Advertentie

Karskens presenteert zwartboek partijdig NOS-journaal..!


x

x

Karskens presenteert zwartboek over

partijdig NOS-journaal..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Dat het NOS-journaal al lang niet meer objectief is, en zéker niet sinds het aantreden van hoofdredacteur Marcel Gelauff, is voor velen in het mediawereldje een ‘open deur’. Maar daar werkelijk iets aan doen, zoals journalist Arnold Karskens dat doet, is bijzonder en zelfs uniek te noemen, door de wijze waaróp Karskens dit doet en heeft opgezet. Hieronder kun je het moment zien, afgelopen dinsdag, dat Arnold Karskens dit zwartboek aan leden van de Tweede Kamer aanbiedt.

Ook wij hebben vaak kromme tenen bij rapportages van het NOS-journaal, dat inmiddels op lijkt te gaan voor de titel ‘propaganda-roeptoeter-van-het-jaar’. Onlangs nog bleek, dat de overheid het NOS heeft gebruikt, om propaganda te maken voor jeugd-orgaandonatie. En wel op zo’n wijze, dat een columniste van nota bene de Telegraaf hiertegen in opstand kwam. Wij wijden dit artikel HIER aan dit voorval. Lees en huiver zouden we zeggen, als je het verhaal nog niet kent.. Over de ‘hersenspoeling van het NOS-journaal’.. (fijn natuurlijk als dit over het staatsjournaal wordt gezegd..???)

Poetin-bashen..? Jaaaa, de NOS loopt mee voorop..
Eerder hadden we het bericht, dat het NOS-journaal was betrapt op púre propaganda tégen Rusland/Poetin, door een interview van een BBC-verslaggever volledig 180º te draaien, om duidelijk te maken dat Poetin vragen van de BBC-verslaggever negeerde en doorliep. Terwijl precies het tegenovergestelde dus gebeurde en Poetin wel dégelijk de verslaggever netjes en geruime tijd te woord stond..

En wat was, nadat deze zaak door GeenStijl was opgeblazen tot de juiste proporties het commentaar van hoofd-redacteur Marcel Gelauff..?? Dat het ‘niet handig was’ wat ze hadden gedaan..!! Met andere woorden: dat hij en de redactie-kornuiten het slimmer hadden moeten aanpakken, wanneer ze Poetin wilden bashen..! Geen excuus, helemaal niets..! (HIER artikel)

De Tweet van de baas van het journaal, Marcel Gelauff, nadat het Journaal was betrapt op het regelrecht manipuleren van beelden van Vladimire Poetin, de de BBC niet te woord zou willen staan.. ‘Niet handig’…?? Wat is dát nu voor een reactie.. Alsof je betrapt bent…!!
Oorlogsjournalist Arnold Karskens; vaak met de neus op de pijnlijke feiten..

x
Karskens, journalist van het volk..

Waarom doet Arnold Karskens dit, vraag jij je misschien af? Het is eigenlijk heel simpel: vanuit dezelfde verontwaardiging over zóveel verspreide misinformatie van een staatsmedium, dat het Nederlandse volk netjes, oprecht en zonder manipulatie van nieuws hoort te voorzien. Maar precies het tegenovergestelde blijkt -getuige dit zwartboek- te gebeuren. Het NOS-journaal is niet oprecht, manipuleert en is vooropgezet NIET-oprecht.. We citeren graag van de website van Karskens over zijn idee om dit zwartboek over het NOS-journaal vorm te geven:

Zwartboek NOSjournaal

woensdag 20 september 2017

Hoe betrouwbaar en onafhankelijk is het NOS-journaal? Deze vraag stelt menig nieuwsconsument. TheKarskens Times, luis in de journalistieke pels, begint daarom met een inhoudsanalyse. Afhankelijk van het resultaat begint TKT namens gedupeerden een rechtszaak. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk.

