Advertentie

Meest krachtige aardbeving ooit! In Japan..


De omwentelingen gaan gewoon door; de krachtige aardbeving die vanacht Japan trof, was kennelijk niet de moeite waard voor de MSM in Nederland om er zorgvuldig aandacht aan te besteden; een berichtje op teletekst leek kennelijk genoeg..? Daar werd gesproken over een tsunami-golfje van 1 meter, terwijl in persberichten uit Japan melding wordt gemaakt van golven van 10 meter..! Door de tsunami in het noordoosten van Japan zijn grote gebieden overstroomd. Gebouwen, vrachtwagens en auto’s worden meegesleurd. Er is inmiddels duidelijk gebleken dat er meer aan de hand is..!!!!

De beving had een kracht van 8,9 op de schaal van Richter
x
Hoog in de toptien van zwaarste aardbevingen
aller tijden..!

x

 

Kijk zelf naar de persfoto’s, wat voor een effect deze beving veroorzaakte..!

Het noordoosten van Japan is vrijdag getroffen door een krachtige aardbeving. Door de beving met een kracht van 8,8 op de schaal van Richter ontstond ook een tsunami. Door de tsunami in het noordoosten zijn grote gebieden overstroomd.

Op televisiebeelden is te zien hoe een muur van water zich over het laaggelegen gebied verspreid. Gebouwen, vrachtwagens en auto’s worden meegesleurd.

De tsunamiwaarschuwing die was uitgegeven door de autoriteiten sprak van mogelijke golven tot wel tien meter. De aardbeving is de zwaarste in zeven jaar. Het epicentrum lag 179 kilometer ten oosten van de plaats Sendai, 10 kilometer onder het zeeoppervlak en op een afstand van zo’n 450 kilometer van de hoofdstad Tokio, waar de beving ook heftig werd gevoeld. Volgens een correspondent van CNN duurde de beving zeker drie minuten.

De autoriteiten in Japan hebben een aantal kerncentrales en olieraffinaderijen stilgelegd. In de omgeving van Tokio vloog een olieraffinaderij in brand en schudden de hoge kantoren heen en weer. Werknemers renden de straat op.

Golven van 1 meter doen geen boten omslaan..! Deze beelden vertellen het hele verhaal!!

Uit het gebouw van de havendienst van Tokio stijgt rook op.

Een olieraffinaderij in de buurt van Tokio staat in brand.

In Sendai, de hoofdstad van de prefectuur Miyagi, is een tsunamigolf van 10 meter hoog waargenomen. In het centrum van de stad zijn mensen uit gebouwen geëvacueerd.

Zie de actuele nieuwsmelding op Nu.nl (HIER)

Het kustgebied dat volledig werd getroffen door de tsunami.

181 gedachten over “Meest krachtige aardbeving ooit! In Japan..

  1. Ik vindt het op dit moment niet zo belangrijk wat de oorzaak is wel dat de algemen voorspelling van dit soort dingen uit blijkt te komen. Iedereen die hier mee te maken krijgt heeft hulp nodig van waar het ook maar kan. Het lijkt me belangrijk dit te beseffen en te ondersteunen als daar om wordt gevraagd. Dat hoeft niet altijd met geld te zijn. Positieve gedachten richting de hulpvragers kan ook al veel doen. Dit voor mensen die geen geld willen geven aan verdachte instanties.

 1. Als je alleen op RTL kijkt dan krijg je disinformatie natuurlijk. Deze keer heeft de NOS de hele morgen alles up to date gevolgd en uitgezonden. Was zelfs al veel eerder dan de BRT. Deze zend normaal ook niet zo vroeg uit dus heeft ook zijn best gedaan. Wij Nederlanders worden niet altijd het echte nieuws onthouden.

 2. Ah het ligt al een paar jaar voor de hand wat er gaat gebeuren in de wereld, kijk er niet meer echt van op maar kijk er eerder zo naar van eindelijk is het zover, het lange wachten wordt omstotelijk bewezen wat er ons te wachten staat, de scheiding, de split-up, de shift, de poleshift.
  Zelf ben ik allang niet meer bang, weet wat het eind van de overgang voor mezelf is.

  http://the-embassadorion.blogspot.com/

  1. De video is al weer verwijderd Paul; kun je er nog aankomen..? Het is precies waar we hier op WantToKnow al die tijd op hebben gewezen..!

 3. March: Mega Quake Warning Issued For United States

  Zie : http://www.whatdoesitmean.com/index1457.htm

  Op 9 maart schijnt er door “The Institute of Physics of the Earth” (Moskou) een rapport overhandigd te zijn aan Minister Poetin met de waarschuwing dat Noord-Amerika, Mexico en Zuid-Amerika binnen de volgende 14 dagen getroffen zullen worden door een mega-aardbeving die de “New Madrid Fault Zone” zal volgen.

  In dit artikel wordt ook het eventuele verband gelegd tussen zonnevlekken, extreem lage drukgebieden en de massale vissterfte wereldwijd.

  Interessant is ook te vernemen dat de US deze week een speciaal trainingskamp heeft afgekondigd in de week van 21-25 maart in Fort Leavenworth, Kansas, waaraan o.a. het leger, de CIA, Canadese troepen en vele andere zullen deelnemen.

  Heeft dit hier dan ook mee te maken ?
  HUNDREDS “tanks” APC’s / Medical… moving EAST through TEXAS.. March 7, 2011
  http://www.youtube.com/watch?v=ZqUoYclfkz8

 4. De aarde draait en trilt en tolt en snoert en boert en je moet mee doen want anders vallen we er zomaar van af en als je niet kan dansen dan leer je het nu maar want anders heb je pech (oooh Wonderlijke Wende, ze is zo zalig met die purrrrende gooise errrrr), de golven gaan gierend over de rand van het land achter de duinen, het loopt helemaal uit de hand. En Kader Abdullah kan na 20 jaar nog steeds geen Nederlands bij de WEreld Draait Volledig Door maar dankzij z’n dochters kan hij een gecorrigeerd script naar de uitgever brengen en Iedereen houdt van hem omdat we snappen nog steeds niets van wat hij zegt maar hij gaat Dieper dan Diep in de zompige mistige mysterieuze grijzige Hollandse Klei met de mooiste vrouwen van de wereld die het alleen zelf niet weten en daarom nog steeds de vierkante klompen moon walk doen, en alleen door Abdul komen ze er achter hoe Diep Deep Wonderful ze zijn, Iraniers zijn de Groningers onder de wereld bewoners ze zijn Hollands Diep net als Jan Mulder. En de zus van de zus van de zus van Jan die niet zingen kan is de leukste maar die zie je nooit behalve bij sterretjes op het ijs, echt knap, dusz die topsporters zijn de verkeerde selectie, het talent ligt op straat huisvrouw te wezen en we hadden met kunst schaatsen gemakkelijk wereld kampioen kunnen zijn als we het talent van Jenny Smit maar op tijd hadden ontdekt. Surfing Surfing hoog op de golven.

  De maan staat te dichtbij
  http://www.infowars.com/is-japanese-earthquake-latest-natural-disaster-caused-by-supermoon/

  Volgens de magnetometer staat Haarp vol gas aan sinds de negende.
  http://www.atlanteanconspiracy.com/2011/03/japan-tsunami-caused-by-haarp.html

  En volgens de info van Paul is de zon aan het sputteren, en volgens Ellen zijn ‘ze’ aan het rommelen met subsonische laag frequente infra geluiden, een stampende roze olifant in de rinkelende porselein kast.

  1. Quote:

   ” Infrageluid of infrasoon geluid bestaan uit infrasone trillingen. Dit zijn geluidsgolven waarvan de frequentie lager is dan 20 Hz. Dit kan het menselijk gehoor niet waarnemen, maar je kunt ze wel voelen. Deze geluiden komen vooral veel voor in de natuur. De geluiden ontstaan door zeegolven, lawines, aardbevingen, vulkanen en meteoren. Infrageluid varieert tussen de 0.001 Hz en 17 Hz.

   Infrasoon geluid: Walvissen en olifanten maken gebruik van infrasoon geluid om over lange afstanden te kunnen communiceren. De trillingen kunnen wel tot 1000 km ver rijken, een olifant uit Arthis kan dus met een olifant uit Blijdorp communiceren! Sommige soorten walvissen gebruiken het geluid om hun prooidieren mee te verlammen. Sommige diersoorten die deze trillingen waarnemen kunnen het zien als een waarschuwing voor een naderend natuurramp zoals een aardbeving. ”

   http://www.leerwiki.nl/Alles_over_ultra-_en_infrageluiden.

  2. Nebahat Albayrak die doet toch dubbel spionnen werk voor Turkije volgens klokkenluiders online?!
   Abdullah gaat haar Koninklijk interviewen en Yvonne boer zoekt vrouw ook, en hij bewondert ze maar hij weet niet waarom zegt hij, hij gaat ze vragen wat hij zo moooooi aan ze vindt, hij lijkt echt op mij die Abdullah. Hij gaat gewoon diep ook als je niets van hem begrijpt ook als hij zichzelf niet begrijpt, ook als hij niet uit z’n woorden komt, die man is Diep Deep, hij komt uit Iran en dat is antiek Perzië, het land van duizend en 1 schone sprookjes en vliegende tapijten, anti zwaarte kracht kennen ze daar al zo lang, dat moeten wij weer opnieuw uitvinden, daar hebben wij Paul & Paul voor, de grijze ET connectie voor alle Weetgierige Wtk late night gangstersz.

   Abdullah zegt dat hij voor niemand bang is behalve voor het oordeel van z’n vrouwen, als ik een vrouw had dan had ik dat ook. Een dag zonder vrouw is een dag niet geleefd, dat is een bewolkte dag aan het strand ook al schijnt de zon. Ik snap die lui uit Iran wel, is dat nou het bijbelse twee stromen land of is dat Irak?
   De oudste stad ter wereld is ouder dan de prehistorie en dat is Jericho, de wetenschappers geloven niet dat Jericho kan bestaan in de prehistorie duizenden jaren voor voor de brons tijd, dat noemen ze dan wetenschap.

   De vrouwen van Kader Abdolah
   http://www.boekenweek.nl/nieuws/nieuws5_De-vrouwen-van-Kader-Abdolah.html

   Taarka – Fat Chance
   http://www.youtube.com/watch?v=HVuAxlgaqSk

  3. Hyper alert, ik deel jouw visie over het Haarp Project. De lucht in japan was enorm Haarp!

   In Nederland waren gister straten met wolken te zien, boven onze hoofden. Wolken aan elkaar vast, die in lijnen naast elkaar liepen. Op het NOS nieuws gaven ze aan dat het straten wolken waren, met een dom lullig verhaaltje erbij.

 5. As aarde 15 cm verschoven, dagen korter door megabeving‏

  De aardbeving in Japan heeft de dag iets korter gemaakt. De beving heeft de draaiing van de aarde vrijdag met 1,6 microseconden versneld. De as van de aarde is 15 centimeter verschoven. Expert Richard Gross van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft dat berekend. Een microseconde is een miljoenste seconde.

  De versnelling was iets meer dan het effect van de aardbeving in Chili vorig jaar. Het meeste effect was er bij de beving in het Indonesische Sumatra in 2004. Toen duurde de dag 6,8 microseconden korter. (anp/mvl)

  http://www.demorgen.be/dm/nl/9757/Aardbeving-Japan/article/detail/1234876/2011/03/12/As-aarde-15-cm-verschoven-dagen-korter-door-megabeving.dhtml

 6. BREAKING NEWS: JAPANSE MEDIA MELDEN EXPLOSIE EN ROOK BOVEN KERNCENTRALE

  Boven de Japanse kerncentrale Fukushima I hangt een witte rookwolk. Ook zou een explosie zijn gehoord volgens Japanse media. Enkele medewerkers van de kerncentrale zouden door de ontploffing gewond zijn geraakt. Volgens de Japanse televisie is de radioactiviteit in de buurt van de nucleaire installaties nu al twintig keer hoger dan normaal. Japan heeft toegegeven dat het met bijzonder ernstige problemen kampt in vijf kernreactoren in twee verschillende centrales (Fukushima 1 & 2) en dat meltdowns niet uit te sluiten zijn.

  http://www.demorgen.be/dm/nl/9757/Aardbeving-Japan/article/detail/1234491/2011/03/11/BREAKING-NEWS-JAPANSE-MEDIA-MELDEN-EXPLOSIE-EN-ROOK-BOVEN-KERNCENTRALE.dhtml

 7. het is vreselijk wat er gebeurd ,maar we hadden het kunnen verwachten ,het is al tijden bekend dat de aarde om haar as draait …en de zon komt op een andere plaats op ,zoals de Inuit vertellen ..
  moet steeds aan dat beeld van het hondje denken die probeerde te vluchten ,en werd mee gesleurd ..
  We moeten maar goede gedachten sturen ,en hopen dat de kerncentrale s het niet begeven .
  Hyper alert ik kan je soms niet volgen ,,maar begrijp dat je zeer betrokken bent bij alles ,,verlies niet al je energie ,,pas op jezelf ..
  goed weekend allemaal ..af wachten maar wat er nog meer volgt ..Hannie.

 8. Ik heb er maar een vreemd gevoel bij.
  De msm zendt overal dezelfde beelden uit en er komt ook niets nieuws bij.
  Alles wat ze nu laten zien lieten ze gisterenochtend ook al zien.
  Verder valt het me op dat er overal een onaangename stilte hangt maar misschien ligt dat gewoon aan mij.
  En over de lucht gesproken ze waren hier vanaf gisterenochtend 8 uur tot laat in de middag ook druk aan ’t strepen trekken.

