Advertentie

OVSE-waarnemer bevestigt: kogelgaten in MH17..!!


vliegtuigromp mitrailleur kenmerken

x

x

Ook OVSE-waarnemer bevestigt:

x

Mitrailleur-kogelgaten in wrak MH17..!!

x

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

OVSE staat voor ‘Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa’. En deze OVSE is de organisatie die in Oekraïne bijna dagelijks probeert de situatie rondom het MH17-rampgebied zodanig te neutraliseren, dat het mogelijk is, voor o.a. de Nederlandse delegatie, om onderzoek te doen ter plaatse. Hij doet dit door te onderhandelen met de betrokken partijen in het gebied, vooral dus met de separatisten.

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw
OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw

Zoals je weet, wordt het rampgebied, sinds de aankomst van de Nederlandse delegatie, weer onder vuur genomen door strijdkrachten van het Oekraïense leger. Waarom? Zo vraagt iedereen zich af, is het twee weken relatief rustig, ná de ramp en moet er nu ineens gevochten worden. Precies als er onderzoek gedaan gaat worden..?

Oekraïne geeft als antwoord, dat het probeert de rampplek veilig te stellen’, zodat de separatisten geen fratsen kunnen uithalen. Maar dat lijkt volledig gelogen, want de separatisten doen al twee weken hun stinkende best om de wereld te laten zien, dat het toch ECHT zij niet zijn, die dit verhaal de wereld in gebracht hebben. Het verhaal dat zij een BUK-raket afgeschoten zouden hebben, die de MH17 dodelijk geraakt zou hebben.

En vele bronnen vertellen inmiddels, onafhankelijk van elkaar, hetzelfde verhaal!! In ons vandaag geplaatste artikel (HIER) ‘MH17: Verdwenen: Kiev luchtverkeersleider en Kiev vluchtdata..!‘ kun je zelf lezen dat het vooral Kiev is, dat de verdenking met bakken op zich aan het laden is.. En om het verhaal van de Duitse luchtvaartexperts kracht bij te zetten, die verwijzen naar de schade aan wrakstukken van de MH17, en melden dat het vliegtuig getroffen moet zijn, door mitrailleurvuur van gevechtsjachtvliegtuigen, komt vandaag het interview met Michael Bociurkiw naar voren.. Kijk zelf:

x

x

Deze Canadese OVSE-waarnemer, Michael Bociurkiw, geeft -zonder veel diplomatieke woorden- keihard invulling aan de versie van de catastrofe, dat jachtvliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht de MH17 moeten hebben beschoten met mitrailleurvuur. “We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels. Heel erg sterk machinegeweervuur..  En hebben we iets gevonden dat leek op schade door een raket? Nee, we hebben daarvan geen enkel teken gezien.”

Michael Bociurkiw was dus één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van het vliegtuig

‘HEFTIGE SPOREN VAN MITRAILLEURVUUR TONEN’…!!

Meer dan 2 weken na de ramp, is Bociurkiw nog steeds één van de weinigen die bijna dagelijks de rampplek kan bezoeken. “Onder deze brandende zon, hebben we afgrijselijke dingen gezien”, aldus de emotionele waarnemer tegen interviewster Susan Ormiston van de Canadese nieuwszender CBC. “Het zijn zaken waarover ik nooit zal praten tegen iemand anders. Maar één van de dingen die ons op de been houden, is de gedachte dat we het voor de families van de overledenen doen.”

 * * *

154 gedachten over “OVSE-waarnemer bevestigt: kogelgaten in MH17..!!

 1. Tja, en maar blijven praten over die BUK-raket… Waar blijft de ’transparency’ waar het nu echt hoog tijd voor is? Zojuist las ik dit bericht. Het begint op mijn lachspieren te werken, wat een theater: ze gaan weer opnieuw zoeken naar de MH 370. Ik zou die koers maar eens naar de Oekraïne zetten dan. Allemaal afleidingsmanoeuvres…! Pfff

  http://www.hln.be/hln/nl/30080/Verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/1978048/2014/08/01/Wereldtop-diepzeeonderzoek-wil-speuren-naar-vermiste-MH370.dhtml

  1. Irma, de lieden die dit soort werkjes opknappen zijn zielloos, ze hebben een enorm bord voor hun kop, en ze werken hun programma af,
   wij mogen schrijven, denken, en je zorgen maken over die gegen die je lief zijn, maar verder komen we niet, de grote massa die rond lopen met hun grote wazigge glazigge ogen, willen het niet zien en weten, want dan moeten ze nog meer tranquilysers slikken, maar wat wij doen het signaleren en uitdragen heeft natuurlijk waarde, al was het maar voor ons zelf en onze directe omgeving, groet.

 2. Wanneer beginnen de sancties tegen ZIONISTEN ?????
  Ohwnee, das ingewikkeld diegene die de sancties instelt kunnen dit niet tegen zichzelf doen ?? OF zie ik het verkeerd…

  Mensen deel dit bericht AUB Op iedere website want het word NU toch echt tijd voor de WAARHEID want het dreigt alweer naar de achtergrond te verdwijnen met de berichtgeving ever Ebola en de sancties tegen Rusland !!! Etc etc..

  1. Kan het niet zijn dat ebola in de wereld is gebracht als afleidingsmanoevre en om nog meer angst te zaaien? Dit spelletje speelt zich al langer af als vandaag ben ik bang, vrees dat het ergens is begonnen met de moord op Kennedy.

  2. Ebola quarantaine, Hollywood in het echt….
   Hoe lang zal het duren voordat de FEMA kampen allen gevuld zijn?

   http://www.youtube.com/watch?v=0UZPNghUxIY&feature=em-uploademail

   http://healthwatch.typepad.com/healthy-again/
   “Dr. Rima Laibow, Medical Director of the Natural Solutions Foundation, adamantly says there is a simple cure for the flesh-eating Ebola virus. She then adds that governmental and political powers don’t want that cure known. Instead, they want to use Ebola to help reduce the world population. Below are Dr. Rima’s own words about the viral monster and those who created the monster. Boldface type has been added.”

   http://healthwatch.typepad.com/healthy-again/2014/08/simple-cure-for-ebola-monster-virus.html

  3. Sun,
   Lees net je link naar Ebola ‘cure’.
   Wil de onderstaande link naar site Jim Stone er toch even naast zetten.
   Hij waarschuwt namelijk voor colloidaal zilver.
   Hij beveelt vitamine C in hoge doseringen aan.
   Een ieder moet voor zichzelf uitmaken uiteraard wat goed voelt.
   Maar vind zijn uitleg wel aannemelijk.
   Wel even scrollen op die pagina helaas…
   http://www.jimstonefreelance.com/

  4. Hoi Anna, Dr. Rima Laibow’s cure betreft Nano Silver, geen Colloïdaal Zilver.

  5. Sun,
   Nano silver is volgens mij hetzelfde als colloïdaal zilver.
   De eenheden kunnen per product wel verschillen.

  6. Anna, wat het verschil precies is, is moeilijk een vinger op te leggen. Er wordt wel beweerd in diverse bronnen dat er een verschil is. Zie hieronder.

   Het rapport van Dr. Rima Laibow’s toont in iedere geval wel aan dat de verhoudingen van belang zijn. alleen 10 ppm zou effectief zijn.
   http://drrimatruthreports.com/wp-content/uploads/Analysis-of-DTRA-Nano-Silver-Study.pdf

   Nanozilver
   Zilverpartikels kleiner dan 100 nano – meter (10 -9 m); toegepast in de klassieke geneeskunde en in de nanotechnologie.
   Opvallend is dat in de literatuur over nanozilverpartikels nooit een woord gerept wordt over colloïdaal zilver. Naar vermoeden worden ze op een andere manier bereid dan colloïdaal zilver. pag 30 van: http://orthofytomedia.org/wp-content/uploads/2013/10/orthofyto-74.pdf

   Nano Silver is hundreds of times more effective than Colloidal Silver. See studies at http://healthyagain.ca

   It is also completely safe and non toxic. There are no studies to date on colloidal silver being effective. Nano Silver has hundreds of studies from universities and clinical trials.

   This product even cures full blown Malaria in 5 days or less. Studies on the blog.

