Advertentie

Monsanto hoofdkwartier geblokkeerd!


Monsanto's doel is niets minder dan het controlleren van de volledige voedselketen.

x

Monsanto hoofdkwartier geblokkeerd!

2012 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Het lijkt er niet op of dat alle overheidsreguleringen, juridische maatregelen, noch de op hande zijnde ineenstorting van het landbouwsysteem in de wereld enig effect hebben op de dagelijkse manipulatieve praktijken van Monsanto, de grootste industriële producent van GMO-zaden, en een bedrijf dat in het bezit is van meer dan 700 patenten op genetisch-gemanipuleerde land- en tuinbouwzaden. Maar wat via de officiële wegen niet lukt, lijkt afgelopen maandag 19 maart, een protestgroep wel te zijn gelukt..!

Een grote groep protesterenden drongen verzamelden zich voor het hoofdkantoor van Monsanto in Davis, Californië, in de buurt van de grote plaats Sacramento. Luidkeels riepen zij op tot het sluiten van deze biotech-moloch, een bedrijf dat diepe wortels heeft in de regering van de VS. Eén van de redenen dat Monsanto tot op heden is gelukt wat weinig andere bedrijven lukt: het uiterst giftige middel RoundUp én gemanipuleerde, levensgevaarlijk voedselzaden verkopen onder een officiële goedkeuring..! Ondanks de druilende regen slaagden de betogers er in om het hoofdkantoor één hele dag te sluiten. Maar veel belangrijker natuurlijk is het rumoer wat rondom deze bezetting ontstond in de pers.

SAY NO TO GMO... De enkele tientallen betogers bleken in staat het hoofdkantoor van Monsanto voor een dag te blokkeren.. Tijd voor een soortgelijke Nederlandse actie?

Het blijkt uit deze actie dat zelfs een handvol betogers in staat is om een gebaar te maken, dat doorklinkt in de gelederen van het GMO-wereldje en daarbuiten. Stel je voor wat tienduizenden betogers en demonstranten zouden kunnen bewerkstelligen, in dit verband..! Monsanto is verzelfsprekend helemaal niet blij met deze woede van burgers. Haar schijnheilige mission statement spreekt immers van het ‘werken in het belang van de mensheid’.. Niets is echter minder waar, Monsanto is een van de meest verwoestende bedrijven op Aarde!

Het bedrijf tracht ook systematisch elk initiatief te dwarsbomen, dat te maken heeft, met bijvoorbeeld het labellen van producten die voortkomen van genetische gemanipuleerde gewassen uit de tuin- en landbouw.Monsanto wil wereldominantie voor gepatenteerde, genetisch gemanipuleerde zaden, maar niemand mag kennelijk weten DAT het van hen afkomstig is, NOCH dat het genetisch gemanipuleerd is. Waarschijnlijk hebben ze dus iets te verbergen..!

Het blijkt dat steeds meer consumenten, mensen zoals jij en ik zeg maar, begrijpen wat voor verwoestende effecten de creaties van Monsanto hebben op de gezondheid van het menselijk lichaam en de breekbare balans van de natuur en ons milieu.
Hoewel het voor deze mensen niet de bedoeling is dat ze producten van de GM-industrie nuttigen, gebeurt dit te vaak, door het gebrek aan GMO-labeling.

Een heel giftige en levensgevaarlijk goedje, deze 'onkruidbestrijder' van Monsanto (sinds kort in alle tuincentra in Nederland te koop...!! Klik voor recent artikel rondom deze rotzooi!)

Ontwikkelingen rondom dit protest
Deze opstand werd gehouden, omdat er in de VS korte tijd ná ekaar, 2 essentiële feiten bekend werden gemaakt, die de ware aard van Monsanto’s GMO-gewassen en haar verkoopsucces ‘RoundUp blootleggen’.. Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat zowel ‘RoundUp’ als een gemodificeerde uitvoering van een door Monsanto geproduceerd ‘biopesticide’, genaamd Bt, ernstige schade toebrengen aan menselijke niercellen en daarbij ook nog eens een dringend gevaar vormen voor de menselijke biologie.

In dezelfde sfeer kwam de informatie naar buiten van het wetenschappelijke onderzoek van maar liefst 22 wetenschappers. Zij waarschuwden de Amerikaanse EPA, de Environment Protection Agency, dat -ondanks de claims van Monsanto- het gebruik van GMO-gewassen, VOLLEDIG INEFFECTIEF IS, ten opzichte van normale, natuurlijke gewassen. Monsanto liegt dus als sinds de opkomst van de gepatenteerde, genetisch gemanipuleerde zaden in de jaren 1990, over de overvloedige oogsten, die het gevolg zouden zijn van hun inspanningen. Tevens maakte Monsanto melding van een ander resultaat van de ontwikkeling van hun GMO-gewassen: het gebruik van minder pesticiden. Het blijkt allemaal op leugens en manipulatie te berusten..!

