Advertentie

Homeopathische griepvaccin is effectief..!


2008 Nobelprijswinnaar professor dr. Luc Montagnier heeft geen goed woord over voor de tegenstanders van Homeopathie. ZIjn woorden wijzen op een farmaceutische maffia, zo simpel is het feitelijk..! Misschien een idee dat mw. Schippers even met hem belt, vóórdat ze wetgeving tegen homeopathie aan de Kamer stuurt..?
Nobelprijswinnaar (2008) professor dr. Luc Montagnier, heeft geen goed woord over voor de tegenstanders van Homeopathie. Zijn diplomatieke woorden wijzen op een farmaceutische maffia, zo simpel is het feitelijk..! Misschien een idee dat mw. Schippers even met hém belt, vóórdat ze nieuwe wetgeving tegen homeopathie en de miljarden gezondheidsfraude aan de Tweede Kamer stuurt..? Homeopathie is immers gratis..! (klik voor artikel met dr. Luc Montagnier)

x

Canadese gezondheidsautoriteit:

Homeopathische griepvaccin blijkt effectief..!!

2013 © WantToKnow.nl/.be / vertaling Guido Jonkers

(Bron o.a. ‘British Columbia Medical Journal’, 2013, 55: 201-2).

x

Volgens de Canadese gezondheidsraad zijn homeopathische ‘griepvaccins’ effectief. Dat valt af te leiden uit de toekenning van een licentie van maar liefst 10 homeopathische griepmiddelen door deze Canadese gezondheidsautoriteit. Deze 10 middelen worden toegevoegd aan een groeiende lijst van homeopathische preventiemiddelen (‘vaccins’) die beschikbaar zijn voor de Canadese bevolking. Daaronder zijn ook homeopathische middelen ter preventie van polio, mazelen en de kinkhoest. Al deze middelen, of ‘vaccins’, hebben de test doorstaan die de claim controleert of de middelen: ‘veilig en effectief zijn, volgens de instructies op het label’.

De laatste licenties die verstrekt werden aan deze homeopathische griepmedicijnen, genaamd ‘Influenzinum’ en patentvrij geproduceerd door verschillende bedrijven, inclusief BJ Pharmaceutical, Boiron en Homeocan.

Lloyd Oppel, kan maar niet snappen dat gezond niet 'duur' hoeft te zijn.
Lloyd Oppel, kan maar niet snappen dat gezond niet ‘duur’ hoeft te zijn.

En natuurlijk raakt dit besluit van de Canadese gezondheidsraad regelrecht in het hart van de pro-farma-lobby, de homeopathie-sceptici en de zichzelf tot ‘anti-kwakzalvers’ gedoopte groepen van tegenstanders van ‘alternatieve geneeskunst’.. Eén van deze tegenstanders is dr. Lloyd Oppel. Hij staat, net als in Nederland Cees Renkes, bekend als de chagrijnige ‘anti-kwakzalver’ en is voorzitter van de British Columbia Medical Association Council on Health Promotion. Zijn woorden op dit besluit zijn niet alleen stereotype, maar vooral als ‘kortzichtig’ te classificeren.

Met een ’tongue in the cheek’ roept deze anti-kwakker: ‘Hoewel ‘echte’ vaccins lage doses van een infectiestof gebruiken, teneinde een bepaalde ziekte te voorkomen, hebben homeopathische middelen een typische oplossing van deze stoffen, die voorbij het punt gaat, waarbij geen enkele molecuul van de ziekmakende stof meer aanwezig is’.. ! Je hoeft niet gestudeerd te hebben, naar ons idee…, om de zure en verbitterde toon in ’s mans uitdrukking te voelen..

Speciaal voor zijn referentie hebben we de uitspraken van een aantal prominente wetenschappers inzake homeopathie en haar werking, op een rijtje gezet..!