  1. In Nieuwerkerk (Zeeland) was de lucht ook vergeven van Chemtrailrasters,zelfs tot héél laat in de avond.

 9. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Voor één ding hebben ze hier nooit ene dollar-cent te weinig voor oorlogsvoeringen, met stevig in het kielzog de euro-cent.
  Nu weet men waarom men al jaren gene rooie duit had voor de koude kernfusie verder te ontwikkelen, de domheden van de vrije markt van de wallstreetbeursgekken enkel de winsten privatiseren en de verliezen socialiseren.
  Wie denkt dat geniale Extraterrestrials als spacesciencetisten tussen dit allooi willen werken, en hun spacesciencese intellectualisme en reputatie op spel zetten voor het oog van bijna 7 miljard mensen…..
  Ufo-coverups sinds 1947 made in de VSA….
  Doe het zelf naar eigen zin, in alle vrijheid
  op de eigen planeet de resultaten zijn ernaar ……
  Het koloniseren van planeten met Extraterrestrials vanuit Vlaanderen waar enorme publieke interesse bestaat gaat gewoon verder….. zoals het binnen eigen Aardse planetaire ruimtevaartorganisaties het geval is, iedereen op zijn en haar eigen terrein ….. De politici zullen de knopen doorhakken, men is ervoor verkozen, uw kiezers, de taksbetalers betalen ervoor elk politiek probleem aan te pakken, wie gaat dat ontkennen, hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte het vrt-programma 2008-2009

 10. Beste Guido,

  Dat Nederlands nieuws veelal wordt gebagatelliseerd gebracht wordt is inderdaad zo, maar om nou zo negatief te reageren dat de berichtgeving zo minimaal is wil ik toch rechtzetten. Ik heb het vanaf een van de eerste berichten gevolgd en dat was zeker niet zo minimaal zoals jij beweert. Ik heb het dan over de reguliere uitzendingen op tv.
  Ik vind dit ook niet getuigen vanuit liefde, de tekst klinkt zo negatief en dat is voor mij het bezwaar het verder te volgen.
  Er zitten ook allemaal wetenschappers en kenners op het blog….uiteraard laten we alsjeblieft niet alles geloven wat er in de journaals wordt weergegeven. Zeer zeker het RTL nieuws is dubieus in weergave en veelal doorspekt van halve waarheden. Laten we toch in vredesnaam niet vervallen in dezelfde negativiteit. Het is ook essentieel eens verder te zappen en andere uitzendingen te volgen op andere buitenlandse zenders. Niet dat deze alles zaligmakend zijn, maar er is een beduidend verschil tussen al deze. Daarnaast is het ook en idee eens op internet rond te kijken, wees daarbij niet te naïef. Er is daar zo ongelooflijk veel rotzooi op dat je je af kunt vragen of dat wel een bijdrage is.
  Laten we HAARP niet onderschatten, maar dat is niet het enige….toen er nog geen HAARP was waren er ook zonne-explosies en heftige aardbevingen.
  Het is ook nog maar de vraag wiens waarheid waarheid is….was er niet eens eentje die zei…alles wat ik weet is waarheid, hoe weet ik wat ik weet waar is?
  Laten we alsjeblieft niet vervallen in dezelfde negativiteit als die van de Illuminatie. We creëren met onze negativiteit en de negatieve kracht van het denken ook dit soort chaos en rampen….laten we positief proberen te blijven en vanuit ons zelf blijven handelen/reflecteren, hoe moeilijk dat soms is. Uiteindelijk zijn wij ook degenen geweest die dit, door ons denken, mede gecreëerd hebben, ook al willen we het niet.

  1. MikMak, met de kennis van nu, lijkt het allemaal simpeler. Maar het verbaasde me gisterenochtend, tussen 10:00 en 11:00 uur, dat er nog zo weinig naar buiten was gekomen. Het is niet de bedoeling hier negatief over gaan doen! Over HAARP gesproken.. Zie deze links:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/haiti-beving-ontstaan-door-een-haarp/

   http://www.wanttoknow.nl/overige/vragen-over-haarp-in-de-europese-commissie/

   http://www.wanttoknow.nl/overige/pakistan-in-haarp-watersnood/

  1. Misschien ook even kijken op godlike productions.
   Over de fake foto’s.
   Wel erg interessant dat bij de voor en na foto’s van Fukushima er na de tsunami nog gewoon auto’s netjes geparkeerd staan in hun vak terwijl op andere beelden de trucks door de straten lijken te ‘zweven’.Op zijn minst vreemd.

  1. Ooh dusz dat is die “Straten” bewolking waar je het over had.

   Doet me heel erg denken aan een natuurkundig interferentie patroon zoals dat op school uitgelegd werd….

   Als je dit 1 keer gezien hebt dan vergeet je het nooit meer, in Nederland waren er vrijdag ook wel “Straten” bewolking te zien? maar dan minder sterk patroon dan hier in Japan?

  2. Iemand die trivialiteit benoemd, triviaal noemen?
   Gaat niet lukken HyperAlert. Jammer dat je vanuit zo’n automatische reflex reageert.
   Ik stop overigens om verder deze hilarische ontwikkeling verder uit te diepen, want dan zou ik me bezighouden met hetgeen waaraan ik me nu juist stoor. Voor anderen niet lezenswaardig denk ik, laat staan verrijkend.
   Again, no offence..

 11. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Van 23 tot en met 27 februari 2011 vindt in Fort McDowell Casino & Resort in Scottsdale, Arizona de 20e editie plaats van het Internationale UFO Congres

  Dr. Steven Greer ANDM31LFT
  Ik wil graag dat jullie allemaal eens gaan nadenken over de volgende fase waar we mee te maken hebben
  Ik heb onlangs een brief ontvangen van een ministerie van defensie van de G8 die gericht was aan mijn team
  waarin ons gevraagd werd hen te trainen om open contact te maken zodat het staatshoofd en hun leiders vreedzaam contact kunnen hebben met deze bNet zoals president Eisenhouwer al had in 1954 voordat de schaduwkliek op ze begon te schieten. Veel mensen denken dat er een voortdurend contact is tussen buitenaardsen en de schaduwregering maar dat is niet waar. Als dat wel het geval was, zouden ze niet zo bezorgd zijn.Wat ze wel hebben gedaan in de geheime regering is buitenaardse incidenten simuleren. Er wordt heel veel onderzoek naar gedaan en ik ga jullie iets vertellen waar velen van jullie erg kwaad om zullen worden.Maar, weet je ik zal de volgende bewoordingen gebruiken en bedank Brian O’leary daarvoor. De waarheid zal je vrijmaken mar je zult er eerst pisnijdig van worden.
  Er is een zeer geheim project. En dit is een groot gedeelte van de informatie die aan de president en aan anderen kan verschaffen. Het werd beraamd in de vijftiger jaren om een angstbeeld te creëren zodat de gehele wereldbevolking een interplanetaire oorlog zou accepteren.
  Wernher von Braun heeft dit vlak voordat hij stierf, zelf gezegd. Ik wil graag dat jullie allemaal een gaan nadenken. en ik ken meer dan een dozijn mensen die meewerkten aan dit soort geheime ooperaties, die betrokken waren bij deze imitatie-toestellen die gebruikt werden om zaken te vervalsen voor iets dat 9/11 vergelijkbaar maakt met eeen picknick.En ze gebruikten daarbij het volgende: nagemaakte buitenaardse toestellen.Dit zijn door de mens gemaakte anti-zwaartekrachttoestellen. die door de doorsnee waarnemer wordt gezien voor een ufo.We maken ze al vanaf begin jaren ’60 of eind jaren ’50.
  Dat is een feit. Voordat we op de maan landden hadden we deze technologieën al. nummer twee psychotronische wapensystemen dit zijn elktromagnetische apparaten die gekoppeld worden ann bewustzijn en mensen gemakkelijk kunnen misleiden en nurmmer drie de meest belangrijjke geprogrammeerde levenvormen deze noemen we P.L.F.
  Dit zijn wezens die eruitzien als een grey of een reptillian of wat dan ook en ze zijn door de mens gemaakt. Ik weet waar ze ze maken, ik ken het team. Ik ken mensen die in tet team hebben gezeten, die ze gemaakt hebben. Ze komen niet van buiten de aarde, ze zijn wel onaards, niet
  buitenaards.Ze zijn vreemd, en komen voort uit bizarre wetenschap, maar het zijn geen buitenaardsen. Dit is de grote misleiding waar de meesten mensen niets vanaf weten.En dit is de informatie waardoor ik het meest bedreigd ben, nadat ik het verstrekte.En dat omdat ze mensen willen laten denken dat er oorlog wordt gevoerd in de ruimte.Dat er goede en slechte buitenaardsen zijn en dat we tegen de slechten moeten vechten. En een soort van eschatologische oplossing hebben voor het menselijke probleem.Laaty je niet opnieuw misleiden. Er is geen vijandigheid vanuit welke buitenaardse beschaving dan ook en als het wel zo zou zijn zouden u en ik hier niet meer zitten. Hoe weet ik dat..? Omdat we al zeker zo’n zestig jaar, sinds Roswell geavanceerde elektromagnetische systemen gebruiken, Tesla-achtige Scalar wapentechnieken om buitenaardse toestellen te traceren en uit de lucht te halen. Het is niet erg efficiënt geweest, godzijdank…maar efficiënt genoeg dat er een ondergrondse basis is in Arizona, nabij Fort Huachuca, waar negen buitenaardsen toestellen aanwezig zijn met lichamen die daar liggen opgeslagen. Dit is een existentiële bedreiging voor wereldvrede en universele vrede. En een van de dingen die we de president vragen te doen, is om zoveel mogelijk controle te krijgen over deze projecten en daar met andere naties wereldwijd aan te werken. Want we weten waar hun operationele en traceersystemen zijn. en ik weet ook wat hun National Reconnaissance Office satelieten zijn, waarmee ze getraceerd worden. Ze worden Nutrino Light Detectors genoemd. Ik ga nu niet de werking ervan uitleggen. Zeer geraffineerde technieken. Voordat een ruimteschip volledig is gematerialiseerd, kunnen ze ze al opsporen. We plaatsen al op z’n minst sinds 1965 wapens in de ruimte.Ik ken een man die werkte voor Hughes Aeropspace en verschillende andere bedrijven. Dus we hebben ze al zo’n 40 jaar in de ruimte. Daarvoor hadden we ze op het land. Ik heb een memo van de FBI die ik aan de president gegeven heb die ik gekregen heb van een undercover agent en gaat over Roswell, gericht aan J.Edgar Hoover die wilde weten wat daar gebeurd was. En in feite zei hij dat er een nieuwe vorm van radat was, een radarkoepel, dat was een codewoord. In die koepel was geen gebruikelijke radar maar een eletronmagnetische scalar wapen, en toen ze het aanzetten botsten twee buitenaardse toestellen op elkaar toen ze nabij Roswell vlogen; De ene stortte neer bij Roswell en de andere kwam iets verder neer bij Socorro.Een absoluudt feit. Dus deze waanzin is zelfs al aan de gang voordat ik werd geboren in 1955.
  En het is een heel belangrijk punt dat de wereldbevolking opstaat en zegt Kijk wat het probleem ook moge zijn en om welke reden deze buitenaardse beschavingen de Aarde dan ook observeren we kunnen dit probleem niet oplossen met het gebruik van een electromagnetisch wapen. We moeten toch beter kunnen dat

 12. Beste medemensen,
  wat me stoort zijn de uitroeptekens in dit artikel betreffende de aardbevingen in Japan. Al dan niet voorspeld en horend bij het ascentieproces van Aarde en onze aardse beleving, het is een ramp voor de overlevenden. En ik weet het: wij mensen kiezen ons pad, echter vergeten ons scenario op bewust niveau…. De betrokken mensen zijn meer gebaat bij compassie dan met juichend klinkende uitroeptekens.
  Hartensgroet,
  Arja

 13. Een half miljoen Japanners zijn op de vlucht geslagen voor de falende kerncentrales Fukushima, Onagawa en Tokai. De radiozender Voice Of America waarschuwt inmiddels voor mogelijke radioactieve fallout in de Verenigde Staten. De Europese inlichtingendiensten zouden inmiddels weten dat de radioactieve straling zich over het hele noorden van Japan heeft verspreidt, en iedereen in dat gebied geëvacueerd moet worden.

  http://www.demorgen.be/dm/nl/9757/Aardbeving-Japan/article/detail/1235294/2011/03/14/10-000-keer-meer-radioactiviteit-na-ontploffing-Fukushima.dhtml

 14. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  BESTUDEER EERST DE GESCHIEDENIS VAN HET ONTSTAAN VAN DE KOUDE KERSFUSIE EEN GROOT VERSCHIL MET DE KLASSIEKE KERNENERGIE BINNEN EN BUITEN DEFENSIE, RUIMTEVAART, GENEESKUNDE EN VSA-EXTRATERRSTRIALS MET DE SMERIGE OF PROPERE FINANCIERING WAAROVER HET VSA DISCLOSURE PROJEKT DR STEVEN GREER EN HET UFOCOMETARAPPORT FRANKRIJK EN FRANKRIJK BUITEN DE NAVO TIJDENS FRANCOIS MITTERRAND EN CLAUDE VILLERON Eind dit jaar moet de eerste menselijke kloon geboren worden. Een doorbraak die we te danken hebben aan de Raëlianen. ‘De meest fanatieke pro-wetenschapreligie ter wereld’ wil de mensheid transformeren tot een onsterfelijk godenras

  niet on-topic deel van reactie verwijderd

  EU-commissaris Günther Oettinger houdt morgen crisisberaad met alle nucleaire veiligheidsregulatoren en het topmanagement van de operatoren van nucleaire reactors uit alle Europese lidstaten. Naar aanleiding van de ramp in Japan zal de nucleaire veiligheid binnen Europa onder de loep worden genomen. Oettinger sluit niet uit dat enkele oude kerncentrales gesloten moeten worden.
  Een overlevende checkt de namen van andere overlevenden in Rikuzentakata, een dorp dat door de vloedgolf van de kaart… © Reuters

  Pas zondag bereikten reddingswerkers het kustdorpje Rikuzentakata, waar de vloedgolf mogelijk duizenden doden eiste. © Reuters

  Overlevenden van de vloedgolf in een hulpcentrum in het verwoeste Rikuzentakata. © Reuters

  Overlevenden redden het weinige dat te redden valt in het compleet verwoeste Rikuzentakata. © Reuters/Kyodo

  Blik op wat tot vrijdagmiddag het kuststadje Rikuzentakata was, nu een beeld van de apocalyps. © Reuters/Toru Hanai

  Alle vluchtelingen uit de buurt van de Fukushima-kerncentrale worden bij aankomst in Koriyama op straling gecontroleerd. © Reuters

  Reddingswerkers doorzoeken het rampgebied rond het stadje Natori © EPA

  De overlevenden ontvluchtten zaterdag het verwoeste stadje Natori. © Reuters/Yomiuri

  De vloedgolf liet auto’s lukraak achter in Tagajo, in het zwaar getroffen district Miyagi. © AFP

  Een naar Japanse gewoonte geordende wachtrij voor de waterbedeling in Sendai. © Reuters/Kyodo

  Een gekantelde vissersboot in Hachinohe illustreert de kracht van de vloedgolf. © Reuters/Kyodo

  Premier Naoto Kan riep Japanners zondag op zuinig met energie om te springen, terwijl de overheid de toestand op de… © AFP

  De schade aan de Fukushima Daiichi nr 1 reactor (rechts, links de toestand voor de ontploffing) © AFP/Tepco/Jiji Press

  Bewoners van een rustoord in Tagajo hangen een SOS-spandoek uit. © AFP

  De explosie zaterdag in de kerncentrale Fukushima Daiichi nr 1. © Reuters/NTV

  Een ontredderde bewoonster tussen de ruïnes van het dorp Ishinomaki in het zwaar getroffen district Miyagi. © EPA

  Beelden van de Taiwanese ruimtevaartorganisatie tonen rechts de verwoesting van de kustlijn nabij Sendai, links de stad… © NSO Taiwan

  Een verwoest treinstel nabij Sendai. © Reuters

  » || [ ] [S] >
  Reddingswerkers doorzoeken het rampgebied rond het stadje Natori © EPA

  Ingenieurs vechten tegen mel…
  Nikkei-index tuimelt 6,2 pro…
  Verzekeringsfactuur tot 25 m…
  Japanse centrale bank pompt …
  Japanse automobielindustrie …
  Zwaarste aardbevingen van vo…
  Video Video-tijdlijn van d…
  Foto De nasleep van de Japan…
  Poll Kerncentrales en aardbevinge…
  Link Tsunami in Japan: voor e…
  Link Hoe werkt een reactor en…

  ‘Ik zou een grondige beoordeling van de situatie willen maken en nagaan wat de mogelijke gevolgen zijn voor het Europees nucleair veiligheidskader’, heeft commissaris Oettinger zopas in een mail laten weten aan alle lidstaten.

