Advertentie

Minister Jeanine Hennis bedankt regering Oekraïne..?!?


malcom x kranten

x

x

Minister Hennis bedankt regering Oekraïne..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Het ANP bracht gisteren het bericht naar buiten: ‘dat Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert nog eens heeft benadrukt dat het bergen van lichamelijke resten van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne de hoogste prioriteit heeft. Ze deed dat vandaag in een telefoongesprek met haar Oekraïense collega-minister van Defensie Valeriy Geletey. Ook het terughalen van persoonlijke bezittingen blijft van groot belang, zei de minister. Ze zegde toe al het mogelijke te zullen doen om een veilige toegang tot de rampplek te blijven verzekeren zolang de internationale zoekteams daar aanwezig zijn.  Tja en dan volgt de volgende zin in het ANP-persbericht, namelijk:

‘Namens het kabinet bedankte minister Hennis de Oekraïense autoriteiten

voor de steun aan de internationale repatriëringsmissie tot nu toe’..!!

Hoe is het mogelijk? Is dit een diplomatieke leugen, waarbij onze minister van Defensie netjes en beleefd is, maar wel degelijk op de hoogte is van uiterst kwalijke zaken, die de regering in Kiev verbergt. Datze dus wel degelijk op de hoogte is van zaken die dezelfde regering in Kiev in een heel kwaad daglicht zetten, in het kader van de schuld aan de ramp met de MH-17..? Hoe is het mogelijk dat het ministerie hier ook nog eens een persbericht van maakt..?? De regering in Kiev bedanken voor hun medewerking..??

dont believe what is trueNog maar een paar dagen geleden was het JUIST die regering in Kiev, die bij de start van de werkzaamheden van het Nederlandse opruimingsteam. een keihard offensief startte, om zogenaamd ‘de rampplek’ veilig te stellen.. Is mevrouw de minister dat alweer vergeten..? Of is ze diplomatiek bezig de regering in Kiev te ‘bedanken’, dat deze stopten met het offensief, ná zware druk van de Nederlandse regering om op te houden met beschietingen, rondom deze rampplek en met hett offensief.. We zullen het niet weten, maar voor ons is een ‘bedankje’ volledig misplaatst..!

Het omgekeerde bewijs van ‘bewijs tegen de separatisten’..!!
Misschien kan de minister vragen aan haar Oekraïense collega, of hij kan uitzoeken, wie het filmpje op youtube heeft gezet, wat de weergave zou zijn van een onderschept gesprek tussen een ‘commandant en een soldaat van de separatisten’. Het filmpje is een amateuristische weergave met veel knip- en plakwerk. MAAR ER IS IETS VEEL HEFTIGERS MEE AAN DE HAND..!!
Het filmpje is DE DAG VOOR DE RAMP geproduceerd! Met foto’s van de commandant en andere details. Doe je dat als je radio-berichtgeving ‘onderschept’..? Ga je dat opleuken, of zsm op het internet zetten..? Waarom gebruikt de VS het niet als ‘bewijs’..??

Direct, vlak na de ramp op YouTube gezet…! En natuurlijk door lieden die PRECIES WISTEN wat er ging gebeuren.. En omdat het niet erg aannemelijk is dat separatisten een dergelijk filmpje maken en uploaden op YouTube, KOMT HET DUS van mensen die WISTEN VAN DE AANSTAANDE AANSLAG..! Kortom, WAT er in het valse filmpje wordt gezegd is kletskoek, het zijn leugens en valse beschuldigingen.. Maar dáár gaat het niet om. Het gaat om de datum van productie en daarmee DUS om de kennis van de aanstaande ramp…!! Het BEWUST PLANNEN EN UITVOEREN VAN DEZE DAAD..!!!

We laten je in dat kader graag dit filmpje zien (wat we al eerder in dit artikel plaatsten) dat uitlegt wat er met dit filmpje aan de hand is:

x

x

Dan hier -tot slot- maar de vraag aan mevrouw Hennis Plasschaert:

“Mevrouw Hennis,

bent u op de hoogte van dit filmpje, dat kort ná de ramp met de MH17 op internet verscheen. Waarin de separatisten werden zwartgemaakt, en waarbij ze beschuldigd werden de daders te zijn áchter de MH17-aanslag..?

En bent u op de hoogte van het FEIT dat dit filmpje, met een beschrijving van het neerhalen van een verkeersvliegtuig, EEN DAG VÓÓR DE RAMP werd gefabriceerd? En bijna direct na de ramp op YouTube werd gezet..?
Beseft u, dat de mensen die dit filmpje plaatsten, niet alleen de schuld op ANDEREN wilden laden, maar door inbranden van de productiedatum van dit filmpje, ZICH ZELF TOT SCHULDIGEN verklaren?”

Tot slot citeren we hier het bericht zoals dat -zonder voorzien te zijn van enige kritische noot- door RTL werd geplaatst op hun site:

x

Hennis dankt Oekraïne

 

299 gedachten over “Minister Jeanine Hennis bedankt regering Oekraïne..?!?

 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

  “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

  Joseph Goebbels quotes

  History repeating!

  Maar dan volk vs staat, wereldwijd!?

  Pisnijdig wordt ik daarvan!

  1. Eh ja, heftige reactie. Wat is er mis mee dat onze Minister van Defensie de Oekraiense autoriteiten bedankt voor de steun aan de internationale repatriëringsmissie tot nu toe? Het vliegtuig is neergestort op Oekraiens grondgebied en alle stoffelijke overschotten en eigendommen van de slachtoffers bevinden/bevonden zich daar ook Het is dan toch gewoon beleefd en netjes om de authoriteiten in Oekraine te bedanken voor hun medewerking?

   En haal je er onmiddellijk Joseph Goebbels bij, die notabe de propaganda machine van het meeste duivelse regime ooit leidde met een totaal van meer dan 72 miljoen doden op haar geweten, waaronder de genocide op 6 miljoen joden

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Slachtoffers_in_de_Tweede_Wereldoorlog

  2. Je zou kunnen denken dat het wat ongebruikelijk is daar het Oekrainse parlement , de zaak dik een en een halve week heeft getraineert.
   Je zou kunnen aanvoeren dat juist toen men wilde beginnen met het onderzoek een groot grondoffensief( tegen de afspraken in)werdt begonnen.
   Je zou kunnen aanvoeren dat ze beter de seperatisten had kunnen bedanken voor hun hulp bij het bverzamelen van lichaamdelen en het beschermen van de persoonlijke eigendommen .
   Je zou ook kunnen afvragen of het wel nodig was te bedanken voordat de banden met gegevens tussen vluchtleiding en vliegtuig werden vrijgegeven.
   Zal ik nog even verder gaan?

  3. Marcel, als iemand mij helpt voor een klus van een paar dagen, zorg ik er ook voor dat ik hem/haar iedere dag voorzie van thee, koffie, broodjes, bier etc. Dat is in de eerste plaatst beleefdheid en in de tweede plaats ook nog eens eigenbelang ( als ik mem/haar slecht behandel, zal hij/zij vast niet hardre voor me gaan lopen. Simpeler als dit kan ik niet uitleggen waarom ik de bedankjes van de Nederlandse overheid aan de Oekraiense authoriteiten voor de steun tot dusver niet meer dan normaal en zelfs slim vindt. Jij noemt nog even dat ook een bedankje aan de separatisten op zijn plaats zou zijn. Marcel, de Oekraiense separatisten zijn ook staatsburgers van Oekraiene. Kun je dat nog volgen? En als er Russen meevechten met de separatisten, lijkt het me niet op de plaats om die te bedanken. Immers, Russische rebellen hebben op het grondgebied van Oekraiene niets te zoeken.
   Marcel, ik vind het een beetje flauw om weer over “zure citroenen” te praten. Toch is er een leuk Nederlands spreekwoord op het gedrag van de Nederlandse overheid richting Oekraiene van toepassing: “Je vangt meer vliegen met Stroop, dan met Azijn”

  4. ja DICK
   heftige reactie die iedereen zou moeten hebben gezien wat zich daar allemaal afspeelt.
   Die mensen in het oosten worden op dit moment vermoord door de huidige “bedankt” door onze regering, zittende!

  5. Je kunt toch moeilijk stellen dat het oekrainse parlement de vertegenwoordiging is van de seperatisten?
   En dat oekraine de katering verzorgt lijkt me sterk getuige het vele materieel en voorraden die ingevlogen worden.
   Verder vind ik een bedankje aan een ieder die heeft meegeholpen om de lijken te bergen ( ongeacht nationaliteit) op zijn plaats.
   Ik vind dat je wel weer erg kortzichtig bezig bent , hoewel ik moet toegeven dat uit het oogpunt van eventuele verdere samenwerking zo’n bedankje handig is ( maar ik denk dat dat niet de achterliggende reden is)

  6. Dick je snapt er werkelijk helemaal NIETS van imo. Jammer, maar vervolgens wel als een kleuter vragen wat er mis is om de regering te bedanken.. Dick, voor de goede orde ook nog maar even: ZIJN GEEN RUSSISCHE REBELLEN.. Het zijn PRO-Russische separatisten. Het zijn Friezen die hun land ‘Friesland’ willen. Afgescheiden van Oekraïne. En gezien de 700.000 vluchtelingen NAAR RUSLAND is er in de Oekraine een ware slachting bezig..!!!!
   Stel je voor, de Friezen die een democratische stemming hebben gehouden en Den Haag pikt dat niet en gaat, met behulp van Neo-Nazi’s en de Amerikaanse CIA en Blackwater, de Friezen tot ‘de orde’ roepen.. En hou eens op met je gepreek ajb.. Je lijkt wel een dominee..! Pfff…

  7. Marcel, het gehele land ( inclusief de plek van de vliegramp) heet en is erkend als:

   Oekraiene!

   Even weer een voorbeeldje om uit te leggen hoe ik het bedoel:

   Stel, ik als Groningse Che Chevara kom met een aantal vrienden en kennissen van me op de gedachte om van Groningen een onafhankelijke staat te maken. Groningen is rijk aan natuurlijke bronnen ( aardgas, zout, magnesium). Wij beschikken alleen niet over het geld en de middelen om dat succesvol te doen. We weten echter dat er een conflict is tussen Nederland en Duitsland over de exacte verdeling van het Slochteren gas ( het gasveld loopt namelijk door in Duitsland). Angela Merkel is een beetje de bolder in haar hoofd geschoten en leidt aan grootheidswaanzin ( zoals zoveel historische landgenoten van haar). Het voelt voor haar nog steeds niet goed dat die geallieerden na de oorlog bepaalde grensgebieden van Duitsland hebben afgepakt. Zij “laat” toe dat er voor ons Groningse rebellen steun komt vanuit Duitsland. En dan ontstaat ineens een grote ramp….. Om onbekende redenen ( wellicht raketinslag) stort opeens een Noors vliegtuig neer midden in het gebied, dat wij Groningse rebellen net onafhankelijk hebben verklaard.

   Vraag 1. Vind jij dan dat de Nederlandse regering het onderzoek in handen zou moeten geven aan Noorwegen?
   Vraag 2. Vind jij in dit geval dat de Groningse rebellen een status moeten krijgen, als waren zij een erkende natie?

  8. O ja, Marcel, nog even ter aanvulling op 1.7. ( Kun je dat weer even samenvoegen, Guido)

   Dat van het neerstorten van een Noors vliegtuig is niet zomaar gekozen.Exact boven mijn huis in Groningen lopen vliegroutes van het zuiden van Europa naar de Scandinavische landen ( vliegveld Groningen Airport ligt namelijk op ruim 15 km van mijn huis)

  9. @ dick
   Jouw voorbeeld is totaal niet relefant en schiet over en te kort op vele punten . Het laat echter wel een bepaalde vooringenomendheid zien ten gunste van 1 partij ( in jouw denken ) en laat dat nou precies die partij zijn die jij als verkeert moet zien door deze hele false flag! Imo tuin je er dus met je slaperige ogen lekker in , eigen keuze beste dick maar getuigt niet van een onafhankelijk denkpatroon.
   Maar ik laat me alweer teveel meeslepen in het geneuzel dus klaar beste man denk wat je wilt.

  10. Marcel w in 5d 1.10, bedankt voor deze inhoudelijke reactie…… mooi voorbeeld van w in 5d

  11. @ dick
   You’re welcome ! Mooi voorbeeld van would be preatcher , precies op maat en met ingehouden venijn 😉

 2. Dit heet heulen met de vijand van je Eigen volk, ik dit commentaartje maar ben er eigenlijk volkomen klaar mee, met dit heulende zooitje handlangers van het kwaad, ik zeg het nog maar eens het zijn de grootste psychopaten die recht in je ogen kijkend leugens aan je vertellen.

 3. De volgende tekst in het artikel vind ik erg manipulatief en gewoonweg niet conform de feiten ( dus niet waarheidsgetrouw):
  “En bent u op de hoogte van het FEIT dat dit filmpje, met een beschrijving van het neerhalen van een verkeersvliegtuig, EEN DAG VÓÓR DE RAMP op YouTube werd gezet..? ”

  Het filmpje is op het internet gezet, volgens de commentator, vrij snel na het afschieten van het vliegtuig aan het begin van de avond op 17 juli. De commentator maakt ons echter er wel op attent dat de bewuste video is geschoten ( created) een dag eerder, namelijk op 16 juli. Maar dat zegt natuurlijk helemaal niets…… het hangt er maar net vanaf of de tijdsinstelling van de opname apparatuur van de video juist is ingesteld. Conclusies zijn dan ook in mijn opinie erg voorbarig. In ieder geval zou het wel getuigen van onafhankelijke verslaglegging als het artikel wordt herschreven.

  1. Wat een gemuggezift Dick. Maar je hebt idd gelijk: het filmpje is GEMAAKT de dag ervoor.

   Maar waarom zijn ze de file gaan deleten, waarom ga je daar niet op in..?? Waren ze ontdekt..? Het is toch groot nieuws, als je zo’n gesprek onderschept..? Dat wordt toch ook gezegd in de YT? En het gaat niet om filmpje uploaden, maar om een film met plaatjes..! Helemaal gemonteerd. Hoeveel werk denk je dat DAT is..? Als je foto’s erbij zet van commandanten etc. En denk jij als je dit soort video’s monteert, dat je je dan apparatuur verkeerd hebt staan? Heel simpel, de klok op je montageapparatuur verkeerd afgesteld hebt..?
   Het filmpje is idd heel kort na de ramp op YouTube gezet; dat heb ik verbeterd. Dank voor je oplettendheid.

  2. Guido 3.1, meester-vervalser 😉 “Je hebt idd gelijk: het filmpje is GEMAAKT de dag ervoor”
   Guido 3.1, om de tijdsinstelling van mijn smartphone te wijzigen kost me 5 seconden….. en ieder filmpje/foto dat ik er mee fabriceer draagt de gewijzigde tijd overal met zich mee. Dat weet jij ook 🙂

  3. Guido, ik kijk wel uit “welterusten, dick”… ik blijf nog wel even Wakker!

   Blijkt noodzakelijk 🙂

  4. Welnee zegt he-le-maal niet dat ze kennelijk een dag voor de ramp een video creëren over de zogenaamde daders van een ramp die nog niet had plaatsgevonden op dat moment…

   zegt niks nee.. spreekt wel boekdelen, dat wel!

 4. Als we dan toch aan het bedanken zijn laten we dan voor al niet vergeten de persvoorlichters in het zonnetje zetten. Zonder hen was de vuile was nooit zo vlekkeloos schoon geworden http://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44
  Contact Information
  NATO Media Coordinator’s Office Mr. Damien ARNAUD Secretariat: +32.2.707.1431 NATOsummitmediaqueries@hq.nato.int
  UK Taskforce Media Logistics Miss. Charley WILLIAMS Head of Media Logisitics UK Taskforce team: +44.207 008 3775 / 3740 / 4646 / 6828 /3076
  NATO2014.mediaoperations@fco.gov.uk http://www.nato.int/cps/en/natolive/news_111553.htm

  1. De Nato is al langer aanwezig in en om Ukraine onder de noemer oefeningen al lang voor dat het vliegtuig werd neergehaald. Zoals we inmiddels weten gaat praktisch iedere false flag vergezelt met militaire oefeningen om het gehele proces als het ijzer heet is inclusief blamen en framen in de gewenste banen te leiden.Als er één organisatie onze brieven, emails telefoontjes bezoekjes en andere vormen van aandacht verdient dan is het wel de Nato en met name de communicatie afdelingen die alles spinnen.

   Vandaar het A(dresseren). Bedankt Guido

 5. Bedanken waarvoor, voor de ongelofelijke p…chaos die ze veroorzaakt, of het ontslaan en werken onmogelijk maken van personen die nog ergens in geloven. Het is waar dat de grote satan (amerika) er in is geslaagd om hun piepeltjes op de juiste plaatsen te lanceren. Niet behept met kennis, verstand, moraal, fatsoen maar des te meer met zakkenvullen van andermans geld helpen ze alles naar de afgrond. En dat is goed zo, des te minder fatsoenlijke mensen er overblijven des te beter, word het toch nog leuk.

