Advertentie

Anomalieën rondom MH17 verraden de leugens..!


x

x

Anomalieën rondom MH17 verraden de leugens..!

2018 © WantToKnow.nl/be – gebaseerd op © PateoTv-docu (HIER)

x

In de nacht van zaterdag 8 maart 2014 vertrok Malaysia Airlines-vlucht MH370 vanaf Kuala Lumpur om 00:41 uur op haar reis naar Beijing. Ongeveer een uur later verdween deze Boeing 777 (2H6ER) met aan boord 12 bemanningsleden en 227 passagiers van civiele radar. Een van de grootste zoektochten naar een vermist vliegtuig startte, maar tot op de dag van vandaag is het onduidelijk wat er met dit vliegtuig is gebeurd. Het is nog steeds niet teruggevonden, behalve enkele kleine wrakstukken, waarvan wordt aangenomen dat ze van deze MH370 waren.

Een uitgebreid verhaal achter de uiterst dubieuze verdwijning van dit vliegtuig, de MH370, schreven wij eerder dit uitgebreide artikel HIER. Het is de directeur van vliegmaatschappij Emirates, die zijn argwaan overduidelijk laat blijken, om de luchtvaartindustrie niet met de Zwarte Piet te laten zitten.

Het bewijs,
dat er ten minste één MH370-wrakstuk
aanwezig was op de MH17-crashlocatie,
laat overduidelijk zien,
dat het neerhalen van
de MH17 in scène is gezet.

Op donderdag 17 juli 2014, om 12:13 uur lokale tijd, vertrok Malaysia Airlines-vlucht MH17 vanaf Schiphol-Amsterdam, voor een non-stop vlucht naar Kuala Lumpur in Maleisië. Nog geen 3 uur later stortte, volgens de officiële verklaring, deze internationale passagiersvlucht van Maleisian Airlines, neer in de buurt van Hrabove in Donetsk Oblast, Oekraïne. Dit is ongeveer 40 kilometer ten westen van de grens met Rusland. Hetzelfde officiële verhaal beweert, dat alle 283 passagiers (waaronder 83 kinderen) en 15 bemanningsleden aan boord van dit vliegtuig van het type Boeing 777-200ER stierven in die vermeende crash.

Degelijk speurwerk brengt anomaliën aan het licht.!!
Het is de toegewijde dr. Johan Oldenkamp ten voeten uit, om niet alles ‘zomaar’ te slikken, wat ons wordt opgediend, door officiële instanties en overheden. Ook betreffende deze ramp en de oorzaken ervan, geldt dit méér dan ooit. Het blijkt keer op keer, dat de krachten achter de schermen op deze aardbol, de mensheid zien als hun ‘werktuigen’, die zij wensen te overheersen, manipuleren en onder controle te houden.

Dr. Johan Oldenkamp

Daarbij zijn mensenlevens ‘bij uitstek’ een krachtig middel om dit doel te bereiken. We zien dit keer op keer. Want het is de angst en de paniek die bij mensen ontstaat, wanneer het gaat om vermoorde/gedode medemensen, die voor hén juist een methode is, om hun valse-vlag-operaties kracht bij te zetten. Als regelmatig bezoeker van deze site, zal je dit fenomeen niet vreemd in de oren klinken.

In een speciale documentaire van zijn ‘Pateo TV’, publiceert Johan Oldenkamp, precies 4 jaar ná het vermeende neerhalen van vlucht MH17, het krachtige bewijs dat er ten minste één MH370-wrakstuk aanwezig was op de MH17-crashlocatie. Deze MH17/MH370-connectie laat duidelijk zien dat het neerhalen van de MH17 in scène is gezet.

Hoe Poetin geraffineerd de Zwarte Piet kreeg toegespeeld..!
In feite werden beide internationale passagiersvluchten gekaapt via een ultra-moderne afstandsbediening, waarbij de piloten buitenspel waren gezet. Het plan achter dit alles, het motief, is om een groot conflict te veroorzaken tussen de NAVO-landen enerzijds en Rusland met haar bondgenoten anderzijds, resulterend in de Derde Wereldoorlog. Maar ook al zou deze oorlog niét uitbreken, is één van de motieven al duidelijk zichtbaar geworden EN gerealiseerd. Het was Vladimir Poetin die -naar het oordeel van de machthebbers in de wereld- veel té klef werd met de Europese economische wereldmacht.