 

* * *

Tot slot nog even een paar gefundeerde uitspraken van andere gerespecteerde wetenschappers,

over het respect voor de (onbekende) werking van Homeopathie:

x

“De door meta-analyses bevestigde conventionele dubbelblinde studies, hebben evenzeer de doeltreffendheid van de homeopathische geneeskunde aangetoond voor specifieke indicaties zoals hooikoorts, reumatoïde artritis, postoperatieve ileus, astma, diarree bij kinderen, fibromyalgie, griep, middenoorontstekingen, pijnklachten, bijwerkingen van radiotherapie, verstuikingen, K.N.O.-infecties.

Er zijn positieve effecten gevonden bij angst, hyperkinetisch syndroom, spastisch colon, migraine, premenstrueel syndroom en artritis. De eerste resultaten zijn ook zeer bemoedigend voor chronisch vermoeidheidssyndroom, ziekte van Crohn en eczeem.”

Prof. Harald Walach,
universiteit Freiburg, Duitsland
~~~

Over de afwezigheid van zichtbare moleculen in de homeopathische oplossing, doen de volgende 2 professoren hun uitspraken:

Omdat de moleculaire scheikunde niet in staat is deze activiteit te begrijpen, moesten de fysici overtuigd worden om verdere studies uit te werken over de geneesmiddelen. Deze fase is dus aangebroken en de eerste zeer belangwekkende resultaten komen te voorschijn. Het is namelijk vandaag de dag mogelijk om vast te stellen dat er een aan het geneesmiddel specifieke ‘informatie’ aanwezig is in de hooggepotentieerde homeopathische oplossingen.

Prof. Louis Rey,
Genève, Zwitserland
~~~

“Het woord ‘informatie’ vormt de sleutel tot elke verklaring van de werking der homeopathische geneesmiddelen. De moleculaire farmacologie, de immunologie (leer van het afweersysteem) en de endocrinologie (hormonenleer), kunnen alle functies van het levende organisme niet meer uitleggen.

Het molecuul verklaart namelijk niet alles. Een nieuw wetenschappelijk paradigma is noodzakelijk om het leven te begrijpen. De hedendaagse informatie-farmacologie laat niet alleen toe de werking van de homeopathie te begrijpen, maar tevens ontelbare andere natuurlijke, tot nu toe onverklaarbare functies.”

Prof. Madeleine Bastide,
Immunologe aan de universiteit van Montpellier, Frankrijk

* * *

x

In dit kader een mooi wetenschappelijk rapport; lovend over homeopathie, zonder fratsen.

Download het rapport (afbeelding hieronder) en lees het, als je nog steeds wantrouwend bent over homeopathie. (.pdf HIER)

Een uitgebreid rapport van 83 pag. waarin bijna alle onderwerpen die met homeopathie te maken hebben aan de orde komen.

Weliswaar Engelstalig, maar uit het rapport blijkt dat, zoals Professor Iris Bell het verwoordt:

‘Het bewijs voor de werking van homeopathie,
afkomstig van tal van laboratoria, technologieën en onderzoekers,
is overweldigend’.

x

x

En last-but-not-least,
het verhaal van de man die er bijna eigenhandig voor zorgde,
dat de homeopathie niet alleen bijna de nek werd omgedraaid,
maar dat ook ‘zijn’ chemische farmacie’ de boventoon kon gaan voeren.

Klik op de foto voor het hele anti-homeopathie-artikel over deze
John D. Rockefeller:

x

John D. Rockefeller, oliemagnaat en alleenheerser.. Onderdrukker van homeopathie als natuurlijke geneesWIJZE..
John D. Rockefeller, oliemagnaat en alleenheerser.. Onderdrukker van homeopathie als natuurlijke geneesWIJZE..

 

 

 

19 gedachten over “Homeopathische griepvaccin is effectief..!

 1. Dit zou een groot feest moeten zijn, eindelijk dan zegevierd het gezonde verstand, maar NEE veel mensen verliezen hun aanbeeld hier mee, waar door hun giftige negatieviteit mogelijkheden verdwijnen.

  Kom op mensen er blijven genoeg bierkaaien over om tegen te vechten !

  Dit alles is cynisch bedoeld natuurlijk !