 6. Het is te gek voor woorden dat Oekraine bedankt wordt,terwijl zelfs op de NOS en RTL gezegd is dat seperatisten de lichamen in de koeltrein en persoonlijke bezittingen van de slachtoffers in een verzegelde wagon,met bewaking zolang als mogelijk was hebben opgeslagen,en zelfs de bevolking komt nog met materiaal en geven alle hulp en medewerking en zelfs een OVSE medewerker heeft gezegd dat dit vrij netjes was gedaan.
  Gisteren werd door de nos en rtl gezegd dat er dagelijks 100 ton aan militair materieel naar de Oekraine wordt gebracht(Nederlands materiaal)
  maar wat daar de bedoeling van is,dat werd niet verteld,en vandaag werd wel verteld dat Rusland aan de grens een grote troepenmacht heeft verzameld en dat men nu bang is voor een inval van Rusland in Oekraine.
  Wat ik dus niet snap is waarom Nederland zoveel militair materieel naar daar brengt,wat is daar de bedoeling van?

  1. Ze stellen dat het om een luchtbrug gaat, http://m.nos.nl/artikel/683184-mh17-luchtbrug-bijzonder-succes.html
   vandaag stellen ze het uit daar “de situatie is verslechterd”
   http://m.nos.nl/artikel/683540-nederlandse-missie-mh17-stopt.html
   http://m.nos.nl/artikel/683300

   humanitaire goederen, echter dat is dan niet voor oost oekraine die echt humanitaire hulp nodige heeft lees dat hier:
   http://rt.com/news/177488-ukraine-lugansk-families-hurt/

   http://rt.com/news/178068-ukraine-lugansk-humanitarian-crisis/

   maar dat wordt ontkent.
   Hier de link van off. documenten:
   http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/vliegramp-mh17/documenten-en-publicaties
   wellicht staat er info bij?

 7. Eh nou.

  Dus de overheid vind het nodig om voor 60 politiemedewerkers
  60 marechausees
  en 50 Australische politiemedewerkers
  dus in totaal 170 man,goed maak er 500 man van 5.000.000 kilo aan voertuigen en materieel in tevliegen,dat is dus 10.000 kilo per man,goed laat per man een ambulance en een vluchtauto klaar staan dan blijft er als beide voertuigen drie ton per stuk wegen nog 4000 kilo per man over,volgens mij klopt hier iets niet of ben ik nou mis?

  1. Nee hoor, jij bent niet mis…

   Ik hou mn hart vast… 🙁

   Als ik daarbij denk aan de legereenheden die in plus/ minus maart richting Oekraine gegaan zijn…

   :s

 8. Punt 8 was zomaar een redenatie.
  Maar wat hebben we tot nu toe:1 Er wordt een vliegtuig neergeschoten,gevolg 298 doden,voornamelijk nederlanders.2 We hebben medewerking gehad en nog steeds van de seperatisten (Nederland noemt hen rebellen).3Poetin legt kaarten op tafel en heeft 10 vragen aan de EU en VS voorgelegd. 4 Op de vragen is nog steeds niet geantwoord. 5 Ook is er nog steeds geen bewijs wie het vliegtuig heeft neergehaald. 6 De EU en de VS stellen DUS zonder bewijs wie het gedaan heeft sancties in tegen Rusland,terwijl er toch bewijs is dat de Oekraine het heeft gedaan. 7 Oekraine komt steeds dichter in de buurt van de Russische grens,waarbij de oekrainers pro Russiche burgers afslacht. 8 Rusland zou (volledig begrijpbaar) troepen op eigen grondgebied tegen de grens hebben gestationeerd.9 De sancties die Rusland nu heeft ingesteld zijn niets anders dan wat de EU en de VS tegen Rusland hebben gedaan.
  Dit alles bij elkaar doet mij toch eerder vermoeden dat de EU en de VS (alhoewel de VS nu wel erg stil is) de boel aan het provoceren zijn,of is deze redenatie een foute inschatting?

  1. Ik denk dat je niet ver bezijden de waarheid zit, echter het is niet de eu en de vs maar zij die deze aansturen. Dat is net een stapje verder.

  2. Marcel,met EU en VS bedoel ik zoals ik denk dat jij bedoelt voornamelijk de heren van Wallstreet,waaronder ik reken Rotchild,Warburgs,Rockefeller e.d,dat zijn volgens mij de onzichtbare krachten hierachter,wat natuurlijk wel aangeeft wat voor lafaards het zijn,omdat ze geen verantwoording nemen en anderen het vuile werk laten doen.

  3. Het gaat in WWIII om de eerste klappen om de Russische Atoom raketten uit te schakelen, volgens specialisten is dit niet mogelijk, als de USA oorlog wil, waar het wel op lijkt, want hun stealth atoom bommenwerpers zijn gedeeltelijk al gestationeerd in Europa, anderen zijn onder weg, ze worden zo dicht mogelijk bij de Russische grenzen gestationeerd, waanzin ten top, maar het schijnt er veel slechter voor te staan als dat wij weten, economisch financieel zijn veel landen aan het einde van hun latijn, zou een oplossing kunnen zijn, voor hun niet voor ons.

  4. @ arnold
   Ik ga voorbij de fysieke wereld en zie hen die deze ( rothshield,warburgs rockefeller)geprogrammeert/onder controle hebben. De energetische vampiers ,maar wellicht gaat dat je te ver .
   Echter dat is in de grote lijnen de zaak waar het om draait. De fysieke afspiegeling daarvban is het macht onmachtspelletje om olie rijkdom etc. Het werkelijke feestmaal vind echter op een meer energetische nivo plaats.

  5. Jenne,Mark Rutte en consoorten hebben ons eerst welvaart afgepakt,waardoor veel mensen hun hoofd niet of nauwelijks nog boven water kunnen houden,waarmee hij hoopte te bereiken dat we de gebeurtenissen om ons heen niet zouden zien,en daar maakt hij nu gebruik van in de hoop dat hijzelf en zijn handlangers de dans zullen ontspringen,maar ik hoop dat de echte schuldigen hen straks ook niet meer zullen kunnen gebruiken en dat ze dan in hetzelfde schuitje komen tezitten als degenen die ze nu in de kou zetten.

 9. De NL regering heeft bewust ervoor gekozen om de lijken zo lang te laten liggen op de rampplek.
  Luister naar het antwoord op de vraag in Nieuwsuur aan onze expert van instituut Clingendaal Ko Colijn, ‘ waarom de NL regering zolang geen toegang had tot het rampgebied.’

  ” de Nederlandse regering heeft bewust geen toegang tot het rampgebied gevraagd (!!!) aan de separatisten, omdat ze daarmee het regiem zouden erkennen!!!! En dat zou onwenselijk zijn”
  Tweebeke:” Heiligt in dit geval het doel niet de middelen? ” Colijn : ” NEE …. enz”

  HUH …Er was dus helemaal geen sprake van een zgn. ‘ disgusting behandeling van de lijken enz, waar Timmermans ” until my dying day ” de hele wereld mee voorhuigelde.

  Zie http://nieuwsuur.nl/video/677777-de-uitzending-van-nieuwsuur-van-maandag-21-juli-2014.html

  Ook in deze uitzending het interview van de BBC met Alexander Borodai, de ” premier van de ‘republiek Donetsk’” :
  de OVSE-waarnemers werden doelbewust in Kiev –dus door het Westerse marionettenregime- tegen/ opgehouden!!!

  Vervolgens zette de OVSE de separatisten onder druk om de lijken niet te verplaatsen. Boderai : ‘Dus hebben wij gewacht- een dag, twee dagen, drie dagen. Maar er kwam niet één expert. Wij vroegen: waar blijven jullie? Waar is de internationale gemeenschap? Ze blijven maar in Kiev rondhangen. De lijken liggen hier bij 30 graden hitte. Dat is absurd, gewoonweg onmenselijk.”

  1. Hmm dit is wat om uittezoeken want elders (ik heb zoveel gelezen dat ik er duizelig van ben) bleek dat de separisten, wel degelijk toestemming hadden om de rampplek te bergen.
   Dat ze de stoffelijke overschotten verkeerd behandeld hebben is een absolute leugen en ook dat is terug te vinden in het respect waarmee de waarnemer praat over de mensen uit de omgeving aldaar en de bergers van de lichamen. Er is een dienst gehouden en er zijn bloemen en knuffels geplaatst bij de rampplek.

   http://www.nrc.nl/inbeeld/2014/07/19/twee-dagen-na-de-ramp-worden-lichamen-geborgen-en-bloemen-gelegd/

  2. Verwacht U dan wat anders, als U ziet hoe ze met levende mensen omgaan, laat staan dode mensen, die helemaal geen verweer hebben.
   als we willen overleven, moet dit zooitje echt opgeruimd worden.

 10. Als het inderdaad zo zou zijn dat het neerhalen van MH 17 in scene is gezet met de CIA als valse vlag organisatie erachter,zou mij dat niets verbazen omdat dit een bewezen criminele organisatie is,ik noem als voorbeeld Claus Barbie die in de tweede wereld oorlog in Lyon bij de gestapo zat en de bijnaam de slager van Lyon had,deze man is na de oorlog voor de CIA gaan werken in verband met de koude oorlog omdat hij wist hoe hij mensen kon laten praten(door marteling)ook zou hij verantwoordelijk zijn voor de dood van Jaen Moulin een verzetsstrijder.
  In de buurt van La Paz waar hij woonde net als zoveel oorlogs misdadigers heeft hij zijn praktijken nog voort gezet en ook anderen geleerd hoe ze konden martelen,ook mocht hij oud gedienden van de SS aanstellen omdat deze veel over de Russen wisten omdat ze daar ervaring hadden opgedaan,ook werner van Braun is naar Amerika gehaald en is daar voor de Nasa gaan werken,deze man had de V 1 en V 2 raket uitgevonden en voor de Nasa was hij bij de ontwikkeling betrokken van de raket die de eerste mens op de maan heeft gezet,dit is bewijs dat Amerika geen moeite heeft om met nazi,s te werken net zoals nu naar men vermoedt in de Oekraine.

  1. Hoi Arnold, imo kunnen onze voeten de aarde bewandelen terwijl onze geest tegelijkertijd in hogere regionen verblijft. Het enige dat daarvoor nodig is, is dat de brug tussen beide werelden, het bewustzijn van ons hart, onwankelbaar is.

  2. Arnold, hogere regionen, dat is juist MARCEL gaat ons voor en wij volgen, ga er maar van uit dat de volgende WWIII, heel hevig maar zeer kort zal duren, het wordt ontegenzeggelijk een atoom oorlog, er is net weer een zwaar bewapende USA kruiser de zwarte zee binnen gevaren, vol met het totale oorlogs pakket, met de Stealt bommerwerpers zal het beginnen, de enigste die zich verzet is Merkel, de rest kijkt toe denken ze, ze verwachten een plaatselijke oorlog, maar ik geloof daar niet in, dit zal snel escaleren naar een totale oorlog, hoop het niet, maar!

  3. Jenne

   Misschien dat er een wereldoorlog zit aan te komen,maar misschien dat het tij nog gekeerd kan worden.
   Ik heb zojuist een artikel gelezen in “gewoon nieuws”en daar staat in dat Poetin de beste kaarten zou hebben,wanneer Poetin Europa zonder gas zou zetten,komen de europese regeringsleiders misschien tot het besef dat het helemaal verkeerd dreigt te gaan waardoor ze hopelijk afstand zullen gaan nemen van de oorlogszuchtige VS,waardoor de VS alleen komt te staan,dus laten we het hopen.

  4. Nou Arnold, ik weet wel zeker dat Poetin niet Europa gaat droogzetten met gas. Waar haalt hij dan z’n poen vandaan om z’n oorlogsmachine in stand te houden? Ik draai het liever om. Europa zou maatregelen moeten treffen, waardoor ze niet afhankelijk zijn van het Russische gas.

  5. Dick
   Ik ben het met je eens dat europa zich nooit afhankelijk van russisch had moeten maken.
   De vraag hoe Poetin dan aan geld moet komen is ook terecht,maar ik denk dat Poetin daar zijn eigen niet zo druk om maakt,omdat hij al bezig is om zaken met de chinezen te doen wat dan voor inkomen zorgt,en daarbij komt dat Poetin doet wat hij zegt ongeacht wat het kost.

  6. Arnold, de geschiedenis herhaalt zich…. de russen leven de laatste jaren in relatieve welvaart, met name ook door exploitatie van hun natuurlijke hulpbronnen. Daar heeft Poetin ook zijn bijdrage in geleverd. De geschiedenis leert ons dat wat er nu gebeurt in Rusland trekken vertoont met het Duitsland van de jaren 30. Hitler heeft toen er ook voor gezorgd dat de Duitsers uit een zware economische crisis kwamen, maar kon de weelde van het leiderschap niet aan. Hij voerde toen uit grootheidswaanzin ook zijn eigen agenda uit.. uiteindelijk ten koste van zijn eigen volk. Er zit een soort zelfvernietigende kracht in dit soort machtswellustelingen. Ben alleen blij dat er nu bijna geen Joden meer in Rusland leven 🙂 Poetin zal nu andere zonde-bokken moeten zien te vinden

  7. Dick.
   Hitler heeft inderdaad de duitsers uit de crisis gehaald,dit omdat de winnende landen van wereldoorlog 1 duitsland onmogelijke herstelbetalingen had op gelegd die ze nooit konden voldoen,door het volk autobanen te laten aanleggen voor de tanks,zodat hij sneller ergens kon komen hadden veel duitsers weer werk en inkomen,vervolgens is hij op 22 juni 1941 Rusland binnen gevallen omdat hij lebensraum wilde hebben,daarbij zijn inderdaad veel joden vermoord,maar ook russen omdat hij deze mensen als untermenschen zag,dit gebeurde door speciale einzats gruppen van de SS die achter de frontlinies aankwamen om te moorden.

  8. Precies, Arnold, Hitler zette toen de Russen weg als Untermenschen. Nu zal hij de Russen neerzetten als Űbermenschen en waarschijnlijk de bewoners van Oekraine als Untermenschen. Poetin z’n propagandamachine probeert de Russen er al van te overtuigen dat een inval in Oekraine moet worden gezien al een humanitaire operatie. Ja.ja, humanitaire operatie 😉 Hij wil daarmee rechtvaardigen om Oekraine gewoonweg in te pikken. Maar ja, zoals ik de Russen wereldwijd heb meegemaakt, gedragen ze zich in de regel ook als Űbermenschen ( luidruchtig en “kuilengravers”), dus het zal me niet verbazen dat Poetin in zijn eigen land wel de handen op elkaar zal krijgen, helaas

  9. Dick.
   Vergeet aub niet dat de pro russen in oost Oekraine nu worden afgeslacht door Oekraine met hulp van neo nazi,s dus zou het dan zo verwonderlijk zijn als Rusland wraak neemt op de oekrainers en aanhang?
   En in een eerder stukje schreef Jenne dat Merkel zich als enigste verzet,zou dat misschien kunnen zijn omdat ze nu misschien begint te beseffen dat de russen nog niet zijn vergeten wat hen eerder is aangedaan en dat ze nu begint te beseffen welk lot Duitsland mogelijk te wachten staat net zoals de andere landen die sancties tegen Rusland hebben ondersteund?

  10. DICK jij spreekt met de taal van de mainstream, zoet sappig negatief gekweel, ten eerste een groot stuk van Rusland bevind zich binnen de Europese Grens, ten tweede vind je het erg dat de Russen uiteindelijk ook een stukje welvaart krijgen, Rusland kan heel goed zonder Europa, en dat gaan ze als ze de kans krijgen de komende decenia bewijzen, Europa heeft zijn hand overspeeld dat moet jij weten als Groninger klaverjas club aanhanger, je bent nog steeds behept met dat stukje onverstand je ingegeven door de dagelijkse USA brain f..k, groet Jenne

  11. ARNOLD, 12,9, tuurlijk realiseerd MERKEL zich wat er zich afspeeld opgegroeid in Oost Duitsland, waar het op zich helemaal niet zo slecht leven was, als je demoeite nam/neemd om met mensen uit die tijd te spreken, dat west Europese geweld van groter dikker duurder worden de mensen ziek van, schulden schulden zelfmoorden enz., en let op hoe het zich gaat ontwikkelen economisch financieel, het wordt een grote chaos, waar in wezen niets aan te doen is, alles zijn opgeblazen ballonen, de Euro heeft de geld ontwaarding nog een stap verder gebracht, van onze spaarcentjes bleef/blijft niet veel over, de USA zit er nog dieper, van daar is oorlog de oplossing.

  12. Jenne.
   In een eerder stukje heb ik al geschreven dat ze chaos willen veroorzaken en werkeloosheid waar onze regering zeer voortvarend aan mee werkt,met de bedoeling om als het kan de mensen zover tekrijgen dat we elkaar de hersens gaan inslaan,omdat we geen eten meer hebben,ook verdeling van mening draagt daar aan bij.
   Als het zover is dat er chaos heerst gaan ze orde troepen inzetten en mensen afvoeren (denk hierbij aan de in Amerika bestaande Feema kampen).

  13. DICK 12,8, hou alstublieft je mond dicht bij het tennisen, die ballen komen overal terecht, als ik zo je commentaartjes lees, bbrrr
   echte gruninger kontenkruper, de baas naar de mond praten, in Amsterdam hete dat een slijmbal, Papen volk!

