Advertentie

Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden! (update)


 

Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden!

x

Een paar dagen vóór de 8.9 aardbeving in Japan, maar ook tijdens en ná de beving en de daarop volgende tsunami, werden er verschillende filmbeelden gemaakt van Ufo-waarnemingen boven het gebied waar later de grond zo heftig zou schudden. En niet alleen daar, maar over heel Japan werden bijzondere opnames gemaakt.

We willen je er hier een aantal tonen, en laten ons commentaar daarbij achterwege, oordeel zélf.

Vlak voor de tsunami, werd deze Ufo gespot, boven een dorpje aan de Oostkust.
X

X
Hier is het bericht van één van de mensen die het UFO-fenomeen al tijden onderzoekt, Michael Cohen. Hij is een fanatieke blogger rondom Ufo-sightings. En zijn bericht rondom de Ufo activiteiten tijdens de aardbeving in Japan op 11 Maart jl. liegen er niet om..
X

Enorme UFO-activiteiten in Japan, voorafgaand aan de aardbeving.

© 2011 – Michael Cohen
X

“Het begon met een rapportage van 3 weken geleden, toen een vloot van UFO’s werd gezien, die  over Mount Fuji in Japan trok, vóórdat de individuele punten uiteen gingen over het hele gebied. Van deze gebeurtenis werd serieus melding gemaakt, door niemand minder dat het persagentschap van de Chinese overheid op het vaste land, genaamd Xinhua. Kijk naar hun bericht hier. Westerse media weigeren echter nog steeds categorisch enige mededeling te doen over dit fenomeen, dat door tienduizenden werd waargenomen.

De, in de VS gevestigde ‘UFO-industrie’, koos er ook voor om de informatie rondom deze gebeurtenis compleet te negeren of zelfs te onderdrukken. Kennelijk was het niet belangrijk genoeg..? Deze publicatie was de enige Engelstalige die een verhaal bracht over deze gebeurtenissen.
Kort hierna, kregen wij berichten van nog meer waarnemingen in Japan, van UFO-sightings.

Het was duidelijk dat er in dit gebied iets bijzonders gebeurde, omdat deze UFO’s nog nooit zó massaal gezien warden! Al sinds een paar weken staat onze berichtgeving al in het teken van ‘Azië overspoelt door UFO-waarnemingen’.

Volgens ons gevoel is dit de gedachte die bij menige Japanner door het hoofd is gegaan: “Als deze voertuigen inderdaad van buitenaardse oorsprong zijn, wat doen ze dan hier zo massaal in Japan?”
En waarnemingen blijven gedaan worden, tot op dit moment. En nog stééds worden ze genegeerd door de Westerse media..!

We ontvingen nog maar kort geleden van een ooggetuige deze opname van deze complete UFO-vloot.
x


x

Ufo’s worden nu nog volop gespot, in de nasleep van de aardbeving, zelfs tijdens rechtstreekse TV-uitzendingen van de tsunami bijvoorbeeld. (zie hieronder zelfs een BBC-opname GJ)
Het verband tussen UFO’s en aardbevingen is al gelegd door honderden onderzoekers. Academici, zoals onder andere professor Michael Persinger van de Laurentian University in Ontario, hebben intensief artikelen geschreven over dit onderwerp. Ikzelf krijg vele e-mails van UFO-enthousiasten die me vertellen dat al de activiteiten van UFO’s vóóraf duiden op een aanstaande aardbeving. Kan het anders gewoon puur toeval zijn, dat deze massale sightings worden gedaan..?

Op het moment dat ik deze tekst maak, krijg ik te horen dat een de grote vulkanen van Indonesië, is uitgebarsten en lava spuwt, en de lokale bevolking daardoor dwingt om te evacueren. Een paar weken geleden is de eerste graancirkel in Indonesië gevonden.. (filmpje hieronder)


De vraag die nu door velen wordt gesteld is: als deze UFO’s werkelijk onder de controle staan van een buitenaardse macht, waarom waarschuwden deze wezens ons dan niet voor deze aanstaande rampen? Misschien déden ze dat wel, maar luisterden we niet..? Het wordt kortgezegd tijd dat we het verband tussen deze UFO-waarnemingen en aardbevingen serieus nemen. Als het serieus genomen wordt, dient het publiek dit ook te weten!”

* * *

Bij de volgende video’s valt de vreemde verschijningsvorm erg op, alsof een stuk papier, een vlieger met een staart of iets dergelijks, laag boven de tsunami-golf zweeft. Maar de snelheid is echter bijzonder hoog en het afgelegde pad absoluut niet recht of eenduidig. Officiële filmopname van CNN in dit geval.


x

Deze video zet het allemaal een in slow motion. Indrukwekkende beelden. UFO’s…
(met dank aan Questionmarc!)
X

Strange objects in Japan by the Earthquake HD version, March 11, 2011

Deze laatste opname van een complete UFO-vloot boven Japan, past in de plaatjes hierboven, waarbij de omstanders in bewondering uitroepen. Deze opname is echter van Maart 2010.
x


101 gedachten over “Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden! (update)

 1. Als er zoveel commotie is betreffende UFO’s en Nucleaire ladingen die onschadelijk worden gemaakt dooe laserstralen en in grijpen van buiten af, dan zou ik geheel overtuigd zijn als er door tussenkomst in gegrepen zou worden bij het voorkomen van een een meltdown effect bij die zelfde Kerncentrale.
  Mocht er dan toch wellis waar een meltdown plaats vinden onder dezelfde politieke schandaal als 9/11, dan mag deze hele duim uit de UFO verzinsel zo regelrecht de prullebak in, zo niet dan moeten we de komende dagen voolop UFO’s in het weer boven die nucleaire reactors aan het werk zien.
  Ik geef eerder de schuld aan nalatigheid en het zoveelste rariteits verhaal hoe je moet omgaan met radioactive stoffen, vooral de naschoolse inlicgtingen wat te doen bij het ontvangen van blootstelling aan deze straling, ik vergeet nooit meer de menselijke proeven die genomen zijn in Amerika bij het testen van de Atoombom, gezwegen hoeveel mensen de dood vonden, idem voor Hirosjima en Nagasaki.

  De geschiedenis der dwazen herleeft weer.

  1. Omdat ik bang ben dat Chantal anders gaat roepen dat ik te weinig reclame maak (ook voor WantToKnow in al mijn radio-uitzendingen overigens) en anders wel gaat verklappen wat een Eneco Orang-Oetan is (de reclame-vraag op de hoofdpagina hier op WTK), heb ik dit artikel maar gelinked naar mijn Facebook pagina (zodat ook de CIA mee kan lezen.

   Met daarbij de melding dat het het misschien wel een antizwaartekracht teken aan de kosmische wand is, dat deze UFOs juist nu en juist daar verschijnen (inderdaad Paul net zoals in Steven Greer’s Disclosure met dat kernwapens ontmantel verhaal, waarbij alle ballistische raketten niet meer werkten). Misschien een dat kernenergie niet echt bijdraagt aan een betere wereld?

   Ik zal daarom hier dan ook maar niet helpen herinneren dat Dr. Paul LaViolette (USA) met een speciaal seminar over UFOs en vrije energie, naar Amsterdam komt 27 maart en dat dit misschien wel kosmische timing is.

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Westerse media weigeren echter nog steeds categorisch enige mededeling te doen over dit fenomeen, dat door tienduizenden werd waargenomen.
  Als pr-kranten vult men de lege pagina’s met nieuws wat men wil of smaakt om
  de oplagen in de hoogte jagen…..

  De, in de VS gevestigde ‘UFO-industrie’, koos er ook voor om de informatie rondom deze gebeurtenis compleet te negeren of zelfs te onderdrukken. Kennelijk was het niet belangrijk genoeg..? Deze publicatie was de enige Engelstalige die een verhaal bracht over deze gebeurtenissen.
  Kort hierna, kregen wij berichten van nog meer waarnemingen in Japan, van UFO-sightings.
  Enkel als ufo’s voor de Wallstreetbeurs kaskrakers zorgt voor bepaalde geldwolven krijgen zij alle lof toegezwaait en de gouden loper uitgerold, de VSA-vastgoedbubbels, financiele crisis, grootste recessie sinds 1930 made in de VSA,
  wie verzamelde op 23 januari 2011 in Ryad zogezegde elitaire congres opgezet learn from a outher space….. gaan er belletjes rinkelen..economische geschiedenis

  Het was duidelijk dat er in dit gebied iets bijzonders gebeurde, omdat deze UFO’s nog nooit zó massaal gezien warden! Al sinds een paar weken staat onze berichtgeving al in het teken van ‘Azië overspoelt door UFO-waarnemingen’
  Wat moet men er over denken, wat zal de waarheid of de leugen zijn of worden?

  made in de vsa ufo-coverups sinds 1947 vuile was?
  H.A.A.R.P. industriële vernietiging en oorlogsvoering?

