Advertentie

Overheid al 30 jaar op de hoogte van pedonetwerk..!!


Naast de Gay-krant zijn het Panorma en zoals hier, het AD dat aandacht besteedde aan de affaire Demmink. Het wachten is nu op de zaken die deze media naar buiten brengen, nu Henk Krol het zwijgen heeft doorbroken.
Naast de Gay-krant waren het Panorama en zoals hier, het AD die aandacht besteedden aan de affaire Demmink..

x

x

Overheid al 30 jaar op de hoogte van pedonetwerk..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Opstelten DemminkIn Nederland zou in de jaren 1980/1990 net zo’n omvangrijk pedoschandaal hebben plaatsgevonden als in Engeland. Dat is de stelling van advocaat Martin de Witte, die, namens een voormalige jongensprostitué een voorlopig getuigenverhoor bij de Amsterdamse rechtbank heeft aangevraagd. “De overheid heeft kindermisbruik simpelweg jarenlang gedoogd. Wist er dus vanaf..”

Advocaat De Witte heeft dit verzoek tot een getuigenverhoor gisteren ingediend bij de Amsterdamse rechtbank. Het is bekend, dat zulke verhoren, waarbij getuigen onder ede staan, zelden geweigerd worden. Op de lijst getuigen staan onder meer Ivo Opstelten, Fred Teeven en voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink. De zaak is aangespannen namens een voormalige minderjarige jongensprostitué die in de jaren 1990 gedwongen werkte voor een jongensbordeel in Amsterdam. De nu 41-jarige man, die niet bij naam wil worden genoemd, zegt PTSS te hebben overgehouden aan zijn prostitutieverleden en houdt de overheid verantwoordelijk.

Het Algemeen Dagblad leek vooralsnog de enige krant die haar plicht doet, om het verhaal van Joris Demmink te belichten.
Het Algemeen Dagblad leek vooralsnog de enige krant die haar plicht doet, om het verhaal van Joris Demmink te belichten.

Pedoprostitutiecircuit
“Pedofilie in Amsterdam werd in de jaren 80 en 90 gedoogd door de overheid,” legt advocaat Martin de Witte uit. ,,Bordelen met minderjarige jongens zijn jarenlang niet aangepakt.” Het ‘pedoprostitutiecircuit’ was zelfs bekend bij instanties als de GGD. “Door de misbruikproblemen te negeren, is de overheid mede schuldig.” Zelfs hoofdofficieren en hoge ambtenaren zouden zich in het Amsterdamse jongensprostitutiecuircuit hebben begeven. Die informatie kreeg de Amsterdamse politie in 1998.

In het diepste geheim werd daarop het Rolodex-onderzoek gestart. Fred Teeven was een van de officieren van justitie in deze zaak. En Joris Demmink was volgens rechercheurs van het Rolodex-onderzoek destijds een van de verdachten. De Witte wil daarom de drie justitiemannen onder ede horen. “Net als in Engeland bij de zaak-Savile moet ook hier de onderste steen boven komen,” vindt de advocaat. En inderdaad is het onderzoek in Engeland plotseling in een stroomversnelling geraakt, nu op uiterst professionele wijze het kindermisbruik-onderzoek is gestructureerd..

Alleen is de vraag nu natuurlijk, wie op dit moment in de Nederlandse overheid en vooral binnen het Ministerie van Justitie in staat is, zoals Demmink dat kennelijk kon, het onderzoek naar dit onwelriekende pedo/misbruik-netwerk te saboteren..

24 gedachten over “Overheid al 30 jaar op de hoogte van pedonetwerk..!!

