Advertentie

Syrië: ’n ‘humanitaire oorlog’ gebaseerd op leugens en bedrog!


 

Het wereldwijde imperialisme is springlevend, nooit weggeweest.. Maar waren het in de jaren 1950 – 1990 de sluwe daden van de Amerikaanse CIA die regeringen omver wierp, tegenwoordig gaat het allemaal wat sluwer en ‘efficienter’.. Geen vermoordde Salvador Allende meer, een democratische verkozen leider, die niet naar de pijpen van de CIA wilde dansen, geen onwettige Amerikaanse interventies meer zoals feitelijk Vietnam, Irak en Afghanistan waren; het gaat er tegenwoordig dus ‘efficienter’ aan toe..  Er worden nu andere spelletjes gespeeld, maar gewoon nog wel met hetzelfde doel: imperialisme, de machtswellustige manipulatie van volkeren en geografische landen.

Srdja Popovic is de voormalige student die met z’n maatjes Miloseviç ten val bracht in Servië. Zijn kennis, ervaring en inzichten worden omgezet in ‘revolutie-adviezen’ aan ‘geschikte landen’, en gefinancierd vanuit de Verenigde Staten..! (klik voor artikel)

We schreven het hier op de site al een paar keer: het wereldwijde bedrog rond de berichtgeving van de ‘volksopstanden’. Een documentaire op de Oostenrijkse televisie die nog net kon worden uitgezonden, maar niet meer te zien was op de Oostenrijkse variant van ‘Uitzending Gemist’ legt het eigenlijk allemaal haarfijn uit: Er is een wereldwijde samenzwering van naties om leiders als Ghadaffi van Libië, Moebarak van Egypte en Assad van Syrië van hun leidende positie te stoten. En let wel, voor het geval je mocht twijfelen, deze revoluties zijn dus door krachten van buiten al deze landen in gang gezet, zoals in de Oostenrijkse documentaire te zien is, bijvoorbeeld in Egypte..! DIT IS DUS BEWEZEN..

In het geval van de grote media-manipulatie rond Syrië, plaatsten we een paar weken geleden het verslag van een Belgische priester die in Syrië woont en dit verhaal nog eens -van binnenuit dus- bevestigd! Kijk voor zijn verhaal HIER.
Opnieuw bewijs van een opgevoerd drama, dat preciés weer de ‘omgekeerde waarheid’ toont dan welke je te zien krijgt via de ‘main stream media’.. En dat we daar tegenwoordig ook de ‘linkse en neutrale’ pers, zoals VARA en NOS-journaal onder dienen te verstaan geeft ernstig te denken. De Pauw & Wittemans laten kennelijk liever Mr. Bram Moskowitz aan het woord over zijn nieuwe boek, dan dat ze  achtergronden verstrekken over deze wereldwijde manipulaties..

Wij vragen aan jou, om niet met  de mogelijk woede-van-onmacht te blijven zitten, het artikel dóór te sturen aan hen, waarvan jij denkt dat ze beleidsbepalers zijn, wellicht zelfs aan Tweede Kamerleden en/of beleidsbepalers op het politieke vlak. Anders zal deze naaimachine iedereen, inclusief jou en mij, oren blijven aannaaien..!

 

* * *

x

x

Syria: de volgende ‘humanitaire oorlog’ gebaseerd op leugens en bedrog!

Een mini-documentaire toont de imperialistische expansie aan, door middel van de zg. ‘humanitaire interventionisme’..

2012 © Tony Cartalucci
2012 © vertaling: WantToKnow – Guido Jonkers

x
Het in Parijs gevestigde Centrum voor Interventie Studies (CSI) en Julien Teil, de directeur van ‘Leugens achter de humanitaire oorlog in Libië: Er is geen bewijs!’ (HIER) hebben onlangs een korte documentaire vrijgegeven waarin te zien is hoe een kartel van Westerse landen en hun Arabische partners, met opzet chaos aan het stichten zijn in vooraf gekozen landen, en zich onder het mom van ‘humanitaire hulp’ een alibi verschaffen om leiders en regeringen omver te werpen, en deze te vervangen door marionetten die onder hun controle staan..!! Op deze wijze zijn deze machten in staat de nationale soevereiniteit van landen te ondermijnen.

