Advertentie

Arnold Karskens: “Gifgas? Of worden we bedonderd..?”


Onze complimenten voor top-journalist Arnold Karskens, die gisteren bij Knevel & vdBrink de knuppel keihard in het hoenderhok smeet.. Toon nou in hemelsnaam eerst aan dat er keihard bewijs is dat het regime van Assad deze aanvallen heeft uitgevoerd en er niet een toneelstuk wordt opgevoerd..! Mensen, mensen, wat lijkt het toch allemaal vreselijk op het hebben van een bord voor de kop.. Of is het een spiegel die we geraffineerd voorgeschoteld krijgen..?! Is het onze woede die we gaan kanaliseren, dáár naar waar de valse-vlag-leperiken die woede willen hebben..? Het verhaal is zó simpel en zó geraffineerd, dat het de volledige aandacht van ieder mens vergt om er niet in te trappen en IN HET MIDDEN te blijven, zonder oordeel.. Dát is wat deze dappere Arnold Karskens ons in ieder geval perfect laat zien..!

 

Karskens: Geen bewijs voor gifgasaanval in Syrië!
X

“Waarheid is het eerste slachtoffer van oorlog”

2013 WantToKnow.nl/.be

 

arnold karskens‘Uit de beelden die nu naar buiten komen uit Damascus kun je niet concluderen dat daar een gifgasaanval heeft plaatsgevonden.’ Dat zei oorlogsverslaggever Arnold Karskens in het praatprogramma van Andries Knevel en Tijs Van den Brink. Karskens schreef eerder een boek over gifgasaanvallen en is net deze week teruggekeerd uit Syrië. ‘Ik ken de beelden van de gifgasaanval in Halabja in ’88 en ik heb ook met overlevenden daarvan gesproken. Wat je daar ziet is dat mensen gestorven zijn met verkrampte gezichten, als in doodsstrijd. Dat zie je niet in Damascus.’

De oorlogsverslaggever vraagt zich ook af waar de beelden van vandaag blijven. Op tv zie ik alleen de beelden van afgelopen nacht. Maar waar zijn de straten vol met lijken? In Halabja rende iedereen naar buiten, bij de gifgasaanval. En waarom zie ik telkens dezelfde man op tv praten?’

Karkens wijst er ook op dat het wel heel dom zou zijn als Assad juist nu er een VN-delegatie van inspecteurs aanwezig is, een gifgasaanval uit te voeren. ‘Deze beelden komen vooral de oppositie goed uit. Wat ik wel heb geleerd: Waarheid is het eerste slachtoffer in een oorlog.’

Gepensioneerd generaal Wesley Clark klapte 10 jaar geleden al uit de school over de landen die moesten vallen in de Arabische wereld..!
Gepensioneerd generaal Wesley Clark klapte 10 jaar geleden al uit de school over de landen die moesten vallen in de Arabische wereld..!

Kijk hieronder naar het hele gesprek met Arnold Kaskerns en vertel het in hemelsnaam door aan iedereen die het horen wil.. We worden opnieuw in de maling genomen, dát is voor ons de conclusie van al het materiaal dat we nu onder ogen hebben gekregen.De landen die nu bij bosjes vallen in het Midden Oosten, passen in de strategie die al werd ingezet bij de oorlog in Afghanistan (waar een link met 9/11 zou liggen)  en Irak (waar die link er absoluut niet lag!). Sadam Hoessein werd vals beschuldigd van het hebben van massa-vernietigingswapens.. En.. Ze lagen er niet, maar de leugen had zijn werk gedaan..!

‘Deze beelden komen vooral de oppositie goed uit. Wat ik wel heb geleerd: Waarheid is het eerste slachtoffer in een oorlog.’

Kijk bijvoorbeeld in dat kader maar eens naar het artikel, waarin de top-generaal Wesley Clark, de opperbevelhebber van de NATO in de strijd in Yoegoslavië destijds, al 10 jaar (!!) geleden sprak over de val van Syrië..! (HIER dat artikel) Hij bevestigt wat overal aan informatie voor het grijpen ligt: De oorlogen in Irak en Afghanistan en de plannen om andere landen in het Midden Oosten onderuit te schoffelen, blijken al lang te zijn gemaakt. Ze stonden al heel lang op papier en gaan vooral over de strategische positie van de VS in het Midden Oosten én secundair, de controle over olie. Het papier, waar deze plannen op staan, is een rapport, dat werd opgesteld in 1998, door een groep áchter de regering van de VS, onder leiding van Dick Cheney. toen nog géén vieze-president..

project-new-american-centuryDe haviken uit de Republikeinse Partij, waaronder o.a. ook Donald Rumsfeld en Paul Wolfowitz, publiceren het rapport, The Project for the New American Century’  en worden geholpen door een aantal pro-Zionistische Israëlische neo-conservatieven, die heden ten dagen nog steeds op strategische posities in de overheid zitten. In het rapport schrijven zij, dat de VS met moeite een plek in het Midden Oosten zou kunnen veroveren, dat het een lange weg zou zijn, ‘of er zou zich een cataclystische gebeurtenis moeten voordoen, zoals een nieuw Pearl Harbour’.

Een dergelijke ‘cataclystische gebeurtenis’ zou het Amerikaanse volk gereed maken om in naam van de Amerikaanse vrede, landen in het Midden Oosten te bezetten. En dus die strategische positie te verwerven, die het plan voor ogen had.. Of was het een ‘project’…?

En wat gebeurt er de 15 jaar daarná…?
Rapporten, sorry, ‘project’raporten, worden natuurlijk niet ‘zomaar’ in elkaar gezet; zéker niet door een dergelijke club haviken.. Nee, die ‘cataclystische gebeurtenis’ vond plaats, zoals je wellicht nog kunt herinneren.. We vinden die terug, keihard terug in de gebeurtenissen van 9/11. Als je er tenminste met een eerlijke blik naar durft te kijken.. Onder de valse-vlag dóór druft te kijken..  (Genoeg materiaal op deze site om dat 9/11-verhaal in dit perspectief te zetten).

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! Ze zullen toch wel hul krijgen, want in een Subaru-met-artillerie kom je écht niet ver, tegen het leger van Assad..

En kennelijk smaakte deze ‘manier van werken’ naar meer, want vervolgens wordt de ene ná de andere valse-vlag-operatie uitgevoerd, teneinde nieuwe vijanden te creëren, vaak in de vorm van staatshoofden, dictators, die beestachtig met hun volk zouden omgaan.. En dan komen er ‘logischerwijze’ allerlei ‘opstandelingen’ tevoorschijn, die dat gedrag van die dictator niet langer pikken..

Maar heb je je weleens verdiept in deze ‘opstandelingen’, ook wel ‘rebellen’ genaamd..? Wil je weten wat voor krachten er achter de ‘bevrijdende revoluties’ zitten in het Midden Oosten..? Kijk dan eens naar deze reportage van de Oostenrijkse televisie (ORF) HIER.

Duidelijk verhaal toch, en ook van zowel Wesley Clark als van Arnold Karskens..? Of gaan wij té ver…? Té grote passen wellicht.. Het is inderdaad een heftig verhaal, dat al menigeen in verwarring heeft gebracht.. Maar jij mag het zeggen, wat voor jou leugens zijn en wat oprecht de waarheid is.. Jouw waarheid. Arnold Karskens is in ieder geval een eerlijke vent, die niet mee blaat met de schaapjes..! Hij deelt zijn waarheid en ziet wellicht wel die wolf in schaapskleren, maar durft het nog niet voluit te zeggen…!

x

x

107 gedachten over “Arnold Karskens: “Gifgas? Of worden we bedonderd..?”

 1. Zit de mensheid te wachten op WO-III?

  Er is bij veel mensen te merken, dat er een grote mate van onrust aanwezig is. De wereld om hen heen wordt kleiner en benauwder. Velen voelen zich steeds strakker in een dwangbuis geperst en weten niet meer wat hier tegen te doen. De leugens en bedrog van de ‘Cabal’ of ‘Kliek’ vieren hoogtij en zorgen voor extra voeding van negativiteit om het Leven te leven. Het individuele liefdevolle Leven wordt ondermijnd door autoritair gedrag, machtsmisbruik, liefdeloos leven, dat middels vele kanalen wordt verspreid door de ‘Kliek’. Wat kun je nog geloven? Wie kun je nog vertrouwen? Waarom gebeurt dit allemaal? Moet ik dit allemaal doorstaan? Welke kant gaat het op? Is dit de zin van het bestaan?