Wij vragen u items aan te leveren waaraan u zich hebt geërgerd omdat de waarheid grof geweld is aangedaan, of omdat de waarheid dermate is verdraaid of gemonteerd dat u in een bepaalde denkrichting bent gedrukt, of omdat het échte nieuws is verzwegen, of omdat er onvoldoende weerwoord is gevraagd, of omdat met herhaling nepnieuws is verspreid, omdat er te weinig sprake is van pluriformiteit, of omdat er sprake is van vooroordelen ten opzichte van een bepaald persoon, nationaliteit, ras, geloof of politieke overtuiging.

Eerder schreef Arnold Karskens al dit boek over journalisten, die simpelweg ingepakt kunnen worden met mooie woorden, etentjes, en andere ‘lobby-truucs’. Een aanrader voor iedereen die in de media werkt en/of met onafhankelijke media te maken wil hebben. (klik voor artikel hier op de site)

Kom met duidelijke actuele voorbeelden liefst met dag van uitzending, de presentatie, de maker en geef uitleg. Ga niet verder terug dan tien jaar geleden. Wie niks maakt, maakt ook geen fouten. Dus versprekingen en bloopers blijven buiten beschouwing. Net zo goed als Tweets. Het gaat om het officiële product waar verslaggevers, redacteuren, eindredacteuren en chefs naar hebben kunnen kijken.

Stuur uw informatie naar contact@thekarskenstimes.com En/of naar postbus 12830, 1100 AV te Amsterdam. Deadline staat op 31 december 2017. Tussentijds komt er verslag waarin we ook verwijzen naar eerdere onderzoeken om te bepalen of er sprake is van verbetering dan wel verslechtering. Dus blijft tuned! De vijf beste voorbeelden ontvangen een boek van mijn hand.

Waarom het NOSjournaal?
Het best bekeken nieuwsprogramma kost de Nederlandse belastingbetaler jaarlijks zo’n vijftig miljoen euro, inclusief de kosten voor de radionieuwsuitzendingen, teletekst, apps en website. Een hoop geld. Dus de ‘staatsonderneming’ mag best een keer tegen het licht worden gehouden.

Wat doet TheKarskensTimes met deze informatie?
Op de eerste plek wordt uw input gecontroleerd en in verschillende versies geplaatst op TKT. De duidelijkste voorbeelden worden in het eindproduct voorgelegd aan het NOSjournaal voor een reactie. Vervolgens is het de bedoeling dat de uitslag met hoor-wederhoor (jaja, daar doet TheKarskensTimes aan) op de site verschijnt.

Het NOSjournaal wordt betaald uit de algemene middelen, grotendeels belastinggeld. Dus mochten er zaken aan het licht komen die indruisen tegen de gedragscode van de NOS, behoort aangifte bij het Openbaar Ministerie met verzoek tot vervolging zeer zeker tot de mogelijkheid.

Blijft het hierbij?
Dat is de vraag. Als het aanslaat kunnen we het onderzoek uitbreiden naar andere programma’s van de NPO. Bijvoorbeeld: In hoeverre komen alle geluiden uit de samenleving nog wel eerlijk verdeeld voor het voetlicht bij de publieke omroep? Daarbij gaat het vooral om de verdeling van de zendtijd op goed bekeken uren en zenders. Het mooie van het Nederlandse omroepbestel met de waaier aan zendgemachtigden is dat iedereen gehoord kan worden. Althans dat is de opzet, vraag is of dat ook gebeurt met uw centen. Ook zoeken we mogelijk een antwoord op de vraag of ‘embedded journalistiek’ of reisjes met Niet-Gouvernementele Organisaties de nieuwsstroom naar uw huiskamer sturen.

Waaraan is géén behoefte?
Scheldpartijen en complottheorieën. Beperk u dus tot concrete voorbeelden. Wellicht is er een vakgroep ‘journalistiek’ bij een opleiding die ook een steentje kan bijdragen.