  Oettinger heeft een aantal agendapunten naar voren geschoven.

  De werking van gelijkaardige reactors zoals in Japan op Europees grondgebied.
  De veiligheidsplannen in geval van zware aardbevingen.
  Noodgeneratoren voor de koeling van reactoren als de stroomvoorziening lang uitligt.
  Noodtoestanden die gelijktijdig kunnen optreden bij verschillende nucleaire installaties in de EU.
  Evacuatieprocedures
  Evaluatie van veiligheid van nucleaire installaties
  Europees informatie- en communicatienetwerk
  Het Europees commissielid voor Energie, de Duitser Günther Oettinger, sluit niet uit dat oude Europese kerncentrales gesloten moeten worden. Het Europees commissielid voor Energie, de Duitser Günther Oettinger, sluit niet uit dat oude Europese kerncentrales gesloten moeten worden. Het Europees commissielid voor Energie, de Duitser Günther Oettinger, sluit niet uit dat oude Europese kerncentrales gesloten moeten worden.

  Oettinger deed zijn uitspraken maandag op de Duitse radio. In Duitsland komt er door de problemen met de Japanse kerncentrales zware kritiek op de beslissing van de regering van bondskanselier Angela Merkel om de levensduur van de oude centrales te verlengen.

  Toen Oettinger gevraagd werd of de oudere centrales nu gesloten moeten worden, wees hij er op dat veiligheidskwesties een nationale bevoegdheid zijn en dat de veiligheid in de Duitse centrales constant verbeterd wordt. Maar hij voegde er wel aan toe dat er nu niets meer uitgesloten kan worden.

  ‘Als we het ernstig nemen en zeggen dat het incident de wereld veranderd heeft en dat wat we als veilig en beheersbaar beschouwden, nu in twijfel getrokken wordt, kunnen we niets uitsluiten,’ zei Oettinger.

  Het Europees commissielid voor Energie, de Duitser Günther Oettinger, sluit niet uit dat oude Europese kerncentrales gesloten moeten worden.

  Oettinger deed zijn uitspraken maandag op de Duitse radio. In Duitsland komt er door de problemen met de Japanse kerncentrales zware kritiek op de beslissing van de regering van bondskanselier Angela Merkel om de levensduur van de oude centrales te verlengen.

  Toen Oettinger gevraagd werd of de oudere centrales nu gesloten moeten worden, wees hij er op dat veiligheidskwesties een nationale bevoegdheid zijn en dat de veiligheid in de Duitse centrales constant verbeterd wordt. Maar hij voegde er wel aan toe dat er nu niets meer uitgesloten kan worden.

  ‘Als we het ernstig nemen en zeggen dat het incident de wereld veranderd heeft en dat wat we als veilig en beheersbaar beschouwden, nu in twijfel getrokken wordt, kunnen we niets uitsluiten,’ zei Oettinger.
  Het Europees commissielid voor Energie sluit niet uit dat oude Europese kerncentrales gesloten moeten worden. Dat zei hij op de Duitse radio. In Duitsland komt er door de problemen met de Japanse kerncentrales zware kritiek op de beslissing van de regering van bondskanselier Angela Merkel om de levensduur van de oude centrales te verlengen.

  Toen Oettinger gevraagd werd of de oudere centrales nu gesloten moeten worden, wees hij er op dat veiligheidskwesties een nationale bevoegdheid zijn en dat de veiligheid in de Duitse centrales constant verbeterd wordt. Maar hij voegde er wel aan toe dat er nu niets meer uitgesloten kan worden.

  ‘Als we het ernstig nemen en zeggen dat het incident de wereld veranderd heeft en dat wat we als veilig en beheersbaar beschouwden, nu in twijfel getrokken wordt, kunnen we niets uitsluiten,’ zei Oettinger.

 15. 3 kernreactoren die aan het smelten zijn op dit moment.
  Ik hoop dat jullie ook allemaal een jodium-oplossing naar binnen hebben gewerkt?
  Wel aan te raden, ze vertellen je nooit alles en zeker niet op tijd, Groetjes…

 16. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu
  dd 14mrt 2011 18u34
  BESTUDEER EERST DE GESCHIEDENIS VAN HET ONTSTAAN VAN DE KOUDE KERSFUSIE EEN GROOT VERSCHIL MET DE KLASSIEKE KERNENERGIE BINNEN EN BUITEN DEFENSIE, RUIMTEVAART, GENEESKUNDE EN VSA-EXTRATERRSTRIALS MET DE SMERIGE OF PROPERE FINANCIERING WAAROVER HET VSA DISCLOSURE PROJEKT DR STEVEN GREER EN HET UFOCOMETARAPPORT FRANKRIJK EN FRANKRIJK BUITEN DE NAVO TIJDENS FRANCOIS MITTERRAND EN CLAUDE VILLERON Eind dit jaar moet de eerste menselijke kloon geboren worden. Een doorbraak die we te danken hebben aan de Raëlianen. ‘De meest fanatieke pro-wetenschapreligie ter wereld’ wil de mensheid transformeren tot een onsterfelijk godenras

  -niet on-topic deel van reactie verwijderd-

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu
  dd 13 mrt 2011 14u21

  Van 23 tot en met 27 februari 2011 vindt in Fort McDowell Casino & Resort in Scottsdale, Arizona de 20e editie plaats van het Internationale UFO Congres
  Dr. Steven Greer ANDM31LFT
  lachen is gezond
  het kosmosraadsel lost zich zelf op
  in wijsheid of domheid
  even geduld
  Zij dezen die hier zijn en reeds jaren
  weten wie liegt of de waarheid spreken
  zonder angst of vrees
  de prestigieuze ijdeltuitige Aardse siencese zombies
  zo’n een gepaste neergang voor hun imago
  de juist gevoerde public realations en marketing tot kijk

 17. Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Zelfs Extraterrestrialrassen die de Aarde nu momenteel bezoeken, door bidden heeft men geen siencekennis om ruimtetuigen te vervaardigen, waren de goden kosmonauten van Erich von daniken.
  Zonder de plaats het universum, hoe is deze ontstaan of tot stand gekomen, was er geen planeetvorming mogelijk, waar intelligente wezens kunnen op rondlopen. Wat nuchtere astronomie van het niets naar het iets de bron van alles in het universum

 18. The Earth is moving us, not to hut but to birth us

  De wereld zit momenteel aan de buis gekluisterd
  In medeleven met de Japanse bevolking
  Er wordt gesproken over de destructieve kracht van de Natuur
  Zeker het is heftig en ingrijpend, maar is het een destructieve kracht?!

  We have to Remember
  That the Earth is Moving us
  Not to Hurt but to Birth us
  Into a new Shining Reality

  To Birth this Golden Dream
  We have to Move with her
  Like a Walking Tree

  It can be frightning and devestating
  To Leave the old Forest
  Specially when the Ground is Shaking
  And the Waters are Raging
  And Life as you know it
  Dissapears in a Blink

  When we finally over come the Challenges
  And Root into a brandnew Pasture
  Where our Dreamseeds
  Blossem as never before

  We will know
  It was worth the Journey
  For the Liberation of All

  Light, Love, Life

  Blue Bird

  1. De grond in Japan is nu inderdaad wel heel vruchtbaar, met al die blubber.
   Mooi gedicht!

 19. Geachte journalisten,

  Mijn persbericht van gisteren over HAARP als de werkelijke oorzaak van de ramp in Japan heeft hier en daar wat aandacht gekregen.

  Ik zal jullie op de hoogte houden van reacties op mijn vragen, die ik gericht heb aan een vijftal (vooral academische) instellingen die zich bezig houden met geologie en die ik hier in cc opneem.

  Ik betreur het evenwel dat alles in een sfeer van complottheorie wordt gewikkeld. Ik zou jullie willen oproepen om dit fenomeen ernstig te nemen, grondig te onderzoeken en objectief hierover te berichten.

  Ik heb wel begrip voor deze reactie omdat de meeste mensen nog nooit van HAARP hebben gehoord. Maar deze installatie bestaat wel degelijk.

  Via google en youtube kun je heel wat informatie krijgen. Er is ook een zeer degelijk boek over geschreven door wetenschapsjournalisten Nick Begin en Jeane Manning ” Angels don’t play this Haarp ” .

  Eind de jaren negentig kwam HAARP reeds uitvoerig en expliciet ter sprake in de Europese Commissie milieu, veiligheid en buitenlands beleid . Ik geef u hieronder de betreffende conclusies die al dateren van 1999 ! Merk de afwezigheid op van US-officiëlen en vertegenwoordigers van Haarp zelf op deze hoorzittingen. Als je niets te verbergen hebt en dit project heeft louter een functie van wetenschappelijk onderzoek geef je toch tekst en uitleg in alle transparantie ….

  ( http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//NL ).

  27. is van mening dat HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) wegens de ingrijpende gevolgen daarvan voor het milieu een mondiale aangelegenheid is en dringt erop aan dat de juridische, milieutechnische en ethische gevolgen door internationaal onafhankelijke organen worden onderzocht alvorens verder onderzoek en proeven worden uitgevoerd; betreurt het dat de regering van de Verenigde Staten herhaaldelijk heeft geweigerd iemand af te vaardigen om aan de openbare hoorzitting of een vervolgbijeenkomst die is georganiseerd door zijn bevoegde commissie een toelichting te geven op de gevaren voor het milieu en de bevolking die verband houden met het HAARP-programma dat momenteel in Alaska wordt gefinancierd;

  28. verzoekt het panel ter Beoordeling van het Wetenschappelijk en Technologisch Beleid (STOA) te besluiten de wetenschappelijke en technische gegevens die alle bestaande onderzoeken inzake HAARP hebben opgeleverd, te onderzoeken om de exacte aard en mate van gevaar te evalueren die HAARP oplevert voor het plaatselijke en mondiale milieu en de volksgezondheid in het algemeen;

  29. verzoekt de Commissie in samenwerking met de regeringen van Zweden, Finland, Noorwegen en de Russische Federatie de gevolgen van het HAARP-programma voor het milieu en de volksgezondheid in het Europese poolgebied te onderzoeken en het Parlement verslag te doen van haar bevindingen;

  30. roept in het bijzonder op tot het sluiten van een internationaal verdrag voor een wereldwijd verbod op onderzoek en ontwikkeling, zowel in de militaire als in de civiele sector, die erop gericht is om kennis omtrent de werking van de menselijke hersenen op basis van chemische of elektrische processen, geluidstrillingen of anderszins in te zetten voor de ontwikkeling van wapens die het mogelijk maken om mensen op enigerlei wijze te manipuleren, met inbegrip van een verbod op alle eventuele huidige of toekomstige toepassingen van dergelijke systemen;

  Merk op dat het hoogste bestuursniveau in Europa zich toen al realiseerde dat Haarp ook kan gebruikt worden voor manipulatie van het weer en het klimaat, voor het uitlokken van natuurrampen allerlei en ook voor mindcontrol ( in samenhang met chemtrails ) .

  Wie de gebeurtenissen sindsdien met een wakkere blik observeert, kan niet anders dan vaststellen dat dit gebruik wordt toegepast …

  Wie zit daar achter ? Het is heel simpel :

  Connecting the dots ….

  Wie heeft Haarp in eigendom?

  De firma Raytheon ( = letterlijk : goddelijke straal ) .

  Raytheon Company is een Amerikaans defensie- en technologiebedrijf. Het bedrijf telt 73.000 werknemers en behaalde in 2006 een winst van 955 miljoen euro bij een omzet van 15 miljard euro. Raytheon haalt meer dan 90% van haar omzet uit defensiecontracten en is wereldwijd het vijfde grootste defensiebedrijf.

  Raytheon heeft Hughes Aircraft overgenomen dat eigenaar is van een hele vloot sproeivliegtuigen en van patenten & licenties ter verspreiding van ‘aerosols’ ( partikeltjes in de atmosfeer ). Hier komt dus het fenomeen van chemtrails om de hoek kijken, wat er duidelijk een verband mee houdt.

  Raytheon is dé hofleverancier van het Amerikaanse leger .

  Conspiracy ? Yes

  Theory ? No

  HAARP is dus realiteit en helaas een zeer onrustwekkende !

  Haarp is in handen van het militair-industrieel complex ( dat in de USA meer dan 50 % van de overheidsuitgaven opslokt ! ) is echt een bedreiging geworden voor de toekomst van deze planeet en de mensheid .

  Er zijn overigens sindsdien een vijftal grotere en een twintigtal kleinere installaties bijgekomen over de wereld verspreid.

  Men voorziet overigens dat in de nabije toekomst ook de USA zwaar zal getroffen worden door een mega-ramp : California ( Sint-Andreas-breuklijn en Yellow Stone-vulkaan ) en/of centraal USA ( de New Madrid breuklijn ). Het zou al volgende week kunnen gebeuren.

  Ik dank u voor de eventuele aandacht die u aan deze informatie zult willen geven.