  UFO’s schakelden VSA-UK ….kerwapenarsenalen uit……

 3. AANVULLING

  Rasecht Berensiroop
  17 maart 2011 om 04:33 Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De tiende tweejaarlijkse VN-top over het Biodiversiteitsverdrag (CBD) is afgesloten met een belangrijke beslissing: de 193 lidstaten spraken af dat alle geo-engineering projecten en experimenten worden opgeschort. “Elk privaat of publiek experiment wat erop gericht is om de thermostaat van de planeet te manipuleren is in strijd met dit zorgvuldig opgestelde akkoord,” zei Silvia Riberio, Latijns-Amerikaans directrice van de ETC Group.
  Het akkoord werd bereikt tijdens de twee weken durende ontmoeting tussen onder andere 110 ministers van VROM en verplicht overheden ervoor te zorgen dat in de desbetreffende landen geen enkele activiteiten op het gebied van geo-engineering meer plaatsvinden.
  De overeenstemming borduurt voort op het verbod uit 2008 op het uitoefenen van geo-engineering activiteiten in de oceanen. Het akkoord maakte abrupt een eind aan een veelzijdigheid aan mislukte experimenten, zowel privaat als publiek, om koolstofdioxide uit de atmosfeer op te slaan in de oceanen door voedingsstoffen over het wateroppervlak te verspreiden.
  Sinds die tijd is de aandacht gericht op het blokkeren van een percentage van de zonnestraling (Solar Radiation Management) door middel van grootschalige interventies in de atmosfeer, stratosfeer en in de ruimte waardoor de temperatuur en neerslagpatronen wereldwijd zouden veranderen.
  De delegaties in Nagoya, Japan begrijpen nu de potentiële risico’s van het testen of toepassen van geo-engineering technologieën. Na vele lange nachten kwamen de aanwezigen tot een overeenstemming en aanstaande vrijdag wordt het besluit voorgelegd aan de voltallige commissie. De voorzitter van de onderhandelingen over het klimaat en biodiversiteit noemde de eindversie van het besluit een ‘zeer gevoelig compromis’.
  “Deze beslissing is een overwinning voor het gezonde verstand en is genomen als voorzorgsmaatregel,” zei ETC Group directeur Pat Mooney. Beslissingen aangaande geo-engineering kunnen niet worden gemaakt door kleine groepen wetenschappers uit een kleine groep landen die vervolgens zelf richtlijnen opstellen voor het knoeien met de Aarde. De wereld heeft nu collectief besloten dat toekomstige overwegingen met betrekking tot geo-engineering worden genomen binnen de Verenigde Naties, waar alle landen een zetel hebben.
  Belangrijkste uitkomsten zijn dat geen enkele klimaat-gerelateerde of geo-engineering activiteit de biodiversiteit op Aarde mag beïnvloeden, totdat in kaart gebracht is wat de mogelijke gevolgen zijn. Elke vorm van technologie die nadrukkelijk zonnestralen blokkeert of die op grote schaal beslag legt op de koolstofdioxide in de atmosfeer en zo de biodiversiteit mogelijk beïnvloedt zou moeten worden gezien als een vorm van geo-engineering en is derhalve relevant voor het Biodiversiteitsverdrag. Dit betekent dat al deze activiteiten bij wet verboden worden.
  In het rapport van de ETC Group worden alle geo-engineering technieken op een rijtje gezet en belicht. Naast de genoemde methoden komen de volgende aspecten aan bod: het beïnvloeden van het weer op welke manier dan ook (HAARP), kunstmatige vulkanen die reflecterende deeltjes in de atmosfeer brengen, cloud whitening en cloud seeding (chemtrails) en de connectie met het militaire industrie complex (MIC).
  Bronnen: ETCGroup / Foodfreedom.wordpress.com / Reuters.com

  Bestaan van Chemtrails nu wereldwijd officieel toegegeven!
  Wat wij en zovele actiegroepen nu al zo lang trachten duidelijk te maken is nu eindelijk toegegeven.
  Op de VN-conferentie te Nagoya is door de 193 lidstaten beslist om te stoppen met allerlei projecten en experimenten van ‘geo-engineering’, dwz het kunstmatig en opzettelijk beïnvloeden van het klimaat.
  Verklaring: men begrijpt nu (plots …) de potentiële risico’s ervan.
  Lees de artikelen op Reuters en Niburunews.
  Het fenomeen ‘chemtrails’ wordt hierbij expliciet vernoemd.
  Voor ons als Belfort-group en voor mij persoonlijk is dit heel verheugend nieuws: het afgelopen jaar werden we door vrijwel iedereen (regering, administraties, pers, wetenschappers, het gerecht, politie) geridiculiseerd als we wezen op de verdachte aanwezigheid van kunstmatige vliegtuigstrepen en het gevaar voor het leven op deze planeet. Ook het wetenschappelijk rapport Case Orange, dat we op ons internationaal symposium van 29 mei voorstelden, werd zonder veel commentaar terzijde geschoven.
  Nu is het op het hoogste niveau, officieel en wereldwijd toegegeven: men is op allerlei manieren al jaren bezig ons klimaat te manipuleren. Ook het bestaan van HAARP en de nefaste rol van dit enorm electromagnetisch wapen wordt nu toegegeven.
  We dienen echter voorzichtig en kritisch te blijven:
  De voorzitter spreekt van een ‘zeer gevoelig compromis’. We zullen dus uiterst zorgvuldig op de naleving van dit moratorium moeten letten.
  Heel deze problematiek wordt nu gecentraliseerd door de Verenigde Naties. Wie weet hoe bv. van daaruit met gemanipuleerde gegevens ons de global warming-leugen is opgedrongen, die beseft dat we nog niet echt aan de nieuwe patatjes toe zijn … !
  Maar op dit moment zijn we heel ‘opgelucht’…
  Omdat dat we terug kunnen hopen op blauwe, zuivere luchten.
  Omdat nu ontegensprekelijk bewezen is wat wij al zo lang trachten duidelijk te maken: we zijn inderdaad al jaren besproeid zijn als insecten op veldgewassen.
  Omdat bewezen is dat de waarheid – uiteindelijk – altijd naar boven komt en zegeviert!
  We hopen dat de pers aan dit ‘goed nieuws’-bericht de nodige aandacht zal willen schenken.
  Namens de Belfort-group en alle waarheidszoekers

 4. tja het zoveelste teken dat er geen ufo hier is ten goede van ons het zou me niet eens verbazen als ze de bron zijn maar goed hoe dan ook vind ik een dergelijk toekijken walgelijk van welk wezen dan ook hoe je het ook bekijkt met je kop in de wolken kom je er ook niet

  1. ‘P’, hoe klein ben jij dat je niet met je hoofd in de wolken zit…?
   Ik geloof datdie UFO’s wel wat doen hoor.. Anders hadden ze net zo goed thuis gebleven kunnen zijn geworden geworden? TOCH?

 5. De vraag die nu door velen wordt gesteld is: als deze UFO’s werkelijk onder de controle staan van een buitenaardse macht, waarom waarschuwden deze wezens ons dan niet voor deze aanstaande rampen? Misschien déden ze dat wel, maar luisterden we niet..? Het wordt kortgezegd tijd dat we het verband tussen deze UFO-waarnemingen en aardbevingen serieus nemen. Als het serieus genomen wordt, dient het publiek dit ook te weten!”

  Als je dit zelf hebt gecreerd en gekozen hebt voor deze ervaring dan is het geheel volgens eigen plan en in vrije wil gekozen.
  De buitenaardse weten van de wet op de vrije wil en respecteren deze keus volledig omdat zij weten wat deze kosmische wetten inhouden.
  Dit heet liefde en als je geen sluier zou hebben of Bewust zijn van de processen die wij als mensen nu ondergaan dan zou je het geheel beter begrijpen.