Deze documentaire focussed in het bijzonder op Syrië en laat beelden zien van leden van de Syrische oppositie, terwijl ze aan de ‘ronde tafel’ zitten van een bijeenkomst van het NED, het  National Endowment for Democracy (NED. Het woord ‘Endowment’ betekent zoveel als ‘financiële ondersteuning. En door wie werd deze bijeenkomst gefinancierd? Door het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken..!

Het is met name de in Washington wonende Syrische ‘activist’ Radwn Ziadeh, die aan het hoofd staat van een groep mensen die feitelijk hun land verraden én hun Syrische landgenoten. Allemaal in het belang van de grote corporaties die de directeuren van de NED sponsoren..

De groep wereldwijde bedrijfsconglomeraten, die achter het NED ‘schuilgaat’, zegt feitelijk al genoeg.. Wat hebben deze mensen in hemelsnaam te maken met een Syrische ‘opstand van het volk’..? Anders dan het creëren van ‘nieuwe kansen’ voor hun ‘bedrijfsactiviteiten..!

Op het plaatje hiernaast zie je enkele van de welbekende bedrijven uit de financiers van het NED, waarin zij dus feitelijk vertegenwoordigd worden door de directie van de NED. En deze NED?
Die doet niets anders dan en heeft het dus vreselijk druk met, het ten uitvoer brengen van haar mission statement natuurlijk.. Haar ‘koers’ om het zomaar te noemen. En deze mission statement praat over het doel om ‘vrede over de hele wereld te ondersteunen’…!
Kortom een belachelijke dekmantel, die overduidelijk dient om de groei van wereldwijde bedrijfsexpansie te verzekeren. En wat is er dan ‘slimmer’ om onder de dekmantel van ‘promotie van democratie te rechtvaardigen van wat feitelijk ‘globale imperialistische verovering’ genoemd zou kunnen worden.

En natuurlijk zal het je niet verbazen dat dezélfde club, met dezelfde ‘smoelen’ van de Westerse ‘organisaties’ achter de verwoesting van Libië zat, de ‘verschrikkelijke dictator Ghadaffi’ aldaar verdreef en -want daar ging het natuurlijk allemaal om- een marionetten-regering in het zadel te zetten, die weer wordt gesteund onder het mom van ‘de verantwoordelijkheid om te beschermen’…

Al met al een uiterst geraffineerde media-naaimachine aan het werk..! Kijk maar eens naar dit artikel, waarin je de nieuwe ‘leider’ van Libië kunt bekijken.. Ook al op het NOS-journaal gezien? Nee toch? Noch de achtergronden van de man dus..

In het geval van Syrië gaat het, of je nou vóór of tégen Assat bent, feitelijk om een schandalig inmenging van buiten in de soevereiniteit van een land..! Daarbij metéén maar voor de oppositie keizend, omdat Assat zijn volk met tanks en militair geweld onder de duim wil houden..?? We treden internationale afspraken met het grootste gemak, ongeacht of Assat nou ‘fout’ of ‘goed’ is..

Niemand, maar dan ook niemand heeft het recht om opstandelingen-zonder-duidelijk-doel te gaan steunen. Iedereen heeft wel de plicht om door de fake-news-media-coverage heen te kijken en zichzelf de vraag te stellen of het allemaal wel klopt wat hier ten TONELE wordt gevoerd. Het is heel belangrijk om te beseffen dat deze agenda van neo-imperialisme wordt voorgestuwd door de belangen van de wereldwijde financiële conglomeraten die in Londen en vooral in New York/Wallstreet  hun basis hebben. Zij willen een wereldwijde ‘open gemeenschap’, niet gehinderd door grenzen of internationale instituten die hen alleen maar hinderen in hun machtswellust en geldgeilheid.

Er wordt in de documentaire onderscheid gemaakt tussen de oppositie die Westers is opgeleid en helpt met het faciliteren van de wereldwijde ‘blitzkrieg’ vanuit het ‘wereldbeeld dat het Westen heeft van de Arabische landen’ en anderzijds de klassieke visie van de  internationale wetsmakers en diplomatieke relaties die voor ‘de rest’ van de wereld geldt. Nogmaals: humanitaire interventie is simpelweg het institutionaliseren van een moderne, wereldwijde imperialistische veroveringstocht.
Dit is de korte documentaire (Engelstalig) waarin de sleutelfiguren aan het woord komen die aan de basis staan van het artikel van Carlucci.

X

36 gedachten over “Syrië: ’n ‘humanitaire oorlog’ gebaseerd op leugens en bedrog!

