Advertentie

Facebook censureert complete Q-Anon-info..!!


– INLEIDING –

Opnieuw een ongekende stap in het hele censuurverhaal van Facebook,een organisatie/bedrijf dat onderdeel is van de megalomane high-tech-multinationals, die ons dagelijks gedrag al op een fundamentele beïnvloeden. Maar dit gaat dan, met deze nieuw stap, nu niet op de wijze, waarop ze jouw tijd dagelijks op geraffineerde wijze ‘ontvoeren’, maar via het censureren dus van grote Facebookgroepen.

Jarenlang hebben we hier op de site, de kwaadaardige achtergrond van dit bedrijf belicht, waarbij de CIA-afdeling ‘DARPA’ een essentiële rol speelt. Wat voor prachtig systeem is Facebook (FB) immers, om personen te volgen en alles van ze te weten kunnen komen..!? Zoek HIER op de site eens naar ‘DARPA’ en je komt meer te weten over de mentaal-psychologische aanpak van deze organisatie, die heel diep ‘verborgen’ ligt in het systeem van Amerikaanse inlichtingendiensten. Dit bericht uit 2013 (!!) bijvoorbeeld, geeft je al inzicht in de diepere, anders dan officiële achtergronden van het ontstaan van Facebook..!

Klik eens op het plaatje hieronder, voor een vergroting ervan, zodat je kunt zien, dat FB een voorzetting is van een project van DARPA/het PENTAGON dat als ‘Lifelog Project’ werd betiteld en dat PRECIES bestudeerde, wat Zückerberg in de praktijk bracht en eindigde, toen FB op de markt kwam..!

Vandaag kwam het bericht dat dit, in dit actuele geval, gaat over heel grote groepen die werken onder het thema ‘Q-Anon’. Wij schreven HIER en HIER al over deze fundamentele beweging, die steeds meer aanhangers krijgt en daarmee dus een bedreiging vormt voor het verhaal wat je dient te geloven.

En dat verhaal is dan het ‘officiële’ verhaal, zoals het dagelijks wordt gepresenteerd EN FUNDAMENTEEL BEÏNVLOEDT door de gebundelde krachten achter het politieke systeem. En nee, dat is geen samenzweringstheorie, want het wordt door deze krachten immers zelf toegegeven, dat zij een dubbele agenda hebben en menen verlichten’ te zijn (Illuminatie) die de mensheid weleens eventjes zullen leiden naar een betere wereld. Via bijvoorbeeld de wijd en zijt bekend nieuwe wereldorde.. (NWO). Kijk eens naar de opmerking van David Rockefeller hieronder..! Zegt genoeg toch? En nee, daar kunnen ze dan dus géén stromingen bij gebruiken, die fundamenteel tégen deze agenda ingaan..! En die de mensheid een ándere kant op kunnen leiden.

Eén van de grote voortrekkers van de ‘New World Order’, in de slipstream van de Rothschilds.. Uitspraken die er niet om liegen. (klik voor lead naar YouTube over bevolkings-‘uitdunning’)

Om deze agenda te vervullen, heeft deze elite (of je ze nu ‘DeepState’, NWO of Illuminati noemt, maakt dan niet veel uit) natuurlijk een praktische agenda in elkaar gestoken. En daarbij zijn media ESSENTIEEL. Kijk maar naar allerlei staatsgrepen die als eerste daad, altijd het veroveren van nieuwszenders laten zien. Want bereik je het volk, via Tv en radio, dan is er meteen invloed om berichten die de staatsgreep welgevallig zijn te stimuleren, en berichten van de oppositie te elimineren..! En precies dat laatste gebeurt nu al enkele jaren, in steeds heftiger vorm, via censuur door deze grote megalomane -veelal HighTech- bedrijven.

Censuur toepassen is een uiterst gevaarlijke ingreep..!
Je komt via censureren, regelrecht aan het fundamentele grondrecht van ieder mens om vrije meningsuiting te hebben. Je komt in het geval van Facebook, aan het recht van nieuwsgroepen om dátgene te communiceren, wat zij belangrijk vinden en waar zij een gemeenschappelijke basis vinden. Temeer is deze censurering door FB vreemd, omdat het bedrijf werkt met het zogenaamde UGC-principe. (User Generated Content). Een systeem waarbij je als bedrijf of organisatie niets anders faciliteert dan een ‘omgeving’ (bijv. een website), waarop mensen elkaar digitaal/virtueel kunnen ontmoeten en informatie delen.