Wat is wél nodig?
Geld. Euro’s voor het onderzoek – zaken moeten gecheckt worden, niet waar? – en wellicht kijkt in bepaalde gevallen een jurist naar de zaak. Bijvoorbeeld of er sprake is van smaad of laster én zeker of er voldoende gronden bestaan voor een rechtszaak. Dus geef gul. Het recht in Nederland (en de rest van de Europese Unie) moet van U komen, de burger, de kijker, de belastingbetaler! Doneer hier.

POWER TO THE PEOPLE

Arnold Karskens | Journalist van het volk

Terug naar het zwartboek
Tja, een duidelijk verhaal in onze ogen. En hulde natuurlijk voor zo’n prachtig initiatief om TRANSPARANT te maken, wat continue in het schemer verborgen ligt.. De manipulaties van het onpartijdig-geachte NOS-journaal. Je kunt je niet voorstellen, dat een hele redactie áchter dit verhaal staat en dat er geen betrouwbare journalisten zouden werken, die deze ontwikkeling met kromme tenen aanzien en waarvan af en toe niet de veters uit de schoenen schieten, van zóveel manipulatieve journalistiek. Dit zijn de 10 vangsten, waarop Arnold Karskens voorlopig zijn zwartboek op baseert. Vanzelfsprekend zal hij materiaal blijven verzamelen, zo verwachten wij.

Vangst 10

Vangst 9

Vangst 8

Vangst 7

Vangst 6

Vangst 5

Vangst 4

Vangst 3

Vangst 2

Vangst 1

Bijzonder is, dat Karskens dreigt naar de rechter te stappen, om de NOS en hoofdredacteur Gelauff aan te klagen voor het verspreiden van nepnieuws. Feitelijk dus misbruik van staats/belastinggeld.

We laten je de verschillende reportages zien over de journalistieke presentatie van Karskens

13 gedachten over “Karskens presenteert zwartboek partijdig NOS-journaal..!

 1. Hulde voor Arnold Karskens. Ik kijk al jaren geen nieuws meer omdat ik niet meer tegen die leugens kan. Soms zie ik flitsen voorbij komen dus weet wél wat verteld word. Kinderen komen met verhalen van school thuis omdat de scholen verplicht jeugdjournaal moeten laten kijken. Kinderen uit de tweede klas (groep 4) moeten vragen beantwoorden daarover via een computerprogramma en krijgen daar een beoordeling over. Kinderen van een jaar of 6, 7, worden dus al met deze leugens geconfronteerd. Gelukkig kan ik het weerleggen en vertellen wat er werkelijk is gebeurd. Maar de meeste ouders kunnen dat niet.

  Dit artikel wordt doorgestuurd naar iemand die mij heeft aangevallen omdat ik het NOS journaal aanviel. Ze heeft iemand uit de familie die het journaal jarenlang heeft voorgelezen. Ik zei dat ze dus veel nep-nieuws heeft voorgelezen. Dat viel niet in goede aarde en ik moest me laten nakijken en ik zou maar voorzichtig moeten zijn met wat ik zei. Ik kon daar wel goed last mee krijgen door justitie.

