Advertentie

John McCain: postiljon van de oorlog…!


x

x

John McCain: postiljon van de oorlog…!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

John McCain was de republikeinse senator van Arizona, de beruchte havik, die oorlogen gevoerd door de VS, als heldhaftig en dapper karakteriseerde. Hij had de diagnose hersentumor gekregen. Het lijkt zijn collega maffiosi niet veel te hebben gedaan, want de liberale en neo-conservatieve clubs in de VS, zitten niet op zijn verdere diensten te wachten. Genoeg voettroepen die, net als McCain dat deed, het vuile werk willen doen. Maar laten we eens een lijst maken, met de ‘heldendaden’, de verrichtingen van McCain, die NIET het NOS-journaal en/of het RTL-nieuws zullen halen…! Dan komt er een ándere John McCain tevoorschijn..

McCain werd een prominente Khazarische loopjongen, die een lijst van oorlogen heeft aangekondigd, waarbij hij zogenaamd opriep tot Amerikaanse interventie over zowat de hele wereld. Maar natuurlijk had de man zélf NIETS te vertellen, en was hij erop uitgestuurd om ‘charmant’ en ‘elegant’ te vertellen, dat de VS van plan was om oorlog te gaan voeren en/of te steunen.. Er is hier duidelijk een lange geschiedenis, waarvan we de grootste voorbeelden van Europa tot Azië verzamelden. We beginnen eerst met de voor de hand liggende oorlogen.

Afghanistan en Irak
Het is duidelijk dat alle Amerikaanse senatoren (behalve de Californische Barbara Lee) instemden, om president George W. Bush de macht te geven om al snel ná 911, Afghanistan binnen te vallen. Maar McCain liet blijken niet blij te zijn dat de VS Afghanistan binnen ging vallen. Nee, al de dag na de val van de Twin Towers, had hij andere doelwitten in zijn hoofd.

McCain’s bewering in 2014 dat ‘de oorlog in Irak waarschijnlijk niet had plaatsgevonden’ als hij de presidentsverkiezingen van 2000 had gewonnen, lijkt belachelijk. Want op 12 september 2001 verscheen McCain op nieuwskanaal MSNBC met een lange lijst van landen waarvan hij vond dat ze een ‘veilige haven’ boden aan terroristische groepen als Al Qaeda. Op deze lijst stonden natuurlijk Irak en een aantal andere landen die later op deze lijst voorkwamen. Hypocriet zijn, was duidelijk één van de sterke kanten van deze politicus..

Syrië
Een ander land op die 2001-terroristenlijst was (natuurlijk) Syrië. Hoewel het de Bush-club misschien nooit lukte alle Midden Oosten-landen omver te werpen, die ze van plan waren, door de Irak-mislukking en het aan de kaak stellen van deze oorlog die op leugens was verkocht, was  het John McCain die zijn haat tegen Bashar Al-Assad nooit uit het oog had verloren.

John McCain in gesprek met de leiding van de Syrische ‘rebellen’, vlak voor het uitbreken van de burgeroorlog in dat land. Links onder in beeld, is de latere leider van ISIS (Baghdadi) duidelijk te herkennen.. Wie speelt nu welk spel McCain..??

Kort na het ‘uitbreken’ van de Arabische lente in Syrië vonden senator McCain en zijn vaste partner in oorlogsmisdaden senator Lindsey Graham, al snel communicatiekanalen met de plotseling ontstane ‘Syrische oppositie’. En slechts een paar maanden nadat de VS de protesten in Syrië officieel had gezegd te steunen, terwijl hun ambassadeur nog in Syrië aanwezig was, begon McCain op te roepen tot de levering van wapens aan het ‘vrije Syrische leger’ en andere ‘rebellen-groepen.