  1. Wat vind jij van Dr. Steven Greer Mirakel?

   Quote:

   ” On Wednesday, May 9th, 2001, over twenty military, intelligence, government, corporate and scientific witnesses came forward at the National Press Club in Washington, DC to establish the reality of UFOs or extraterrestrial vehicles, extraterrestrial life forms, and resulting advanced energy and propulsion technologies. The weight of this first-hand testimony, along with supporting government documentation and other evidence, will establish without any doubt the reality of these phenomena. ”

   http://www.disclosureproject.org/

 6. De Aarde wordt al millenia in de gaten gehouden, getuige de vele oude schilderijen waarop ufo’s te zien zijn. Logboeken van VOC schepen waarin Ufo’s vermeld worden, munten waarop ufo-afbeeldingen staan, etc.etc.
  Wanneer buitenaardsen ons in de gaten houden lijkt het mij niet vreemd dat zij zeker dit soort gebeurtenissen monitoren. Of er geholpen wordt daar kunnen wij alleen maar naar gissen. Ik las in channelings dat er gesteld wordt dat de straling tot een minimum beperkt wordt, gezien de slechte berichtgeving vanuit de door de Rothschildclub aangelegde centrales ( notabene op breuklijnen )zal dit niet te controleren zijn.
  Voor mij is niets onmogelijk, alles is mogelijk. Buitenaards leven staat wat mij betreft als een paal boven water. Volgens de Chinese president moet er voor het tweede deel van volgend jaar volledige disclosure plaatsvinden door de VS, doen zij dit niet dan doen de chinezen het zelf, althans, dat was daarzo op nationale TV tijdens een nieuwsuitzending.

  Ook de optie dat de zaken die wij zien van ons zelf zijn sluit ik niet uit, beide zaken kunnen naast elkaar bestaan. De duitsers waren al volop bezig met antizwaartekracht voertuigen zoals de Hanebau, de vrill, jehnseitsflugzueg etc.etc.

  Afwachten dus. Wij leven in spannende tijden.

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De videobeelden zijn zeer zwak.
  Ufo’s houden hier alles in de gaten
  zonder een vin uit te steken.
  Van wie en voor wie zouden ze hier moeten hulp bieden
  voor hun eigen zelfbehoud willen ze op de Aarde
  veilig verblijven. Maar heeelaaas, hebben ze van
  iemand van hier orders of bevelen te ontvangen

  1. Helemaal Helder Grote Beer!
   Glas Helder betoog en ik zelf zal proberen ook zo duidelijk te blijven.
   Vanaf nu ben ik een Fan van je Grote Beer!

  2. Wanneer we spreken over de Planeet van de Vrije Wil, dan is het niet de bedoeling, dat er door wezens-van-daarbuiten wordt ingegrepen. Dát is wat overal in berichtgevingen staat.

  3. @Guido

   Welke berichtgevingen bedoel je precies?

   Als er ooit een kans was voor de Galactische Federatie (of hoe je het ook wilt noemen) zou zijn om zich als ‘vrienden’ op aarde te introduceren dan was dat nu toch wel geweest.
   Wat heeft het laten gebeuren van een ramp van deze omvang in godsnaam met vrije wil te maken?

   Voor mij wordt door alle berichtgeving alleen maar steeds duidelijker dat de Galactische Federatie ook onze vijand is.

  4. Eerder 1 van vrienden en potentiële vrienden, vijanden en potentiële vijanden

   Maar ik volg je reactie niet helemaal..?

  5. Vrije wil met een break away civilization aan de Top?
   Zijn we gijzelaars hier op aarde?
   Zijn we dat altijd al geweest?
   The Good, The Bad and The Inbetween?
   Dan geef ik die Top gelijk, dan moet je met alle middelen die je ter beschikking staan zorgen dat je hier op tijd weg komt, zij zijn slim geweest en wij te suf?
   Eerst een prison planet, toen een heleboel kapingen van 26 verschillende rassen.
   Ze moesten allemaal zo nodig, je kan het netjes dna noemen.
   Disney world in Amerika is het vervolg van de rode intergalactische relax club van vroeger daar.
   Je kan hier alles maken.
   Het is hier ver weg, we zitten aan de rand van de melkweg.
   Wij waren de lastigste mensen, de Atlants zeggen sommigen, die hielden niet van de Consensus van de Federatie.
   Die hielden niet van overleg, die overleggen alleen als front voor de schijn.
   Ze hebben ze hier naar toe verbannen.
   Nu is Planet X weer terug, was goed te zien op de SOHO opnames die Mirakel gevonden heeft.
   Planet X is niet echt een planeet, te groot, 6 planeten om Planet X heen, in de Vorm van een Crucifix, daar heb je het oudste symbool van de wereld weer.
   We zitten hier in een No Fly Zone op Aarde, waar dacht je dat de VN dat idee vandaan heeft?
   Dat is de globale politiek van oudsher, de Universele politiek.
   Ze hebben ons ook nog eens met genetische ingrepen ‘Dom” gemaakt.
   Ook dat nog.
   De volgende Upgrade komt er nu aan.
   Dat moet je een beetje mooi brengen, mooi inpakken, ronkend taal gebruik, noem het een Verbetering.
   Ga de software van Bill maar testen de afgelopen 25 jaar.
   Elke opvolgende versie werd beroerder.
   Behalve Windows NT; dat was helemaal niet voor het publiek bedoeld, daar kon je een auto voor kopen indertijd.
   Sinds Windows 2000, wat eigenlijk Windows NT is maar dan gebruikersvriendelijker, sinds Win 2000 is het slechter en slechter geworden, instabiel en plomp en vol met processor kracht vretende rotzooi.
   Ik ben bang dat we voor Mensen 5.0 iets vergelijkbaars gaan krijgen.
   Dat moet verkocht worden.
   De “Goden” komen ons weer helpen.
   Nou dan weet je het wel.

   Maar goed natuuurlijk hou ik de mogelijkheid open dat Ik er nu helemaal naast zit, dat het lang zo ZWart / Wit niet is.
   Ik wil bij blijven leren, misschien zie ik het over een tijdje weer anders.

  6. Weetje Hyper wat nu zo leuk is, als ik iets post hier wordt het zogenaamd over het hoofd gezien, 2 tellen later wordt de post opnieuw geplaats en dan is die andere zo HAHAHA geweldig over die SOHO opnames, zie linkje van mij op 17 maart 2011 om 12:11
   http://www.wanttoknow.nl/overige/meest-krachtige-aardbeving-ooit-in-japan/

   Weet je zulke zaakjes zijn een beetje kinderachtig te noemen, bij deze neem ik me besluit maar eens te vertrekken van hier en voorgoed, heb een ander plekkie gevonden waar ik wel een stukje beter karma kan weg posten.

   Sop en kook maar lekker weg in jullie on-off-topic feestje hier, hopelijk zal Guido jullie nog wel ff bezig houden, ik zwaai bij deze voorgoed af, tis gewoon een pruttelsudderclubje aan het worden op een laagpitje.

   @ Guido was een waar genoegen vriend, heb vollop genoten van je site en al je artikels maar ook van al je werk in de voor en achtergrond, we hebben heel wat afgelachen met veel mensen achter de schermen, heb je bekend gemaakt bij velen die je werk enorm waarderen, mijn resources gaan we op een andere plek neer droppen waar we toch meer doel gericht feiten achter het nieuws kunnen weg stoppen.

   Dat is het gene wat ik toch het meeste mis en dat is weer me drijfveer op dit moment, er gaat nog zo veel leuks dit jaar gebeuren.

   Gegroet ouwe Reus… sorry voor wat Bokma vlekken die we hebben achtergelaten……

  7. Paul
   Bij de buren is het gras altijd groener…..
   Nou dit sudderclubjeslid gaat echt niet tegen je zeggen of je aub wilt blijven.
   Even ’s nachts een berichtje typen en voor al iedereen zichzelf schuldig laten voelen,want Paul is het slachtoffer van het sudderclubje.Het wijzende vingertje, Paul! Iedereen heeft het gedaan en Paul is de wijze man met het netwerk die Guido nodig heeft.Als jij weet dat Guido jou nodig heeft,zet je je grote ego opzij en blijf je belangeloos hier.Dat is 5D Paul! Dan maakt het niet uit of jouw naam onderof boven een link staat,dan gaat het om het gezamenlijke doel.

   Ik ben geen pleaser (meer) Paul,daarom heb je zo’n moeite met mij.Ik zie je struggle om waardering maar dat is helemaal niet nodig.Als je gewoon Paul bent is het al goed.Je kunt pas een strijder zijn als je jezelf geen slachtoffer meer voelt.