 2. Het idee en de inzet van Arnold Karskens is lovenswaardig maar wat ik jammer vind is dat er maar tot 10 jaar terug gegaan kan worden.
  Men zou mij als iemand kunnen betitelen die alles negatief ziet maar ikzelf denk dat ik realistisch ben en graag met beide benen op de grond blijf staan.
  Er zijn wel een aantal dingen die ik me afvraag.
  Wie waren er verantwoordelijk voor dat de huidige EU in Brussel kwam zonder dat daar ooit voor is gekozen?
  Nederland heeft tegen de grondwet NEE gestemd en toen het na een paar wijzigingen (wat niets voorstelde) het Lissabonverdrag genoemd werd heeft Balkenende toch getekend.Hoe kan dit en waarom is dat geaccepteerd?
  Heeft Balkenende de macht van de Nationale regering niet uit handen gegeven (zoals ook al die andere landen dat hebben gedaan door hun handtekening te zetten)?Hierbij moet ik denken aan artikel 225 (ook wel het vijgeblad genoemd) waarin iets is opgenomen in de trant van:Regeringen mogen wetsvoorstellen indienen bij het EP die het vervolgens weer voor mogen leggen bij de EC die het zonder opgaaf van redenen kunnen goed of afkeuren.
  Het OM heeft schikkingen getroffen met bv een leverancier van politie auto,s en een paar lagere ambtenaren zijn bestraft terwijl de top hun zakken hebben gevuld.
  Het OM heeft een schikking getroffen met ING inplaats van vervolging in te stellen.
  De bonnetjes affaire geen vervolging wegens gebrek aan bewijs terwijl de persoon toch verdacht werd van belastingontduiking,witwassen en een crimineel geld geven.
  Wanneer een burger een ondeugdelijke auto heeft en een ongeluk veroorzaakt waarbij iemand omkomt dan zal die burger vervolgd worden voor mogelijk dood door schuld,niet een minister van defensie die verantwoordelijk is/was voor de inkoop van munitie wat ondeugdelijk was en twee militairen het leven heeft gekost.Zij kreeg een mooie baan bij de VN.
  Terwijl er op dit moment veel belangrijke gebeurtenissen in het Midden Oosten plaats vinden ben ik van mening dat de NOS en andere MSN maar weinig berichtgeving doen daarover.
  Waarom was er destijds zoveel berichtgeving over MH 17 terwijl diezelfde dag Israel op grote schaal Palestijnen aan het vermoorden was waar we niets of weinig over gehoord hebben?
  Waarom heeft de NOS niets laten horen over de veroordeling voor oorlogsmisdaden door vijf Maleisische rechters aangaande W Bush en Blair?
  9/11 beelden van een verslaggeefster zijn er die beweerde dat gebouw 7 was ingestort terwijl heel de wereld kon zien dat het gebouw achter haar nog gewoon overeind stond,waarom wordt daar niet over bericht of vragen over gesteld?
  Powell maakte wereldwijd bekend dat in Irak vrachtwagens waren gezien met massavernietigingstuig wat aanleiding was voor de inval in Irak terwijl daar dergelijk spul nooit gevonden is.Waarom stelt de NOS daar geen vragen over enz.

  1. Nannie.
   Ik heb het boek en ook gelezen zo was Walter Halstein een belangrijk figuur die zelfs in 1957 de eerste president van de EC is geweest dacht ik.Volgens mij is de EU in opdracht van lieden achter de schermen tot stand gekomen en die bedoelde ik,mogelijk hadden zij een instituut nodig die in het belang van hen de zaken in Europa zouden kunnen regelen.
   Ik zie de EU als vertegenwoordigers van de NWO op Europees grondgebied.

  2. De EU is overduidelijk de voortzetting van het 3e rijk, in het 4e rijk wat met nazi Benno is gestart met geld van het OSS. De Bilderbergconf. van 1954 was een samenkomst van o.a. industrielen uit het voormalige nazi-Duitsland. De nieuwe strategie bestond eruit niet met tanks Europa te veroveren maar met economische macht. Zie daar de komst van de EU diktatuur. Balkenende heeft als een braaf collaborerend schoothondje landverraad gepleegd en de soevereiniteit van dit land overgedragen aan een niet democratisch systeem.
   Nederland is per traditie een ruggegraadloos en laf volk, in tegenstelling tot hoe zij zichzelf wensen te zien. Waar Frankrijk de straat op gaat, of het nu de nacht protesten zijn of de gele hesjes, laat dit volk zich braaf piepelen en slik alles. Daarmee de braafste aapjes in de NWO proeftuin.