Bedenk bij al deze voorbeelden, dat het leveren van wapens aan de ‘oppositie’ in een land, natuurlijk feitelijk betekent, dat je als Amerikaanse legermacht daar staat. Want al die ‘militaire adviseurs’ die gelijktijdig worden geleverd, maken in feite de dienst uit, over de vechtende huurlingen, die uit alle landen afkomstig lijken te zijn, behalve uit het land waar tegen de bestaande regering/leider wordt gevochten..!

Libië
McCain’s plannen voor Syrië werkten nooit helemaal zoals hij dat had gewild, maar hij had waarschijnlijk moeten weten dat ze nooit een positief resultaat zouden opleveren. Als McCain niet naar Irak wilde kijken om daarvan bewijs te zien, had hij nog een recenter voorbeeld dat hij had kunnen gebruiken: de NAVO-interventie in Libië.

Het duurde minder dan een jaar voordat McCain Syrische takfiris wilde bewapenen die hij had gesteund met de bombardementen en geen vlieggebieden in Libië. McCain wilde zelfs nog hardere acties tegen het land. Dat is nu een anarchistisch Wild Westen geworden waar allerlei verschrikkingen van de islamitische staat tot een nieuwe slavenhandel plaatsvinden. En ja, daar was het bijzonder, dat de republikein McCain, het volledig eens was met een andere Khazarische marionet, Hillary Clinton. Dat zijn van democratische’ kant van het spectrum was in de VS, doet kennelijk niet ter zake.. Luister naar haar blabla-gewauwel over de Libische revolutie door de VS.

West- en Centraal-Afrika
Natuurlijk was John McCain ook de kampioen van de ‘oorlog tegen het terrorisme’ in andere delen van Afrika. Hoewel McCain in sommige landen in Afrika geen directe, bewijsbare steun heeft gegeven aan ’terroristen’, heeft hij steeds opgeroepen tot meer interventie van de VS op dit continent. Op deze lijst staan landen die te maken hebben met islamitische opstanden, zoals Mali. McCain heeft ook opgeroepen tot plannen zoals het ‘inzetten van speciale troepen’ om, naar zijn zeggen, de meisjes te redden die ontvoerd waren door Boko Haram in Nigeria en daarbij een VS-interventie plegen in Soedan, waar McCain en zijn vrouw al enige tijd geld hadden geïnvesteerd..

Iran
Een ander land op de lijst van door de VS ‘gehate naties’, oorspronkelijk ook doelwit van staatssecretaris van defensie Paul Wolfowitz, en ook lange tijd doelwit van McCain, is natuurlijk Iran. Hoewel McCain altijd sprak over dat ‘hij bidt dat er geen oorlog zou komen met Iran’, riep de man er voortdurend om. Een uiterst domme uitdrukking daarvan is zijn ‘grap’ rondom het ‘bomb, bomb, bomb bomb Iran’-liedje.. Als hij het gevoel had dat de stemming erin zat. De waarheid is dus, dat McCain’s standpunten ten opzichte van Iran zo vijandig waren, dat zelfs toonaangevende neoconservatieve instellingen als het Cato Institute (HIER) vonden dat McCain té agressief was.. Kijk naar deze domme uitleg over deze agressieve uiting.. A ‘veterans joke’..

Bosnië en Kosovo
Maar McCain was niet tevreden met het steunen van salafi jihadisten in het traditionele Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse theaters; er mocht voor hem altijd wel een tandje bij.. Hij steunde ook gewelddadige radicalen aan de grenzen van Europa. Deze trend begon echt in het midden van de jaren negentig toen McCain een vocaal voorstander was van de oorlog van toenmalig president Bill Clinton in Bosnië. Opnieuw haalt deze Republikein de kooltjes uit het vuur voor een Democratische president..!

Veel van de moslims die naar Bosnië reizen om zich aan te sluiten bij de mujahideen, hadden zich aangesloten bij groepen zoals ISIS in de afgelopen jaren. En in de soennitische gebieden van Bosnië waren nu en dan IS-vlaggen te zien. McCain steunde nog steeds potentiële takfiribewegingen, beschuldigde Rusland onlangs van inmenging in lokale aangelegenheden en riep op tot meer interventie van de VS in het land.

