Advertentie

Kom je ook? ‘9/11, bevrijding van bedrog’..!


10_9 Statue breed-kaal

x

ALS WE NIET BLIJVEN ZOEKEN NAAR ANTWOORDEN OP
x

ONBEANTWOORDE VRAGEN,

X
ZULLEN WE OOK NOOIT DE WAARHEID VINDEN…

 

-DIT IS DE AANKONDIGING VAN HET 2016-CONGRES-

xX
* * *
X

‘9/11, bevrijding van bedrog’..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Samen met o.a een aantal collega’s van andere bewustmakende sites (‘AE911’ en ‘WeAreChange’-Rotterdam) organiseren we op zaterdag 10 september a.s. een mooi congres over de 15e-herdenking van de 11 september 2001-aanslagen. Met veel interessante sprekers en discussies. En vanzelfsprekend kun je zelf ook je vragen stellen en mee discussiëren. Je bent van harte welkom, want we hebben het voor jou georganiseerd..! We hebben moeite gedaan om een gevarieerd programma te brengen en tevens daaromheen ruimte te laten voor onderlinge ontmoetingen. En je de kans te geven te spreken met de voortrekkers op dit gebied.

Architect Richard Cage, oprichter van de uiterst erudiete site AE911 (klik voor link). Inmiddels hebben méér dan 2600 architecten en ingenieurs zich aangesloten en steunen de uitgangspunten van ..

Daarover gesproken: je kent ongetwijfeld de club van architecten en ingenieurs, die zich wereldwijd hebben verenigd, om de ONMOGELIJKHEID van de officiële verklaringen van het instorten van gebouwen WTC 1,2 en 7 te onderschrijven. En dit ook technisch-wetenschappelijk aan te tonen. Deze erudiete, wetenschappelijk opgeleide mensen, spreken vanuit wetenschappelijke basisprincipes, zoals de wis- en natuurkunde, en zijn bijzonder uitgesproken over de officiële verklaringen uit het 9/11-rapport, over dit technische onderdeel (de instortingen) van de aanslagen van 9/11. Hun kwalificatie hierover laat aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘ONZIN!’

Wico Valk
Architect Ir. Wico Valk

De gebouwen zijn dus NIET ingestort op de manier waarop de Amerikaanse onderzoekers-officials het vertellen. Die verkaringen zijn uiterst onwaarschijnlijk, zo al niet volledig onmogelijk! In ieder geval UITERMATE ONWAARSCHIJNLIJK. Daarbij zijn er meer aanwijzingen over de wijze waarop dit dan WEL gebeurd is/zou moeten zijn. Bijvoorbeeld met springstof, zoals resten uit het puin van de WTC-gebouwen aantoonden..! Maar ook dat is niet genoeg kennelijk om mensen-met-gezond-verstand te overtuigen, eens EERLIJK NAAR DE FEITEN TE KIJKEN en zélf een oordeel te vormen. (Al is het alleen maar het met een ‘Open Mind’ kijken naar deze feiten..!)

Namens de Nederlandse afdeling van Architects & Engineers for 911-Truth zal architect Ir. Wico Valk een presentatie geven en vooral zijn verbazing uitspreken over het enorme gat dat gaapt tussen de FEITEN en het officiële vervolg op deze aanslagen. Het officiële rapport van de onderzoekscommissie, die overigens pas onder grote druk van het congres, ruim 1,5 jaar later pas aan de slag kon, bevat regelrechte leugens/onwaarheden. Waarom doet niet ieder mens hierbij zijn burgerplicht, door deze misinformatie te ontmaskeren…? Is iedereen té bang voor de Grote Waarheid..?? Wico Valk hierover:

“Ik ben helemaal geen man die achter samenzweringen of iets dergelijks aan loopt. Maar ik zie bij deze aanslagen zóveel vreemde technische verklaringen, met name over de manier waarop architectonische hoogstandjes als de Twin-towers én het prachtige gebouw WTC#7 ingestort zouden zijn, dat ik het als een burgermansplicht voel om een aandeel te leveren in de waarheidsvinding rondom deze aanslagen.”.