 3. In Duitsland is Goddank iemand naar voren getreden die het niet meer ziet zitten “was da alles so läuft” en doet z’n bek open. Heeft, als je kijkt op youtube onder Ken Jebsen, ook een interview met wijlen Udo Ulfkotte. Ook hij heeft een geschiedenis in de journalistiek bij de Frankfurter Algemeine Zeitung en is daar weg omdat hij geen bullshit meer kon schrijven en voert nu actie maar doet in ieder geval op niet mis te verstane wijze z’n bek open.

  https://www.youtube.com/watch?v=egDCBMpPUqc

 4. Afwachten, is dit echt of een andere acte in het toneel spel, ik heb dit nu zo vaak mee moeten maken, ogenschijndelijk een opening naar het waarheidszoeken, heb er zoveel overstag zien gaan, misschien !!!, maar mijn twijfels zijn groot, ’t moet blijken !

 5. Plus de Journalisten staan boven aan de lijst van vermoorde cq verongelukte mensen, ook pseudo zelfmoord, werkt het niet met corruptie ja dan wachten we af, wens hem wel natuurlijk !

 6. #Arnold2

  China is nummer 1 in het oosten en Europa is nummer 2 in het westen.
  In Nederland is ook iemand opgestaan in de tweede kamer en dat is Thierry Baudet.
  Ik luister naar zijn debatten in de tweede kamer over het gas- en immigratie beleid en daar kan ik achter staan. Het gas is een HOAX en de immigratie heeft als doel dat het een begin is van de NWO. Eén volk eén rijk …..

 7. De NOS nieuwsuitzendingen lijken steeds meer de focus te leggen op sport en regionale berichten wat alleen maar tijdvulling is waardoor nieuws wat er echt toe doet naar de tweede plaats wordt geschoven of zelfs niet eens meer aan bod komt wat wel gunstig is omdat ze dan geen ertoe doende vragen hoeven te stellen aan “hoge” lieden,dat idee krijg ik telkens weer vooral wanneer er weer eens verslag wordt gedaan vanuit bv Brussel waar niet zelden naar de mening van de verslaggever/ster gevraagd wordt inplaats van dat ze hem of haar om feiten vragen of vragen laten stellen aan de betrokkenen.
  Nu is er geen pensioenakkoord bereikt en de NOS brengt dat naar voren met de mededeling dat er op pensioenen gekort zal moeten worden in de komende tijd/jaren.
  https://nos.nl/artikel/2260252-waarom-liepen-de-pensioenonderhandelingen-stuk-vooral-vanwege-geld.html
  Vreemd Rutte was bij de onderhandelingen net als de heer de Boer van VNO-NCW en beiden waren voorstanders van de dividendbelastingafschaffing,nog vreemder is dat mogelijk ook MKB Nederland en LTO Nederland voor dividendbelastingafschaffing was omdat de meeste kleine en middelgrote bedrijven geen aandeelhouders hebben en dus ook geen winstuitkeringen aan hen hoeven te verstrekken. (Dit was een beetje onduidelijk in het bericht).Dit cadeau zou elk jaar minimaal meer dan een miljard hebben gekost en sommigen berichten zelfs over 5 miljard.
  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/oh-zit-schrappen-dividendbelasting
  Rutte en de Boer doen nu net of ze het jammer vinden dat er geen pensioenakkoord is maar schijn bedriegt.
  Rutte heeft meermaals bewezen dat Jan met de pet alleen mag betalen terwijl er voor diezelfde Jan met de Pet nooit of weinig geld over is vanuit Den Haag.Ook vraag ik me af of Rutte wel bij de onderhandelingen aanwezig moest zijn want is dat geen zaak tussen werkgevers,werknemers en bonden?Die de Boer heeft laten zien aan welke kant hij staat door achter de dividendbelastingafschaffing te staan terwijl kleine en middelgrote bedrijven daar niets aan hebben,waarom heeft hij niet gepleit om dat geld te gebruiken voor lastenverlichting voor kleine en middelgrote bedrijven?
  Er zijn genoeg aanwijzingen dat pensioengeld niet deugdelijk beheerd wordt en de NOS hoor je daar niet over terwijl je dat van een onpartijdige nieuws brenger toch wel mag verwachten.
  Wie de uitzendingen van Zwarte Zwanen heeft gezien weet waar het over gaat.
  https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/zwarte-zwanen/
  Ook kan men op wiki pedia genoeg vinden zoals het volgende:https://nl.wikipedia.org/wiki/AlpInvest_Partners Leest u vooral onder krediet crisis en zie hoe zij zichzelf verrijkt hebben en mogelijk nog steeds verrijken.
  Misschien dat op pensioenen korten niet eens ter sprake zou hoeven te komen wanneer pensioengeld op een eerlijke en fatsoenlijke manier beheerd zou worden waarbij transparantie natuurlijk voorop staat.

