Advertentie

DDT, Softenon, Asbest, tabak en… EMS..!


x

DDT, Softenon, Asbest, tabak en… EMS..!

2012 © WantToKnow.nl

x

Wie hier op WantToKnow regelmatige gast is, wéét dat wij al vanaf onze oprichting in 2008 op de bres staan voor uitgebreide en vooral eerlijk informatie over EMS (elektro-magnetische straling). Straling die wordt gebruikt om informatie over te zenden. Of dat nou per mobiele telefoon is, of via WiFi-techniek in huis, kantoor of zelfs in scholen. Maar ook de simpele, door ‘iedereen geaccepteerde DECT-telefoons’, zijn uitermate ‘verdacht’..

Onze vraag was telkens: “Waarom wordt er geen veiligheidscertificaat afgegeven, bij dit soort draadloze apparatuur..?”. Simpel dus, gewoon een papiertje waarop staat dat de draadloze apparatuur die je wilt gaan gebruiken, NIET schadelijk is voor je gezondheid..! Dat na vele testen is gebleken dat deze apparatuur niet schadelijk is, ook niet op de lange termijn..! Nee, in plaats van een veiligheidsgarantie, zijn overheden en industrie tot de slotsom gekomen, dat het ‘slimmer’ is, om mensen te vertellen, dat er ’tot op heden geen schadelijke gevolgen van EMS zijn gebleken’… Voel je de nuance…?? Er wordt wel verteld dat er nog volop onderzoek wordt gepleegd, maar ondertussen zit je in de handleiding te kijken van een zojuist gekochte, draadloos apparaat.

Maar.., er is nou precies één vraag die JIJ jezelf moet stellen, niet van ons, maar om jezelf gezond te houden.. ‘IS EMS VEILIG?’  Zijn alle apparaten die draadloos werken met telecommunicatie VERANTWOORD…?! Nou, sorry dat we even bij je inbreken, maar NEE, deze apparaten zijn NIET verantwoord..! Ze zijn namelijk niet gebleken ONSCHADELIJK te zijn..!! Elektro-Magnetische Straling is PRECIES hetzelfde als Softenon, DDT, Asbest en het roken van tabak. Zo simpel is het eigenlijk..

Op 1 Juni zond het kwaliteitsprogramma ‘Zembla’ van de VARA een programma uit over de gevaren van mobiele telefonie, van draadloze apparatuur die met EMS werkt. Wij vinden het onze plicht je deze uitzending aan te bieden in het kader van onze éérder geplaatste artikelen over de gevaren van EMS-straling voor het menselijke lichaam, met name natuurlijk weer voor jonge kinderen..!
X

– ZEMBLA-uitzending mobiele telefonie –
X

Bron: zembla.vara.nl

Houd hem niet tegen je oor, draag hem niet in je binnenzak en leg hem niet vlak naast je op het nachtkastje: de mobiele telefoon. Want de straling die ons mobieltje uitzendt is mogelijk kankerverwekkend, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie die vorig jaar onderzoek deed naar gezondheidsrisico’s en mobiel bellen. Het wereldwijd toenemen van hersen- en oortumoren brengt de WHO in verband met langdurig bellen. Vooral kinderen lopen risico, omdat telefoonstraling dieper het kinderbrein binnendringt dan bij volwassenen.

Om kinderen te beschermen hebben landen als Frankrijk en Oostenrijk mobiel bellen op scholen verboden. In Nederland is het opvallend stil. In ZEMBLA aandacht voor de onderschatte gevaren van de mobiele telefoon. “Kinderen lopen grotere gezondheidsrisico’s door het gebruik van een mobiele telefoon dan volwassenen. Dat komt doordat de straling, afkomstig van de telefoon, dieper doordringt in de schedel van een kind dan in de schedel van een volwassene.” Aan het woord is de Belgische kinderoncoloog Stefaan van Gool in deze ZEMBLA-aflevering ‘Ziek van je mobieltje’, die vrijdag 1 juni om 21.20 uur te zien was bij de VARA op Nederland 2.