Het bedrijf FB LEEFT DUS VAN DEZE ESSENTIËLE EN FUNDAMENTELE WERKWIJZE..! Met andere woorden, FB dient op haar tellen te passen, dat het bedrijf niet leegloopt, doordat mensen massaal vertrekken. Ook al is de sociale functie van FB hen nog zo lief en willen ze hun ‘digitale vrienden’ niet missen..! We schreven er deze week ons hoofdartikel over (HIER). Kijk naar de uitspraak van sjamaan Bernard Alvarez. Het lijkt allemaal wellicht onwaarschijnlijk en dubieus voor je, maar een weldenkend persoon, komt maar tot een conclusie, wanneer je bij deze quote ook die van Rockefeller meeneemt.. Het is de simpele waarheid..! En daarmee is censuur dus een instrument in de verregaande praktijk, om de mensheid te onderdrukken.

De illusie dat je vrij bent, krachtig verstoord door.. de gevangenisdirecteur zélf..!
Het is in onze ogen uiterst vermakelijk dat een organisatie als FB probeert mensen de mond te snoeren.. Immers, feitelijk geef je daarmee toe als organisatie, dat deze mensen, met hun ongevaarlijke informatie, iets fundamenteels te melden/zeggen hebben. En dat terwijl je verhaal is, dat je een gastvrije site bent, waar iedereen welkom is om ideeën en ervaringen te delen. Met censuur geeft je echter aan, dat die berichten, die specifieke communicatie ‘gevaarlijk’ is voor het bedrijf, dat de censuur toepast of wil toepassen.

Dat deze censuur voorkomt uit de agenda die dit soort bedrijven in de praktijk moeten helpen brengen..! Dus feitelijk verraadt FB zichzelf met deze nieuwe actie om Q-Anongroepen te censureren en zelfs helemaal te verwijderen. Dus hou je voelhoorns heel paraat bij dit soort berichten en maak van die puzzelstukjes jouw puzzel compleet..! Dat er dan geen prettig plaatje ontstaat, hoeven we je misschien niet te melden, maar het gaat erom HOE JIJ ERMEE OM GAAT..!! En neen, nógmaals, daar is geen woord bij van een ‘samenzweringstheorie’..!!

* * *

 

 

X
X

Facebook censureert complete Q-Anon-info..!!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Facebook heeft alle vormen van inhoud met betrekking tot de Facebook-groep ‘QAnon’ verboden, met uitzondering van berichten van individuele profielen. Dit is de meest dramatische escalatie van maatregelen die het bedrijf zegt te moeten nemen, in de strijd tegen ‘misinformatie’ en dátgene wat Facebook ‘gemilitariseerde sociale bewegingen’ noemt, markeert. Het bedrijf kondigde de verandering aan op zijn website als een update van zijn vorige gematigde sweep in augustus die bijna 1.000 QAnon-groepen verbood.

Het is de zoveelste actie van ongefundeerde censuur die het bedrijf toepast. Het is voor bijna iedereen nu duidelijk welke rol het DARPA-initiatief Facebook (HIER) vervult, in de informatie/propagandastrijd, die zich achter de schermen afspeelt. Net zoals in elke andere oorlog (!) is nieuwsvoorziening en het in handen hebben en controleren van media een ESSENTIËLE STAP. De censuur die ook wij, net zoals veel privé-personen ook, op Facebook ondervinden, is werkelijk ongekend. Het is dan ook bizar dat er opnieuw weinig tot geen REGULIERE JOURNALISTEN zijn, die hiertegen in opstand komen..! Kijk eens op deze illustratie, wat Facebook al eerder van haar site weggumde..!

Een Facebook-woordvoerder meldt dat het nieuwe (Q-Anon)verbod weliswaar gericht is op georganiseerd gedrag op het platform, maar dat het individuen niet verbiedt om over QAnon te posten in hun Facebook-profielen.