 2. Vorig jaar stond de Nederlandse minister Schippers van Volksgezondheid erop dat “op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staat waarvoor ze gebruikt kunnen worden als de werking ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen is”. (www.wanttoknow.nl/gezondheid/edith-schippers-homeopathie-bewijs-heilzame-werking ). Voor geen enkel homeopathisch product werd er bewijs geleverd dat het daadwerkelijk werkt.

  Blijkbaar is volgens de Canadese gezondheidsraad een aantal homeopathische middeltjes wel bewezen effectief. Maar nergens op het web kan ik ook maar iets vinden van de argumenten die gebruikt werden om dat te bewijzen. Is het dossier van de Canadese gezondheidsraad geheim? Waarom worden dezelfde argumenten niet in Nederland gebruikt? Of was het ‘bewijs’ een bruine enveloppe met een hoop briefjes erin? Ik hoop dat er een Canadees is die via een wet van openbaar bestuur eens opvraagt waarom deze goedkeuring echt gebaseerd is!

  Voor een rapport zonder fratsen over het gebruik van homeopathie, raad ik het volgende aan (grotendeels in het Nedelands): kce.fgov.be/nl/press-release/homeopathie-geen-bewijs-dat-het-werkt-en-toch-veel-gebruikt (de persmededeling) en kce.fgov.be/sites/default/files/page_documents/kce_154a_homeopathie_in_belgië_0.pdf (hetrapport zelf). Om het in één zin samen te vatten: “De onderzoekers konden geen overtuigend bewijs vinden dat homeopathie werkt.” Ook verschillende van de “overweldigende” ‘bewijzen’ die in het “Scientific Framework on Homeopathy” staan, worden er in ontmaskerd.

  1. Laat ik dan in ieder geval even hierop reageren. Het lijkt anders wel of Feniks tegen een muur praat. Of… Zou hij ook ontmaskerd zijn, en dat wij dat nog niet weten, zeg maar.

  2. Wel eens aan gedacht zoals bij RAMBAM te zien dat die ministers net een stel papagaaien zijn. Zij roepen wat de lobby roept.
   De Pharma verdient aan ons dwazen bakken met geld. De meeste medicijnen allopathisch verschuiven het probleem en lossen niets op.
   Bijwerkingen zo groot dat je er behang van kunt maken.
   Puur winstbejag maakt dat natuurlijke middelen, zouten, planten en homeopathie worden zwart gemaakt. In de vereniging ter bestrijding kwakzalverij zitten artsen, apothekers etc. allemaal belanghebbend.
   Diclovenac bijvoorbeeld mag je niet hebben bij astma, bijna geen enkele arts controleert dit. Psychiaters verklaren dat mensen een storing hebben maar alleen de storing die geld oplevert. Wat chemie niet kan oplossen, mag natuurgeneeskunde niet genezen.
   Dus conclusie wij vergeten dat de ministers gekozen zijn door ons en moeten doen wat wij van hen verwachten. Niet wat de lobby van de geneesmiddelenindustrie van hen verlangt. Misschien dat de reisjes leuker zijn die zij maken op kosten van Unilever, Pfiezer etc.
   Kijk maar eens naar film love and other drugs die film schetst de werkelijke stand van zaken. Omkopen van dokters om middelen die zelfs schadelijk zijn er door heen te stampen. Viagra, Dess etc.

  3. An (2.2): men zou ook kunnen beweren: de homeopathie “verdient aan dwazen bakken met geld. [Die producten] lossen niets op.”. Er is nog nooit bewezen dat homeopathische producten effectief genezen; in het beste geval doen ze je beter voelen doordat je er in gelooft (placebo effect). Bij deze wil ik niet de farma industrie verdedigen, wel beargumenteren dat er moet aangetoond zijn dat behandelingen effectief werken en minimale neveneffecten hebben (“evidence based medicine”). Er bestaan procedures voor om dat aan te tonen, maar spijtig genoeg zijn die (nog) niet sluitend, en wordt daar soms misbruik van gemaakt.