 1. Syrïe is voor de NWO een win/win situatie .
  Als ze het regime omver werpen hebben de globalisten een vrije goedkope doorgang voor hun gaspijpleidingen , zowel oos/west als de nieuw aangeboorde gasvelden van Israel en Cyprus ( daarom moet Griekenland ook binnen EU blijven als doorvoerland , nu spelen ze arme Griek , maar straks verdienen ze dik ) Ook is Rusland dan letterlijk omsingeld door VN ( verenigde Nazi’s) landen .
  Mocht de pleuris uitbreken , want Sirië heeft een heftig leger en de Russen aan hun kant dan krijgen de Zionisten het Armageddon waar ze op wachten en op zitten te azen , gezien Iran niet reageert dan pakken ze Syrië maar . Boy o boy …

  1. ik ben het helemaallllllllllllllllllllll met je eens je slaat de bekende spijker op z’n KOP
   de multi’s van de deze (nwo) hebeen weer nieuwe winkels erbij!!!!!!!

  2. Zoek eens `Grand Chessboard ` off Bzygniev Brezinsky.

   Een hele ouwe AskjeNAZIm uit Khorzarie, net als Kissinger, Rothschild en Rockefellers. En draaien volop in the powers that be.

   Wat Obama zegt-doet is door Brezinsky-kissinger van uit de Rockefellerfoundation-trilaterall commision voorgekauwt.

   Brezinsky is van het EURASIA.

   Denk erom de FED en de Deutsche Bank zijn zo ongeveer een .

   Het Bush syndicaat komt oorspronkelijk uit Beieren ,oorsprong van skulls en bones 3.22 en adam weishaupt en meneer Pike.

 2. Na 9/11 The War on Terror. Drie Patriot wetten erdoor gejast ook in Eu.
  Die wetten zijn vrijbrieven om ‘gewoon’ willekeurige land binnen te vallen. Wat mij ook enigszins verontrust is dat VN-soldaten niet op hun (wan)daden aangesproken kunnen worden. Ze zijn ‘verschoond’ en ‘onschendbaar’. Die soldaten zijn ook maar pionnetjes in het grote machtspel. Wie moet je nu aanpakken de bedenkers of de uitvoerders van het oorlogsspel? Meer info. over speltechnieken lees ‘The Art of War’ Sun Tzu (400 v. Chr); ‘Res Gestae divi August et Virgilius’ Maximus Augustus (63 v. Chr- 19 na Chr); ‘Il Principe et Discorsi soprala prima deca di Tito Livio’ Machiavelli.
  Onlangs werd een verzoek om schadevergoeding voor de slachting van moslims in Serbrenica door families door hogergerechtshof in Nedeland geweigerd. Reden VN soldaten zijn ‘onschendbaar’.

  1. hier een reeks ‘voormalige terroristen’ die het geschopt hebben tot president van hun land: Nelson Mandela, Yassar Arafat, Fidel Castro, Ayotollah Khomeini. Verder uit het grijs verleden: Julius Caesar, Constantijn de Grote, Atilla de Hun, Dzjengis Kahn, Karel de Grote, Filips van Spanje, Willem van Oranje, Lodewijk de XIV, koningin Victoria, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin etc. etc. Allemaal oude en nieuwe Families met met Keizerlijke Wereldheerschappij aspiraties. Het kan verkeren, zou Bredero zeggen. Zie hoe filterdun het onderscheid is tussen ’terrorist’ en ‘wereldleider’. Maar tegenwoordig is het zien van de echte machthebber complexer geworden. Die wij zien zijn de maronetten. Maar niet lang meer zal het duren want de Openbaring verlicht alles. Niets kan meer verborgen gehouden, geen geheimen alles wordt voor iedereen zichtbaar.

   En ook (secret)etarissen en -ressen zullen een andere baan moeten zoeken. 😉

  2. @lezer doe maar beide dan vang je juist die twee vliegen in een klap .

  3. trap niet in de val van het verleden lezer,

   kijk er alleen nog maar na.

   en erken dan de nieuwe kracht van jezelf en anderen
   die meegaan met de vernieuwing en
   mogelijkheden van de toekomst !

   Maar die komen vanuit een hele andere bron.
   Maak die keuze

   Neem dus afstand en vertrouw, vertrouw, vertrouw.
   Vanuit je eigen scheppende kracht.