Maar er is nóg een heftige ontwikkeling op dit gebied. Door het gebruik van RoundUp, op landbouwakkers wereldwijd, maar vooral nu in de VS, waar Monsanto al meer dan 10 jaar de scepter zwaait, blijken planten ernstig gemuteerde wortelwormen voort te brengen. In de boerenvolksmond worden deze beesten al ‘superwormen’ genoemd. Het is zó ernstig, dat deze wormen de toekomst van de VS-graanschuur bedreigen.

Het wordt dus tijd dat er meer dan een paar dozijn mensen gaan opstaan, ook hier in Nederland. Veel Monsanto-feiten zijn bij velen onbekend, en we zijn er dus allemaal bij gebaat, dat er ruchtbaarheid aan deze schandalige doofpotpraktijken van Monsanto wordt gegeven.!

Wikileaks legde in Januari de vinger op de zwerende plek!
De VS dreigt landen die zich opstellen tégen de genetische gemanipuleerde gewassen van Monsanto, met handelsoorlogen. Dit blijkt uit informatie die verkregen en vrijgegeven is door Wikileaks. Landen als Frankrijk, die er al toe over zijn gegaan om bepaalde graanvariëteiten van Monsanto in de ban te doen, dienden door de VS te worden ‘gestraft’ voor hun weerstand tegen Monsanto en haar genetisch gemanipuleerde rommel.. Deze informatie toont aan hoe diep de verstikkende wortels van Monsanto zijn doorgedrongen in de overheid van de VS. Het blijkt uit deze rapporten dat veel US-diplomaten direct voor Monsanto werken..! 

 

56 gedachten over “Monsanto hoofdkwartier geblokkeerd!

 1. Zoiets zou ook best in Nederland eens mogen. Voor de mensen die zich geïnspireerd voelen, hier de adressen van de Nederlandse vestigingen van Monsanto:

  Monsanto bv, leeuwenhoekweg 52, 2661 CZ Berschenhoek, tel. 010 5292222
  Monsanto bv, Westeinde 166, 1600 AA Enkhuizen, tel. 0228 357 000
  Monsanto bv, Wageningse Afweg 31, 6702 PD Wageningen, tel. 0317 468 468
  Monsanto bv, Burgemeester Elsenweg 53, 2671 DP Naaldwijk, tel. 0174 671 520

  En voor de mensen die minder van het actievoeren zijn. Via Spullendelen.nl kan iedereen inmiddels al een flink aantal planten en zaden van eetbare gewassen naar zich toe ruilen. Meer deelnemers aan dit ruilnetwerk van biodiversiteit zijn enorm welkom. Op http://www.permacultuurnederland.org/index.php?id=48 kun je meer over dit initiatief lezen en ook o.a. de documentaire, the world according to Monsanto zien wat duidelijk maakt wat een levensgevaarlijk bedrijf Monsanto is. En dat het zelf opzetten van een alternatief en zelf biodiversiteit in stand houden dus enorm belangrijk is.

  1. Wat een goed initiatief Douwe, dank je voor de link.

   Ik wist niet eens dat Monsanto vestigingen in Nederland had, ik ben dus nog helemaal niet zo wakker.

 2. Nu nog de boeren zover zien te krijgen dat ze gaan inzien hoe gevaarlijk de rotzooi is wat ze op het land spuiten. Vooral in deze tijd zie je de gifkarren met armen van 2x 6 meter af en aan rijden. Dagenlang blijft de stank hangen, maar het is ze blijkbaar op de landbouwschool ingeprent dat het nodig is om gif te spuiten.
  Ze weten bijna niets meer van het echte boeren en volgen braaf het schema wat, en wanneer ze moeten spuiten, zoals ze ‘geleerd’ is.

  Is er geen docent van de land,- en tuinbouwscholen die hier mee leest en een verandering teweeg kan brengen?
  Of is er iemand die genoeg weet van de landbouw om lezingen te kunnen geven aan professionals?

 3. Als eerste ALLE gif uit de winkels en tuincentra halen en verder verbieden lijkt me een aardige start. Nu onze “gekozen” regerings functionarissen OPDRACHT geven middels ons stemgedrag dat we hiervan niet gediend zijn.