x911 staal gebogen met cartoonCoen Vermeeren presenteert zijn nieuwe boek..!
Het decor van deze dag vormt een prachtige gelegenheid voor auteur Ir. Coen Vermeeren, om zijn boek over 9/11 ten doop te houden. We schreven er HIER al een hoofdartikel over. Onze collega’s van ‘WeAreChange.NL’ interviewden dr. ir. Coen Vermeeren onlangs over dit boek, getiteld: ‘911 is gewoon een complot’. Het is wat hem betreft, de hoogste tijd om eerlijk in debat te gaan, 15 jaar na de aanslagen van 11 september 2001. Met name over de officiële uitleg van deze aanslag en de vele vraagtekens die erbij te plaatsen zijn. Deze vragen dienen vanuit oprechtheid en feitenmateriaal toch gewoon beantwoordt te worden..?

De noodzaak hiervoor lijkt groter dan ooit, want de geopolitieke onrust neemt met alle aanslagen, bombardementen, coups en oorlogen alleen maar toe. Het kritisch blijven over toedracht en omstandigheden, werd onlangs weer keihard bevestigd bij het verschijnen van het Engelse Chilcot-rapport. Hierin werd onomstotelijk vastgesteld dat Bush en Blair de wereld willens en wetens hebben voorlogen. Met name over Saddam’s bezit van massavernietigingswapens, om zo steun te krijgen voor deze illegale invasie van Irak.

x
Een dag vol met interessante sprekers..
We hebben ons best gedaan en dat is te merken vinden we! Het is met name internationaal vermaard publicist, dr. William Engdahl, die ’s middags zijn visie zal delen met de aanwezigen, over de consequenties van de aanslagen voor de nabije toekomst en onze éigen menselijke rol als bewoners van deze planeet.  Maar behalve Coen Vermeeren en F. William Engdahl zijn we trots op de volgende sprekers/panelleden:

sprekers 911

2 Discussiepanels..
We zullen ’s middags 2 discussiepanels hebben, waarbij het interactieve aspect met de aanwezigen een belangrijke rol zal spelen. We zullen allereerst de journalistieke kant van de 9/11-zaak aan een analyse onderwerpen. Waarom hebben journalisten het kéér op kéér nagelaten, diep genoeg op de feiten in te gaan, daar waar genoeg materiaal voorhanden was om een uitermate kwalitatief-goede reportage te maken.Waarom vinden ook journalisten het inhoudelijk ‘onzin’ en zien ze het als een soort ‘curiosum’.. Terwijl de hele wereld in rep en roer stond en staat, naar aanleiding van deze aanslagen..

Oud-journaalmedewerkster Janneke Monshouwer zal in het panel plaatsnemen, naast 2 vertegenwoordigers van de alternatieve media, t.w. WeAreChange.nl (Maria van Boekelen)  en WantToKnow.nl/be (Guido Jonkers).
De mensen van WeAreChange.nl hebben tevens een krachtige docu gemaakt rondom de 15e ‘verjaardag’ van deze aanslagen. Een stevig stuk van deze docu zul je ook kunnen zien op deze zaterdag de 10e september. We laten je graag de trailer zien van de docu:

x
X

Kom Plot george van houts2

george van houts linker gezichtGeorge van Houts en ‘Kom Plot’..
Daarna zal een panel gaan spreken over de toekomst van de consequenties van de 9/11-aanslagen. In samenspraak met de zaal. In dit panel zitten William Engdahl, Rico Brouwer van de piratenpartij. Zij zullen antwoorden geven op vragen uit de zaal en panelleider(s).

Kom Plot..
Het is theatermaker George van Houts, die aan het einde van de ochtend zijn verhaal komt vertellen over het toneelstuk ‘Kom Plot’, dat hij aan het voorbereiden is en dat in het voorjaar van 2017 zijn weg zal vinden naar het theater. Daar waar George van Houts met zijn collega’s van de verleiders, erin slaagde het belang van de Nederlandse bevolking te vertegenwoordigen in de bankencrisis, door het spectaculaire toneelstuk ‘Door de bank genomen’, meer dan 120 keer op de planken te brengen in Nederlandse theaters, hopen wij als organisatie, dat George in staat zal zijn, met dit nieuwe toneelstuk ook het ijs te breken; dit keer voor een oprechte kijk op de FEITEN rondom bijvoorbeeld 9/11..!

