Advertentie

Natuurlijke voedings- en geneesmiddelen bedreigd door EU !


x

Natuurlijke voedings- en geneesmiddelen bedreigd door EU !

Peter Vereecke – 30 mei 2012

x

De bescherming van onze gezondheid is een van de fundamentele rechten van de mens en toch sterven ieder jaar een paar miljoen Europeanen aan de gevolgen van behandelbare ziektes zoals hartinfarct, beroerte (CVA) of kanker. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze en vele andere ziektes kunnen worden voorkomen, door natuurlijke voedings-en geneesmiddelen die vrij van bijwerkingen zijn. Tot nu toe werden in wetenschappelijke vakbladen en op internet méér dan 10.000 onderzoeken gepubliceerd die het belang van vitamines en andere natuurgeneesmiddelen bewijzen.

De doelstellingen van Big Pharma om macht te krijgen en geld te verdienen, staan daarmee haaks op uw doelstelling om voor lage kosten gezond te blijven, ZONDER medicijnen..

De Europese Gemeenschap wil onder druk van de farmaceutische Industrie het gebruik van supplementen fnuiken ! Doel : het veilig stellen van de miljardenwinsten van big mama farma, die de hete adem van de alternatieve geneeswijzen in de nek voelt ! Meer en meer mensen raken immers geïnformeerd over en overtuigd van de heilzame effecten van mineralen, vitamines, aminozuren en vetzuren. Dit wil de Europese Gemeenschap doen door het opleggen van klinische studies voor natuurlijke producten die al decennia lang worden toegepast door dokters en therapeuten. Ook zal op geen enkele manier meer mogen aangegeven worden welk therapeutisch nut die supplementen hebben!

Het gevolg (zoals bewezen in Canada) zal zijn : decimering van het aantal natuurlijke geneesmiddelen en een dramatische prijsverhoging van de producten die toch op de markt mogen blijven door de beslissingen van een autonoom Europees Overheidsorgaan, het EFSA (European Food Safety Agency), dat volledig gecontroleerd wordt door de machtige farmaceutische lobbyisten. Het bewijs : tussen 2008 en 2012 heeft het EFSA 95 % van de ingediende dossiers geweigerd ! Dit overstijgt ruim het aantal afwijzingen van medicijnen tijdens klinische studies, terwijl natuurlijke supplementen – in tegenstelling tot klassieke medicatie ! – zelden bijwerkingen hebben bij oordeelkundig voorschrijfgedrag door dokters en therapeuten !

Maar we kunnen iets doen ! Krachtens Europese regelgeving is Europa verplicht tot het toelaten van een volksreferendum. Van de 492 miljoen Europeanen moeten 1 miljoen inwoners van de Europese gemeenschap de onderstaande petitie tekenen om de wet die van kracht wordt in september 2012 nietig te laten verklaren.

Elke stem telt, ook die van jou ! No time to waste !

Dat het anders kan, is bewezen in de USA ! Dankzij de DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) is er nu in de USA een transparante informering van de consument en een sterke daling van de prijzen van supplementen ! Dit kan ook in Europa. Daarvoor is de steun nodig van elke geëngageerde inwoner van Europa !

PRAKTISCH:

· Meer info over dit referendum en de initiatiefnemer vind je via deze site.

· Voor de petitie zelf klik je deze link aan.

· Voor wie het Frans begrijpt is er deze video-boodschap

· Voor een ander initiatief van petitie opgestart door 30 overlevenden van Nazi-kampen tegen het ondemocratische en zelfs fascistische karakter van de EU-moloch en voor een ” Europa voor het volk en door het volk ” is er deze link. Als je overtuigd bent van de noodzaak deze nefaste Europese regelgeving te stoppen en een duidelijk signaal te geven tegen de EU-dictatuur, stuur dan a.u.b. deze mail door naar zoveel mogelijk mensen die je kent !

Met strijdvaardige groet,

Peter Vereecke

Evergem – België

PS In het boek ‘De Natuur als Arts’ – Handboek voor de natuurgeneeswijze door dr. F Wolf – staat deze nog altijd accurate definitie van de ” Nederlandsche Vereeniging voor Natuurgeneeswijze ” – opgericht in 1928 :  

x

‘Onder natuurgeneeswijze wordt verstaan die methoden welke ziekelijke storingen trachten te overwinnen door de ondersteuning van het natuurlijk genezend vermogen van het lichaam.’

x

x

18 gedachten over “Natuurlijke voedings- en geneesmiddelen bedreigd door EU !

 1. Ik vind het zelf belangrijk dat er voeding en medicijnen op natuurlijke basis zijn. In de reguliere geneesmiddelen zitten toch vaak bijwerkingen, waar ikzelf niet vrolijk van word. Voor mezelf kies ik voor medicijnen op natuurlijke/homeopathische basis.