En John McCain nam vergelijkbare besluiten, toen hij eind jaren negentig voor interventie van de VS in Kosovo pleitte. In het Kosovo-conflict steunde McCain het Kosovo Liberation Army: een genocidale jihadistische organisatie met banden met Al Qaeda onder Osama Bin Laden. Het was allemaal duidelijk, voor hen die keken en zagen en luisterden en hoorden..!

2 Van de daders van het omverwerpen van de democratisch-gekozen regering van dat moment in beeld..? Tyahnybok, de leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, was geil genoeg om toe te happen. Op het aas dat de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain hem voor hield. Altijd volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en ‘adviseurs’ (lees CIA) geleverd gaan worden..

Oekraïne
Laat je echter niet wijsmaken dat McCain alleen jihadisten in Oost-Europa ondersteunde! Hij steunt ook de openlijke nazi’s die als doodseskaders optreden voor Kiev in het lopende Oekraïense conflict. Allemaal in het belang kennelijk van de Verenigde Staten.. Nee natuurlijk. Hij deed het als loopjongen met een VS-kostuum en -imago aan, om het militair-industrieel complex in de VS van dienst te zijn.

Dit begon natuurlijk eind 2014, maar McCain is tot op de dag van vandaag steun blijven toezeggen voor de misdaden van het regime in Kiev in de Donbass-regio. Dit is allemaal goed voor de cursus in McCain’s grotere thema van het uitdagen van Rusland – het land dat volgens hem de controle heeft over de separatisten in Oost-Oekraïne.

Rusland
Het verhaal van McCain’s haat tegen Rusland gaat terug tot de Koude Oorlog; McCain’s angst voor het communisme dat is geëvolueerd tot gewoon algemene Russofobie. Maar laten we zeggen, dat hij niet veel excuses nodig had, zich te richten op het uiten van bedreigingen aan het adres van Moskou over een periode van ruim 15-20 jaar..!

Dat veranderde in 2008, met de oorlog in Zuid-Ossetië tussen Georgië en Rusland. Tijdens dit conflict was McCain de luidste stem die zei dat de VS “onmiddellijk een vergadering van de NATO, de Noord-Atlantische Raad moest bijeenroepen om de veiligheids- en herzieningsmaatregelen van Georgië te beoordelen die de NAVO kon nemen om bij te dragen aan de stabilisering van deze zeer gevaarlijke situatie aldaar”

Dezelfde situatie herhaalde zich in Oekraïne in 2014, maar McCain’s ergste opmerkingen kwamen dit jaar. Zodra de US Intelligence Community Rusland beschuldigde van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016 – zonder enig verder bewijs – was McCain de eerste om te zeggen dat de gebeurtenis een ‘oorlogsdaad’ was. Laten we het zo zeggen: het is maar goed dat deze oorlogszuchtige, labiele vent, geen president van de VS is geworden in 2000..!

Noord-Korea
De Democratische Volksrepubliek Korea (DRPK/Noord-Korea) was ook al een vroeg doelwit van John McCain, en het land staat hier als 12e op diens oorlogsverlanglijstje. Meer recent echter, was de gerestylede tegenstander van Donald Trump, al bezig om de oorlogstrommel te slaan, voor een nieuw regime in Noord Korea. Hij riep Trump op om een zogenaamde ‘pre-emptive strike’ -een voorzorgsaanval- op dit kernwapenland uit te voeren.

Bonus: China
China was een land in zijn eigen klasse voor McCain, die vreemde en vage bedreigingen tegen het land in het verleden maakte. Zoals “De Arabische lente komt naar China”, wat dat ook moge betekenen… China mocht dan een doelwit zijn voor McCain in de periferie, hij moedigde steeds maar aan, het land ’tegen te houden’… Daarbij oproepen tot zaken als meer ‘vrijheid van scheepvaartoefeningen’ en andere oefeningen op zee in de Zuid-Chinese Zee.