  Dit zijn eenvoudigweg een aantal vragen, die je van mensen hoort. Men voelt niet alleen, maar ziet dus, dat er veel aan het veranderen is op deze planeet.

  Lieve luitjes, bovenstaande vragen kun je niet op een A4-tje beantwoorden. Het is ons evolutieproces, dat ons brengt naar waar we ons op richten. Om het met een mooi woord te zeggen: focussen. Als we ons continue laten leiden door wat we als negatief voelen/ervaren, zal onze wereld er niet blijer door worden en projecteren we deze negatieve uitingen van de ‘Kliek’ op versnelde manier terug en blijft zij haar voedingsbodem behouden. Vergelijk het met het gooien van een boemerang. Ook deze wordt in een bepaalde richting gegooid en komt met hoge snelheid terug naar de plaats van waaraf ie gegooid is. Je krijgt je eigen projectie dus met hoge snelheid retour. Dus als negativiteit, aangereikt door de ‘Kliek’, ook jouw voedingsbodem is geworden, projecteer je deze op jouw omgeving met als gevolg, dat deze ook steeds meer geïnfecteerd raakt en jij het gevoel krijgt, dat de bodem onder je voeten aan wegzakken is (want jouw omgeving versterkt weer de opgelopen infectie etc. waardoor je de te verwachten steun niet krijgt en je moedeloos wordt). Het lijkt op een eindeloze spiraalbeweging.

  Maar waarom dan in negativiteit denken/voelen. Waarom niet de keerzijde van de medaille bekijken en alles (ondanks de momenteel bewust gespeelde grote negatieve invloed van de ‘Kliek’ om de macht te blijven vasthouden) vanaf nu uitsluitend positief te bekijken. Als je nu vanuit positiviteit de boemerang in eender welke richting gooit en deze met hoge snelheid retour krijgt. Dus je krijgt je eigen positiviteit als projectie retour en “infecteert” hiermee jouw omgeving. Zou dan de mogelijkheid bestaan, dat de bodem waarop je staat steeds sterker wordt en niet kan wegzakken? Dat je hierdoor weer blijer wordt! Dat je hierdoor jouw horizon weer ziet verbreden en dat je steeds meer van je afschudt, hetgeen niet meer bij je past (dus ook de negatieve invloed van de ‘Kliek’).

  Nu is dit wat hierboven geschreven staat niets nieuws onder de zon. Velen hebben dit in eigen bewoordingen de afgelopen jaren gezegd en/of geschreven. Maar velen hebben ook werkelijk niets gedaan om maar uit het negatieve kuddegedrag te ontsnappen. Hoe vaak hoor je niet op bijeenkomsten, vergaderingen, verjaardagsfeestjes etc. het negatieve gedram, gezwam, geklets met en over elkaar. Iedereen weet altijd de negatieve kanten van het leven uitvoerig te belichten. De nieuwsmedia, die bestuurd worden door de ‘Kliek’ zorgen ook voor een goede voedingsbodem om dit geneuzel maar in stand te houden. Maar wanneer hoor/lees je nou eens een blijmakende mededeling?

  Ik kan me de onrust van vele mensen dan ook wel voorstellen, maar we zullen zelf stappen moeten ondernemen om onze wereld en die om ons heen te veranderen. Ons natje en droogje is ons nog steeds gegund, maar we zullen zelf in actie moeten komen om dit te blijven ontvangen. We zullen zelf de armen uit de mouwen moeten steken om onszelf en de medemens van een waardige levenskwaliteit te blijven voorzien. Het “IK”-tijdperk moet worden afgesloten. Nou nou, als je deze alinea leest, moeten we dus nogal wat. Mogen we dan niets meer? Jazeker wel. We MOGEN alles laten zoals het is en blijven jammeren over de steeds slechter worden situatie in de wereld en jouw eigen wereldje. We MOGEN ook de consequenties onder ogen zien, die dit oplevert. Kortom, we mogen dus nog steeds op basis van vrije keuze in vrijheid leven, toch? Of toch niet? Ja, wat is het nu. Wel of niet. Verdomme, zeg eens waar dit alles toe leidt, want ik wil als individu wel zekerheid!! Rustig maar, die zekerheid heb je toch al? Dat staat hierboven toch te lezen?

  Ook ik ben me ervan bewust, dat ik in mijn eentje de wereld niet kan veranderen en streef dit ook niet na. Wel ben ik me bewust, dat we met velen (en dat worden er steeds en steeds meer) het tij kunnen keren. En daaraan werk ik graag mee. Geen negatieve informatie van de ‘Kliek’ blijven voeden, maar juist het tegenovergestelde bewerkstelligen. Is hier dan een pasklaar antwoord op? En zo ja, waarom gebeurt dit dan niet?

  Wil het het antwoord echt weten? Verbeter dan jouw wereld en daardoor de wereld om je heen door bij jezelf te beginnen! Verbeter de wereld door waarheid, eerlijkheid, zuiverheid en Liefde uit te stralen vanuit je hart en niet vanuit je verstand. Je zult verbaasd zijn hoe snel je de positieve projectie hiervan ontvangt.
  Durf bovenal jezelf te zijn en heb niet langer angst voor wat de omgeving denkt, zegt en doet. Angst werkt verlammend en is de slechtste raadgever, die je als mens kunt gebruiken (en de voedingsbodem voor de ‘Kliek’ om jouw als individu maar klein te houden en te misbruiken als slaaf!)

  Is dit verhaal nu werkelijk zo verhelderend? Of ervaar je dit meer als een persoonlijke aanval op jouw integriteit. Moet je het verhaal als wijsheid kenmerken? Moet je mij maar geloven en anderen en jezelf niet meer? Is dit weer een van de vele meningen, die er toe doen? Of is dit weer zo’n wazig verhaal, gebaseerd op de lijzige bullshit, dat zwevende mensen maar al te graag als waarheid pretenderen. Of is dit misschien ook wel een deel van jouw gevoelswereld. Dat mag je allemaal zelf bepalen.

  In de geordende en angstige wereld is geen plaats voor mooie woorden en gevoelens. Daar wordt 1 + 1 opgeteld zoals de mens is geleerd en daarmee basta! Daar vraagt men zich niet meer af waarom men dit doet. Daar wordt niet meer nagedacht (het is tenslotte gemakkelijker om andere meningen te volgen). Daar zijn mensen verworden tot robots, die denken in vrijheid te leven, omdat ze hun natje en droogje nog steeds krijgen (als zoethoudertje, zodat ze niet wakker worden!).

  Mijn vader zong vroeger vaak het liedje “Wordt wakker ’t zonnetje is al op, de bloemen staan al in de knop” om me een mooie blije dag te presenteren en me alvast opgewekt de dag te laten beginnen. Niet dat dit altijd lukte, want zelfs in mijn schooljaren waren er verplichtingen, die elk zonnestraaltje tot een dun schijnsel verbleekten als ik me na het wakker worden bewust werd van het moeten in mijn eenvoudige leventje. Dus gemopper was me niet vreemd op zo’n moment. Als ik me dan ook nog moest haasten, om op de verplichte tijd op school te zijn (te laat opgestaan en dan nog 15 km fietsen) en dit toegevoegd aan het verplichte moeten van die dag, ervoer ik dit nou niet bepaald als een blije dag. Goh, mocht ik dan niets? Jazeker wel. Ik MOCHT mezelf proberen te zijn, maar ik mocht ook de daarbijbehorende consequentie ervaren. “De bloemen mochten dan al in de knop staan”, ik mocht groeien met vallen en opstaan.

  Ik leef mijn Leven op mijn wijze, gebaseerd op waarheid, eerlijkheid, zuiverheid en Liefde. Dit zal altijd vanuit eigen perceptie plaatsvinden. Want zouden we allemaal vanuit dezelfde perceptie op dezelfde wijze gaan leven dan zouden we weer robots zijn, toch? Maar waarheid= eerlijkheid=zuiverheid=Liefde zal de individuele persoon vormen en zijn/haar Leven laten leven. Alle Levens samen maken het een prachtige wereld als collectief. En daarom geloof ik in de menselijke Kracht om dit te realiseren. Die Kracht is meer dan ooit gevraagd en zal ons leiden, waar Macht=’Kliek’ de mensheid laat lijden.