 3. Je zit er niet veel naast, maar het was Jack Duval van get International Center of nonviolent Conflict die in Caïro zat om de 6 april movement te trainen.Reden waarom het allemaal fout is gegaan en nog gaat in het MO is dat de religieuze oorlog onder de moslims is losgebarsten.

 4. Hallo mensen!

  Bizar allemaal wat er gaande is in de wereld! Het is allemaal een langdurig “spel” en het duurt volgens mij niet lang meer voor er een hoogtepunt bereikt wordt in de vorm van een werelddictatuur.

  Hoe kunnen wij als westerse landen nou bepalen wat het beleid is in andere landen?
  Een documantaire die voor mij een eye opener was om het gehele plaatje te herkennen:

  http://www.youtube.com/watch?v=AFk-tKWlNtk

  Ik ben zeer benieuwd hoe dit alles tot een climax gaat komen.. Wat gaat dit voor ons betekenen?

  1. Dit soort fake shit gebeurt al sinds het voeren van oorlog door de mensheid overal en altijd , dat noemen ze propaganda ! Niets nieuws onder de zon dus.

 5. URGENT:
  Actueel van 11 juni 2012…dit kan en is eigenlijk ieder land overkomen…maar op dit moment is het Syrië.

  http://www.politaia.org/kriege/achtung-nato-bereitet-riesige-tauschungsoperation-vor/

  Oorspronkelijke artikel van http://www.voltairenet.org door Thierry Meyssan
  Hier in het Engels.

  URGENT: Expose NATO Dirty Tricks in Syria BEFORE They Happen
  NATO preparing vast disinformation campaign.

  Thierry Meyssan
  voltairenet.org
  June 12, 2012

  In a few days, perhaps as early as Friday, June 15, at noon, the Syrians wanting to watch their national TV stations will see them replaced on their screens by TV programs created by the CIA. Studio-shot images will show massacres that are blamed on the Syrian Government, people demonstrating, ministers and generals resigning from their posts, President Al-Assad fleeing, the rebels gathering in the big city centers, and a new government installing itself in the presidential palace.

  This operation of disinformation, directly managed from Washington by Ben Rhodes, the US deputy national security adviser for strategic communication, aims at demoralizing the Syrians in order to pave the way for a coup d’etat. NATO, discontent about the double veto of Russia and China, will thus succeed in conquering Syria without attacking the country illegally. Whichever judgment you might have formed on the actual events in Syria, a coup d’etat will end all hopes of democratization.

  The Arab League has officially asked the satellite operators Arabsat and Nilesat to stop broadcasting Syrian media, either public or private (Syria TV, Al-Ekbariya, Ad-Dounia, Cham TV, etc.) A precedent already exists because the Arab League had managed to censure Libyan TV in order to keep the leaders of the Jamahiriya from communicating with their people. There is no Hertz network in Syria, where TV works exclusively with satellites. The cut, however, will not leave the screens black.

  Actually, this public decision is only the tip of the iceberg. According to our information several international meetings were organized during the past week to coordinate the disinformation campaign. The first two were technical meetings, held in Doha (Qatar); the third was a political meeting and took place in Riyad (Saudi Arabia).
  The first meeting assembled PSYOP officers, embedded in the satellite TV channels of Al-Arabiya, Al-Jazeera, BBC, CNN, Fox, France 24, Future TV and MTV. It is known that since 1998, the officers of the US Army Psychological Operations Unit (PSYOP) have been incorporated in CNN. Since then this practice has been extended by NATO to other strategic media as well.

  They fabricated false information in advance, on the basis of a “story-telling” script devised by Ben Rhodes’s team at the White House. A procedure of reciprocal validation was installed, with each media quoting the lies of the other media to render them plausible for TV spectators. The participants also decided not only to requisition the TV channels of the CIA for Syria and Lebanon (Barada, Future TV, MTV, Orient News, Syria Chaab, Syria Alghad) but also about 40 religious Wahhabi TV channels to call for confessional massacres to the cry of “Christians to Beyrouth, Alawites into the grave!.”

  The second meeting was held for engineers and technicians to fabricate fictitious images, mixing one part in an outdoor studio, the other part with computer generated images. During the past weeks, studios in Saudi Arabia have been set up to build replicas of the two presidential palaces in Syria and the main squares of Damascus, Aleppo and Homs. Studios of this type already exist in Doha (Qatar), but they are not sufficient.
  The third meeting was held by General James B. Smith, the US ambassador, a representative of the UK, prince Bandar Bin Sultan (whom former U.S. president George Bush named his adopted son so that the U.S. press called him “Bandar Bush”). In this meeting the media actions were coordinated with those of the Free “Syrian” Army, in which prince Bandar’s mercenaries play a decisive role.