Samenzweringstheorieën, het wereldwijde web wemelt er van. Maar wat als het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-officiële-lezing-der-dingen-valt nu eens zélf een samenzwering is? In dit nieuwe stuk van George van Houts komen de toeschouwers erachter. In ‘Kom Plot’ gaat het over de ridiculisering van mensen die geen genoegen nemen met de verhalen van overheden en machthebbers. George van Houts speelt/vertelt/onderwijst in deze veelbelovende voorstelling een aantal ’conspiracies’ die tientallen jaren later waarheid bleken te zijn.

Jazeker, ook 9/11 komt natuurlijk aan bod. Uiteindelijk neemt hij het publiek in ‘De Samenzwering’ waar we nu, anno 2016-2017, met zijn allen in meegezogen worden. Geen cabaret, geen toneel, geen lezing… maar een soort TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot.

Kortom: Kom ook en informeer en bekrachtig elkaar én jezelf..!
Kijk HIER op de site naar het volledige programma.

We zien je graag op zaterdag 10 september in de Jaarbeurs in Utrecht..!

x

affiche 911 bevrijding van bedrog

25 gedachten over “Kom je ook? ‘9/11, bevrijding van bedrog’..!

 1. Goed dat hier nog meer aandacht aan wordt besteed. Echter als laten we zeggen enigszins “mensen ervaringsdeskundige” (een beetje) hebben er veel mensen geen zin in om ernaar toe te komen alhoewel er velen echt wel weten dat het verkondigde officiele 911-verhaal van osama bin laden en zo niet klopt. Die keken of kijken naar Rio en zo en zwemmen lekker in Zandvoort of zo. Genieten dus

  1. @ Johan Oldenkamp; sja en door de steeds groter groeiende groep antisemieten wordt het 911-complot ook (alweer) als joods complot weggezet. Heel sluw want zo blijven de anderen (christenen, neopaganisten, satanisten, atheisten, moslims en noem maar op buiten schot). Ik weet dat er explosieven zijn gebruikt om die twintowers en ook wtc 7 neer te halen. Ik laat het complot niet sluw kapen door antisemieten door alleen de joden door wijzen naar de mossad de schuld te geven. Reken er maa op dat er in zulke denktanks die dit soort valse vlagoperaties uitdenken mensen zitten van allerlei pluimage en allerlei religies.

  2. Iedereen die bij 9/11 over (nano-)termiet begint is een misleider. Zo simpel is het echt. Daarbij zou er een enorme lichtflits geweest moeten zijn, maar die was er dus helemaal niet. Klaar. In mijn video leg ik precies uit wat er wel is gebeurd, gebaseerd op alle feiten!

  3. Mijn hemel Johan, wat een ongelooflijk DOMME redenatie..
   De groenteboer had geen appels, want ik liep zijn zaak voorbij en alle groente en fruit stond prachtig buiten uitgestald. Maar er stonden geen appels bij. Om vervolgens, op de vraag of je binnen ook gekeken hebt, te antwoorden: “Alle groenteboeren stallen toch appels buiten uit. Dat gebeurt altijd.“.
   Als het de bedoeling is dat NIEMAND APPELS TE ZIEN KRIJGT, ga je toch als groenteboer zorgen dat dat ook niet gebeurt..??

   Als je nou eens netjes INHOUDELIJK op het fundamentele werk van Christopher Bollyn en Prof.dr. Niels Harrit ingaat, om vervolgens dáár de zere vinger op hun conclusies te leggen. De ontdekkingen van Niels Harrit zijn gebaseerd op foto’s met electronenmicroscopen..?? NANO-THERMIET!
   Nee, meneer Johan weet het zeker. ‘Anders hadden we een lichtflits gezien’.. Hebben we die niet gezien? Hebben we geen gesmolten ijzer gezien, dat na 3 weken (!!!) nog als een plas onder het puin vloeibaar was..?

   Sorry hoor, maar hier zakt mijn broek van af; en dat gebeurt niet zo snel..! Als het de bedoeling is dat NIEMAND DIT TE ZIEN KRIJGT, ga je toch als daders zorgen dat dat ook niet gebeurt..?? En tóch is er fel thermiet te zien, op het gevaar af dat ik ook onder de nuts wordt gerekend. Ongenuanceerde kletskoek Johan, dat is wat ik ervan vindt. Niet van je verwacht ook; vooral dit soort uitspraken..
   http://www.rense.com/general75/thrm.htm
   https://www.youtube.com/watch?v=Qitq-a9DXBU

  4. Bovendien waren de peren in de aanbieding, samen met de gestoofde kool. Zou dan niet slim zijn om de appeltjes buiten te zetten want dan gaan ze ze vergelijken.

