Advertentie

Zinkt Japan..?


Wat is er in Japan aan de hand en waarom zien we deze bizarre beelden niet op de reguliere nieuwsmedia? Wellicht dat die weer volgen, net zoals bij de grote beving van half Maart..?

In de volgende uiterst indrukwekkende beelden zie je het krankzinnige scenario dat zich nu al enige tijd in Japan afspeelt: de grond lijkt onder de voeten van de Japanners te zweven, te drijven. Scheuren doemen op overal op straten en pleinen, in tuinen en parken. En water komt op veel plaatsen door deze scheuren naar boven.

Kijk allereerst eens naar deze YouTube, die gemaakt is in de buurt van Tokyo:
X

X

Het gaat niet om aardbevingen!
Nu is er in Japan op veel plaatsen hetzelfde gebeurd als bij ons in Nederland; veel watergebieden zijn drooggelegd om land te winnen voor  de uitbreiding van steden aan de kust. Het bizarre opborrelen van water in de gebieden waar je de mensen ziet vallen en bewegen op de drijvende grond, is wellicht een voorteken van de totale ondermijning van deze gebieden met rijzend (zee)water. (zie het bovenstaande filmpje op 1:46)

Hoe het ook zij, de grote vraag is natuurlijk wat er nu precies aan de hand is. Veel wordt er gesproken over het wegzinken van de oostkust van Japan. Dát lijkt vooralsnog een erg groot verhaal, maar vreemde beelden zijn het wel.
X

 

12 gedachten over “Zinkt Japan..?

 1. Deze beelden doen me sterk denken aan disperse aarde . De samenstelling en struktuur van de grond in combinatie met een bepaalde verzadiging met water maakt dit soort grond van het ene moment op het andere tot een soort drijfzand , totaal vloeibaar .
  Kan me herinneren dat elders in Azie datzefde fenomeen ook gebouwen heeft laten omvallen .

 2. Wat ik zelf denk met betrekking tot het water is dat het een gesprongen waterleiding betreft. Stel de grond zet zich of er ontstaat een scheur met deze kracht dan is een waterleiding daar niet tegen opgewassen en zal dus scheuren. Het fenomeen dat de boel heen en weer beweegt das wel degelijk vreemd. Het lijkt erop dat het land of iig de grond waar beelden van gemaakt zijn aan het fragmenteren is. Ik denk zelf door de kracht van de platen die nog steeds niet uitgewerkt zijn.

 3. De video hier verklaart voor een deel het fenomeen maar ik weet natuurlijk niet waar alle video’s gemaakt zijn.

  De maker van de video geeft aan dat het “reclaimed land” is in Tokio-bay. Gemaakt door rotsen en en aarde te storten. Door de aardbeving is de boel dus gaan werken en het lijkt erop dat er water in de breuken is gelopen. Neem daar nog wat gesprongen waterleidingen en een gesprongen riool bij en je kan wachten tot dit water samen met de zee de boel “sloopt” net als vroeger met de zandkastelen die we op het strand bouwden.

  http://www.youtube.com/watch?v=JG4stumV9EQ&feature=related

 4. @ Linda: kun je ons er meer over vertellen Linda? En waar kan ik dat eventueel vinden? Graag, dankjewel.

  N.B.: zo ook heeft Gustav Meyerink, Tsjechisch auteur, tegen het jaar 1900 (ik meen 1889 of 1890) een profetie gedaan over die BP olieramp in Atlantische Oceaan dat vorig jaar plaatsvond en dat laten vastleggen, zo overtuigd was hij..

 5. Als je op de diverse seismologische sites kijkt dan kun je zien dat Japan dagelijks getroffen word door meerdere aardbevingen boven een gemiddelde van +/- 5.0 en hoger en dit nu al maanden lang.
  Er is al heel lang geleden voorspeld dat Japan weg zal zinken in zee.
  Zoals het er nu uitziet lijkt het er inderdaad op dat Japan losgeschud wordt van de aarde en weg zal zinken in zee.
  En inderdaad je hoort er niets en niemendal over in het gewone nieuws.

 6. Heel simpel.

  Wat gebeurt er als je een vochtige grond schudt? Juist het water komt naar boven. En dat is wat hier gebeurt, door het vele geschud door de aardbevingen komt het grondwater naar boven en begint het oppervlak enigszins te drijven. Test het maar eens met een bak modder…
  Elkaar bang maken heeft geen zin! De Japanners hebben het al zo moeilijk, help ze liever ipv deze onzin verspreiden.

 7. Denken we soms dat de aarde zoals we die gedurende ons korte leven zich voordoet altijd hetzelfde is geweest. Lees er de romeinse Plinius de Oudere maar eens op na.
  Te vinden in de boeken van Jona Lendering. Dat alles nu sneller lijkt te gaan dan vroeger is een illusie. Slechts een denkbeeld van onze verwarde geest. Er zijn gebieden waar veel veranderingen zijn en gebieden met minder. Die wisselen elkaar af. Maar omdat wij wereldwijd met elkaar communiceren, dit i.t.t., 200 jaar geleden lijkt het af te stevenen op een wereldwijde ramp.
  Slechts dat wat wij als mens toevoegen aan het geheel der “rampen” maakt het ernstig.

 8. Wooow, bizar joh!
  Ik vraag me alleen af… loopt dit water ook weer terug? Of wordt het steeds erger?
  En waarom laten ze dit in godsnaam niet gewoon op tv zien?!
  Grrrrrrrr je kan tegenwoordig ook niets meer gewoon aannemen wat je op tv ziet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.