  Mvg
  Peter Vereecke
  Gewezen burgemeester Evergem
  Iniatiefnemer Belfort-group
  09/357.33.36

  1. Dank je voor de link mira, het kan idd nog veel erger worden…

   Ik heb het artikel door een vertaalmachine gehaald het (allesbehalve perfect) enigszins leesbaar proberen te maken. Het originele artikel staat hier:
   http://www.thiscantbehappening.net/node/509

   GE, het bedrijf dat er prat op dat het “goede dingen tot leven brengt,” was de ontwerper van de kerncentrales die nu als warme popcorn pitten ontploffen in de Fukushima Dai-ichi centrales, ten noorden van Tokio, dat werd getroffen door de dubbele klap van een 9,1 aardbeving en een enorme tsunami.
   De vennootschap kan ontsnappen aan tientallen of honderden miljarden dollars aan aansprakelijkheid van deze voortdurende ramp, die nog kan resulteren in een totale katastrofisch kernsmelting van een of meer van de reactoren (tijdens het schrijve van dit zijn drie van de reactoren zijn geëxplodeerd en gedeeltelijk ingestort, en daarna werd de ernstige totale ineenstorting met een uiteengereten reactor container zien), De Japanse wet, maakt de beheerder, in dit geval Tokyo Electric Power Co (TEPCO) aansprakelijk Maar als blijkt dat ontwerpfouten door GE het probleem veroorzaakte, zal vermoedelijk TEPCO of de Japanse overheid GE aansprakelijk stellen voor de schade.
   In feite vertoont het ontwerp van deze installaties – een ontwerp dat, moet worden opgemerkt, ook gebruikt in 23 kerncentrales die in de VS in Alabama, Georgia, Illinois, Iowa, Massachusetts, Minnesota, Nebraska, New Jersey, New York , North Carolina, Pennsylvania en Vermont – ernstige gebreken, vanuit het oogpunt van veiligheid.
   De tekeningen van de centrales in kwestie, genaamd Mark I Reactoren, bieden geen enkele manier voor het ontluchten van waterstofgas uit de gebouwen, ondanks het feit dat een van de eerste dingen die gebeuren in het geval van een afkoelende mislukking is massale productie van waterstofgas door de eraan blootgestelde splijtstofstaven in de kern Dit is de reden waarom drie van de nucleaire generator gebouwen in Fukushima Dai-ichi zijn ontploft met een enorme kracht met wegslaan van het dak en de wanden van de structuren, en schade toegebracht aan de regelapparatuur die nodig is om de reactoren te controleren.
   Men zou gedacht hebben dat de ontwerp ingenieurs van GE zouden hebben nagedacht over het feit, over ontluchten systemen voor waterstofgas wat moet kunnen worden afgevoerd in een noodsituatie in het gebouw. Maar nee. Dat deden ze niet.
   Er is een erger probleem. Waarschijnlijk in een poging om het probleem van kernafval voor het publiek verborgen te houden, hebben deze installaties grote plassen water in het hogere niveau van de insluiting gebouw boven de reactoren, die de verbruikte brandstofstaven uit de reactor houden. Deze staven zijn nog steeds “hot”, maar naast het uranium brandstof pellets, bevatten ze ook de zeer radioactieve en potentieel biologisch actieve vervalproducten van het splijtingsproces – in het bijzonder radioactief cesium-137, jodium 131 en Strontium 90. (Sommige van GE’s fabrieken in de VS hebben deze zelfde design. De twee GE Peach Bottom reactoren in de buurt van mij, bijvoorbeeld, hebben elk twee verbruikte brandstof koelreservoirs zitten boven hun reactoren.)
   Zoals Robert Alvarez, een voormalige nucleaire energie adviseur van president Bill Clinton, heeft geschreven , indien deze afvalcontainers, eufemistisch genoemd “vijvers”, beschadigd zijn in een explosie en hun koel-en straling-afschermings water verliezen kunnen deze ook ontploffen en de resulterende verbranding van de licht ontvlambare zirkonium bekleding van de splijtstofstaven, stralen misschien drie tot negen keer zoveel van deze stoffen in de lucht uit dan destijds door de reactor van Tsjernobyl ramp. (En dat is als slechts een reactor ontploft!) Elke koelvijver,bevat in het algemeen vijf tot tien keer zoveel nucleair materiaal als de reactoren zelf. Alvarez noemt een 1997 Nuclear Regulatory Commission studie die voorspelden dat een afvalstof plasbrand een gebied van 188-vierkante mijl “onbewoonbaar” maakt en 59 miljard dollar schade aanricht (maar dat was 13 jaar geleden).
   Een andere nucleaire wetenschapper is het eens met Alvarez, geciteerd in een artikel in de Christian Science Monitor :
   “Er moet veel meer aandacht besteed aan de verbruikte brandstof zwembaden”, zegt Arjun Makhijani, een nucleair ingenieur en voorzitter van de anti-kernenergie Instituut voor Energie en Milieukunde Research. “Als er een volledig verlies van het water is kan de boel in brand vliegen. – Er is een enorme hoeveelheid radioactiviteit, meer dan zich bevindt in de reactoren. De beschadigde reactoren hebben minder kans om dezelfde hoeveelheid van straling uit te stoten dan Tsjernobyl deed, maar een gebruikte brandstof plasbrand zou heel goed schade aan kunnen richten vergelijkbaar met of zelfs groter dan Tsjernobyl. ”
   Ontwikkelingen die bijdragen aan de zorgen, zegt Alvarez dat foto’s van Reactor 3 is de witte stoom afkomstig van de beschadigde installatie, vanaf een locatie waar de verbruikte splijtstof zou vijver zich waarschijnlijk bevind.
   Maar het wordt nog erger. Volgens nieuwsberichten werd de reactor 3 eenheid aangewakkerd met MOX brandstofstaven – een mix van welke omvat, in aanvulling op uranium, een aanzienlijke hoeveelheid plutonium – een veel gevaarlijker element zowel chemisch als een toxine, en in termen van zijn radioactiviteit.
   Je hebt te vragen, wat voor idioten het in hun hoofd hebben gehaald een verspilling”vijver” voor verbruikte splijtstof recht boven de reactor van een kerncentrale,te plaatsen waarbij je verzekerd bent dat in het geval van een kernsmelting, niet alleen de kern van de reactor ontploft maar ook alle van de verbruikte brandstof uit voorgaande jaren?
   Ik weet niet. Ik hoorde over die afval “zwembaden” in het verleden, en was er altijd van uitgegaan waren ze ergens stonden uit de buurt van de reactor zelf, maar nu blijkt dat ze de verdoemde dingen recht boven van het vuur van een kernsmelting hebben geplaatst. Jongen, dat is gewoon briljant!
   Het is alsof je de olie tank of propaantank gemaakt voor uw oven plaatst recht boven de brander in uw kelder, zodat als er een probleem is met de oven de tank ook in de fik vliegt, of dat je de benzinetank van uw auto boven de motor plaatst dus als je een motor vlam vat, ook meteen de benzinetank ontploft!
   .Dit zou kunnen verklaren waarom mensen in India GE’s bod voor een groot stuk van de markt voor $ 150 miljard aan nieuwe kerncentrales in dat land heroverwegen, en waarom het misschien niet zo gemakkelijk is voor GE en andere nucleaire installatiesbouwers om te ontsnappen aan aansprakelijkheid voor hun producten in de toekomst.
   Terug in november, president Obama was in India om de regering daar te bewegen om GE vrijstelling te geven van de aansprakelijkheid voor nucleaire”ongevallen.” Dat idee zal waarschijnlijk niet ver komen nu.
   Jeffrey Immelt, de voorzitter en CEO van GE en een grote vriend van Obama’s (hij werd vernoemd naar een onbetaalde functie als “banen tsaar” door de president eerder dit jaar, zegt dat het “te vroeg is” om de impact van de “ongevallen” in het noorden van Japan te vertalen naar vooruitzichten voor de nucleaire activiteiten van het bedrijf.
   Hij heeft zeker gelijk over (hoewel beleggers zitten niet te wachten: de aandelen zijn gedaald met 3,5% alleen al vandaag tegen de middag, na de tweede waterstofgas explosie). Op dit moment zijn slechts twee van de gebouwen van de zes reactoren ontploft, en TEPCO heeft nu alleen de controle van de koelsystemen verloren in drie van de zes, en tot dusver zijn slechts drie gedeeltelijke ingestort. Dingen kunnen veel erger worden als een of meer overgaan tot volledige kernsmelting, of indien een of meer van deze afvalstoffen “vijvers” ontploft.
   GE kan beter haar motto veranderen in: “GE brengt de dood aan dingen.”

  2. Om een één of andere reden heb ik hier een heel slecht gevoel bij…
   Ben al dagen misselijk hiervan. Dit wordt een ramp die met een beetje pech Tsjernobiel gaat overstijgen. Wat een toestand, opletten geblazen.

 20. Japanse doofpot (静けさ) : incidenten kerncentrales (原子力事故)

  TEPCO (die 1/3 van de japanse kerncentrales in beheer heeft) vervalste jarenlang inspectiedocumenten

  Vanaf eind jaren ’80 heeft de electriciteitsgigant Tepco (Tokyo Power Electric Company) meer dan 30 inspectierapporten van kerncentrales vervalst. Tepco is verantwoordelijk voor 1/3 van de kerncentrales in Japan, met name die van Daiichi en Daini in Fukushima.

  Op 29 augustus 2002 heeft het NISA ((Nuclear Industrial Safety Agency) al een schandaal naar boven gehaald aangaande het vervalsen van inspectierapporten en het in de doofpot stoppen van minstens 3 serieuze incidenten in de centrales van Fukushima en Kashiwazaki-Kariwa (200 km ten noorden van Tokio).

  Deze praktijken bestrijken een periode van zo’n 25 jaar met een totaal aantal incidenten van rond de 200. Volgend op dit schandaal heeft Tepco besloten om 7 van de toenmalige 17 kernreactoren in oktober 2002 te sluiten. In april 2007 heeft een andere japanse eigenaar, Hokuriku Electric, ook toegegeven een ernstig incident gedurende 8 jaar onder tafel gehouden te hebben.

  http://www.lefigaro.fr/sciences/2011/03/14/01008-20110314ARTFIG00568-quand-le-geant-du-nucleaire-japonais-cachait-des-incidents.php

  Meer gedetaileerde informatie vanuit Zwitserland : http://www.nzz.ch/nachrichten/panorama/krisenanfaellige_japanische_atomindustrie_1.9875977.html

  1. Tel Aviv – An Israeli nuclear expert has accused Japan of downplaying the danger of a nuclear calamity in the region of its quake-stricken Fukushima Daiichi plant.

   ‘If there is fallout of plutonium oxide, a most toxic substance that they use in the reactor that exploded, no one will be able to set foot on the site for thousands of years,’ said Uzi Even, one of Israel’s most prominent nuclear scientists, who worked at the country’s Dimona reactor in the southern Negev desert.

   ‘The Japanese aren’t telling the truth because of shame,’ he told the Ma’ariv daily.

   http://www.monstersandcritics.com/news/middleeast/news/article_1626131.php/Israeli-expert-warns-nuclear-calamity-in-Japan

  2. @ Mira
   Je vroeg een keer hoe een link te plaatsen , ik heb die frustratie ook lang gehad , lol .
   Als niet nerd kan ik het je misschien goed uitleggen , ff in stapjes :
   – open een tweede internetpagina met het artikel dat je wilt linken
   -schrijf je text in het reactievakje
   – ga naar het te linken artikel
   -helemaal bovenin naast die blauw-witte pijltje clic je met je rechter muis toets
   en selecteer ; kopiëren
   – ga terug naar je reactie vakje en clic op je rechter muistoets en selecteer ; plakken
   simpel he ? in lekentaal zal maar zeggen

  3. Het is eigenlijk te bizar voor woorden hoe een land als Japan met een zwaar traumatisch radioactiviteit verleden , de gok neemt om wetende dat ze zich op een tectonische breuklijn bevinden , toch kerncentrales bouwen en bovendien de worstcasescenario’s niet in de veiligheidsnormen inbouwen .
   Tsjernoble en Sallyfield zouden toch een lesje geweest moeten zijn . Economie eerst en de zondvloed na ons , zou dat de mentaliteit erachter zijn ?
   Het is nu 66 jaar na Nagasaki en Hiroshima , 2 generaties verder , moeten de inwoners hetzelfde trauma herbeleven ?
   http://www.youtube.com/watch?v=G1J6MPsUYwM

 21. Cozmic dank je wel!
  Ik weet in principe alleen waar de googleknop zit dus ik ga hard oefenen met jou info.
  Ben ook ziekelijk vergeetachtig dus ik schrijf ff op wat jij hebt gepost.
  Anders zit ik straks weer op een andere site naar jouw reactie te zoeken ; )

  1. @ Mira
   Als ik dan toch bezig ben als sitegeleidehond , probeer dan als je reageert op een comment naar boven te scrollen totdat je voor de eerste keer ; reageer op deze reactie” ziet”. Dan komt het namelijk onder het comment waar je op reageert .
   Maak je Guido hartstikke blij mee .
   🙂

  2. Hoi mira

   Hoewel cozmic het al heel goed had uitgelegd, wordt het misschien nog iets gemakkelijker te begrijpen als je onderstaande aanwijzingen volgt.

   Om iets te kopiëren en plakken moet je altijd 4 dingen doen.

   1. wat je wil kopiëren selecteren. (selecteren is tekst met je muis blauw maken) Tekst blauw maken doe je door met je muis achter de tekst te gaan staan en dan met de linker muisknop ingedrukt gehouden helemaal naar links te bewegen naar het begin van de tekst. (Een soort van ‘slepen’) Als de gehele tekst die je wilt kopiëren blauw is ga je vervolgens met je muis van de tekst af en pas dan laat je de linker muisknop los. (Tekst moet blauw blijven)
   2. Dan rechts klikken op de door jou blauw gemaakte tekst en in het opkomende menu kiezen (links klikken) voor kopiëren (zodat de computer het kan onthouden)
   3. Dan de plaats opzoeken waar je de tekst wilt plaatsen. (in dit geval in het reactieveld, het veld waar je je bericht schrijft)
   4. Klik met je rechter muisknop in het reactieveld en kies daarna in het opkomende menu (links klikken) voor plakken. Kijk, nu staat je door de computer onthouden link in je bericht.
   Als wat je hebt geplakt begint met http:// (en dan de rest) heb je het goed gedaan.

   Succes!

  3. ff testen want nu reageer ik denk ik op mijzelf.
   Ik heb er naar gekeken Cozmic maar bij jou reactie op mij stond niet het ‘reageer op deze reactie’.
   Ik zoek het wel uit; sorry voor mijn sufheid maar bedankt voor je hulp!
   Naar boven scrollend kom ik op pagina 4 uit bij Ellen dacht ik.

  4. Yep ik snap em! Dat reageren dan : )
   Wattenstaafje en Cosmic bedankt.
   Ik ga mij nu in stilte terugtrekken en op een andere site oefenen met het linken.
   Thanks en laten we hopen dat er een wonder gebeurt voor de mensen daar en overal.

 22. Wat ik wel bijzonder vind is dat er nu zeer goed nagedacht wordt over kernenergie en de risico’s daarvan.
  Ook de instabiliteit van de Arabische landen die belangrijk zijn voor onze olie komt nu veel ter sprake.
  Misschien breekt er nu wel een tijd aan dat vrije energie in het vizier komt.

  1. Ja JaNee

   Ik zie ondanks al het leed toch een begin van een kentering. De mensheid moet blijkbaar eerst op z’n smoel vallen. Eerst leren zien dat de ingeslagen weg niet de essentie van het leven dient. Ik hoop dat gemaakte fouten snel ingezien worden en dat vervolgens wordt ingezet op kwaliteit van leven en niet op het floreren van economie.
   De uitzending van Panorama van zondagavond bijvoorbeeld op Canvas was ook zo onthutsend. Niet normaal….(in Nederland helaas niet terug te bekijken via internet.) Het nog eetbare voedsel wat jaarlijks binnen de EU wordt weggegooid daar kan heel Spanje jaarlijks van eten.. Al het voedsel wat in de gehele wereld wordt weggegooid daarmee zou de gehele aardebevolking jaarlijks 3 keer gevoed kunnen worden. Er zou geen honger in de wereld meer bestaan! Pfffff…wat een wereld leven we in.

  2. Ik bedoel natuurlijk dat de gehele aardebevolking, het drievoud hiervan ermee gevoed zou kunnen worden. Tis toch verschrikkelijk dat dit zo is. Overvloed en onverschilligheid vs tekort aan eerste levensbehoeftes elders.
   Laten we het maar niet over kerst hebben. Niet over de manier waarop wij zogenaamd even stilstaan bij nood in de wereld,

  3. Mee eens, en misschien daarom wel een bijzondere timing: deze maand Vrije Energie en Antizwaartekracht technologie(beiden een realiteit, nu!) onder de aandacht bij HSM Radio & Events!