  1. Allemachtig, krijg hiervan tranen in mijn ogen….. Dit kan toch niet???

  2. Durft men hier in ons land nou nog te zeggen dat het hier allemaal beter is dan elders? Mijn hart gaat nog steeds te keer! En ik weet (dat weet ik echt al heel lang!!!!!) dat deze praktijken al lang bezig zijn, eerst in het verborgene, nog steeds natuurlijk, maar men kan het niet meer zo verborgen houden. Kots kots en nog eens kots. Politie, regering, kerken, vooral RK, instituten, rechterlijke macht: ze zijn heel nauw met elkaar verweven. Wie controleert wie nietwaar? Zijn toch weldoeners der maatschappij????? Als je dat wil geloven, tja dan zie je niks natuurlijk. Juist die mensen kunnen vanwege een sinistere aard daar aarden, want ze kunnen lekker hun gang gaan; niemand controleert “wel”doeners. Kinderbescherming poeh wat heet: Kinderbeschadiging! Ik wordt hier weer zo depressief van, ffoeh, hoe kan ik dit nou weer van me afschudden!

  3. GVD, GVD, en nog eens GVD! Mensen ik moet stoom af gaan blazen, verschrikkelijk! Ikzelf denk dat die kindern geplaatst worden bij pedosexuelen, bekend in het circuitje. Ik weet namelijk van een geval in mijn onmiddelijke omgeving, was nog erg jong en het betrof de zus van mijn vriendin, die op een moment door scheiding geen huis had en toen introk met ind als huishoudster bij een notaris. Leuke moeder, zorgzaam en verantwoordelijk. Goed op dat moment had zij dus werk, inkomen en huisvesting. Toen stierf de notaris. Zij moest er uit van de familie, want huis moest te gelde gemaakt worden natuurlijk. Zij solliciteren, haar kind was toen in de tussentijd bij oma, mijn vriendin’s moeder: klein huisje. Oké, zus van vriendin logeerde bij een vriendin. Heeft allemaal maar kort geduurd, maar nu komt het: oma komt in het ziekenhuis en mijn vriendin’s zus heeft er toen voor gezorgd dat haar zoontje van 4 jaar in een particulier kindertehuis, iets met de naam Juliana Kindertehuis meen ik, door de week daar kon verblijven. Kostte een hoop geld: particulier. Na 2 weken kwam zij haar zoon weer ophalen voor de weekends (tussendoor zag ze hem ook) en die dag op vrijdag was zoontje weg. Ze heeft hemel en aarde bewogen, advocaten ingeschakeld, heel veel geld gekost, oma is er kapot van geweest, onderdoor gegaan en zus van vriendin is ook helemaal in de vernieling geraakt uiteindelijk. Ze had net een heel goede baan gekregen. Mijn vriendin d’r zus kreeg uiteindelijk haar zoon weer af en toe te zien (na eindeloze [processen) en die jongen? Ja, die was volkomen naar de sodemieter, geen land meer mee te bezeilen en het was een heel leuk intelligent ventje, ging ook op het verkeerde pad later. Was terechtgekomen bij een zwaar christelijk gezin op de Veluwe, ja nu komt het: sexueel misbruikt en gebruikt en ook mishandeld, was niet aan te kaarten, werd niet geloofd. Toen ik in de psychiatrie werkte als med. secretaresse kwam ik er ook achter dat veel kinderen die uit huis werden geplaatst, mishandeld werden in die gezinnen en ook sexueel misbruikt en gebruikt. En dit gaat tot op de dag van vandaag door. Ik moet nu stoppen, mijn lichaam is inwendig van slag merk ik. GVDGVDGVD! En ik weet nog veel meer. Dit heeft me wel behoorlijk getriggerd zeg. IK MOET FF UITBLAZEN!

  4. Ja, en dat kindertehuis Juliana had domicilie in Rotterdam-Kralingen!

  5. Vreselijk maar wat ik me afvraag: Wat is het verhaal hier achter? Voordat we meteen gaan oordelen, het kan natuurlijk heel goed zijn dat deze kinderen ergens anders beter af zijn? Misschien is er wel e.e.a. gebeurd daar thuis waardoor ze uit huis geplaatst moeten worden….neemt niet weg dat de manier waarop natuurlijk heel akelig is maar ik zou toch graag de voorgeschiedenis weten voor ik (ver) oordeel.
   Kinderen willen nl. bijna nooit weg bij hun ouders , ook niet als ze worden mishandeld….ze zullen het toch voor hun ouders opnemen…wellicht zijn er al verschillende pogingen gedaan om het op een normale manier te laten verlopen?
   Blijft een akelig filmpje however…

  6. Walgelijk. Geweld, verkrachting, moord, alle evil things is vermaak geworden. Ik doe niet mee aan dit soort vermaak, kijk ook niet want dan doe je mee. Er wordt ook nog eens grof geld aan verdiend.