 11. Shell heeft een contract getekend met Ukraine voor schaliegas. Shell zat bij de Bilderberg groep bespreking dit jaar. MH 17 met veel Nederlanders wordt neergehaald. Nederland kan niet anders dan reageren en EU en VS hebben een excuus om zich in de Ukraine te bevinden om dit schaliegas veilig te stellen. Rusland moet vanwege BRICS gesaboteerd worden en zo doen ze het (onder andere).

  1. sanne
   Shell,Unilever enz zijn elk jaar op de Bilderberggroep vertegenwoordigt,en dat zijn toch voornamelijk amerikaanse bedrijven die ook in dollars rekenen.
   Als je op internet naar de Bilderberggroep gaat kun je lezen wie er welk jaar aanwezig waren,ik denk dat je zult schrikken hoeveel nederlanders er elk jaar bij zijn,die invloed hebben.
   En wist je dat Beatrix groot aandeelhouder van Shell is,en hoeveel van onze huidige politici bij een van deze bedrijven hebben gewerkt,voordat ze premier of minister werden,dat verklaart ook veel van hun handelwijze.

 12. Mijn post op Trouw, op http://www.trouw.nl/tr/nl/31523/Vliegtuigcrash-Oekraine/article/detail/3714460/2014/08/06/Rutte-over-missie-We-stoppen-nu-maar-we-stoppen-niet.dhtml:

  “Goed dat ze niet stoppen. Sommige vragen schreeuwen nl. om antwoord:

  Wat deed de SU25 straaljager rond MH17? Delen van de cockpit zijn doorboord met kogelgaten. Laat verkeersleider Carlos getuigen.

  Waarom heeft de Oekrainse geheime dienst de gesprekken met de verkeersleiding in Kiev in beslaggenomen?

  Waarom komt de VS niet met sattelietbeelden en data?

  Vanwaar de koerswijziging (en daling) boven Oekraine?

  Trouw, help nabestaanden te weten en verwerken.”

  Dit keer geen url erin. wellicht helpt dat tegen de censuur…
  Wie probeert het ook?

 13. Om even bij huis te blijven, er wordt een vliegtuig uit de lucht geschoten, met misschien ? meer als 280 Nederlanders er in en ook andere mensen, al snel wordt dit tot een pollitiek issue gemaakt, na veel overleg met ieder één behalve de mensen die dit gebied beheersen !, komt er een lucht brug op gang om de kisten met daar in de overblijfselen ?, terug te brengen, voor één kist vliegt het hele grote vliegtuig heen en weer, volgens mij was de hele opzet om met dit heen en weer Vliegen een soort bruggehoofd op te zetten terplaatse, kijk zo hebben die vermoorde mensen nog meer nut, het is toch wel duidelijk dat Nederland van harte meedoet aan dit soort spelletjes, ze zijn corrupt van voor tot achter, en ik ben bang dat wij dit niet kunnen stoppen, Groet.

  1. Jenne.
   Als ik de media zie geven zij eigenlijk zelf het antwoord,zoals ik elders al schreef heeft Nederland veel militair materieel naar Oekraine gebracht,dus dat zou betekenen dat ze toch al naar daar zouden vliegen.
   Vervolgens doet Rutte net of hij zo begaan is met de nabestaanden,en zegt dan dat de eerste prioriteit het terughalen van de slachtoffers is,dat lijkt mij niet,omdat die vliegtuigen toch al moesten vliegen kwam het wel mooi uit om de aandacht van die vluchten af te leiden waarom ze daadwerkelijk vlogen door net te doen of ze speciaal voor de slachtoffers vlogen (of denk je dat Rutte echt iets om ons burgers geeft als je ziet hoe hij met ons omgaat bezuinigen enz?).

 14. Verder is het hele politieke systeem aan vernieuwing toe, hoe is het mogelijk dat één vrouw kan beslissen over grote zaken, die het hele land aan gaan, en voor langere tijd misschien in duisternis gaat hullen, of over veel te dure jachtvliegtuigen, elk weldenkend mens weet dan dat daar de corruptie mee gemoeid is, ik ben voor DRIE éénheden, en voor belangrijke beslissingen een referendum, met een niet voorziene greep uit onze inwoners.

 15. POWER TO THE PEOPLE
  Halo lieve mensen
  Misschien is onze regering wel geblackmailt. Een intelligente hacker kan zo half Nederland onder water zetten(EenVandaag had er een documentatie over)of nog erger.
  Wat kunnen wij doen?
  1. Teken de open brief aan President Putin.
  http://ommekeer-nederland.nl/brief-met-excuses-aan-president-putin/
  2. Zet Nederland in het licht. http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Boodschap_van_prinses_Juliana
  3. Doe ley-lijn werk.
  http://www.montaguekeen.com/page1470.html
  Alles is energie; heel veel positieve energie toegewenst.

  1. Dankjewel Akoeta, we vergeten te vaak dat mediteren wel degelijk helpt!! , goed bezig lieverd, al ken ik je niet.

  2. Akoeta, dankjewel!
   Had jouw reactie niet gelezen voor ik mijn posting plaatste over hetzelfde.
   Herhaling geeft kracht denk ik dan maar 😉

  1. Anna11, zo begonnen de NSB-ers ( landverraders) ook ooit….. de geschiedenis herhaalt zich, helaas

  2. Volledige tekst:

   Geachte President Putin,

   Hierbij willen wij namens enkele Nederlandse burgers onze excuses aanbieden voor deze regering en de media. De waarheid wordt verdraaid om ditmaal U en uw land in een slecht daglicht te zetten.

   Machteloos moeten wij toezien hoe de westerse landen onder leiding van de VS Rusland beschuldigen van activiteiten waaraan zij zichzelf op grote schaal schuldig maken. Het stelselmatig meten met twee maten is afkeurenswaardig. In westerse landen moet voldoende bewijs op tafel liggen alvorens tot een veroordeling kan worden overgegaan. De veroordeling van U voor het plegen van zogenaamde misdaden zonder dat er onomstotelijk bewijs materiaal voor is, is een uiterst brutale en
   stuitende gang van zaken.

   U heeft ons gered in een conflict in Syrie dat had kunnen uitlopen in een wereldoorlog.
   De gasaanval tegen Syrische burgers werd Assad in de schoenen geschoven terwijl Al Quaida achtige types, getraind en bewapend door de VS en betaald door Saudi Arabie, deze massamoord op hun geweten hadden. Hiermee hoopten de westerse machten dat de wereld zich tegen Assad zou keren en een aanval op het land een steun van de
   mensen in de westerse landen had gehad.

   Niet lang hierna hebben westerse krachten de oppositie van de regering in de Oekraine opgezet, bewapend en getraind om de regering omver te werpen. De nieuwe groep die de macht had gekregen werd in snel tempo ‘erkend’ door de westerse landen. Deze nieuwe regering werd leningen verstrekt van ons belastinggeld om haar te belonen en te binden.

   De bevolking van de Krim was het hier niet mee eens en gaf dit te kennen door vreedzame demonstraties. Geweld gebruikt door anonieme luipschutters en later door het leger van de Oekraïne heeft ervoor gezorgd dat de bewoners van de Krim zich wilden afscheiden van de Oekraïne. Of u nu wel of niet steun verleende aan deze separatisten is gezien de internationale imperialistische houding van de westerse
   landen geen geldig verwijt die onze regeringen mogen maken.

   Rusland wordt ten onrechte zonder onderzoek en sluitend bewijs beschuldigd van het leveren van een wapensysteem dat mogelijk een passagiersvliegtuig heeft neer gehaald.
   Om bovenstaande redenen denken onze regeringen dat zij Rusland economisch onder druk mogen zetten. Wij, wakkere Nederlanders, die de propaganda van de westerse media en de leugens van onze politici zien en niet ondersteunen, willen u hierbij onze verontschuldigingen aanbieden. Het is helaas zo dat onze media alle gezonde en onafhankelijke kritiek verloren heeft en de politiek klakkeloos napraat. Hierdoor hebben de burgers van de westerse landen ernstige problemen met het kennen van de
   waarheid en daarmee missen zij de mogelijkheid om de politici hierop af te rekenen.

   Wij hopen op uw wijsheid. Wij willen vrede. Wij zien dat de westerse politiek niet meer voor de burgers werkt maar voor een plan tot een Nieuwe Wereld Orde. Het vernietigen van soevereine landen en het doden van talloze miljoenen mensen is voor onze westerse wereldleiders blijkbaar het offer dat gebracht moet worden om hun doel
   te bereiken. Wij, de burgers van Nederland willen rechtvaardigheid en vrede, ook met Rusland.

   We willen u hiermee duidelijk maken dat de Nederlandse regering alleen maar voor zichzelf spreekt. We hopen met deze verklaring ons aandeel te kunnen bijdragen om de oplopende spanningen tussen onze landen te ontkrachten.

   Hoogachtend

  3. Niburu heette toen overigens “Volk & Vaderland”… voor zover je dat niet wist

  4. Ik merk op zoveel fora dat mensen iets willen doen.
   Dit is een manier.
   Voel je je aangesproken, onderteken dan de petitie.

  5. Inderdaad, gejat van “Volk & Vaderland” van de NSB ( landverraders).

   “Wij, wakkere Nederlanders, die de propaganda van de westerse media en de leugens van onze politici zien en niet ondersteunen, willen u hierbij onze verontschuldigingen aanbieden.”

   http://www.oorlogskranten.nl/k0063_01.html

  6. Het maakt me niet uit hoe ze heetten.
   Het komt er op aan daar wat te kunnen doen waar mogelijkheden zijn.

  7. Dick, ik proef bij jou een anti Rusland houding en een pro Brussel mentaliteit.

  8. Anna11, ik ben a-politiek, dat weet je toch : Ik ken alleen de geschiedenis… en die herhaalt zich altijd maar weer. Dat is een ongeschreven Wet in het Universum 🙂

  9. Ik probeer te geschiedenis te leren kennen.
   En heb in de afgelopen jaren heel wat bijgeleerd dankzij internet.
   En deel je opvatting dat geschiedenis zich herhaalt dus absoluut niet.
   Wel een geschiedvervalsing die mensen in dat opzicht op het verkeerde been zet helaas.

  10. Programmeringen werken dus.
   Generaties verwoest hierdoor.
   Het wordt het kind met de paplepel ingegeven.
   En door die verwarring gaan er miljoenen de mist in.
   Amen

  11. Dank je wel Anna…ik heb net getekend. Ik zag dat een wtk bezoeker schreef, dat wie anoniem tekent, laf is.
   Dat zie ik dus helemaal niet zo…iedere stem laat zien dat je niet eens bent wat er op dit moment in de wereld gebeurt.

  12. Inderdaad Monika,
   Elke stem telt.
   En laf, echt niet.
   Mensen die zich misschien voor het eerst willen uitspreken, zijn bang om voor gek te worden uitgemaakt.
   Alle begrip voor dus.
   Ondertekenen mét of zonder, allebei goed!

  13. Dick wat ik mij afvraag lees jij hier ook wel eens de artikelen met feiten of kom je hier uit naam van Ivo.
   Je zou namelijk ook tot de conclusie gekomen kunnen zijn met het lezen van alle feiten dat de waarheid inderdaad geweld aangedaan wordt DOOR HET WESTEN.
   Mag ik even bewijs of aanwijzingen van jou, DICK, wat de rol van Putin is in deze?Voordat je mensen beschuldigt van Nsb mentaliteit en landverraad, terwijl zij juist nog gewoon openstaan voor feiten?
   Overigens ja de geschiedenis herhaald zich en ook toen waren er mensen die afstand namen van het opkomende fascisme, politieagenten namen ontslag etcetera, en goddank dat zij er toen waren tegen de stroom in. Jij doet hen nu geweld aan met deze houding.
   Je kunt de waarheid geweld aan doen, dick, verdraaien, dick, ontkennen, dick maar de waarheid blijft de waarheid.
   Kom met argumenten, doe wat nuttigs.

   Anna mooi initiatief.

  14. Anoniem tekenen laf?? Wat een onzin, dat is dan iemand met slechte bedoelingen. Ik teken elke petitie anoniem!

  15. En nou eh……. zeg ja: wat is waarheid in deze? En wat zijn de feiten? Daar heb ik geen antwoord op, want ik ben er niet bij. En alles wat je ziet of hoort via e media ( ook hier) is per definitie “gekleurd”. het is nooit een 100% weergave van de werkelijkheid. En nou eh, ik wil echter gewoon in vrede leven. En ik ZIE en VOEL gewoonweg dat wat die Poetin nu allemaal flikt een kopie is van wat Hitler 70 jaar geleden flikte, alleen in een andere vorm. En zo´n initiatief van Niburu (excuus brief aan poetin) is gewoonweg heulen met de aanstichter. Kopie van de NBS in de jaren 30. Niet erg, psychologich verklaarbaar…. mensen die er toen en nu achteraan lopen leven gewoon in hun extreme angsten en onzekerheden, ook daarin is er niets nieuws onder de zon.

  16. Dick,
   Hitler is een NWO puppet.
   Ik wil je graag de nodige links geven om verder te bestuderen.
   Maar dat kost veel tijd.
   Kijk iig eens op
   herstelderepubliek.wordpress.com
   Nogmaals voor iemand die wil weten zijn er genoeg internetsites…

  17. Anna11, misschien was Hitler ook wel een trol, 32 miljoen doden op zijn geweten, inclusief 6 miljoen Joden. Wel een grapjas die Hitler, fijn om tot zijn gezelschap te willen behoren

  18. Ok, Anna11, ik vind het allemaal prima.. blijf maar lekker in jouw/jullie schijnwereldje. Ik ga zo een potje tennissen en daarna een biertje drinken 🙂

  19. Dick,
   Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel…
   Een trol is iemand die zich tegen de waarheid verzet.

  20. Pfff sorry Dick,
   Een onwetende niet.
   Essentieel verschil voor mij.
   Een onwetende kan wetende worden.

  21. Precies, Anna, dat bedoel ik dus met leven in je angsten en onzekerheden. Je blijft je levenlang een trol als je niet je eigen (innerlijke) waarheid onder ogen durft te komen :()

  22. Mooi Anna, hopen dat het aankomt en tot inzicht leidt, anders moet men nog een rondje in deze waanzin 😉

  23. Dick ga maar lekker tenissen en een biertje drinken in de overtuiging dat je het allemaal goed hebt gezien en het helemaal snapt. Daarmee doe je aan de pot verwijt de ketel. Immers heb je beide kanten, of alle 170.000 kanten van het geheel al bestudeert?
   Ook jouw visie is gekleurt en onvolledig ( ik zal niet claimen dat ik beter weet). Maar ook jij draagt door alle aandacht die je het geeft bij aan de vorming van een wereld oorlog in jouw fysieke werkelijkheid! Laat het los en ga voor de zaken die je preekt eenwording en liefde( graag wel zonder die lachebekjes steeds)Inspireer mensen tot liefde en vertrouwen . Tracht mensen aan te zetten tot harmonie en verantwoordelijkheidsbesef voor het leven van zichzelf en hun buurman. Leef het ze voor in je doen en laten en betracht genade en vergeving, compassie en medeleven.
   Laat je angst en betreurenwaardige programmering uit het verleden varen en schaar je bij de mensen die een nieuwe aarde aan het bouwen zijn .Alleen daar ligt een oplossing voor de huidige problemen.

  24. Dick dan hoef je amon nog niet aan te roepen gewoon eens nadenken of het resoneert met jou< voel eens goed wat je wenst en bedenk dan hoe je dat kunt bewerkstelligen!

  25. Het is alsof je steeds een kant moet kiezen, doe mijn kluifje maar aan Fikkie

  26. Dick 18.25
   Ik snap dat volledig.
   Dus voel je daar niet in aangevallen.
   Wil ook niet een hetze wat dat betreft.
   Misschien wel bewoordingen onderkennen, die niet lijken op zefverdediging.
   Dat werkt niet uiteindelijk.
   Wees jezelf Dick, want ik snap wel waarom je zegt wat je zegt.
   Maar hou op een zelfverdedigingslinie neer te zetten.
   Daar worden we met elkaar niet wijzer van.
   Gewoon eerlijk, zonder opsmuk of wat dan ook.

  27. Dick.
   Als je niks zinnigs te schrijven weet kun je misschien beter iets anders gaan doen,zoals de geschiedenis van de tweede wereloorlog nagaan,voordat je er over bericht.
   Hitler was niet verantwoordelijk voor 32 miljoen doden,maar voor meer dan 50 miljoen,je schrijft over de NSB ook zij dachten aan de goede zijde testaan,net als jij nu ook verondersteld te doen.
   Verder schrijf je over propaganda,in de oorlog was Goebels daar verantwoordelijk voor,dat zou jij als oorlogs kenner moeten weten,maar ik vind dat je propaganda wel slecht herkend als ik lees voor wie jij pleit.

  28. dick dik toch

   Anna11, ik ben a-politiek, dat weet je toch : Ik ken alleen de geschiedenis… en die herhaalt zich altijd maar weer. Dat is een ongeschreven Wet in het Universum ….zo schrijf je (18.9)…,weet je ik baal van al die mensen die steeds maar roepen dat ‘het’ toch altijd al zo geweest is.Het is nu juist dé reden dat dat er eindelijk eens een einde komt aan al dat kut-gedoe van de “machtigen” en ieder initiatief kan daar een begin van zijn en is dus van harte welkom.