  8. Tja, het waren reptiliaanse kanibalen die maagden offerden en baasje wilden spelen over ons, slavenmensen: Moet ik nu blij zijn? Offfff mag ik hopen dat ze zich na 3500 jaar toch een beetje ontwikkeld hebben. Volgens mij kunnen ze een uitmuntent voorbeeld nemen aan ons, en hebben wij ze misschien wel een hoop te leren. Zo over slachtofferrol gesproken, daar reken ik nu even mee af:

   http://www.stormfront.org/forum/t520043/

  9. dat doen ze Nu nog steeds in de Elite kelders.
   ik weet hoe ze dat doen.
   word helemaal misselijk nu.
   ze zeggen dat ik dat moet ‘loslaten’.
   kan het niet lossen

  10. Annunaki Planet X Morbide Doods Cultus Muziek
   De Aasgieren, The Vulturites zijn onze “handlers” hier op aarde.
   Ik weet hoe ze slaven programmeren, word weer helemaal beroerd nu…
   Alles maken ze kapot wat gevoelig en ontvankelijk isz.
   De rest die overblijft zijn afgestompte zuipende klaplopers zonder een restje gevoel.

   Thin Lizzy – Angel Of Death
   http://www.youtube.com/watch?v=IxjRpr0xW0U

  11. Dat lijkt me zeer ingewikkeld Hyper alert, dat je die informatie niet kwijt kunt. bedoel je zoiets als Denver a. in combinatie met hun pine appele stoornis?

  12. Haaah lachen Mirakel ik hoor nou ineens dat er een Rode en een Blauwe planeet X bestaat!
   Dubbel cross XX.
   De blauwe pil en de rode pil.
   Het moet niet gekker worden.
   The Red Kachina & The Blew Kachina.
   Jah die ‘Informatie’; geblokkeerde trauma energie die ergens in mij vast zit dat gaat nog wel eens los komen.
   Ben er mij inmiddels aardig bewust van en dat is al heel wat.
   Niet alles tegelijk.
   Ik zou het nog gaan missen als ik het niet meer heb, dat is het verraad, alles went zelfs ellende, dat weet de Elite ook, dusz ‘Vrijwilligheid’ is heeeeeeeel betrekkelijk, je kunt de meeste mensen bijna alles laten doen, jah ik zal wel een probleem geval voor die slechterikjes blijven want vaak ga ik net niet All The way mee in hun programmaties.
   DAt Soho filmpjes over Planet X, sjaah zou echt kunnen wezen, zeker weten doe ik het niet, zou me niks verbazen als het wel echt is.

   Zie ginds komt de stoomboot ik zie hem al staan, komen die Annunaki weer aankakken, moeten we weer een nieuwe godsdienst aanleren, het houdt nooit op met die gasten, ze zien het hier als een red light district, Amsterdamned & Thailand & Bangkok en de hele wereld is voor hun, Bangkok de naam zegt het al, stond vandaag ook in de Telegraaf een artikel over hoe ze daar met Nederlanders om gaan die hun paspoort en geld kwijt zijn, dan is de Nederlandse ambassade ineens ook niet meer thuis, 80 man op 20 vierkante meter, en een hok verder 150 vrouwen plus kinderen, verschrikkelijke omstandigheden in 2011.
   Jah we moeten wel positief blijven Mirakel anders wordt het ook niks, doe ik soms ook wel, positief zijn en zo…

   Red Kachina Hopi Prophecy, Pole Shift, Sept, 26, 2011
   http://www.youtube.com/watch?v=-AmvqIhgGec

  13. O sh”#$t ik heb ineens het liedje van de petchopboys go west weer voor de geest, de rode en de blauwe kleur. Vallen hier ineens een heleboel puzzelstukjes op zijn paars, ik bedoel plaats of niet…..oooooo waar zijn de witte pillen…..En ik probeer maar positief te blijven “#$%.

  14. dus, conclusie naar aanleiding van jouw filmpje, jomanda zit er een halve maand naast misschien? 26 september…???? De Russen bouwen toch niets voor niets bunkers met tennisbanen en winkelcentra?

 8. Ik ben geen debunker, laat ik dat voorop stellen.
  In het derde filmpje is de “witte Ufo” geen ufo maar een witte helikopter.
  De HD video heb ik in bezit en daar is heel duidelijk de draaiïng van de wieken te zien.
  Het schokkerige witte strepen trekkende object is het gevolg van slechte kwaliteit van het filmpje.
  Lees lage resolutie.

 9. Ik ga geheel of topic ben ik bang… dus sorry Guido, maar kan het ff niet helpen.
  Ben een beetje geschrokken en ik weet dat angst nu niet helemaal iets positiefs is. Maaarrrrr hier ben ik dus helemaaaaaaaal niet blij van geworden.
  Volgens de nos is; Operatie Odyssey Dawn zojuist begonnen.

  Iets zegt mij dat dit helemaal niet goed gaat komen… vandaag is het de 19e maart, volle maan. Ondertussen weet ik dat deze gasten hun agenda aanpassen aan de maanstanden. Dawn of a New Day, hoe opzichtig kunnen ze het wel niet brengen???
  Als je een vredesmissie (pfff) start dan noem je die toch gewoon Operation flowerpower ofzo???

  Trouwens Odyssey als in a Space Odyssey ??
  Over subliminals gestroken. Het druipt ervanaf…

  1. Apart Dawn dat ik vanavond Andersz dan Anders heb gekeken naar een Vreemde RODE opkomende Volle Maan.
   Op deze manier had ik nog nooit naar de maan gekeken.
   Moest vanavond toen het donker werd en de Volle Maan op kwam met die enorme RODE gloed wel denken aan Super Moon, dat de Maan dichtbij staat, dichter bij kan niet.
   Ik hoorde m’n zus en pa nog voor die rot teevee smoezen van gelukkig dat de VN gaat ingrijpen.
   Dat ik geen zin heb in Linda de Mol kijken.
   M’n moe zei hou op met dat gezeur, aan het eind van de dag willen we alleen simpele dingen.
   Ik zeg jah ma dat is precies wat de social engineers voor elkaar gekregen hebben.
   Dat het niemand nog een biet interesseert dat wereld toneel.
   Dat hebben ze toch knap voor elkaar gekregen.
   Met je sterretje op het ijs, dat is het enige belangrijke nog.
   Heb ze in 3 zinnen uitgelegd dat de hele wereld al bijna bezet is door de VN.
   Of ze dat niet opmerkelijk vreemd vinden.
   M’n zus vind dat ik onzin praat, zooooh vermoeiend, snap ik wel.
   M’n pa schudde zachtjes jah met zo’n bedenkelijke in zoomende blik in z’n ogen, dan weet ik dat hij het voor mogelijk houdt dat ik geen onzin praat.
   Ik had er nog bij vermeld dat de VN drie dingen wil.
   Een nieuwe WEreld Godsdienst; New Age.
   Een nieuwe Wereld Munt; SDR’s
   Een nieuwe WEreld REgering, en chippies natuurlijk niet alleen voor de beesten.

   Noir désir – L’enfant Roi
   http://www.youtube.com/watch?v=vd6KtBDn96s

  2. Ik heb die film ook nooit gezien Dawn, nu wel die trailer. Deze alleen al zit inderdaad stampvol symboliek. So hidden in plain site, so obvious that you don’t see it, or pay any attention to it, it doesn’t even cross your mind. Erg hé dat we zo verlamd zijn geraakt door de overkill aan beelden. We zien niet meer wat er is en weten niet meer te duiden wat we zien. Ja en die gekozen naam voor het militair ingrijpen ook zoiets, wie heeft daar bedenkingen bij? Bij wie doet zo’n gekozen naam alarmbellen rinkelen die mensen uit hun slaap haalt? Niet bij mij. Gelukkig heb jij me weer even bij de les gebracht, was blijkbaar ook even ingedommeld.
   Ja en dan Japan, die vlag, die rode zon in die vlag. Japan ‘het land van de rijzende zon’ nu dit beschouwend tegen de huidige gebeurtenissen! Het Japanse woord voor Japan is Nihon. Ni betekent zon en hon betekent oorsprong…pfff…misschien, ik weet het ook niet hoor…

  3. @Hyperalert
   Soms is het inderdaad om moe van te worden. Zojuist ook weer een blik gekregen nadat ik weer iets teveel had losgelaten tegen een blauwpilslikker; ‘ik zie overal wel wat in.’ Dat is het grote nadeel, je komt tever af te staan van diegene die er geen reet van begrijpen of het niet eens willen. Meestal haal ik dan maar mijn schouders op, maar het lachen vergaat ze de laatste tijd wel steeds vaker. Komen ze bij je;’ goh je had toch wel gelijk met dat mexicaansegriepverhaal.’ Daar wil ik dan eigenlijk niet eens meer op reageren. Hoevaak moet je iets herhalen om duidelijk over te komen? Hoevaak moet je laten blijken dat syntetische middeltjes geen voedsel kunnen zijn, dat fluoride gif is en dat we leven in een gigantische geregisseerde fabriek?

