Advertentie

Oorlogsjournalist Karskens klaagt EU/Timmermans aan..!!


x

x

Oorlogsjournalist Karskens klaagt EU/Timmermans aan..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Oorlogscorrespondent Arnold Karskens is het zat. Nadat hij al jaren trachtte het echte verhaal over vluchtelingenbeleid goed onder de aandacht te brengen, wat hem niet altijd in dank is afgenomen, verandert er gewoon niets. De vluchtelingen komen bij bootjes Europa binnen en dat brengt heel veel problemen met zich mee. Per jaar overlijden er gemiddeld 7000 vluchtelingen aan een verdrinkingsdood wat de Middellandse zee gelijk het grootste massagraf van Europa maakt. Nu is hij het zat en voelt hij zich verplicht aangifte wegens dood schuld te doen, onder andere tegen Frans Timmermans. Tom Staal zocht voor GeenStijl Arnold Karskens op in zijn woonplaats Brussel, om hem een korte uitleg te laten doen over deze aangifte..

26 gedachten over “Oorlogsjournalist Karskens klaagt EU/Timmermans aan..!!

  1. Anders aanpakken dan met degenen die nu aan het roer staan…..
   https://www.bol.com/nl/p/trading-with-the-enemy/1001004005049037/
   En met aanpakken bedoel ook echt aanpakken, dwz niet meer lijdzaam toekijken maar het recht en heft in eigen hand nemen.
   De lui die het zouden moeten doen en ntb door ons worden betaald (politie) werken voor het grootkapitaal dus daar hoef je in ieder geval niets van te verwachten. Die hebben hun ziel al verkocht.

   Malcom X zei:
   Nobody can give you freedom,
   Nobody can give you equality or justice,
   If you are a man YOU TAKE IT !!!

  2. Markus,

   ik heb zo mijn twijfels bij dit soort uitspraken, in mijn jonge wilde jaren, de Provo’s en zo, prachtige nieuwe ideéen, het liep al gauw uit op straat gevechten met de politie, die uit de provincie werd gehaald, om die Amsterdamse raddraaiers eens even een lesje te geven, zo als gewoonlijk het publiek stond er bij en keek er naar, al snel met behulp van de Media ja toen al, werd het in een crimineel hoekje
   gestopt, en ook die fijne revolutionaire PVDA met zijn Volkskrant ging over stag, naar de overheid, het publiek liet de Provo’s vallen, en daar sta je dan voor lul, voor de gene waar voor je het doet, die steken je een mes in je rug, het eindigte ludiek met allerlei toch wel mooi sociale verdiensten, de witte Fietsen van Schillelpenink, of de Kabouters van Roel van Duin, maar de echte Provo’s voelden zich flink bescheten, wat Jasper Grootveld ook zij, maar goed ze zijn bijna allemaal weg, op een paar na de jonkies zo als ik, laat dit een waarschuwing voor je zijn kies voor je zelf, en vergeet niet achter om te kijken, groet Jenne

  3. Jenne, volgens mij wordt elke (wat grotere en belangrijkere) groep die verandering ten beste wil geïnfiltreerd door ‘hen’, en van binnen uit stuk gemaakt. Je zegt:
   ‘het publiek liet de Provo’s vallen, en daar sta je dan voor lul, voor de gene waar voor je het doet, die steken je een mes in je rug, het eindigte ludiek met allerlei toch wel mooi sociale verdiensten, de witte Fietsen van Schillelpenink, of de Kabouters van Roel van Duin,’

   Heel herkenbaar. Zo is het gegaan in mijn ogen. Jeugdige mensen die het goede willen worden in een fuik gelokt en zo afgeserveerd. Hun jeugdige moed wordt zo gekanaliseerd in de richting die ‘men’ wil. Het punt is: De jeugd voelt aan dat het leven niet klopt, en ze willen verandering c.q. verbetering, echter, het ontbreekt aan leiders. Een goed leider is een leider die:
   -intelligent is,
   -goed kan spreken,
   -van goede wil is,
   -eerlijk is,
   -verlicht is (!) maar ook des te menselijker,
   -zeer goed belezen is,
   -charme heeft,
   -begrip heeft voor zijn eigen kwetsbaarheid…
   En zo kan ik nog vele andere eigenschappen noemen die een werkelijk leider moet hebben. De andere kant hoeft alleen maar die intelligente goede mensen, die zeer dun gezaaid zijn, te stoppen en in plaats hen naarlingen in hun plaats te zetten. Daarom zijn er zulke klaarblijkelijk ‘achterlijke’, vervelende veradende leiders. Ach, het verhaal van Jezus is daar misschien ook een afspiegeling van. Maar dit terzijde, dit leidt teveel af, alhoewel de bijbel een goed voorbeeld is van hoe een slecht mens te zijn, het staat vol van voorbeelden van list en bedrog, erg leerzaam! Wat ik bedoel, is dat ik je verhaal herken en nu kan begrijpen dat we in de maling genomen zijn en worden. Leuk om dat te lezen van jou.