  29. VforVendetta 18.36, ik zag die link al eerder voorbijflitsen, ik geloof dat Monika die postte.

   Ik heb daar geen theorie over, VforVendetta. Hier worden gewoon een aantal krantenknipsels op een rijtje gezet van met name Amerikaanse of Canadeze kranten uit de jaren 1915 tot en met 1938, waarin het getal 6.000.000 wordt genoemd, soms in directe relatie met de Joden ( bijvoorbeeld het aantal Joden in Rusland in de 20-er jaren van de vorige eeuw), soms in een heel ander verband ( het aantal inwoners van Polen en de Oekraine samen). Ergens wordt ook in een krantenknipsel uit 1936 het woord “holocaust”( tussen haakjes) genoemd. Ook dat is niet vreemd, want het woord “holocaust” bestond al heel lang voor de 2e wereldoorlog. Het werd daar al veel gebruikt door de Amerikanen als ze wilden omschrijven als er sprake was van een grote tragedie ( en dat vonden ze toen al, gezien de hevige discriminatie van de Joden in Europa). De term “holocaust” ( als zijnde de vernietiging van 6 miljoen Joden gedurende de 2e wereldoorlog) is pas in de jaren 70 komen overwaaien vanuit de USA. Ik geloof dat die term in zwang raakte door de vervaardiging van een Amerikaanse film met die naam.

   Het woord Holocaust komt van het Griekse ὁλόκαυστον = holokauston ofwel ‘geheel verbrand’. Dit was een aanduiding voor een brandoffer aan een godheid. Aangezien er bij de vernietiging van de 6 miljoen Joden geen sprake er van was dat er aan een “god” werd geofferd, heeft voor velen de term holocaust een nare bijklank. Veel mensen geven er de voorkeur aan te spreken over de shoa (שואה = vernietiging).

   Overigens is in de getallenleer het getal 6 wel een bijzonder getal. Het komt zelfs 3 keer voor in het getal 666 ( het getal van het Beest). Wellicht had het getal 6 voor Hitler wel een symbolische (satanische) betekenis! En als je dan de term “holocaust” er naast legt als zijnde een brandoffer aan de “goden”, dan komt me dat niet onwaarschijnlijk over. Hitler werd immers geinspireerd door “duivelse krachten”

  30. T’uurlijk petitie getekend, wel anoniem je kunt je zelf niet weggeven hier waar ik woon, als Nederlands onderdaan, een stukje Nederland ons zeilschip waar je ontastbaar bent voor de Franse overheid.
   Iedere Fatsoenlijk denkende Nederlander zou deze petitie moeten onder tekenen.
   Maar zo als wij dagelijks kunnen constateren, zijn redelijk gebrain washed mensen onder ons, en ook enkelen die denken buiten deze realiteit te kunnen blijven, door een speciale demensie te creéeren als een vlucht haven, no way !

  1. Hoi! welkom.

   Fijn dat je er ook een duit ingooit.

   Gister zat ik te kijken naar een vandaag, ik viel van mn stoel af, stelden bruutweg dat Janukovitch schuldig is aan de beschietingen in maidan, terwijl er uitgelekte telefoongesprekken zijn dat de Oekraine erachter zit! Ik dacht dat die toch al passe was maar een vandaag denkt we liegen nog even door!!!

   even geheugen opfrissen DICK LEES JE MEE???

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2573923/Estonian-Foreign-Ministry-confirms-authenticity-leaked-phone-call-discussing-Kiev-snipers-shot-protesters-possibly-hired-Ukraines-new-leaders.html

  2. Eh nou eh, ik geloof heilig in de Leer van de Inhoud: Wat, wanneer, waar, wie en waarom….. dat is w in 5d. Er wordt een onafhankelijk onderzoek ingesteld door een overheid van een land dat door de vliegramp het ernstigst is getroffen ( Nederland). Ik wacht gewoon het resultaat van het onderzoek af en hoop at we dan de antwoorden krijgen op e 5 w’s.

   Tot dan lees ik niet al die “crap” hier op WanttoKnow. Ik heb wel iets beters te doen 😉

   Ik reageer op het moment dat ik merk dat fundamentele waarheden worden verdraaid, zoals het vraagstuk van de Palestijnen of het vraagstuk over de vernietiging van 6 miljoen Joden in de jaren 30 en 40.

  3. Dick.
   Je schrijft dat je wacht op het moment dat je merkt dat fundamentele waarheden worden verdraaid,dan moet je ze natuurlijk wel kunnen herkennen,wat tot nu toe niet je sterkste punt lijkt.

  4. Nederlandse overheid onafhankelijk onderzoek?Van wie , over wat , waar , wanneer dan,en waarom.
   Voorlopig halen ze alleen spullen en lichaamsdelen op , en zelfs daar zijn ze mee gestopt ! Niets opgevraagt bij de oekraiense overheid ( tapes met communicatie tussen de toren en het vliegtuig),geen radar en satelietbeelden opgevraagt aan de vs( die hadden daar een spionage sateliet en awacs)
   Wel een bedankje aan de oekrasiense overheid ( waarvoor dat dan wegens het niet nakomen van hun afspraken om de rust daar te behouden?)Nee dick je kijkt je scheel omdat het je te groot is de waarheid te onderkennen. Maar dat mag hoor het is toch slechts de verschijningsvorm in deze dimentie die je daar kunt waarnemen en niet het grotere plaatje ( o wat zitten ze te smullen daar)

  5. Marcel 19.4, mooie freudiaanse verspreking

   “slechts de verschijningsvorm in deze DIMENTIE die je daar kunt waarnemen”

   Dimentie is een mooie verbastering van Dementie en Dimensie 😉

 16. Donderdag 7 augustus was in nieuwsuur een interview tezien met politiek commentator van de engelstalige russische radiozender “the voice of Russia” Dimitri Babitjs.
  Deze man zei dat hij niet bang was dat Rusland een inval in Oekraine zou doen om verschillende redenen 1:Rusland heeft daar economisch geen baat bij
  2:Pro russen en Oekrainers zitten door elkaar in dat gebied.En Rusland heeft zijn originele grenzen terug na verovering van de Krim.En op de vraag als Rusland de Krim binnen viel waarom dan niet in oost Oekraine zei Dimitri dat er een enorm verschil tussen de Krim en oost Oekraine is,omdat er op de krim bijna geen oekrainers wonen,maar russen.
  Rasmussen (Secretaris generaalvan de Navo) zou volgens Dimitri gevaarlijk spel spelen door te zeggen dat Oekraine lid van de Navo kan worden wat eigenlijk nu niet kan omdat er een wet is waarin staat dat Oekraine de NEUTRAAL statis heeft,maar Rasmussen vind dat geen probleem omdat ze de wet kunnen aanpassen zodat Oekraine wel lid kan worden.
  Dimitri zei dat dit tegen de wil van Rusland zou zijn omdat de russen en oekrainers op militair terein veel hebben samen gewerkt en de oekrainers de geheimen van het russische leger kent.
  Dus als de wet nu aangepast zou worden en Oekraine lid van de Navo zou worden,is dat dus een bewuste provocatie ten opzichte van Rusland met alle mogelijke gevolgen van dien.

  1. Dit is ook wel belangrijk,Dimitri zei dat er nu nog wel een oplossing van het conflikt mogelijk zou zijn,maar dan moeten de strijdende partijen rond de tafel gaan zitten om zo tot een diplomatieke oplossing te komen.
   Dit zal wel niet gebeuren omdat het gewoon niet in het straatje past van de EU en VS.

  2. Deze had ik inderdaad nog niet gelezen, Thanx.
   Ik kom er later op terug, het hele Krim gebeuren was toen al provocatie.
   Weet je dat ik gewoon perplex ben over wat er allemaal plaatsvind?
   🙁

 17. Dick zegt:

  En nou eh……. zeg ja: wat is waarheid in deze? En wat zijn de feiten? Daar heb ik geen antwoord op, want ik ben er niet bij. En alles wat je ziet of hoort via e media ( ook hier) is per definitie “gekleurd”. het is nooit een 100% weergave van de werkelijkheid. En nou eh, ik wil echter gewoon in vrede leven. En ik ZIE en VOEL gewoonweg dat wat die Poetin nu allemaal flikt een kopie is van wat Hitler 70 jaar geleden flikte, alleen in een andere vorm. En zo´n initiatief van Niburu (excuus brief aan poetin) is gewoonweg heulen met de aanstichter. Kopie van de NBS in de jaren 30. Niet erg, psychologich verklaarbaar…. mensen die er toen en nu achteraan lopen leven gewoon in hun extreme angsten en onzekerheden, ook daarin is er niets nieuws onder de zon.”

  IK vraag om feiten aan jou, dit, wat jij stelt, zijn beschuldigingen die ver van de waarheid staan en draait het 180 graden om. Best knap, maar daar kom je niet mee weg. Geef nu de feiten en of argumenten waarom jij dit zegt en vindt. Jij bent namelijk nu aan het meewerken met de vijand van de mensheid en dat is IGNORANCE.
  Geef me de feiten Dick of hou op met stemmingmakerij.

  # beledigende reactie ZELF weggehaald #

  1. Eh nou eh, bewust-wording is niet te staven met feiten…..

   Ik vind het uitstekend dat je mij on-wetend noemt, dat is jouw goed recht. Ik ben van mening dat degenen die deze brief aan Poetin ondersteunen on-wetend zijn en niets hebben geleerd van de jaren 30. Gelukkig kwamen velen toen tijdig tot Inkeer, na de toenemende agressie van Hitler. Ik hoop vanuit heel mijn hart dat dat nu ook geldt voor degenen die als een schoothondje Poetin achterna lopen.

  2. Stel dat het inderdaad zo is dat Poetin de seperatisten (pro russen)van wapens heeft voorzien,dan heeft hij dit naar mijn mening gedaan zodat zijn landgenoten zichzelf kunnen verdedigen tegen de oekrainers.
   Dus dat zou betekenen dat Poetin zoals het hoort niets anders heeft gedaan dan op te komen voor zijn bevolking.
   Verder zou ik van Dick dan wel eens willen weten wat Poetin in zijn ogen tot nu toe verkeerd heeft gedaan,omdat Dick Poetin als vijand ziet.

  3. http://www.jaapspaans.nl/2014-05-nieuw/OogstPoetin2000Scan.pdf
   Rest de vraag waarom Poetin op handen wordt gedragen. Waarschijnlijk beseffen Nederlanders niet dat zij, hoe stuitend ook, nog steeds wel in een land leven waar zij dit soort aantijgingen in alle vrijheid kunnen uiten. Vergeten wordt dat Rusland meer en meer tot een land is verworden waar de verworven vrijheden in een rap tempo ook weer worden afgebroken, en de media onderhand vrijwel compleet in handen is van de overheid. Alternatieve media, met kritiek en aantijgingen richting eigen staat en bondgenoten betekend in Rusland anno 2014 al snel een ding. Een geheel verzorgde reis en verblijf in een van alle gemakken voorziene staatsinrichting met tralies voor de ramen.
   Persoonlijk vind ik beide grootmachten niet in orde teveel vingers in de pap bij mensen die daar nooit om gevraagd hebben.
   http://www.rashnasvasti.nl/afbeeldingen/law.png
   En daar wil ik het eigenlijk verder bij laten en mij focus uit laten gaan naar zaken die wél goed gaan en die energie te geven.

  4. Odette
   Hoe kom jij tot de conclusie dat, mensen die nu kritiek hebben op het doen en nalaten van de pers cq overheid van het westen, Putin op handen dragen?

   Er zijn bewezen leugens geconstateerd van het westen.

   bewijs in overvloed bleek een aantijging zonder bewijs, raket bleek het niet geweest te zijn,maar spervuur van militair vliegtuig, de militaire vliegtuigen bleken van Oekraine regering te zijn. Er zijn aantijgingen geuit zonder bewijs richting Rusland, en bewijs wat er is wordt niet getoond in de MSM, nog door de overheid.

   Dat is west- onwaardig gedrag van onze huidige overheden. Dat is waar wij mensen voor moeten waken en wanneer wij dit constateren behoren wij het volk onze machthebbers erop aan te spreken daar wij het controlerende orgaan zijn VAN DE MACHThebbers daar zij die macht gekregen hebben van HET VOLK.

   Wat denk jij hiervan, ik geef je zo een link van wie het westen steun gaf na Maidan.

   http://www.globalresearch.ca/who-is-in-charge-of-ukraine-today-ukraines-neo-nazis/5374443

   http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

   Vertel eens waarom wordt deze partij als aanwinst voor Europa wordt beschouwd?
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Svoboda_%28partij%29

   En over pers vrijheid gesproken, de msm liegt dat het gedrukt staat en de rest wordt verwijderd, nieuwe zin onder google search:

   “Sommige resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. ”

   Dat is de wet recht op verdwijning die misbruikt wordt om artikelen die kritisch zijn van het net te halen. Om maar te zwijgen van het aantal artikelen waar een makelaarsplaatje voor komt zodat je het niet kan lezen.

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/europa_wil_keiharde_censuur_op_internet

   dat was in 2011, en er zijn al heel wat regels op til om het waar te maken, en verwijderen van artikelen is er een van. Puin gaat richtig democratie met kleine stapjes, wij gaan richting dictatuur met rasse schrede.

   http://www.speld.nl/2013/01/15/nederland-vanaf-1-februari-een-dictatuur/

  5. Eh noue eh, gelukkig hebben we daar op WanttoKnow (nog) geen last van. Of het moet al zo zijn dat sommige reacties die verwijderd worden op WTK het gevolg zijn van ingrepen van “buiten” en niet door de redactie van WTK zelf.

  6. Odette, ik respecteer je mening, voelt wel een beetje als ‘nu ben ik veilig’ maar ik denk er anders over, en daar ben ik niet alleen in.

   Wat spreekt er tegen om niet en/en te doen. Je energie in dingen te stoppen die wel goed gaan en niet helemaal je te keren. Dit is nu mss het moment waar je altijd op gewacht hebt. Breng het licht naar het donker. Denk maar aan het verzet in de oorlog, ieder beetje telt. Laat je niet meesleuren in het voor mij ergens ‘arrogante, elitaire’ straatje, zoals ‘er is helemaal niets aan de hand’ dat is juist ook een hersenspinsel.

   Hier is een excuus brief naar Poetin van Prof. Cees Hamelink, die zich tegen de msm keert.
   http://www.nrcombudsman.nl/artikel/2497/professor-keert-zich-direct-tegen-msm.html

   hamelink

   Dear Mr. President Putin,

   Please accept our apologies on behalf of a great many people here in the Netherlands for our Government and our Media. The facts concerning MH17 are twisted to defame you and your country. We are powerless onlookers, as we witness how the Western Nations, led by the United States, accuse Russia of crimes they commit themselves more than anybody else. We reject the double standards that are used for Russia and the West. In our societies, sufficient evidence is required for a conviction. The way you and your Nation are convicted for ‘crimes’ without evidence, is ruthless and despicable. You have saved us from a conflict in Syria that could have escalated into a World War. The mass killing of innocent Syrian civilians through gassing by ‘Al-Qaeda’ terrorists, trained and armed by the US and paid for by Saudi Arabia, was blamed on Assad. In doing so, the West hoped public opinion would turn against Assad, paving the way for an attack on Syria. Not long after this, Western forces have built up, trained and armed an ‘opposition’ in the Ukraine, to prepare a coup against the legitimate Government in Kiev. The putschists taking over were quickly recognized by Western Governments. They were provided with loans from our tax money to prop their new Government up. The people of the Crimea did not agree with this and showed this with peaceful demonstrations. Anonymous snipers and violence by Ukrainian troops turned these demonstrations into demands for independence from Kiev. Whether you support these separatist movements is immaterial, considering the blatant Imperialism of the West.Russia is wrongly accused, without evidence or investigation, of delivering the weapons systems that allegedly brought down MH17. For this reason Western Governments claim they have a right to economically pressure Russia.

   We, awake citizens of the West, who see the lies and machinations of our Governments, wish to offer you our apologies for what is done in our name. It’s unfortunately true, that our media have lost all independence and are just mouthpieces for the Powers that Be. Because of this, Western people tend to have a warped view of reality and are unable to hold their politicians to account. Our hopes are focused on your wisdom. We want Peace. We see that Western Governments do not serve the people but are working towards a New World Order. The destruction of sovereign nations and the killing of millions of innocent people is, seemingly, a price worth paying for them, to achieve this goal. We, the people of the Netherlands, want Peace and Justice, also for and with Russia.
   We hope to make clear that the Dutch Government speaks for itself only. We pray our efforts will help to diffuse the rising tensions between our Nations.

   Sincerely, Professor Cees Hamelink

  7. Eh nou eh, laat die ene ‘man’ gewoon lullen, niet op reageren…daar zit definitief een schroefje los, dat weet hier iedereen 😉

  8. Odette.
   Ik draag Poetin niet op handen,wat ik wel doe is proberen de waarheid aan het licht te brengen,en volgens mij maakt het dan niet uit wie dat is,nu is het wel zo dat (zo zie ik het)de EU en de VS constant Poetin proberen te verleiden tot een reactie waardoor ze een eventuele oorlog (of wat er ook van komen gaat)denken te kunnen gaan rechtvaardigen door de schuld dan bij Poetin te leggen.