   Maar daarom het hele systeem van geneeskunde en medicamenten afschieten is het kind met het badwater weggooien. Er zijn ook nog heel wat integere doktors, politici en zelfs personeelsleden van de big pharma.

 3. http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=38&t=5724
  Twee maanden geleden krijgt mijn moeder griep die door homeopatische behandeling weer verdwijnt. 1,5 week later weer griep en een opgezette lymfklier in haar nek. Zo dik dat ze last heeft haar nek te bewegen.Na een antibiotica kuur verandert er niks en word ze gestuurd naar de internist.

  homeopathische behandeling voor griep is hetzelfde als antibioticakuur. Het lost de probleem niet op.

  Hoe lost je het op?
  Leer de geneeskunde.

  1. @ NATUUR?

   U heeft het hier waarschijnlijk in tweede instantie niet over griep.

   De Chirurgie is net zo oud als het kruiden en planten gebruik !

  2. De 2e instantie gaat ook over griep.
   Griep is geen ontsteking.
   Hoe een gewone griep kans verandert in lymfeklierkanker Hodgkin-lymfoom zoals bij Mariel door onkundige geneeskunde.

 4. Twee/2 interessante artikelen op/in SPIEGEL ONLINE.DE, 22n over een volks onderzoek, en 22n over een heler op het eiland Zansibar, de uitkomst van beide is ongeveer gelijk luidend, je hebt het allemaal zelf in de hand, gezond eten, goed levens ritme, beweging, en geestelijke ontspanning.

  @ NATUUR, hoe zo griep is geen ontsteking, je hebt griep en griep, en vaak gaat griep over in iets anders, als bepaalde onderdelen van het lichaam verzwakt zijn door griep, slaan andere virussen toe.

  1. Een logica.
   Als griep een ontsteking is. Dan zal homeopathische behandeling en antibioticakuur bij Mariel geholpen. Na de succes homeopathische behandeling komt griep terug. Antibioticakuur helpt niets.

   Je hebt 5 verschillende oorzaak van Griep of verkoudheid. Onder griep of verkoudheid heb je verschillende oorzaak van koorts.

   Je hebt 9 verschillende oorzaak van Koorts. Slechts 2 ervan mag je met koortsverlagende medicijnen gebruiken. De andere 7 niet. Bij onkundige medicatie kan onvoorstelbare ziektes veroorzaken.

   Quote: als bepaalde onderdelen van het lichaam verzwakt zijn door griep, slaan andere virussen toe.

   Je moet eerst omdraaien.
   als bepaalde onderdelen van het lichaam verzwakt zijn dan heb je kans op griep.
   als de proces van griep verstoord dan slaan de virussen toe.

   De gebeurtenis van Mariel geeft een goede voorbeeld.
   Griep proces moet je laten uitkomen/uitzieken.

   Wat hebben zij gedaan?
   Bestrijden met homeopathische behandeling en antibioticakuur.

   Wat is de navolg?
   1,5 week later weer griep en een opgezette lymfklier in haar nek. Zo dik dat ze last heeft haar nek te bewegen.

   http://alandavisstrijdtegenlymfeklierkanker.blogspot.nl/search?updated-min=2010-12-31T15:00:00-08:00&updated-max=2011-10-03T19:47:00%2B02:00&max-results=36&start=34&by-date=false

   regelmatig voel ik aan mijn hals, kaken en kin om te voelen of ik al stoppels heb of hoe lang de haren van m’n baard groei is.
   Dit deed ik begin juli op een avond ook en toen voelde ik dat er aan de linkerkant van mijn hals onder m’n kaak een beetje gezwollen klier zat en om daar zeker van te zijn vroeg ik dit aan Peter.
   Hij bevestigde inderdaad dat de klier aan de linkerkant in m’n hals een beetje opgezet was en toen dachten we allebei dat ik misschien verkouden zou worden of dat ik misschien een keelontsteking zou krijgen.
   Bij deze gedachten heb ik het gelaten voor wat het was en heb ik er geen aandacht meer aan besteed.