Dus je ziet waarom McCain helemaal de held niet is, die hij zei dat hij was. Dat hij een oorlogshavik was van het zuiverste soort en een loopjongen voor het zionistische-Rothschild-bewind-achter-de-schermen in de VS, is hiermee hopelijk ook duidelijk. Wat anders voor ‘rode lijn’ kun je in zijn voortdurende en agressieve commentaar op ontwikkelingen in de wereld tevoorschijn halen? John McCain was de verspreider van doodsberichten wereldwijd. Dat hij nu van het toneel verdwenenen is, is zonder omhaal, een overwinning voor de mensheid.

John McCain de oorlogsheld..???
Om het label oorlogsheld nog even van zijn gedachtenis te halen, geven we je aanvullend deze info. Zelfs zijn collega-krijgsgevangenen (PrisonerOfWar) uit de Vietnam-oorlog bestempelden hem eerder als verrader dan als held. Kijk naar deze documentaire die laat zien, hoe collega POW’s de mythe van oorlogsheld John McCain’s als heldhaftige soldaat, onderuit halen en hem portretteren even donker als zijn ziel…

“Na wat onderzoek is het volgende een waar verslag van McCain’s oorlogs-veteraanacties McCain’s echte nalatenschap is dat zijn vader als marine-admiraal, belast was met de VS-marinevloot, waardoor McCain een voorkeursbehandeling bij de Marine in Vietnam kreeg. Hij mocht marinepiloot worden, maar was een verschrikkelijke piloot. McCain crashte in zijn vroege carrière twee marinejets.

Toen McCain aan boord van de Aircraft Carrier ‘USS Forrestal’ boos werd, omdat hij in de rij moest wachten om op te stijgen tijdens een bombardementsessie, sloot hij zijn motoren af, opende de cockpit, om uit te stappen. Maar in zijn haast om zijn vliegtuig te verlaten, om iemand een af te snauwen omdat hij moest ‘wachten’, drukte hij op de knop die zijn op scherp-staande bommen op het dek van het Forrestal vrijgaf. Vervolgens ging McCain er als een haas vandoor, terwijl de bommen ontploften en zo een kettingreactie van ontploffende bommen van aangrenzende vliegtuigen op gang brachten.

Maar liefst 133 zeelieden aan boord van de Forrestal kwamen om, door de ontploffingen en branden die daarop volgden..! Terwijl zijn collega-zeilers het vuur aan het blussen waren, ging McCain naar de pilotenlounge onder de vliegdekken en keek met de aanwezige bemanning naar het vuur op de gesloten TV-circuits.

Friends in high places...
Uren later vertrok McCain met een vriendin, een New York Times-reporter en zei dat hij, nadat hij de effecten van die bommen op het Forrestal had gezien, begon te twijfelen aan de moraal van het laten vallen van die bommen op de Viet Cong. Maar natuurlijk was McCain de directe doodsoorzaak van 133 doden op zijn eigen schip, maar na het onderzoek werd hij nooit bestraft of ook maar licht berispt.Hij was nergens te vinden, leek ondergedoken, doordat de Forrestal maandenlang op een dok op de Filippijnen lag, voor reparatiewerkzaamheden.

McCain was inmiddels getrouwd. Zijn vrouw was in de VS getroffen door slopende verwondingen ná een auto-ongeluk en was meer dan 5 maanden in het ziekenhuis opgenomen. Bij zijn terugkeer uit Vietnam, vond McCain zijn vrouw terug met, door haar verwondingen een misvormd lichaam, een verbrijzeld bekken, en armen en benen die in spalken zaten. Om haar benen te redden, voerden artsen maar liefst 23 chirurgische ingrepen op haar uit en moesten ze stukken van de botten in haar benen verwijderen, waardoor het ene been een stuk korter was en ze niet kon lopen, maar in een rolstoel moest en daarbij ook nog een katheter diende te gebruiken.