  En Arno, bedankt voor jouw “Waarheid”, die de mensheid mag aanzetten om het tijdperk van leugens en bedrog definitief te keren.

 2. .. en 27 Augustus was Karskens weer raak bezig !!
  ‘ .. jaa al die NOS propaganda blijft maar pompen en pompen met aanval plaatjes ‘ woorden van die strekking !!

 3. jah Karskens was Top; en dan tegenover hem aan tafel, die hysterische duidelijk door de stasi betaalde blatende bombina en granaten bimbo tegenover hem, verschrikkelijk, en ineens op het beslissende media moment het interrumperende digitale ‘dashboard’ van Knevel, dat het romeinse klootjes publiek ineens in meerderheid besloten had dat het Oorlog moet worden, verbijsterd keek Karskens der Knevel aan, van man laat jij je nou zo gebruiken door deze goebbels nationale lynch propaganda show, en stel nou dat die kruisraketten wat verder gaan reiken dan die verdomde zandbak volgepompt met wapens, je krijgt spijt domme laffe Knevel.. Oboema wil W.O. 3, dat is wel duidelijk, en Oboema is er zeker niet voor de mensen, maar voor zń repto woestijn maatjes van Mars..

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels

  1. het ware gezicht van onze gekloonde robo remote control dictator president gekweekt in een reageerbuis op de planeet Mars;

   Quote:

   “The Obama administration gave green signal to a chemical weapons attack plan in Syria that could be blamed on President Bashar al Assad’s regime and in turn, spur international military action in the devastated country, leaked documents have shown. As per the scheme ‘Qatar would fund rebel forces in Syria to usechemical weapons,’ the Daily Mail reports.”

   http://www.infowars.com/syria-us-aided-terrorists-in-chemical-attack-europe-next/

  2. Mv jenne in Turkije worden er meer kerken gebouwd door de regering, dan dat er moskees worden gebouwd in nederland door de regering,
   sterker nog in nederland is het vrijwel onmogelijk om toestemming te krijgen van de gemeente, ik zou zeggen kom naar het hoefkade
   den haag, nooit hebben de imams 1 euro subsidie gekregen integensteling tot de priesters in nederland,
   maar in Turkije is een priester een ambtenaar die betaald word door de regering,
   de moskees in nederland worden betaald door Turkije maroko Qatar etc etc, gek dat een ander land moskees bouwen voor jullie volk namelijk nederlandse moslims,
   de imams en moslims die ik ken willen alleen een vergunning krijgen voor een moskee en dat is uitters moeilijk of in sommige steden of dorpen niet mogelijk,
   over uw vraag dat het per wetgeving niet toegestaan om een kerk of synagoog te onderhouden of repareren, ik ken zo een wet niet,
   en ik heb gewikid over Capadosia, en ik vond dit over Capadosia, ik citeer, Tokalı Kilise (or the Church of the Buckle), is the largest church in Göreme. Restoration of the church was completed during the 1980s. waarom is het verbouwd door de turken en italianen terwijl het per wetgeving verboden is volgens uw?

   alstublieft,

   http://www.todayszaman.com/news-260148-cappadocia-church-restorations-conclude.html

   hartelijk bedankt dat uw op mij reageerde, groeten erow

  3. Waarom daar wel en hier niet? Dat staat overduidelijk aangeven in je aanvullende stukje tekst van het artikel:

   “The churches are part of a once vast complex of monasteries and churches that today makes up the Göreme Open-air Museum, one of Turkey’s largest tourist attractions and a UNESCO World Heritage site.”

   – Deze kerken maken deel uit van wat eens een groot complex van kloosters en kerken zijn geweest die vandaag de dag het Göreme Openluchtmuseum, een van Turkije’s grootste toeristische attracties en een UNESCO World Heritage site maakt.

   Daarom dat ze een Priester daar een subsidie krijgt omdat hij puur tot de inboel van het park behoort, hier in Nederland is dat niet het geval. Een beetje Moskeee komt in Nederland eigenlijk net om de hoek kijken en deze staat nog niet te boek als monument en of binnen een kader van een openlucht museum. Anders zou er wel een cent voor worden uit getrokken.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Nederland

   En eerste Moskee in Nederland:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Mobarak_Moskee

   Het heeft dus met Toeristme te maken en gezien geen toerist hier een heilige moskee komt bezoeken geeft mern er geen subsidie daar voor weg.
   Dat is wat ik ervan begrijp als ik goed de zaken doorlees ongeachte een aanhanger van de PVV zou moeten zijn.

  4. Mr paul, Mv jenne vroeg mij om het conditie van de kerken in capadosie, zij zij de kerken daar worden niet verbouwd, sterker nog zij zij dat er een wet is in turkije dat verbiedt om kerken en synagogen te bouwen of verbouwen,
   ik gaf aan ten eerste de kerken in capadosie worden juist well verbouwd dus gaf ik haar een link met bewijs,
   maar uw draait het verhaal om, inplaats van te zeggen bravo turken komt uw met een drogreden dat de kerken worden verbouwd om toeristen klopt, maar niet om de cristenen, dat is heel ondankbaar en onwaar,
   maar goed Mv jenne zij de kerken worden niet verbouwd in capadosie, en ik bewees haar het tegen overgestelde, alstublieft,
   ten tweede, elke priester in turkije zoals in de provincies diyarbakir istanboel malatya van izmir etc al de priester in turkije zijn betaalde ambtenaren van de staat, integenstelling tot nederland waar imams geen 1 euro ontvangen, vertel dit maar aan julie leiders met name wilders en knevel en van den brink,, maar goed inplaats van te zeggen bravo turken, komt uw met een drogreden dat aleen de musea kerken zoals in capadosie krijgen subsidie, en uw beweert ook dat de enige priesters betaalt worden turkije zijn museum geleide kerken, als uw het over capadosie heeft klopt, dat is onwaar en ondankbaar, en ik en Mv jenne spraken over alle kerken in turkije niet aleen in capadosie waar uw over pleit, ow ja er komen well moslims naar heilige moskees, maar in nederland is dat er niet,
   dankje well dat uw op mij reageert groeten erow

 4. zoals altijd spreekt arnold karsten een pro israel journalist,
  voll met leugens, haat retoriek onwaarheden, maar natuurlijk een
  pro israel journalist zal altijd een seculiere totalitaire moordende dictatuur goed prijzen, hij en all die pro israeliers
  wensen geen sucsesvolle islamitische democratie zoals Turkije, ik kijk ook naar Turkse zenders en daar zijn zij pas objectief, integen stelling tot de EO, en ik als koerd ben nooit gediscrimineerd in Turkije zoals deze pro israelische journalist zij,
  integen stelling in nederland zijn er geen rechtse cristelijke partijen in Turkije die moskees will sluiten moslims asimileren of het koran verbieden zoals geert wilders een pro israelische cristen die het 1ste of 2de grootste partij zijn in nederland,
  in Turkije zijn er geen parlements leden die kerken will sluiten of het beibel verbieden, en in Turkije was er zelfs een Koerdische president turgut ozal, en nu is het minister van financien ook een koerd bulent arinc, gadverdame ik zie met open ogen hoe julie een afslachting in syrie goed keuren wat een typische EO aflevering proficiat EO

  1. Grappig.. Ik snap werkelijk niets van je verhaal.. Ook wel weer eens een ervaring.

  2. Mij er ook geen snars van de snappende zijnde . Wel strange dat ik plotsklaps als vegetarier trek in een broodje apen kebab krijgende van de zijnde hebben .

  3. Babelfishy kebab google vertaling, ikke jij als jou en jij ook al niet begrijpeh, ikke pooch dat wel verstaanbaar makeh in gud Neerlandsw thal.

   Ach ik ben Mo’slimmer all time…

  4. Enne he? wat dan allemaal ?ik snap de samenhang van de zinnen en in de zinnen niet? ben ik een slechte ontvanger of heeft de zender een probleem / zal wel aan mij liggen denk ik dan. Nederlands is ook wel een beestachtig moeilijke taal !
   Kan alleen zeggen dat ik een aanval op syrie intens afkeur. Ben gewoon tegen elke terreur van welk land dan ook.

  5. Beste EROW,

   Je doet je zelf geen goed zo, Koerden zijn vaak aardige mensen, en Turken ook, maar er zijn krachten bezig in Turkije die het land ten gronde richten op lange termijn.