De namen van onderzoekers die onderzoek deden naar de gevaren van mobiele telefonie. De onderste groep 'toonde' aan dat mobiele telefonie geen gevaar is voor de gezondheid. Maar als onderzoek dat gesponsord is door de telecom-industrie rood wordt aangegeven, blijkt dat relatief váker positieve resultaten tevoorschijn te komen over de schadelijkheid van mobiele telefonie in de onderste groep....? Raar hè? Het blijkt maar weer eens: je hebt de waarheid, leugens, heftige leugens en statistieken..

Volgens deze professor Van Gool, die als kinderoncoloog verbonden is aan de Universiteit van Leuven en tevens de Belgische Gezondheidsraad adviseert, is vooral het gebruik van een mobiele telefoon door kinderen riskant: ‘Kinderen worden veel blootgesteld en ook veel langer. Wat de gevolgen daarvan gaan zijn, weten we pas binnen vijftig, zestig jaar. Dus je kunt eigenlijk zeggen: dit is een megagroot experiment.’

Mogelijk kankerverwekkend
Vorig jaar classificeerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de blootstelling aan de straling van mobiele telefoons als ‘mogelijk kankerverwekkend’, nadat een werkgroep van 30 wetenschappers uit 14 landen een aantal wetenschappelijke studies had beoordeeld (een zogenaamde PEER-review), die een verband tussen kanker en het gebruik van mobiele telefoons aantonen..! Daarom hebben verschillende Europese landen uit voorzorg maatregelen genomen om hun burgers tegen overmatige blootstelling van straling te beschermen. Zo is het in Frankrijk sinds 2010 om gezondheidsredenen voor kinderen tot 14 jaar verboden om op school een mobiele telefoon te gebruiken. Wist jij dat..?

En landen als België, Duitsland en Engeland informeren hun bevolking over de gezondheidsrisico’s van mobiele telefoons en geven advies hoe de blootstelling aan straling kan worden verminderd. Ook in Israël werd in maart dit jaar een wet aangenomen die bepaalt dat mobiele telefoons, maar ook reclame-uitingen, een waarschuwende tekst moeten bevatten dat een mobiele telefoon straling genereert die schadelijk is voor de gezondheid, met name voor kinderen.

En Nederland..? Dat doet niets..!
De Nederlandse overheid neemt geen voorzorgsmaatregelen uit vrees voor onnodige onrust. In ZEMBLA zegt professor E. Lebret van het Kennisplatform Elektromagnetische Velden dat er geen onomstotelijk bewijs is dat mobiel bellen tot schadelijke gezondheidseffecten leidt. ‘Als je er zo weinig over weet, dan maak je mensen onnodig ongerust als je vanuit voorzorg actief informatie gaat verspreiden’, aldus Professor Lebret.
En risico-onderzoeker dr. J. van der Sluijs van de Universiteit van Utrecht keurt de behoudende houding van het Kennisplatform af. ‘Ik zou als burger eerder in paniek zijn als de overheid stelselmatig waarschuwingen negeert en de gezondheid van de bevolking niet serieus neemt’, zegt Van der Sluijs in ZEMBLA.

Onverantwoord
Ook de Amerikaanse epidemioloog prof. dr. D. Davis, medeoprichter en voormalig directeur van het Centrum voor Milieu-Oncologie van de Universiteit van Pittsburgh, vindt de opstelling van het Kennisplatform onverantwoord. Haar woorden zouden als een hamerslag bij iedere Nederlander aan moeten komen: ‘De Nederlandse bevolking heeft het recht te weten waarom Belgen en Fransen verteld is hun kinderen tegen straling te beschermen. Het idee dat je mensen niet vertelt dat er mogelijk risico’s zijn, getuigt niet van respect voor hun integriteit en hun recht op informatie’, aldus Davis.
Zij schreef in 2010 de bestseller ‘Disconnect: The Truth About Cell Phone Radiation’. Davis was de afgelopen maand – op uitnodiging van verschillende landen – in Europa om voorlichting te geven aan overheden over hoe zij de blootstelling aan straling van draadloze apparatuur kunnen verminderen. Nederland heeft haar niet uitgenodigd.