 1. In de James Bond film ‘Diamonds are forever’ (1971) gaat James (Sean Connery) undercover als diamanten handelaar Peter Franks naar Amsterdam. Aangekomen in het hotel wordt aan James gevraagd of hij interesse heeft in drugs of hoeren (want Amsterdam). Als James dat aanbod afslaat, wordt gevraagd of hij dan misschien interesse heeft in ‘little boys’? Want kennelijk kon dat net zo makkelijk geregeld worden in onze mooie hoofdstad!
  Off topic: in die zelfde Bond film, komt James terecht op een hele vreemde filmset!
  http://www.youtube.com/watch?v=Z9KmdhTNuaw

  1. Dat is wel een mooie ‘off-topic’…
   Interessant is, hoe komen ze erbij? Waarom? Is het een message, wisten ze het al? Om het te verdekken, als afleiding, om te kunnen zeggen, de mensen hebben het in een film gezien?

 2. Destijds met Dutroux in Belgie werd een onderzoeksrechter van de zaak gehaald omdat hij een bordje Italiaans eten had aangenomen en gegeten wat hem voor de hogere ambtenaren partijdig maakte met als gevolg dat deze onderzoeksrechter die te dicht bij de waarheid kwam van de zaak werd gehaald.
  Vervolgens hebben ze toen geprobeerd Dutroux te elimineren door te doen of hij een agent had overrompeld en gevlucht was zodat ze hem bij het minste geringste konden omleggen een boswachter gooide echter roet in het eten waardoor dit plannetje mislukte.
  Daarom denk ik dat dit pedofilie netwerk zich over een grootdeel van Europa verspreid en misschien zelfs wel verder.
  Dutroux weet omdat hij kinderen leverde aan de misbruikers wie er bij betrokken zijn/waren dus is het logisch dat ze hem wilden/willen uitschakelen voordat hij openheid van zaken kan geven.
  Hetzelfde zagen/zien we bij Demmink die ook openlijk de hand boven het hoofd wordt gehouden door mede misbruikers en hoge ambtenaren die daar profijt bij hebben.
  Fred Teeven zou zijn opgestapt zogenaamd uit solidariteit met Opstelten en terwijl men deze man verdenkt van witwassen en belasting ontduiking keert hij gewoon uit zichzelf terug in de kamer terwijl iedere agent die van iets verdacht wordt en waar onderzoek naar gedaan wordt op non actief wordt gezet.
  Het is ergens wel logisch dat Teeven dit kan doen want zo kan hij nog enige invloed hebben op wat er gebeurd mbt crininele praktijken door politici begaan.
  Van meerdere landen is de politiek doordrenkt met politici die daar alleen maar voor eigen gewin/belang zitten niet meer en niet minder.

  1. arnold 29 mei 2015 om 20:28: Van meerdere landen is de politiek doordrenkt met politici die daar alleen maar voor eigen gewin/belang zitten niet meer en niet minder.

   Helemaal mee eens! Maar ‘meerdere landen’ houdt in dat het niet om alle landen gaat. Noem me eens 1 land waar dat niet zo is en welke politicus zit niet voor eigen belang in de politiek? Het zijn allemaal zakkenvullers die geen enkel verstand van het eerlijk besturen van een land hebben, die werkelijk alles waar ze met hun klauwen aanzitten naar de kloten helpen. In Nederland is er ook geen enkele eerlijke politicus te vinden, anders zou die wel om een gedegen onderzoek naar Demmink vragen en zich absoluut niet in de hoek laten zetten. Lamlendige hufters zijn het, allemaal!

  2. Paul.
   Mogelijk is het in alle landen alleen was ik voorzichtig in de hoop dat het niet zo is.

  3. Hoi Arnold,

   Mijn vraag was eigenlijk al het antwoord geven, het was geen verwijt naar jou. En ja, het is in alle landen hetzelfde, het corrupte zit in de mens ingebakken, zodra een soldaat een streepje krijgt voelt hij zich meer dan hij was, tegen de tijd dat het vier sterren zijn geworden is de kapsones met ontelbare sprongen vooruit gegaan. Dat geldt voor de koopvaardij, de luchtvaart, een fabriek, een kantoor en ook in de politiek, de kapsones, het denken meer dan een ander te zijn en daarmee meteen denken dat je ALLES beter weet en beter kan. Kapsones zorgen er zelfs voor dat als alles fout gaat wat zo iemand doet, hij/zij dat zelf niet eens ziet, zo overtuigd van de eigen superioriteit. Onder andere heel het binnenhof en brussel zit ermee vol!