  9. Arnold,

   Zo zie ik het op dit moment ook. Sterker nog ER IS GEEN BEWIJS dat Putin WAAR dan ook mee te maken heeft gehad. Niet voor de mh17 noch voor het leveren van steun aan de rebellen.
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/23/usa-blasen-zum-rueckzug-putin-ist-nicht-schuld-am-abschuss-von-mh17/

   Daar kan men als men eerlijk is geen sancties op geven laat staan militair op ingrijpen..

   Om over de genocide in oost oekraine nog maar te zwijgen, dader: west oekraine, funded by Europe door onze belastingcentjes..

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/07/nato-will-ukrainische-armee-mit-europaeischen-steuergeldern-finanzieren/

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/08/reporter-in-der-ost-ukraine-es-ist-eine-kulturschande-fuer-europa-was-sich-hier-abspielt/

  10. eh nou eh.
   Naar aanleiding van je schrijven in 21.9 krijg ik (maar dit is misschien wat ver gezocht)het idee dat de bezuinigingen van Rutte niet zo zeer waren om aan die drie procent van Brussel te voldoen,maar om hetgeen ze doen in Oekraine te bekostigen,want hoe gaan ze straks anders deze kosten uitleggen?nog meer bezuinigen?

  11. 21.10

   ja dat is een hele goede vraag, maar je beseft hopelijk wel dat deze hele crisis niet echt bestond maar bedacht is? Puur en alleen om de rijken rijker te maken, en geld uit de economie te trekken, om vervolgens de lonen te drukken en rechten af te nemen.
   Dat zien we nu al overal gebeuren. Spaargeld wordt nu al gepakt voor banken bail nu 3% gaat straks omhoog. Dus een oorlogje betalen eh wij…

  12. Ha die Monika 21.6, ik meen dat ik die excuus- (land-verraders) brief gisteren ook al voorbij zag komen, gepost door Anna… maar toen in het Nederlands. Wat dacht je: “Wladimir kan geen Nederlands lezen, ik moet hem nog maar eens in het Engels posten?”. Misschien is het handig om hem ook nog eens in het Russisch te posten, voor het geval dat 😉

  13. Hup wat zweepjes en pepperspray erover paar jaar naar de gevangenis en een enkele reis naar Siberië als je alleen maar een protest song hebt. http://www.nu.nl/muziek/3620680/lid-pussy-riot-oost-siberie-overgebracht.html Hoelang zou Boudewijn de Groot nog moeten zitten, Meneer de president, weet je nog?
   http://en.wikipedia.org/wiki/Pussy_Riot
   Heeft niets met arrogantie en elitair te maken als ik hiervoor kies. Ik beledig niemand hier en kies geen ‘kant’. Ik houd ook niet van voetbal en voetbal schijnt ook oorlog te zijn volgens oud bondscoach Rinus Michels. Zou ik dan toch moeten kiezen tussen verschillende clubs omdat dat de geldende norm is? Omdat dat van je geëist wordt en moreel verantwoordelijk omdat de meerderheid dat van je verlangt? Nou dan maar dat buitenbeentje, ik ben geen misdadiger omdat ik niet kies.

  14. Eh nou eh.
   Natuurlijk besef ik dat dit allemaal georganiseerd is,dat heb ik ook al in eerdere stukken kenbaar gemaakt,chaos,werkeloosheid,armoede,geen of nauwelijks eten,er moeten ook veel boeren verdwijnen,om ons straks voedselschaarste te laten ondervinden,en wil je dan in leven blijven dan moet je gewoon doen wat je opgedragen wordt want anders mag je verrekken.

  15. Odette 21.13 zegt:

   . “Zou ik dan toch moeten kiezen tussen verschillende clubs omdat dat de geldende norm is? Omdat dat van je geëist wordt en moreel verantwoordelijk omdat de meerderheid dat van je verlangt? Nou dan maar dat buitenbeentje, ik ben geen misdadiger omdat ik niet kies.”

   Waar komt ineens de term “je moet kiezen” vandaan?
   Ook de term landverrader (van dick) is onzinnig, een gewone discussie over de gang van zaken en handelen van overheden is niet meer dan normaal. Die brief met excuses aan Putin, sorry hoor maar met alle feiten bij de hand heeft hij dat ook wel verdiend.
   Feiten waar ook jij niet op in gaat Odette. 21.4?

   Zijn zij die tegen fascisme zijn en tegen etnische zuiveringen in oost oekraine, ( en elders wat dat aan gaat) die dat zien erkennen en proberen duidelijk te maken aan anderen terwijl de pers en overheden zwijgen, landverraders? Leg dat eens uit?

   Ik denk dat zij een standpunt innemen, ja, maar dan een VOOR EERLIJK HANDELEN.

   Zie dit niet als een aanval Odette, maar ik ben werkelijk benieuwd hoe we gekomen zijn van mh17 tot keuzes maken om bij een land te horen???

   Wonderlijk!

   Graag wil ik ook nog even antwoord op mij eerdere comment met linkjes als het kan. En ook graag nog even bewijs voor wat putin gedaan heeft, in deze situatie, niet wat voor leider het is. want dan is er over europa en het neerslaan van demonstraties ook nog wel een boekwerk te schrijven.

  16. ODETTE 21,3

   je mag alles zeggen in Nederland maar niemand zal je horen, op de VK worden alle reactisch die zij niet willen niet geplaatst.
   Toen Nederland (Frankrijk) in het referendum NEE stemden, ging dit gewoon de prullebak in, toen er een nieuwe geest opstond in Nederland verpersoonlijkt door Pim Fortuyn, en ook Theo van Gogh werden bijde vermoord, dat er Atoom bommen in Volkel liggen wisten we niet, dat veel te dure waardeloze jachtvkliegtuig wordt toch gekocht, zou dat zoveel beter zijn als in Rusland, Putin heeft een heel zwaar gevecht voor de boeg, met het wereld Zionisme, die nog steeds via de Russische olichargen veel macht in Rusland bezitten, de Oekraine is totaal in hun handen en niet van de Oekrainers, Joden hoeven geen Zionisten te zijn, maar Zionisten zijn wel Joden, deze twee werken altijd te samen overal en altijd als het zo uitkomt.

  17. Ik zag vandaag een mooie oproep van een perenteler om het Nederlandse volk te stimuleren om mee peren te eten. De perentelers zijn namelijk ernstig getroffen door de boycot van Poetin voor invoer van landbouwproducten uit Europa:

   “Help de perentelers en eet vandaag een extra peer!”

   Nederland is een stoofpeerland. De oude rassen kwamen in ons land niet rijp. En onrijpe peren kon je veel langer bewaren. Vandaar die rare gewoonte om harde peren te telen. Maar de rijpe peer kan je ook stoven. Korter, dat wel. En bijzonder is het om peren niet zoals we zo gewend zijn te stoven in rode wijn, maar om ze juist te stoven in witte wijn, in de moscato wijn.

   Recept:
   6 stevige maar rijpe grote peren, geschild en gehalveerd met de harde kern verwijderd
   1 vanillepeul, gespleten over de lengte
   2 kopjes water
   2 eetlepels vers geperst citroensap
   1 ½ glas moscato
   12 eetlepels honing

   Doe de peren in een grote schaal samen met het citroensap. Zet dit geheel aan de kant. Voeg het water, de moscato en de honing samen in een grote sauspan. Schraap over de zaadjes van de vanillepeul en voeg toe aan de pan. Verhit het mengsel rustig en voeg de peren toen. Laat op een laag pitje sudderen totdat de peren zacht zijn na ongeveer 20 minuten. Haal de peren uit het vocht en kook het overgebleven vocht in tot er ongeveer de helft van over is. Koel alles terug en serveer ijskoud of juist zo direct, nog lekker warm, peer met de siroop er over.

  18. Eh nou eh, ik móet helemaal niks, ik ken je niet eens. Als je nog een antwoord wil kijk dan naar reactie 9.4 van Marcel, daar sta ik achter.

  19. dik, je leest niet goed, dit is een compleet andere brief namelijk van een heel andere persoon…maar ik heb het ook niet voor jou neergezet.

  20. Oeps Odette 21.13, dat is voor mij juist geen goed voorbeeld, de dames van pussy riot. Als die dames dat in NL hadden gedaan dan zaten ze nu waarschijnlijk in een psychiatrische inrichting. Je denkt inderdaad anders dan ik. Maar dat is niet erg <3

  21. Odette, trouwens niemand eist dat van jou. Ik kies er ook niet voor..het is een uitwisseling.

  22. @ odette
   Dat doet me goed dat er in ieder geval iemand is die begrijpt wat ik daar zeg! Voel me gelijk minder alleen .

  23. Yeah Marcel, my wrong. Ik zag niet dat je op reactie 21.21 reaguurde, ik dacht: Die hep zuh bril weer eens nie op.

  1. Ja , ik wacht ook nog steeds op antwoord..
   Denk niet dat we het krijgen, wat denk jij? 😉

  1. Als je zolang zoveel onzin verkoopt duurt het wel even voor je weet wat je daarop kan antwoorden.

  1. heh jammer !

   was een plaatje van een skelet met een bakkie koffie aan een tafeltje met de tekst, still waiting on the MSM to report the truth

   🙁

  2. eh nou eh.
   Zeg eh nou eh dat zal toch nooit dick zijn omdat het al een tijdje duurt dat we iets van hem vernomen hebben?

  3. LOLLOL oh jee das nou ook wat, het zal toch niet?
   😀

   Dick ontkracht het even? Leef je nog?

  4. eh nou eh
   Eh nou eh weet je wat nou zo vervelend is,ik zou hem natuurlijk even ter controle kunnen opbellen,maar ja als hij het is neemt ie natuurlijk niet op!

 18. Dick.
  Voorgaande reacties op 24 zijn natuurlijk onzin,mijn excuses daarvoor,maar ik zou wel graag jouw redenen willen weten waarom jij denkt dat wij de verkeerde kant verdedigen.

  1. Arnold, ik kom net thuis, even 100 km gefietst. Welke reacties bedoel je? Ik heb ze nog niet gezien. Ach, excuses zijn echt overbodig, maar als je daar beter bij voelt…. van harte geaccepteerd 🙂

  2. Arnold 25.3, je vraagt “ik zou wel graag jouw redenen willen weten waarom jij denkt dat wij de verkeerde kant verdedigen.”

   Ik vind dat je me geen woorden in de mond moet leggen, die ik niet heb gebezigd. Probeer maar eens een reactie van mij te vinden, waarin ik een oordeel heb geveld over de oorzaak van de vliegramp met de MH17. Wie ben ik om daar een oordeel over te vellen?

   Ik vind alleen zo’n excuusbrief aan Poetin zo echt NSB. Bahhhhhhhhhhh, land-verraders. Dat is wel mijn mening!

  3. Ach, van Monika en Anna had ik het ook wel verwacht, het ondertekenen van die excuus-brief. Ze zijn geen Nederlanders en zitten voor wat betreft hun “roots” met een onverwerkt verleden, jammer genoeg. Maar van Jenne, een rechtgeaarde Fries…… Nee, dat heeft me teleurgesteld. Alhoewel ik ook 25% Fries bloed in mijn aderen heb ( van mijn oma’s kant) bevestigt het weer mijn beeld, dat die Friezen geen rechtgeaarde Nederlanders zijn. Ach, het waren ook barbaren in vroegere tijden, echte heidenen. We weten hoe het met Bonifatius is afgelopen. En we weten uit die tijd dat het rovers, verkrachters en moordenaren waren. Denk maar aan Grutte Pier!

  4. Dick.
   Dick als jij de excuusbrief zo NSB (landverraders) vind,dan kan het niet anders dan dat je een mening hebt wie verantwoordelijk is.
   De NSB was voorstander van het derde rijk en Hitler,dus als jij de mensen en de ondertekenaars van deze brief vergelijkt met NSB ers (landverraders) dan wek je bij mij tenminste de sugestie dat je ons in een bepaalde catagorie indeeld.

  5. Arnold 25.8, ik heb geen inhoudelijk oordeel over de oorzaak van de vliegramp noch inhoudelijk over de (misschien wel meester)strategie van Poetin.

   Het gaat mij om de volgende zin in de excuus-brief aan poetin

   “We hope to make clear that the Dutch Government speaks for itself only.”

   Dit is een permanent leugen! De regering is gevormd door het parlement en wordt ook door haar gecontroleeerd. Onze volksvertegenwoordigers in de 2e kamer zijn direct gekozen door ongeveer 75% van haar kiesgerechtigde leden ( dus ruim meer dan de helft) en de volkevertegenwoordigers in de 1e kamer zijn indirect gekozen door de leden van de provinciale staten, die op haar beurt zijn gekozen door ruim 55% van de kiesgerechtigde leden.

   Kortom, de regering die in vrijheid en democratie is gekozen spreekt namens de bevolking en niet voor zichzelf. Dat is een regelrechte leugen en kan geschaard worden onder de noemer land-verraad.! Want immers, Nederland is lid van de NATO en de huidige situatie kan zodanig uit de hand lopen dat Rusland van potentiele vijand verandert in een regelrechte vijand. Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld als Rusland met troepen de grens overtrekt van een NATO land ( bijvoorbeeld de Baltische staten of Polen).

  6. De Democratie in nederland is een schijnvertoning en kan niet in alle ernst worden gezien als een door het volk gedragen werkzaam systeem. Nog nooit heeft een verkiezingsuitslag een volksvertegenwoordiging opgeleverd die recht deed aan die uitslag! Ook zijn de politicie geen volksvertegenwoordigers daar ze bij aantreden een gelofte afleggen aan de koning ( die eveneens onwettig is)en niet aan het volk. De beloften die ze doen aan de potentiele kiezers worden daags na aantreden in de prullemand gegooit .De stem van het volk is altijd minder waard dan het gedachte goed van de politiek , immers zij regeren zonder last of ruggespraak derhalve wordt het correctief referendum immer weer gedwarsboomt of terzijde gelegt.
   Coclusie stem niet bij een opkomst onder de 50 % zijn de politicie wettelijk niet meer gedekt te regeren! Op dit moment is de politiek er niet voor de mensen maar de mensen voor de politiek . En dan alleen nog om die te rechtvaardigen en te bekostigen natuurlijk.
   Een van de grootste vragen uit de vaderlandse geschiedenis dient dan ook te zijn , waar kwamen bij de laatste verkiezingen al die vvd stemmen vandaan!

  7. Marcel 25.10, ik stem sinds een aantal jaren ook niet meer en ondersteun ook geen petities. Toch vind ik dat ik mijn mond moet houden, zolang er nog meer dan 50% van de kiesgerechtigde leden haar stem uitbrengt. Je hebt in mijn visie gelijk als je stelt dat de stembusuitslag niet meer legitiem is als een meerderheid van de kiesgerechtigde leden de gang naar de stembus niet meer maakt

 19. Cozmic.
  Als je alles goed hebt gevolgd,zie je dat Poetin behoorlijk wat input heeft,ondanks dat hij heel rustig is gebleven en zich niet in de val heeft laten lokken.

  1. Arnold, ik heb het heel goed gevolgd en wie mij goed heeft gevolgd weet ook dat ik veel respect heb voor deze meesterstrateeg.

  2. Dick.
   Nog iets in punt 18.1 schrijf je:tot dan lees ik niet al die crap op want to know,dat is wel erg vreemd:a.Waar reageer je dan op ?
   b.En met crap schrijf je eigenlijk dat wij onzin verkopen,wat toch echt suggereerd dat wij een verkeerde mening hebben en dat jij dus de goede mening moet hebben.

  3. Arnold 26.2, met “crap” (onzin) bedoel ik de vele artikelen hier op WTK over de vliegramp in Oekraine met verwijzing naar andere, vaak niet geverifieerde bronnen. Alle “bronnen”zijn wat mij betreft “gekleurd” zolang we het totale plaatje nog niet kunnen ZIEN ( zeg maar de “regenboog”). Misschien kunnen we dat nooit, het gehele plaatje ZIEN ( de 5 w’s) maar daar zal de uitkomst van het onafhankelijke onderzoek, onder leiding van Nederland ( waar ook Russen en Oekraieners bij betrokken zijn) een antwoord op moeten geven. Voor de rest zijn deze artikelen op WTK allemaal bladvulling en een nuttig of onnuttig ( afhankelijk van het oordeel van de WTK lezer) tijdverdrijf. Ik reageer als er in mijn opinie in die artikelen aantoonbare onwaarheid wordt gesproken ( zoals oorspronkelijk in dit artikel m.b.t het tijdsstip van het plaatsen van de video op youtube) of dat een reageerder in mijn visie zaken “gekleurd” presenteert ( zoals bijvoorbeeld de youtube met de klantenknipsels tussen 1915 en 1938 over 6.000.000, waarbij een verband wordt gelegd met de holocaust), waarbij ik dan een behoefte voel om e.e.a enigszins te nuanceren.