Is het fenomeen elektrogevoeligheid zo ver gezocht?
Eigenlijk niet. Van sommige dieren zoals vogels en bijen is geweten dat ze over een goed functionerend en uiterst gevoelig ‘elektroreceptief systeem’ beschikken, waardoor ze het (zeer zwakke) magnetische veld van de aarde kunnen waarnemen om zich op basis hiervan te oriënteren. Dit elektroreceptief (of magnetosensorisch) vermogen berust op de aanwezigheid van ‘magnetiet’ in de weefsels; een sterk geleidend mineraal dat in zeer grote mate in staat is om elektromagnetische straling te absorberen en te geleiden.

Als men dan weet dat ook de mens afstamt van een diersoort met een sterk ontwikkeld elektroreceptief systeem (cfr. studie van Modrell et al. gepubliceerd in Nature vorig jaar) en dat de menselijke hersenen royaal zijn voorzien van magnetiet, is het dan zo verbazingwekkend dat mensen gevoelig kunnen zijn voor elektromagnetische velden? Het fenomeen elektrogevoeligheid is zeker nog niet helemaal begrepen, maar het weglachen heeft minder te maken met een open, wetenschappelijke ingesteldheid, ontvankelijk voor (onverwachte) nieuwe inzichten en bevindingen, dan met het dogmatisch vasthouden aan a priori’s en een macho-achtige lacherigheid, zoals die jammer wel vaker voorkomt bij skeptici.

X

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.;

11 gedachten over “DDT, Softenon, Asbest, tabak en… EMS..!

 1. De angst die continu wordt gedeeld in bovenstaande stukke beginnen me een beetje de keel uit te hangen Guido.

  Als je boven de angst wilt uitstijgen is het van belang om dat te doen en mensen niet stiekem bang te maken voor het allerbelangrijkste wat ons te wachten staat:

  De EMS (Het Mes in de Schuldenberg)

  Verder wil ik iedereen graag op het hart drukke dat medicijnen en vaccins niets anders zijn dan versneden cocaine (ff grof gezegd en kort door de bocht) met wat mentale warrige informatie (dankzij het invalide fundament van het model der kansberekening nog steeds kunstmatig in leven gehouden) dat om de volgende reden levensgevaarlijk is:

  Een doosje met pillen/ een spuit met een ge-adresseerde (naam + lokatie + tijdstip) is in handen van de macht = 1 druk op de knop en iemand is dood.

  Ik wilde u van deze bovenstaande variant (onderdeel van het spel van de psychopaten) op de hoogte stellen alvores ik met enige aansluitende informatie over de gevolgen van dit onderdeel van het spelletje dood/leven naar buiten ga komen 🙂

  Het is triest en lachen tegelijk als het hele mono-polyspel in kaart is gebracht !

  Yge Visser vond het leuk maar is er klaar mee —> 12-9-12 Den Haag opgeschoond van het psychopaten-spel en de internationale rechtbank weer in vol ornaat ge-reanimeerd; ole !

  1. Ik las snel EMS & EMS ? Dat zijn 2 afkortingen over 2 verschillende onderwerpen !

   Waarom hebben ze SOGETI niet meteen IT EGO’s genoemd; dat was toch duidelijk geweest ?

  2. Fly NN !

   http://www.youtube.com/watch?v=AHGvaQMClEo

   Het eindspel en alle hints …
   Kasparov in de Bilderberg; da’s ook al een missende schaker/l in beeld 🙂

   Zou het echt, allemaal toeval zijn ?