   Na ongeveer 4 weken voelde ik weer eens aan m’n hals en toen merkte ik dat de zwelling groter was geworden in vergelijking met begin juli.

  2. Je hebt 5 verschillende oorzaak van Griep of verkoudheid. Onder griep of verkoudheid heb je verschillende oorzaak van koorts.

   Je hebt 9 verschillende oorzaak van Koorts. Slechts 2 ervan mag je met koortsverlagende medicijnen gebruiken. De andere 7 niet. Bij onkundige medicatie kan onvoorstelbare ziektes veroorzaken.

   ME/CVS en Fibromyalgie.

   Wat heeft dit ziektes mee te maken met griep?
   Kijk naar de uitzending dan weet je meer over de verstoring van griep-virus.

   De kracht van de griep-virus.

   http://www.eo.nl/tv/devijfdedag/reportage-detail/me-altijd-moe-altijd-pijn/#reactions

   Marja
   29 mei 2013 21:17

   De traditionele Chinese Geneeskunde kijkt met “andere” ogen naar dit ziektebeeld. Deze holistische zienswijze biedt wel degelijk perspectieven en behandelopties. Ik hoop dat mensen die met deze akelige klachten deze weg weten te vinden en stukjes terug kunnen winnen om meer kwaliteit van leven te ervaren.

   Gerets Miranda
   29 mei 2013 21:24

   Ik heb al 20 jaar CVS. Van een reumatoloog kreeg ik antidepressiva om mijn spieren te ontspannen. Na drie maanden weigerde ik deze nog te nemen omdat dit niet de oorzaak aanpakte. Via via kwam ik terecht bij een huisarts die sprak oven Yin en Yang. Hij zou me kunnen genezen. Ik werd getest en moest me houden aan een bepaald voedingspatroon dat blijkbaar goed was voor mij. Ik geloofde hem niet, maar had niets te verliezen en testte hem uit. Samen met 30 beurten kiné (shiatsu) in één jaar tijd, ging ik er aanzienlijk op vooruit. Ik kan niet zeggen dat ik genezen ben, maar ik functioneer weer als een normaal mens. ik moet enkel mijn eigen grens in het oog houden en als mijn lichaam moe is, moet ik eraan toe geven en gaan liggen tot ik weer uitgerust ben. Mensen met CVS, geloof me niet en test het uit!!!! Volg het voedingsadvies nauwkeurig en je zal zien dat ik gelijk had. Deze dokter kan je vinden op het Internet…hij woont in Heusden-Zolder (België) Veel succes!

   Truus
   29 mei 2013 21:26

   Ik heb helaas niet het hele programma gezien Ja er wordt heel gauw gezegd dat het tussen je oren zit hier in Nederland mensen met de aandoening Fibromyalgie hebben hier ook problemen mee je moet je altijd waarmaken en o zo ontzettend goed je best doen terwijl je het helemaal niet kunt. De beste stuurlui die aan de wal staan die bedenken zo iets. Laat ik maar stoppen hier wordt ik heeeeel boos over. Truus

   Guido den+Broeder
   29 mei 2013 21:44

   Mooi gefilmd, maar helaas is de in de uitzending verstrekte informatie over ME grotendeels onjuist. Een kwestie van verkeerde bronnen. Jammer, EO, dat jullie niet op 8 mei naar de Landelijke ME informatiedag wilden komen. Daar hadden jullie bijvoorbeeld de presentatie van cardioloog Frans Visser kunnen meemaken over afwijkingen in de bloedcirculatie. Die verklaren waarom ME-patiënten problemen hebben met staan of zelfs rechtop zitten. Met vriendelijke groet, Guido den Broeder, Voorzitter ME Vereniging Nederland, http://www.mevereniging.nl