   Ondanks de hoeveelheid informatie die beschikbaar is is het schrikbarend hoe weinig mensen de moeite nemen uit hun hypnotische conditie wakker te worden. Het brood en spelen is nog steeds belangrijker; Linda gaat voor. Want o-o-o- wat zouden we dat vierkante hypnose ding anders missen.

   Dat wisten die fabrikanten maar al te goed;
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M135&ss=P1160&l=NL
   Het lijkt soms een hopeloze zaak mensen uit ‘de zombie’ staat te halen. Tot nu toe heb ik maar weinig succes. Het enige resultaat is dat ook ik steeds verder weg sta van mijn familie. Ze vinden mij denk ik een extremist omdat ik geen t.v. kijk (en er dus niet over mee kan praten). Omdat ik het niet eens ben met hun politieke mening. Omdat ik tegen vaccinatie ben en andere medische toestanden.
   Sja, dan ben ik maar de wereldvreemde extremist voor mijn familie. Dus ik ken het probleem dat je hier aangeeft. Ben bang dat ze pas uit hun droom komen als het te laat is.

  4. @wattenstaafje
   Inderdaad is het ernstig hoezeer ze ons weten te bewerken. Geloof mij als ik zeg dat alles een reden heeft. Ze kiezen nooit zomaar iets uit. Laat mij maar als een para overkomen maar ik zeg je dit; de waarheid is soms vreemder dan fictie.

   De maker van a space odyssy is Kubick. Het was voor die tijd een moderne film, het maakte veel indruk. Dit slaan mensen op in hun onderbewuste brein en vergeten het geheel, Totdat er een woord, kleur, geur van herkennig ergens vandaan komt. Dat ken je vast wel een korte vlaag van herkenning door een geur ofzo… Echter de symbolen erachter zorgen ervoor dat je zaken als normaal zult zien en niet meer herkent als een ‘afwijking’

   Jij hebt die film nog nooit gezien en ziet nu voor het eerst de trailer (net als ik). Het valt je meteen op dat het vol zit met illuminati zooi. Overduidelijk!! Maar dat wist men toen allemaal niet. De mensen hebben het als een spons geabsorbeerd.
   Ze zullen nu de piramide als iets heel normaals beschouwen en accepteren; het ‘alles is nomaal’ Of zoals je het zelf zegt; ’to hide it in the open!’

   Stanley Kubick, de maker ervan heeft nog een leuke film uitgegeven; ‘Eye’s wide shut.’ Toevallig is hij tijdens deze film overleden. Drie keer raden over wie deze film ging. Dit is wat er mis is in de wereld, eye’s wide shut.

  5. Heel herkenbaar Dawn! Je bent niet de enige en ik zal aan je denken maar dat deed ik al een tijdje hoor..
   Mijn evergreen droom is een stuk of wat vrouwen die het wel met elkaar kunnen vinden, net als die ouwe kunstenaar uit den Ilp van vroeger, en dat ik dan de hele week ongeremd artistiekerig kan doen en ben toch niet alleen, zo iets, wie weet, maar eerst moeten we de barre tijden die komen zien te overleven; de aapmensen uit deel 1 kruipen knus tegen elkaar aan s’nachts in een donkere grot, om de koude te trotseren, wat een paniek zooi in de oertijd, achter elke steen kan zich een roof dier schuil houden, onze tijd is niet anders in wezen, echter de mensen zitten in hypnose achter hun kwel buis vastgeroest, de hele dag klagen ze dat ze te weinig tijd hebben, ik snap wel waarom, ik hou het wel eens op de klok bij, hoeveel uren ze aan het linda de mollen zijn, hoeveel nuttige leuke verheffende opladende dingen had je niet in die tijd kunnen doen?!

   Eerst even apenkooien in deel 1; ‘The Dawn of Man’
   De eerste mooie Rode landschaps beelden in de eerste minuten doen mij eerder aan Mars denken dan aan de planeet Aarde.
   Alerte Apen slapen niet s’nachts.
   Ineens uit het niets staat er een kunstmatige perfect rechthoekige monoliet tussen de Apen.
   De apen zijn er bang voor, durven het nauwelijks aan te raken, waar komt dat rare ding vandaan?

   2001 A Space Odyssey – Part 1/13
   http://www.youtube.com/watch?v=2DXMVG8fo3g

   Quote:

   ” I am very intrigued by artists who convey a message concealed in a plot, film or painting. One work that has caught my attention is Kubrick’s “2001” and I think it is very relevant to the “Secret Rulers of the World” debate. Kubrick was very interested in secret societies, as his last film, “Eyes Wide Shut”, illustrated. Kubrick has never given an explanation for 2001 and neither has Arthur C. Clarke, who cooperated with Kubrick on the script. Is it possible that Kubrick designed the film so that it could be understood at some point in the future, possibly 2001? This is my interpretation of the film, garnered from reading various interpretations, mixed with some of my own: ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/space_odyssey.htm

  6. Laat ik het zo zeggen, alle beelden en geluiden die je opdoet uit media of dit nu de reguliere media is of de alternatieve, ze beheersen en vergallen meer je leven dan welk voedsel je ook maar tot je neemt. Je wordt toch vanzelf ziek van al die narigheid, kan ik nog wel drie dagen naar de Mc Donald’s, mezelf volproppen, om ditzelfde gevoel te krijgen. Het ene moment is het bijna meltdown, het andere moment lijkt alles weer hoopvol goed te komen. Loslaten van beelden en info wordt langzamerhand belangrijker dan het tot je nemen. Pieker maar niet, het komt toch anders…

  7. Jah Dr. Watt, die bokken sterren van Hillary staan verkeerd om op z’n kop daar op die banner (een banner is geen flag!), Amerika is geen land maar een Corporatie, vandaar een banner, moet opzet geweest zijn die bokken sterren daar op dat congres, kan bijna niet anders, zo’n pentagram moet je niet met de horens naar boven zetten, die moet met 2 menselijke benen op de grond blijven staan anders is het goed mis. Die bok is het symbool van een bepaalde stam die er nogal onfrisse rituelen op na hield, ik zal je de details besparen… De bok werd niet gemolken, laat ik het daar op houden.

  8. De waarheid achter ‘Eye’s Wide Shut’ dat is mijn All Times Trauma Dawn.
   Het gaat tot op de dag van vandaag door.
   Slaven zijn er niet alleen om te werken…
   Dissociatie, ik weet hoe dat er uit kan zien, mensen kijken daar en masse voor hun “plezier” naar, dat weet ik, stelletje huichelaars, merendeel cda’ers.
   Ze hebben geen idee waar ze naar kijken.
   Ze hebben geen idee wat er verder nog achter schuil gaat.
   Ze weten ook niet meer hoe een gezond menselijk gedrag er uit ziet.
   Lichamelijke en Psychische ziekte is de norm, Lady GaGa werk in uitvoering, en natuurlijk de “top” modellen, Ziekte en ziekheid is het Nieuwe mode beeld, ziek gedrag is de Nieuwe Norm.
   Ik ga niet verder in details treden, lijkt me niet verstandig en handig, ook niet nodig, alhoewel, de mensen zouden het moeten weten, ziek makend inderdaad Martijn…

   ‘Ze’, de Elite producenten hebben het zo handig voor elkaar, dat hele volksstammen zijn er Nu mee bezig, maar als ik nu een linkje zou geven dan Hang ik Helemaal Compleet, Boodschappers worden niet erg gewaardeerd weet je…. Hypocrieten, ik doe wel gek maar ben nog net niet helemaal gek.