  7. Dit is allemaal behoorlijk beangstigend. Vraag me wel eens af hoe het over een jaar is na dit alles. En nog zijn er tig mensen die het niet willen zien of horen en alles slikken van de msm. Persoonlijk kijk ik nog maar weinig CNN, NOS, Skynews maar door veel mensen word ik inmiddels wel als paranoïa beschouwd 🙁

  8. Bedankt Sun, helder artikel.
   Het verschil is dus iig de grootte.
   Waarom ik evenwel de link plaatste naar Jim Stone, is dat Ebola een virus is, terwijl zilver ingezet wordt voor bacterieele besmetting.
   Hij legt verder uit dat de symptomen van een Ebola besmetting lijken op die van scheurbuik.
   En scheurbuik is weer een vitamine C gebreksziekte.

  9. Hoi Mailika, ik vind het persoonlijk goed om op de hoogte te zijn van wat er speelt momenteel want soms lijken het echt de eindtijden. Maar angst heb ik niet. Wat komt gaat komen. Belangrijk is om open minded te zijn zodat je kennis kunt opdoen waarvan jezelf voelt of je er iets aan hebt. Daarnaast gewoon innerlijke vrede, kalmte en de liefde te bewaren. Angst is een frequentie die deze eindtijden er niet beter op maken in mijn ogen.
   Veel liefs!

   Hoi Anna, ik had dat van vitamine C reeds ook gezien. Mij sprak het rapport wel aan omdat in opdracht van de Defense Threat Reduction Agency is uitgevoerd. Daarnaast geloof ik ook wel in het feit dat als dit bedacht is voor de reductie van de wereldbevolking er inderdaad een simpele oplossing voor is, voor degene die het bedacht hebben. Vitamine C is dan wel erg simpel. Maar goed, het blijft vreemd allemaal. Er zijn zoveel effectievere manier om de wereldbevolking te reduceren als dat de agenda is. Volgens mij gaat het voornamelijk om het verspreiden van angst en wordt daar het meeste winst/ oogst op gehaald. De angst van de mensen. Dan hebben ze aan mij dus niets.

 3. zullen wij maar mee gaan met Mw Merkel in haar vriendelijkheid naar Putin?
  want van die achterbakse USA OFFICIALS is voor ons allang geen goed woord te verwachten.
  het enige dat zij kunnen is liegen bedriegen en vermoorden als het hen zo uitkomt.
  de kreet uit de jaren tachtig komt weer bij mij boven: YANKEE GO HOME

 4. Waar blijven de sattelietbeelden v.d VS…?!
  Hoe ziek ben je wel niet om maar te blijven roepetoeteren dat Poetin achter de MH17 schuilt, zonder ENIG bewijs te tonen.
  Dit terwijl Rusland direkt al hun MH17 gegevens op tafel legde.
  Poetin vroeg openlijk naar de sattelietbeelden van de VS, maar hierover blijft oorverdovend stil bij Obama.

  En de EU hobbelt corrupt achter de leugen-machine van de VS aan en voert braaf de gedicteerde sancties uit richting Rusland.
  De criminele werkwijze van de VS is allang bekend. Veroorzaak een enorme ramp met burgerslachtoffers en geef de ander(eren) hiervan de schuld.
  Poetin nu, als initiator van de BRICS landen die de dollar willen dumpen..
  Het is m.i met name een financiële atoombom-oorlog waarbij de VS zich alle middelen veroorloofd om Poetin ( en BRICS-landen ) te bestrijden.
  Een gigantische financiële crash is dus mede hierdoor in aantocht..
  Met dank aan het oeverloze imperialisme-terreur van de VS!

  1. @ Fleur
   laat je niet meezuigen in het wij en hun denken. Blijf bij jezelf en draag dat uit, sta voor de wereld die je wenst!

  2. @ fleur

   知恵

   連帯
   豊富
   Daar staat Liefde , wijsheid , kracht, saamhorigheid ( is een mooier karakter dan eenheid)en overvloed. Liefde als leidende kracht/energie liefde zonder wijsheid loopt het gevaar in valkuilen te verzanden , zonder kracht kan het niet een leidende energie zijn , en moet leiden tot eenheid ( saamhorigheid) en overvloed . Dat is waar ik mijn wereld op baseer. Dat zijn de kernbegrippen waarnaar ik leef , en daar past oorlog en andere overheersing nietr in.

  3. Beste Marcel,

   Dank voor je opbeurende bericht!
   Ik word langzamerhand zo akelig van al die negativiteit op onze aardbol.
   Zag bijna niet meer dat de zon nu dagelijks schijnt.
   Voortaan lees ik publicaties zonder er in te worden meegetrokken.
   Zoals je al aangaf: blijf bij jezelf en draag dit uit.
   Liefde, wijsheid, kracht, saamhorigheid is wat mij enorm happy maakt.
   Daar ga ik voor!

   Groetjes,
   Fleur.

  4. Klinkt goed MARCEL, maar is dit niet een andere manier van weg kijken, en je kop in het zand steken, ik begrijp je gevoelens, maar ik denk dat zij dit wensen, een toekijkende niet reagerende menigte, die woorden prevelen als liefde, wijsheid, kracht, tot dat jij het schavot op moet en je kop al prevelend in de mand valt, beetje suggestief maar dit is wat er gaat/kan gebeuren met ons, ondanks dat ik je redenatie volkomen begrijp, ga ik er toch voor al strijdend met mijn intelect tegen dit kwaad, eventueel ten onder te gaan, Groet

  5. Punten 8 en 9 sluiten bij jouw verhaal naadloos aan,en geeft ook gelijk aan waarom de EU Merkel,Rutte,Cameron,enz nu als een blok proberen (Putin die hier in principe niets mee van doen heeft,behalve dan dat Rusland de roebel heeft)Rusland als schuldige aan te wijzen die verantwoordelijk zou zijn voor hetgeen bezig is en nog gaat komen,vergeet hierbij niet dat Rusland enorme voorraden olie e.d heeft,dat geeft tevens ook aan waarom Rutte en consoorten onze aandacht proberen af te leiden,helaas doormiddel van de ramp met MH17 en het hele gebeuren erom heen(wat volgens velen erop begint telijken dat dit opzet is geweest)De europeese leiders weten ook allang dat de Euro geen stand blijft houden,maar het is moeilijk uitleggen aan de burgers dat je tegen de wil van het volk afstand hebt gedaan van de stabiele gulden en vervolgens moet gaan zeggen dat dit een verkeerd besluit is geweest.
   Daarom is het voor Rutte nu van belang dat hij iets vind waardoor hij de bevolking rustig kan houden,en dat doen ze op dit moment door de mensen voor alles veel teveel te laten betalen,hoge belastingen,veel werkelozen (zie wat gisteren op NOS teletekst stond ivm vrijwillige buschauffeurs Asscher is in discussie over de defenitie van vrijwillig met het UWV,inplaats van gewoon te zeggen dat buschauffeur een beroep is en dat iemand die een beroep uitoefend daar gewoon voor betaald dient te worden).
   Ontneem de mensen hun kracht door ze in financiele nood tebrengen,waardoor ze alleen maar bezig zijn met overleven en hetgeen de leiders doen daardoor niet zien.
   Het gevolg hiervan kan zijn dat de mensen het wel zien en er een opstand dreigt te komen,en dan is dat voor hun een reden om ordetroepen te gaan inzetten (onderdrukking dus).

  6. Ja MARCEL, is dit niet een beetje simplisties, natuurlijk is dit de manier, maar O MARCEL ze zijn smerig deze lieden, er zijn altijd handlangers, en bij de 5de gefussileerde komen ze naar voren met afgezakte schouders,
   mijn vader heeft me er over verteld, hoe de stakingen gebroken werden, de echte keiharde kwamen nooit meer aan het werk, verdeel en heers.

 5. De elite in de V.S en hun handlangers (meestal mensen met invloed,en geld)zijn nu erg bang dat ze wanneer de dollar valt (en dat gaat zeker gebeuren,omdat de dollar net zoals de euro door niets gedekt is b.v door goud en daardoor niets meer is dan papier met een getal erop)zij straks hun macht kunnen gaan verliezen omdat niemand hun dollars c.q euro,s nog gaat accepteren,dus blijft oorlog als optie over om toch hun macht te kunnen behouden,zij zullen waarschijnlijk ook wel een andere munteenheid willen gaan invoeren,en als het kan een wereldmunt,daarvoor is het echter wel van belang dat deze elite als inkomstenbron de zeggenschap verwerven over als het kan bijna of alle energievoorraden,wat elke wereldburger weer van de grillen van deze elite afhankelijk maakt.