  7. @ Mascotte ,
   hier is de hele aflevering ( van een andere Southparkfan )http://www.southpark.nl/episodes/1514/

  8. Nou mensen, dit is nu net iets waar ik niet wil naar kijken! Persoonlijk ken ik genoeg gevallen van kindermisbruik/mishandeling/kapotmakerij. Ik wéét dat er nog zoveel ergere gevallen zijn, oa. rituele mishandeling en moord van zeer jonge kinderen, tot baby’s toe, enkel voor het eigen gewin (macht).
   Doch, ik heb voor mezelf eens en voor altijd besloten mij NIET meer uit mijn innerlijke vrede te laten halen. Destijds met de Dutroux-affaire, is hemel en aarde bewogen om toch maar iets veranderd te krijgen, wat resulteerde in een politiehervorming (!) doch aan wat er werkelijk schort, daar durft men gewoon niet aan te komen. Teveel hooggeplaatsten staan (nog) in de weg.
   Ik blijf het vreselijk en barbaars vinden wat men de onschuldigsten aan durft te doen, maar aan de andere kant weet ik dat al deze wantoestanden op hun laatste benen lopen en dat àlle daders van dergelijke en andere gruwelijkheden berecht zullen worden. De 4D-aarde maakt zulke laagheden onmogelijk en we zijn ernaar onderweg. We mogen juist nu de moed niet verliezen! Tegen het einde van dit jaar staan we een enorme stap verder naar vrede, vrijheid en overvloed en zijn dergelijke toestanden voor altijd uitgeroeid.

  9. Het mag natuurlijk allemaal weer niet, maar ik zocht de “dienders” toch echt op als ze mij zoiets flikten. @#$%^&*!!( zelfcensuur ivm belediging van ambtenaar in functie)

  10. Deze aflevering van South is 1 op 1, seconde voor seconde, hoe het vaak gaat, helaas heb ik het van zeer nabij mogen meemaken, het is de totale vernieting van Het Gezin, The Destruction of The Family Unit zeggen ze dan in het Engels, precies zoals de belangrijke hoofddoelstelling van de schaduw agenda het voorschrijft aan Ons, “Apathy is Treason (verraad)” sprak een inbeller bij de Lex uit Tex show vandaag, Lex zegt jij hebt de hoofdprijs bumper sticker Award gewonnen vandaag, en wil je voor mij werken? Ja zegt de inbeller, dan geeft het Lex Team jou een camera en dan kunnen wij de komende tijd zien wat je voor ons media platform als Journalist kan betekenen… Misschien wordt deze inbeller aangenomen in Het Info Dream A-Team.

   Omdat de gruwelen voor een normaal gezond mens niet zijn voor te stellen, daarom kan het door gaan, net iets onder onze radar van goed gelovig infantiel maar oprecht industrieel verhakseld John Dewey verstand, het gaat er om dat je bepaalde details niet ontgaan, en soms zijn de roze koeien in de huiskamer zo groot dat je er over heen kijkt, daar wordt ook op gerekend, dat de gewone oorspronkelijke gezonde mens niet in staat is om de gruwelen onder ogen te zien, in die zin Anelle, in die zin is het niet goed om weg te kijken, je bent haast verplicht om het te bekijken, en jah door het Waarnemen raak je onvermijdelijk beschadigd,

   maar de eerste lijns eerste graads slachtoffers zijn Oneindig Beschadigd, in die zin is het mooi weer spelen door weg te kijken Een Gruwel An Sich en zeer ongepast, omdat dat precies in de verwachtingen en het beleid van de daders past, Het Onder het Tapijt Schuiven van Het Klaarblijkelijke, daar waar het op lijkt dat is het ook, maaarrrrrrrr, en dat is belangrijk, er blijven Altijd verschillende gradaties van “Misdaad”, en dat willen we met ons Televaag flip flop Pvv, zero of 1, Mork en Mindy zwart wit Mindje, liever niet zien, dat we er zelf deel van uitmaken juist door het wegkijken..