  9. Of de duvel er mee speelt.
   Nadat er in apen land Deel 2 ineens een rechthoekige monoliet uit de hemel is komen vallen leren de apen ineens ‘Ziek’ gedrag.
   Luid schreeuwen en wilde gebaren maken om emoties en sociale dreiging te tonen is ineens niet voldoende meer.
   Je moet elkaar Volledig Kapot maken, liefst doder dan dood.
   Je moet elkaar ‘Uit’ kunnen zetten met een druk op de knop van de joystick, met de knuppel het licht uit iemands knar slaan, daar is die Chip voor straks.
   1 keer molesteren met een houten knuppel is niet genoeg meer.
   UItgeschakeld is nog niet dood genoeg.
   Dat is de Zieke mentaliteit die kennelijk is nedergedaald samen met die rechthoekige monoliet
   Laat ik uit mijn eigen emoties afleiden dat ook ik niet oorspronkelijk kom van deze gemolesteerde genetisch gemodificeerde apen gevangenis planeet.
   Bij ‘ons’ kwam dit niet eens in je op, de gedachte bestond niet eens laat staan het fysieke gedrag.
   Je hebt het recht niet al denk je inmiddels van wel, iedereen is straks politie agent, het individu is er om kapot geslagen te worden als het zo uitkomt, de massa wordt gestuurd door de king bee (wannabee).

   2001 A Space Odyssey – Part 2/13
   http://www.youtube.com/watch?v=GVMPlIQAz5E

  10. Bedankt Dawn voor de TV link, hier een passage die ik wel treffend vind en zeer herkenbaar in het dagelijkse leven, een gemiddelde attentie spanne van meer dan 5 seconden is zeker weten zeldzaam geworden.

   Quote:

   ” Informatie afkomstig van de TV omzeilt onze logische, kritische denkzeef en gaat direct naar die onderbewuste delen van de geest geassocieerd met een meer emotionele reactie. TV appelleert meer aan de emoties dan de geest en wie van ons neemt nog deel aan een levendig, goed geïnformeerd debat? Maar zeer weinigen. De gebruikelijke reactie op grote vraagstukken is meestal een emotioneel antwoord om daarna snel van onderwerp te veranderen. TV kijken is een somatische ervaring en dat betekent ‘van het lichaam, niet van de geest’. Ik denk aan ‘Brave New World’ van Huxley waar de drug, soma, werd gebruikt om te ontsnappen aan onverkwikkelijke, intellectuele levensproblemen.

   Psycholoog Thomas Mulholland ontdekte dat na slechts 30 seconden televisie kijken de hersenen alfagolven beginnen te produceren, hetgeen wijst op lethargische (bijna comateuze) activiteit. ”

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M135&ss=P1160&l=NL

   Wij denken misschien dat het volgende clipje overdreven is maar dat is het niet, de vocabulaire is inmiddels geslonken tot hooguit 5 woorden, je l*lt man en dat dan maal 100 en dat is het dan wel zo’n geanimeerd gesprekje… “Jonguh Jonguh laat me die sh*t vertellen dan, okay dan”

   The Opposites
   http://www.youtube.com/watch?v=PN6CYkQeIEs

  11. Ach, steeds meer mensen stappen uit het gemaakte leventje en maken er hun eigen feestje van met heel veel aanhang en anders maar niet, lekker rustig. Beetje doen hier en daar of je nog meedoet met het malle zootje maar ondertussen gewoon jezelf zijn, zo leip als een deur voor een ander maar oh zo fijn voor je zelf. Ach, achter het scherm zijn we allen één.

   Steppin’ out, ja deze gasten konden er 45 jaar geleden al wat van:
   http://www.youtube.com/watch?v=dOWVg0AoHWE&feature=related

   Als ik mee ga met de idioten om me heen kom ik al gauw uit op Welcome to the Jungle:
   http://www.youtube.com/watch?v=FUgu2URDXbY

  12. In deel 4 vertelt Dr. Floyd aan z’n team dat er een baanbrekende wetenschappelijk ontdekking is gedaan.
   Deze historisch belangrijkste wetenschappelijke ontdekking Ooit mag niet met het publiek mag worden gedeeld.
   In plaats daar van krijgt het publiek krijgt alleen een gefabriceerde gefantaseerde cover story over een gefingeerde EPIDEMIE.
   Het publiek moet eerst langdurig opnieuw geherconditioneerd worden anders kunnen ze de Nieuwe Waarheid die voort vloeit uit de nieuwste ontdekking PsychoSociaal niet aan…
   Volgens Dr. Floyd is dit de optiek van ‘The Council’.
   Collega Bill vraagt aan Dr. Floyd hoe lang het publiek moet worden voorgelogen.
   Dr. Floyd zegt dat dat aan ‘The Council’ ligt, zo lang ‘The Council’ dat nodig vindt.
   Verder moet iedere wetenschappelijke collega die inmiddels enige kennis heeft over deze wereld schokkende ontdekking een zwijg contract ondertekenen.

   2001 A Space Odyssey (Part 4-13)
   http://www.youtube.com/watch?v=K2tGbsQkIc0

  1. Goede post, die kon ik niet meer vinden! Dus toch een IFO (Identified flying object 🙂 )

   Ben benieuwd of er ook HD materiaal is van de beelden van die UFO die voor de kust door de tsunami lijkt te schieten.

 10. @iedereen Wat een goeie observatie van degene die dat zag, bravo!
  Wij, mensen, leren veel door te observeren. Dat is ook waardoor we een nieuwe soort, stam of volk leren kennen.

  Als je het op één na laatste filmpje bekijkt in slow motion en je concentreert je -vanuit je gevoel- dan lijkt het net een soort diertje. Een wezentje, die bij de puntjes langsgaat om te kijken of er nog mensen inzitten (om dag te zeggen of ze te redden?)

  Of een wezentje dat de zielen ophaalt. Ervoor zorgdraagt. Het gaat van auto naar auto naar huis naar auto… Soms lijkt ‘ie wat langer werk te hebben, bij een groter gebouw of zo, een kantoor of fabriek. Ook een paar mensen? op het land? en dan weer zie je ‘m even stoppen, als een soort ademhalen, in-en-uit ademen of afremmen. En dan weer door naar het volgende object. In sommige objecten zitten geen mensen, zoals geparkeerde auto’s, boten die vastlagen, etc. Als er alleen water onder zit, dan schiet het even lekker door, als een glimwormpje uit een computerspelletje dat alle puntjes langsgaat om de … mee te nemen. Want dat is de opdracht.

  Je moet wel een paar keer kijken voordat je dingen of vormen gaat onderscheiden, en bij voorkeur ’s nachts (dan werkt je nacht-inzicht-bewustzijn beter) en relaxed – en in je eigen tijd en ruimte…
  In de 41e seconde zie je opeens een licht opdoemen, als vanuit het water. Als je het precieze punt hebt gezien en dan 2 seconden terugzet, dan zie je het wel…

  @Dawn Daar heb ik 24 jaar geleden een stuk van gezien. Ik herinnerde me die film #SpaceOdessy als saai, oninteressant en zonder iets van waarheidsgetrouwheid of opwinding te voelen, maar nu valt me op, dat al het leven buiten de planeet een of andere machine is. Er is geen andere planeet, ster of wezen te zien in die trailor; geen levend iets, alleen allerlei soorten machines. Waarom bedenken wij dat zo? Omdat wij mensen zijn en machines maken, dus alles wat wij niet snappen, moet wel een (al dan niet ingewikkelde) machine zijn? Alle vreemde dingen of dingen die wij het etiketje “ufo” oftewel “een vliegend object dat we niet kunnen benoemen” hebben opgeplakt, zijn “dingen”? Alleen op de aarde zijn allerlei soorten levende wezens? In dat enorme universum met al die melkwegen en sterren is er alleen leven op de aarde? En alle andere wezens zijn machines? Ja ja… 😉

  1. Net zoals er veel soorten wezens op de aarde zijn met elk een eigen taak en rol, zo kunnen er in andere bewustzijnslagen ook wezens zijn met een bepaalde taak of die een bepaalde rol hebben. Als ik u was, zou ik niet zomaar in de angst gaan zitten, want dat komt meestal door burengerucht, slechte films of onwetendheid…

  2. @Marjon
   Soms vallen dingen later op een plaats samen. Films die je vroeger zonder kennis bekeek bekijk je anders als je ineens de symboliek erachter begrijpt. Afgelopen jaren ben ik mezelf gaan ‘opleiden’. Omdat iets niet goed voelde zoals het ons allemaal geleerd is. Gelukkig kan ik mij deze luxe permiteren, besef best dat velen minder tijd hebben. Wat ik heb gevonden is een soort Alice in Wonderland effect.
   Dat kan ik je niet uitleggen omdat je als het ware steeds losser komt van de gangbare norm. In het kort komt het erop neem dat heel veel anders is dan het lijkt. Wij leven hier in een schijndemocratie met schijnvrijheden, ik noem het de fabriek. De medische zorg maakt je ziek, eten is geen voedsel, goede doelen zijn goed fout en alles gaat maar om 1 ding -> controle. Absoluute controle op het product. En wat is het product?? Drie keer raden maar het mag belasting betalen.