   Mis daarom 27 maart niet in het Mirror Centre te Amsterdam, want dan komt de geronmeerde wetenschapper, onderzoeker en auteur Dr. Paul LaViolette hier alles over vertellen (en aantonen, bewijzen en verklaren!).

   http://www.healingsoundmovement.com/news

   Het moge duidelijk zijn dat kernenergie niet de oplossing is voor ons ‘energie probleem’ en dat de openbaringen van president ‘ Disclosure’ Obama nog even op zich laten wachten (hij wil-of de mensen die hem aansturen willen- wederom nieuwe kerncentrales bestellen, terwijl de andere (schone!) technologie reeds voorhanden is…

  4. indien mogelijk wordt iedereen zich er nu meer bewust van en ziet men echter inderdaad de gevolgen ervan in…het zou tijd worden, niet waar!!!

 23. maar gezien de stelling wat betreft Japan op de voorpagina van WTK vind ik persoonlijk totaal niet kloppend….

  De mogelijkheden dat de Japan-beving een NIET natuurlijke oorzaak zou kunnen hebben en door mensen veroorzaakt zou kunnen zijn, is mij al ter ore gekomen.

  * Ja, daarvan ben ik op de hoogte
  * Nee, nog niets over gelezen of gehoord.
  * Ik weet het niet.
  ik zou zeggen geen van de 3 antwoorden, want is zeker niet veroorzaakt door de mens, maar een natuurlijk verschijnsel daar ben ik van overtuigd…

  1. Het gaat om de MOGELIJKHEID, niet om wat er daadwerkelijk gebeurd is..!!
   Dus, is die mogelijkheid je al ter ore gekomen? Het goede antwoord in jouw geval:
   ‘Ja, daarvan ben ik op de hoogte’..!! (Maar je vindt van niet, begrijp ik inmiddels?!)

  2. Vreemd antwoord, Guido, wat MOGELIJkHEID, het is en blijft een vreemde stelling of het nu gebeurd is of niet, het klopt gewoonweg niet.

  3. P.S En ik vind het zo bijzonder mooi hoe jij je eigen begrensingen hier op WTK laat zien.

  4. © Mosa,

   Lo(o)gistiek gezien is dat Hij daarmee als MOGELIJKHEID zich zelf in zijn hemd zet.

   Wie neemt nou zulke overwegingen serieus?!?

  5. Zitten jullie elkaar nou in één huis, van de kamer van Paul naar de kamer van Moos, de bal toe te spelen? En ben ik dan die bal, waar even tegenaan geschopt moet worden? Ga lekker je gang jongens. Slagroomtoefje erop van Paul, in de vorm van een lekkere sneer, en weer een varkentje gewassen… Toch?

   Als je gewoon zegt dat je het niet begrijpt Moos, i.p.v. deze reactie. Want daar snap ik weer helemaal niets van.. Zijn we niet veel opgeschoten!
   Een kleine zoekopdracht bij Google: Japan – Haarp, levert je een mega-bups met uiterst interessante links op. Lees ook de artikelen HIER over HAARP, in relatie tot de aardbeving in Haïti en China, en het verhaal over HAARP dat is besproken als wapen in de Europese Unie!!
   Zo gek is de MOGELIJKHEID niet dat het zo is gebeurd. En ik begrijp nog steeds dat jij van ‘de mogelijkheid’ dat HAARP hiermee te maken heeft, al wel gehoord hebt.

  6. Goed dat we niet dezelfde kapper hebben, gekscherend zitten we tegenwoordig op andere lokaties, hangend in een computerkamertje is tegenwooedig niet meer zo in naar eerder uit!
   De techniek bedient ons van het gemak dat we overal en nergens kunnen zijn, gewoon via space en android techniek.

   HAARP?! Ja dat kan in een voordeel werken, gezien dat er toch iets als MOGENLIJKHEID ons te wachten staat, zij die van boven komen, mij eerder een concept toespelen van eindelijk het gaat toch allemaal gebeuren en dit Jaar nog.

   Het gaat niet om hie de HAARP te spelen als sneerinstrument, maar wat te doen als we dit Jaar nog een geweldige voorstelling krijgen aan onze heldere, erh chemtrail bewerkte schone lucht, de show doet strelen, verder kijken naar wat komen gaat, deze komende maandjes.

   http://www.youtube.com/watch?v=SfOfBrNUOGA&feature=youtube_gdata_player

  7. @ Guido or not @ Guido

   The Big Picture van dit moment, is toch misschien ergens gaan begrijpen waarom HAARP zp HyperActief is, HAARP is NIET tegen ONS maar met ONS als SDI wapen tegen wat komen gaat.

   Al een paar weken stuiten we eigenlijk op wereld nieuws wat ons toch wel een beetje wordt verzwegen op grote schaal, een berg debunkers?!

   Nibiru debunkers – Cognitive dissonance
   http://www.youtube.com/watch?v=uOTTChT3fQU&feature=feedf

   Mijn trails is het snappen wat er nu gaande is dan een subjectief onderwerp die gelouter of gestaaft is aan een MOGELIJKHEID, laten we eens wat dieper op deze kwestie ingaan van Leads eichting Fysieke bewijsvoering die boven water gata komen.

   Laten we eens alles op tafel gooien en gezamelijk ontdekken wat er gaat gebeuren:

   SOHO & SDO IMAGES DAYS BEFORE & AFTER JAPAN EARTHQUAKE! PROOF IT IS THERE!
   http://www.youtube.com/watch?v=5mYUE6SPJY0&feature=feedf

   SOHO IMAGES PROVE IT! : FULL DISCLOSURE! SERIES II
   http://www.youtube.com/watch?v=vP8LnU4vUIo&feature=feedf

   Heb mijn telescoop weer geactiveerd staan en hoop dat onze HyperAlert ook weer eens mee komt doen, tis geen Science Fiction maar lol pure Sience Facts van werkelijkheid, alle tekens in de wereld wijzen op Space Weather en Sun Flare Activity’s en vooral ja de BIG UFO’s rond de zon…

   Guido geef jij nu eens een draai aan de hele mik, dan weet je waarom er straks zo’n leuk HIGH END TECH OORLOGJE op het SPACE MENU staat, daarom is HAARP ook zo aktief, NIET tegen ONS, maar voor ONS…

   En toch blijf ik je een Heerlijk manneke vinden, hoe je het ook wend of keert…

 24. Hier een website met een kaart welke het aantal bevingen, het tijdstip daarvan, en het gebied waar deze gevoeld wordt laat zien.

  Rechts bovenin heb je de mogelijkheid om via bedieningselementen de player te pauzeren en vervolgens in de lijst op het tijdstip van een specifieke beving te gaan staan met de muis.
  Je ziet dan heel goed het gebied tot waar de beving gevoeld werd.

  Japan Quake Map: http://www.japanquakemap.com/

  1. Post maar hier want ik kan het begin niet meer vinden.

   @Cozmic
   Wat moet een vrouw nu met zo’n filmpje? Niet echt mooie propaganda (heb er wel om moeten lachen). De niets doos, maw het zwarte gat als meest gewaardeerde onderdeel in jullie hoofd, whaha – ironie. Ga er maar nie verder op in maar het geeft wel een duidelijk beeld.

   Dan nog iets, ik weet dat je het wel eens had over dingen enzo. Contacten met anderssoortigen? Zaten daar ook iets van grijs tussen? Of zit ik helemaal mis?

   Ben sinds gisteren hier verzeild geraakt (nav een vraag over de video over 2 zussen) vervolgens kom ik hier de link over Rik tegen en dat laat mij niet meer los. Ook Streep van anarchiel heeft mij een link en een waarschuwing gegeven. Toch ga ik het wat verder onderzoeken allemaal dus ben wel weer even druk.

  2. Dawn ,
   Ja dat filmje vond ik gewoon ff lekker relativerende humor ( kreeg hem toegestuurd van een vrouw )
   En over niet aardsen , misschien heb ik wel eens iets gemeld over een bezoekje dat ik kreeg toen ik een jaar of 7 oud was , ik noemde het ‘witte mannen’ . Ze waren vrij lang en slank en ik zag ze als wit , vrijwel doorzichtig , niet grijs anyway .
   En sowieso , wat is aards anyway ? In een ver verleden zijn hier zielen van allerlei allooi terechtgekomen en blijven hangen , al dan niet vrijwillig . Zoals de “echte” Nederlander niet bestaat zal de echte aardeziel ook wel weer een smeltkroes zijn , het is maar net waar je je mee verbonden voelt .
   Vanuit multidimensionaal opzicht , dus in een verdunde illusie , zullen andere planeten , sterrenstelsels en beschavingen waarschijnlijk meer te maken hebben met bewustzijnsnivo’s dan fysieke materie zoals wij het hier in 3D denken waar te nemen.
   Als kind zei ik vaak ; als ik slaap ga ik naar de echte wereld en als ik wakker ben droom ik . Werd niet in zijn volledheid begrepen zoals je waarschijnlijk wel in kan denken .
   Waarschijnlijk zijn dus de greys en nog wat andere zgn aliens ook in deze densiteit terecht gekomen zodat ze voor sommigen zichtbaar zijn , ik ben ze nog niet tegen het lijf gelopen , weinig behoefte aan ook .
   Dat er grote dingen op stapel staan , staat als een paal boven water . Hopelijk kunnen de overlevenden de oude matrix afbreken en een prachtige nieuwe energie neerzetten waarin al het leven op deze planeet tot zijn volle potentieel kan komen.
   mooie gedachte om mee te gaan “slapen”
   🙂

  1. Tot nu toe wil Japan ook geen geld (schuld) aannemen van het IMF heb ik begrepen.
   Wie niet luisteren wil moet maar voelen?!

  2. Ooh er is al weer een film over gemaakt genaamd ‘Arcadia’ waar in te zien is hoe de UN ‘vrede’ gaat brengen in de wereld, volgens die film gaan ze dat doen door een derde wereld oorlog op te starten, te beginnen met een West Afrikaans Land….

   Overigens is ‘Arcadia’ een oude ‘beschaving’ waar de huidige Elite families linea recta van afstammen.
   Arcadia is de moeite van het bestuderen waard, echt heel interessant en ŕesoneert als een gek bij mij.
   Zal ik persoonlijk in een vorig leven wel mee te maken gehad hebben…

   Quote:

   ” During the presentation in Arcadia, a film was shown in which the United Nations armies were brought into a West African nation to bring ‘peace’. They encountered several hundred civilians, and thus opened fire on them with machine guns and rifles. Vividly shown in the film was one lady carrying her child. The head of the child suddenly exploded as a .30 caliber machine gun bullet blew it open like it was a watermelon, and then another bullet struck the mother and she fell down. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_un04.htm

  3. Ooo nu snap ik het,
   Ze kunnen niet verder, omdat ze w.s. angstig zouden kunnen zijn voor China en Japan. Ze kunnen nog altijd de stekker uit het financiële systeem trekken. Dan wordt Amerika een derde wereld land denk ik!

  4. Of de duvel er mee speelt, normaal gesproken mis in geen alinea die er heavily zwaar toe doet, het volgende stukje hoor er bij, zeer pijnlijk, ‘ze’ kunnen ook mij op afstand kennelijk zo beinvloeden dat ik de crux er zelf uit laat, hier de geheimzinnig gemiste crux, het is dat ik net even wakker werd maar anders hadden jullie het weer moeten missen…

   Quote:

   ” The masses, the several hundred women and children eventually were all slaughtered by the United Nations troops who had come to bring ‘peace’, and they joked and laughed about their job and how they had completed that and now must get on and find others. “

  5. Klopt Mirakel, het belangrijkste is dat eerst Amerika volledig wordt gesloopt, alles moet communistisch worden, dat is al gelukt en nu de rest van de wereld nog, het logo van de VN is hetzelfde als van de Sovjet Unie… China & Japan zijn de grote dwars liggers inderdaad, ze doen alsof ze het nwo spelletje meespelen maar ze willen dat niet echt, daarom moeten ze plat.

  6. Jeemig wat een @#@$@!

   China en japan kwamen ook wel wat communistisch over, hoorde dat bij hun spelletje? China is weer iets socialistisch begreep ik, die heeft het minder erg te verduren gehad dat Japan met zijn trotse monarchie…? Dus ze hebben ze voor de gek gehouden, waarna ze boos geworden zijn. begrijp ik dat goed?

   Maar ik vroeg mij af, wat er dan vooraf gegaan is aan afspraken, regelzaken of afwijzingen, de afgelopen recente periode…..

   Ergens heb ik vanochtend wel gelezen dat de Japanse regering zijn bevolking niet wil blootstellen aan de NWO maatstaven. Maar zoals ik het nu begreip, wil Japan inderdaad eerst zijn eigen problemen proberen op te lossen.

   http://www.youtube.com/watch?v=NOfhgSqnqaQ

   http://www.youtube.com/watch?v=NOfhgSqnqaQ
   De Amerikanen helpen wel weer met de opbouw van Japan…….?

   Maar De Amerikanen helpen wel weer met de opbouw…….

   http://www.abc.net.au/news/stories/2011/03/14/3163580.htm

  7. Maar het kan natuurlijk allemaal ook een natuurlijke reden hebben. Wanneer je bij een breuklijn aan zee woont, zit daar een groter risico aan verbonden. dit in combinatie met de zonne uitbarstingen, lijkt het mij ook niet uitzonderlijk, dat de aarde dan in beweging kan komen. Daarbij liep ook Amerika risico op een vloedgolf.

  8. Ik zal even channelen met een deel van mijzelf dat behoorlijk op slot zit maar dat door ontmoeting van mijn missing link daarbuiten de laatste tijd heel erg warm wordt.

   Komt ie dan heh;

   “Wij” nakomelingen van het Arcadian (Moon Space) Empire spelen het spel altijd driedubbel.
   Het juiste astrologische astronomische moment plus wat wapen technologie van de goden doet wonderen.
   Geen gewoon mens die er dan nog met de kop bij kan.
   Dat was nou net het doel.

   Je clipjes veroorzaken een aangename vortex storm in mijn diepste wezen Mirakel.
   You’ve got the touch !!!
   Ben nu als een gek mijn met de hand geschreven sjamaanende aantekeningen van de afgelopen paar jaar aan het terug lezen. Ik kom nog terug op Arcadia.

  9. Nog even gechanneld met mijn op slot gedeelte, ik weet al iemand die de sleutel heeft, dat gebeurt ook maar 1 keer in de duizend jaar;

   Dit is hoe ‘Wij’ Arcadians werken.
   En zo komen Wij overal en altijd met alles weg.
   Echte Dialogen zijn voor ons zeer bedreigend, dialogen kunnen tot inzicht leiden.
   Wij zijn voorstanders van schijn dialogen.
   Daarom laten wij elke oplichtende conversaties dood bloeden door de factor tijd te combineren met verstorende triviale concepten, de kern waar het om draait zal nooit inzichtelijk worden, daar zorgen we wel voor.
   1 van onze favoriete technieken is “Framing”, net als in een film kan je het accent leggen op een Kadertje dat er niet werkelijk toe doet, en we draaien bij voor keur overal omheen en Wij draaien alles om, goed is slecht en andersom, krom is recht, en eerlijkheid zal Nooit beloont worden.