  The operation had been in the making for several months, but the U.S. National Security Council decided to accelerate the action after the Russian President, Vladimir Putin, notified the White House that he would oppose by all means, even by force, any illegal NATO military intervention in Syria.
  The operation has a double intent: the first is to spread false information, the second aims at censuring all possible responses.

  The hampering of TV satellites for military purposes is not new. Under pressure from Israel, the USA and the EU blocked Lebanese, Palestinian, Iraqi, Libyan and Iranian TV channels, one after the other. However, no satellite channels from other parts of the world were censured.
  The broadcast of false news is also not new, but four significant steps have been taken in the art of propaganda during the last decade.

  • In 1994, a pop music station named “Free Radio of the Thousand Hills” (RTML) gave the signal for genocide in Rwanda with the cry, “Kill the cockroaches!”
  • In 2001, NATO used the media to impose an interpretation of the 9/11 attacks and to justify its own aggression against Afghanistan and Iraq. At that time already, it was Ben Rhodes who had been commissioned by the Bush administration to concoct the Kean/Hamilton Commission report on the attacks.
  • In 2002, the CIA used five TV channels (Televen, Globovision, ValeTV and CMT) to make the public in Venezuela believe that phantom demonstrators had captured the elected president, Hugo Chávez, forcing him to resign. In reality he was the victim of a military coup d’etat.
  • In 2011, France 24 served as information ministry for the Libyan CNT, according to a signed contract. During the battle of Tripoli, NATO produced fake studio films, then transmitted them via Al-Jazeera and Al-Arabiya, showing phantom images of Libyan rebels on the central square of the capital city, while in reality they were still far away. As a consequence, the inhabitants of Tripoli were persuaded that the war was lost and gave up all resistance.

  Nowadays the media do not only support a war, they produce it themselves.

  This procedure violates the principles of International Law, first of all Article 19 of the Universal Declaration of Human Rights relating to the fact of receiving and imparting information and ideas through any media and regardless of frontiers.” Above all, the procedure violates the United Nations General Assembly resolution, adopted after the end of World War II, to prevent further wars. Resolutions 110, 381 and 819 forbid “to set obstacles to free exchange of information and ideas” (like cutting off Syrian TV channels) and “all propaganda provoking or encouraging threats to peace, breaking peace, and all acts of aggression”. By law, war propaganda is a crime against peace, the worst of crimes, because it facilitates war crimes and genocide.

 6. Zie deze artikelen van journalist Daan de Wit (voormalig Redacteur Buitenland NOS) over ‘De Westerse invloed bij de Arabische Lente’:
  http://deepjournal.com/p/43/a/nl/2891.html
  http://deepjournal.com/p/43/a/nl/2893.html

  En dit artikel op zijn site ‘Report: Rebels Responsible for Houla Massacre’:
  http://deepjournal.com/p/43/a/en/3096.html

  Overigens vermelden Nieuwsuur en NOS al de gehele tijd dat het niet zeker is wie er achter de aanslagen zitten, dat beide partijen (opstandelingen en de regering) elkaar beiden beschuldigen, dat beiden kinderen misbruiken en dat de berichten en verklaringen van getuigen en omstanders altijd tegenstrijdig zijn…

  Zie ook dit eerste televisie-interview ter wereld met een ex-MI-6 spion… Over Libië en de betrokkenheid van buitenlandse inlichtingendiensten en commando’s:
  http://www.eenvandaag.nl/buitenland/38500/wat_doen_buitenlandse_inlichtingendiensten_in_libi_

  ‘Human Rights Investigations‘ onderzoekt of de clusterbommen die in april in de Libische stad Misrata burgers doodden, door de NAVO werden gedropt… Terwijl de bombardementen werden toegeschreven aan het Kaddafi-regime:
  http://www.presstv.ir/detail/182310.html
  http://humanrightsinvestigations.org/2011/05/25/the-cluster-bombing-of-misrata-the-case-against-the-usa/

