Advertentie

KomPlot nu in zijn geheel te bekijken.. HIER..!


x

x

KomPlot nu in zijn geheel te bekijken.. HIER..!

2018 WantToKnow.nl/be

x
Met een groot compliment aan George van Houts voor het belangeloos aanbieden van deze opname van zijn voorstelling ‘KomPlot’, die hij de afgelopen 2 jaar in de Nederlandse theaters speelde. Hoewel.. ‘speelde’.. Het was, zoals George zélf zei, een ’theatercollege’, dat niet de bedoeling had om als ‘gelikte, afgeronde voorstelling’ te worden gepresenteerd. Nee, het is, zoals George ook zegt aan het begin van de voorstelling, een interactieve meeting, waarbij het publiek wordt/werd uitgenodigd om actief deel te nemen.

Door vragen te stellen, opmerkingen te maken en op die manier zich te verbinden met de essentie van deze voorstelling. En aldus geschiedde avond ná avond. Geen avond vol van opgewonden standjes’, waarbij een welles/nietes-kampen ontstonden. Nee, het grote compliment richting George van Houts, dat wij hem graag maken, is dat hij in staat is geweest, met deze voorstellingen, mensen op een intrigerende wijze, méé te nemen naar de mogelijkheid, dat de officiële theorie niet meer is dan een façade..

Een ‘officiële verklaring’ die preciés dient te doen, wat een zogenaamde ‘valse-vlag-aanslag’ ALTIJD dient te doen: de bevolking overtuigen dat hetgeen is gebeurd, het resultaat is van een aanval door een (verzonnen) tegenstander. Natuurlijk is die aanval door de leiders zélf in scène gezet, omdat zij een verborgen agenda hebben, om bijvoorbeeld ten oorlog te trekken. Daarvoor hebben ze vanzelfsprekend de goedkeuring nodig -zeker in een ‘democratie’- van de bevolking. En ja, zo’n valse-vlag-operatie is vanzelfsprekend vér van tevoren gepland, door een grote groep mensen.

Veel van die mensen zijn later van het toneel verdwenen, of zijn gepromoveerd. Dat laatste is vooral bekend, in het geval van de 9/11-aanslagen, van militairen, die uiterst dubieuze rollen hebben gespeeld, TIJDENS en VOOR deze aanslagen. Maar de essentie van het hele voorval is, dat het grote publiek de leugen omarmd als ‘waarheid’ en de WERKELIJKE WAARHEID als ‘conspiracy’ wordt gelabeld. ALS het publiek al zo slim is, om niet meteen ’te vallen’ voor de knap gefabriceerde nep-waarheid. Want vanuit de officiële kanalen, de media etc., krijgt het publiek vanzelfsprekend ook deze leugen voorgeschoteld…

Enfin, kijk zelf naar deze fascinerende voorstelling van George van Houts. Waarvoor wij hem in ieder geval van ónze kant een heel groot compliment maken. Niet omdát hij het heftige 9/11-verhaal behandelde, maar vooral een groot compliment voor de wijze waarop hij dit doet/deed. Veel genoegen met deze voorstelling:

3 gedachten over “KomPlot nu in zijn geheel te bekijken.. HIER..!

 1. Prachtige voorstelling! Must see als je interesse in 9/11 hebt.
  En een groot respect om hier jaren van je leven aan te wijden!

  Alleen mis ik het raadsel van de gesmolten auto’s, en een verdieping in de oorzaak van het verpulverde beton.

  Groetjes

 2. Voor IEDEREEN die nog NOOIT of maar WEINIG zich in deze zaak heeft verdiept. Een krachtig prachtig stuk werk van deze erudiete theatermaker/acteur. Met het hart op de juiste plaats. Het oprichten van een stichting, gelijktijdig met deze voorstellingen, tekent de motivatie van Van Houts. Petje af voor deze kerel.

  Het is tijd om dit te doen, want de besodemieterij op Aarde neemt wurgende proporties aan..!!
  George van Houts doet wat iedereen zou MOETEN doen: je vanuit een neutrale positie verdiepen in dit verhaal, o.b.v. FEITEN en niet op basis van ‘OFFICIËLE’ lezingen..!!

  Als je de leugen een mooi camouflagejasje aantrekt, dat bestaat uit ‘Verdraaid Waarheidsweefsel’, dan is het zaak voor degenen die hiermee te maken krijgen, om dóóór de camouflage heen te kijken, naar de wérkelijke waarheid..! En niet de gelogen waarheid als zoete koek slikken..!

  1. George van Houts is al een keer winnaar geweest naast Ad Broere van de Frontier Award. Deze prijs is al een ruim aantal prominenten ten deel gevallen maar steeds mensen die een belangrijke bijdrage geleverd hebben op het gebied van grensverleggende filosofieën of wetenschappelijke ontwikkelingen, of dit nu op technisch of geneeskundig gebied is.
   Zeker verdient destijds maar heeft de trofee nu ingeleverd ten behoeve van de initiatiefnemer van Frontier als uitgeversorganisatie.

   Ongeveer een anderhalf jaar geleden werd Herman Hegge ziek waarbij op het nippertje het hoognodige gedaan kon worden in het ziekenhuis om hem te redden van een gewisse dood door een (naar zeggen van de medische staf) een zeldzaam hersenvirus.
   Na de comateuze periode waren de prognoses van dien aard dat hij als een plant door de rest van zijn leven zou moeten gaan.
   Inmiddels loopt hij weer en kan spreken en zelfs zaken uit het verleden goed herinneren, naar muziek luisteren, lezen en skypt hij regelmatig met vrienden
   Zijn familie houdt hem gegijzeld in een Katholiek verzorgingstehuis te Vinkeveen en wel achter slot en grendel want hij “lijdt” aan wegloopgevaar.
   Voor wie meer wil weten over deze pionier voor wie ik en anderen samen met Arend Zeevat ook een tijdje internetradio hebben gemaakt, vraag het mij.: zon00460@planet.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.