Maar John McCain was duidelijk niet geïnteresseerd in de situatie van deze eerste echtgenote. Ze moest door een slopende serie fysiotherapie-sessie om weer te gaan leren lopen. Nadat McCain de Marine had verlaten, was hij van plan een carrière in de politiek te starten. Hij en echtgenote Carol hadden Ronald en Nancy Reagan leren kennen, en McCain wilde graag de sprong naar de politiek maken. Daarbij besloot hij kennelijk, dat een meer visueel aantrekkelijke jonge vrouw aan zijn zijde, een groot verschil zou uitmaken voor zijn imago..!

Op een hardvochtige manier scheidde hij vervolgens van Carol, de moeder van zijn drie kinderen, en sprong meteen in de koffer met Cindy, een nieuwe vrouw, die zo’n 18 jaar jonger was. Toen ze deze informatie hoorden, waren de Reagan’s geschokt en boos over hoe John McCain zijn vrouw Carol had behandeld. Tijdens de verkiezingscampagne voor het congres, gebruikte John McCain foto’s van zichzelf, waarbij hij poseerde met de Reagans. Maar de stevige steun van de Reagans was vervlogen. Maar inmiddels had John McCain’s zijn eigen steun gevonden; zijn nieuwe jonge vrouw bleek erfgename van fortuin van een grote bierbrouwer, Arizona Brewing.

Laten we ook niet vergeten dat McCain een van schuldigen was, achter het ‘Keating 5’-schandaal, rondom een ‘sparen en lenen’-commercieel project, dat in de jaren tachtig het spaargeld van talloze Amerikanen liet verdampen. John McCain zat hier tot aan zijn oren in, maar was goed met beleidsmakers in Washington, die de aanvallen op hem konden pareren en ervoor zorgden dat hij uiteindelijk een zetel in de Amerikaanse Senaat ‘veroverde’..

Dus geen verdrietige eerbetuigingen aan John McCain alsjeblieft. Gebruik de feiten over deze zelfverklaarde held, die volledig in tegenspraak zijn met de het portret van de heldhaftige Vietnam-patriot en de grote Amerikaan. Met alle respect voor zijn familie, maar John McCain was nooit de grote man die van hem werd gemaakt. Geen kwaad of kwade wil, maar svp niet toestaan dat het valse sprookje over deze schurk, een eigen leven gaat leven door het als waarheid te zien. Zie John McCain voor wie hij werkelijk was. Een loopjongen voor de poppenspelers-achter-de-schermen. Een loopjongen voor de ‘president’, de grootste marionet van alle..

 

* * *

16 gedachten over “John McCain: postiljon van de oorlog…!

 1. Een USA bron zelf :
  http://www.daretoreadit.com/62941/cnn-turning-more-gay-by-the-day-paints-a-phony-fairy-tale-portrait-of-the-disgraced-and-just-passed-john-mccain
  met citaat :
  “McCain ended his life with IN FACT a disgracefully ignominious latter-years resume. You see his membership on the satanically corrupt SENATE ARMED SERVICES COMMITTEE corrupted him completely and turned him into perhaps the most ruthless and treasonous traitor to ever walk the Senate halls. Being literally an agent and advocate for the Rothschild/Military Industrial Security Complex War Machine and post 9/11 Domestic Police State… McCain was used by the NWO to parlay his good guy image into a cover for some of the worst and most treasonous things ever done by our government. Example? He was a major participant in the project to create, fund, arm, train and deploy ISIS as a false flag front cover proxy army for the USA, and send them into Syria to destroy a sovereign nation, which in no way threatened the USA not one iota…..
  There are many examples of McCain’s psychopathic work for the NWO and treason thereby upon the USA. He was so monstrous in fact, at his passing ordinarily we would have said very little, just to not make much conversation about him at all. Most intelligent people know what a criminal he was. What a traitor……..”(=einde citaat).
  De laatste woorden :”What a traitor….” vatten m.i. kernachtig samen wie John McCain werkelijke was. En voor al diegenen die hem nu eer bewijzen, geldt het motto :”soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”. (soort in de pejoratieve betekenis). Ik kan voor een dergelijk individu alleen maar een diepe verachting hebben, en zijn dood verandert hier niets aan.