   Per wetgeving is het verboden om Christelijke kerken, Joodse Synagoge’s te onderhouden of repareren, bij mijn laatste bezoek aan de grotten in Capadosia was duidelijk het verval te zien, ingestorte grotten, fresco’s afgebrokkeld.

   Blijf kalm en vertel ons wat je te vertellen hebt, groet!

  6. Beste EROW,

   jij als Kurd, afstammeling van de grote misschien allergrootste leider ALADIN, moet toch zijn verhaal kennen, humanitaire nederigge aanvoerder, die alles verdeelde onder het volk, zijn volk en niet alleen Kurden, ligt begraven in DAMASCUS, daar waar de ongelovigen zich Mohammadaan noemende ieder één en alles afslachten, de toorn oproepend van ALADIN, Mohammadaanse heersers die rijk zijn hebben het ware geloof niet begrepen, en zullen hier voor worden gestraft,
   je moet eerst mens zijn om voor je heer te verschijnen!

  7. Jenne, ik vermoed dat je bedoelt Saladin

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Saladin

   Hij voerde in de 12de eeuw strijd om Jeruzalem, tegen de Tempeliers. het bijzondere van Saladin was dat hij en Richard Leeuwenhart, die aanvoerder was van de kruisvaarders, elkaar heel sterk respecteerden.

   In deze Eindtijd ligt in mijn opinie ook de sleutel tussen Jeruzalem en Damascus……. het verhaal van Saul, die op weg van Jeruzalem naar Damascus “bekeerd” werd toen hij door bliksem overvallen “blind” ter aarde stortte en 3 dagen later weer het LICHT zag, staat symbool voor de vrede die straks in Damascus en Jeruzalem zal worden getekend, nadat Joden, Christen en Moslims elkaar Omarmen ( 🙂 ) en elkaar weer 100% het LICHT in de Ogen gaan gunnen, nadat iedereen Wakker is geworden 🙂

  8. Ja inderdaad Dick het was SALADIN, ALADIN was zijn broer en die verkocht allerlei wonderlijke toestellen, op de markt van Bagdad.

   Iemand die door de bliksem wordt getroffen, hoeft geen Wonder te zijn, ook Saul niet, zijn naam zegt het al deze lieden waren en zijn niet te vertrouwen.

   Beste Dick jij komt over als iemand die over een riggel schuiveld hoog in de bergen met je rug tegen de bergwand en je handen naar achteren al tastend je verplaatsend, je grijpt alles aan om je waan te doen schijnen over de anderen, de bijbel jouw bijbel is geschiedenis, en zal zich in veelvoud herhalen, de utopische gedachten die jij projecteerd, zijn mooi, maar in de realiteit zullen zij zich niet realiseren.

  9. dank uw well jenne,
   Salahaedin ayubi is mijn voorbeeld hoe een mens moet zijn,
   er zijn zoveel verhalen over waarom ik hem een voorbeeld vind voor het mensheid,
   toen salahaedin het macht had over een kasteel,
   zijn soldaten de moslims wouden wraak om de duizenden onschuldigen die afgeslacht waren door de kruisvaarders met name de tempeliers,
   maar salahaedin wou geen wraak,maar toch de soldaten gingen voor het eerst niet naar salahaedin luisteren,
   dus wat deed salahaedin? hij ging de priesters en misionarisen samen met zichzelf opsluiten in de kerken, hij was voor de deur en schreuwde om genade voor zijn vijanden, na een dag toen de soldaten gekalmd waren en de soldaten beloofden hen niets te doen kwamen zij naar buiten,
   dat is pas een gelovige man,

  10. Beste EROW,
   Ja ik stelde Saladin, om dat dit soort mensen nodig zijn om de wereld en zeker de Moslim wereld weer op de rails te zetten, echte grote mensen, met een geniale humanistische tik, ik heb lang geleden aan zijn graf gestaan, een groot mens, en voor jou bovenal een Kurd.

   2én van mijn beste vrienden, een Kabyl, de vader van mijn schoonzoon, een wijs maar vooral lief mens, ik mis hem elke dag, en toch ben ik een echte Nederlander, Fries van afkomst, maar mensen, zijn mensen, en in dit korte leven is elke goede vriend meegenomen.

   Vriendelijke groet Jenne, en blijf kalm onder de kleine plagerijtjes zitten warme vriendschappelijke harten/mensen verscholen.

  11. Beste EROW, je mag iemand die zijn woongebied en leefomgeving veilig wil stellen voor zijn volk/familie dat/dit niet kwalijk nemen.

   Niet die Kurden niet die Nederlanders, niet die Kabylen, en anderen.

   Als volk kun je alleen maar gedijen in je specefieke culturele leefomgeving, in vrede en een zeker voorspoed, en daar heeft elk mens elk volk recht op.

   Veel westerlingen hebben een zeker angst voor alles wat anders is, maar een wederzijdse integratie vraagt tijd en geduld.

   Waarom geen gebouw waar alle geloven in beleden kunnen worden, als er een God bestaat, is dat er maar één, de zelfde voor elk mens.

   Maak je niet kwaad over Wilders hij bespeelt zijn viool, net als al die anderen, wij de gewone mensen moeten het doen, een onderlinge bond van wederzijds respect beste EROW, de wereld is van en voor ons allemaal.

   Vriendelijke groet Jenne.

 5. Prachtig van Karskens.Gister plaatste ik eenzelfde bericht onder de info van Del Ponto. Oren,ogen en de bevestiging die je krijgt wanneer je het bij het juiste eind hebt.

 6. verdome waar is mijn mening?
  ik schreef een lange tekst en nu wordt het verweiderd omdat ik arnold Karstens bekritiseer, schandalig dat julie EO ieders mening verweideren die op julie kritiek uitten , en dat op een EU betaalde site

  1. Beetje aangebrand karaktertje erow..? Doe eens even rustig jongeman.. En dan ook nog van die conclusies trekken.. Gaat het wel goed met je..?

  2. raar dat jullie mijn mening verwijderden en nu weer terug plaatsen?
   maar goed zo gaat dat bij jullie evangeliers blijkbaar,
   en als je niet met argumenten of met een fatsoenlijke discussie niet kan praten, dan moet je niet doen alsof je niets begrijpt, want ik spreek beter nederlands dan de gemidelde PVVer,
   aan de andere kant snap ik well dat jullie evangeliers geen debat willen houden, want jullie schamen om op dit soort feiten te reageren zoals, ik citeer, in Turkije zijn er geen parlements leden die kerken wilen sluiten of het bijbel verbieden of cristelijke families eruit trapen zoals het 2de grootste partij van nederland,
   ik hoop dat jullie mijn mening deze keer niet aanraken,
   groeten erow.

  3. Lekker doorgaan met de verkeerde conclusies trekken jongen.. Wat een boze wereld hè?
   Even voor de goede orde: je bent nieuw hier op de site, dus de website zet je reactie ‘automatisch’ on ‘hold’, of in goed Nederlands ‘in de wacht’.. Soms duurt het ff voordat de geachte-heer-webmeester het doorheeft dat er alwéér een nieuwe lezer/bezoeker is, die het niet kan nalaten te reageren, maar ALTIJD wordt je dan doorgelaten. Tenzij..
   Tenzij je ‘off topic’ bent met je reactie, of loopt te schelden. Enne.. dat impliciete schelden dat je hier doet, is feitelijk nog niet erg genoeg.. 🙄 En zoals je ziet houden we graag schone handen; we hebben je mening niet aangeraakt. Want er zit ook een raaaar luchie aan.. 😉

  4. En trouwens: wie van de EU betaalt dan in hemelsnaam deze site en heb je dan ook zijn telefoonnummer..? Kan ik haar/hem meteen eens aanspreken over dat discutabele declaratiegedrag..!

  5. Wat is het leven toch gecompliceerd als je vermoedens krijgt dat iedereen tegen je is… Mensen die dit soort zaken gaan generaliseren en mensen uitmaken voor zaken die geen betrekking hebben tot realtime stand van zaken, schieten gewoon hun doel ver voorbij. Als je beter had rond gekeken dan had je opgemerkt dat er niks verdwenen was.