   Quote:

   ” In more than thirty important biblical passages, the Greek New Testament refers to an invisible domain or “government” located in the space between heaven and earth–the kosmos. Archons command this geopolitical sphere according to the Bible, dominating kosmokrators (rulers of darkness who work in and through human political counterparts), who, in turn, command influences of lesser rank until every level of earthly government is touched by this power. If we could see through the veil into the dimension of these beings, we might find the atmosphere alive with good against evil. Some say this is the place where the prize is the souls of men, and where legions war for control of its cities and people ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/stargate/stargate06_07.htm

  10. Het Arcadische Rijk bestaat helaas ook bij gratie van een duister bondgenootschap.
   Fear, body parts, torture, rape and drugs is De Handel waar het allemaal om draait.
   Spel zonder grenzen, Wij kennen geen Compassie Geen Gevoel Geen Medelijden.
   Als IK werkelijk om van iemand ga houden dan weet IK dat er Direct gevaar dreigt.
   Martelen van geliefden is Hun manier om de voor Hun beste Stoffen los te krijgen.
   Die Stoffen zijn Hun Drugs.
   Wij zijn hun breeders, broedmachines, wij worden gegeten in essentie.
   Zorg dat je niet werkelijk om iemand geeft.
   Dat hebben ze snel door, dan hebben ze je snel gevonden, dan ben je gefundenes fressen.
   WErkelijke Geliefden laten zich niet zomaar zien, dat is Levens Gevaarlijk.
   Mijn pijn is mijn geliefde, dat is wat ze mij nagelaten hebben, een echo uit mijn verleden.
   Alleen iemand die mijn pijn ziet en begrijpt kan mijn geliefde zijn, alleen in het geheim, de kust is nog niet veilig.
   Wij hebben hier op aarde charitatieve liefdadigheids organisaties in het leven geroepen om deze handel aan het blote oog te onttrekken.
   Dit zijn Front Organisaties.

   PEGGY KANE AND THE REPTILIAN AGENDA 2
   http://www.youtube.com/watch?v=RNX7I-xqk0I

  11. @mirakel,
   Heb ff je hulp nodig. Ik weet dat je ergens een lijstje had geplaatst met data.
   Waar heb je die ookweer neergeschreven? Had jij toevallig ook al 11-04-2011 erop staan?

  12. @Dawn

   Over 11-04-2011 een artikel van Pineut. Wat hij zegt mbt tot die kranten daartoe was ik niet bij machte te zien wat hij bedoelde. Wat het videomateriaal betreft zag ik wel wat hij bedoelde. Nou ja, hij heeft het dus over 11-04-2011..

  13. wat pineut onderzocht is interessant en vergezocht. Zoals er aanwijzingen gezocht worden voor het ontmaskeren van “De mol” in ” wie is de mol” De meerderheid had het daarbij fout!

   9/11 New York (aanslag Al Qaida;) )

   3/11 Japan (natuurramp)

   4/11 we zullen zien…

   Bij het invullen van de getallenreeks, kom ik niet tot de resultaten… niet in Amerika, maar op mijn eigen woonplaaats (onderste link in google) en ergens in China (één na onderste google link)

   De link naar de L.A. times:
   http://latimesblogs.latimes.com/thedailymirror/files/1942_0224_air_raid.jpg

   Verwijst naar de krant van die datum, maar de krant van de dag ervoor wordt getoond!

   Ik krijg niet goed de getallen 23.12.24.,7.52 zichtbaar, zoals pineut aangeeft met betrekking tot het tweede filmpje.
   Wat ik wel zie is:
   23 24
   Tads no.7
   recording
   C52

   Hoe pineut uiteindelijk tot de coördinaten komt, is mij onduidelijk.

  14. Er moeten ergens aanwijzingen zijn, wat hun volgende stap zou zijn…Japan stond ook op hun kaart (die toren) De hoeveelste kaart was dat ook alweer (de 12e of de 13e?)
   Hoeveelste kaart komt daarna en wat is die kaart? Ik kan dat hele kaartspel even niet vinden. Misschien helpt dat om zoals wie is de mol, dat spel te begreipen…

  15. @ wattenstaafje,

   Daar waar de band (de tape) breekt, lijkt mij meer ter hoogte van China…

  16. @Flits

   Verheugd dat je ook op zoek bent, probeert te achterhalen de agenda die overduidelijk wordt geïmplementeerd. Mijn duiding van vorige post heb ik gecheckt aan vergelijking met Google maps. Als ik India als referentiepunt neem dan kom ik op de kaart toch terecht bij Japan. Dat jij het anders duidt zou betekenen dat ik me vergis. Ik hoop oprecht dat ik me vergis. Ik hoop oprecht dat ik het mis heb met mijn duiding. Maar heb ik het dan ook mis aangaande een zich uitrollende agenda is mijn overeindstaandblijvende boodschap. Ik hoop van harte dat ik het mis heb, maar kan aan de hand van de achterafduiding van de kaarten niet anders concluderen dan dat het spel beschreven in de kaarten wel degelijk overeenkomt met het ervaren wereldtoneel tot noch toe. Ik vermoed dan ook dat duiding voor ons die het allemaal ondergaan pas achteraf mogelijk is. De Illuminatie is niet zo stom om al hun kaarten open en bloot op tafel te leggen.

  17. Ik bedoel, via de afbeeldingen op die kaarten, daarop is er steeds sprake van gebeurtenissen die we pas achteraf, nadat ze gebeurd zijn herkennen. Achteraf pas weten we deze te duiden en in context te zetten. De Illuminatie presenteert in feite een toekomst, een toekomst die achteraf valt te checken, maar zullen ze wel alles prijsgeven? Zou er binnen het gespeelde spel niet nog een kaart achter de hand worden gehouden welke ons ook weermisleid?

  18. Ik denk dat ze dat kunnen doordat de opgeleid zijn, in universele kennis.

  19. Ik denk dat ze het kunnen doordat wij het zicht op onszelf zijn verloren geraakt.
   Niet zo gek wanneer je de msn leugens ziet uitbraken die we blijkbaar allemaal voor lief nemen. Niet zo gek wanneer Sesamstraat onze kinderen al conditioneert. Niet zo gek dat het 8 uur journaal vol zit met tendentieuze berichtgevingen. Nieuws welke je een kant op duwt, je kritisch vermogen stuurt. Ik zeg zelf altijd dat je geen kranten moet gaan lezen. Dat hetgeen in de kranten valt te lezen niet klopt, misschien dat de datum overeenkomt met de dag van uitgifte. De rest is geconditioneerde en conditionerende berichtgeving.

  20. Heb de kaart ” tape runs out ” nogmaals vergroot.

   Ik heb geen idee of het gesprongen tape-eind met een doel een bepaald land aanduidt. Japan lijkt me in ieder geval toch oostelijker, ongeveer onder het hoogste punt van de tape. Maar ook dat kan verkeerd zijn. De onderste punt van de tape grenst aan Vietnam.

   Wat mij verder opvalt is de cirkelvorming (ananas-uit-blik-vorm) links van het uiteinde van de tape. Dat lijkt me geen topografische vorm.
   Deze kaart geeft voor mij weer dat de analoge (moeilijk beïnvloedbare) opnametechniek wordt vervangen door de veel manipuleerbare digitale techniek. Op deze manier kunnen Illuminati zich altijd verschuilen achter de verdwenen informatie.

   Wie is eigenlijk deze Steve Jackson die het spel heeft ontworpen? Ik neem aan dat hij zelf niet onderdeel uitmaakte van de Illuminati en een spel ontwierp om mensen toch wakker te schudden met duidelijke, maar niet té duidelijke boodschappen.
   Maar als je deze site ziet, lijkt het ‘alleen’ maar te gaan om een spelletje over (zieke) samenzweringstheorieën.

   http://www.sjgames.com/illuminati/

  21. Hey Mirakel! Jah ik heb iets heeeeeeel interessants gevonden over Arcadia.
   Soms sta ik paf van mezelf.
   Als ik niet een hausse zit vind ik er maar niks aan dusz ik ga mezelf weer even oppompen cognitief, nee hoeft niet ik heb al iets gevonden en kan het wel rustig brengen denk ik wel
   Ik ga nu even opzoeken en proberen samen te vatten!
   Wach effe

  22. Cosmic…super wat je gevonden hebt,
   heb je die circel gezien, in de handen van het engeltje, dat lijkt planeet NIBURU wel!

  23. Haha , ik was zelf eigenlijk een beetje overdonderd bij de hoeveelheid info die ik vond . Ik dacht eerst maar ff posten en later goed kijken .
   Blij te zien dat er weer leven in de brouwerij is op WTK .
   Het zelf genomen ontslag van enkelen en de gewezen trollen lieten toch even een windstilte achter .
   Maar in de malle molen van het leven blijft je paardje nooit lang leeg , zei ze.
   http://www.youtube.com/watch?v=s5zPU9pNYuQ&feature=related

  24. Stap 1;

   Er is een schilderij met de naam; “The Shepherds of Arcadia”.
   De Franse schilder heet Poussin.]
   Dan is er het boek en ook verfilm ‘Holy Blood Holy Grail’.
   Arcadia betekent ‘Ark of God’.
   ‘Wij’ van Arcadia waren simpele schaaps herders maar we hadden een verbond gesloten met een duistere god.
   ‘Wij’ zijn de zogenaamde Dertiende stam.
   Canaan.
   ‘Wij’ vinden ons zelf nogal ‘ruimdenkend’.
   Jah dat probleem heb ik inderdaad, ieder voordeel heb z’n nadelen.
   ‘Wij houden van Harry Potter opleidingen.
   Er is Universele esoterische kennis en er is exoterische kennis voor het simpele volk.
   Het schilderij is getekend in Pentagon Verhoudingen; Pentagon van nu bezit alle geavanceerde wapens van de wereld..
   Jah ‘Wij’ zijn me d’r eentje.
   Onze nakomelingen zijn nu o.a. de Koningshuizen en de zwarte adel.
   ‘Wij’ houden er voor het volk vreemde gewoonten op na.
   Daarom kunnen ‘Wij’ ons zelden onder het gewone volk begeven.

   Quote:

   ” As those familiar with the Rennes-le-Chateau mystery in southern France (yes, France again) – popularized by Holy Blood, Holy Grail in the 1980s – would undoubtedly know, The Shepherds of Arcadia is a major piece of the ‘Grail puzzle’. There is strong evidence that Poussin encoded hidden messages in the painting that concern secret Gnostic knowledge – knowledge about the great mystery embodied by the ‘Grail’ or ‘Ark’ (essentially interchangeable). This is already hinted at by the enigmatic phrase (carved on the tomb in the painting), ‘ET IN ARCADIA EGO’, literally meaning ‘And in Arcadia I’. Viewed as an anagram for Arca Dei, the term ‘Arcadia’ would mean ‘Ark of God’, i.e. the Ark of the Covenant,[15] and so by extension the Grail. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/marte/marte_endgame03.htm

  25. ‘Onze’ trots is het creëren en modificeren van levende wezens.
   ” The Arcadia Regeneration Company ”
   ‘Wij’ gooien het al snel op een akkoordje met de duistere goden als er geavanceerde technologische kennis uit te halen is.
   ‘Wij’ zetten altijd onze ziel op het spel.

   Quote:

   ” Coincidentally, a friend and engineer with whom I used to work with at the Arcadia Regeneration Company – a long time after I left the company – told me that one of the projects they contracted to do, in more recent times, was to deliver life forms to Earth to replenish them after a war in this region of the galaxy devastated most of the life on the planets in this region of space. This would have been about seventy million years ago. The skill required to modify the planet into an ecologically interactive environment that will support billions of diverse species was an immense undertaking. Specialized consultants from nearly every biotechnology company in the galaxy were brought in to help with the project. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alieninterview/alieninterview10.htm

  26. ‘Wij’ zijn de grondlegger van de huidige Medische Wetenschap.
   De mensen waren altijd bang van ons maar als ze ziek werden wisten ze ons wel te vinden.
   ‘Wij’ hebben altijd de beschikking gehad over geavanceerde Laboratoria (Tempels).
   Men noemt ons ook wel de Zonen van de Serpent TRibe.

   Toen wij uit Babylon verjaagd zijn zijn we naar Pergamos (Griekenland) gevlucht.
   Pergamos wordt in de volksmond ook wel ‘The Devil’s Throne’ genoemd.
   Ons Aesculapius helix vormige slangen LOgo wordt heden ten dagen nog gebruikt als het logo voor alle regulieren Medische beroepen.

   Quote:

   “The true legitimate Babylonian Pontiff had his seat beyond the bounds of the Roman empire. That seat, after the death of Belshazzar, and the expulsion of the Chaldean priesthood from Babylon by the Medo-Persian kings, was at Pergamos, where afterwards was one of the seven churches of Asia. * There, in consequence, for many centuries was “Satan’s seat” (Rev 2:13). There, under favour of the deified ** kings of Pergamos, was his favourite abode, there was the worship of Aesculapius, [4] under the form of the serpent, celebrated with frantic orgies and excesses, that elsewhere were kept under some measure of restraint.”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/serpent_tribe/serpent_tribe06.htm

  27. Wanneer ik dat kaartspel bekijk, lijkt het wel alsof we in een computer hologram, de pionnen in een spel zijn, omdat wij niet kunnen zien, buiten dat hologram ofzo. maar Nu denk ik even iets buiten de kaders, maar het lijkt wel levend monopoly in combinatie met een soort van landverover spel. Misschien zijn we wel gemaakt, om het spel leuk te maken. Zoiets als the simps….

   http://afeilluminati.wordpress.com/2009/10/09/the-sims-2-custom-content-showcase/

   Godje spelen, met een eigen gecreëerde wereld……soms wanneer een spel even niet meer lukt, of gezellig is, wis je even de omgeving en the simps….Je kan alles controleren en bekijken door de camera’s….

  28. ‘Wij’ klooien graag met Stargates met soms catastrofale gevolgen.

   ” Sumerians, Hebrews, Hittites, Babylonians, Assyrians, and others believed that gateways on earth symbolize celestial openings through which dark-influences and light-influences seek entry. It was therefore important to use imitative magic for protection against undesirable entities at homes and cities. Gateways (stargates) represented on earth in Assyrian archways were, for instance, built using elaborate construction ceremonies and blessed by names of good omens. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/stargate/stargate06_07.htm

  29. @ Hyper
   Begin je em nu een beetje te snappen ? Qua bloedlijn , dna & rna ben je verbonden met die kliek . Daarom zijn er in het westen ook zoveel antennes die dit plan aanvoelen en het gevoel hebben dat ze moeten kiezen tussen twee of meerdere kwaden , niet wetend wat precies goed is .
   Stuck between a rock and a hard place . Geïncarneerde zielen met een hoger bewustzijn , geïncarneerd in dit dna/rna voelen de NWO plannen haarfijn aan maar weten dat ze er zich tegen moeten verzetten terwijl het hun ‘eigen’ volk is .
   Warriors without a master or a friend . Op zielsnivo brengt dit een enorme verwarring met zich mee . Wees mild voor ezelf en luister naar je innerlijke stem .
   http://www.youtube.com/watch?v=6aWDxuhD0FI

  30. Jah Precies Mirakel jij snapt het!!!!!!!!!!! oooh ze is om te zoenen echt, Briljant en Waarheid en en en , begin er van te stotteren…

   , ‘Wij’ hebben een kopie gemaakt van het echte oorspronkelijke universum.
   In dat kunstmatige nep unversum regeren ‘Wij’ ook over het “toeval”!!!!!!!!!!!!!!!