  De BBC zond beelden van feestende Indiërs uit als ‘beelden van feestende Libiërs op het Groene Plein in Libië’. Het is niet de eerste keer dat de BBC dat soort ‘fouten’ maakt…
  Zie: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1109:beelden-feestende-menigte-groene-plein-tripoli-afkomstig-uit-india&catid=28:propaganda&Itemid=41

  Zie ook: http://www.wacholland.org/nl/nieuws/navo-en-turkije-steunen-en-bewapenen-rebellen-syri

  Meer over Libie: http://www.argusoog.org/het-ware-gezicht-van-de-vrienden-van-libie/

 7. Wat zich in de Oekraïne afspeeld, is van het zelfde Laken een pak, jaren later hoorden we dat de poolse opstand betaald was door de Vatikaan bank, 600 millioen, In Georgië heerst vrijheid volgens de EU media, in wezen zit het vol CIA en Mosdaq agenten, en is zo corrupt als wat, vreemd dat Putin dit zo laat gebeuren aan zijn grens, ik denk dat we toch dichtbij een oorlog zitten, de USA heeft er een hard nodig voor zijn niet te overziene schulden.

 8. Syrië heeft de VS behoorlijk imagoschade toegedaan, de burgers in de VS en het leger weigerden mee te doen aan een aanval, Assad bleef koel en Putin zette Obama in zijn hemd via vredespolitiek. Wat buiten het nieuws is gebleven is dat de Russen een raket die op Damascus was afgevuurd door een VS fregat hadden onderschept. Om diplomatieke redenen werd het stilgehouden, anders hadden we nu in WW3 gezeten.

 9. De Arabische-Islamitische landen die wel rijk, groot en machtig zijn
  hadden al lang kunnen en moeten ingrijpen in Syrie.

  Nu klagen ze steen en been dat de westerse wereld niet ingrijpt.
  Dat zagen we met Irak. Eerst zijn de Amerikanen de lang verwachte bevrijders en daarna noemden zij hen de bezetters.

  Conclusie: Het is een wespennest en die dictator had al weg moeten zijn.
  Helaas kennen de Arabische staten geen democratie.

 10. Welk belang is er om chaos te stichten in een land? De financiele markten hebben toch vooral belang bij stabiliteit? Ik begrijp dit zogenaamde complot dus niet.

  1. Dag Jaap, wanneer je eerst een land in chaos veranderd, kun je er toch sneller je regime uitrollen, dan dat je een land wilt/gaat innemen met bruut geweld.. Is toch niet zo heel moeilijke rocket science..? Of je heb wel het idee dat meneer Khadaffi nog wel over de onmetelijke olierijkdom van het Libische land waakt.. Geloof je wel dat Libië (en Irak en Afghanistan) beter af zijn nu..?

   Kijk voor de grap eens naar dit artikel en kijk naar de film/documentaire. Kijk eens naar die meneer, Gene Sharp.. Werkt, daar ben ik van overtuigd, voor CIA/Geheime diensten, om landen te déstabilliseren. https://www.wanttoknow.nl/overige/media/midden-oosten-revoluties-spontaan-mooi-niet/

   Ik wens je wijsheid Jaap, maar vooral een gezonde mind. Want je weet, die heeft de overeenkomst met een parachute, dattie pas werkt als ie open is..

 11. de wereld word al eeuwen door psygopaten (kerk en kapitaal) bestuurd met medewerking van zijn labielen volgelingen,egypte irak libanon syrie, al die mooie culturen werden opgeofferd om om meer lebensraum fur die juden te creeren.
  communisten, facisten, teoristen allemaal ontsproten door een ziekelijke brein die nu zijn pijlen richt op rusland met zijn enorme gaswinning en de olievelden in de poolvlakte, allemaal onder het mom van dat zijn de slechterikken.
  het kapitaal regeerd de politiek, de politiek regeerd de media.
  de wereldeconomie is aan het herstellen, om je dood te lachen, met leugens en achterhouden van de juiste gegevens over de wereld olievoorraden is er een te groot tekort aan olie en zullen de olie preizen gigantisch toenemen met als gevolg, alles word duurder de wereldcrisis neemt gigantische vormen aan,in pakweg medio 2015, vandaar het gedoe met croatie, oorlog en verderf.
  dan nog iets over de euro, de europese unie is gedoemd om te sterven met een munt die niet aan inflatie gekoppeld is en waarvan de uitgave door coruptie groter zijn als wat er binnenkomt, de gezamelijke wereld schud is zo,n 125 triljoen, daar komen we nooit meer van af zonder de grote boem ( inflatie)s,avonds met een ton naar bed en s,morgens met een euro wakker, en dus weer opnieuw beginnen, dat met een euro waarvan af het begin geen devaluatie ingecalculeerd is.
  maak de broekriem maar vast wan ik voorspel in 2015 een crisis die zjn weerga niet kent.