  4. Paul.
   Klopt precies wat je schrijft.
   Wat te denken van de vakbonden Wim Kok,Paul Rosenmuller,Agnes Jongerius en misschien nog meer eerst hebben ze de rechten van de werkenden weggegeven om vervolgens (natuurlijk eerder toegezegd als ze maar….)in de politiek terecht kwamen waar ze meer kwaad dan goed deden en doen.
   Nu zijn ze in de metaal aan het staken en als ik dan lees dat de bankiers 1 dezer dagen een meeting hebben in Londen om te praten over afschaffing van cash geld dan vraag ik me af of de bonden niet meer weten waardoor ze nu ineens achter de stakers staan.
   Als cash geld afgeschaft wordt zullen de stakers geen keuze meer hebben.

  5. Geloof me, als de bankiers willen dat contant geld wordt afgeschaft, dan gaat dat gebeuren. De paar mensen die zich bewust zijn van het corrupte ervan zullen het niet tegenhouden. Het overgrote deel van de mensheid zal het met applaus met de banksters eens zijn. De mensheid die voornamelijk bestaat uit sinds tijden perfect voorgekookte slaven met gehersenspoeld brein, die zijn geleerd de waarschuwende medemens als levensgevaarlijke idioot te zien, die mensheid wordt nog meer slaaf en nagenoeg niemand die het doorheeft.

   We worden via de door de elite ingelijfde media op de hoogte gehouden van grote sommen zwart geld, van misbruik van uitkeringen enz. Dat kan volgens de banken (en de politiek natuurlijk!) straks niet meer bestaan omdat het geldsysteem het zonder cash gaat doen. Iedereen blij en niemand die snapt (of wil snappen) dat de grootste dieven op financieel gebied nu juist de banken zijn, en naast AL het geld hebben zij ook ALLE politici in hun zak! Maar… ik ben maar een levensgevaarlijke idioot, dus wie zal mij geloven!?

  6. Paul.
   Ik ben het met je eens dat zij die het wel door hebben voor idioot versleten worden.
   Soms als je ergens over begint dan willen sommigen het nog wel geloven maar als je dan doorgaat dan is het voor velen ongeloofwaardig omdat het teveel is en daardoor als onmogelijk wordt gezien.
   Maar de belastingafspraken die multinationals maken met de belasting dienst ,pedofilie,rechten van de burger afnemen en wets veranderingen enz zijn toch allemaal in het nieuws geweest.
   Daarom kan ik niet begrijpen dat daardoor geen belletjes gaan rinkelen.
   Wat ik wel steeds terug zie keren is dat sommigen toch wel eens tegen mij zeggen wat je toen hebt gezegd klopt toch wel want nu gaan ze toch dit of dat doen zoals je zei alleen doen ze er verder niets mee.

  1. nadat de openlijke front onderhandelingen met een potentiële overname kandidaat op onverklaarbare wijze stuk liepen en nieuweling dj bewustAnATsjerksterkwerk beroeps autist in 7 dagen door had waar het hoogstwaarschijnlijk op spaak gelopen is op Ana kan ik nog steeds niet verkroppen dat deze moderne online biblio verbranding zo abrupt zomaar even plaats kan vinden, verschillende hoogbegaafde kind aan huis alfa ontheemden wars van enige technische ict web server kennis hadden al vermeld dat ze niet eens aan de oproep konden voldoen van de digi bovenbaas om Ana in z’n geheel te leechen met een daarvoor geschikt proggie, godzijdank dankzij mijn intel die zich op de shady spectrumstrook grensgebieden precies tussen alfa en bèta in bevind is mij dit uiteindelijk wel gelukt de afgelopen dagen, een 7 jarig uniek doorbladerbaar archief op de harde schijf met vele vele unieke artikelen en ‘storts’ en postings, een monument en een juweel van een tijdsdocument dat niet zomaar mag verdwijnen en of in ‘verkeerde’ handen vallen. Het is materiaal voor een levensstudie en een basis waarop minstens 1 nieuw geschreven beschouwend biowebboekwerk gebaseerd kan gaan worden. Omdat iets dat wat al lang z’n intrinsieke werkwaarde heeft bewezen nooit zomaar verloren mag gaan.

