Advertentie

HPV-vaccinatie, waar zijn we mee bezig..?


1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift 'CosmoGirl'? Zeg het maar?!
1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?!

x

HPV-vaccinatie, waar zijn we mee bezig..?

x
2013 © Annelies Witlam

x

In het voorjaar van 2009 werd het HPV-vaccin geintroduceerd in Nederland. Dat riep nogal wat vragen op waardoor ik met 6 (internationale) vrouwen een onderzoek naar dit vaccin hebben ingesteld. Ons rapport met de bevindingen is wereldwijd naar bijna 1000 artsen, onderzoeks-instituten, w.o het Robert Koch Instituut in Duitsland e.d verzonden. (zie o.a. HIER). Maar eerst maar eens terug naar af en informatie ophalend over het HPV-vaccin/virus: 
hpvRuim 80% van de bevolking heeft voor de leeftijd van 50 jaar eens in het leven een HPV-besmetting opgelopen. Dit gebeurt door sexueel/huid aan huid intiem contact.
Minstens 83% wordt door het lichaam zelf opgelost en is onmerkbaar.
Het HPV bestaat uit zeker 127 soorten waarvan 13 strains mogelijk kwaadaardig. Dit zijn: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59 en 68. De overige strains hebben vaak geen nadelige fysieke gevolgen en worden door het lichaam kennelijk ‘opgelost’ . En wat blijkt? Het vaccin zou alleen beschermen tegen de strains 6, 11, 16 en 18. Dat betekend dat er 11, mogelijk kwaadaardige strains, overblijven. De strains 6 en 11 zouden in 90% van de gevallen genitale wratten veroorzaken (90%) terwijl de strains 16 en 18 mogelijk kanker veroorzaken (70%).
Er is nog steeds geen enkel bewijs, dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt!
Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 aan: “Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.” (hier (pdf))
Ook professor Matthias Durst, kankeronderzoeker aan de universiteit van Jena stelt dat infectie met HPV nog geen kanker veroorzaakt. Volgens Durst zou tumorgroei pas na zeker 10 jaar genetische veranderingen in de chromosomen kunnen ontstaan. (HIER)
Maarrr…Andersom wel..
Dit is een citaat uit het onderzoeksrapport van Merck en de FDA d.d. 2005:
De fabrikant en de FDA geven onbetwistbaar aan dat meisjes reeds besmet met het HPV-virus en gevaccineerd worden met het HPV-vaccin, 44,6% (Gardasil) en 32,5% (Cervarix) meer kans hebben op kanker. (Table 17, pagina 13.: Applicant’s analysis of efficacy against vaccine-relevant HPV types CIN 2/3 or worse among subjects who were PCR positive and seropositive for relevant HPV types at day 1. [From original BLA, study 013 CSR, Table 11-88, p. 636])
PY at risk (Incidence Rate per 100 person years at risk, Observed Efficacy 95% CI HPV 6/11/16/18 CIN 2/3 or worse -44.6% (HIER (pdf)
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de ‘noodzakelijke’ vaccinaties.

En dan is dit wat het RIVM/RVP antwoordt, op mijn vraag of zij bekend zijn met dit rapport en de verontrustende info: RIVM/RVP: “Er is geen sprake van ‘als er een besmetting is met een kwaadaardige strain wordt de kans op baarmoederhalskanker met 44,6% verhoogd’.”
Dr.Rebecca Carley benadrukt: “We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.” En: “Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”

Het aantal meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met Cervarix is in 2012 verdubbeld volgens het Lareb. Wereldwijd is gemelde gezondheids-schade na een HPV-vaccinatie dagelijks nieuws en dat is m.i. nog maar het tipje van de ijsberg.Wat de werkelijke schadelijke gevolgen, m.n onvruchtbaarheid, zullen zijn van het HPV-vaccin zullen we pas op z,n vroegst over 7 tot 10 jaar weten. Wat we nu al wel weten is:onherstelbare schade aan de eierstokken, vervroegde overgang, GBS (Guillain Barre Syndroom),ME/CFS, spontane abortussen en talloze niet gediagnostiseerde ziektes waaronder hevige, niet voorbijgaande vermoeidheid en algehele misere.
Conclusie:
 • Beide HPV-vaccins Gardasil en Cervarix voorkomen geen kanker!!!
 • Beide vaccins hebben tot nu toe slechts nadelige tot zeer nadelige bijwerkingen opgelevert.