 2. Wedontsayhisname stierf 17 dagen voor 9/11, 17 jaar na 9/11 (q=17e letter van alphabet) Hij bedelde om zijn familie te sparen in ruil voor info. Occulte warriors hebben zijn verrotte ziel weggekaapt om nog meer info uit hem te persen met het grofste geweld. De cabal verliest zijn grip, het zal nog even duren maar we gaan andere tijden beleven.

  1. Q predicted McCain’s death to the day, the hour, and the minute. After hinting on May 10 of a ‘death/funeral’-escape and on June 18 of an ‘end near’, Q stated on July 25 at 18:28:35 ET that McCain would be ‘returning to headlines’. McCain obits state he died an exact month later on August 25 at 16:28 local time in Arizona. Q had stated on June 30 that ‘every dog has its day’ and McCain died on National Dog Day.
   Yet more proof that the ‘death’ was planned and that Q has inside knowledge that is highly accurate. Per the Zetas, McCain is not dead but at Gitmo.

  2. Haha Guido, die “Q” zal wel de moordenaar van McCain kunnen wezen…immers wist hij wanneer hij ging sterven… 🙄
   Ik blijf erbij, wat Q weet, weten wij al lang!

  3. Er is een regelrechte Church of Satan euhm Trump ontstaan, waar de “gelovigen” zich “patriotten” noemen….omg. 🙂
   Ze lijken net gehypnotiseerd en naar mijn mening niet echt intelligent, omdat ze het gehele plaatje missen, net paarden met oogkleppen, soort kokervisie en met parolen als WWGOWGA “where we go one, we go all”… en dan ho maar als iemand een andere mening heeft.
   Meestal loopt het ook gepaard met anti-moslim en pro-Israël.
   Een soort Anti-Fa maar dan de Anti-anti’s of zo…andere kant van dezelfde medaille.
   Wie niet kan zien welke rol deze geïnstalleerde puppet en valsspeler van Trump in de wereld heeft en dmv leugens, arrogante zelfverheerlijking en onrecht, ja zelfs doden, honger en ellende, is niet te helpen…erger had het Killary niet kunnen doen.

   De VS (Trump) moet eindelijk (h)erkennen dat een multi-polare wereld de oplossing is en niet een uni-polare (als nu, de VS -met Israel als baas- als enige wereldmacht) en wie dat niet durft te accepteren wordt als vijand neergezet en met alle media in de rug is het een makkie voor ene Trump. Zelfs de anti-trump berichtgeving is zo gewild, anders zou “Q=Trump” helemaal geen kans maken, wanneer Trump niet als ‘outcast’ wordt neergezet.
   Ik tip op de Mossad als Q…

  4. WWG1WGA= where we go one we go all. Deze slogan werd gebruikt door John F Kennedy, de eerste USA president die het lef had om de Deep State aan te pakken. Helaas was hij naief en niet goed voorbereid. Dat heeft hij met zijn leven moeten bekopen.
   Het fenomeen Q wordt door velen wel goed geïnterpreteerd maar door nog meer fout begrepen. Lage trappen over “gelovigen en dom volk” duiden overduidelijk op projectie, voornamelijk als gevolg van eigen ondermatige intelligentie, vooroordeel, overmatige brainwash en gebrekkig onderzoek.
   De MSM heeft Trump neergezet als een idioot, voornamelijk omdat hij een representative is van hun grootste vijand, een rol die hij heeft aangenomen om zijn missie te vervullen. Zelf lach ik me steeds suf om zijn “trollingactions” , de gemiddelde sufferd zal hier niet doorheen kijken. Lees zijn lichaamstaal, hij straalt zelfvertrouwen uit, iets wat iemand in zijn positie, met zijn missie zelden of nooit zal uitstralen.
   Q heeft inmiddels ca. 500 miljoen volgers en veel onmogelijke voorspellingen zijn uitgekomen, kruimels werden tot broden gebakken en wat in het geheim gehouden was werd in het openbaar gebracht door onderzoekende samenwerkende individuen.
   Nog nooit zijn er zoveel pedofielen en humantraffickers opgepakt en berecht, Satanisten zitten zonder toevoer van hun voedsel, geldstromen worden geblokkeerd, vrede wordt gesloten met de oude vijanden, wereldvrede en vrije energie staat om de hoek.
   Maar inderdaad… Trump is evil en Q is een cult voor mongolen. 😉
   https://www.youtube.com/watch?v=MB37Xobja4w