 2. Door de reguliere medicijnen achten toch steeds meer mensen zieker en zieker te worden, en gezien de feiten van de big farma daar ook miljarden mee verdienen. Ik ben over ’t algemeen tegen reguliere medicijngebruik en zouden wij als burgers ook een vrije keuze moeten kunnen hebben om natuurlijke zoals voedingssupplementen toch echter ook steeds meer moeten kunnen gebruiken, toch houd dat op een of andere manier de kop helaas nog steeds ingedrukt mede doordat de big farma dat echter nog steeds tegenhoudt en de reguliere artsen er zelf ook vele € mee verdienen. Stel dat er totaal geen ziektes meer zouden bestaan, dat alle mensen gezond zijn en gezond puur natuur kunnen eten zijn allen artsen, internisten, etc. en de ziekenhuizen overbodig en zullen zij echter zonder werk zijn. Helaas blijven zij nog steeds de macht behouden. In bepaalde landen zoals bv. India hebben ze weinig tot nauwelijks zieken, mede ook omdat daar wellicht meer natuurlijk op het gebied van gezondheid en voeding wordt gekeken. Die artsen en de big farma moeten eens stoppen met over onze portemonnee te bepalen. Gezien het feit van diverse bijwerkingen van bepaalde medicijnen geven ze al echter al snel weer een pilletje etc. Ze kijken echter niet eens naar de kern van de oorzaak van een bepaalde ziekte, maar zijn echter alleen maar bezig met symptomen te bestrijden, want totaal niet werkend is. Van sommige ziektebeelden weten ze echter ook niet eens wat vanaf of kennen de ziektebeelden niet eens. Zo loop ik zelf eigenlijk al jaren met lipoedeem (vet- en vochtophopingen in het lichaam en diverse artsen daar niet eens weten wat daar aan te kunnen doen, laat staan überhaupt weten wat dat zoal inhoudt. Zij houden liever de chronisch zieken ziek dan dat ze aan het genezen zijn. Toch zijn er in het natuurlijke geneeskunde echter ook mensen die alleen puur voor het geld bezig zijn om ook hun eigen zakken net zoals de regulieren artsen te vullen.

 3. Natuurlijke geneesmiddelen moeten blijven! Zoveel mensen die ik ken verdragen wel natuurlijke geneesmiddelen met goed resultaat. Hoe groot is de macht van de farmaceutische industrie , dat ze Europa zo ver kunnen krijgen???? Ik gebruik sporadisch niet natuurlijke medicijnen, soms hebben die ook echt hun nut, vind ik,. maar laat natuurlijke middelen, door serieuse bedrijven in Hemelsnaam blijven bestaan !,

 4. Deze petitie ook ondertekend. Bah wat een fascisten zijn die Europese Unie toch ? Echte satanisten in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander/tegenwerker).

  1. De macht van de farmaceutische industrie blijkt meer inspraak te hebben dan de gezondheid van de mens. Laten de reguliere artsen zich niet onder druk zetten door wat dan ook, door deze duistere onderneming!

  2. Ja het is erg triest allemaal,dat er zo moet worden gevochten om te kiezen wat je eet als dat al niet kan..if we can control the weather,food and water you control the world brrr..toch geloof ik dat t ooit goed komt al is t nu bar en boos men wordt steeds meer wakker overal ook hier in Noord Amerika

 5. ik heb gelukkig ook mijn buren weten over te halen om deze petitie te ondertekenen . als is het onder mijn e mail naam .en nu maar hopen dat het helpt .en dat er niet?? weer zoveel tegen stemmen eweg gekrast zullen worden zoals bij andere petities .

 6. Natuurlijke voeding is heel belangrijk,de macht van de farmaceutische industrie is groot ,er is heel veel geld mee gemoeid.Daarom is het belangrijk je stem te laten horen . Natuurlijke geneesmiddelen zijn heel belangrijk .Daarom teken de petitie .(gedaan dus)

 7. Groenten en fruit verbieden ? Supplementen afkomstig uit de natuur kunnen ze niet patenteren zoals men weet terwijl medicijnen vaak een synthetisch aftreksel zijn van een natuurlijk fenomeen. Ze zijn levensreddend meestal maar voor preventieve werking mag iedereen doen wat die wil vind ik !

 8. In het kader van mijn zelfbeschikkingsrecht wil ik mijn recht behouden op mijn eigen manier aan mijn gezondheid te kunnen werken, met middelen die natuurlijk zijn en niet de schadelijke bijwerkingen die reguliere medicamenten wel hebben en mij alleen maar zieker maken. Het wordt tijd dat de regering weer eens in het belang van haar burgers gaat denken en werken, ipv in het belang van de farmaceutische industrie en haar portemonnee.

 9. De WHO heeft niet voor niets de Codex Alimentarius bedacht. In feite een product van IG Farben, bekend van Zyclon B. De Codex heeft als doel alle natuurproducten te verbieden. In Nederland met een mevrouw Schippers als minister lukt dat redelijk. Dit allemaal om Big Pharma te spekken. Ja aan niet patenteerbare produkten kun je niets verdienen.
  Let op wietolie wordt bezongen, bij kankerbestrijding. Monsanto en/of Bayer zullen het wel genetisch manipuleren, waardoor het gepatenteerd kan worden en ze alsnog een winstgevend product hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.