  4. Nou Dick, ik ben bang dat je toch zelluf je heiligverklaring zal moeten ondertekenen.

  5. Cozmic 26.3, ach, h is vermakelijk tijdverdrijf….. en ook nog leerzaam. Zo nu en dan “google”ik eens even bij een bepaald onderwerp en doe dan weer heel veel kennis op. Eerlijk gezegd wist ik ook niet dat het woord “holocaust”in de USA al heel lang voor WW2 een heel normaal begrip was. En dat we hier in Europa de vernietiging van de 6 miljoen Joden in WW2 pas eind jaren 70 Holocaust zijn gaan noemen, nadat er een populaire tv serie “Holocaust” in de USA draaide, die later ook is verfilmd. Dat is toch geweldig, dat je dankzij WTK enorm veel kennis op doet. En dat ook nog geheel gratis! Dank je beleefd, Guido 🙂

  6. Kijk Cozmic, en dat met die Palestijnen die oorspronkelijk Filistijnen blijken te zijn wist ik ook niet, maar dankzij internet ( met name “google”) kom je heel veel te weten. Die Filistijnen kwamen van oorsprong zelfs uit Griekenland en waren dus oorspronkelijk niet eens bewoners van het Midden-Oosten. Gewoon gasten, net als bij ons de Turken, Marokkanen etc. We gaan ons land toch ook niet van naam veranderen als door geboorte of import het aandeel buitenlanders groeit? Ik zie al een naam voor mij: Laag-Marokko of Neder-Turkije. Klinkt toch niet?

  7. Dick.
   Dick jij denkt dat als er al een uitslag uit het volgens jou onafhankelijke onderzoek komt,dat die uitslag niet gekleurd zal zijn?Klopt dat?
   Ik denk dat deze uitslag “als die er al komt”de kleuren van de amerikaans en engelse vlag zullen vertonen.
   Waarom denk je dat het zolang duurt om een black box die nog in vrijwel ongeschonden toestand was nog steeds geen informatie heeft opgeleverd die naar buiten toe uitslag had kunnen geven?
   Volgens mij zijn ze daarmee aan het knoeien,als ze er al mee naar buiten zullen treden.

  8. Arnold 26.7, al zouden ze ook al 100% zeker weten dat het om een raketinslag gaat: Waarom zou je dat publiceren als je nog niet 100% zeker bent wie het heeft gedaan?

  9. @ Dick
   Hoe kun je in alle ernst stellen dat nederland ( het land dat het ergst getroffen is( jouw woorden))een onafhankelijk onderzoek kan leiden? Denk je werkelijk dat Rutte en consorten het zouden vertellen als het door ons gesteunde oekraiense leger er achter zit? Of als de vs er een dikke vinger in hebben zitten? Nee de schuld moet naar poetin en rusland en zo dat niet mogelijk is moet de schuldvraag van tafel . En laat nou net dat laatste lijken te gaan gebeuren .

  10. Dick.
   Wat ben je nu aan het zeuren over een naam van een land,het gaat er om dat Israel op pallestijns grondgebied is ontstaan,verder vind ik dat je niet met respect naar de mensen toe treedt,en ze soms zelfs beledigd,daarom heb ik ook spijt dat ik jou mijn excuses heb gemaakt omdat ik vond dat wat ik geschreven heb in reactie op 24 misschien wel te grof zou zijn.
   Ik hoop dat je ooit inziet dat jij niet alwetend bent en dat een ander misschien ook wel gelijk zou kunnen hebben.
   Verder snap ik ook niet wat je op dit forum te zoeken hebt,als je het toch maar bladvulling vind.

  11. Ik vermoed dat Dick hier zit om aandacht te vragen, en verwarring te zaaien zodat een “gesprek” hier nooit constructief zal worden.
   En dat terwijl hij de artikelen zelf niet leest..

  12. O en dick 26.8 daar haal je nu juist een punt aan dat zonder bewijs wordt verkondigt . Een raket ( van russische makelij en geleverd aan de seperatisten) heeft het vliegtuig neergehaald! Dat wordt vanaf uur 1 gemeld en niets anders. Daar is geen 100% zekerheid over dus zouden ze dat in jouw opinie niet vermelden …….

  13. Ho,ho, Arnold, ik heb niet gezegd dat ik alles op WTK maar bladvulling vind. Ik vind op WTK de laatste weken een enorm hoog gehalte aan artikelen rondom de vliegramp met de MH17 en veel verwijzingen naar externe bronnen, waarvan ik van mening ben dat die (bijna) allemaal “gekleurd” zijn, of ze nu pro separatisten zijn of niet, maakt niet uit.

   Ik ben van mening dat de redactie van WTK er voor moet waken om wel voldoende evenwicht te behouden in de keuze van de onderwerpen. Ik heb daar deze site in het verleden altijd om gewaardeerd.

  14. Marcel 26.12, ben je weer aan het trollen? Voor mij is er maar 1 iemand waar ik in dit opzicht naar luister en dat is premier Rutte. Hij maakt de onafhankelijke onderzoeksresultaten bekend en voor zover mij bekend heeft hij nog niets gezegd over de definitieve oorzaak van het neerstorten

  15. Dick.
   Als er een wereldwijde catastrofe voor de deur staat,naar aanleiding van het gebeuren met vlucht MH17,dan is het toch niet zo verwonderlijk dat er veel over geschreven wordt,als de redactie van WTK dit niet zou doen,dan ben jij naar ik vermoedt een van de eerste die gaat roepen dat ze informatie achter houden.
   En de verwijzingen naar andere informatie bronnen,zijn volgens mij veel betrouwbaarder dan de publieke bronnen,die nu al weten wie er schuld heeft.
   Verder is volgens mij alles wel in balans,omdat de redactie ook nog genoeg over andere onderwerpen schrijft,maar je moet ze natuurlijk wel lezen.

  16. @dick
   Jahoor , maak ervan wat je wilt vertrouw die aap in dat gladde pakkie maar. Hij die liep te roepen koop die nieuwe auto maar koop dat nieuwe huis…. waarvan beste man. hij maakt nederland kapot.

 20. Nu na Corbatjof, hadden we even het idee van, nu naar een mooi groot Europa met goede Russische betrekkingen, maar NEE uit het niets kwam Jeltsin ware naam Jeltsman, die werd door George Soros in de watten en Wodka gelegt, en toen kwamen de Russische Joodse handlangers van pas, de Russische kroonjuwelen werden voor een appel en een ei verkocht, de totale rijkdom van het Russische volk was in Joodse (Zionistische) handen, later kwam Putin aan de macht, gekozen door het Russche volk om de boel indien mogelijk terug te krijgen, binnen het Kader van de wet, in de Oekraine hebben ze alles in handen, als Joden rijk zijn, zijn het Zionisten, we moeten steeds balanceren tussen Joden en Zionisten, maar beste mensen het Zionisme bestaat uit Joden, en als je dit weet behoor je voor hun tot de anti-semieten, niet echt logisch maar wel handig om je tegen af te zetten.

  1. Jenne.
   Boris Jeltsin had Rusland afhankelijk gemaakt door veel geld te lenen bij banken van natuurlijk amerikaanse eigenaren,als hiermee door was gegaan dan was Rusland steeds meer onder hun invloed komen te staan,met alle gevolgen van dien.
   Poetin heeft dat in de gaten gehad en heeft die schulden afgelost,waardoor hij niet meer afhankelijk was,en dat is natuurlijk niet in goede aarde gevallen bij de amerikanen en consoorten.

  2. Dick.
   Wat nou als onze regering handeld in opdracht van de Bilderberg genodigden onder de noemer dat zij handelen in opdracht van het volk?
   De regering is wel “gekozen”door ons,maar voeren een heel ander beleid dan de meeste mensen willen.
   Wij zijn grotendeels opgevoed in de veronderstelling dat de regering het goed met ons voor heeft,en dat zij wel voor ons zorgen dit is een grote vergissing,of vind jij dit beleid dat zorgt voor armoede,werkeloosheid en chaos een goed beleid?

  3. @ dick
   Dit is het beleid van onze regering . Ik heb de brief over de aanstaande korting al in de bus 270 euro per maand ga ik er op achteruit. Dat is wat de regering steld een stimulans om te gaan werken en in die zin een hulpverleningsstrategie . Dat er hier geen werk meer voor mij is ,is even onbelangrijk. Dat is jouw volksvertegenwoordiging!
   http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8216:een-blik-achter-de-voordeur&catid=9:binnenland&Itemid=22

  4. Marcel, vervelend voor je, jammer dat je niet bij mij in de regio woont, ik ben bezig een zorgbedrijf op te starten in de regio, waarbij het de bedoeling is om ook veel werkgelegenheid te scheppen voor mensen, zoals jij en ik, die onder meer door leeftijd moeilijk plaatsbaar zijn op de arbeidsmarkt, maar nog heel veel restpotentieel hebben. Misschien kunnen we daar eens over bomen en onze gedachten uitwisselen

  5. Doodeng Marcel!
   Zo wist ik ook al dat bij verdenking (zonder bewijs) van een illegaal in huis ze zo binnen kunnen vallen.

   Jazeker Dick Tatuur…

  6. Arnold 27.2, waarom denk je dat ik al jaren niet meer stem? Ik ben ook van mening dat er te weinig transparantie is in besluitvorming en dat er veel zich achter de schermen afspeelt, waar wij geen controle en invloed op hebben. Ik verwacht ook wel dat het systeem op de schop gaat, maar dat zal pas gebeuren als genoeg mensen Wakker zijn en zich niet meer Binden aan het huidige systeem

  7. Dick.
   Wordt eerst zelf eens wakker,dan zul je zien dat stemmen geen zin heeft,omdat hetgeen zij uitvoeren allang vast gesteld is.
   Als jij ooit een zorg instelling moet gaan leiden,dan hoop ik toch echt dat mensen van niet nederlandse komaf daar geen gebruik van hoeven te maken.
   Als er al mensen gebruik van kunnen gaan maken,want deze hulp behoevenden
   zullen voor 100% moeten bewijzen dat ze hulp nodig hebben toch?

  8. MARCEL 27,2

   Dan ga je toch wonen waar wel werk is, dat deden de mensen vroeger, zelfs emigreren als het moest, zijn we niet een beetje al te afhankelijk, nou weet ik niet precies jouw leeftijd, dat is natuurlijk wel een hele belangrijke factor in deze.

  9. @jenne
   Ik kan mijn huis niet meer verkopen en ook vehuren is geen optie dus…..

  10. Ja MARCEL, ik begrijp het allemaal wel, erg leuk is het niet dus, nou aanvaard je situatie en maak er het beste van, ik werk nog 2 dagen per week, om dat ik onder de mensen wil zijn, maar als je afhankelijk bent van wat ze je toegooien per maand, had ik dit niet voor zien, zou er een nieuw koppeltje Bonny en Clide zijn geboren,
   je hebt dat toch ook geweten hoe dit schorem met ons omgaat, bij jou 270 er af, nu dit is het begin, hier gaan meer belasting betalen, denk niet dat de mensen dit nog lang gaan pikken, na de vacantie komt zegt men de grote economische financiele afdaling, alles gaat dicht, kleine bedrijfjes en winkeltjes blijft er niet één van over, dat is het sneeuwballen effect, de mensen zijn er voor gewaarschuwd maar ze willen er niet aan!

  1. Der ukrainische Premier Arseni Jazenjuk hat Russland gedroht, ein vollständiges Transit-Verbot für russische Güter durch die Ukraine zu verhängen. Dies betreffe ausdrücklich auch die russischen Gaslieferungen in die EU. Ob dieser Vorstoß, der Deutschland im Winter ins Chaos stürzen könnte, mit Brüssel und Berlin abgesprochen ist, ist nicht bekannt.

   Oekraine dreigt Rusland (jawel) de pijpleiding richting europa dicht te draaien.
   Dank u Oekraine maak het nog even erger..of beter voor Fracking uit amerika? Lekker duur gas voor ons..maar dan geven we wel rusland de schuld..toch???

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/08/ukraine-will-russische-gas-versorgung-nach-europa-kappen/

   kan een teruggetrokken regeringsleider dit maken eigenlijk?

  2. Eh nou eh, ja duidelijke taal, maar er zal wel een punt aan worden gedraaid, er wordt duidelijk ruzie gezocht, een hele grote schelm is Rasmussen, een eerste klas oorlogs hitser, wil je wel geloven dat ik het heerlijk zou vinden als ze eens een flinke tik op hun neus zouden krijgen, maar dat kost mensen levens dus dan maar niet.

  3. Eh nou eh
   Eerder vandaag heb ik al een stukje geschreven(ik meen punt 20 op site 2).
   Dit stukje heb ik gisteravond gezien,en past bij het stuk dat Jenne over Rasmussen schrijft,heb je het al gelezen?

  4. Arnold, ja nu wel, ze denken dat ze overal mee weg komen, even een hele belangrijke overeenkomst aan hun laars lappen, ze lijden aan grootheidswaanzin, jonge ben ik blij dat die Putin zo cool blijft, maar het is een constante reeks van provocatisch aan het adres van Rusland, maar als je het gemiddelde commentaar leest op de mainstream sites, kom je toch tot het slot som, maak je druk om en voor je zelf en de gene waar van je houd, en laat de rest het maar lekker uitzoeken , zooitje stomkoppen, Arnold steek je kop niet voor ze uit, ze zijn het niet waard.

 21. Tja, ik voel me minder en minder een Nederlander. De buren zijn wel aardig maar begrijpen niet waarom ik een noodvoorraad opbouw. Ze kopen liever een nieuwe auto met gunstige lening. En er zijn tenslotte economische lichtpuntjes.

  Ze hebben geen idee van de economische tsunami die gaat losbarsten en dat het Westen land na land sloopt en onderwerpt en in chaos stort.

  Rusland is the last man standing. Hun atoomparaplu beschermt nog de wereld. Putin moet wel opletten. Zoals Oekraiene is bewerkt met NGO’s, omkopingen, beloften en hulp van buitenlandse troepen wens je je eigen land niet toe. En nu wordt die arme bevolking gedwongen te vechten tegen landgenoten en in ultimo tegen Rusland.

  Voor het Westen is dit een distractie. De prijs is Iran met zijn olie en gas. Het laatste dat tegen normale prijzen te onwikkelen is. Als de elitetroepen van Rusland gebonden zijn in Oekraiene wordt de nachtmerrie ISIS losgelaten op Syrie waarna het pad naar Iran vrij is.

  En nee, de regering van Nederland is niet mijn stem. Ik hoop dat ze zich in hun peren, al of niet met vanille, verslikken.

  1. Cozmic 29.1, ik lach me te barsten, dit is humor, deze uitnodiging onder de reactie van: “Och…..kom” 🙂

 22. Vanavond bij nieuwsuur viel mij op dat de mensen die in Oekraine hebben gezocht op de rampplek,toen ze in Nederland aankwamen hun laptops moesten inleveren zogenaamd om deze te scannen op virussen,naar aanleiding van de grote russiche inbraak in de software die van de week bekend is geworden.
  Zou dit kloppen of zit er iets anders achter?zoals kijken wat er in staat en de dingen die niet in het nieus mogen komen eruit halen of veranderen.

 23. Wat mij nu pas opvalt is dat minister Jeanine Hennis wel de Oekrainers heeft bedankt,maar niet bij de aankomst van LET OP haar eigen defensie personeel aanwezig was om hen te verwelkomen en te bedanken voor hun inspanningen tot nu toe in oorlogsgebied,met gevaar voor eigen leven.
  Of ik moet het gemist hebben,maardat geloof ik niet.

 24. Hoi Marcel, ik vind ook dat de beslissingen van het kabinet en Rutte het land geen goed doen.
  Maar na het zien van een docu die een tijd terug op de Russische TV is uitgezonden vermoed ik ook dat er veel meer aan de hand is en dat alle puppets worden gedwongen door de “schaduwregering” ook wel global nucleair blackmail genoemd. Zoals schijnbaar bij Japan/ Fukushima en ook in Noorwegen is gebeurd en schijnbaar op nog veel meer plekken wereldwijd.
  Ouderwetse afpersing op grotere schaal. Bij de schietpartij in Noorwegen die schijnbaar ook werd afgeperst, waren de slachtoffers de kinderen van de heersende partij.
  Een aantal dingen uit deze docu lijken me onjuist maar de chantage kijk ik niet van op.

  Ben Fulford and David Wilcock on Russian TV: Cabal Defeat is Looming
  http://www.youtube.com/watch?v=8sVLCYMezi0
  Het heeft iets weg van Thrive alleen heel anders opgezet. Maar wel een hoop geschiedenis lessen, maar of het allemaal waarheid is.
  Maar ik kijk liever naar de Inner World serie. 🙂

  En je bent zeker niet alleen in wat je schrijft over het energetische niveau. Ik denk daar ook zo over en vele met ons. De angst voeding.
  Maar ik zie wel een verschil, het lukt mij prima om met de juiste trillingsniveau zaken te bekijken, lezen. Objectief. Het doet emotioneel niets met mij.
  http://www.pinterest.com/pin/8514686769169781/

  1. Het is een feit dat elk land, dat niet in de pas loopt, verschrikkingen over zich heen krijgt. Dat, en verregaande corruptie, verklaart de situatie.