   Zie hier onder:
   erow
   28 augustus 2013 om 19:41 7.0

   Niemand is tegen je pleidooi, alles mag hier is en eigenlijk veroorlooft en niet iedereen die hier zit/komt/reageert is gelijk maar even Geertje PVV wilders. Er zijn ook mensne die respect hebben voor iemand anders zijn geloof, cultuur of achtergrond. Zet dat nooit op het spel want dat is zo zonde, erow.

  6. 1 het EO is een dik betaalde EU site, en deze film is van het EO maar deze site is van uw neem ik aan, dus krijgt uw geen subsidie xd,
   2 dus jullie filteren al die reacties zoals china rusland zoals jij toegaf, in het VPRO AVRO mag je ALLES zeggen, en als je scheld dan wordt het over binnen een uur verwijderd door de beheerders, zo hoort het,
   3 ik heb niet jullie of jouw uitgescholden zoals jij stiekem genieperig impliceert, ik zij alleen verdomme waar is mijn mening?
   dat jullie filteren is schandalig in een democratie hoort dat niet,
   4 ja ik vind het schandalig dat jullie met name arnold karstens een moordende dictator onschuldig pleiten, en daarboven op het vrije Syrische leger de schuld geven dat zij onschuldige vrouwen en kinderen vergassen,

   ik wil uw en al die mensen die mensen die arnold Karstens steunen zeggen,

   Moge God geen 1 mens van jullie afhankelijk laten,

 7. Dit is allemaal mooi gebracht en nu verder, wat is het vervolg, wat willen de machtigen echt.

  De steeds groter wordende hetse tegen het blanke ras bijvoorbeeld, verdiend of onverdiend, maar als blanke wat moet je er mee.

  Van avond staan praten met mijn buurman, had net koolzaad gezaaid, we hadden het over Monsanto, nee dat zaaide hij niet maar wel een ander merk, met aanverwante chemische middelen.

  Toen Chemstrails, o ja had hij wel gezien, dacht dat het Kerozine gassen waren, na mijn uitleg, keek hij vreemd op.

  Ik zou zeggen tegen die gene, die het over liefde en vriendschap hebben op deze site, ga dat eens uitdragen in Syrië, bij die gebrain washed psychopaten.

  Wel in de realiteit leven, hoe moeilijk dit soms ook is, met de daar aan verbonden conclusies.

  1. Jenne vergeet niet dat er een materiele wereld bestaat, een waar je spijkers in muren kan slaan bommen kan gooien , geldelijke bedragen achterover kunt drukken enzo.
   Daarnaast bestaat er een energetische wereld, daar geld bv. gebed of meditatie of intentie of symboliek…..
   Die twee zijn eigenlijk niet twee maar een! Wat je in de een doet heeft zijn weerslag in de ander, over en weer.
   Dus wat betreft het uitdragen van liefde naar de syriers en hen die deze mensen aanvallen heeft wel degelijk gevolgen ook in de materiele wereld ( die je kan zien !! met je blote ogen)
   Zo zullen ook bommen gegooid op deze mensen een weerslag hebben op de energetische wereld , dat moet je maar willen ! De tijd van bewustwording is voorbij nu gaan we richting transitie , met andere woorden heb je je lessen wel echt geleerd en kun je het in de praktijk brengen ?Snap je de samenhang ? Begrijp je dat hetgeen een ander wordt aangedaan jou wordt aangedaan!
   Wat ge niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet. Kijk eens met andere ogen naar wat er speelt , het gaat niet over gifgas of wie dat gebruikt, het gaat over dat we het hebben uitgevonden en in voorraad hebben . Omdat we niet begrijpen dat wat je een ander aandoet je , jezelf aandoet.
   Simpeler gezegt wil jij bestookt worden met gifgas? nee dan moet je zorgen dat je het zelf ook niet hebt !!! En daar gaat deze wereld de mist mee in !
   Het gaat over transitie , overgang naar eenwoording in de ruimste zin van het woord. Voor mij is het nu helderder dan ik in woorden vatten kan .

  2. Dan nog even dit , in nederland wordt tegen de eigen bevolking een strijdgas gebruikt namelijk traangas. Dit is per definitie een niet dodelijk gifgas! Maar dat kan gewoon wel gebruikt worden door onze volksvertegenwoordigers?? hoe vreemd zit deze wereld in elkaar!

  3. Mooi gezegd Marcel!
   “Wat je in de een doet heeft zijn weerslag in de ander, over en weer.”
   We are all one…
   Maar niet iedereen is zover om dat zo te zien.
   Wat je doet raakt de hele wereld.
   Om die reden, en dit is off topic, heb ik willen tijdsreizen om te kunnen zien, als ik een andere keuze had gemaakt, hoe de wereld er dan uit had gezien.
   Je moet dan wel de keuzes kunnen vergelijken om de verschillen te kunnen zien. Voor mij iig interessant materiaal.
   Blijf er nu maar weer ff bij…
   Iedereen op zijn manier, uiteindelijk komen we op hetzelfde punt aan, althans dat geloof ik.
   Vind de reactie van Harrie Braam ook erg ondersteund, kan deze reactie helaas niet zo snel terug vinden omdat de reactielijst vrij kort is.
   Zoek ik later nog wel ff op 😉

  4. Het doet mij plezier dat jullie er wat mee kunnen .Toch heb ik het idee dat ik het niet zo duidelijk kan zeggen als ik het voel. De essentie is …. we zijn een met alles , alles dat je kunt bedenken is werkelijk waar en waarheid al was het maar voor jezelf. Schiet een ander nooit af om zijn werkelijkheid maar omarm het als een mooi schilderij of verwerp het omdat het je niet past. Maar besef altijd dat het aan jezelf ligt hoe je kijkt/waarneemt ( mooi woord trouwens waar- nemen ( voor waar nemen)), nooit de ander.
   Was het niet zo dat god al is… komen wij daar dan langzamerhand dichterbij?

  5. Je gaat al aardig op Dick lijken Marcel. Geen touw meer aan vast te knopen… mensen vervreemden alleen maar van elkaar en snappen de anderen niet laat staan zich zelf. Dat kan je goed overal in de wereld waarnemen. En dat gebeurd zolang de mens eigenlijk al op aarde rond wandeld. We zijn allemaal Uniek en verschillende van Cultuur en Ras, gezien inzichten, kennis en wijsheden. Een zijn is generaliseren tot en met. Daarom is er zoveel allende in de wereld opdat niet iedereen gelijk aan elkaar is, het is een Utopie dat te willen (New Age Shit) maar eerder alles met elkaar kunnen delen zonder slag en stoot.
   Ik bedoel maar…

  6. “Was het niet zo dat god al is… komen wij daar dan langzamerhand dichterbij?”
   Ja, dat geloof ik zeker…
   Heb er al een jarenlange zoektocht opzitten Marcel.
   Op 16-jarige leeftijd hield ik op de middelbareschool een spreekbeurt over BDE’s, met respons…
   Het heeft mijn leven lang nooit losgelaten.
   Ik heb zelf geen BDE gehad, maar alles stuk gelezen hierover.
   Praat ik over jaren terug!
   Ben bang geweest om zelf in contact te komen met iets wat boven mij uitsteeg iig…,
   Maar mijn fascinatie is altijd gebleven, heb genoeg bijzondere dingen meegemaakt, niet spectaculair, althans, kan er genoeg over vertellen, maar bij alles op deze site is het niet bijzonder.
   Voor mij wel echter.
   We hebben allemaal onze bijzondere ervaringen, dát weet ik zeker na alles wat ik hier gelezen heb.
   Dit kunnen delen is bijzonder én daarbij maakt het niet uit of de een of andere ervaring méér belangrijk is.
   Ben in de catacomben gedoken van Wtk al ver van voordat ik me hier aanmelde, en heb zeer bijzondere verhalen van jullie allemaal gelezen.
   Bedankt daarvoor.