9 gedachten over “HPV-vaccinatie, waar zijn we mee bezig..?

 1. En intussen heeft GSK het volgende geconstateerd (3x MOEST toch zo nodig van de wijze heren/dames van het RIVM/Gezondheidsraad?) :

  Eén dosis HPV-vaccin voldoet blijkbaar: een studie van GlaxoSmithKline wijst uit dat het Cervarix vaccin voldoende bescherming biedt na een enkele toediening. Vaccin deel uitmakend van het rijksvaccinatieprogramma met een kostenplaatje van 3x 125 euro… Zwitserland en delen van Canada kozen al eerder voor twee in plaats van drie inentingen. http://www.newsdaily.com/health/6ff85624c1196148eec063e9668f795b/one-hpv-shot-may-be-enough-to-protect-against-cervical-cancer

 2. Deze video is recent vrijgegeven door de Keshe foundation
  Keshe Foundation – ALS is te genezen (video 42:56 min)!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=sw1Y3Z7NJfs
  Download the file: ALS
  http://www.keshefoundation.org/latest-papers/pdf/5.html

  Beluister ook Drake radioprogramma (vanaf minuut 157)waarin Neil Keenan aan het woord komt. Hij doet kort verslag over zijn herstel na de laatste recent gepleegde moordaanslag op zijn leven (dmv gif).
  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2013/11/08/thursday-drake-updates-show

 3. De Amerikaanse firma Merck sjoemelt continue met de waarheid (zie ook: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/merck-vervalste-bof-en-mazelenvaccins/) van het door hen op de mark gebrachte Gardasil. Er worden steeds meer vrouwen ziek van de vaccinatie met tevens ernstige bijwerkingen tot gevolg. Niets nieuws onder de zon zou je misschien zeggen, want we weten toch hoe slecht en misdadig het toedienen van vaccinaties in het algemeen al zijn?. In dit geval “Vijf zaken die je echt moet weten over Gardasil” http://www.naturalnews.com/033688_HPV_vaccines_Gardasil.html#ixzz1ZEaVqDhA), waarvan een Nederlandse vertaling bestaat, geschreven door Frank Bleeker d.d. 26-09-2011. Ook de link http://sanevax.org is bijzonder informatief. Een must voor elke verantwoorde ouder en niet-ouder, die de mensheid moreel hiermee enorm van dienst kan zijn. Stuur het ook door naar familie, vrienden en kennissen.

  Velen kennen waarschijnlijk wel het geuzenlied “Merck toch hoe Sterck”, dat gaat over de ontzetting van de stad Bergen op Zoom van de Spaanse bezetter in 1622. Ik heb het vroeger nog geleerd op de lagere school.
  Zou het Amerikaanse Merck dan toch criminele kracht aan dit geuzenlied hebben ontleend OF wordt nu door de eerlijke wereld dit bedrijf een spiegel voorgehouden en verliezen ze op alle terrein? Is het louter toeval, dat deze woordspeling kan worden gemaakt? Toeval bestaat toch niet!

  P.S. Ik zal de hierbovengenoemde vertaling van Frank Bleeker volledigheidshalve naar WTK mailen t.a.v. Guido Jonkers. Misschien is deze al bekend bij WTK, zo niet kan/wil WTK deze dan als aanvulling op dit artikel plaatsen.

 4. “market Gardasil by fear”
  “marketing by confusion”

  Hierbij de pdf waarin staat hoe het HPV vaccin op de markt is gekomen.

  http://sanevax.org/wp-content/uploads/2011/09/Creating-an-HPV-Industry.pdf

  Hieronder een paar stukken uit de pdf vertaald. Indien je er echt meer van wilt weten, kun je het stuk beter zelf lezen!