   Nucleaire chantage door de cabal treft, denk ik, zelfs de VS zelf.

   Heb geen angst staat 365 keer in de bijbel. Voor elke dag van het jaar.

  2. Hoi Sun, Zo is het ook wat ik trachtte te mailen aan je maar hij wordt niet op je adres afgeleverd, geen idee waarom. H.G. Odette

  3. Weet je dat die gedachte al een paar keer eerder ook door mijn gedachte spookte? Dat we wereldwijd gechanteerd worden?

   Heb jij wel eens gezocht naar chemtrails e.d? En de droogte in California etc, weather warfare, haarp? Zomaar wat gedachten…
   Of nog simpeler kleine geheimpjes die politiek incorrect zijn, ik hoop dat laatste.. :-S

 25. Dick.
  Jij bent van mening dat Mark Rutte de waarheid zal gaan spreken over de oorzaak en wie er schuldig is aan de ramp met MH17. Nu heb ik een serieuze vraag aan jou om aan te tonen dat hij van geen meter deugt. We moesten met z,n allen bezuinigen om aan die drie procent van Brussel te komen toch? Nou is mijn vraag wat verstaan wordt onder bezuinigen?
  Volgens mij is het zo dat wanneer ik een tekort heb,dan ga ik eerst kijken wat ik kan schrappen,b.v onnodige abbonementen,ik ga op mijn uitgaven letten en indien mogelijk daar iets aan doen zodat ik meer overhoudt waardoor ik het noodzakelijke kan betalen. Wat Rutte en consoorten hebben gedaan en nog steeds doen is niet bezuinigen,maar gelegaliseerde diefstal plegen,want de overheids uitgaven steigen nog steeds,en vervolgens komt hij het bij ons stelen onder de noemer bezuinigen. Als hij echt zou bezuinigen zou hij de overheids uitgaven naar beneden moeten brengen toch?

  Dat wordt nu wel heel moeilijk als je ziet hoeveel mensen afhankelijk van een uitkering worden gemaakt door o.a werkeloosheid veroorzaakt door belastingen voor werkgevers zo hoog te maken dat ze mensen moeten ontslaan,neem b.v het voorbeeld van de pomphouders in de grensstreek iedereen ziet dat veel mensen in Belgie en Duitsland gaan tanken omdat het daar goedkoper is (Zij lachen hun … uit hun broek)en wat zegt zo,n achter een bureau opgegroeide bureaucraat Wiebes er is geen bewijs dat dit door de btw verhogingen komt en doet er vervolgens niets mee.
  Zo zijn er nog tal van voorbeelden,die je doen denken dat ze Nederland bewust kapot maken,en in zulk volk heb jij vertrouwen?

  1. Dit kabinet koopt een bank en zet het aankoopbedrag bij het begrotingstekort.
   Dit kabinet voert bezuinigingen door die niet met de drie procent te maken hebben maar zijn rechtstreeks naar de derde schijf gegaan.
   Dit kabinet schrapt het recht op voedsel en onderdak.
   Dit kabinet verbied bedelen.
   Dit kabinet verbied humanitaire hulp aan illegalen.
   Dit kabinet vind het best als mensen van 104 ineens weer op zichzelf moeten wonen…
   zo kan ik nog een hele pagina vullen. 🙁

   wat kunnen we hier van verwachten.. verdriet, denk ik..

  2. Er is iets waar ik niet uit kom,en ik zou hier toch graag antwoord op willen hebben.
   Amerika heeft een staatsschuld dat men niet of nauwelijks nog kan uitspreken,wat volgens mij betekend dat Amerika eigenlijk failliet is.
   Maar wanneer en door wie wordt dat nu eigenlijk beslist?

  3. Eh nou.
   voeg hierbij :Ministers liegen(Teeven,gister op het nieuws)
   Drukshandel,wordt bijna niet tegen opgetreden en men wil hier naar alle waarschijnlijkheid zelfs belasting op gaan heffen.
   Zware criminaliteit wordt lonend door de lage straffen.
   Als jij of ik 10 km tehard rijd zijn ze er als de kippen bij om je te laten betalen.
   Een moordenaar loopt na een paar jaar weer vrij rond.
   Heb jij een schuld bij de belastingdienst wordt je jaren achtervolgt.
   Pedofielie is strafbaar,maar een pedofielen club doet wel een poging om in de kamer komen te zitten,dat is Nederland.

  4. Daarom past het bedanken van de Oekraine door minister Hennis wel in dit rijtje,ondanks dat er bewijzen zijn die aantonen dat de Oekraine de dader is.
   En het ergste vind ik nog dat ze in Den Haag er nog rijkelijk voor beloond worden ook.

  5. Arnold, Wind je niet op, de klok tikt, en hij tikt in ons voordeel,
   hopelijk als de tijd daar is, dat een groot deel van de bewust mensen, zijn taak kent, ik hoop het !

 26. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/03/buch-tipp-krieg-gehoert-zum-kalkuel-der-finanz-eliten/

  Wie vertrouwt wie nog?????
  Kunnen wij de regering nog vertrouwen als deze vooraan loopt om de leugen te verdedigen???
  Hoezo bedanken wij Kiev…. de mogelijke dader bedanken!!!!!!
  Onze ogen sluiten voor het fascisme dat Ukraine regeert, de ophanden zijnde genocide ontkennen…
  een ieder die nog kritisch durft te zijn wordt al snel weggezet als een gevaar of een NSB er ???
  het enige wat een ramp kan voorkomen is openheid en kritisch kijken naar de feiten die er zijn en dat zijn er nogal wat en de bewijsvoering gaat toch echt richting Kiev om maar te zwijgen van de diepe betrokkenheid van uncle Sam in dit hele verhaal….
  Vooralsnog heeft de heer B O te Washington meer bloed aan zijn handen dan de heer P te M .
  Beiden zitten niet in mijn favorieten maar dit is toch echt een feit BO en de black ops hebben overal tentakels de waan van Amerika als wereld leider brengt niets dan ellende .. de halve wereld staat in brand en de betalingen komen allemaal uit dezelfde hoek.

  kritisch zijn en naar de echte bewijzen kijken is het enige wat we hebben en ons stem laten horen….wie bezorgd is over deze escalatie kan natuurlijk even zijn zorg uiten in een mail naar zijn/haar partij in de tweede kamer … bij veel reacties moet toch ook daar een lichtje gaan branden dat het volk het er niet meer mee eens is .

  http://journal-neo.org/2014/06/13/nato-s-terror-hordes-in-iraq-a-pretext-for-syria-invasion/

  1. madelief.
   De oekrainers zijn nooit vergeten dat Lenin een groot deel van deze bevolking bewust heeft laten verhongeren(miljoenen)hierdoor is haat ontstaan naar de russen toe.
   In de tweede wereld oorlog kozen velen de zijde van de duitsers,en zij waren de ergste misdadigers,nu wordt deze haat weer aangewakkerd door het westen,omdat dit ze wel mooi uitkomt(de echte misdadigers blijven zo uit het zicht).

  2. Nog een voorbeeld om aan te tonen dat de oekrainers gewoon fasisten zijn,is de grote slachtpartij in Babi Yar ten tijde van de tweede wereld oorlog,waarvan geschiedkundigen zeggen dat daar tussen de 36000 en 100000 joden zijn vermoordt,met behulp van oekrainers die ook nog de slachtoffers hun spullen afnamen(Babi Yar ligt in de buurt van Kiev).
   En zulk volk wordt dus door onze minister van defensie bedankt.

  3. Ach Arnold, in de 2e wereldoorlog liepen er in Nederland ook heel veel fascisten rond, die veel moorden op hun geweten hadden. Ik noemde eerder al de NSB-ers ( landverraders). Veel van die NSB-ers sloten zich aan bij de Nederlandse Landwacht en die gasten waren vaak nog veel bloeddorstiger en gewelddadiger dan de Duitse SD

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Landwacht

  4. REACTIE VERWIJDERD. (Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigend)
   Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties.

  5. Arnold 34.4, even zonder gekheid, het gevoel dat jij van Rutte en dit kabinet hebt is jouw gevoel. Mijn visie daarover is niet belangrijk. Ik heb er onvoldoende ZICHT op om mij een mening te kunnen veroorloven. Ik hoop dat over de oorzaak van de vliegtuigramp met de MH17 wel de onderste steen boven komt. Ik heb alle vertrouwen in het onafhankelijke onderzoeksteam en verwacht van Rutte dat hij alle uitkomsten openbaar maakt

  6. Arnold, de NSB ers, waren politiek verdwaalde Nederlandse ontevreden burgers, zich nooit afgevraagd wat de consequintie zou kunnen zijn van hun keuze bij een verkeerde afloop.
   De Buitenlandse SA en SS bataljons bestond uit jonge mannen ontevreden met hun situatie, ook veel sexueel anders handelende mensen, die zich overal voor leenden, beetje het zelfde soort als wat zich nu in Syrie en Iraq bevindt, de Fransen namen ze graag op na de oorlog in het vreemdeling legioen, de meeste zijn omgekomen in
   Viet Nam, bij de USA bevrijdings troepen die landen in Normandie, waren 30% afkomstig uit de gevangenis, amnestie hop het leger in, in de eerste 2 maanden zijn in Norman,die meer als 5000 meisjes en vrouwen verkracht er zijn meer als 50 USA soldaten de meeste zwart opgehangen, Eisenhouwer van Joods Scandinavisce afkomst heeft niet voor niets 600 000 Duitse soldaten laten verhongeren in de openlucht kampen, hoofdzakelijk SA en SS, de Russen executeerden deze mensen ook ter plekke, de Oekrainse Bataljons waren de Joden killers, de Kroaten en Bosniers de Serben killers, de Moslim bataljons waren het nou vul zelf maar in, daarom mensheid, bbbrrr

  7. Jenne 34.7, “de NSB ers, waren politiek verdwaalde Nederlandse ontevreden burgers, zich nooit afgevraagd wat de consequintie zou kunnen zijn van hun keuze bij een verkeerde afloop.” Zo maak je je er wel heel erg gemakkelijk van af. Dat zou het zelfde zijn door te zeggen dat mensen die nu sympathiek staan tegenover HAMAS of ISIS politiek verdwaalde Nederlandse ontevreden burgers zijn. Ok, er waren toen in de 2e wereldoorlog ook veel naievelingen, die dachten dat het Derde Rijk voor hen Utopia zou brengen. En die gelukkig tijdig weer terugkwamen op het rechte spoor. Ik heb alleen wel moeite met al die Landwachters, die uit machtswellust mede Nederlanders van het leven hebben beroofd, of NSB-ers die landgenoten, waaronder veel Joden, hebben verraden bij de Duitsers en darmee indirect verantwoordelijk waren voor hun dood.

  8. DICK, wat verwacht jij dan van een bepaalde groep medemensen, bijvoorbeeld politie, Marechaussé, leger baasjes, en de handlangers,
   ze knuppelen je zonder meer in elkaar, en niet alleen de Joden zijn verraden, alles en ieder één, daarom moet de temps venu, onmensen buiten werking stellen, want als jij het hen niet doet, doen zij het jou, en je mag best eens een beetje meer een standpunt innemen, dat flauwekul gedoe is goed voor de klaverjas club, groet

  9. Jenne 34.9, ik ben een paar jaar na de val van Franco ook een keer in elkaar geslagen ( een paar km buiten Benidorm) door een paar leden van de Guardia Civil. Dat voelde vernederend. Het is altijd belangrijk dat mensen om weten te gaan met macht

  10. Arnold, er waren heel wat NSB ers die geen lid waren, maar wel volk en vaderland op het tafeltje in de gang hadden liggen, ,ook veel eigenaren van kleinbedrijf en industrie, met veel personeel dachten zo hun bestaan te redden, ons Koninghuis en veel rijke Nederladers zijn em gepiept naar Engeland, Amerika en Zwitserland, en dat waren dan geen landverraders, er wordt vootdurend in dat soort situaties met twee maten gemeten, ook daar is de Media in gemoeid, ook daar werden na de bevrijding heel wat baantjes door kontekruipers gecreéerd, profiteurs slecht volk, twee hele slechten zijn Kok, en Bos, de ultime volksverraders, en Rutte is goochelende streber, daar moet de aap nog uit de mauw komen, denk lmeuke baan in Brussel.

  11. DICK, macht corrumpeerd, daarom the power by the people, Guardia Civil was het, en is het residu van het Franco fascisme, vreselijk soort mens, daarom willen stukken van Spanje zich bevrijden van dit diep gewortelde bloederige fascisme, ja heb het persoonlijk ook met ze aan de stok gehad, gewoon gestapo!

  12. Jenne 34.12, “ja heb het persoonlijk ook met ze aan de stok gehad, gewoon gestapo”. Helemaal mee eens, ze sloegen me letterlijk met de “stok” ( gummi knuppel) op de nieren…… geen sporen achterna laten. Viezerikken!

  13. Jenne.
   In elke oorlog wordt er gemoord,verkracht,gemarteld omdat er dan een soort van wetteloosheid is en ze denken dat alles mag en kan.
   Zelfs in vredestijd gebeurd dit,en wat betreft het merendeel van de bevolking is het gewoon zo,dat ze netjes en fatsoenlijk overkomen maar zodra er persoonlijk gewin te behalen is zetten de meeste mensen deze normen overboord en gaan ze voor de winst,op een klein deel na die aan hun principes blijven vasthouden,daarom is het hele geld systeem verkeerd en veroorzaakt het alleen maar ellende.

  14. Dick.
   Dat jij door de guardia civil in elkaar bent geslagen verklaart veel,je hebt er blijkbaar nog last van.

 27. Jenne.
  Het is telkens Dick die over de NSBers schrijft,niet ik en het voorgaande heb ik geschreven om de lezers een indruk te geven van wat voor volk de oekrainers zijn.
  Verder ben ik ook op de hoogte dat veel SSers na de oorlog in het vreemdelingenlegioen zijn gegaan.
  En ik heb meer vertrouwen in mijn hond dan in de meeste mensen.

  1. Arnold, ik ken je hond niet, maar ik herken meestal aan de hond z’n baas Als ie gelijk kwispelend naar je toekomt en benaderbaar is, heeft ie meestal een transparante, lieve baas. Maar als ie begint te grommen, weet ik genoeg 😉

  2. Dick.
   Die landverraders waar jij het telkens over hebt,je weet toch wel dat er heel veel naar de SS zijn gegaan om als kanonnenvoer aan het oostfront te dienen.
   En ik vind het te gemakkelijk dat jij je er met een Jantje van Leiden telkens onderuit probeert te komen door te zeggen dat je geen mening hebt,dan is het misschien verstandiger om je ook niet op dit forum met de gesprekken te bemoeien.

  3. Arnold 36.2, “je weet toch wel dat er heel veel naar de SS zijn gegaan om als kanonnenvoer aan het oostfront te dienen. Dat bedoel ik dus……. na-ief !

  4. @ dick
   Je weet schijnbaar niets van honden! Als een hond kwispelend , of grommend naar je toe komt heeft dat meer met jouw energie te maken dan de energie van de baas( die doet er wel wat aan mee maar alleen in de programmering van het dier ) Een hond reageert eerst en vooral op de energie die hij tegenover zich heeft!

 28. Laten we aub een discussie aangaan over het onderwerp over minister Hennis die de Oekraine bedankt,want dat lijkt mij de bedoeling van dit forum.
  Ik vind het ongelooflijk dat zij dit gedaan heeft,en denk dan ook dat ze niet erg bij de tijd is,want als ze wel bij de tijd zou zijn en alles gevolgd zou hebben zou ze dit als minister van defensie nooit hebben gedaan.

  1. Heeft ze al eens de separatisten en de bewoners van de dorpen bedankt ? Zij hebben in oorlogstijd al die stinkende lijken verzameld en netjes op de trein gezet. Terwijl ze zelf bijna geen eten en drinken hebben en een huiveringwekkend toekomstbeeld. Heeft ze Putin bedankt die zich ingespannen heeft om dit te organiseren ?

  2. Ik kan me niet voorstellen dat deze feiten het kabinet ontgaan zijn.
   Dit en meerdere feiten/aanwijzingen, een offensief van de regering op het moment dat er verder berging van de stoff. overschotten noodzakelijk was beginnen.
   De aanwijzingen dat kiev zelf het toestel zou hebben kunnen neergehaald zijn er veel, persoonlijk zou ik het niet over mijn lippen kunnen krijgen.

  3. Nee denkt het niet Och Kom , terwijl die het juist verdienen, maar die kregen een offensief he? 🙁
   En de leugens in de Nederlandse pers van lijkschennis en dergelijk..
   Ondankbaar he? Ze zijn het vrijwillig gaan bergen, met toestemming van de toezichthouders. De link zoek ik morgen voor jullie op.

   Goede nacht Och kom.

  4. REACTIE VERWIJDERD. (Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigend) Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties.

  5. Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigende REACTIE VERWIJDERD.
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  6. Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigende REACTIE VERWIJDERD.
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

 29. zijn er nog mensen in nederland die de laatste steen boven willen krijgen (ik bedoel belangrijke mensen die iets te zeggen hebben)?

  naar gewone mensen wordt toch niet geluisterd.
  naar mijn idee is de wereld zo rot als een appel.

  ik hoop werkelijk dat de waarheid naar boven komt en kunnen de lui van dit kabinet opzouten.

  van baalen en verhofstad kunnen ook dan hun biezen pakken vooropruiing.