 6. De bankier JP Morgan heeft in 1910 op zijn prive eiland(Hij was toen al de machtigste man op aarde)Jackel eiland een meeting belegt en de meest invloedrijke bankiers ter wereld uitgenodigd,met maar een doel op de agenda namelijk er moest een centrale bank komen met het monopolie op het drukken van dollars,(echter moest dit wel in privebezit zijn),twee eerder gedane voorstellen waren door het Amerikaanse congres al afgewezen maar net voor de feestdagen in 1913 dienden ze het plan weer in en ook nu werd het in eerste instantie afgekeurd,maar omdat de meeste congresleden met kerstreces gingen hadden zij de mogelijkheid om een paar punten te veranderen waardoor het plan toch goedgekeurd is.
  Toen het goedgekeurd was werden de dag daarop alle grote banken verplicht aandeel houder,wat betekend dat niet de amerikaanse regering het voor het zeggen had,maar de bankiers,en daar hebben zij gretig gebruik van gemaakt,ook waren zij verantwoordelijk voor het loslaten van de goudenstandaard die borg stond voor de waarde van de dollar,met als gevolg dat de staatsschuld enorm hoog is opgelopen omdat ze ongelimiteerd geld hebben bijgedrukt(kijk maar na,hoevaak is de laatste decenia het schuldenplafond niet verhoogt)daarbij komt nog het hele gebeuren van het verstrekken van hypotheken terwijl ze wisten dat dit door velen niet betaald zou kunnen worden.Ook de golfoorlog van meneer Bush heeft de staatsschuld enorm doen oplopen.

 7. ik probeer het nog een maal in Trouw. Ook omdat ik toch weer geplaatst was laatst, onder ditzelfde artikel.

  Mijn posting van nu:
  “luister eens naar Michael Bociurkiw, een Canadese OVSE-waarnemer, o.a.:
  “We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels.”

  bron: http://tinyurl.com/pr3w34c op 6.10 min.

  Media, onderzoek alles en meldt alles wat enigszins de moeite is met jullie inschatting van echtheid. Is een OVSE waarnemer uit Canada een interessante bron of niet?”

  1. Een goede verslaggever (die de media in Nederland,kennelijk niet meer heeft)doet verslag van alles wat hij waarneemt en hoort en dit zo neutraal mogelijk en niet zo als nu met een beschuldigende vinger een bepaalde kant op.

 8. Las net op teletekst dat er al een advocaten kantoor wordt ingeschakeld,om tebekijken of de nabestaanden schadevergoeding van Rusland kunnen eisen,dit advocatenkantoor zegt op dit moment dat er wel eerst schuld bewezen moet worden,ik hoop dat dit eerlijk gebeurd(maar heb er een zwaar hoofd in).

  1. Blijkbaar Putin gaat de rekening van die advocaten doorsturen naar Obama toe. Het is kansloos, vorige keer in geval met Iranees Boeing amerikanen hadden even geen excuses aangeboden.

 9. Wie zijn toch de verraderlijke, figuren op hoog niveau die een 3de wereldoorlog uit lokken, en de zwarte piet als zijn de Poetin aan wijzen , wanneer word onze regering wakker , en laat zich niet gebruiken, over de ruggen van zo vele onschuldige mensen.

  1. Simpel, omdat vernederland niet meer bestaat sinds 10 mei 1940!
   Daarna viel dit land onder Duits gezag en daarna onder Amerikaans gezag!
   Ik heb wel eens een Nato oefening gezien op Vlieland waarbij een F16 een duikvlucht nam over het strand waar allerlei afgedankte voertuigen waren opgesteld en bij wijze van oefening he-le-maal aan flarden geschoten werden door het Getling boordkanon.
   Hetzelfde ding wat ook onder een A10 Thunderbolt bommenwerper hangt.
   Je hoort het vliegtuig aan komen razen, hoort gedurende een paar seconden het geluid alsof iemand een hele harde scheet laat en dan zie je de hele rij voertuigen over een afstand van ruim honderd meter, waarin ze in een lange rij zijn opgesteld, en vele stukken uit elkaar spatten met een dikke stofwolk erbij. De onderdelen vliegen tientallen meters door de lucht.
   Nu praat ik over ruim 25 jaar geleden wat ik zag.
   Ik maak me sterk als dat de russen vandaag de dag ook een dergelijk equivalent hebben met minstens dezelfde vuurkracht.
   En nee, er zit niet een extra mannetje in de kist die met een machinegeweer aan het ratelen is. Dat was de tweede wereldoorlog of vandaag de dag misschien vanuit een heli.
   Er zit een mannetje in zo’n kist en richt de uiteindelijke loop vanaf een beeldscherm.
   http://blogs.saschina.org/pudongtok/files/2011/03/M134-Gatling.jpg
   Volgens het radar waren er twee fighters dus als ze alle twee een lading afschieten is het pass. toestel absoluut kansloos.
   In de 150 jaar onderzoek naar kanker is er tot op de dag van vandaag niets wezenlijks naar voren gekomen behalve chemo, snijden of bestralen maar spullen om elkaar kapot te maken is tot in de perfectie doorontwikkeld!

  2. P.S. Waarmee ik absoluut NIET wil beweren dat het de Russen waren die de toestellen bestuurden. Daarmee hadden zij ook part noch deel aan de false flag. De Oekrainse strijdmachten beschikken over russisch materieel. Dit alles lijkt verdomde veel op het ‘Baai van Tonkin incident’ om de Vietkong de schuld te geven om zo de VS het conflikt in in Vietnam binnen te krijgen.
   Je kunt Japan het toch ook niet kwalijk nemen als er een nederlander met een zwarte Susulki Swift op de koningin wil inrijden!

 10. Het is onmogelijk voor een gevechtsvliegtuig om zoveel “rounds” zo discht bij elkaar te krijgen. Het is simpel weg onmogelijk om met die snelheid en afstand zoveel kogels op zo’n klein oppervlak te krijgen. De meest simpele verklaring hiervoor is dat iemand vanaf een afstandje met een machinegeweer hier op heeft geschoten….

  1. Ja slim, dát is het natuurlijk.. Lekker met een 30 mm (!!!) kanon in je handen de stukken bewerken..! Hoeveel ingewikkelde constructies wil je erbij halen en hoeveel mensen-die-wel-jouw-verhaal-vertellen, om lekker bij je standpunt te kunnen blijven…?

  2. Mister JF, een jachtvliegtuig dat aan vliegt op zijn doel, in dit geval een passagiers vliegtuig, heeft dit doel 30 a 45 seconden voor zijn lopen van zijn boordkanonnen, weet U hoeveel granaten van 30mm per minuut uit die lopen komen nou, honderden, ze maken van een tank een zeef wat te denken van een alluminium huid van een bestuurders cabine, nou we hebben allemaal die foto’s gezien, duidelijker kan het niet.
   Conclusie jachtvliegtuig heeft dit passagiers vliegtuig doorzeeft, in de hoop Putin te doden, die daar ook langs is gevlogen, als je dit niet duidelijk is, kun je beter de mainstream media’s blijven lezen, groet.

 11. Zoals ik het zie, heeft Ukraine er alle baat bij met het vingertje naar Rusland te wijzen. Putin is niet gek! Wat zou hij ermee bereiken om zo’n misdaad te laten plegen?
  M.i. is het een wraakactie van Ukraine i.v.m de inname van de Krim en de afsplitsing van oost Ukraine (waar veel Russen wonen) om deel uit te willen maken van Rusland. Er worden heel vieze spelletjes gespeeld door het Westen, met Amerika voorop. We leven in een zieke wereld, die met de dag zieker wordt. Zoveel brandhaarden, moord en doodslag, het is te walgelijk voor woorden!

 12. de rechtstaat zegt,
  je bent onschuldig tot het tegendeel is bewezen.
  verdacht mag je zijn, ook Rusland ook Ukraine.
  maar waarom is Rusland al veroordeeld,
  waarom moet de Ukraine op eens gaan vechten daar.
  er is geen bewijs, Poetin moet weg van de VS
  en dat gaat door tot ze er zijn, alles op alles,
  tenslote het gaat om geld niet om mensen,
  alles is corrupt. Rusland heeft de naam, maar onderschat niet het westen, de Banken, Wall Street, wapenhandel is het beste wat er is,
  en kijk aub deze film, Echt of niet, oordeel zelf.

  https://www.youtube.com/watch?v=aZuaX6vxT50#t=481

  1 ding staat vast, Timmerman steunt deze groepen, ik niet.
  ik heb dit dit meer gezien, en als het west Europa niets doet. loopt dit uit op een tweede genocide, wat we in de jaren 90 ook hadden in Europa, politici moeten kiezen Vrede of oorlog, en op dit moment zijn ze verkeerd bezig,
  geen eerlijk proces.
  Poetin werd na winterspelen op alle manieren onderuit getrokken.
  en de USA heeft satellieten geef bewijs of stop met dit spel om macht over de normale mensen die sterven.
  ik hoop dat de Media is durft op te staan, die hebben de macht.
  en als ze dat niet doen, heb je bloed aan je handen

 13. Jammer, dat de uitspraken Michael Bociurkiw niet volledig vertaald zijn in het commentaar bij het filmpje. Hij zei nm. ook ,dat hij niet de getrainde ogen heeft om te kunnen zien of er delen van een raket waren. In het achterhalen van de waarheid moeten we strikt neutraal naar de feiten blijven kijken. Het is natuurlijk verleidelijk om bij zoveel bewijs er nog een schepje bovenop te doen….