  7. Essentie = toekennen dat je hier nu op Aarde in 3D aanwezig bent in een 5D grid en niet elders ergens op Mars… :mrgreen:

  8. Ach goed lezen paul en ik citeer niet te pas en te onpas uit den bijbel , Er zijn dus wel verschillen 🙂
   Ik zeg ook niet dat we allemaal hetzelfde moeten zijn , alleen dat we onze eigen uitgangspunt dienen te herkennen . En een ander daar niet op moeten afrekenen ( behalve als ze aan het trollen zijn dan)

  9. Tuurlijk marcel bedankt voor het wijzen op het feit dat ik dus niet goed lees, ik dialyseer tegenwoordig elk stukje geschreven tekst en kom tot verasende resultaten van vernieuwde vergelijkbaar inzichten. Een zijn is tot stilstand komen, creatie houdt op met bestaan en diversiteit van spiritueel creatief moeten we dus monotooom in constructie wezen. Bij een een zijn is er welles geen oorlog meer maar alles is to verdomd het zelfde, heel saai om te wezen.

   http://www.youtube.com/watch?v=cpmIEwPIJEo
   Goed bekijken en dan nog eens nadenken over het een willen zijn…

  10. helaas paul,
   we zitten even op andere lijnen . Jij zegt dat ik je beticht van niet goed lezen , wellicht schrijf ik niet al te helder en is de ontvangst daardoor verstoord , wie zal het zeggen.
   Eenheid betekend geen eenheidsworst voor mij , wel dat het een samenhang vormt met het ander dus beinvloed wordt op deze of gene manier ( precies zoals onze dialoog nu elkaar tot denken aanzet).
   Er is slechts een intentie in mij aanwezig ten aanzien van deze incarnatiebeleving: liefde wijsheid kracht en harmonie , dat is wat ik wil ervaren ! ook in die volgorde het een bestendigt namelijk het ander .
   En jij bent nog steeds mijn soulmate brother in arms , daar veranderd nix aan ( zelfs niet als je me probeert te vergelijken met dick haha)

  11. Vergis je niet ( lekker trouwens dat moeziekie)de baard is gehecht aan mij , ik niet aan de baard!

  12. De ontvangst wordt met de link beter! lekker hoor zo voor het slapen gaan ( schoonheidsslaapie anders niet natuurlijk)Ga me morgen gelijk scheren (not) 🙂

  13. gekscherend werden de schaapjes geschoren . De bokken weigerden aangezien ze toch al gescheiden waren en tot antichrist waren uitgeroepen , zij lieten hun haren wild en lang groeien . “Get the flock outta here” mekkerden ze zonder respekt voor de plannen van de herder die zijn schaapjes op het droge dacht te hebben .
   gekkiggeit 🙄

  14. Ach niets menselijks is mij vreemd . I laat ook wel eens een gifgasje vliegen , alleen waarschuw ikm mijn omgeving dan van te voren ….. daar komt er weer een . Nu zijn ze wel wat gewend in deze boerenstreken qau luchten zeg maar dus valt dat niet op in het wereldnieuws . Sterker nog er vallen geen dooien door …….. Hoewel ???

 8. Het zou zomaar kunnen dat we bedonderd worden.Want dat gebeurt tegenwoordig met alles.Ze maken de mensen gek met die tegenstrijdige berichtgeving.Maar dat daar iets vreselijks aan de hand is,lijkt wel zeker.Ach wat heeft het voor zin dat ik hierop reageer.Ze doen toch wat ze willen,zeker dat bizarre stel wat hier het land bestuurd.

 9. Laat het ooit eens ophouden. Het ge-oorlog. Stop nu. Laat niemand zich er mee bemoeien, zelfs al is er gifgas. En de naties die zich er al lang mee bemoeien, laat ze tot inkeer komen en zich afvragen: Waar zijn we mee bezig?
  Als we, in dit geval Syrie, willen helpen laten we dan vragen wat we kunnen doen om te helpen en vervolgens doen wat we kunnen. Als onze hulp niet nodig is, laten we dan zwijgen en het land respecteren.

 10. O ja, nog ‘iets’ ; vanavond heb ik op http://www.thesilvermountain.nl/blog/ een reactie ingevoerd, maar tot mijn ‘Grote Verrassing’ is inmiddels ook dààr een ‘moderatie-goedkeuring’ vereist.

  Ik hoop uit de grond van m’n hart dat dit NOOIT ook op deze (pracht-!)site gaat gebeuren, téééé-ring, zeg … béétje bij beetje wordt onze Vrijheid van Meningsuiting afgebroken ..!

  Afijn, hier die reaktie van mij op ‘silvermountain’ :

  28 augustus, 2013 om 22:29
  @Andreas & Rudolf v Z & iedereen : Gooi anders eens één ( = 1 ! ) avondje van je leven tegen het tot je nemen van de info die ik in DEZE ‘ KlokkenluiderOnline-link aandraag :
  Reactie 2 bedoel ik :
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24640/narisetti-this-is-not-a-state-court
  PS : Zoals (bijna) iedereen bekend is, is Micha Kat (de beheerder van die site) zèlf een joodse meneer.
  So what ? Daar gàààààt het helemaal niet om !
  Waar het om gaat is EERLIJKHEID en HISTORISCHE FEITEN, verd*mme !!!
  En nog nooit maar dan ook nooit heeft Micha mijn posts verwijderd of mij geblocked, integendeel, één keer per 2 maanden geeft hij via een ‘half-holo-artikeltje’ weer eens een aanzetje om m’n links te plaatsen onder zijn artikel ; ik zeg dan wat hij (Micha Kat) NIET kàn en màg zeggen heb ik sterk de indruk ; Joden weten (mijn schatting) voor minstens de HELFT dat er nooit maar dan ook nooit gaskamertjes ziijn geweest tijdens nazi-duitsland, maar kiezen er massaal voor te ZWIJGEN ; bang om buiten de ‘zio-groep’ te worden gesloten en als ‘self hating jew’ te worden afgeschilderd door ‘stamgenoten’ !
  Dit is het meest recente voorbeeld van zo’n ‘half-holo-artikel’ van KLOL, en wel één van afgelopen week :
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24594/ab-ron-roel-en-de-holocaust
  Kijk, àls Micha dat ècht had gewild, had hij EENVOUDIG àl m’n reakties kunnen verwijderen en mij kunnen blocken, zoals ‘Xandernieuws’ dit sinds een week doet ( ik heb geen enkele toegang meer tot Sander Meijers pagina ; die blijft geheel wit )
  Afijn, ik heb de stèrke indruk dat Micha ‘véél meer weet’ van dit gaskamer-onderwerp ; af en toe wil hij het ook zeggen, zelfs uitschreeuwen vermoed ik , maar MAG en KAN dit niet.
  Onder dit KLOL-artikel geef ik trouwens ook ‘lekker’ gas ( hoe toepasselijk. Sorry ! )

  1. A man on a mission ? Trap het gas niet te diep in , werkt verstikkend voor anderen 😉

 11. Met :

  ” Ik hoop uit de grond van m’n hart dat dit NOOIT ook op deze (pracht-!)site gaat gebeuren ”

  doelde ik dus in onderstaande (=vorige) reaktie op déze site, ‘wanttoknow’ , hè ?

 12. Guido,
  Had het met Hyper over de Knevel uitzending.
  Hij had echter een andere gezien dan ik bleek uiteindelijk…
  Op de website staat de uitzending van 21 augustus, en niet die van gisteren, dus 27 augustus.
  Haha, hij zag uberhaupt op zijn computer het filmpje niet van Wtk, hoe dat kan is ook weer een vraag. Linux?
  Vandaar de link van Hyper naar de uitzending van de 27e.
  Hartelijke groeten!

 13. Vanaf dag een had ik een twijfelachtige idee over de gemelde “feiten”Te meer daar er totaal geen feiten gemeld werden ! Gifgasaanval?? Gelijk roepen wie het heeft gedaan en dan de hele toeloop tot aan daar . Wakkere mensen zien het grotere plaatje , en dat is niet gewenst . Dus probeer de leugen nog groter te maken en nog intenser te brengen ( de enige manier die TPTB kennen. )
  De keerzijde is dat steeds meer mensen ontwaken omdat het niet meer te slikken valt . Heb je eerder al gezien dat in de mainstream media zo’n heiza werd gemaakt over vermoede propaganda en leugens?Goede zet zet van karskens petje af hoor!

  1. Impliceert dat dat TBTB met hun hufterige provocerende gedrag de taak op zich hebben genomen om het dualisme dusdanig grof uit te spelen dat je werkelijk blind moet zijn om niet in te zien wat zich afspeelt ?
   Als alles een illusie is zijn zij de tegenspelers in het door jou georkestreerde toneelspel .

  2. Daar heb jezelf een artikel aan geweid is het niet? ik denk van wel .Ze vinden die macht alleen wel heel erg lekker …..

  3. vergeet ik nog te melden dat ik dan weer zo’n sadist ben ze die macht te willen onthouden. Wat je als creator al niet voor een spelletjes bedenkt…….