   Met grootmeesters in beeld, dan weet je dat nepschakers als Johan O en alle andere ego’s (op weg naar politieke baantjes om hun eigen kerkje (lees belangecluppie) naar voren worden geduwd) uit beeld worden ge-tikt (da’s hetzelfde als een eenheids-bewustzijns-eitje open tikken) 🙂

  3. We kunnen je beter de vraag stellen waarom heb je je blog ontkoppelt Yge (administratieve redenen), mochten we bepaalde dingen niet van je weten wat betreft SOPN & Mascha Roedelof?! Nu wil niemand meer stemmen op je 12-9-12 schandaaltje?!…

  4. hoogmoed komt voor de val en welterusten maar weer!

  5. Yge denkt ons met een herdersmatje klein te krijgen, das een misrekening ,zoals hij dondersgoed weet kunnen zelfs pionnen de overwinning behalen .

  6. Tijd dat boer Koekoek weer terugkomt , die sprak tenminste klare taal .
   Al dat gelul van Yge en Johan zakt me alleen den broek van af .

  7. Beiden hebben zich imo op dit forum al bewezen tot megamiscommunicators , egomassturberende verlichte despoten die hun grip op de werkelijkheid en het contact met de mensheid al lang verloren hebben .Met hun zieke megalomane geest proberen ze via de achterdeur nog hun verknipte ego een boost te geven door zich als een visionair op te stellen .
   Hadden ze zich in het verleden anders opgesteld en niet als een rotte appel door de mand gevallen door hun belabberde communicatiewijze , dan zou ik ze misschien nog het voordeel van de twijfel gunnen . To late m8 .
   Dont give up your dayjobs !!

  8. @Paul

   Ik raad je aan om niet te grote sprongen te maken en conclusies te trekken op basis van wat klein onderzoek dat je gedaan hebt.

   Mooi dat je de waarheid boven water wilt. Aan mijn kant idem. Er wordt nogal wat geroepen óver elkaar, maar mét elkaar gepraat… ho maar. Ik zou het hele circus wel eens bij elkaar willen zien en dan waarnemen wat zich ontvouwt. Alles is na te trekken. Nou veel dan. Veel ligt vast in emails, skypechats, FB, etc. Op websites. Jammer dat er nog wel eens wat gemanipuleerd wordt in comments. Maar daar komen we samen ook wel weer uit. Mits… We dat willen natuurlijk. Want daar waar bewuste misleiding plaatsvindt…

   Wat mij betreft, gaat er helemaal niks onder het vloerkleed geschoven worden. Transparantie, openheid, integriteit, en verantwoordelijkheid weet je nog.

   Maar jij weet toch Paul dat dit spel alleen maar plaats kan vinden in 3D. Dat voor dit spel in 4D helemaal geen ruimte is. En al helemaal niet in 5D. Dat weet je toch?

 2. Electro Magnetic Smog is ook een van de hoofdreden van Global Warming. De Aarde Als een grote MAGNETRON.
  Maar dat wist ik al en in denk jullie ook. Hoezo? Hoezo? In ziekenhuizen en in vliegtuigen was het toch altijd verboden je GSM (mobiel) te gebruiken. Ivm met gevoelige apparatuur! Een andere vraag zijn je hersenen, zenuwen en de rest van je organen dan,minder gevoelig?
  Even een opsomming: GSM, UTMS,Wifi, Blue Tooth, DECT, WIMAX, GPS, Hoogspangingsmasten, Straalzenders,, Sattelieten,, EMP, ELF, NMF, Earth Penetrating Thomography, HAARP, etc.Niet alleen poolkappen en natuur worden opgewarmd ook de mens heeft hier last van en raakt er door enorm gestrest.En dan heb ik nog geen eens over allerlei welvaartziekten en toenoema van misdaad al vanaf 1996.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.