   Films zijn er om ons te conditioneren, de schijwerkelijkheid te laten accepteren totwat men wil dat je gelooft. Diegene die niet wakker zijn zullen bij dit lezen opstandig worden. Diegene die oprecht uit hun trancetoestand zijn herkennen dit.
   Het is vooral jezelf voor de gek houden dat alles helemaal oke is.

   Waarom ik dit neerschrijf? Omdat het belangrijk is te beseffen vanuit welk perspectief je de zaken bekijkt. Wie heeft waar belang bij? ‘Follow the money’.

   Ik ben niet tegen ufo’s maar er is iets dat gewoon niet goed voelt. Er zijn inderdaad meer vormen dan de menselijke vorm. Genoeg filmpjes te vinden met mensen met rare ogen, iets met reptilianen. Maar dit zijn geen buitenaardse, zij zijn er namelijk al heel erg lang. Wij kunnen dan spreken over aardbewoners. Mijn idee is dat deze groep energetisch verbonden zijn met ons. Ze voedden zich met onze emotie, vooral negatieve. Daarin de verklaring voor al het leed. Echter blijf ik erbij dat wij binnenkort te maken krijgen met een nep aanval. Omdat deze groep ons met moeite onder controle kan blijven houden. Pre-conditionering tot acceptatie is al langer aan de gang. De meesten zullen van niets weten. De technologie is echter ver vooruit, verder dan dat je je kunt voorstellen. Haarp is bijvoorbeeld een van die dingen die kunnen bijdragen tot special effects. In combinatie met Bleu beam, Tesla’s energie etc.

   Zou zeggen als je wilt weten wat er echt speelt ga dan op onderzoek uit en blijf vooral altijd vragen stellen –

   (O enne, al die andere planeten en universa, zijn dat misschien niet wij in een andere tijd/omgeving?? In dat geval zijn wij zelf de Aliens? 😉 )

  3. @Dawn

   “Dat heel veel anders is dan het lijkt”
   dit wordt perfect omschreven in het zesde boek van de Anastasia-reeks ‘Het Familieboek’. Precies zoals jij het schrijft.

   Ook frappant dat je het hebt over het Alice in Wonderland effect, ik loop hier al de hele week mee in m’n hoofd.

  4. @wattenstaafie
   Wat bedoel je daarmee? Met welke link heb je Alice verbonden of ben je dat kwijt?
   Alice staat voor mij synoniem aan gezichtsbedrog. Alice leek zich in de gewone wereld te begeven totdat ze door een ‘vortexhole’ ging. Daarachter lag ook een gewone werkelijkheid alleen erg ongewoon voor Alice. Vanuit dat perspectief was het een vreemd verhaal.

   Veel dingen zijn hier anders dan dat wij denken. Je ben bv alleen ‘wakker’ als er een stofje actief wordt in je hersenen. Zonder dat stofje raak je in coma. De term ‘wakker zijn’ moeten wij daarom wat mij betreft hoognodig herzien.

  5. @Dawn

   Wat ik bedoel heb je zelf in je reactie al prachtig beschreven en ik kwam dit allemaal tegen in het boek van Anastasia; onze conditionering, het gezichtsbedrog, de verdraaide voorstelling van de geschiedenis, onze ingeslapen samenleving, de trancetoestand waarin de mensheid verkeert. De schijndemocratie met schijnvrijheden, de medische zorg die je ziek maakt, het eten van dood voedsel, dat alles maar draait om 1 ding, om controle, en wie heeft waar belang bij? Het feit dat we onszelf allemaal voor de gek houden, dat we alles maar accepteren. Werken tot je niet meer kan, dat we accepteren dat we loonslaven zijn van een maatschappij die we helemaal niet willen. Wetenschap die trots is op zijn illusies. ‘Raketten in de ruimte voor het welzijn van de mens’ Voor het welzijn? ‘Bommen die ontploffen om ons te beschermen’ Zijn ze er écht om ons te beschermen? ‘Kijk de medische wetenschap heeft Uw leven gered’ Maar het leven tot dat moment werd van minuut tot minuut vernietigd door de manier van leven’
   Dit staat allemaal te lezen in het zesde boek van Anastasia en dit lezende deed het mij denken aan een Alice in Wonderland wereld, een wereld waarin als je wakker wordt, niets is wat het lijkt.

  6. @Wattenstaafie
   Dat boek ken ik niet maar echte waarheid herken je gewoon.
   Daar heeft niemand een studie voor nodig.
   Eenmaal echt wakker waan je je inderdaad vaak als Alice. Echter was ze pure onschuld voor het voorval en erna niet meer. Net zoiets als de appel & slang enzo;
   weg onschuld – ‘welcome to the real world’, waar niets is wat het lijkt…
   Begrijp dat velen graag in de schemer blijven.

  7. Ik plaats ook nog maar even de tekst omdat het wel heel snel gaat in de clip:

   The Wayseer Manifesto lyrics
   ATTENTION: All you rule-breakers, you misfits and troublemakers – all you free spirits and pioneers – all you visionaries and non-conformists …

   Everything that the establishment has told you is wrong with you- is more likely what’s right with you.

   You see things others don’t. You are hardwired to change the world. Unlike 9 out of 10 people – your mind is irrepressable – and this threatens authority. You were born to be a revolutionary.

   You can’t stand rules because in your heart you know there’s a better way.

   You have strengths dangerous to the establishment – and it wants them eliminated, So your whole life you’ve been told your strengths were weaknesses – Now I’m telling you otherwise.

   Your impulsivity is a gift – impulses are your key to the miraculous,

   Your distractibility – is an artifact of your inspired creativity,

   Your mood swings – reflect the natural pulse of life, they give you unstoppable energy when you’re high and deep soulful insight when you’re low,

   Been diagnosed with a “disorder”? That’s society’s latest way to deny it’s own illness by pointing the finger at you. Your addictive personality is just a symptom of your vast underused capacity for heroic, creative expression and spiritual connection. your utter lack of repression, your wide eyed idealism, your unmitigated open mind – didn’t anyone ever tell you?! these are the traits shared by the greatest pioneers and visionaries and innovators, revolutionaries, procrastinators and drama queens, activists on the social scene, space cadets and mavericks, philosophers and derelicts, business suits flying fighter jets, football stars and sex addicts, celebrities with ADD, alcoholics who seek novelty, first responders – prophets and saints, mystics and change agents.

   We are – all – the same – you know
   ‘cuz we’re all affected by the way –
   We are – all – the same – you know
   ‘cuz we’re all attracted to the flame –

   You know in your heart that there’s a natural order to life, something more sovereign than any man-made rules or laws could ever express.

   This natural order is called “the Way.”

   The Way is the eternal substrate of the cosmos. It guides the very current of time and space. The Way is known by some as the Will of God, Divine Providence, the Holy Spirit, the implicate order, the Tao, reverse-entropy, life-force, but for now we’ll simply call it “the Way.” The Way is reflected in you as the source of your inspiration, the source of your passions, your wisdom, your enthusiasm, your intuition, your spiritual fire – love. The Way takes the chaos out of the Universe and breathes life into it by reflecting divine order. The Way, when experienced by the mind, is genius, when perceived through the eyes is beauty, when felt with the senses is grace, when allowed into the heart … is love.

   Most people cannot sense the Way directly. … But then there are the Wayseers. The keepers of the flame. Wayseers have an unexplainable knack for just knowing the Way. They sense it in their very being. They can’t tell you why or how they arrived at the right answer. They just know it in their core. They can’t show their work. So don’t ask. Their minds simply resonate with the Way. When the Way is present, so are they.

   While others are blind to it, and society begs you to ignore it, “the Way” stirs you inside. Neurological repression blocks most people’s awareness of the Way – censoring all thoughts and impulses from the unconscious is their prefrontal cortex – the gestapo of the brain – nothing which violates its socialized programming even gets through; but your mind is different. your mind has been cracked wide open to the Way – by some miraculous genetic trait, some psychotropic chemical or maybe even by the will of your very soul, your brain’s reward pathways have been hijacked – dopamine employed to overthrow the fascist dictatorship of your prefrontal cortex – now your brain is free of repression, your mind free of censorship, your awareness exposed to the turbulent seas of the unconscious – through this open doorway divine light shines into your consciousness showing you the Way. This is what makes you a Wayseer.