   Ik raad iedereen aan om zichzelf moedwillig te beschadigen voor het leven door niet meer weg te kijken, anders stopt het nooit namelijk, het naadje van de kous moet je willen weten, hoe afzichtelijk lelijk wanstaltig monsterlijk gruwelijk ook, inclusief de Psycho Shock die je gegarandeerd gaat oplopen…

   En met alle respect naar Argus, en ik snap de goede bedoelingen, en ik heb het niet over zeer sterke personen die hun nek op het hakblok gelegd hebben, in de bres gesprongen voor ouders in nood, maar de algemene Argus benadering is juist daar vaak televaag oliedom, het vuur moet je laten naderen en dan tot in detail bestuderen, niet het vuur op een afstand gaan blussen en elkaar dan op de schouders kloppen van Wij zijn Okay en Wij zijn goed bezig en de Hullie Gullie Wullie dat zijn de Slechten, Helaas was het maar zo simpel, de waarheid zit Finaal binnenstebuiten gedraaid,

   zolang direct ervaringsdeskundigen nog steeds nauwelijks een bek open doen en of nauwelijks herkend worden, want Wij verwachten een zielig huil verhaal van de echte Hardcore Slachtoffers, meestal is het omgekeerde waar, veel Slachtoffers zijn de nieuwe bezeten Psycho Killers, stelletje sufferdjes (op een aantal uitzonderingen na, ik kaffer lang niet iedereen uit)

   South Park Aflevering 1514; “The Poor Kid”
   http://www.southpark.nl/episodes/1514/

  11. @Cozmic – Dank je voor het delen van de link!

   Zo onderhand vind ik South Park een van de weinige mediums die misstanden wel juist aan de kaak stelt en ook de keerzijde laat zien. Het is soms grof en hard, maar vanwege het realiteitsgehalte ben ik fan. Dit laat mensen juist nadenken en fungeert als eyeopener en dat is beter dan geïndoctrineerd te worden door de MSM.

   @Willie – Wie kijkt naar het nieuws (vol met halve waarheden en nog meer hopen onzin) dat geeneens nieuws mag worden genoemd? Komen dit soort zaken ook in het nieuws, of wordt het weggemoffeld, mogen we het niet weten? Ik denk dat we heel veel niet mogen weten en word kotsmisselijk van wat er allemaal voor waar wordt verkondigd, én omdat het op tv is, als waarheid wordt aangenomen.

   En… “the poor kid”… is die niet ook eigenlijk overal te vinden? Hoeveel kinderen worden er niet gepest, getreiterd, mishandeld? Wat zijn de gevolgen voor het kind als het kind opgroeit? Wie signaleert dit, of juist niet?

   Dit soort tv “vermaak” opent ogen….. en ik hoop nog veel ogen…. omwille van o.a. de kinderen die geen kind mogen/kunnen zijn, maar het hadden kunnen zijn als er maar juist mee om was gegaan.

 4. Nou meende ik toch dat het gebruik van roundup door particulieren was verboden .( als iemand daar een link van heeft met het bewijs hou ik me aan bevolen) . Echter vandaag in een tuincentrum geweest en tot mijn verbazing, stond het daar in verschillende verpakkingen gewoon op de plank. Door navraag bij het personeel , kreeg ik te horen dat het verbod zou zijn terug gedraaid?? En dat het daarom gewoon( weer) verkocht mocht worden. Ook werd mij voorgehouden dat “zolang je het niet uit de fles drinkt , het weinig tot geen kwaad kan”.Op mijn verwijzing naar de schadelijkheid werd niet gereageerd! Nu ben ik van plan hier aktie op te ondernemen door aangifte te doen van de verkoop van een verboden biocide.Vandaar mijn vraag naar een bevestiging van het verbod ( dat ik niet kan vinden, digibeet als ik ben )
  Met vriendelijke groet marcel

  1. Het verbod was er idd, totdat Monsanto de goede politici via hun lobbyisten aan de mouw heeft getrokken. Het verbod is hoewel het nog steeds even giftig is eerst een paar jaar uitgesteld en zou me niet verbazen als dit verbod gewoon in de prullenbak beland op termijn. Helaas is de overheid te dom of te corrupt in Nederland. Nederland gebruikt ook nog vrolijk allemaal pesticiden van Bayer die in Duitsland en Frankrijk inmiddels verboden zijn omdat het de hoofdoorzaak is achter de bijensterfte. Nederland doet alsof hun neus bloed.

   Helaas is beide keren de universiteit van Wageningen instrumenteel geweest voor deze bedrijven om hun zin door te drijven in de politiek. Heel pijnlijk en treurig om te zien.