  LET OP: in het geval er reeds HPV variant 16, 18, 31 en 45 in het bloed aanwezig is, voordat men gevaccineerd wordt, is er een uiterst hoge kans dat er juist kanker op zal treden, volgens de onderzoeken waar dit rapport zich op baseert.

  Er werd benadrukt alvorens het hpvp vaccin gegeven mag worden, dat er eerst onderzocht moet worden of er reeds een hpv variant aanwezig is.
  Dit advies is genegeerd.

  Meldingen van schade door het HPV vaccin is vele male grote dan bij andere vaccins.
  Er is overlap in de werknemers van de makers en de goedkeurende partij van het vaccin. Dus; belangenverstrengeling.
  Het is een vaccin om specieke type HPV infectie te voorkomen, er is geen claim dat het vaccin kanker voorkomt.
  Het vaccin wordt gebruikt om een virus to voorkomen. Er wordt benadrukt dat het een mogelijkheid is om kanker te voorkomen, maar dat dit niet bewezen is. Het is een theoretische mogelijkheid. Het is een concept dat nog bewezen moet worden, tevens moet de veiligheid nog bewezen worden.
  De vaccine ontwikkelaar is zich er van bewust dat met de claim; het voorkomen van kanker, er hoge prijzen voor het vaccin gevraagd kunnen worden.
  Geen van de ontdekkers van HPV VLPs wilden zich openlijk uitspreken over het op de markt brengen als een anti-kanker vaccin.

  Het HPV vaccin heeft niet met een FDA goedgekeurde methode kunnen aantonen( wat normaliter bij elk vaccin hoort te gebeuren) dat het effectief is. Ondanks dat het HPV vaccin niet voldaan heeft aan de 2 kwalificerende criteria voor FDA Fast track designation, is er toch goedkeuring verleend. Wat uiterst opmerkelijk is. Alle standaarden dus aan de laars lappend.

  In het kort; een vaccin was gecreëerd om iets te behandelen wat al reeds behandeld werd en wordt (pap smears) wat slechts een fractie kost van het vaccin. Terwijl het met oneerlijke onderzoek werd geproduceerd met de hulp van een agency (FDA) ingericht om de consument te beschermen.

  Tijdens een serie onderzoeken (2007) bleek de groep die het vaccin had gekregen een hogere precancerous CIN3 lesions te hebben dan de groep die een placebo hadden gekregen.

 5. Kunt u mij helpen aan het artikel over wortelkanaal behandeling van de tandarts , die eventueel na jaren nog problemen , bv nierfalen etc..
  Vriendelijk dank en fijne dagen.
  Frederika

 6. Kogel in de nek

  Dr. Dalbergue, voormalig werknemer/arts bij Merck, doet in een interview in het franse medisch blad Principes de Santé n° 66 van april 2014, in niet mis te verstane woorden, een boekje open over het discutabele HPV-vaccin Gardasil (ook in België voorgeschreven – in Nederland wordt het equivalent Cervarix gebruikt).

  Dalberque citerend :
  * Gardasil is nutteloos en we betalen er een fortuin voor. En alle experts zijn hiervan op de hoogte!
  * We hebben gevallen genoteerd van het Guillain-Barré syndroom, verlammingen van ledematen, multiple sclerose en encephalitis (hersenontsteking).
  * Ik voorzie dat Gardasil het grootste medisch schandaal OOIT zal worden.
  * De financiële belangen zijn te groot om dit vaccin van de markt te halen.
  * In China executeert men misdadigers met een kogel in de nek. Executies worden daar live op televisie uitgezonden, en erger nog, de familie krijgt de rekening van de gebruikte kogel. In mijn ogen vallen 18.000-30.000 doden door een medicijn onder dezelfde noemer: we laten de slachtoffers de prijs betalen van de kogel die hen doodde.

  Bron (vertaalde samenvatting) : http://www.initiativecitoyenne.be/article-dr-dalbergue-le-gardasil-sera-le-plus-grand-scandale-medical-de-tous-les-temps-123291358.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.