Rusland is vanuit het westen, volledig omgeven door pro-Amerikaanse partners, waarvan de NAVO wel een heel ‘geniepige en fnuikende’ opkomende macht is geworden.. Het lijkt tijd te worden, dat de achterliggende agenda van deze opmars, in daden omgezet gaat worden? (Wie heeft het nog over lege praat, dat Poeting ‘aan de deuren van Europa staat te rammelen’…??!)

x
Wij laten dan altijd de foto zien, van onze koning, Willem Alexander, die een biertje drinkt met Poetin, op de Olympische Winterspelen in Sotchi. De koning op schoot bij de Russische wereldleider, een minderwaardig toneelstukje zou je kunnen zeggen. In geen verhouding echter, tot eenzélfde plaatje, dat we zagen, toen ene Jan Peter Balkenende, CDA-minister-president van Nederland, met zijn partijgenoot Jaap de Hoop Scheffer, op 3 september 2003 op ontbijtbezoek ging bij George W. Bush in het Witte Huis.

Balkenende was pas premier en De Hoop Scheffer ‘zijn’ minister van Buitenlandse Zaken. Op 22 september wordt bekend, dat Jaap de Hoop Scheffer, de nieuwe NAVO-secretaris generaal gaat worden.. Het handje-klap-ontbijt heeft zijn resultaten afgeworpen..Hun ontvangst werd door velen al als ‘beschamend’ beschouwd, omdat beide mannen zich niet goed raad met de situatie wisten, hun houding oogde ongemakkelijk en eerlijk gezegd, leken het 2 schoothondjes, die door ‘Washington’ waren opgeroepen te verschijnen voor een deal..

En ‘man of the match’, JPBalkenende werd geprezen als ‘one of the great leaders of Europe’ en door Bush goedmoedig en geruststellend op de schouder geklopt. We begrijpen nu wat Bush jr. deed.. De wereld duidelijk maken waarom hij nou eigenlijk Balkenende had uitgenodigd..

Later bleek dat in deze top, met vice-president Cheny en Colin Powell, minister van Buitenlandse Zaken, Nederland heeft toegezegd, dat wij in Irak mee zouden gaan ‘vechten’ tegen de Taliban en dat Jaap de Hoop Scheffer voorzitter (secretaris-generaal) zou worden van de NAVO.. Dat waren nog eens tijden voor de VS en de krachten áchter deze poppenkast..! Kijk naar dit stukje video, waarin deze ontmoeting uitgebreid te zien is:

Het hele MH17- en MH370 verhaal
We raden je aan even de tijd te nemen voor dit degelijk stuk journalistiek van Johan Oldenkamp’s PateoTv over de verschrikkelijke manipulaties die overduidelijk zijn uitgehaald met de verdwijning/vernietiging van beide vliegtuigen.

The Corbett report over MH17
Mocht je meer intense-speurwerk willen bekijken rondom deze MH17/MH370-anomalieën, dan raden we je aan ook deze video van James Corbett te bekijken.

5 gedachten over “Anomalieën rondom MH17 verraden de leugens..!

 1. Allereerst heb ik respect voor de vasthoudendheid van DR. Johan Oldenkamp om de waarheid boven tafel te krijgen en natuurlijk zijn bevindingen.
  Uiteraard zal hier vermoedelijk geen publieke omroep op reageren terwijl je dat toch wel zou verwachten omdat wanneer hier iets niet zou kloppen zij dat natuurlijk aan de hand van bewijsmateriaal zouden moeten kunnen weerleggen.
  Vreemd is ook dat Elliot Higgins (Bellingcat) dit niet heeft gezien want hij is toch de speurder die “bewijs” aan de overheid levert?
  Wanneer de bevindingen van DR.Oldenkamp niet correct zijn dan mogen we toch verwachten dat eer dit zich verder verspreidt de onderzoekers laten zien dat dit niet klopt om vooral nog meer leed voor de nabestaanden te voorkomen.Ik heb moeite om de nabestaanden te noemen omdat zij al genoeg hebben meegemaakt maar de omgang met hen vanuit de overheid laat ook nogal te wensen over.(zie ander artikel hierover met brief van nabestaande).