  1. Marcel,
   Misschien was dit een zeer tactisch antwoord van Michael Bociurkiw…
   Hij heeft veel gezien daar, wat de waarheid niet verdragen kan.

 14. Ik ben er van overtuig dat er een héél smerig spel wordt gespeeld. De US en GB waren wel erg snel met dat vingertje.Het verheugd me hier te lezen dat er nog mensen zijn die echt nadenken. Ik vertrouw de MSM totaal niet meer. Neem nu onderstaande url. Dat maakt dat weldenkende mensen achterdochtig worden. Reuter is weer eens betrapt op het Photoshoppen van origineel foto materiaal. Met name de letters aan het voorwiel flap en een extra raampje toevoegen aan het schroot.De vraag is natuurlijk: Waarom? Wat willen ze verbloemen. Heeft het dan toch met de MH370 te maken? Ze gaan iig over lijken. Niets verbaasd mij meer.

  http://www.globalresearch.ca/deleted-bbc-report-ukrainian-fighter-jet-shot-down-mhi7-donetsk-eyewitnesses/5393631

  https://www.metabunk.org/threads/debunked-proof-that-mh-17-is-mh-370-mh-17-actually-did-have-a-covered-window.4004/

  http://opob.org/mh17-fact-lost-flight-mh-370-debunked-opob/

 15. Daags na de aanslag zou volgens de VS zou een raket van het BUK systeem moeten zijn geweest die de MH17 heeft neergehaald. Zij geven Rusland publieklijk de schuld van wapenleveranties aan de separatisten en werden ook door de rest van de wereld gedemoniseerd.
  Heeft de machtige VS dan toch geen goede detectie- en analysesystemen om het verschil uit te maken met wat voor systeem de MH17 is neergehaald. Alles wat met Rusland te maken heeft is verkeerd en Europa volgde gewoon de VS. Wil de VS zijn belangen soms uitbreiden naar de Oekraine (voor luisterposten misschien??)?
  De kogelgaten in het structuur van de MH17 en het niet kunnen vinden van de raketdelen wijst erop dat de VS er volledig naast zitten.
  En dan hebben we het nog niet over de MH370!

  1. Tja, als de bevolking al genoegen neemt met leugens, halve waarheden en zelfs volledig GEEN verklaring over de ramp, waar zijn we dan mee bezig. Poetin demoniseren en achter de VS aanlopen..
   En wat zegt de VS al:
   1. excuses maar we kunnen niet zien dat het Poetin was, die hulp verleende.
   2. het zou zomaar eens een ongeluk geweest kunnen zijn, geen opzet.
   3. ‘zoek op YouTube en Social Media voor de bewijzen’ en zelf met niks komt als bewijs tegen de separatisten..

   En we zijn kennelijk vergeten dat ‘krachten achter de schermen’ in de VS aan de touwtjes trekken. Het is voor mensen allemaal té bedreigend om te geloven, terwijl ze langzaam allemaal hun vrijheden kwijtraken, worden vergiftigd door voedsel, medicijnen en via de lucht. Om maar niet in hun kracht te komen, worden we onderdrukt.
   Maar ga rustig verder met je slaap-wandelspelletje van struisvogelpolitiek.

   Zijn we de NSA vergeten? De valse oorlog in Irak..? De valse vlag operaties rondom 11 september, om het Amerikaanse volk haar vrijheden af te nemen, en een groot deel van de wereld. Om een vrijbrief te hebben voor moord- en roofpartijen..?
   om alles wat ze met het stempeltje ’terrorist’ kunnen raken, kapot te maken en onder hun ‘gezag’ kunnen plaatsen.. Sleep well, aan iedereen die nog in het Amerikaanse verhaaltje gelooft. Eet lekker de GMO-producten van Monsanto en neem nog een Big Pharma-pil.. En zeg al je internetverkeer gedag en wens het fijne reis naar de computers van NSA.

   Oekraïne zit inmiddels vol met CIA-huurlingen, Blackwater en door de VS bewapende Neo-nazi’s.. Oekraïense soldaten lopen over… naar: Rusland. En Hans van Balen… Onze lopende Wiegel-imitatie.. Nou? Die is helemaal in zijn sas, dat Poetin ‘een lesje geleerd heeft’..

  2. Over “zure citroenen gesproken” 😉

   MD
   4 augustus 2014 om 22:00

   “Ik weet dat er hele zure citroenen zijn, maar ik hou er niet van, dus ik bijt er niet in. Ik weet dat er muzikanten zijn die kattengejengel produceren, maar ik hou er niet van, dus ik luister er niet naar. Ik weet dat er een wereld van oorlog, ellende en intens verdriet is,maar ik hou er niet van, dus ik laat dit los. Ik kies de zoete perzik, Asher Quinn en een liefde- vrede- en vreugdevolle wereld. Heb ik nu mijn kop in het zand gestoken? Nee ik heb bewuste keuzes gemaakt!”

   marcel w in 5d
   4 augustus 2014 om 22:07

   “@ md
   Bedankt je zegt met veel minder woorden precies dat wat ik trachte te doen.mooi!”

  3. Wat kun je als normaal mens hier aan toe voegen, onerwijl zitten de Joden in het Katshuis met de minister President te confronteren in welke vorm ze een ander bloedbad aan ons moeten verkopen, want in de Oekraine zijn het de Joden, we noemen ze dan maar zionisten die de autenthieke inwoners laten afslachten door betaalde moordenaars, er moet ergens wel een enorme stok achter de deur staan, dat wij de mensen dit laten gebeuren, ik begrijp er niets van.

 16. Waar is de VS in eigenlijk mee bezig ?
  Het zwart maken van Rusland! De VS leveren bijna aan elk land of groepering wapens ongeacht religie.
  Heeft dit te maken met het streven van de VS naar een Nieuwe Wereld Orde zoals de voormalige VS president Bush sr. zei ?
  Het verschil tussen een aanslag met een raket of neergeschoten zijn door vliegtuigen kunnen ze blijkbaar (nog) niet.
  Het vreemde is dat Rusland en de VS op andere vlakken nog steeds nauw samenwerken ondanks hun decennia lange openlijke rivaliteit, of is dit alleen maar schijn ? Zie bijv. ook de fabricage van de ’s werelds snelste vliegtuig, de SR-71, gemaakt met metaal uit Rusland.

 17. Jenne 19.4

  U klinkt nu als als dat clubje met de ISIS vlaggen in Den Haag.

  “we noemen ze “Zionisten” maar we bedoelen gewoon “Joden”
  Het is nooit anders geweest. Als er iemand een harde wind laat in Timboektoe, zijn de Joden er verantwoordelijk voor. Dat de Nederlandse overheid in 2013 een Oekraïense broadcaster sponsort (zie 19.2)heeft zeker ook met de joden te maken. De elite zijn niet altijd alleen maar joden. U scheert één bevolking over één kam. Dat noemen ze racisme. Uw opmerking is misselijk makend.

  1. Chavera, er staat daarover een mooie tekst in Lukas 23:34:

   ‘Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen’

  2. Wat moet je van me chavera, man lees nou toch eens over je Eigen volk, hoe de vork in de steel zit, ik ben geen anti Semiet, maar vind dat het Jodendom hun macht die heel groot is, groter als menigéén denkt, verkeerd gebruiken, en met mij vele broeders waar onder ook vele Joden, gaat zo niet goed, als je Wind zaaid zal je storm oogsten, en dat geld voor ieder-één.

  3. Zeg Dick, misschien wil je je uit mijn leven houden, ik weet goed wat ik doe, en wat ik zeg, en tegen wie ik dat zeg.

  4. Chavera, je roept hier gewoon maar een beetje rond en gaat Jenne als ‘foute man’ neer zetten. Compleet belachelijk.

   Toon maar even aan, dat het niet zo is… wat u stelt. Bewijs zat dat het namelijk wel zo is, wat Jenne stelt.
   Je hamert gewoon op je political correctness en denkt daardoor gelijk te hebben.
   Komt iemand met nieuwe inzichten, dan is het een antisemiet.