  1. Zojuist de troonrede beluisterd.
   De regering heeft het nog steeds over ‘vluchtelingen’ i.p.v. gelukszoekers, profiteurs en deserteurs die niet willen vechten voor hun land.
   De meesten zijn namelijk jonge mannen.
   En in Afrika wordt door de familie geld verzameld om jonge mannen via mensensmokkelaars naar Europa te krijgen zodat zij weer op hun beurt geld kunnen sturen naar Afrika.

   Het gekke is nog wel dat Nederland vol was in de vijftiger jaren.
   Dan kon men emigreren maar niet voordat er voorlichting was verstrekt
   hoe men in Australie, Amerika en Canada je hebt te gedragen, aan te passen en de daar aanwezige cultuur, geschiedenis van het land en de mentaliteit te weten.

   Nu krijg je de poppen aan het dansen door de open grenzen krijgen we mensen die enkel Arabisch kunnen schijven en alfabeten met een middeleeuwse Islamitische cultuur. Hoe moeten wij de kinderen daarvan kunnen scholen?
   Zij zeggen allemaal uit Syrie te komen maar wie weet hoeveel terroristen in spe daar tussen zijn!

  2. @ wim
   ach de grootste terrrrrorrrrrristen zitten in den haag nu hun feestje te vieren dus dat zal wel een beetje meevallen.

  1. Odette.
   Deze video zou iedereen moeten zien en vooral zij die vluchtelingen als profiteurs zien en bestempelen als economische vluchtelingen zouden zeker rode oortjes krijgen en wanneer zij gevoel hebben zouden zij zich kapot moeten schamen.

  2. Die video had ik al bekeken.
   Daarom en daardoor bedoel ik wel degelijk de gelukzoekers die er zoals bekend toch veel tussen zitten.
   Natuurlijk bevestigen uitzonderingen de regel en moeten de bokken van de schapen gescheiden worden zodat de profiteurs en terroristen daar geen misbruik van kunnen maken.
   Grensbeveiliging kan misschien een optie zijn.
   Maar eigenlijk moeten de echte vluchtelingen geholpen worden door de Arabische rijke landen. Wij hebben nog steeds problemen in het land zoals werkeloosheid, onderbetaalden, voedselbanken en verminderde zorg instellingen.

  3. Wim, De Syriërs willen niet eens naar Saudi Arabië daar hun levens instelling geheel verschilt net als met Duitsland zoals ze al zei in het filmpje. Opvang in de regio blijft voor hun (de echte vluchteling)
   het meest wensbare, ze missen familie en hun vrienden en hún land!
   Persoonlijk gaf ik al eerder aan in een eerdere post, als ik onvrijwillig! verdreven zou worden ik zou sterven van verdriet als ik nooit meer terug zou kunnen naar mijn geboortegrond waar mijn familie roots liggen.

  4. Dag Odette,

   fantastisch mooi filmke welke de situatie duidelijk weergeeft!

   En Wim,

   denk niet dat je het filmke goed begrepen hebt! Als het Westen de situatie in Libie, Syrie, Afghanistan en Irak niet hadden gedestabiliseerd zouden de problemen welke jij vernoemd niet eens bestaan!

   Ik vind het dan ook ongepast vluchtelingen te demoniseren en drogredenen op te sommen waarom het westen geen vluchtelingen zouden moeten opvangen!

   Toon ruggengraat en verwijt degene waar het probleem zit! Het zit dichter bij je huis dan je vermoed!

   dat kleine burgertjes hier in het westen en vermeende academici alles laten gebeuren toont gewoon de kleingeestigheid van de modale westerse mens aan!

   Uiteindelijk zal de ignorantie van de westerse mens hun eigen ondergang betekenen want ook hier is de geheime oorlog tegen de mensheid aan de gang!

   Als we niet in staat zullen blijken eensgezind ons tegen deze machtswellustelingen te keren zullen ze uiteindelijk ook slagen in hun opzet! Dat is althans mijn visie!