  2. Nederland helpt zichzelf naar de filistijnen….hier heerst al lang een dictatuur.
   En de politici deugen niet, het is een groepje ‘kleine lullen-grote bekken’- fracties….kijk maar om je heen…Opstelten, Rutte, Wilders….wie heeft deze zakken gekozen, die alleen maar èèn functie hebben en dat is Nederland afbreken….een stel ego-trippers. Waarom pikt men dat?
   Komt dat nou echt door de chemtrails (vandaag weer flinke strepen) en door het em-veld (haarp) of is men hier gewoon een beetje van awww wat maakt het uit?!
   Wees een keer ongehoorzaam, blijf thuis, ga niet werken, zolang deze politici regeren, ga allemaal niet stemmen. Als er geen regering is, doen we toch allemaal hetzelfde dan daarvoor, alleen zonder een schouwspel van probleem-reactie-oplossing.

  3. @Marcel…misschien wordt het wel ‘gedoogd’. Zeg maar officieel verboden maar inofficieel, niet. Het verbod is ook van afgelopen najaar/winter, nu is dus voorjaar!
   Trouwens en winkel haalt geen spullen in huis als er niet ook erna gevraagd wordt.
   Veel mensen gebruiken het omdat het makkelijk is, wetende dat het eigenlijk niet goed is…soort rokers zeg maar 😉

  4. @Paul & Co: jawel hoor, als ik die bovenste link aanklik, wat krijg je dan: U bent niet met de server verbonden; ben ik wel!!!!!. Alle andere linken werken prima, maar soms (als het zeer kritische artikelen zijn) krijg steevast die tekst te zien!!!!!

  5. @Monika, aaahhh! ik rook al 15 jaar. Zie, ben ik toch minder schattig. Eén ding is zeker, ik hou er een keer mee op… Ik zei, toen ik begon zeg maar, dat ik zou stoppen met roken als een pakje shag (50gr) meer dan 10 gulden zou kosten.
   Nu betaal ik €5.90 (40gr). Hmmmmm….. Ik krijg er een punthoofd van: http://www.youtube.com/watch?v=pAslru0QzQk

  6. @ Willie

   Als aanklikken niet lukt beste Willie dan kopieer je de hele regel met je muis en plak je heb in een nieuw schermpje in de url regel weg en tralalala daar staat ie dan wel. Soms kan een website niet goede een te lange url regel goed weg zetten, dan moet je

   1) kijken of er een andere oplossing voor is en of
   2) hopen dat je een zeer slimme lezer tegen komt die het begrijpt of
   3) een .pdf linkje toevoegd:

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32372-65.pdf

  7. Weet nog heel goed dat ik ooit 1.25 Gulden kwijt was aan een pakje Sigaretten en dat een hele slof dan 18.95 koste (24 pakjes), zeker in de tijd dat we ooit het nog eens over de grens in Luxemburg konden halen toen we elk weekend op de Camping in de Belgische Ardenne stonden. Ah ik ben er al bijna 15 jaar vanaf en mis het eigenlijk niet eens meer, wel de walm die ik altijd om me heen had, welke niet mijn favourite aftershave geur achteraf bleek te zijn.

  8. @ monika
   Ik stem heel bewust elke keer weer , maar maak mijn stembiljet ongeldig. Dat doe ik door er met een merkstift proteststem op te schrijven . Verder vraag ik altijd de voorzitter van het stemburo , om in het “proces verbaal”op te nemen dat ik onder protest mijn stem uitbreng vanwege de identificatie plicht , waarvoor ik vinger afdruksels moet afstaan indien ik geen rijbewijs heb maar een paspoort moet gebruiken voor mijn legitimatie . Heb al heel wat verbaasde blikken en hoofdschudden gehad . maar het lijkt mij beter dan een protest stem op de pvv uit te brengen.
   Ik heb dus niet op deze regering gestemd en erken hen niet als mijn vertegenwoordigers.

  9. Martijn hoezo minder schattig? Mijn vader heeft 40 jaar gerookt, hij stopte 2 jaar geleden. Mijn moeder was bijna gek geworden….zo een chagrijn.
   Vandaag had ik haar gesproken en ze zei…ik denk dat je vader beter maar weer met roken kan beginnen, want toen hij rookte voelde hij zich beter… lol
   Ik rook ‘beperkt’ 😉

  10. @ martijn
   errrrhhhhh das toch al gauw ( volgens de wisselkoers bij ingang van de euro)fl 12.98iets meer den 10m gulden dus. Misschien tijd om te stoppen?