  5. Het zou niet de eerste keer zijn dat “men” het fout heeft… ik will geen namen noemen 😉
   Als jij Trump de redder vindt, dan is dat zo…ik zie het niet zo. En ook Kennedy is voor mij geen heilige!
   Wellicht binnenkort naar de VS emigreren (ben je er ooit geweest?) als je Q de waarheid vind en Trump de redder…raar genoeg zijn er zat Amerikanen die niet voor Trump zijn en ook niet voor Hillary. De meeste Trump supporters denken dat ieder die niet voor Trump is voor Clinton is…die kunnen zich niet eens voorstellen, dat er andere opties zouden kunnen zijn…
   “drain the swamp” is nu ook een “sewer” geworden. Ene grote show, de dagen zijn geteld…
   Verrassend voor mij dat je opeens pro-terrorstaat Israel bent…. 🙁

  6. En omdat het me op het “hart ligt”….don’t trust de media….500.000 millioen…hahaha

 3. Voor degene die wil weten hoe was het begin en hoe zal het eindigen is hier een video die op mij een grote indruk heeft achtergelaten:

  Adamu Speaks – The Ancient Red Vampire is Dead

  https://www.youtube.com/watch?v=hUit0H-pdU0 [37:19]

  Arn Zingdad Allingham / https://www.youtube.com/user/Zingdad2012

  And btw:

  Soros’ Role in Social Media Censorship Revealed in Leaked Document

  https://www.wakingtimes.com/2018/08/25/soros-role-in-social-media-censorship-revealed-in-leaked-document/