  5. Vanmiddag ging ik ergens wat drinken en raakte in gesprek over natuurlijk de vluchtelingen en de debatten die nu tijdens de nabeschouwingen in de tweede kamer plaats hebben.
   Eerst luisterde ik alleen maar en waar ik al bang voor was gebeurde op Facebook verschenen heel veel berichten over verkrachtingen en dat werd toegeschreven aan de vluchtelingen net als ook andere misdragingen.
   Vervolgens was Wilders in hun ogen een held want hij zou de enige zijn die de waarheid durft te zeggen.
   Na lang geluisterd te hebben kon ik mijn mond niet meer houden en vroeg of het mogelijk kon zijn dat Wilders de mensen bewust tegen elkaar opzet en of dat ook de bedoeling kon zijn.
   Omdat ik begreep dat ze dit niet snapten zei ik wat denk je dat er gaat gebeuren als we elkaar de hersens gaan inslaan en moeten we dat juist niet voorkomen?
   Vervolgens vroeg ik of ze de beelden hadden gezien van vluchtelingen met kinderen wat gewoon normale gezinnen zijn en waarom zij dachten dat die naar hier zouden komen om te verkrachten en
   in te breken enz.
   Toen moesten ze toch toe geven dat deze mensen dat waarschijnlijk niet zouden doen.
   Toen zei ik zou het mogelijk kunnen zijn dat er bewust onruststokers tussen gezet zijn om de boel te laten escaleren.
   Daarop kreeg ik de vraag waarom ze dat dan zouden doen.
   Ik zei ze zijn naar mijn mening van plan om van Nederland(Europa) een militaire dictatuur te maken want als het hier uit de klauwen gaat lopen zullen zei zich genoodzaakt zien om de rust te herstellen door militair in te grijpen en die krijg je dan niet meer weg wat inhoud dat het leger de baas zal worden en blijven.
   Vervolgens zei ik dat het misschien verstandiger zou zijn als we deze vluchtelingen zouden helpen en eens te kijken wat de EU en de regering nu eigenlijk doet want is het niet zo dat ze in Brussel van de week weer vergaderd hebben en weer weggegaan zijn zonder enige oplossing voor het probleem te vinden en de volgende vergadering staat officieel pas voor begin oktober geplant terwijl die mensen die op de vlucht zijn nu dringend hulp nodig hebben is dat geen schandaal?
   Toen ben ik weg gegaan in de hoop dat hier eens over nagedacht wordt inplaats van zonder nadenken van alles te gaan lopen roepen.

  6. Geert Wilders is een schreeuwende in de woestijn.
   Ik heb de video film gezien van de kamer debatten en hij was de enige die heel netjes en correct de situatie tracht te redden door de overige aanwezigen wakker te schudden. Door te zeggen wat heel nuchter Nederland vindt.

   Wij kunnen niet helpen als we zelf in de shit zitten. Ik heb als radioparagnost in de jaren negentig al gewaarschuwd voor cultuurverminking in Nederland.
   Iedereen in de wereld heeft recht op een leven in Liefde, Vrede en Harmonie. Als en huis vol zit met mensen dan zegt men ook: “Probeer het een deur verder”. Nederland is al sinds 1958 vol.
   Als we nog meer ongewenste vreemdelingen toelaten met helaas ook enige echte vluchtelingen, dan gaat Nederland helemaal ten onder.
   Het is heel betreurenswaardig maar de grenzen moeten echt dicht.
   Voordat men naar Duitsland, Nederland en Denemarken komt. zijn er al 8 landen doorkruist waart men terecht kon. Maar zij willen de sociale uitkeringen van ons gemeenschapsgeld. En helaas veel geiten wollen sokken zien dat niet.

 12. De Franse activisten Alain Juppé (burgemeester van Bordeaux en oud premier ministre; zojuist uit de voorverkiezingen gekeild) en Bernard Henry Levy (zelf uitgeroepen filosoof, zoon van een houthandel schurk en multi multi miljonair), hebben onlangs verklaard TROTS te zijn op wat door mede hun toedoen is “bereikt” in Libië.
  Een stuk touw en een sterke boom. Mijn handen jeuken, echt. Maar ja, daar ben ik, zijn wij, te netjes voor. Opgevoed in de vrees van God, heb je naaste lief als jezelf. Gaan we er allen aan want niet opgewassen tegen boeventuig, of is het de juiste houding/instelling om ooit nog eens een wat mildere wereld te leren kennen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.