   P.s., De kabouters waren slappe thee naar mijn idee.

  4. mc,
   Dank je voor je link. Ik heb met veel plezier enkele bijdragen op die site gelezen.

  5. Wat ben ik? Ben ik geest of ben ik vlees? Deze wereld {dit niveau van bestaan} wil ons laten geloven dat we vlees zijn. Het is voor deze wereld uitermate belangrijk dat we niet zien dat we dit geloof in onze geest aanvaarden. Wie dat wel ziet, ziet ook meteen dat hij zichzelf binnen dat wat hij is [geest] aanvalt en vernedert. Gebrekkig bewustzijn is de oorzaak van een gebrekkig leven. Een mens die lijdt en strijdt bestrijden bevestigt enkel dat zijn gebrek waar is. Deze wereld [en alle systemen in deze wereld] is gebouwd op het idee dat een mens iets moet verliezen zodat een ander iets kan winnen, En zowel het aanvaarden als het bestrijden van dit idee houdt deze wereld in stand.

   Zo ongeveer staat het in mijn favoriete boek: Een Cursus in Wonderen. Waar ook te lezen is dat een wonder gewoon de natuurlijke orde herplaatst. Geest is de oorzaak en ons lichaam is het gevolg.

  6. Lees Parcival van Wolfram von Esschenbach maar want DAT is pas een graals boodschap.

  7. mc, op de site VT veteran to day, Winston Churchill de mas murdering clown, lees maar, hoe deze onmensen over mensen denken, ook Duitsland en zijn bevolking moest deze psychopatische waanzin onder gaan. Jenne

 1. Ik heb naar het bekijken van dit filmtje toch weer de nodige twijfels, het is allemaal zo soft, die ééne man heeft het over heftig, de aanklacht tegen die vreselijke viese hijpokriete Frans Timmermans, ik zou die Timmermans graag heftig zien verzuipen met een gammel zwemvestje aan in de middenlandse zee, hoe hij al huilend en om zijn moeder roepende onder gaat, dat is pas heftig, Nederland doet mij nog altijd aan die geiten wollen sokken tijd denken, die o zo sociale lieden, bij alles wat ze doen, is het inkomen, en latere pensioen nooit uit de gedachte, op deze manier komen we nooit uit hun handen, van die Timmermans types, groet Jenne

  1. PS, ik vindt die benaming van Oorlogs Journalist niet juist, hij ligt niet zo als sommigen met een helm op in de eerste gevechts linies, hij verkeerd wel in bepaalde Afrikaanse landen, maar oorlogs journalist is nog wel wat anders, volgens mij dan, Jenne

 2. Karskens en Tom Staal van Geen Stijl hebben blijkbaar nog nooit gehoord van het Coudenhove Kalergi plan, en van de oorzaak van de invasies, zijnde het Oded Yinon plan. De grootste “invoerder” is George Soros..die evenmin wordt vernoemd. Zij kennen evenmin de commentaren van Sarkozy over de onvermijdelijke “métissage….” en deze van Peter Sutherland. De klacht van Karskens tegen Timmermans is dan ook enkel te zien als een “mediatieke stunt” die de aandacht afleidt van de verborgen agenda’s achter deze invasies. Als men werkelijk het gevaar wil aanpakken dan maakt men eerst een grondige analyse.. maar een dergelijke analyse is anderzijds niet bevorderlijk voor de “gezondheid…” van de analyst.
  De ondervraagde politici zijn gladde jongens…die helemaal niet geïnteresseerd zijn in een oplossing..het gaat immers over hun toekomstig kiesvee, dat ingevoerd wordt. Dit laatste aspect komt evenmin aanbod in de interviews. Als Karskens werkelijk de stier bij de horens zou willen vatten, dan pakt hij de RKM aan in The City. De EUSSR is immers een instrument in handen van deze RKM. Gezien de beschikbare info op het internet en zeker op de website van WTK..kan de “niet aanpak” van de RKM niet te wijten zijn aan een gebrek aan kennis. Wat speelt er dan wel een rol bij de op zijn minst “passiviteit…”??