   Michael van Gils
   29 mei 2013 21:47

   Geachte, Een zeer goede raportage. Ik ben werkzaam voor de Linus Pauling Kliniek. Ons team bestaat uit biochemische/orthomoleculaire medewerkers, huisarts/wetenschappelijk arts en een hoogleraar in de immunologie. We hebben veel patienten met me/cvs in behandeling. Sinds een jaar is het mogelijk om exorfinen (morfineachtige stof in bepaalde voedingsstoffen) te meten in de urine. Als exorfinen niet worden afgebroken door enzymen dan hyperactiveren ze de in eerste instantie de opioide receptoren. Het gevolg is op den duur uitputting (down regulatie). Hierdoor raakt het endorfinesysteem (moduleert o.a. celstofwisseling, immuunsysteem en hormonen) ontregelt. De betreffende enzymen hebben behalve een enzymatische functie voor exorfinen ook een ontstekingsremmend effect. Door een relatief tekort aan deze enzymen onstaan er ontstekingen in de witte bloedcellen waardoor mensen chronisch vermoeid raken. Ik kan helaas niet meer tekst kwijt. Meer info info@linuspaulingkliniek.nl

   Deborah
   29 mei 2013 21:57

   Myra, ik herken me erg in jouw ziektebeeld. Ik ben inmiddels na 8 jaar weer goed op de been door alle behandelingen en aanpassingen die ik via alternatieve geneeswijzen heb gevolgd. Graag zou ik jou mijn ervaringen willen delen en jou mogelijk willen helpen. Mocht je interesse hebben dan mag je mij mailen (deborahm@hetnet.nl). Groetjes Deborah

   Willem
   29 mei 2013 23:49

   Onze dochter kreeg de diagnose cvs/me nadat ze niet van een griep herstelde en alleen maar vermoeider en zieker werd. Ze was 10 jaar. Stond volop in het leven, was gelukkig, speelde elke dag met vriendinnen, was altijd bezig, was creatief en had ontzettend veel energie. Tot dat ze die griep kreeg….en daarna al die specifieke herkenbare klachten van me. Hoezo psychisch??? We waren en zijn nog steeds een gelukkig en hecht gezin en vechten ons alleen door deze ziekte heen met alle postiviteit die we hebben. Maar het is een onzichtbare ziekte voor artsen en voor anderen. En het meest belangrijke nu in Nederland is dat de ziekte erkend zal worden als een lichamelijk ziekte. Het zit niet tussen de oren en het wordt niet veroorzaakt door bezorgde, verzorgende ouders. Een cvs/ me patient(je) is echt ziek! En niemand helpt je of wijst je de weg. Je verdwaalt in de wirwar van alles wat aangeboden wordt op internet. Maar je wil niet van het kastje naar de muur gestuurd worden. Neem ME serieus!!

   Tom
   30 mei 2013 02:58

   Als dokter valt het me op dat bijna uitsluitend vrouwen ME/CVS of fibromyalgie hebben. Een vraag van mij aan een professor in de reumatologie of hij ooit wel eens een man met fibromyalgie had gezien, bleek het antwoord: nog nooit! Dan komt de vraag bij mij op, hoe kan dit? Welk pathologisch substraat is er dan verantwoordelijk voor dat deze ziektes nagenoeg alleen vrouwen treffen? Kan de ME patiëntenvereniging daar een antwoord op geven?

   miep
   30 mei 2013 08:01

   Ik ben zelf me’er…Ik ben al 20 jaar ziek. na ziekte van pfeiffer knapte ik niet meer op en bleef ik doodmoe…Nu 20 jaar verder kan ik nauwelijks nog normaal functioneren..Migraine, neuropatische pijnen spietrpijnen, inspanningsintolerantie, loodzware benen,gevoelloosheid, spierzwakte, Dronkemansgang, complete uitputting etc…