 2. Nee we wachten alleen maar op de mensen die wakker zijn en in deze zaken die zijn belezen. Er word heel veel door de MSM main stream media achter gehouden voor de gewone burger en de regering doet er ook aan zo ook de banken en mensen met geld zijn voor ons wakkere mensen bang aan het worden maar hun tijd is heel dicht bij aan het komen en dan lacht de wakkere burger het hardst.

  1. Dag Elles,
   Had ik in het begin ook last van. Ik gebruik Firefox. Als ik de zijbalk met bladwijzers aan had staan, kon ik de reclame niet uitklikken. Door de zijbalk even weg te klikken, kon ik – eventueel met schuifbalk – wel bij het kruisje linksboven de advertentie komen om die uit te klikken.
   Hoop dat het bij jou ook werkt.

  2. Tja Elles, een laagje dieper zou je kunnen denken: Hoe kunnen de mensen van wanttoknow dit allemaal gratis brengen..?? Tja, dat kunnen ze dus niet. De deur naar donaties/bijdragen staat open en is niet zo gek toch, als je wel betaalt voor krant, radio, Tv en tijdschriften..?
   Kijk maar even, want wij zetten liever de reclames ook uit..!! No doubt ‘bout it.
   http://www.wanttoknow.nl/sponsor-wanttoknownl/

 3. Als bouwkundige, ooit afgestudeerd met als specialiteit constructies, realiseerde ik mij bij het zien van de tv-beelden dat de perfecte instorting van de Twin Towers niet het gevolg kon zijn van de inslag van een vliegtuig of projectiel. Het leek mij dat de torens door een effectieve vakman werden opgeblazen, maar die gedachte vond ik destijds nog bizar. Toen ik later op internet de petitie voor nader onderzoek tegen kwam van vele collega architecten en ingenieurs heb ik die direct getekend.
  Inmiddels is er al veel bekend over wat er echt is gebeurd. Het was een zg. valse vlagoperatie met meerdere doelen. Heel kort gezegd o.a.: het Amerikaans publiek zover krijgen een oorlog te beginnen in Afghanistan m.b.v. “terroristische moslims” én te voorkomen dat die morgen de NESARA wet zou worden afgekondigd. Deze wet, de National Economic Security and Reformation Act, was al door president Clinton getekend en zou een eind maken aan de schuldenslavernij van de wereld, maar de publicatie/inwerkingstelling van de wet werd steeds tegengehouden. In de Twin Towers was een afdeling gevestigd die op 11 september 2001 deze wet zou publiceren. Alle mensen die daarbij betrokken waren kwamen om, waardoor de publicatie maar liefst 15 jaar werd vertraagd. Zoals het nu lijkt wordt NESARA zeer binnenkort alsnog gepubliceerd als onderdeel van een aantal gebeurtenissen/events : de RV (revaluatie van valuta), GCR (Global Currency Reset), de afkondiging van NESARA en Disclosure. Dit laatste betreft een officiële bekendmaking van o.a. dat er al jaren contacten zijn met onze galactische familie. Gevolg: we krijgen eindelijk de prachtige vreedzame wereld die de meeste mensen al jaren verlangen. Wel een schok voor degenen die alles altijd afdeden als onzin en complottheorie. 🙂
  PS: Ik zag vanmorgen dat de RV gestart is, dus de andere dominostenen gaan ook vallen.

  1. Als niet bouwkundige realiseerde ik mij, toen ik de eerste beelden op tv zag in de middag van 11/09/2001, dat er achter die instortingen iets heel anders zat dan een paar Boeings. Mn vriendin en ik keken elkaar aan en meenden allebei: wat er werkelijk is gebeurd, daar zullen we misschien nooit acheter komen. Maar een ding is zeker: wat ons verteld wordt is lulkoek.
   Nu, 15 jaar later, we zijn geen stap verder. Al dat geouwehoer over de wetenschap en specialisten, gelul. Er is 0,0000 wetenschap nodig om te zien dat de officiële versie dommer is dan het verhaal van de kerstman op z’n door rendieren getrokken slee.
   Wat er dan wel precies is gebeurd, ok, daar heb je kundigheid voor nodig. Maar de officiële zeepbel doorprikken, kinderwerk.