  1. @Sub Rosa 4.0

   Je kan wel telkens het C.Kalergi plan en het Oded Yinon plan benoemen maar is het niet gewoon payback time? Het westen heeft namelijk in het verleden 3de wereld landen leeggeroofd van hun grondstoffen, slavernij ingevoerd en de kerk moest ook zo nodig zieltjes winnen en dan nog de kolonisatie door de expansiedrift. Het westen heeft enorm verdiend over de ruggen van de inheemse bevolking. Vandaag de dag zijn er nog steeds multinationals die de aandeelhouders belangrijker vinden dan het welzijn van de werknemers. De westerse consument is ook nog eens onverzadigbaar.
   Het ikke ikke viert hoogtij. Dan is er ook nog de VS die onuitgenodigd soevereine landen binnenvalt omdat zij vinden dat het tijd wordt voor een regime-change en de NAVO helpt wel een handje.

   Ik vind het vreselijk wat er gaande is maar ik begrijp dat mensen een beter leven willen. Hongersnoden zijn de schuld van de mens zelf.Inmiddels lijden 20 miljoen mensen in Afrika honger.Volgens de VN is er 4.4 miljard nodig maar blijkbaar geven de centrale banken het liever weg aan de bodemloze putten als bijv. Griekenland. 1ste steunpakket bedroeg 75 miljard en het 2de steunpakket 144 miljard en het derde steunpakket vooralsnog 86 miljard .Geld dat nooit terug betaald gaat worden.
   Karma: De wet van oorzaak en gevolg!

 3. prima journalist is Arnold, maar niet te vergelijken met Conny Mus
  die lieverd heeft van wat hij allemaal heeft gezien een paar keer een hartaanval gekregen
  ik vond hem super cool, rustig ook maar helaas niet bij de juiste zender! waarom gaan dat soort goede journalisten niet bij de vpro in dienst maar gelukkig hebben we tegenlicht en die ons vertellen en laten zien wat het is om je ogen en oren GOED open te houden, maar.. bovenal zelf blijven d e n k e n ! Dat is wat deze omroep doet stimuleren.. niet te vergelijken met de slappe slaapse commerciele gevallen en de npo

 4. las nog even verder, en ja hoor.. daar stond het, ik had altijd grote bewondering voor haar : Pamela Hemelrijk, ook overleden aan eem plotselinge hartstilstand.. valt op niet ??!
  denk dat Trump wel even voor de goede opschudding zorgt waar het op media aan komt, hij mag dan knetter zijn, maar gooit de boel wel open!
  ( hopelijk is hij real en geen wolf in een geitenpakkie

 5. Ik hoef trouwens helemaal géén oorlogsjournalist.
  Wat kan mij het nou schelen hoe het spel van de machtigsten op aarde verloopt? Moet ik dan ook nog lezen en zien welke verschrikkingen sommige mensen anderen kunnen aandoen?
  Ik dacht het toch maar even niet.
  Daarom zeg ik: Maak maar liever een einde aan de warmongers, de oorlogshitsers, pak ze op en zet ze voor eeuwig vast en doe daar dan maar verslag van, dat is veel opbouwende.
  Stop de productie van wapentuig! Welk normaal mens maakt wapens in een fabriek waarvan men kan denken dat die ook wel eens op de makers zelf gericht worden? Stop de fabrigage van de dood zelf.
  We behoren in VREDE te leven, niet oorlog. Het is onnatuurlijk en verkeerd om te doden.
  Vrede is onze natuurlijke staat. Wij mensen zijn van nature goed en eerlijk. Er is maar een héél klein percentage door en door slecht. Díe moet je beschrijven en stoppen, uit alle macht. De rest is bijzaak.

  1. @Helen Tip: Wanneer je op de afspeellijst van YT klikt zie je rechts een aantal bijdragen van GS waaronder het juiste filmpje.

  2. Het is niet met je volle verstand te begrijpen hoe men met de democratie omgaat.
   Terwijl de oplossingen simpel zijn. Luister naar het volk en leer uit de voorbeelden.
   Doe net als Australie, de gelukzoekers terugsturen maar dan in goede boten met proviand en dan komen ze niet meer.
   En als in Arnhem slechts 6% van de bevolking P.v.d.A. stemt wat doet een nieuwe burgemeester die helemaal niets van onze geschiedenis en cultuur afweet en niet Nederlands is in gedachten, woord en daad dan in onze politiek?

 6. Je kunt zeggen wat je wilt over Arnold Karskens maar voor mij behoort hij tot de journalisten die zijn nek durft uit te steken en de dingen bij de naam durft te noemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.