Advertentie

Amerikaanse Apache beveiligt ISIS-transport…!!!


ISIS terrorisme

x

x

x

Amerikaanse Apache beveiligt ISIS-transport…!!!

2015 © wanttoknow.nl

x

Tja, de maskerade kan niet dóór blijven gaan. Dit soort beelden bevestigen opnieuw wat we hier al ruim 1 jaar melden:

ISIS is een Amerikaans-Israëlische uitvinding…!

 • Er is geen enkel bericht in de wereld, dat bevestigt dat ISIS de beschikking heeft over Apache-helicopters.. (Wellicht binnen enkele dagen een bericht van het Witte Huis? ‘ISIS steelt 8 Apache-helicopters’..)
 • Deze optocht van een mega-eenheid van ISIS (zie de vlaggen voor de duidelijkheid) wordt dus BESCHERMD door laagvliegende Apache-helicopters..??
 • Als deze Apache-helicopters niet vriendelijk zouden zijn, zou in ieder geval deze ISIS-eenheid niet zo rustig juichend en wuivend haar route volgen, maar toch de helicopter op haar beurt proberen aan te vallen..??

Isis fighters, pictured on a militant website verified by AP.Wie het weet mag het zeggen, maar wij geloven en hopen alleen dat deze wereldwijde scam en manipulaties stuk voor stuk ontmaskerd zullen gaan worden, door het lekken van informatie, door het doorsturen van foto’s, door het plaatsen van berichten op internet etc. etc. Het spel is simpelweg gespeeld voor de nietsontziende, mensonterende krachten achter deze poppenkast, die ISIS heet..

Een club die ook nog eens in staat is, door haar perfecte manier van propaganda, om jonge Islamieten naar zich toe te lokken en voor hen te vechten. Onder het motto van de ‘heilige oorlog’..! Wat een ongelooflijke poppenkast. Nogmaals, de berichten van al die klokkenluiders, zoals een ex-CIA-voorman, zijn niet op lucht gebaseerd..! Wordt wakker en laat deze ongelooflijke angstmakerij stoppen..! Door er bijvoorbeeld eens heel hard om te lachen..?!

Kijk zelf en trek je eigen conclusies. Dát het een Apache-helicopter is, staat buiten kijf.. Tja, en wellicht is ie nét gestolen, hadden ze ‘m niet op slot gezet ofzo..?

x

netanyahu isis

23 gedachten over “Amerikaanse Apache beveiligt ISIS-transport…!!!

  1. @ jenne
   Ben je werkelijk verbaasd? Ik heb het zo in het openbaar nog niet gezien maar wist het al veel langer ,jij toch ook?

  2. Marcel, er is zoveel bla bla bla, het is één grote media show, ik denk dat ze zelf niet meer weten wat de waarheid is, deze apache O.K. maar het hele westen vriendjes van de CIA vliegt in die dingen, maar het betekend ook dat het steeds duidelijker een grote oorlog wordt, de confrontatie is nog nooit zo groot geweest, en Putin snijd de rotte plekken uit hun rottende lijf, nou ik ben er niet gerust op, mijn kleinste klein kind Irene een naam die vrede betekend, lijkt steeds meer een persiflage op dit leven, kinderen behoren in vrede en liefde op te groeien, alle kinderen, van de hele wereld, groet Jenne

 1. Jenne.
  hierover is hier op de site toch al veel geschreven dus mij verraste het niet echt.
  Dat de VS IS ondersteund is al oud nieuws en ook dat zij ze trainen.
  Het is nu wel zo dat deze beelden bevestigen wat hier geschreven wordt.
  Niet voor niets zijn de NOS en meer van die onzin nieuws verspreiders nu zo stil want ik heb er op gelet maar al een tijdje komt er geen nieuws over Syrie terwijl menigeen toch graag op de hoogte wil blijven lijkt mij.
  Of zouden de NOS en de andere MSM dit geen nieuws vinden want als dat zo is kunnen ze net zo goed stoppen met hun uitzendingen.
  Dat Rusland zich in de strijd in Syrie heeft gemengd hebben ze nog bekend gemaakt maar door daarna geen berichtgeving meer te geven is toch een teken dat zij iets te verbergen hebben en aan wie zijn zijde ze staan.
  Telkens hebben zij bericht dat de VS IS aan het bestrijden was maar ja als nu blijkt dat de Rus in 1 maand meer heeft bereikt dan de VS in veel langere tijd en als daar dan ook nog helikopters van de VS bijkomen die IS blijken te beschermen dan wordt het wel verdomde moeilijk om voorgaande verslagen in stand te houden dus ja wat moeten zij nog berichten?
  Voorbeeld: Dikke mensen hebben meer kans op diabetes.
  Asscher geeft ter bestrijding van de werkeloosheid 150 miljoen extra(dat dit niet helpt ziet een kind nog vooral nu er zoveel mensen bij komen).
  In de VS is een zaken vliegtuigje neer gestort en een aantal mensen zijn daar bij omgekomen(Terwijl in Syrie vele vele malen meer doden vallen en dat zou geen nieuws zijn?).
  De tweede kamer die zouden bezig moeten zijn met de opvang van vluchtelingen,de bevolking inlichten hoe ze dat probleem gaan oplossen maar nee dat is te ingewikkeld dus slaan ze die stap maar over en gaan ze ze Nederlands leren(waarom eigenlijk als het tijdelijke opvang is?).
  Oja vooral niet vergeten even belastingherziening erdoor te drukken zodat de burger nog meer uitgekleed kan worden.
  En zo kan ik nog een hele tijd doorgaan