  11. Marcel, wat goed van je, dat zouden er eigenlijk allen moeten doen. Men is misschien toch geneigd te denken…ach links zal het wel beter doen maar at the end of the day maakt het niet uit. ‘Rechte mensen’ worden op een gegeven moment ‘krom’ gebogen, want wat achter de gordijnen speelt is sterker.
   Ik mag niet stemmen omdat ik geen NL paspoort heb. Maar de droom politiek iets te bereiken heb ik al lang niet meer. Alleen zonder machthebbers en uit eigen mensenkracht kunnen we het tij keren…kleinschaligheid op alle gebieden…

  12. @Marcel, 40 gram nu en 50 gram toen. 40 gr = 5.90/4= 1.475*5= 7.375 zegge 7.35 euro
   7.35*2.2= €16.17 whaaah!

  13. Roken is nog altijd gezonder dan een portie Chemtrail te moeten in snuiven… (ff stukje rookworst nemen)

 5. Hetzelfde als met filmpjes… accounts opgeheven, of item bestaat niet meer…
  Het ene moment post iemand wat en komt er nog reactie op en een volgend moment is het account opgeheven… zo toevallig altijd…

  1. Zat even niet helemaal op te letten.. dit was voor puntje 7 bedoeld. Oeps!

 6. @marcel w, ik zag het ook in het tuincentrum staan en ik kreeg netjes onderstaand antwoord op mijn mail over Roundup, het is dus wettelijk toegestaan:

  >Ik wil gaarne reageren op uw mail. Het klopt dat we allerlei soorten >gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen in de winkel hebben staan die in meer of >mindere mate giftig zijn. We kiezen er dan ook voor om naast synthetische middelen >(Bayer) ook biologische middelen (Ecostyle) aan te bieden.

  >Daardoor kan de consument zelf kiezen.

  >Wat betreft het middel Round-up heeft de politiek (wetgeving) hier al een aantal >jaren aandacht voor. Tot op heden is er geen vergelijkbaar middel leverbaar als >vervanging. In deze padstelling hebben producenten/ gebruikers het voordeel van de >twijfel getrokken. Bestrijdingsmiddelen vallen net als geneesmiddelen onder >toelatingswetgeving.

  >Zolang de wetgever bepaalt dat het product/ werkzame stof toegelaten wordt zal dit in de schappen staan.
  >Vroeg of laat komt de wetgever (aangestuurd vanuit Europa) tot andere gedachte.
  >U heeft als consument uiteindelijk het laatste woord. Er is voor meerder >toepassingen een ander alternatief. Wij bieding dit zoals al eerder gezegd aan in >de vorm van het merk Ecostyle.

  1. De hele sfeer ademt iets ademverstikkends uit.. Of beeld ik me dat in..?

  2. Ja Guido, de dame drinkt toch wel met een gezicht van: is dit wel “zuivere koffie”, maar de man staat daar met zijn armen over elkaar met een grijns van wij verkopen u “knollen voor citroenen”. Je ziet dat niet alles lijkt te zijn wat het schijnt te zijn in deze boodschap.

 7. Een rad voor ogen draaien zit vaak in de complexiteit. Alles heeft met alles te maken. Alles wat niet deugt, komt altijd via een achterdeurtje binnen. Dat noemen ze een Trojaanse paard. Is die eenmaal binnen dan gaat die zijn eigen spel spelen. In medische wetenschap noemen ze dat virussen. Patenten zijn gelijk trojaanse paarden cq virussen. Breek daardoor de ‘hel’ los dan komen ‘diezelfden’ met een ‘oplossing'(ook ‘natuurlijk’ gepatenteerd). Het blijft pappen en nathouden. We leven in een ‘knip en plak’ maatschappij. Eerst mensen ‘ziek’ maken en dan ‘nep’oplossingen aanbieden. De kern is de hebzucht, de macht en het geld. En daar draait alles om.

  Gelukkig leven we juist in een bijzondere tijd dat we dat ‘doorzien’ en alles en ‘echt alles’ door ons en voor ons wordt geopenbaard. Want wijzelf hebben ‘de sleutel’ in handen om ons en anderen van de ‘boeien’ te bevrijden. Dat voel ik en zie ik aan uw ‘reacties’ en ook aan mijn omgeving.

  1. Eigenlijk zijn alle tijden bijzonder hoogwaardig geweest, zelfs sinds de oudheid zijn er nog sporen en oude dromen naar terug te vinden. Heel eigenlijk is wat nu gaande is weer ouden koek als heel vroeger maar dan opnieuw in een ander jasje. Een waar manifest! Maar tussen al die perikelen behoort ook het woordje: ‘Jaloers’ zijn, hoe vaak is iemand wel niet vermoord door de afgunst van de ander?! Alles is 1 grote De-JaVu storie, tot je het snapt.