 14. Dit hele fokking verhaal doet me zo denken aan die Boston aanslagen , het zat er al zo lang aan te komen , getreiter en gemanipuleer in een land dat strategisch belangrijk is voor olie- en gasleidingen . Niemand maakt zich druk over Tibet , valt nix te halen .
  Provocaties haalden weinig uit , de bevolking bleef achter Bashar staan , ik heb het zelf gechecked , ben in een Syrische chatroom gegaan en gevraagd wat hun visie was , exact wat Syrian girl zegt .
  Aan de andere kant , omdat het zo onrealistisch is , gewoon de vraag ; is dit wel realistisch ? Uiteraard wederom geen antwoord dat op en a4tje past . In het kort ; als we onze eigen realiteit creëren dan is dit er een onderdeel van en loopt het uit tot het absurdistische waardoor je jezelf een alarmbel geeft ( gelijk het 9/11 ) .
  Wie zich beseft dat tijd niet bestaat , realiseert zich dat hij/zij naar deze ervaring/realiteit is toegetrokken om er wijzer van te worden .
  weer effe mijn pilletje innemen :p

  1. Ik heb een tibetaanse vlag hangen vrijwel elke dag dat tibet niet vrij is ! Er zijn dus wel mensen die zich daar druk om maken maar we zijn een uitstervende minderheid , dat geef ik toe. En aj we creeren ook dit aspekt van leven zelf , heb je helemaal gelijk in . Kunnen we van leren , dure lessen dat dan weer wel.

  2. Half FB aanhang komt uit Tibet vandaan, meesten noemen mij zelfs Papa. Hoe gek dat ook klinkt, ben blijkbaar anders dan al die anderen gekken hier . Totaal andere mensen daar al zijn ze wel onderdrukt, enrome vriendelijk en gastvrijheid en liefde (sai Baba) die men toe speelt iedere dag.
   Zo krijg je de dak van de werled ook eens op eeen andere manier te zien en je kan hun dan ook weer een handje verder helpen tot groot genoegen.

   Dus idd Coz elders is de waarheid anders als je vragen gaat stellen dan hoor je vaker andere verhalen dan de media stroom hier zijn vruchten afwerpt. De meesten hier zal het hun een rotzorg zijn wat ver van hun bed gebeurd. Daar ook wel een soort passende fun om de fel gehate online software door velen hier toch leuke interessante mensne te ontmoeten die er wel gebruik van maken. Niet iedereen is even bederfelijk als het lijkt.

  3. We zijn aangeland in een realiteit waarin informatie binnen handbereik is ( waren we al , alleen moesten we toen op ons hogere zelf vertrouwen )
   Die informatie is even dualistisch als het leven zelf , wederom moeten we intunen op ons hogere zelf om te filteren wat er nu WERKELIJK gebeurt , eigenlijk geen steek verder gekomen dus . Daarentegen hebben we met alle social media wel de kans vergroot om gelijkgestemde zielen ( tevens een illusie) tegen te komen .
   Blijf bij je zelf en ga steeds dichter naar je eigen ( en dus ieders ) kern om jouw waarheid en daarmee jouw essentie te vinden , hoe groter de leugen wordt die je doorziet , des te dichter kom je bij de sleutel die de illusie kan doorbreken .
   Weer ff een pilletje innemen

  4. Elkaar helpen te ‘patchen’ waar het zonodig veel kan helpen. M.a.w. elkaar blindelings aanvullen op maat, is altijd pfun om blije gezichten te zien. Dan zijn pilletjes ineens overbodig geworden…

  5. Is het niet zo dat je je bij je menselijk zelf moet aansluiten?
   Gelijkgestemde zielen bestaan nog niet.
   Een ieder zit op een punt van afgrijzen…
   Hoe kunnen we met elkaar hier doorheen gaan?
   Ieder zijn punt van perceptie, belangrijk is om jezelf in de ander te herkennen.
   Inclusief negatieve… gevoelens.
   Die worden als negatief bestempeld, niet spiritueel.
   Pffff, die gevoelens laten blijken waar er wat duidelijk moet worden gemaakt.
   Gevoelens zijn er niet voor niets.
   Knoop alleen een ander daar niet aan op…

  6. gelijkgestemde zielen bestaan , dat is voor mij een gegeven . Alleen niet iedereen wil dat zien of kan dat zien.

  7. Ook TIJDELIJK gelijk gestemde zielen is een feit voor mij , meeliften en weer loslaten als het nodig is , resonantie tot het niet meer resoneert .
   Geen zin in lijden en drama om vast te houden , loslaten en verder zwalken tot je op eigen benen dwars door de illusie kan stappen . Wie volgt is de volgende .

 15. Daily Mail van 29 januari 2013, interneteditie: ”U.S. ‘backed plan to launch chemical weapon attack on Syria and blame it on Assad’s regime’ ” (google zelf).

  Karskens is een van de weinigen experts die kritisch durft te blijven en weet dat in een oorlog de waarheid het eerste slachtoffer is. De inval in Irak was gebaseerd op leugens, het 9/11 onderzoek was een farce en de Amerikanen hebben door het gebruik van verarmd uranium (massavernietigingswapens) van Irak een nucleair kerkhof gemaakt.
  Inmiddels zijn er 45 militaire VS bases rond om Iran, en toch doet de VS het voorkomen alsof zij bedreigd worden door Iran. Dit is de omgekeerde wereld van diabolische propaganda.

 16. @ MARCEL, heel juist wat je schrijft, en ben mij dat ook heel bewust.

  En natuurlijk is het geestelijk welzijn, vele malen belangrijker als welke dagelijkse réaliteit ook.

  Jullie hebben het terzijde over Thibet, je kunt je vlag wel weg halen, want Thibet is stervende, net als de vlag met de beeltenis van Tjé, ook die revolutie is gestorven.

  Ben een beetje teleurgesteld, ook in mijn Eigen denk groep, er blijken maar zo weinig mogelijkheden te bestaan, om dit geweld te stoppen, het oorlogs denken is met alle propaganda via film, en spelletjes zo diep verankerd in het menselijke denken, dat verre van schoon genoemd kan worden.

 17. Er is een Wonder gebeurd, er is een Nederlander opgestaan die de waarheid durft en heeft gezegd, over een onderwerp wat ons alle ter harte gaat.

  De conclusie zie hoe diep we zijn gezonken, waar zijn de politieke partijen met hun ideologiën, waar zijn die schreeuwerige socialisten, en de weinige communisten.

  En overal anders in Europa is het niet veel beter, een handje vol mensen die nog niet zijn omgekocht om hun mond te houden!

  Het ziekelijke corrupte egoïstische denken houd ons in zijn greep.

 18. Het scenario is zo afgezaagd en herkenbaar dat zelfs een klein kind de valse vlag erin herkent. Dat weten de scenaristen ook en het zal hen worst wezen wat de bevolking denkt, roept, betoogt. Werken gewoon hun plannetje af zoals hun agenda voorschrijft. De schaamte is allang naar Mars gestuurd. 😉
  Wat wij wel kunnen is ons massaal een affluiten van de inval verbeelden. De kracht van de geest, van véle geesten verenigd, kan het verschil maken.
  Doen we ?

 19. Karskens geeft in dit interview een prachtig inkijkje hoe de hedendaagse propaganda werkt.
  Het zou voor iedereen een eye-opener moeten zijn.
  Maar Knevel zit pas op het puntje van zijn stoel wanneer het gesprek uitkomt op de gevaren voor Israël.
  Hoe afgestompt kunnen sommige mensen zijn.

  Ook Israël houdt zich bezig met moderne oorlogsvoering.
  Omdat ze de slag om de publieke opinie een beetje aan het verliezen zijn.
  Geloven ze nu werkelijk dat wat krom is, recht te praten valt?
  Blijkbaar!
  Nou, veel succes met het rondstrooien van onzin reacties hier!

  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/08/israel-gaat-zijn-nationale-studenten.html

 20. Beste grond/land verhuurders/verkopers,
  a.u.b. niet voor de centjes je land aan de buitenlandse bedrijven verkopen en daarmee je eigen landgenoten!!

  Ziet men dan niet dat het volk van Nederland geen rode cent zal zien van het schaliegas?
  Nederland (het volk dus) heeft schulden.
  De exploitatie van de boorinstallaties en machines voor het ‘oogsten’ van het schaliegas ligt in de handen van de angelsaksische bedrijven, dit in ruil voor Nederlands gas.