“Vanaf vandaag zullen we alle Facebook-pagina’s, groepen en Instagram-accounts die QAnon vertegenwoordigen, verwijderen, zelfs als ze geen gewelddadige inhoud bevatten. Dit is een update van het oorspronkelijke beleid in augustus dat Pagina’s, Groepen en Instagram-accounts die aan QAnon zijn gekoppeld, verwijderde, toen deze ‘potentieel geweld’ bespraken. En Facebook tegelijkertijd een reeks beperkingen oplegde, om het bereik van andere Pagina’s, Groepen en Instagram-accounts die aan de beweging zijn gekoppeld, te beperken”,

Facebook zegt dat QAnon de informatie verspreidt, die inhoud geeft aan de gedachte dat er een geheim genootschap is, dat grotendeels bestaat uit kindermisbruikers en een plot is, waar Donald Trump leiding aan geeft. Deze beweging vertegenwoordigt volgens Facebook een ‘geïdentificeerde gemilitariseerde sociale beweging’. En ja, dat is natuurlijk verboden onder de huidige regels… Met andere woorden, Facebook classificeert QAnon als een extremistische militie, maar niet helemaal op het niveau van een terroristische organisatie of een volwaardige haatgroep. Facebook beschrijft dit als volgt:

‘Facebook beschouwt QAnon niet anders dan een extremistische militie. We beginnen dit aangepaste beleid vanaf vandaag af te dwingen en verwijderen de inhoud ervan. Dit werk zal echter tijd kosten en moet de komende dagen en weken worden voortgezet. We zijn waakzaam geweest bij het afdwingen van ons beleid en het bestuderen van de impact ervan op het platform, maar we hebben verschillende problemen gezien die hebben geleid tot de update van vandaag.

Bijvoorbeeld, terwijl we QAnon-inhoud hebben verwijderd, die geweld bewierookt en ondersteunt, hebben we ándere QAnon-inhoud geband, die verbonden was aan verschillende ander vormen van echte wereldschade, met inbegrip van recente beweringen dat bosbranden aan de westkust van de VS, gestart zijn door bepaalde groepen, met het doel, de aandacht van lokale ambtenaren van de bestrijding van de branden en de bescherming van het publiek afleidde’.

Is deze Facebook-actie een indirecte manipulatie van de DeepState..? De Q-Anon-beweging heeft Trump immers centraal staan in het positieve netwerk van machtige personen, die manipulaties van ‘krachten achter de schermen’ aan het ‘opruimen’ zijn..

In tegenstelling tot andere sociale platforms die meer proactieve maatregelen hebben genomen om de verspreiding van QAnon te voorkomen, heeft Facebook de snelle groei van de -naar haar zeggen- ‘samenzweringsbeweging’ op haar sociale netwerken gestaag aangepakt. Dat heeft ertoe geleid dat veel critici het bedrijf ervan beschuldigen, dat het hiermee het tegenovergestelde bereikt. Dat de verspreiding van verkeerde informatie/nepnieuws en andere gevaarlijke bijwerkingen ‘van bewegingen zoals QAnon’ in de echte wereld in de hand werkt.

Daarbij is het bijzonder dat Facebook onlangs probeerde, via een werkelijk bizarre actie, de overname van de Twitter-hashtag #savethechildren, door QAnon te bestrijden. Dit gebeurde door ‘geloofwaardige’ informatie te injecteren, die gebruikers kunnen vinden bij het zoeken naar inhoud voor kinderveiligheid op het platform. Bizar, omdat het bij ‘savethechildren’ gaat om het bestrijden van het wereldwijde pedo-netwerk, en niet om ‘kindveiligheid’..! Facebook verbood ook advertenties die de Q-Anon-beweging en andere ‘milities en anarchistische’ groepen prezen.

Bij navraag verduidelijkt Facebook overigens dat het nog steeds wel toestaat dat personen QAnon-content op hun persoonlijke Facebook-profielen plaatsen. Wij als site hebben kennelijk alleen in de toekomst wat te vrezen op Facebook..? Lees je in over MeWe (HIER) en als we je mogen adviseren: laat dat idiote FB in eigen sop gaarkoken..!

x

* * *

x

En wat te denken van deze stap van Twitter?
Voor iedereen die kijkt en ZIET en
luistert en HOORT wat er speelt..!!

Als je niet oppast, word jij ook gelabeld als complotdenker! En niet meer serieus genomen door familie, vrienden en/of collega’s.

Ga je mee als een schaapje mee in deze mond-snoer-acties, of kom je gewoon op voor dátgene wat je vindt, voelt en concludeert..?

Laat jij je een etiketje opplakken en de mond snoeren? Of ga je in een assertieve dialoog, simpel jouw waarheid delen, en jouw inzichten en opgedane kennis..?

