moet. Het ronddraaiende geslurp bij het afvoerputje laat de winnaars en verliezers duidelijk herkennen en omdat ik bevooroordeeld ben durf ik te voorspellen welke kant dit opgaat. Steeds duidelijker moet de partij die het toneel dient te verlaten allerlei trucs uit de kast halen, incl. ‘het geweldsmonopolie’ huu bang worden hoor! Aan de keerzijde van het putje, de onderkant, gaat het gewoon weer verder met een opgeluchte klaarheid waar alle nieuwetijdskinderen al de hele tijd op zaten te wachten. Ook zij die met heldere geest de verwachtingen al tijden daarvoor hadden vormgegeven weten dat ze deze ‘kroegruzie’ nog even moeten doorstaan. Maar de kans is groot dat velen dit in levende lijve gaan meemaken en snappen dat ze ooit de keuze gemaakt hadden dit mee te maken. Deze ommekeer zal de meest grandioze tijd voortbrengen en wat je voor geen goud wil missen. Omdat je weet wat eraan komt….!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.