   90% of human civilization is populated with those who’s brains are blocked to the Way. Their brains are hardwired to enforce the social programming indoctrinated since birth. Unlike you they cannot break out of this programming, because they have not yet experienced the necessary revolution of mind. These programmed people take social institutions and rules very seriously. Society is full of games programmed to keep peoples’ minds occupied so they will not revolt. These games often cause sick fixations on peculiar protocols, power structures, taboos and domination – all subtle forms of human bondage – This distinct form of madness is not only tolerated by the masses but insisted upon. The programmed ones believe in rules so forcefully they become willing to destroy anyone who violates them.

   Wayseers are the ones who call their bluff. Since Wayseer minds are free to reject social programming, Wayseers readily see social institutions for what they are – imaginary games. Wayseers comfort the disturbed and disturb the comfortable. Helping those who are lost in these games and refuse to help themselves is a calling of many Wayseers. Since Wayseers are the ones who keep contact with the original source of reality – they are able to disrupt societal conventions and even governments to realign humanity with the Way.

   The Wayseers are an ancient lineage. A kind of priesthood – carriers of the flame – ones “in the know.” There must always be Wayseers to reform the dizzying psychotic spinning gears of society – giant mindless hamster wheels obscuring the pure blue sky, keeping humanity shackled in a darkened cage – so Wayseers are called – to shed light on the madness of society – to continually resurrect the timeless transcendent Spirit of Truth –

   Wayseers reveal this divine truth by devoting themselves to the birth of some creative or disruptive act expressed through art or philosophy, innovations to shake up industry, revolutions for democracy, coups that topple hypocrisy, movements of solidarity, changes that leave a legacy, rebellions against policy, spirit infused technology, moments of clarity, things that challenge barbarity, watersheds of sincerity, momentous drives for charity

   We are – all – the same – you know
   ‘cuz we’re all affected by the way –
   We are – all – the same – you know
   ‘cuz we’re all attracted to the flame –

   This is your calling, Wayseer.

   You’ve found your tribe.

   Welcome home.

  8. helemaal toppie , die wayseermanifesto . Maakt mijn dag weer goed .

  9. J. Krishnamurti is ook altijd mijn held geweest Dawn en nog…
   Helemaal niet Saai.
   Er is niets Spannender en Opwekkender dan als hij spreekt..

  10. @hyperalert
   Goeie smaak 😉
   Inderdaad, zijn pauze’s en stiltes zijn af en toe nog indrukwekkender dan de teksten.

  11. Kijk, jullie vinden de weg wel…
   Jiddu Krishnamurti, in één woord geweldig.
   Ik heb meerdere boeken van hem gelezen, ben er eigenlijk een beetje mee opgegroeid, van thuis uit zeg maar. De enige Revolutie bv. goed boek.

  12. Ik ben echt blij nu, bedankt Dawn en Hyper.
   Hij heeft ook scholen opgericht, zijn idee was, als een kind uit het raam zit te kijken, laat hem maar kijken. Als je hem gaat dwingen naar het bord te kijken dan steekt ie er toch niets van op, hij leert meer als die naar buiten kijkt.
   Vraag het kind, waar kijk je naar? Ga met hem mee, als leraar behoor je gelijk te zijn aan je leerlingen, niet een dictator. Maar ja, dat is lastig zeggen ze dan, met 30 kinderen in de klas. Nee hoor, je bent gewoon niet echt een leraar in hart en nieren, zeg ik dan. Ik heb wel van die leraren gehad zo nu en dan op de havo. Compleet bevlogen in hun vak maar ook niet te beroerd om met jou bevlogenheid mee te gaan. Heerlijke mensen. Wat ging de tijd dan snel, jammer dat de bel alweer ging, moest je weer naar een dictator toe…

  13. Wattenstaafie, schitterend. The way is de essentie, de Heilige Geest die overal is, ook in ons. Wij mensen zijn belast met lijden, met denken, maar we hebben ook de mogelijkheid om alles te doorgronden, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Voorbij denken zijn we één met de schepping en de basis, de ruimte, de Heilige Geest.

  14. Krasti, I’m afraid they’re still only listening to you.
   But then again you embraced the dark side and still only keept speaking.

 11. Als iemand over een tv-programma begint tegen mij, zeg ik altijd blij te zijn daar niks van af te weten, Laat ze maar denken. Er zijn er ook die zelf na gaan denken over mijn waarom. Het is hectisch nu. En er komt een hoop bangmakerij door de ether aanwaaien. Ik merk bij mezelf een onrust waar geen duidelijke oorzaak is voor aan te wijzen. Geen angst maar gewoon onrust. Een soort stilte voor de storm gevoel. En dat houdt maar aan. Er slapen nog veel te veel mensen naar mijn gevoel. De jongeren hebben het dubbel zo moeilijk omdat ze door slapende ouders en andere familie op de nek gezeten worden om toch vooral maar normaal te gaan doen. Als volwassene kun je gemakkelijker je schouders ophalen en verder gaan met wat je bezig houdt. Wat tegenwoordig onder normaal valt is geen menselijk gedrag. Meer iets van robot en machine. Knopje aan en daar gaan we weer. Wakkere mensen hebben geen knopjes meer, alleen antennes en ontvangers die wijd open staan.
  Wat we voor elkaar kunnen doen is zo veel mogelijk verbinding zoeken en blijven vertrouwen op de afloop die we willen. Wat de VN betreft. Die heeft misschien niet de juiste doelen in het vizier maar voorlopig hebben we de alliantie van veel landen nodig om de bevolking van moordzuchtige leiders te beschermen tegen massamoorden. Misschien is er nog hoop in de vele gesprekken die landen onderling nu hebben om tot een akkoord te komen. Ook in de bovenlagen zitten wakkere mensen die hun stinkende best doen nog iets te redden van de huidige wereldbevolking. Ze zijn niet altijd te herkennen maar ze zijn er wel. Anders was er al veel meer ellende dan nu volgens mij.

 12. In Japan waren er veel mensen die een tekort aan voedsel hadden in de zwaar getroffen gebieden.

  citaat; Welkom op de wildpluk wiki van de werkgroep Oogsten Zonder Zaaien van Slow Food Nederland. Op deze wiki verzamelen we informatie over wild voedsel, niet alleen informatie over wat je kunt eten (paddenstoelen, bessen, noten, zaden, noem maar op), maar ook hoe je het lekker klaar kunt maken, hoe je dieren vangt en hoe je met primitieve materialen kunt koken.

  http://oogstenzonderzaaien.nl/wiki/Hoofdpagina

  1. Onderzoek wel eerst goed of je de juiste plant hebt en hoe je het moet bereiden. Sommige planten eerst wel goed koken.

  2. Hee da’s een goeie tip! De natuur heeft eigenlijk zoveel te bieden.

 13. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Volgende week vrijdag volgt er een specialde medeling door Belgische leden van het Vlaamse Parlement, dat hier in Vlaanderen bijzondere gasten verblijven, al geruime tijd worden in het geheim onderhandelingen gevoerd.
  Rechtstreeks zullen TV-beelden live uitgezonden worden om 13 h vanuit (moeder)ruimteschepen van ruimtevaartreizigers uit de Andromeda Nevel en aan de vlaamse bevolking worden voorgesteld.

  1. wordt wel eens tijd dat die gasten zich bekend maken ,, als je ze ziet boven Japan en dan die vreselijke dingen ,ingrijpen kunnen ze niet zeker ,,
   het is een mysterie ,,,maar er zijn al eeuwen ufo s op getekend ,,maar ja we wachten maar af ,,
   is het een grapje 1 APRIL DENK IK ,,, wel leuk dag

  2. Heb jij ze al gesproken?? 😉 Geen TV-beelden, toch??

 14. Alhoewel ik niet denk dat alle ufos uit de toekomst komen dan toch wel degene die op onze rampen af komen het belang op een andere schaal lijkt mij klein.
  Ja het wordt tijd dat ze zich bekend maken als ze dat zouden kunnen.
  Je word zo moe van dit ondewerp er zit geen voortgang in.

 15. Die ufo’s hebben wel ingegrepen, zowel voor als erna. De kracht voor het vormenvan de tsunami werd enorm afgezwakt, achteraf werd de nucleaire straling ook afgezwakt.
  Dat laatste zal je nooit horen in de gecontroleerde media !

  @Rasecht Berensiroop : Waarom zouden enkel met de vlaamse leden van de regering onderhandelen ? Zijn ze nog racist ook soms volgens jou ? Misleidende info verspreiden vertelt veel over de aard van je ziel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.