  Kijk nog een keer goed naar het boek/film/interviews van John Perkins, een man die zijn excuses aanbiedt voor wat hij, en vooral de VS, landen heeft aangedaan
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Confessions_of_An_Economic_Hitman_Cover.jpg

  Hiermee wordt duidelijk dat het al jaren (zeker naar de woII) op die manier gebeurd, voor het leeg plunderen van grondstoffen, in dit geval schaliegas.
  Als het straks mis gaat dan zal de verantwoordelijkheid niet bij het bedrijf uit Engeland Cuadrilla
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Cuadrilla_Resources liggen, of bij de politici, maar het volk is dan de pineut (rijmt een beetje op verneukt).

  Kijk rond in de wereld en denk goed na, verbind de punten, kijk wie profijt heeft en voilá = het is een systeem!!

  1. het boek: Economic hitman of zijn NL-vertaling “Bekentenissen van een economische huurmoordenaar” is een absolute aanrader= autobiografie maar zeer duidelijk beschrijft het systeem hoe de VS te werk gaat! een grote smerigheid! en verder wordt de Nederlandse schrijver Robin de Ruiter aangeraden (Mayra publications). ik heb al meerdere boeken van hem gelezen.

 21. Homeland Security is zich al een tijdje aan het voorbereiden op een noodscenario. Dit werd/is zichtbaar door de aankoop van enorme hoeveelheden munitie voor binnenlands gebruik. Nog steeds vinden er grote aankopen plaats.
  Daarnaast worden er gigantische hoeveelheden noodrantsoenen ingekocht.
  Verder blijkt dat wereldwijd topmensen van financiële instellingen zijn afgevloeid en direct daarna zijn verhuist naar een soort van veilige enclaves. Een plaats is o.a. de omgeving van vliegveld Denver in de USA.

  Is het Pentagon zich aan het voorbereiden op een noodscenario?
  Lees het volgende artikel.

  High level government documents reveal that the Pentagon is preparing in full force for ‘large scale economic meltdown’ and massive revolt via the US public — exactly what we are criticized for doing.

  http://www.storyleak.com/pentagon-prepping-large-scale-economic-breakdown/

  http://www.defense.gov/QDR/QDR%20as%20of%2029JAN10%201600.pdf

  1. Vfor, misschien moeten we maar even kijken wat ze in NL allemaal aan het uitvogelen zijn (achter onze rug).
   Ik leef niet in de VS. Dat er consequenties voor Europa zijn door het beleid in de VS, dat is zeker! Ik denk wel al 100 jaar..

 22. ‘Als het bombardementen waren, waarom zie je dan geen bloed?’

  Kijk maar terug, de lijken, hun bedekking en de grond waar ze op liggen zijn helemaal nat. Schoongespoten?

  1. Goed opgemerkt! Hieruit blijkt dus dat deze ‘slachtoffers’ slechts acteurs waren!

  1. Goed artikel in de Volkskrant, eindelijk.

   ‘Is het voorstelbaar dat de chemische wapens in Damascus door de rebellen zelf zijn opgeslagen?’

   Allereerst dient verklaard te worden hoe het mogelijk is dat enkele filmpjes waarin de lijken van om het leven gekomen slachtoffers werden vertoond, reeds een aantal uren vóór de chemische aanval van 21 augustus op YouTube werden geplaatst.

   http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3501114/2013/08/30/Is-het-voorstelbaar-dat-de-chemische-wapens-in-Damascus-door-de-rebellen-zelf-zijn-opgeslagen.dhtml

  2. Inderdaad eindelijk. Een ijzersterk artikel in de Volkskrant.
   Maar wat dat tijdsverschil betreft zou ik iedereen toch willen aanraden ook zelf kritisch te blijven.
   Terecht dat het is opgevallen dat er al veel Youtube filmpjes verschenen waren op 20 augustus, terwijl de gifgasaanval pas plaatsvond op 21 augustus. Dat kan inderdaad een heel belangrijk gegeven zijn, maar doe ook zelf onderzoek hierna. Nu ben ik geen deskundige, dus deskundigen moeten óók dit punt zeker meenemen, maar mijn eigen onderzoekje laat niets bijzonders zien.
   Als je bij Youtube klikt bij “Over Ons” staat dat zij zetelen in Californië. Als je vervolgens in google de huidige tijd Californië intikt zie je dat het daar 9 uur vroeger is dan bij ons in Nederland.
   Doe je dit voor Syrië (Damascus) dan zie je dat het daar 1 uur later is dan bij ons.
   Het enige dat ik heb kunnen terugvinden is dat de aanval rond 3 uur in de ochtend locale Syrische tijd heeft plaatsgevonden. Of dit tijdstip exact klopt is echter niet zeker, maar in ieder geval wel vroeg in de ochtend.
   Uitgaand van 3 uur betekent dit dat het bij ons in Nederland 2 uur was. In Syrië is het immers 1 uur later. Zowel in Syrië als in Nederland was het 21 augustus. In Californië echter en dus waarschijnlijk ook Youtube tijd is het 9 uur vroeger dan bij ons. Bij ons was het 2 uur, in Californië 9 uur eerder, dus 17u00 en dus wel degelijk 20 augustus. En dus had men na de gifaanval nog 7 uur de tijd om op 20 augustus filmpjes te posten. Ruim voldoende lijkt mij.
   Dus dit argument lijkt voor mij vooralsnog geen steek te houden, maar voor de rest zoals ik al schreef…een ijzersterk artikel.

 23. Onderzoekster komt na zestien jaar met nieuwe bewijzen
  ‘Dood prinses Diana echt geen ongeluk’

  http://www.telegraaf.nl/prive/21854611/___Dood_Diana_echt_geen_ongeluk___.html

  Diana, that SAS murder claim and why it may not be as mad as you think: 16 years on, the conspiracy theories won’t go away. Sue Reid, who’s studied all the evidence, has found tantalising new clues

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2407571/Princess-Diana-SAS-murder-claim–mad-think-says-SUE-REID.html

 24. Wat is die Arnold Karskens toch een goede geest, wars van de kabinets beleidslijn, gewoon eerlijlk journalistiek werk afleveren, een kind kan immers bedenken dat sinds de “rebellen” lukraak aan het verkrachten zijn geslagen alsof het bewaarders uit Abu Grayb zijn, ook door het volk uitgespuugd worden.

  De “burger-Oorlog” liep dan ook helemaal mis, de Rebellen raakten slaags met de bevolking die ze zogenaamd bevrijden zouden, en Assad kreeg juist steeds meer steun, hoeveel de CIA en Irgun ook hun best deden de “Rebellen” van Grof geschut, exocet en Bazooka’s en antitank Panzerfausten te voorzien.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=225844387571668

  En als je dan even “follow the money” speelt met onze wegbezuinigde Leopard Tank divisie, waar kom je dan terecht via de Duitsland sluiproute?

  Precies bij “een Land op het Arabisch schiereiland” waar de naam, in tegenstelling tot Qatar en Saudi Arabia *niet* genoemd mag worden als eindbestemming…

  Levering overtollige Leopard 2A6’s via KMW aan “Anonieme klant op het Arabisch schiereiland”, een land waar KMW nu al Jaren een steeds dikkere Orderportefieulle aan heeft…

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=226846490804791

  En zo te horen wil Hennis Plasschaart het truukje van de Oosterburen immiteren door als een dronken groupy aan de ledematen van Kerry te zuigen…

  http://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/studie-ruestungsbranche-waechst-schneller-als-die-wirtschaft/7511330.html

 25. https://www.spreekbuis.nl/arnold-karskens-wil-nieuwe-omroep-starten/
  De meeste mensen weten onderhand wel dat de meeste MSM gecontroleerd wordt en dat de meeste MSM in handen is van een kleine groep rijken die bepalen wat wel en niet uitgezonden wordt op TV of in de kranten verschijnt.Daarom vraag ik me af hoe het dan kan dat deze nieuwe zender wel echt en eerlijk nieuws denkt te kunnen brengen.Vooral de mededeling dat een oud VVD er meedoet zou vraagtekens kunnen oproepen.Hoe dit ingeschat moet worden en hoe betrouwbaar het is weet ik niet maar wanneer er voldoende leden zijn zullen we dat vanzelf wel gaan zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.