  1. PS.
   Eerst hadden we het kwartje van Kok (wachten we nog steeds op).
   Toen kregen we “eerst het zuur,dan het zoet” van Balkenende (wachten we ook nog op).
   Vervolgens zouden we allemaal € 1000,- van Rutte mogen verwachten (daar wachten we niet op want het tegenovergestelde is gebeurd en heeft velen meer dan € 1000,- gekost).
   Een paar vragen die de NOS aan deze regering zou MOETEN stellen naar mijn mening is:
   1.Zit Nederland niet zonder regering die de belangen van het volk vertegenwoordigt?
   2.Zij die in deze regering zitten en zeggen het volk te vertegenwoordigen spreken die de waarheid want het is toch duidelijk dat deze regering vooral met steun van de coalitie partijen alleen maar de belangen van multinationals,banken en hun aandeelhouders behartigen?
   3.Elke wetsverandering gaat schijnbaar ten koste van het volk (steeds minder rechten voor het volk terwijl de plichten toenemen) moet dat geen halt toe geroepen worden? Vooral wanneer dat ten koste gaat van het zelfbeschikkingsrecht dat elke burger heeft?(D66 lijkt het grootste gevaar te zijn met hun donorwet).
   4.Telkens wordt gezegd dat het goed met de economie gaat maar iedereen ziet toch ook dat zowat alles voor de rest verslechterd vooral voor mensen die hard werken en mensen die de laagste inkomens hebben? Wat gaat de politiek daar aan doen?
   5. Zit Nederland niet zonder regering maar met lobbyisten voor multinationals,banken en aandeelhouders? Drijft het volk niet stuurloos rond terwijl die multinationals,banken en aandeelhouders kunnen doen en laten wat zij willen ten koste van het volk?

 8. Ziekenhuizen worden gesloten omdat geld belangrijker lijkt te zijn dan eerste hulp aan mensen en dan met name voor zorgverzekeraars.https://nos.nl/artikel/2260379-zorgactiviteiten-in-failliete-ijsselmeerziekenhuizen-worden overgenomen.html
  Citaat: Vooralsnog is er geen ruimte voor spoedeisende hulp en acute verloskunde.
  en een stukje verder staat:De curatoren en verzekeraar Zilveren Kruis zeiden eergisteren al dat ze positief waren over overnameplannen van het St Jansdal.
  Waarschijnlijk zal dat financieel goedkoper zijn.
  De vraag is of zorgverzekeraars en curatoren wel dergelijke beslissingen moeten mogen nemen.
  https://nos.nl/artikel/2260235-morgen-grootste-antiterrorisme-oefening-ooit-van-politie.html
  Wanneer ik het volgende lees en ik citeer:De oefening richt zich op “een aanslag en de gevolgen daarvan”. Daarbij is aandacht voor EERSTE HULP aan slachtoffers.
  Tja dan vraag ik me af wat er met mensen gebeurd die bij een aanslag gewond raken in de buurt van een IJsselmeerziekenhuis waarvan de eerste hulp gesloten is (je weet tenslotte nooit waar een eventuele aanslag plaats zal vinden). Daarbij komt dan ook nog uitbreiding van vliegverkeer in dezelfde buurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.