8 gedachten over “Facebook censureert complete Q-Anon-info..!!

 1. Beste Q-anon believers.
  Dat FakeBook censureert is toch geen nieuws meer. Maar dat Qanon zwaar gecontroleerde oppositie is heeft men nog steeds niet door evenals Ellaster met een Q-anon artikel ( Trump werd niet gevraagd door marine en legertop om zich kandidaat te stellen. Alle presidents kandidaten worden geselecteerd door de elite. Zo ook Trump. De illusie wordt ons voorgehouden dat ze worden gekozen, maar wie er ook gekozen wordt, men zal de agenda van de deep state moeten volgen, ongeacht vanuit links of rechtse vleugel, 2 wings both serve the same bird !
  Hoe gecontroleerde oppositie werkt en wordt uitgespeeld ?Lees hier > https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-en-melania-trump-besmet-met-coronavirus-het-afzingen-van-de-complotdenkers-visvloot-is-begonnen/
  en hier >https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-blaas-je-de-oppositie-op-lange-frans-gaat-platte-aarde-roepen-en-wouter-raadgever-heeft-60-000-gewapende-mannen/

  1. We weten allemaal hier op de site wel hoe ‘controlled opposition’ (C.O.) werkt ‘Cleopatra’, en daar hebben we Martin Vrijland niet voor nodig. (Die overigens iedereen die hem niet welgezind is, uitmaakt voor gecontroleerde oppositie..)
   Maar gewoon even naar je statements: waar haal je het bewijs vandaan..? Of wéét je het ‘gewoon’.. Dus wellicht is de vraag dan aan jou, je ferme statements gewoon netjes ook uit te leggen.
   Jij zegt dat het C.O. is. Dus wat draag je daar voor bewijs voor aan. Anders een beetje vreemde reactie: “Het zit zo-en-zo en dat is al heel lang. Dat jullie dat niet doorhebben..” Dus, kom gewoon met inhoudelijk bewijs voor je stelling. Dan kunnen de Q-Anon-liefhebbers weer gewoon gaan dromen in hun bedje vannacht, en stoppen met dagdromen. Zomaar een idee.. 😉

  1. Ten tijde van mijn kennis met Arend Zeevat wist hij mij te vertellen dat de alien invasie, de laatste kaart zou zijn die getrokken zal worden om de toch al beangstigde mensen het laatste zetje te geven om volledig over stag te gaan voor de ‘oplossingen’ die de NWO te bieden hebben.
   De tijd om nog wat te ‘rommelen’ loopt af. Niet omdat de mensheid wakker is geworden maar omdat contract met de bron ten einde loopt.
   Maar eerst moeten de bokken van de schapen gescheiden worden. Dat gebeurt allemaal NU. Zie de mond…muilkorfjes. Braaf je ziel verkopen etc.

  2. De mensheid verandert steeds en daarom ook de plannen van de Cabal. Als we het goede voorbeeld geven, verandert de ander. Hier is de puzzel: https://ukshop.economist.com/products/the-world-in-2020?redirect=International Ik zag: twin Trump or held (Nederlands en Duits!) en bv in december: eerste 3 letters zijn ren: in Confusianisme staat het voor welwillendheid. Daarna Raphael; oa een schilder van Madonna’s(moeders) en 500 jaar geleden overleden en een engel, de naam betekent God geneest. Vervolgens nightingale, een vogeltje die heel mooi zingt in de avond en een goede verpleegster die liefde en licht rond bracht aan gekwetste mensen. Als laatste Russia, de grote helper van de mensheid. Licht over de aarde met ALLE mensen.

 2. Eigenlijk snap ik de consternatie niet. Als bijvoorbeeld een restaurant waar normaal gesproken veel mensen komen en daarmee een ontmoetingsplek raakt voor kennissen en vrienden, ineens het in hun kop haalt om gif door het eten te roeren, dan is het toch, exit!
  Voorbij, afgelopen, jammer dan, ajuus. Dan zien we elkaar wel ergens anders.
  Maar…. de pijn zit in het gegeven dat men zich afhankelijk gemaakt heeft van zoiets verwerpelijks en dat men zich plotseling realiseert hoezeer de sociale constructie is gekaapt en genept door een oplichter als sukkerberg.
  Kom op! Wees niet afhankelijk van de aangeboden gifbeker maar wordt eens autonoom.
  Alternatieven zat! Of maak er zelf een.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.