   Prince – Sign Of The Times – Mixed By KSwaby
   http://www.youtube.com/watch?v=LDPDNWVDl5Y

  2. HyperAlert
   31 mei 2015 om 13:57

   Wat goed dat je die info hebt bewaard!!! Inderdaad een zeer belangrijke bibliotheek die “zomaar” is verdwenen. Zet je het ergens online?

 3. Pedofielen zijn makkelijker te chanteren door de CIA dan gewone nette mensen.
  Ze doen hetzelfde in Afghanistan. Pedofielen aan de macht helpen. Die luisteren beter.
  Of homosexuelen met een perverse sexualiteit.
  CIA strategie voor de door hun bezette landen. Nederland wordt bezet door de CIA sinds de 2e Wereld Oorlog.
  MH17, allemaal vermoord door de Amerikaanse CIA.

  1. Zeker waar wat U schrijft, de hele politieke macht is gebaseerd op omkoping en chantage !

  2. hhmmm aangezien propaganda een vieze smaak in mijn mond achterlaat krab ik me nu even op mijn hoofd . Vraagje als je zo graag macht wilt hebben genie, wat doe je dan op een site waar mensen trachten te delen en aan eenwording doen? een ieder die tracht macht te vergaren is imo zo corrupt als de neete en vergeet één heel belangrijk aspect, macht is verantwoordelijkheid en die kun je alleen over jezelf hebben .En dan daarbij iedereen heeft de macht over zichzelf en slechts dan over een ander als die hem heeft afgestaan(wat eigenlijk helemaal niet kan)

 4. Onderste steen boven? Zeker net zoals bij de MH17. Laat me niet lachen.
  Rutte en zijn vriendjes zullen er wel voor waken dat er eens een echtbonderzoek komt.
  Waarschijnlijk schudt de hele rechtsstaat en de Oranjes zo ernstig op haar grondvesten dat de gevolgen niet zijn te overzien.

 5. LS…

  Onderste steen ! Gaat nooit gebeuren. Kan de hele overheid naar huis of in de bak. Ook zal de guillotine overuren moeten maken om alle Oranjes en aanverwante bastaards een kopje kleiner te maken

 6. Zie voor zeer uitgebreide informatie over dit onderwerp ook op deze site even onder het kopje: Gezondheid bij : Mindcontrol en lees de horror waaraan deze kindslaven vanaf hun geboorte onderworpen worden.
  Geloof maar van mij dat het ook leeft in Nederland ( en in ELK ander land! )
  Na het schrijven van mijn boek Mindcontrol heb ik inmiddels gesproken met diverse slachtoffers van deze gruwelen die allen ( niet een uitgezonderd!) tot in de hoogste kringen ( ook het koningshuis!!) werden misbruikt.
  Ook in Nederland zijn er langzaamaan slachtoffers/ overlevenden van deze onzichtbare ondergrondse Holocaust, die naar voren durven komen om hun verhaal te doen.
  Voor het boek verwijs ik graag naar : http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

 7. Toch een fles cognac gewonnen door een weddenschap positief af te sluiten. “Demmink wordt nooit vervolgd”. Als oud lid van de Leidse studentenclub “Minerva” sta je kennelijk boven de wet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.