   En ik word misselijk van U!!

  5. Monika 21.5, dank je voor het compliment. Maar bedenk goed als je koosjer bent, zoals jij, voor je weet wordt je misselijk ( zie 21.3) 😉

  6. MONIKA, of hij Koosjer is weet ik niet, maar hij mag graag je uitspraken uit hun contexst halen, en er dan een bijbel om heen draaien, hij is meer half gebakken, misschien door de zon, het gaat allemaal niet zo fijn op het ogenblik, mijn nichtje in Duitsland zegt, dat Merkel hard bezig is achter de coulisen om een grote oorlog te voorkomen, de Duitsers zijn een beetje klaar met OBEMA en zijn katoen plukkers, ja we hebben enkele folks gemarteld, ja zeg wat moet je daar nou mee, en die USA huursoldaten in de Oekraine, nou moet je nog peultjes, er gingen geruchten dat de Russen Kiev met parachutisten wilde bezetten, en de hele kliek oppakken en berechten voor oorlogs misdaden, kunnen ze gelijk Rasmussen mee nemen dat is ook zo’n liefhebber van oorlog, bij een ander, Groet

  7. Jenne 21.7, “ja we hebben enkele folks gemarteld, ja zeg wat moet je daar nou mee”.

   Ik las zojuist van Monika dat er alleen al in Rusland 6 miljoen joden om het leven zijn gekomen door honger en uitroeiing. Daarna wilde de “Fuhrer” niet achterblijven en heeft door haat gedreven er nog eens 6 miljoen uitgeroeid.

   Onderstaand heb ik een linkje opgenomen naar een site, waarop een artikel is geplaatst dat er op een total van bijna 14 miljoen joden wereldwijd er nu bijna 8 miljoen joden in Israel wonen en de rest van de joden (bijna 6 miljoen) praktisch allemaal in de USA wonen.

   Heb jij wel eens gehoord dat er plannen zijn van genocide op de joden in de USA? Misschien zouden jij en Monika gewoon eens even jullie huiswerk moeten doen, het houdt je van de straat 😉

  8. En hier dan de link….

   http://brabosh.com/2013/04/02/pqpct-omf/

   Als jullie je huiswerk bebben gedaan, mag je terugkomen. Anders graag je mond spoelen….. ( Mattheus 15, vers 10-11 “Luister en kom tot inzicht. Niet wat de mond ingaat maakt een mens onrein, maar wat de mond uitkomt, dat maakt een mens onrein.”

  9. Monika (21.4)

   Het ging over de zin van Jenne: “onderwijl zitten de JODEN in het Katshuis met de minister President te confronteren in welke vorm ze een ander bloedbad aan ons moeten verkopen etc”

   U heeft het nog over zionisten (dat hoeven niet per se Joden te zijn) zoals u al aangaf. Maar Jenne heeft daar klaarblijkelijk een andere mening over. Gewoon alles op één hoop gooien. En dat is dus niet “koosjer”. En dan over een bloedbad praten of dat onze regering daar nu de hand in heeft. bah,bah. Vandaar dat ik ageerde. Ik bespeur behoorlijk wat geagiteerdheid bij sommige posters hier. Is het niet ad hominem dan is het wel een Godwin.

  10. aanvulling op de vraag van Monika (21.4)

   Jenne’s uitspraak: “beetje klaar met OBEMA en zijn katoen plukkers”

   klinkt ook racistisch of begrijp ik het verkeerd. Dat die katoen plukkers niet over de “zwarte mens” gaat maar over bijv. Joe Biden.
   Dat sujet is overigens Rooms Katholiek. Een weetje.

  11. DICK, chavera, jullie zitten MONIKA en mij hele kudde’s ouwe koeien, als brilliante nieuwe items te verkopen, waar jullie nu langs komen, zijn wij lang geleden al geweest, ik besteet geen enkele letter meer aan jullie, paarlen voor de zwijnen gegooid.

  12. Ach Chavera, het kwaad (donker) schuilt in ons allemaal, zonder uitzondering, de kunst in mijn visie is om er mee leren om te gaan, er door te groeien… niet je daardoor schuldig te gaan voelen 🙂

  13. Jenne 21.15, ik ben heel blij voor jou en Monika. Lichtwerkers zijn heel belangrijk in deze tijd. Heb echter geduld, Jenne, we kunnen niet allemaal in hetzelfde tempo het Smalle Pad lopen. Toch lijkt het me belangrijk, juist voor de voortrekkers zoals jullie, om iedereen op zijn/haar eigen tempo die weg te laten lopen

  14. Jenne (21.15)

   Ik vraag me nu toch welke koeien dat waren. Ik probeer u alleen maar duidelijk te maken dat uw manier van een polemiek voeren niet de mijne is.

   desondanks wens ik u een fijne avond.

  15. Dick (21.18)

   Ja, Dick, deze “eed” en dat hele Jezuïeten verhaal was mij al langer bekend niet wetende dat dit hier in 2013 al is besproken. Hoe kan ik weten hoeveel een ander al weet. Mensen hebben een eigen mening en die wil ik best respecteren. Maar ik maak soms uitzonderingen.

   NB: probeer maar eens iets te lezen over de “Black Pope”.

 18. @marcel w in 5d (19.2)

  Ik dacht dat de mensen op dit forum niet alles geloofden wat de media verteld.
  Het interview van Bogdan Butkevich blijkt toch anders te zijn. Met editing kom je tot deze propaganda. Ik heb het zelf niet op Putin maar ik heb nog minder met de Oekraïense macht hebbers.
  Ik zie Oekraïne dan ook niet graag bij de EU horen. Maar dat heeft even niets met Bogdan te maken.Misschien is het boek “The butchers store (Ukraine: crime and corruption” wel het lezen waard. Bogan was de Illustrator.

  http://www.examiner.com/article/russian-propaganda-fake-ukrainian-journalist-did-not-call-for-donbass-genocide

  1. Op de laatste bijeenkomst van het Theosofische genootschap, Madam Helena Petrova Blavatsky, waar in niet voor was uitgenodigd om dat ik niet de vereiste stature heb, maar wel afgezanten van ons kleine groepje zich onder de toehoorders bevonden, zo als ieder één wel weet, zijn hier mensen in vertegenwoordigd van alle religeuse richtingen, volgens hen zijn er niet gelovigen bezig de religies tegen elkaar op te zetten, en er dreigd een eind tijd, hier mee wordt bedoeld een WWIII, de afgezanten van de Joden, waren hevig geschokkeerd wat de ongelovige Joden, in Israel aan het doen waren, en er werd gezamelijk gebeden, ook met Moslims aanwezig voor de Palestijnse en Joodse slachtoffers.
   Deze bijeenkomsten zijn niet openbaar, maar ook weer niet geheim,
   ze hebben een zekere invloed, maar het blijven vredesstichters!

  2. Chavera

   de link die u geeft is van een homeland security examiner, oftewel in dienst van usa. Dus geheel partijdig in deze.
   Wat al ten uiting komt doordat zij kennelijk wel heel graag wil laten weten hoe slecht de oost Oerkrainers wel niet zijn.

  3. Eh nou 22.2

   Zou zo maar kunnen maar ik constateer in het geluid toch wat vreemds.
   op 0,57 en op 0,24 en op 0,31 telkens als het beeld verandert.

   deze site gevonden en hebben het ook over 3 edits. Het is gewoon te horen ook al versta je de taal niet.

   http://www.stopfake.org/en/fake-with-the-help-of-video-editing-ukrainian-journalist-said-that-1-5-million-residents-of-donbas-should-be-killed/

   Voor de goede orde. Ik denk zelf dat Oekraïne en de US achter deze vliegtuigramp zit.

  4. Wat mij opvalt is dat een andere spelling van een naam al wonderen doet om iemands naam te zuiveren. Zoals chevara graag wil laten zien is het niet meer dan een schrijver, spel je het anders, komen we bij het nieuws van de dag.. Bogdan Boutkevitch,

   best apart dat alle fascisten aldaar, weggezet worden als “maar hij kan zo mooi schrijven.”
   mensen om de tuin leiden noemen we dat hier.