  1. https://nos.nl/artikel/2243850-mysterie-rond-neerstorten-vlucht-mh370-blijft.html
   https://jdreport.com/diplomaat-onderzoek-deed-naar-mysrerie-rond-mh370-doodgeschoten-mag-waarheid-naar-buiten-komen/
   Of het nou klopt of niet,men kan dit nagaan maar het is zowieso al vreemd dat een diplomaat die onderzoek gedaan zou hebben wordt dood geschoten.Wat ook na te gaan moet zijn is het vervoer van 6 wrakstukken die afkomstig van mh370 zouden zijn.Tot slot nog een willekeurig gekozen site die een feitenoverzicht geeft.
   https://www.upinthesky.nl/2015/03/08/feitenoverzicht-en-tijdslijn-mh370-een-jaar-later/
   Ik begrijp dat het een zeer gevoelig onderwerp is maar wanneer we achter de waarheid willen komen moet het mogelijk zijn alles te benoemen.

 2. net gekeken naar weldadige rust gevende uitleg van schuine nieuwe logo verwisseling, werkelijk briljant gevonden en consequent aandachtig uitgewerkt Johan! bij het vage verschil tussen md en mc moet ik 0nwillekeurig denken aan tijdlijnen die ernstig met elkaar in botsing komen, vandaar dat je dimensionale dubbele blurriness ziet op de wielneusflap foto, de c is zowel een d als een c. Mc bedankt nog voor deepl translator tip die je laatst gaf, dat revolutionaire fijne high tech apparaat moet werkelijk gebaseerd zijn op deep ai learning want wat een geweldig resultaat als ik een paragraaf best wel moeilijk duits, met veel kernkapstokwoorden die nou net niet goed overeenkomen met nederlands, er in plak en laat vertalen naar engels, dit opent een nieuwe dimensie voor online veeltalligtalig leren voor mij. https://www.thefreedictionary.com/blurriness

  Quote: “If you have ever tried learning a foreign language, you know that there are always a lot of exceptions to rules. When we try to capture all these rules, exceptions and exceptions to the exceptions in the program, the quality of translation breaks down. Modern machine translation systems use a different approach: they allocate the rules from text by analyzing a huge set of documents.” https://blog.statsbot.co/machine-learning-translation-96f0ed8f19e4 Massive Attack – Everywhen https://www.youtube.com/watch?v=CcfK4TMeIKY

 3. Vlijmscherp die Johan, chapeau!
  Wat deze valse vlag betreft, het lijkt erg veel op de koude oorlogs tactiek van de VS in aanloop naar een confrontatie met de USSR via bonje met Cuba.
  Kennelijk hebben de rotte geesten in dat verdorven land nu nòg geen oorlog en ellende genoeg veroorzaakt.
  Ik denk dat Pax Judea pas een feit kan worden als de laatste uithoek op deze planeet onder de amerikaanse laars is vertrapt zodat de boedel zo overhandigd kan worden aan het zionistische israel.
  Daarna kunnen/zullen ze natuurlijk doodvallen alleen hebben ze daar zelf nog niet bij stil gestaan.
  Het JIT kon en kan bij de meeste vernederlanders al vanaf minuut 1 de boom in.
  En dan met zo’n voorgebakken uitslag keihard met uitsluiting van essentiële bewijzen als een stelletje nuffige hogepriesters van lik m’n reetland, Rusland officieel in staat van beschuldiging stellen. Dit alles keurig netjes op bestelling van schurkenstaat no. 1.
  “de onderste steen zal boven komen” zei Kutte. Ja, van de gebouwen van de grote steden in Europa zal ie bedoelen als de agressor Europa als menselijk schild gaat gebruiken want Rusland gaat absoluut nucleair.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.