   Ik ben niet voor niets gek op Mirakel, jah Dawn ook en Cozmic ook en nog wel een aantal hoor.

   Peggy Kane heeft het ook over het kunstmatige nep universum gemaakt door de ondeugende mindere goden, jammer dat wij nu in dat Nep Universum van hun leven, Maya, het lijkt echt maar alles is nep en ‘Ze’ controleren ALLES hieroooooo, vandaar die ‘Toevalligheden’ met die getallen, de drietjes en de elfjes enzovoort…

   Peggy Kane Interview Volume 1 – Reptilian Agenda
   1:39:29 – 3 years ago
   http://video.google.com/videoplay?docid=692524212659068187#

   ” This video explains why planet X is coming & what we can expect as a human race. Peggy Kane is a leading expert on reverse speech & she has many years of experience talking to people on the otherside, in the astral world. She goes into great detail about the reptillian race & their total dis-regard for human life & human suffering.
   http://universallyaware.ning.com/video/peggy-kane-talks-about-planet

   Peggy Kane Talks About Planet X & The Reptillian NET
   http://universallyaware.ning.com/video/peggy-kane-talks-about-planet

  31. OOh ik ga even naar buiten nu, even rond stuiteren op m’n fiets, ga helemaal uit m’n dak nu, volgens mij hebben WIj hier wat belangrijks ontdekt; En verschrikkelijk ON TOPiC want nu is ook verklaard waarom die Japanse Aardbeving op De illuminatie getallen begon; 11 Maart om 11 over 3 S’nachts…

   Deze jongen had dat ook ontdekt, daarom hebben ‘ze’ hem ook vermoord.

   Rik Clay – Amazing 11 11 Facts
   http://universallyaware.ning.com/video/rik-clay-amazing-11-11-facts

  32. @HyperAlert

   Ik ken dat boek (haal het net van de boekenplank) van Michael Baigent geschreven samen met Richard leich en Henry Lincoln. Getiteld Het Heilige Bloed en de Heilige Graal.
   De conclusies die je na het lezen ervan kan trekken is achteraf pas te maken wanneer zaken blijken te kloppen of niet. Verbazingwekkende aanwijzingen en verbanden worden er in het boek de lezer aangereikt. Ik heb echter tot op heden geen enkel bewijs meegekregen van wat in het boek wordt gesteld, trouwens ook geen ontkrachting hiervan. Dus ja wat kun je er dan verder mee, met het geschrevene? Ik was ook behoorlijk geraakt na kennisneming van al die in het boek gepresenteerde kennis maar zo zijn er meer boeken welke je een Aha bezorgen. Waar je later weer aan herinnerd wordt en terugkijkend er niet veel aan hebt gehad. Althans, zo was mijn ervaring.

  33. Wat betreft Rick Clay en nog veel meer info verdient Rene Voogt wel ff een pluim op zijn pet
   http://hetuurvandewaarheid.info/
   op zijn site worden Bill cooper en rick clay al lang aangehaald .
   Op Argusoog worden zijn artikelen door de medebloggers tot in het bijna diepste uitgediept , of het ergens toe leidt laat ik even terzijde .
   Weten WAT er gebeurt is nr 1 , weten WAAROM is nr 2 , weten wat je eraan kan doen is nr 3 . Weten wie je werkelijk bent is nr 1 opnieuw , en wat ga je eraan doen ?
   Alle schuld en alle macht die je buiten jezelf legt maakt je machteloos !!

   http://www.youtube.com/watch?v=_FdF1dDlW-A

  34. Jeetje, wat een informatie Hyper alert….Wat super dat je zover gekomen bent!
   De herders van arcadia lijden inderdaad naar de illuminatie. wow die symboliek in dat schilderij….bizar….
   En de lijkwade dan……..de symboliek, uitzinnig!

   http://www.youtube.com/watch?v=To7z4K2Nze8&playnext=1&list=PLD5BE6D71BCACC649

   What if god was one off us….
   Wat als het teken van de slang ons gemanipuleerde DNA zou zijn, waardoor we niet door de sluier kunnen kijken. Inderdaad, zij zouden de basis van de medische wetenschap kunnen zijn, zoals zij beweren. \De makers van the simps, zoals zij ze het liefste willen. hebben jullie de kloon kaart gezien, de eerste (hahaha 1e????) zou ter wereld komen…..binnenkort.

   Wanneer ze jaaaaaaren op ons voor liggen, dan praten we over….Wanneer zij een fase 4 bevolking zouden zijn, wat niet geheel onaannemelijk zou hoeven te zijn, dan zou dat betekenen, dat zij de kennis hebben om hun energieën te richten op de kern van de aarde, de zon. Ze zouden zelfs kunnen voetballen met de sterren bij wijze van spreken..Ze zouden voor ons het onvoorstelbare kunnen…….Dan zou Haarp daarbij in vergelijking een lachertje zijn…..Maar het kan ook anders, stel dat er andere volkeren rond de aarde draaien, die indien nodig voor de aarde en voor ons iets zouden moeten veranderen aan de baan van de aarde……Er is al veel gewaarschuwd vooraf, ga bij de kusten vandaan……..Stel dat we, omdat we een 0 type bevolking zouden kunnen zijn zonder enige vorm van kosmische kennis, zou dat betekenen dat wij er niets van snappen, en niet op deze energieën kunnen inspelen. Zij kunnen ons dan ook misleiden, dat zij zeer satanische doelen zouden hebben, en de mensheid zouden willen verminderen. Zij kunnen hier opin spelen, door zich te voeden met onze angsten, Kijk maar eens naar de vampierkaart. Dus, dan heb ik het misschien wel over war in space…..Ze willen ons misschien het gevoel geven dat we alleen zijn, en zelf alle energie opslurpen….? Bijvoorbeeld de New-age bewegingen die, hier gouden tijden aan dit tijdperk beleven. Puur de angsten van ons, die weinig begrijpen van zaken die we niet kunnen zien met onze ogen, maar die we ergens wel voelen.
   Ennn ik denk dat omdat we deze (genetische geblokkeerd) gaven niet meer kunnen gebruiken dat we ook erg vatbaar zouden kunnen zijn voor natuurrampen. We herkennen de tekens niet meer! Dusz, wie zegt mij dan dat een natuurramp van de illumnati partij zou kunnen komen…..Ik hoop dat wij mooie goddelijke wezens zo snel mogelijk tot onze volle potentie gaan komen, dan word de wereld weer van ons!

  35. Pff, heb ik weer wat gemist?? Was alleen maer een klein vraagje over de data van Mirakel hoor 😉 haha.
   Deze gesprekken lopen zo’n beetje parallel aan die van Argusoog en de artikels van ReneV. Niets is toeval en dit zal volgens mij steeds meer gaan spelen. Iedereen zal dit jaar moeten toegeven dat toeval een gebrek is aan inzicht. Inzicht staat voor verlichting en nee daarmee bedoel ik niet bepaalde vage figuren (waar ik overigens ten zeerste rekening mee houd dat het waarheid betreft).

   De vraag was, had je niet een rijtje met data ergens staan? Ondertussen ben ik er voor mezelf uit (en dat heeft ff geduurd) dat de 11 een alarmcode betreft.
   Geloof het oof niet dit is mijn waarheid gorden en gebleken.
   Niets mooie toeval op synchroniteit maar een keiharde vervelde wekker niet blijft afgaan.

   De kaarten die jullie bespreken berusten dan inderdaad niet op toeval. Er is met ons gespeeld en er word met ons gespeeld. Zo belangrijk zijn wij voor deze bloedlijnen. Echter er is inderdaad hulp, dat zijn wij, wij die ons hierin herkennen. Wij zijn de guardians, de waakhonden verbonden aan creatie en continuiteit van de planeten waar leven is. Dit besef overtreed elke vorm van tijd en ruimte. In mijn vorige leven ben ik om zeep geholpen door deze gasten in de vorm van de Titanic, net toen wij wilde voorkomen dat toekomstige plannen zouden worden uitgevoerd (FED). Niets toeval van het lot; het is niet voor niets gezonken. Echter is dit een eindeloze en tijdloze strijd die gaande is. Het gaat allemaal om je te herinneren wie je bent. Je bent echt niet je naam en je Sofienummer. Deze illusie zijn we hier geloof ik wel voorbij? Helaas dat macht versus kracht zo werkt; macht is de onderdrukkende factor met harde hand. Kracht is de tegenstelling; de optillende hand die creatie en onbeperktheid nastreeft. Hierin past geen geweld. Kracht is krachtiger en onbegrenst maar macht beperkt deze inzichen. Nogmaals dit is mijn visie en ik wil niemand iets opleggen. Onderzoek vooral alles zelf maar voordat je dat doet; onderzoek eerst wie JIJ bent in Universele zin. Hyperalert, Cozmic en een paar anderen zijn er ondertussen uit maar de tijd tikt door want we krijgen dit jaar volgens mij een hoop 11en te verwerken. Wees vooral niet bang of angstig want juist daarmee voer je de macht en geloof mij; jij krijgt daar NIETS voor terug.
   Dat moest ik ff kwijt.

  36. Dat er met ons gespeeld wordt beseffen steeds meer mensen. Dat het met dit besef daarmee ophoudt, er niets mee gedaan wordt is een 2-de. Mooi niet dus, het gaat gewoon door. Besef ervan af niet. We zijn generaal gezien klootjesvolk.
   Rijtjes met data doet er niet toe. Leer van het verleden en gebruik die kennis van hoe het tot noch toe is verlopen om herhaling te voorkomen. Je kan wijsheid wel zoeken in boekjes en wellicht mooi weergegeven in filmpjes, maar dat helpt ons niet verder. Wat ons wel verder zou kunnen helpen is om te leven naar onze inzichten. We weten het toch, waarom leven we er dan niet naar… Wanneer wij leven naar hoe we er over denken verandert ook het denken over het leven. (Zal voor velen wel moeilijk zijn die laatste zin te absorberen veronderstel ik)
   Waar zijn we nu in vredesnaam mee bezig dat we anderen bezig laten met het bepalen van hoe het gaat in de wereld, een wereld die we verafschuwen. We zitten niet meer in onze eigen kracht. Deze hebben we verzameld weggeven aan autoriteiten die niet onze wensen en gevoelens vertegenwoordigen. Eenmaal aan de macht gaan ze gewoon aan de loop met onze wensen en gevoelens, gaan gewoon verder met het uitrollen van hun eigen agenda. Een agenda waarin ik geen inzicht heb, maar die ik ondertussen wel van binnen tot buiten ken.

  37. Uit de overzichtelijke kaarten verzameling van Cozmic hebben Wij op deze Japanse Zen Wtk draad; en inderdaad nou je het zegt ook René met de BoeroohBoeDoor Argusogen bij de buurtjes van opstandige Meester Arend; de ‘Paranoids Card’ getrokken;

   Quote:

   “The Paranoids give your whole Powsterstructure a +2 to defend against any attack of Assassination (but not against disasters). They’re the only ones except for the secret Masters them selves, who really understand what is going on…
   However this group gets no Action tokens and can do nothing unless something gives it Power. And it cannot be destroyed unless it has Power.”

   Zijn er 2 verschillende Renées for Victory?!
   Je hebt die ene die aan de studie der Persoonlijke Juridische Ficties doet.
   En die andere die snapt welk scheppingsverhaal er op de BoeroohBoeDoor is uitgetekend in Suske en Wiske STrip vorm.

   Gaaf dat jij de FED geprobeerd hebt te voorkomen Dawn!!
   Dusz het was geen toeval dat de Titanic moest zinken in een bak met fors uit de kluiten gevallen ijsklontjes?
   Zullen we naar een andere blauwe surf planeet gaan Mirakel Dawn & Cozmic, ik bedoel dan lopen we ook geen risico meer dat de Paranoids te veel Power krijgen door Onze Oplichtende Ingevingen, dan blijft ‘The Knowledge’ onder ons en keren we terug als er geen gevaar meer dreigt?!

   Wie kan er even een goeie schotel regelen, niet zo’n amateur gevalletje uit wo2, niet die Hanebu I prutbak, die heb geen goeie actieradius.
   Ik bedoel een echte, dat boodschappen dingetje van de Pleyaden van Semjase, die wil ik wel, jah de schotel ook, leuke privé chauffeusse helemaal toppie toch..
   Naar welke planeet zullen we eerst gaan?
   Ik hou van tropische blauwe waterige planeten, het bonobo bonaire Atlantis gevoel, alles mag en niks moet, bounty beschikbaar zijn en het daarom zelden doen, daar hou ik van, al die andere apen hier in de achterlijke regio spelen het omgekeerde ‘not available’ spelletje, vin ik suf, je moet het juist andersom doen, voorkomt frustraties conflicten en dusz oorlogen, maar ik heb ook iets met woestijnen met onderaardse koele catacombes, dan heb je geen airco nodig..
   http://market.renderosity.com/mod/bcs/photos/SoftgoodImage42120a.jpg

   En jah hoor “toevallig” dit muziekje nu op mijn stream.

   David Bowie – Space Oddity
   http://www.youtube.com/watch?v=cYMCLz5PQVw

   In de eerste seconden van bovenstaande clipje zie ik al weer de dubbele serpenten helix voorbij komen…
   Zou David ook een directe afstammeling van Koning David uit het oude testament zijn?

   Of het ongeleide beleid ergens toe leidt Dr. Watt? Hmmm it is all in de CirkEl, terug naar af, klaar voor de volgende ronde die hetzelfde lijkt maar toch net weer iets anders dan de vorige, dat is het geheim en het doel en de eeuwigheid Amon amen en ik wens U allen een gezegende maaltijd met lekkere gebakken spekjes en een klontje rauwe roomboter hmmmmmm…

   Ik ga me Nu alleen wel hechten aan bepaalde personen hier, dusz mocht ik een paar weekjes weg moeten, ik kom terug voor jullie alleen al hoorr, kan jullie niet meer missen, snif snik, en zorg dat je de Tsunami van Tante Jo voor blijft, jah ook ik, hou wel van het hollandse strand maar dat wordt deze zomer ietwat russische roulette, maar ik ga toch wel naar het strand deze zomer, augustus zei Jo toch, verdorie midden in het vaar seizoen, zo jammer, zo lastig ook..

   Volgens Peggy Kane komt er ook een soort Rapture, dat de ‘slechten’ worden gescheiden van de ‘goeden’, dat er een ‘schip’ komt en die gaat de ‘slechten’ meenemen en zelfs afslachten op z’n Frans, onthoofding is Hun manier zegt Peggy, dan komt het energetische beest er uit, heel eng allemaal.. Te Bang zijn is niet handig.

  38. Op school, en dus in onze hoofden, zijn we nog blijven hangen in het oude Columbus verhaal.
   Ondertussen zijn de hedendaagse Columbus Space Tour Bussen al lang buiten ons zonnestelsel aan het exploreren.
   Dat zal nog wel even duren voordat dat als feit in de schoolboeken komt van het gordiaanse Kluwen monopolie op ‘kennis’.

   Blakes 7 – Orac 1 of 7
   http://www.youtube.com/watch?v=SIPt1YQdiQA

  39. Zoals Pegy kane aangeeft, denk ik ook dat we die richting opgaan, heel dualistisch, maar toch. Ik denk dat zij misschien vastgezet zullen worden in een andere dimentie.