   En ja er is in geknipt het komt uit een interview van dertig minuten. (Duh)

  5. Eh ja,ja 22.4, nou eh…. als je de naam van Chavera wijzigt in Chevara (zoals jij doet) kom je uit bij 1 van de grootste idolen uit mijn jeugd, namelijk een Cubaanse vrijheidsstrijder of oneerbiedig gezegd Cubaanse rebel 😉

  6. zeker , mijn verspreking was per ongeluk, zijn haar draai aan die naam niet, vermoedelijk. Che zou geen boek van een fascist aanraden.. Cha, wel. 😉

  7. Eh jaja (22.4)

   Ik begrijp niet zo goed waar u heen wilt.
   Bogdan Boutkevitch,bogdan butkevich(zijn echte naam) zijn de zelfde persoon. auteur/muzikant en journalist. Heeft u wel goed geluisterd naar de opname? Wel toevallig dat telkens als het beeld verspringt het geluid even anders klinkt.
   Ik weet helemaal niet of hij mooi schrijft. Ik had nog nooit van gehoord.
   In onderstaande url verklaard Bogdan zelf ook dat het Russische propaganda is en dat hij nooit heeft voorgesteld om inwoners van Donbass te doden. Daarbij voegt hij het originele interview er bij.
   lees de reactie van hem mbv de vertaal knop.zo ook die van anderen.

   http://vk.com/bogdanbutkevych

   https://www.youtube.com/watch?v=hCD4RS9LsTI

  8. Eh jaja.

   Even nog een aanvulling op het originele filmpje. Ik constateerde iig één knip op 19.20 min.Met een beetje geduld vind je die andere ook zo.

  9. Eh Ja (22.9)

   Nou, in snap nog steeds niet wat u bedoeld. Ik zie 2 dezelfde mannen. Waarvan de meeste (engelstalige)sites hem B.Boutkevich noemen. Net zoiets als buitenlanders The Hague zeggen terwijl het gewoon Den Haag is.
   Dus ik snap niet zo goed waarvan u mij verdenkt. Het gaat er mij om dat er met het filmpje gerotzooid is. En het enige waar u het over hebt is de verschillende naam verwijzingen. Heeft u eigenlijk wel het origineel en de fake film vergeleken? Want vanuit die hoek wordt deze man een nazi-journalist genoemd. Misschien is hij dat wel maar dat blijkt niet uit het volledige interview. Misschien kunt u iets anders tonen van hem dat het zo is. Ik wil en kan best van mening veranderen, maar dan wel met een echte waarheid. Aan propaganda heb ik een broertje dood.
   NB: Uw meegestuurde sites zijn alleen met kunst en vliegwerk te openen.

  10. niet mis te verstaan wat hij zegt in de fragmenten.

   https://www.youtube.com/watch?v=S9SOVarOFJk

   dat heeft geen verdere uitleg nodig, en stellen dat dit manipulatie is , deze zinnen heeft hij toch echt uitgesproken!
   Chavera mijn nekharen gaan overeind staan bij jouw hypocryte houding.
   Als jij deze uitspraken naast je neer legt weet ik genoeg!

  11. eh nou eh (23.37)

   Tjonge jonge. Ook u heeft het origineel niet bekeken. Daar waar u in het beeld een vlag ziet wapperen is er in het origineel eerst nog een auto te zien. Er zijn 3 delen weggeknipt in dat nep filmpje. U gaat alleen maar uit van de Engelse vertaling maar u verstaat geen Oekraïens en toch denkt u te weten wat deze meneer gezegd heeft.Wat heeft “een hypocriete houding hier nu weer mee van doen.”Ik constateer iets. Niet meer en minder. Ik raad u aan het origineel eens te bekijken met daaronder de reacties. Ja , Ik vind de Oekraïense regering nazi aanhangers. Ja, ik heb die Hitler groeten ook gezien op foto’s. Ja, ik vind het een hele enge kliek. Maar dat vind ik ook van Poetin. Eigenlijk verdienen ze elkaar. De Eu zou de Oekraïne niet moeten willen. EEG/Europa in de oude vorm bracht vrede, de expansie drift van de EU brengt ons oorlog. Maar een statement maken met gemanipuleerde filmpjes gaat mij te ver.
   NB: trouwens, waarom plaats u een YT die al is geplaatst door Marcel. Dat was nu juist de reden waarom ik reageer. Ik had graag een reactie van Marcel gehoord. Deze man doet zinnige uitspraken net als Cozmic en blijven correct.

  12. Monica (22.11)

   Bedankt voor de Url. Die ga ik op het grote beeld bekijken. Interessant en leerzaam. Zeker omdat je hoort dat Ivy Lee, die zo’n beetje de propaganda heeft uitgevonden ook in Nazi Duitsland heeft gewerkt voor IG farben( public relations counsel).1934 stierf hij en onze “geweldige” prins Bernhard 1935 trad aan als directie-scretaris.
   De ene rat voor de andere. Na het zien kom ik er wel op terug.
   Dit geld ook voor Carl Robert Byoir en Edward Burnays. (beide van joodse afkomst, dat dan weer wel)

  13. 22.13

   gemanilpuleerde filmpjes? Het is een interview geweest van 30 minuten.

   En jij stuurt het aan op de vertaling , ik kan diezelfde wedervraag aan jou stellen.

   Jij spreekt met dubbele tong.
   Tegen nazie’s zijn en wel het boek van een nazie aanprijzen.
   Hmja dag hoor.

  14. Je hebt het over 1 publiciteitsgeile idioot die gehypt wordt door het internet. Een soort Wilders met een baardje. Als Mr. Hydroperoxide weer eens aandacht wil dan spreekt hij toch ook niet voor het hele Nederlandse volk?
   Geen aandacht aan besteden is mijn motto.

 19. Jenne (21.2)

  Ik moet helemaal niets van U. Bovendien ben ik géén jongen en wat bedoelt u precies met “je eigen volk?” .Ik spreek liever de individu aan die fout doet ipv een héél volk te demoniseren. Wie zijn trouwens uw “broeders”? Misschien zou u eens wat kunnen lezen over de “Jezuïten”. Ik denk dat u deze groep onderschat.

  http://plazilla.com/page/4295020462/de-jezuieten-of-societeit-van-jezus-en-hun-invloed-op-de-wereld

  1. Ja..de Jezuïeten waren ook geen lieverdjes….maar het een sluit het ander niet uit, toch?!

  2. U moet begrijpen de tijden zijn afgelopen, waar men zich onder moeders schort (holocaust) verschuilde…we zijn nu 70 jaar verder en wat er nu allemaal duidelijk is geworden, laat gewoon geen andere conclusies toe.

   Hoeveel mensen met joodse geloof zijn er op deze wereld?
   Hoeveel joodse mensen zijn in oost-europa omgekomen, in het rusland van toen? Kijk maar wie toen in Rusland aan de macht was.

   En hier kan je gewoon zien, hoelang men al over 6 miljoenen praat en verklaar me wat je ziet.

   http://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

  3. Chavera, U bent meer het Telegraaf type, ga en lees de commentaren over Gaza, zal Uw hart doen verwarmen, ook hier lopen genoeg Facsisten rond, en sommige Joden zijn hier ook niet helemaal vrij van.

  4. Monika 23.3, wat ZIE je? Alles waar je AANDACHT aangeeft wordt groter. Misschien heeft “ein volk, ein reich, ein führer” na de 1e wereldoorlog ook teveel aandacht besteed aan het lezen van kranten 🙂 Hij was gdrven door haat, zeker versterkt door het gevoel van onrecht bij hem en zijn volk vanwege het Verdrag van Versailles.
   Ach, de joden zijn door de geschiedenis heen altijd gebruikt als “zonde-bok” en waren daardoor “slacht-offer” tegelijkertijd

   Niets nieuws onder de zon 🙂

  5. @monica (23.3)

   Wat ik zie is dat het getal 6 miljoen wel erg vaak wordt genoemd. Propaganda is bij de Amerikanen net als bij de Russen nooit vreemd geweest. Maar wat heeft dat met mij van doen? Wat zijn cijfers? Ik mag toch hopen dat u de holocaust hier niet gaat zitten ontkennen.Onder de “Untermenschen” waren ook Roma/Sinti, gehandicapten, homoseksuelen, vrijmetselaars etc etc. die deze gruwelijkheden hebben moeten bekopen met de dood.
   Elke bevolkingsgroep heeft wel zijn zwarte schapen. Als je er één niet mag hoef je de ander toch niet te haten? Ik noem dat kortzichtig.
   “Divide et impera” en velen trappen er in.