 4. Op de volgende 11.9 (2016) staan Neptunes in Vissen exact vierkant op de Saturnus in Boogschutter. Omdat beide planeten langzaam lopen is deze spanning nu al voelbaar. Tegelijkertijd komen ook de Zon (in maagd) en Mars (in Boogschutter)in een vierkant aspect te staan, een tamelijk explosieve constellatie voor een zwak economische systeem.

  In Deutsland stond afgelopen week in alle normale kranten een waarschuwing van de regering, waarin de burgers geadviseerd worden voor minstens 10 dagen eten en drinken op te slaan. Ook wordt geadviseerd cashgeld in kleine briefjes (5, 10, 20 en 50 €) thuis te hebben en iets waarmee je je mee kunt verdedigen. Er werdt niet bij vermeld waarom deze maatregel werdt aangeraden, maar als ik zou moeten raden, dan zou ik als eerste “een bankencrash” noemen, maar misschien ook opnieuw “een terror (valseflag)aanslag”, of eventueel “een wereldwijde aardbeving”.

  Misschien gebeurt er ook helemaal niets, maar een beetje extra voorraad kan nooit schaden.

  1. Hier nog een update op nummer 10. Inmiddels is de waarschuwing van de staat aan de Duitse burgers om voor 10 dagen eten en drinken op voorraad te hebben verhoogd naar 2 weken. Sjowakeie en Finland hebben in Europa dezelfde informatie ook aan hun burgers gegeven.

   In America heeft enkele dagen geleden Obama de US burgers ook officieel dit advies gegeven.

   Volgens Simon Parks heeft het te maken met een wereldwijde bankencrash, die hoogstwaarschijnlijk in september nog gaat komen.
   Alle betalingen liggen dan een tijdje stil, zodat er geen goederen (levensmiddelen) worden gelevert in die tijd. Binnen 3 weken kan het systeem zich zover herstellen dat er weer goederen verhandelt worden.

   Voor wie meer wil horen van Simon Parks, hier het hele interview:

   https://www.youtube.com/watch?v=kAdd9JzxPIU

  2. Ja Odette, de kaart is veelzeggend. Een bankencrash (de betreffende voorspelling)is zeker als een wervelende regenboog. En na de crash kunnen de Kinderen der Aarde weer in vrede gaan, hun hart beroeren en samen gaan vliegen. Nooit eenzaam of apart (hebzucht maakt inderdaad eenzaam).

   Als de bankencrash is verschenen, wordt er van je gevraagd elke soort disharmonie uit je leven te bannen, zodat je kunt groeien. Geef geen voedsel aan negativiteit (dus hebzucht en puur materialisme loslaten). Kijk naar alle lessen die nu worden aangeboden, leer ervan, en richt je aandacht dan op het scheppen van nieuwe schoonheid en overvloed in je leven. Laat je niet vangen in het drijfzand van kleingeestige tirannen (die het corrupte bankensysteem in stand houden).
   Een ware, waardige tegenstander zal lessen schenken die je zonder dat er vreselijke drama’s aan te pas komen naar een gevoel van eenheid met het Zelf doen groeien. Je hoeft de problemen van anderen niet op je schouders te nemen (zoals een bailout van failliete banken door de brave belastingbetaler) wanneer HUN disharmonie te wijten is aan het gebrek aan eenheid in zichzelf.

   De kaart geeft een goed advies hoe je met een bankencrash kunt omgaan en is in mijn ogen eerder mooi dan lelijk.

 5. Een aspect dat weinig behandeld wordt, is de handel met voorkennis op de beurs, via “short selling”, die gepaard ging met 11 september.
  Hierbij werden beurs genoteerde bedrijven geviseerd, waarvan men wist dat de koers aanzienlijk ging dalen na de aanslag. Dit vereist dan ook een gedegen voorkennis van de aanslag op 11 september. Deze handel met voorkennis (inside trading) is dan ook geen complot theorie maar wel een feit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.