  1. Geheel met je eens Marinus, met uitzondering van jouw wereldbeeld.
   Ik zie juist immens veel positieve veranderingen!
   Niet in overheden (nog even) maar wel in de afwijzing van het huidige systeem. En daar begint het mee! 🙂
   We krijgen het niet te zien in de msm maar er zijn zoveel mensen op de been met demonstreren, met websites, wereldwijd om zaken aan het licht te brengen, maar ook om mooie nieuwe ontwikkelingen door te geven op het gebied van de nieuwe samenleving. Deze kliek verzet zich nu heel hard, en zal dat nog even keihard proberen met onderdrukking, maar dat gaan mensen niet meer accepteren.

   Wat wij kunnen doen, is toch onze eigen partij aanschrijven met vragen, weet je, al hoor je niks zo bouw je toch een beetje druk op.
   Niet proberen helpt zeker niet.

 30. Heb weer even de ronde gemaakt van de EU mainstream media, het straald agresiviteit uit richting Rusland, ze zijn boos dat Rusland nu veel voedsel uit zuid Amerika gaat importeren, en dat de komende winter wel eens heel koud zou kunnen worden, maar ze blijven dansen naar de pijpen van de USA-CIA, the land of the free once upon a time

  1. Ja als het hier koud wordt hebben we dat aan Oekraine te danken die gister dreigde richting Rusland dat zij de doorvoerpijp in Oekraine dicht gaan draaien. tjonge!
   Wat wordt er nu eigenlijk verwacht van Rusland?

   Alles maar accepteren?
   sanctie na sanctie nergens op gestoeld.
   Ze beginnen dit sschaakpel, en putin schaakt mee. Niet meer dan logisch.

   Hij laat z’n economie, wat zo goed gaat, niet kapotmaken. Ook zo: hij en de bricks gaan straks als een dolle en wij gaan mee in de dollar crisis.

  2. Jenne, agressiviteit heb ik niet bespeurd, wel een houding van “de ene z’n dood, is de ander z’n brood”.

   Ieder nadeel heb z’n voordeel. Voor ons als consument heeft zo’n boycot ook zijn voordelen. Als er bijvoorbeeld geen zuivel meer ge-exporteerd kan worden naar Rusland ( met name kaasexport) dan worden de zuivelproducten bij ons goedkoper in de winkel, want een lagere vraag betekent asutomatisch druk op de prijs!

  3. @Dick
   Heb je gemist dat het kabinet heeft voorgesteld dan maar een zooi groente en landbouwprodukten op te bergen of door te draaien om de prijs toch vooral niet te ver te laten zakken? Geloof maar niet dat er vanuit die hoek een verlichting komt inn de dagelijkse kosten voor het levensonderhoud.

  4. En nou eh, als Rusland de gaskraan naar de Oekraine dicht zou draaien ( er er daarmee verantwoordelijk worden voor een humanitaire ramp in de Oekraine) dan vind ik dat de USA en Europa de ultieme consequentie moeten nemen en geen gas meer doorlaten door de aanvoerpijpen vanuit Rusland. We zullen dan in Europa (tijdelijk?) maar op een ander wijze in onze energie moeten voorzien en tevens onze verantwoordelijkheid nemen om de Oekraine te voorzien. Ik hoop dat de USA het ons in da geval mogelijk maken om schaliegas uit dat land te importeren.

   Als Rusland haar gas niet meer kan exporteren, wordt het lastig om nog landbouwproducten uit Zuid-Amerika te importeren? Hoe zou ze dat moeten financieren?

  5. Marcel 39.3, dat is vrije markt, heeft de overheid geen invloed op….. als de kaasexport naar Rusland in elkaar stort, zal dat zonder meer invloed hebben op de melkprijs

  6. @ dick
   Voor iemand die zich voordoet geen partij te kiezen in dit conflikt, praat je wel heel erg naar een kant. En laat dat noiu net de kant zijn die tot dusver geen drol gedaan heeft om duidelijkheid te verschaffen .
   M. a.. w. zit jij lekker te trollen of geniet je van je rol als advocaat van de duivel . In de trant van zelfs negatieve aandacht is aandacht? Ik begin je steeds meer een foute man te vinden.

  7. Dick

   knappe verdraaing van mijn comment wanneer ga jij je fatsoen eens gebruiken?

   Eu en us hebben juist het plan om schaliegas te verhandelen, gaat er dan nog geen belletje rinkelen bij je?

   En wie denkt dat ze dat goedkoop aan de consument gaan leveren, zit er goed naast de schaarstekaart zal worden getrokken.
   Los daarvan zal nederland wellicht ( maar dat is speculeren van mijn kant zich ook op nederlands schaliegas beroepen met alle milieu gevolgen van dien, waar het kabinet zich geen moment druk om maakt
   natuurlijk.
   En dat is nu een typisch voorbeeld van Problem reaction solution.

   Een probleem wordt gecreëerd, de reactie is er een die ons het volk in de shit brengt, en vervolgens zullen wij het eerder voorgeschotelde slechte accepteren, want was er niet een overweldigende reactie in Nederland vorig jaar TEGEN Fracking?

   Tja maar met gasleveringsproblemen ja dan eh moeten we wel toch?
   BINGO! OH ZO VOORSPELBAAAAAAAAAARRRRR

  8. Marcel 39.7, ik kies geen partij, maar probeer uit een te zetten dat Orekraine bijna 100% afhankelijk is van Russisch gas en dat het een humanitaire ramp zou betekenen voor Oekraine als Rusland met de winter in aantocht de gaskraan dichtdraait. Een humanitaire ramp kan overigens wel weer een motief zijn voor de Russen om Oekraine met troepen binnen te vallen om ze “humanitaire hulp” te verlenen.

  9. Die illusie van een vrije markt waarin jij schijnbaar nog gelooft , houd de prijzen kunstmatig hoog door domme regels doordraaien van produkten en door de overheid afgedwongen btw en andere accijnzen.
   Slaap rustig verder beste dick .

  10. Dick je bent zo partijdig als de pest door de zaken zo voor te schotelen als jij doet .Je denkt door te zeggen dat je niet kiest dat je er boven staat terwijl elk weldenkend mens de kant herkent die jij promoot.Dat maakt je imo een leugenaar.

  11. Dick 39.9

   waar haal jij nu vandaan dat RUSLAND de kraan dicht draait, ik stel nu net dat Oekraine dat doet.

  12. Eh nou eh 39.8, ik ben ook tegen “fracking” in een dichtbevolkt land als Nederland, zeker met de huidige technologie. De situatie ligt in de USA natuurlijk geheel anders, omdat daar vaak in laagbevolkte gebieden wordt gewonnen. En het schaliegas is in de USA heel goedkoop, omdat het aanbod groter is als de vraag. En dat laatste is gelijk het argument waarom tot dusver export nar Europa een beetje is tegengehouden. Men is bang in de USA dat als men hun eigen gas gaat exporteren, dat dan de gasprijs op de binnenlandse markt omhooggaat. Ja, dat lijkt me wel logisch in een vrije markt! USA zal daarom moeten accepteren dat een hogere binnenlandse gasprijs een remmende werking kan hebben op de groei van haar economie.

  13. Die humanitaire ramp waar jij zo graag de schuld aan de russen wilt geven DICK is dat de schuld van OEKRAINE. En nu in het vervolg met argumenten komen of stop met stemmingmakerij.

   deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/08/ukraine-will-russische-gas-versorgung-nach-europa-kappen/

   Want die stemmingmakerij DICK is een haat richting rusland kweken in opmaat naar militair ingrijpen. En daar werk jij dan aan mee.

   En dat militair ingrijpen nog de haat r

  14. Eh nou eh 39.14, die link die jij hebt ingevoegd werkt niet. Dus, ik heb onderstaand zelf meer even deze informatie gegoogled.

   http://freedombytes.info/magazine/algemeen/oekraine-dreigt-russische-gasleveranties-aan-europa-te-blokkeren/

   Je hebt gelijk dat Oekraine dreigt met een blokkade van de doorvoer van Russisch gas naar Europa ( 2/3 deel stroomt door de pijpleidingen in Oekraine), maar me beseffen dat ze daarmee ook een ernstig probleem voor zichzelf scheppen ( meer dan 50% van het gasverbruik in Oekraine is afkomstig uit Rusland).

   En ik vermoed ook niet dan Europa het daarmee eens is, zeker Duitsland niet.

  15. Dick
   die heb ik gecorrigeerd op 40,

   Verrassend dat je nu eens echt wat leest en zoekt, hou dat zo aub.
   Niemand is gebaat bij acties gebaseerd op leugens.

  16. Eh nou eh, als je het artikel die ik geplaatst heb onder 39.16 gelezen hebt, dan snap je misschien waarom Oekraine nu die boycot rustig kan overwegen

   `In juni kondigde de Russische energiegigant Gazprom aan de leveranties aan Oekraïne stop te zetten, maar nog wel via het land 180 miljard kubieke meter gas naar Europa te blijven transporteren.`

   Gazprom heeft blijkbaar al Oekraine drooggelegd!

  17. Dick oekraine had nog een rekening te betalen!
   Rusland heeft jaren en jaren gas met korting geleverd aan oekraine, jANOEKOVITCH HAD EEN PLAN MET RUSLAND VOOR SCHULDSANERING EN WERKGELEGENHEID ED.
   (sorry hand doet pijn rsi typ nu met duim :S )
   Toen kwam maidan enzo.. weg janoekovitsch, weg plannen , incoming IMF, ook met plannen van bezuinigingen en baten die naar het westen gingen maar niet voor het volk, nog naar de deal die al jaren eerder was van samenwerking tussen westen en rusland om tezamen voor oekraine te gaan zorgen, rusland kwam afspraken na europa niet.
   Ook die link kan ik je geven maar ik moet het zoeken die is van een lange tijd terug, er zit een veel langer verhaal aan vast dick.

  18. en nog even zo zou europa ook geld beloofd hebben nu om de gasrekening te betalen van de russische openstaande post, maar weet niet of dat is doorgegaan ook die link ga ik zoeken, maar niet meer vandaag (AU hand)

  19. Eh nou eh, overal zit een lang verhaal aan vast, helemaal mee eens.

   Ik las vanmorgen dat die poging tot genocide op de yezudi´s al de 72ste genocide is van Moslim groepen! Weet je wat frappant is? Terreurorganisaties als Hamas en ISIS werven de terroristen door verwijzend naar de Koran hen te beloven dat er 72 maagden in het hiernamaals op hun wachten. Als het niet zo triest was, zou je er eigenlijk om moeten lachen

   http://www.newyorker.com/magazine/2007/01/29/seventy-two-virgins

  20. Precies, Marcel, hebben we allemaal zo nu en dan last van. Zo zie je maar weer….. alles is een illusie 😉

  21. God allemachtig DICK, het staat op al je commentaren geschreven ik ben een domme lul, en lees de Telegraaf, kun je niet iets anders gaan doen, in een stil hoekje met je dickje gaan spelen, of een paar honders kilometer te gaan fietsen.
   In mijn tijd was ik een Provo, maar wij waren goed onderlegd met feiten, jij herhaald wat er uit de reactionaire roep toeter van het grote kapitaal komt, de menselijke aspekten zie je constant over het hoofd, plus dat je leugens voor de waarheid aan ziet.

  22. Goed idee, Jenne, ’t is mooi weer, ik ga maar een eindje fietsen….. blijf jij maar heerlijk lucht-fietsen…. maar vast niet met een maagd van 72 😉

  23. NOU DICK, jij komt niet over als een illusie, meer een zware verkoudheid, met nies aanvallen.

  24. Jenne.
   Dick moet je volgens mij meer als een virus zien,alleen moeten we er nog een medicijn tegen vinden.

  25. @ eh nou eh,

   ja goed. Ik ben ook tegen doordraaien in tijden van voedselbanken.
   Laat ons allemaal weten wie je wat gemaild hebt. Dan kunnen we de krachten bundelen.

   Dat lijkt de zaak geen kwaad te doen, toch?

 31. Eh nou eh, Oekraine is voor haar energievoorziening praktisch geheel aangewezen op Russisch gas, net als de Baltische staten en Finland. Zie onderstaande grafiek

  http://www.nrcq.nl/2014/07/28/nederland-is-het-minst-afhankelijk-van-russisch-gas

  Duitsland is verreweg de grootste klant van Gazprom in Europa met ene afname van 40 mln m3. Nederland neemt slechts 2 mld m3 af, de rest die via onze pijpleidingen stroomt is bestemd voor export.

  1. Als we zoals de rotte media schrijft dom zijn geweest om ons afhankelijk van russisch gas te maken,waarom zou het dan wel verstandig zijn om ons van Amerika afhankelijk te maken,dit zouden ze kunnen gaan gebruiken als dwangmiddel tegen onsvolgens mij.

  1. Ik wordt lang niet altijd meer geplaatst. Maar help mee, laat de redacties weten dat we niet onwetend zijn.

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3720813/2014/08/19/Stoicijnse-Klimkin-moet-op-zoek-naar-werkbare-relatie-met-Rusland.dhtml

   Mijn post:

   “Elke dag worden er 160-200 mensen gedood.
   o.a. uit naam van deze minister.
   Elke dag een halve MH17.
   Veel burgers. Ook met fosfor.
   Wij steunen dat.
   Willen we dat echt?

   http://tinyurl.com/lph9o82

  2. Eh nou eh,

   Dit is mijn concrete actie van aan de bel trekken.

   ‘Ieder voor zich riep je onlangs’ toen ik vroeg wat je plannen waren, maar wat is er tegen samenwerken?
   Waarom doen we mee aan die verdeel en heers politiek?
   Wat is ons voordeel als eenzame loners?

   Doe mee, laat de redactie weten dat we niet gek zijn.

 32. Inplaats van vermoedelijke moordenaars te bedanken zou ze beter zorgen dat defensie op orde is.
  Dat defensie niet op orde is werd door anderen naar voren gebracht,niet dat dit belangrijk is voor de bescherming van de nederlanders,maar ze willen toch mee blijven doen met valse vlag operaties,dus voor de gewone burgers zal het volgend jaar ook wel weer bezuinigen zijn om defensie weer op te bouwen.
  Alleen vraag ik me af of deze minister wel weet waar ze mee bezig is,als anderen moeten aangeven dat er een te klein defensie apparaat is.

 33. Met alle respect voor de gesneuvelde soldaten en de soldaten die vochten in wo2. We herdenken in Nederland op dit moment 70 jaar geleden de bevrijding. Hier vliegen nu oude vliegtuigen boven mijn hoofd, overal zijn er nu feestjes en activiteiten en soldaten uit Engeland en Kanada…oude mensen die zich van alles herinneren…
  Straten worden afgezet, optochten organiseert….
  En ergens, ergens zoek ik het ‘echte begrijpen’ dat oorlog niet deugt. Dat oorlog voor ellende zorgt, dat oorlog nergens voor goed is.
  Het lijkt eerder op het verheerlijken ervan…ik durf te stellen dat men niets ervan geleerd heeft…ergens zijn de arme mensen voor niets overleden.
  http://www.youtube.com/watch?v=vWwgrjjIMXA

  1. Beste MONIKA,

   Het klootjes volk vindt het heerlijk om klootjes volk te spelen.
   Lees de reactisch op de VK maar, dat stomme geleuter, niemand neemd de moeite
   de waarheid te kennen, of het waarom, er zijn er natuurlijk wel die het weten en ook uitdragen, maar toch het gros doet maar wat, en dan dat dagelijkse wel haast automathise gelieg, gemanipuleer, er is voor een gemiddeld mens niet tegen op te roeien, en dan niet vergeten al hun persoonlijke problemen, de meeste denken nou het zal mijn tijd wel uit duren, en nemen er dan nog één, van de zomer gezien, bij mijn vele bezoekers liever geen réaliteit, lekker in die vacantie roes de dag door komen, ja van mij mag het, en dan het geluk is met de dommen toch, laten we zeggen die hun kop in het zand steken.
   Groet Jenne

 34. Het scenario van de ramp met de MH 17 is identiek aan die van de moord op Kennedy, NINE/ELEVEN en het verdwijnen van MALEYSIA flight MH 370, waar GEEN MENS HET MEER OVER HEEFT !!!
  Waar zijn al DIE passagiers gebleven???

  Nou dat zal ik je vertellen !! Ga eens kijken op de Americaanse militaire basis DIEGO GARCIA in de Indische oceaan.

  1. god is geodis/carthago,de mh 17 is neer geshoten uit wraak wegens de onderzeer de kursk die is gessabotteerd door nederland de cofferdam pompen kamer er was geen explosie van een torpedo ook de noorweegse duiker die een kijkje namen bij de kursk onderzeer zeiden dat er geen torpedo luiken open waren,dus vandaar,die counter actie precies strategich gezien kat in het bakkie.als je wilt klagen doe dit dan bij fsb@fsb.ru.site russiche spionage,
   en gebruik altijd god is geodis of carthago waqnt dit zijn wereldweid de sleutel woorden voor de diensten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.