 4. Al lange tijd lijken militairen te worden gebruikt voor heel andere doeleinden dan openlijk wordt medegedeeld.Vaak zegt men voor onze eigen veiligheid terwijl het meer lijkt te gaan om landjepik en rijkdom vergaren voor de krachten achter de schermen en natuurlijk meer macht voor multinationals en banken.Mc Cain zou een oorlogsheld zijn (ook al zeggen oude medegevangen heel iets anders)maar mag men wel van helden spreken wanneer de middelen die toen gebruikt zijn tot op de dag van vandaag nog steeds afschuwelijk lijden veroorzaken?Vietnam wil nu compensatie en terecht.https://www.globalresearch.ca/monsanto-liable-for-agent-orange-damage-vietnam-reiterates/5651816 citaat:Founded in 1901 in St Louis,Missouri,Monsanto began producing agrichemicals in the 1940s.It was acquired by Bayer for more than $62 billion in june.Bayer is ook weer zo,n bedrijf dat nogal een duistere geschiedenis heeft en vele doden op haar conto heeft staan.
  https://www.independent.co.uk/news/world/asia/vietnam-agent-orange-monsanto-victims-compensation-a8508271.html
  Omdat het in het artikel ook over het steunen van nazi figuren gaat in bv Oekraine lijkt het mij niet onredelijk eens naar de achtergrond van Bayer te kijken want bewezen is dat Monsanto alleen al in Vietnam enorme aantallen doden en verminkten heeft veroorzaakt wat het voor mij ONBEGRIJPELIJK MAAKT DAT DIT BEDRIJF NOG STEEDS BESTAAT en zelfs huidige politici geven toestemming aan deze criminelen om GLYFOSAAT te gebruiken binnen de voedselketen.
  Er wordt in de geschiedenis boeken gesproken over 6 miljoen joodse mensen die vergast zijn maar wie maakte dat gas dan en is dan alleen Hitler en zijn aanhang daar dan verantwoordelijk voor?Bayer maakte deel uit van IG Farben en die was verantwoordelijk voor het produceren van Zyclon B waar deze mensen mee vergast zouden zijn.https://nl.wikipedia.org/wiki/IG_Farben
  Kortom zowel Bayer en Monsanto hebben enorme aantallen doden en verminkten op hun conto staan en ook is bewezen dat zij geen moeite hebben mensen uit te buiten (dwangarbeiders).
  Waarom en wie is er verantwoordelijk voor dat dergelijke bedrijven nog steeds mogen bestaan?
  Bayer die bewezen heeft totaal niet met mensen begaan te zijn maar alleen geld is belangrijk maakt ook zogenaamde medicijnen die niet genezen maar mogelijk ziekten in stand houden of andere ziekten juist veroorzaken zodat ze daar ook weer aan kunnen verdienen.Wie weet wat ze in de medicijnen verwerken want net als bij vaccinatie wordt wel gezegd dat het veilig is maar waar is het bewijs,mogen wij op dergelijke bedrijven vertrouwen gezien hun geschiedenis?
  Waarom steunt de NAVO/EU Oekraine en bv het AZOV bataljon die misdaden lijken te begaan en er zelfs Nazi/SS attributen dragen zoals in hun logo?Wordt het niet eens tijd dat de verantwoordelijken voor het in stand houden van dergelijk kwaad verantwoording afleggen?

 5. Niet echt goed om op deze man te focussen, de Verenigde Staten beschikken over
  grote hoeveelheden van dit soort mensen, het vorige artikel ging over parasieten, nou dit zijn ze dan in levende lijfe, het bloed druipt er af !

  1. Nannie 6 :
   Na de “heiligverklaring” van John McCain n.a.v. van zijn “dood”, is het nuttig eens naar de commentaren te kijken die vroeger werden gezegd door zijn huidige “aanbidders” :
   https://www.zerohedge.com/news/2018-08-27/remember-when-obama-and-his-supporters-hated-and-mocked-john-mccain
   met citaat :
   “While the left has spent the last few days shedding tears over the passing of Arizona Senator John McCain, it’s important to remember that their admiration for him hasn’t always been so prevalent.
   In fact, Barack Obama and his supporters in 2008, when McCain dared to challenge the first African-American candidate for the presidency, offered far less adoration than you’ll see today……..
   It is a far cry from those years in which supporters of Obama belittled McCain’s war record, mocked him for the injuries he suffered, scoffed at his age, and even compared him to a Nazi.
   If you’re watching media coverage of the Republican ‘maverick’ today, you’d be skeptical. But yes, all of those things happened just a decade ago.
   General Wesley Clark, an ardent defender of Obama who was once considered for the role of Vice President, scoffed at McCain’s war record, or the ’test’ that Barack referenced.
   “I don’t think getting in a fighter plane and getting shot down is a qualification to become president,” he said during a ‘Face the Nation’ interview…”(=einde citaat).
   Voor de andere commentaren verwijs ik naar de tekst in de link.
   Het kan verkeren zegde ooit Bredero !!!

 6. @ Sub Rosa:

  Ten Reasons Not to Mourn John McCain
  https://grrrgraphics.com/ten-reasons-not-to-mourn-mccain/

  NAVY RELEASES McCAIN’s RECORDS – McCain was personally responsible for the deadliest fire in the history of the US Navy
  http://themillenniumreport.com/2018/08/navy-releases-mccains-records-mccain-was-personally-responsible-for-the-deadliest-fire-in-the-history-of-the-us-navy/

  QPOST #1932 NO NAME
  https://www.youtube.com/watch?v=0A4mbEJOGkc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.