  40. @Hyperalert
   Met onthoofdingen komt het beest eruit??? Deze logica gaat mijn verstand te boven. Zou zeggen dat het beest dan verschijnt in de vorm van de beul (bull) die deze mensen zou bevrijden van dat beest. Persoonlijk zou ik niet luisteren naar mensen die dit soort uitlatingen doen. Angst kweekt angst en agressie kweekt agressie. Nooit spelen volgens dezelfde opgelegde spelregens van de partij die je wil dwingen tot zijn spel. Maargoed, de meesten hebben inderdaad niet echt door dat het allemaaal een spel is. De kunst is niet als pion gebruikt te worden, maar meer als een speler van je eigen veld. Maar nu ga ik geheel of-topic ben ik bang.

   Dat Titanic verhaal daar heb ik lang over gedaan om het beeld compleet te krijgen. Volgens mij is het zo dat als je een gewelddadige dood sterft waarbij veel energie vrijkomt hiervan een deel blijft hangen. Deze krijg je dan mee naar het volgende leven. Uiteindelijk mag ik dus best dankbaar zijn dat dit offer op volle maan is uitgevoerd. Echter is er daardoor niet voorkomen de toekomst in de vorm van de FED te veranderen. Maar misschien is het juist goed zoals alles gaat, ondanks wij het hier niet mee eens zijn.

   Iedereen die trauma heeft opgelopen heeft dit lidteken nog steeds zitten, het zijn de psychoses, neuroses die alleen kunnen worden opgelost als men dit onder ogen durft te komen. Daar gaat alles uiteindelijk om; jezelf onder ogen komen vanuit elke hoek van het spiegelbeeld. Je echte reflectie zien, niet alleen in het nu maar in de eeuwigheid vanuit elk punt.

   Maar ik begrijp dat je graag naar een andere plaats wilt verhuizen? Tja de opstapplaats en datum is mij niet echt bekend. We zullen het vervoer dan maar moeten afwachten of zelf leren vliegen. Heb een schetsje van da vinci gevonden 😉

   http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://lh4.ggpht.com/_hTED31zRnzM/R57VH0qmK8I/AAAAAAAAEMY/7y1JSt0MIQI/Vleugels.jpg&imgrefurl=http://picasaweb.google.com/lh/photo/XM6EU_-HqYnSfEm0BMlHkQ&usg=__tMQgrejBGMxKZ7a27PXfHTyCZ4w=&h=450&w=620&sz=58&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=vgAz76top3iA_M:&tbnh=138&tbnw=190&ei=FMWJTe6PHsjqOeOtibgN&prev=/images%3Fq%3Dleonardo%2Bda%2Bvinci%2Bvliegen%26hl%3Dnl%26biw%3D1659%26bih%3D851%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=1089&vpy=508&dur=1311&hovh=191&hovw=264&tx=156&ty=113&oei=FMWJTe6PHsjqOeOtibgN&page=1&ndsp=46&ved=1t:429,r:33,s:0

  41. ‘Deze jongen had dat ook ontdekt, daarom hebben ‘ze’ hem ook vermoord.
   Rik Clay – Amazing 11 11 Facts’

   Zit mij net wild te zoeken naar een film van wattenstaafie over 2 zussen. Had ik gisteren voor de helft gekeken en ik besloot het vandaag af te kijken. Kan ik het niet terugvinden. Dussssz google ik op een paar woorden en kom hier terecht?

   Beetje deja vu idee maar ineens springt deze post mij wel heel erg in het oog. Rik Clay met zijn Amazing 11 11 Facts. Deze video heb ik eerder over het hoofd gezien.
   Erg bijzonder allemaal. Maar waarom ik er op reageer is omdat ik mij net realiseer dat het bijna weer de 11e is. En wel nr 4 – het topnummer in Rik Clay zijn piramide. Vraag mij af of dit iets wil zeggen?

   Wattenstaafie ik zocht dus de video terug. Mocht je dit lezen wil je mij dan heeel erg graag de naam geven van de topic waaronder die stond? Thankx.

  42. Morgen is het weer de 11e, eergister heb ik Turkije zwart getekend op de seismic server gezien????

  43. Hey Dawn Yes, kan ik eindelijk ook een keer een reddende engel actie gaan doen.
   Wel een bescheiden actietjuh maar toch.
   engeltje in opleiding en m’n hoorntjes laat ik er af zagen
   Ben wel benieuwd wat het bij jou los maakt, nieuwsgierig aagje als dat ik ben, Mirakel zal al wel bikini bruin zijn geworden vandaag, ik heb veel gefietst vandaag in korte fietsbroek met melkfles benen, geen porum, het duurt zo lang voordat ik een beetje bruinig ben, is nie eerlijk, van die pigmenterige donkerder typjes zitten een half uurtje in de zon en dan zijn ze meteen strand klaar, ik ben altijd pas strandklaar als het seizoen zowat om is, neeh zo fijn is dat allemaal niet in de zomer, achter de feiten aan lopen, toch probeer ik het elk jaar weer.
   Tegenwoordig vind ik een blank huidje niet zo erg meer, vroeger had ik zo’n halfbloed obsessie, poep jaloers op die pinda typjes, jah zo noemde ze dat op school, blank vind ik tegenwoordig ook mooi, mooi blank is niet lelijk

   Jah morgen weer de Elfde, zucht, er schijnt gisteren hier in Nederland een schietpartij geweest te zijn door een malloot met een automatisch ratelend vuur wapen, ik moest meteen aan MK-ULTRA Mind Kontrol denken…

   Onder deze link van Wattenstaafje staan de filmpjes over de 2 zweedse zussen die dwars door een vrachtwagen heen lopen;
   http://www.kloptdatwel.nl/2011/04/09/zussen-drama-door-mind-control-of-demonen-of/

   En dit is de originele link van Wattenstaafje op Wtk met mijn reactie daar onder…
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/ingo-swann/hoofdstuk-7-en-8-het-voorval-in-los-angeles/comment-page-1/#comment-57500

  44. Dawn , ik had dat probleem ook wel eens ( lees vaak ) en vond uit dat je het terug kan vinden in je comp geschiedenis . Klik op dat sterretje van favorieten links op je scherm , dan op de dag of week wanneer je het bekeek , en dan komt iedere site naar voren die je hebt bezocht , bv youtube , klik dan op youtube en dan komen alle youtubefilmpjes naar voren die je die dag hebt aangeklikt .

   vond nog een filmpje over de illuminatiekaarten
   http://www.youtube.com/watch?v=4s-UWBzZiG0&feature=related

  45. Oh vandaar mijn aloude antieke obsessie met donkerder typjes;

   Quote:

   ” The so called Black Jews are the real nubian copper blue bloods kids of Enki/RA… seed of Sephartics… not the usurping (Enlil’s) Ashkanasi – Innana Drac descendants – founders of China and Bank of England… It is not over trivializing to characterize the continuing dialectic by the Enki vs Enlil half-blood brothers-lines. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles17c.htm

  46. @Hyperalert
   De horentjes eraf zagen, hahaha. Die is leuk! Doet me een beetje denken aan het doorlopende gevecht van Jekyll & Hyde. Ach iedereen heeft 2 gezichten alleen de een kan het beter verstoppen als de ander. Jij bent nogal jezelf ongeachte andere meningen en juist dat maakt je bijzonder bijzonder. Heel erg bedank voor de linken!

   http://www.youtube.com/watch?v=YUIgSdl3vAY

  47. @Cozmic
   Dank je wel. Het probleem zit hem eigenlijk in mijn eigen chaotische manier van verwerking. Zou bijna een tweede computer moeten aanschaffen om mijn favorieten te kunnen handhaven. Maar het eigenlijke probleem zit hem in mezelf, waar had ik wat gelezen en opgeslagen? En de lijst groeit en groeit. In mijn hoofd kan ik alles wel linken alleen de pc is het probleem. Ach moet toch iets de schuld geven, niet?
   😉

  48. Wattenstaafie had hier pas geleden ook een catchy en hip liedje. Bijna mindblowing maar dan is er iets in mij dat er met tegenzin naar kijkt en dan moet ik zoeken waarom. Bleek ook weer een commercieel belang te hebben. Hoe lullig dit ook is maar echte wijze mensen die zijn arm. Met een goede reden want ze kunnen zich geen rijkdom veroorloven! Geld maakt blind en bind aan een negatieve materialistische energie en deze mensen willen VRIJ verkondigen en bekopen dat dan ook nog eens vaak met de dood. Geen prachtig pad dus.

   Geen prachtig pad Dawn, het volgen van idolen. Je hebt het over commercieel belang. En je hebt het erover dat wijze mensen arm zijn. Ik wil daar niets aan afdoen. Ik snap wat je bedoeld. Ik kijk ook om mij heen en zie dat ook. “Wijze mensen kunnen zichzelf geen rijkdom veroorloven” zeg je. Ik denk dat je daarmee bedoeld (corrigeer me als ik het mis heb) dat écht rijk bedeelden niet zoveel hebben met geld. Echt rijke mensen hebben door hun aangeboren of zelf verworven ervaringswijsheid inzicht in het gespeelde monopolie spel-spelletje. Hebben dit gespeelde spel wat met ons wordt al eeuwen wordt gespeeld en nu nog steeds getracht wordt gespeeld allang doorzien en hebben bewust gekozen voor sabotage. Sabotage heeft misschien een negatieve connotatie in onze cultuur, maar het woord sabotage valt op meerdere manieren uit te leggen. Echt rijke mensen, de rijker bedeelden, mensen rijk aan inzicht kunnen het zich niet langer veroorloven de armoede, de armoede van het gebrek aan inzicht nog langer aan te zien en gaan creatief, zo creatief als mogelijk hiermee aan de slag. Maar jah… in deze/onze maatschappij, hoe verderfelijk je deze ook vind….je kan binnen deze maatschappij, veroordeeld tot dit systeem, je alleen nog maar verzetten, je alleen nog maar bedienen van de instrumenten die deze jou op dit moment nog laat. Maw wil je, – nu je nog de gelegenheid gelaten is – je nu nog je boodschap als wake up call kan doen laten horen, dan heb je middelen nodig om het uit te schreeuwen. Dat je ziet dat het gespeelde spel en dus het spelletje wat er met je gespeeld wordt, dat je daar ondertussen ook al onderdeel van bent geworden. Het kan blijkbaar niet anders meer binnen dit systeem gevangen. Heb je iets te zeggen, een boodschap te verkondigen, wil je het systeem aan de kaak stellen, dan stelt het systeem jou aan de kaak. En dat mensen dit zich laten welgevallen, zich hier niet van bewust zijn, zelfs veroordelend doen naar mensen die wél door hebben wat er gaande is verontrust mij nog het meest, doet mij meer dan brrr..voelen.
   Je ziet het gebeuren en ziet ook gebeuren dat mensen er gewoon voor kiezen om het niet te WILLEN zien. Gewoon lekker in de comfortzone zich blijven wanen.
   Nou ja. Voor nu groetjes, ik weet het ook allemaal niet.

  49. Ooooooh Man oooooh Men Geweldig Cozmic die No Brain Clip!
   De Nothing Box is onze Favoriete Box
   Yep, zoo is het, en niet andersz!!!!
   Daarom wil ik niet alleen zo graag vrouwen maar ook graag de handleiding er bij..
   Alleen dan ben ik zo ‘handig’ om die handleiding uit hun liefelijke lovable mondjes te kietelen.
   Kijk daar zijn ze bepaald niet allemaal van gediend.

   Dawn is zooooooo liefff, daar word ik helemaal week van en vooral ook goed geluimd vandaag, daardoor hoor, en Mirakel krijgt vandaag ook een kussie waar ze ongetwijfeld niet om gevraagd heeft maar jah that’s me, altijd te pletter tegen de grote harrie massa die wel weer een moralistische buiten dienst leopard tank voor mij heeft klaar staan, zet de rupsbanden maar aan en kom maar op met die verpletterende pauselijke ‘spirituele’ 40 ton moraal staal.
   Ik hoef geen eens over tattoe flauwekul na te denken, de afdrukken van de panzer rupsbanden afdrukken staan al op m’n rug gegraveerd, dat heeft niet iedereen, soort moderne jezus jawel met bokken hoorntjes, neeh niet de antichrist, dat is straks voor prins William, daar moet je 100% Merovingian Matrix salamander genen voor hebben, ik heb wel wat maar niet 100%.

   Ik heb net een stukje vrouwen gewichtheffen gezien op eurosport, ze zijn zelfs hoogstens 48 kilo en dan trekken & stoten ze met gemak 90 kilogram boven hun bevallige koppies, ze hebben allemaal een coach en support team, die Turken zijn geweldig handtastelijk naar elkaar, echte super knuffelaars, geen wonder dat ze ook de beste gewicht hefsters hebben, niks geen eng afstandelijk feministisch gedoe, niks geen ingehouden oh jee nu krijg ik een handtastelijk proces aan m’n fiets broek, niks geen valse afvallige bevelende bevel hebbende blikken van de dames van katoen van oh jee ze zitten weer aan me, gelukkig kan het nog, wel in gewicht heffers land, voor diegenen die denken dat gewicht heffende dames niet mooi kunnen zijn, of je hebt niet mijn ogen of je hebt het niet gezien net, jaah ze zijn bloed mooi stuk voor stuk, uit alle landen, polen, spanje, rusland, turkije, italie… Je kunt meteen de Enki en Enlil bloedlijnen in beeld in geluid zien, ik doe aan romantische Eugenetica, deed ik altijd al, neeh bij mij hoeven ze niet naar een concentratie kamp, niet alle germanen zijn hetzelfde!!

   Ik ga die Brain clip aan m’n zus laten zien, tegenwoordig door haar nieuwe dieet heeft ze ineens wel energie over naast haar werk.

   Kampfpanzer Leopard
   http://www.robshobbiesandtoys.com/cart/images/Tamiya%20German%20Leopard%20Tank%20708.jpg

  1. Jah klopt Mirakel, eerlijk is eerlijk ik heb de laatste paar jaar op de grenzen van mijn gezondheid gebalanceerd, de waarschuwings signalen moet ik serieus nemen, ik wil nog wat langer mee, positieve gedachten zijn heel belangrijk zelfs ook voor mij, laat je niet van de wijs brengen Je Hebt Hierin Gelijk…

   Verder heb ik verkeerde gewoonten aangeleerd met mijn gedachten machine, ik ben deels een gedachten junk geworden en ga kijken in hoeverre dat nog terug te schroeven is, alleen al om gezondheids redenenen…

   Verder is alles snel heel dubbel behalve als je het meent wat je zegt en Jij Meent wat je zegt en dan is het altijd goed…

  2. Wouw wat aardig van je dat je dit even naar me terug koppelt! Mij helpt het wel eens wanneer ik gedachten 1 voor 1 letterlijk per situatie op papier zet. Dan kun je achter je angsten komen, wat een verademing kan zijn. Dan kom je erachter, dat door de angst een gedachte zin helemaal niet rieeel hoeft te zijn. Gedachten zijn maar zinnetjes, en vaak ook aangeleerd door je omgeving en ervaringen. Zo kun je je gedachten transformeren. net een computer he…….haha net firefox.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.