  2. De laatste tijd bekruipt me het gevoel dat we flink belazerd worden met dit soort berichten, want als wij dit lezen lezen de betrokkenen dit ook en kunnen zij mooi nu al de kuierlatten hebben genomen! Of ben ik nou gek?

   Niburu maandag, 02 april 2012 13:52
   Ingewijde Drake Bailey liet onlangs weten dat een uitgebreid plan klaarligt om alle corrupte globalisten, banksters en politici in een tijdsbestek van 72 uur te arresteren.
   Daartoe kunnen Amerikaanse grenzen worden gesloten en kan de satellietcommunicatie worden stilgelegd om te voorkomen dat privévermogens naar het buitenland worden gesluisd.
   Daarnaast wordt begonnen met het vrijgeven van onderdrukte technologieën zodat het zal lijken alsof we lange tijd in het stenen tijdperk hebben geleefd. Drake voegde toe dat bepaalde landen reeds uit het systeem van financiële controle van de G5 en G20 zijn gestapt en meedoen aan een nieuw financieel systeem.
   Patriottische entiteiten
   De ingewijde stelde ook dat JP Morgan, Bank of America en Citibank op omvallen staan en dat de eurozone zal crashen zodat ook de dollar valt. Om de overstap te financieren worden fondsen aangewend die momenteel nog worden beheerd door ‘patriottische entiteiten’. Het betekent het einde van belasting, het begin van het vrijgeven van onderdrukte technologieën en welvaart voor iedereen.
   De stroom van goederen en diensten blijft grotendeels onverminderd doorgaan. De laatste maanden is zichtbaar geworden dat reeds honderden banksters en topmannen hun ontslag hebben ingediend. Volgens Drake zijn deze mensen met hun familie en een groot deel van hun vermogen het land uitgevlucht. Ze worden hoe dan ook berecht voor hun wandaden.
   Onderwijskanaal
   Er komt geen politiestaat, benadrukte Drake. Volgens hem worden de FEMA-kampen niet gebruikt voor het volk, maar voor de corrupte politici, banksters en de wereldelite. Volgens Drake wordt het systeem 72 uur platgelegd zodat de elite niet kan vliegen en geen tegoeden kan overhevelen.
   Drake voegde toe dat er een speciaal onderwijskanaal komt om de inwoners van de nieuwe maatschappij (bij) te scholen. Wanneer het plan in werking treedt, besloot Drake, zullen andere landen volgen in een wereldwijde revolutie.
   Bron: In5d.com
   Gerelateerd:
   Freedomizerradio: Arrestaties oude garde, NESARA en meer
   Conscious Media Network: Een nieuwe wereldeconomie (video)
   BRICS gaan de wereldeconomie veranderen
   Procter & Gamble als onderdeel van de wereldelite
   © Copyright (c) Niburu.nl

 8. Polen verbiedt genetisch gemanipuleerd mais van Monsanto!
  Opnieuw een grote overwinning in de strijd tegen de agroreuzen. Polen gaat het verbouwen van genetisch gemodificeerd maïs van de Amerikaanse corporatie Monsanto op haar grondgebied compleet verbieden, aldus de Poolse minister Marek Sawicki.
  “Er komt in Polen een algeheel verbod op maïsversie MON810,” vertelde Sawicki aan journalisten, toevoegende dat pollen van de soort schadelijk kunnen zijn voor bijen.
  Op 9 maart jongstleden blokkeerden zeven Europese landen, te weten België, Groot-Brittannië, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland, Ierland en Slowakije, een voorstel van de voorzitter van de Raad van de Europese Unie, EU-lidstaat Denemarken, om het planten van genetisch gemanipuleerde gewassen op het continent toe te staan.
  Zie verder: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2477:polen-verbiedt-genetisch-gemanipuleerd-mais-van-monsanto&catid=25:natuur-en-milieu&Itemid=38

 9. Heeft er iemand van jullie een accurate actuele kaart van Nederland met alle lokaties vd GMO-proefvelden 2014 voor mij?? De meeste afb. zijn verouderd. Dit zou openbaar moeten zijn, maar niet te vinden op het net ( iig niet dooor mij) . Alvast bedankt, Grt,

 10. nou ik zal iedereen uit hun dromen helpen want monsanto staat in nederland en amerika boven de wet,dus wat je ook doet het heeft geen nut.volgens mij is alles al gmo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.