  6. 23.4 Jenne

   U denkt wel erg veel te weten. Eerst noemt u mij een “jongen” en dan heeft u het over “je eigen volk” en nu weer de televaag. Als ik iets niet lees, is het die krant wel. Eigenlijk lees ik geen enkele MSM. Hooguit blader ik het snel door ook wel kruislings lezen genoemd. De meest verhalen komen van Reuters, AP, AFP,Itar-Tass.Foto’s zijn vaak gephotoshopt of gecropt. De enige kranten die te pruimen zijn, zijn die van Duitsland en België. Meer uitgebreid en correcter.
   U heeft nog veel te leren in dat vredelievende clubje van u. U toon van discussiëren vind ik iig aanmatigend.

  7. Dick…je leest niet goed…dat waren krantenartikel vanaf 1915…toen was er nog geen adolf…snap je dat is een perfect voorbeeld van mindcontrol….daarna was het natuurlijk makkelijker om een ‘leugen’ te verkopen.

   Ik ben nu 48 en ik heb 40 jaar gedacht dat het zo was dat alle duitsers slecht zijn geweest maar het was OORLOOG (en niet door de duisters helemaal begonnen) en de zionisten zijn de schuldigen….(niet de joodse mensen) maar de nazi’s onder hen.

   Net als nu…het gaat gewoon door. Kijk maar zel Stalin, Lenin, Trotzki, Roosenvelt, Hitler allemaal zionisten.

   En verder boeit het me niet…ik trek de nazi-schoen niet meer aan, want ik weet het beter.

   En nog verder vind ik jou en rare snuiter…wat doe je hier eigenlijk…jouw commentaren zijn gewoon crap.

  8. Monika 23.8, ja wat is “mindcontrol”… daar heb je psychiaters voor, die je daarbij kunnen helpen. Wel een goede nemen 🙂

  9. Monika 23.10, ken je klassiekers: je moet je parels NOOIT voor de zwijnen gooien….. ze vertrappen ze alleen maar 😉

  10. Over vertrappen gesproken, ik zag laatst een trein met een aantal wagons dagenlang op een perron in Torez, Oekraine, staan….. Weet je waaraan die verschrikkelijke beelden mij deden denken? Ga maar eens naar Westerbork en probeer dan in te voelen, als je daartoe in staat bent, wat het vertrappen van mensen inhoudt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Kamp_Westerbork

  11. @ dick
   Je bent wel weer helemaal terug niet? Wat het is tussen jou en monika weet ik niet ( en dat hou ik het liefst zo ook)Maar mij beviel je het beste toen je weg was! Dat waren tijden van werkelijke openheid zonder valse lachebekjes!

  12. Ha Marcel w in 5d….. Hoe wss het ook weer? W in 5d: Wat, wanneer, waar, wie en waarom. Dat is de Leer van de Inhoud, Marcel, dat weet je toch? Het gaat mij om de inhoud ( verwerpelijk in mijn opinie) en niet om de verpakking ( Monika).

  13. Tja ….. van dat smalle padje afgevallen denk ik dan ….. helemaal in de war die arme dicky. En hij gelooft het zelf ook nog ,bnest wel triest doei dicky dick!

  14. Marcel 23.16, het is niet eenvoudig om op het “smalle padje” te blijven 😉

   MD
   4 augustus 2014 om 22:00

   Ik weet dat er hele zure citroenen zijn, maar ik hou er niet van, dus ik bijt er niet in. Ik weet dat er muzikanten zijn die kattengejengel produceren, maar ik hou er niet van, dus ik luister er niet naar. Ik weet dat er een wereld van oorlog, ellende en intens verdriet is,maar ik hou er niet van, dus ik laat dit los. Ik kies de zoete perzik, Asher Quinn en een liefde- vrede- en vreugdevolle wereld. Heb ik nu mijn kop in het zand gestoken? Nee ik heb bewuste keuzes gemaakt!

   marcel w in 5d
   4 augustus 2014 om 22:07

   @ md
   Bedankt je zegt met veel minder woorden precies dat wat ik trachte te doen.mooi!

  15. Marcel, het is weer zo ver dicky dick heeft zijn politiepetje op….en hij oordeelt en veroordeelt erop los…zal die wel op kikken…

  16. @ dick
   Denk niet dat ik dat niet doorzie , ik doe alleen niet meer mee met jouw zielige spelletjes dicky

  17. Marcel en Monika, ons clublied luidt ” Citroen, citroen, VEV is kampioen…. en van je hela, hola, hou er de moed maar in etc” 🙂

  18. Coz, er zijn mensen die het mooie in de ander naar voren brengen…en je hebt de andere soort….bedankt voor je link 😀

  19. Moon, ik ben er soms zeer dankbaar voor dat iemand het slechtste in mij omhoog brengt, zodat ik het kan herkennen en er aan kan werken.
   Zodra ik niet meer getriggerd wordt door datgene of diegene weet ik dat ik er mee klaar ben.

  20. Graag gedaan, Coz, dat is wederzijds. Dat noem ik uit de grond van mijn hart onbaatzuchtig geven. 🙂

  21. Ja Coz, dat is zeker zo, allen treiteren en steeds weer…
   Ik bedoel mss kan een ander ook iets van mij leren. Als ik het toch vraag om op te houden. Ik zie een ander liever in zijn goede doen.
   Voor de rest I’m on my way… 😉

  22. Coz 23.25, weet ik dat je het in zijn algemeenheid bedoelde, maar ik ben gewoon oprecht blij dat het zo goed met je gaat. 🙂

  23. Dank je Dick ( ook oprecht)
   Ik moet ook toegeven dat ik door het gros van jouw comments heen kijk en me verbaas aan de hapfactor van anderen, Je hebt sowieso Jenne van de eerste plaats verdrukt, dat dan weer wel. Lang lever het uwv :p

  24. Fijn, Coz, misschien wordt het tijd om wel weer eens tijd om samen naar een concert te gaan. Of misschien een keertje naar het noorden te komen, bij mij thuis. Nodigen we Marcel en Martijn ook uit, kunnen we met z’n vieren een potje klaverjassen of zo. En dan neem je ook wat van die moringa plantjes mee voor bij mij in de tuin. 🙂

  25. Wie wet, sponsor ik er een paar aan de lokale voedselbank. Geheel onbaatzuchtig, dat dan weer wel 😉 😀 😆 🙄

  26. Ah, dit is een raar lijntje. Dick gaat ook vaag hiero he. Maar goed, het kan verkeren, we blijven leren. En ik, ik lach me rot, om jullie, om mezelf, om de hele domme klote wereld bij elkaar. Mensen, we zijn verdoemd te mislukken als we niet eens wat helderder worden. Niet dat dat erg is hoor, zo belangrijk zijn wij en de wereld niet. Speel je toneelspel goed, zo goed als je kunt, liefst vanuit je hart ipv uit je verrotte koppie.

  27. Martijn 23.34, kun je iets specifieker zijn? “Dick gaat ook vaag hiero he.”

   Ik heb geprobeerd duidelijk te maken dat ik het verwerpelijk vind om bepaalde bevolkingsgroepen in een “verdachte” hoek te plaatsen. En daarnaast ben ik oprecht blij dat Coz en ik meer en meer op dezelfde frequentie zitten. Je kent, als WTK-er van het eerste uur, maar al te goed de geschiedenis, ook de spanningsvelden over en weer. Dan doet het me goed om te constateren dat we allebei zijn gegroeid. Daar kan ik dus enorm van genieten 🙂

   En belangrijk, dat voel ik diep vanuit mijn hart. Er is toch niets mooier dan verbinding met elkaar te voelen vanuit ons hart?

  28. niet mis te verstaan wat hij zegt in de fragmenten.

   https://www.youtube.com/watch?v=S9SOVarOFJk

   dat heeft geen verdere uitleg nodig, en stellen dat dit manipulatie is , deze zinnen heeft hij toch echt uitgesproken!
   Chavera mijn nekharen gaan overeind staan bij jouw hypocryte houding.
   Als jij deze uitspraken naast je neer legt weet ik genoeg!