   Engeltje
   30 mei 2013 10:36

   Ook ik heb CVS/ ME na een opgelopen en verwaarloosde en nooit overheen gekomen Pfeiffer toen ik 15 was.Sindsdien altijd onverklaarbaar moe maar me er overheen gezet, vpk opl gedaan,helemaal mis ging t na de geboorte v mijn eerste. drs.R.Kurk diagnoseerde. ME/CVS en later ook de fybro. Jarenlang heeft hij voor me gezorgd totdat hij zo tegen werd gewerkt door de overheid dat hij moest stoppen, een echt gemis voor ons patiënten!! Ik heb goede en heel veel slechte dagen, depressies en alles maar laat me niet klein krijgen! Ook al is dat verdomd moeilijk. Ook jammer dat de EO niet heeft gekozen voor een reportage over de verschillende gradaties v ME. Als ik iets leuks heb gedaan dan ben ik daar soms nog wekenlang moe, maar ik heb t toch meegemaakt! Mede ME, Fybro-ers geef niet op en probeer ook leuke dingen mee te maken! Dikke knuffels!

   Paulien Floor
   30 mei 2013 12:16

   Mensen, ME en CVS zijn niet altijd een diagnose voor het leven! Ik heb zelf jarenlang ME/CVS/PVS gehad. 7 jaar niet gewerkt. PVS staat voor post-viraal syndroom. Weet wat het is om uitgeput te zijn, na het boodschappen doen geen energie meer hebben om een tas de trap op te slepen. Heb zelfs een periode gehad dat ik niet langer dan 30 minuten achter elkaar rechtop kon zitten. Het is te behandelen! Ik ben nu 40, alleenstaande mam en run een eigen bedrijf en huishouden met tuin. Maar ben mijn oude lotgenoten niet vergeten. Ik, van origine bioloog, ben zelf omgeschoold tot natuurgeneeskundige gespecialiseerd in dit soort lichamelijk onverklaarbare aandoeningen. Ik kijk holistisch en naar wat mijn individuele cliënten nodig hebben. Met goede tot zeer goede resultaten. Helaas wordt er in het reguliere medische denken niet gekeken naar het individu, maar standaardoplossingen werken meestal niet. Ik geloof alleen in therapie op maat! Mensen verschillen, zeker mensen met deze klachten.

   Manja
   30 mei 2013 12:58

   Ik ben benieuwd als de dag aanbreekt dat de oorzaak gevonden is

  3. Natuur.. Wat heeft dit allemaal voor zin? Dit soort volledig idiote opsommingen van jouw mind-stuff..? Kun je misschien gewoon je ook verbinden in deze reacties met óf het artikel hierboven, óf de mensen waarop je reageert..? (incl. JEZELF..!)

 5. @ NATUUR,

  Als wij verkouden zijn of griep hebben, gaan we onder de wol zo als dat heet, smeren wij een goede pomade op onze borst en rug, en maken een drank met Iers mos voor onze keel, vaak komen we er goed door heen, maar om dat we al wat ouder zijn houden wij de boel goed in de gaten, er kunnen snel complicaties op treden.

  Maar we leven nog al gezond, en dat helpt ook een heel stuk.

  Met opgezette klieren moet je heel voorzichtig zijn, de klieren in ons lichaam vervullen hele belangrijke functie.

  Ik stop maar want het wordt een beetje ouwe wijfen praat !

 6. Een vraag, wat is jullie beving met Kamomille thee, en Corcuma, het één om je lichaam chemisch te regelen, de tweede tegen Alzenheimer ?

  Als jullie de moeite willen nemen om op mijn vragen, te antwoorden, dan bijvoorbaat bedankt.

 7. Als iemand mij zegt dat homeopatie niet werkt, stel ik iedere keer weer voor een cocktail te maken van 10 verschillende middelen, en deze op te drinken.
  Tot nu toe heeft iedereen dat geweigerd…………

  Stay Human,
  Zjoz.

 8. Ik kreeg aan mijn linkerhand en rechterarm huidkanker .
  ben aan bijde gehopen en had twee lidtekens .
  Heb me nadat de verbanden eraf waren ,mij meteen ingesmeerd met
  symphosan van dokter Vogel .Je ziet ze haast niet meer de lidtekens.
  Ik gebruik heel vaak een homeo patisch middel en mij bevalt het prima.
  Heb ook een homeopatishe arts.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.