  1. Arnold, de 2e kamer gaat vanaf vandaag de kliko in denk ik.. en dat gaat heel veel vullis geven want de bak is te klein voor wat er allemaal in moet..
   ” lekkende ” zaken die geert al in augustus aan gaf.. de geest is nu pas uit de fles denk ik en ja.. de belastingherziening is een facade die voortkomt uit stuiptrekkingen van dit wezenloze zooitje wat ons denkt te regeren..
   gelukkig dat er nog goede zuivere bronnen zijn zoals WTK etc.
   Met dank aan Guido en ons niet te vergeten Tessa!!

   goud weekend voor allen hoop ik

  2. Arnold mooi beschreven.
   Is het je ook opgevallen dat die hele kolonne uit dezelfde witte auto’s bestaat. Toevallig niet. Tja, als de VS daar in heeft geïnvesteerd moet je dat natuurlijk beschermen. Het lijkt mij dan ook heel sterk dat dit oorlogsbuit is van IS.

  3. Hoezo mensen bij komen? Het is toch al bekend dat de vluchtelingen terug kunnen? Rusland heeft opvangkampen gebouwd en wie weet hoeveel er inmiddels al weer terug zijn. Dat we op de msm niets meer horen is vreemd. Alles loopt langzaam in rustiger vaarwater maar dat kunnen de pro NWO boy’s niet gebruiken. Ze zullen nog zoveel mogelijk proberen om erdoor te drukken tot aan Wilders aan het roer aan toe, maar dat hele NWO gaat niet door, hoe graag ze ook willen. Als het geldsysteem instort en dat kan elk moment, en een nieuw systeem opstart zullen alle pro NWO boy’s op non actief staan. Ze zullen als landverraders gezien worden. En dat zijn ze ook.

  4. Faith.
   Zweden gaat nu ook zijn grenzen dicht gooien wegens de te grote toestroom.
   De Russen hebben daar dan wel opvang kampen maar dat wil niet zeggen dat er geen migranten meer naar Noord Europa komen.
   Daarom denk ik dat deze migranten in Duitsland,Nederland en andere noordelijke landen hun toevlucht zullen zoeken tenzij ze rondjes willen zwemmen tussen Zweden en Denemarken.

 2. Lekker duidelijk filmpje…..Niet dus. Met de technologieën van tegenwoordig kan dit gewoon gefaket zijn. Ik geloof serieus ook dat er een hoop vreemde dingen gebeuren in het Midden Oosten en dat USA echt niet het braafste jongetje van de klas is, maar ik vind dit een beetje te ver gaan.

  1. Een ouwe bekende die cognitieve dissonantie. Gewoon door blijven zetten met zelfstandig denken en dan gaat dat vanzelf weg. 😀

 3. Goedemiddag,

  Dit betreft een konvooi van peshmerga’s. Dit heeft helemaal niets met ISIS te maken. Peshmerga’s zijn strijders, voornamelijk Koerden die strijden tegen ISIS. Mocht u bewijs willen, heb ik de rest van de video wel voor u.

  1. Vanuit doorgaans betrouwbare bron hebben we gehoord dat ook Peshmerga’s helemaal los gaan op Toyota’s.. Je zou zomaar gelijk kunnen hebben dus.. 😉
   En Erdogan zal het leuk vinden dat partner VS de Koerden begeleid.
   Wat slim ook dat de ‘Pershmerga’s’een ISIS-camouflage dragen..

   Dank voor de onduidelijke onduidelijkheid Richard. We zijn weer een stuk verder.

 4. En ze gebruiken ook US Army tenten in hun trainingsvideo’s

  Exposed! ISIS Caught Using US Army Tents In New Training Video!
  https://www.youtube.com/watch?v=HWRurKlurYc

  De Mainstream Media in Nederland die blijkbaar onder het ministerie van buitenlandse zaken van de VS vallen zijn blijkbaar niet in staat dit soort overduidelijk aanwijzingen als tenten en apache helikopters op te pikken.

  1. Nee de vraag moet zijn waar kan ik een goede opticien vinden.
   Als je op de laadruimtes kijkt zou je talloze vlaggen moeten kunnen zien dus op de vraag wie houd wie voor de gek,is het antwoord simpel dat doe je namelijk zelf omdat je oordeelt terwijl je niet goed ziet.

  2. Helemaal mee eens. En ik weet niet waar arnold die vlaggen ziet hoor maar ik zie geen enkele vlag….

   Laat die lui maar lekker in hun eigen sprookjes geloven

  3. Db/zuid.
   Ik doe het niet graag maar eerlijk is eerlijk.
   Kennelijk ben ikzelf aan een opticien toe want ik heb wapens aangezien voor vlaggen mijn excuses.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.