 20. De direkte medewerker van Poetin gaf onlangs aan dat er oorlog komt in de EU.
  In de eerste instantie schrok ik, maar maakte er later Russische propaganda van.
  Nu blijkt echter dat de VS reeds vóór de MH17 crash AANSTUURT op een atoomoorlog met Rusland.
  De media zwijgt hierover maar Rusland heeft burgers dus wèl vooraf gewaarschuwd voor hetgeen ons te wachten staat….!

  http://www.washingtonsblog.com/2014/06/indications-u-s-planning-nuclear-attack-russia.html

  1. Dit is ook wel even belangrijk, putin had een volmacht van de doema om militait in te grijpen, heeft vervolgens de doema het laten intrekken daar hij een Politieke oplossing wil.
   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/hoe-onderwerp-je-alle-volkeren/

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/hoe-onderwerp-je-alle-volkeren-vervolg/

   en nog wat belangrijke artikelen

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/grenzeloze-woede-van-de-keizer-stort-de-wereld-in-chaos/

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/grenzeloze-woede-van-de-keizer-stort-de-wereld-in-chaos-2/

   ordo ab chaos, dat is het plan, problem-> reaction-> solution

   eh nou.. en morgen gaat het regenen.. 🙁

 21. Waar kan je deze dagen nog zeker van zijn. Als je ziet dat de 3/11 zaak ivm de twin towers nog regelmatig voor verassingen zorgen bij onderzoek en dat allicht de regeringen zelf achter die verschrikkelijke zaken staan, dat zelfs een soort van “melt-down” ontstond, dat “democratische revoluties” helemaal niet zo democratisch zijn dan ze lijken, dat heel effe Obama een jaar of wat geleden ergens opperde dat het niet zo slecht zou zijn de wapenwedloop weer op gang te brengen en dat Syrië daarvoor een start zou zijn… Waar kan je dan nu nog op steunen om te beweren dat… om wat dan ook te durven beweren… We zullen hier niet zo gauw het fijne van weten en een opinie vormen is in deze absoluut af te raden denk ik. In elk geval geen haat noch wraak maar vrede en vriendschap nastreven lijkt me goed. Ook via de pers.
  Vriendelijke groetjes. Bieke.

  1. Bieke,

   een opinie vormen mag altijd en is onmogelijk niet te doen, zo werkt de natuur van de mens. En er zijn veel aanwijzingen waarop we die kunnen baseren vrijgekomen. Een opinie is er om bij te stellen zodra er nieuwe feiten komen.

   Het gaat alleen mis bij een roep om wraak en misbruik van sentiment.

  2. Eh nou ja, dat zie ik ook zo….en trouwens je voorspelling voor vandaag klopte, hier is het aan het regenen 😀

  3. Wil men op de toekomst voorbereid zijn ,zal men de geschiedenis moeten kennen.

 22. Fijn. Maakt het voor de slachtoffers of voor de nabestaanden veel verschil? Met een raket of met kogels, ze zijn uit de lucht geschoten. Er wordt hier heel beslist gesteld dat het dan Oekraïense jagers moeten zijn geweest, maar aangezien niemand er bij was is dat dus een aanname.
  Het is leuk, de “main stream” media en de “kritische” media, maar het enige waar je zeker van kan zijn is dat je in feite niet weet welke info betrouwbaar is en de kans dus groot is dat je beeldvorming op onjuistheden berust.
  Gebaseerd op de enige dingen die ik als “waar” acht zeg ik alleen maar: bijna 300 mensen zijn geslachtofferd in een politiek spel, waarin net als bij 9/11 de vraag is of ooit zonder twijfel vast zal staan wie de dader is. En dat laatste maakt natuurlijk geen bal uit, want de doden blijven dood. Alleen nabestaanden houden zichzelf voor dat ze het nodig hebben de om af te kunnen sluiten, wat – met alle respect – niet meer dan een van de vele zaken is waarmee mensen zichzelf voor de gek houden. Alles zit tussen je oren, dus daar los je dingen het best op, niet buiten jezelf…

  1. Wat is dit voor een domme opmerking.
   Iemand pleegt een moord en het is niet belangrijk dat die dader van straat gehaald wordt, want het slachtoffer is toch al dood…..kan die misschien meer slachtoffers maken? De waarheid is wel degelijk heel belangrijk. Hier wordt niet zo zeer de waarheid verkondigd, maar wordt de andere kant van de zaak belicht, die wel degelijk ook op feiten berusten. Het feit dat Rusland een heel ander verhaal verteld. Zijn zij te vertrouwen….nee, maar het Westen is dat ook niet. Beide verhalen moeten daarom grondig onderzocht worden en pas dan mogen er conclusies getrokken worden. Niet eerder.
   De waarheid is wel degelijk heel belangrijk om te voorkomen dat dergelijke dingen in de toekomst weer kunnen gebeuren. Zijn het mechanische defecten, dan moeten die boven water komen, dan kan men werken aan verbetering. Datzelfde geldt voor wie de dader is geweest en vooral het motief. Daaruit kan veel lering getrokken worden.
   En verder schrijf je wel…met alle respect….voor de nabestaanden, maar toon je totaal geen respect. Al eens van rouwverwerking gehoord? Dit soort zaken, de waarheid, de omstandigheden waarin en dergelijke zijn wel degelijk belangrijk voor nabestaanden. En om zaken VOOR JEZELF af te kunnen sluiten is de waarheid een heel goed instrument, een absoluut zeer belangrijk onderdeel. Wie ben jij om daarover te oordelen? Vele duizenden nabestaanden in het verleden geven veelal dit beeld en vertellen nadien wat hen heeft geholpen. Wie ben jij om dat tegen te spreken?

  2. Willem.
   Er was wel iemand die het gezien heeft,lees het stuk over Carlos Buca maar,en het stuk van de duitse experts.

 23. Ha ha wat een onzin blaat deze meneer bocuikirw. Boordwapens van jachtvliegtuigen laten iets grotere gaten achter. Meneer moest eerst een met een boordwerktuigkundige gaan spreken. Dat zou z’n ogen openen.

 24. Wat me in veel reacties opvalt is dat men zo associatief en negatief reageert. Jammer dat men zich laat lijden door de emotie. Het gaat in veel gevallen niet meer om het inhoudelijke maar worden er allerlei bijzaken genoemd. Ik vraag me af wat ik er mee moet? Emoties worden uitgevochten op een plek waar het mijns inziens niet thuishoort.

  Voor mij gaat het om de liefde. Wanneer er een entiteit is die daar misbruik van wil maken moet dat dan maar doen, immers is het mijn verantwoording wat hen dan ten deel valt?

  Wat heeft dit met dit onderwerp te maken?
  Ik hoop dat we niet allemaal in die negativiteit (van vergelding) raken.
  Vreselijk wat deze mensen is overkomen en ik leef mee met de nabestaanden. Ook al leef je met de wetenschap dat de dood een nieuw begin is en wanneer het je tijd is je tijd is, je zult de boodschap maar thuis krijgen dat je kind, ouder, partner enz. is overleden, geen afscheid hebt kunnen nemen en het nooit meer ziet.

  We weten niet eens hoe het in elkaar steekt, de berichten m.b.t. dit onderwerp nemen we maar aan of niet. Zelfs onderzoekers weten nog niets zeker en dan nog is het nog maar de vraag of alles klopt.
  Ik wil hiermee zeggen dat ik het niet weet, ik weet niet hoe het zit, ik weet niet wat waarheid is, ik weet echt niet wat ik moet geloven…..u wel?

  Alles wat ik weet is waarheid, hoe weet ik wat ik weet waar is.

  ….ik heb er wel ideeën over en de Reuters, Rothschilds, Bilderbergers, andere machthebbers en negatieve entiteiten kennen we allemaal. Zij zijn van een andere wereld die ik niet ken, evenmin wil kennen…… Maar wat doet hun existentie er toe? Moeten we ze hun gang laten gaan? Misschien wel, maar wat doen we dan?

  Ik weet het niet. Ik geloof in de liefde en dat is al moeilijk genoeg, immers het is vreselijk moeilijk het negatieve niet toe te laten. Ik ben er overtuigd dat angst en ergernis voeding is voor deze entiteiten. De hemel op aarde kunnen we grotendeels zelf creëren door de kracht van ons denken. Vergelding is een negatief denkproces, schenk ze de liefde…..moeilijk hè?

  Maar zitten we te wachten op een ‘nieuwe’ oorlog?
  Ik niet en ik denk u ook niet.
  Wat doen we dan?
  In iedere geval niet bekvechten op een ‘blog’ en ik hoop dat u dit niet als een aanval ervaart, dat is niet mijn bedoeling.
  Ik wil u overhalen in liefde te geloven en hoe u dat moet doen? Dat is uw bewustwordingsproces.
  Veel geluk èn liefde.

  Geertje

  1. Lieve Geertje, alléén liefde is licht-zonder-donker.. Waarom het licht aansteken..? Als het brandt is het donker weg.. Think about it.

   Dat wil niet zeggen dat je je attentie op het donker moet richten, integendeel. Maar daarom hoeven we het donker niet te ‘verdonkeremanen’..

   Het IS er en het BESTAAN TE ONTKENNEN doet meer kwaad dan het laten zijn en je eigen keuze te maken.. Wat er in dit geval gebeurt in mijn opinie, is de confrontatie met donkere kant van dit verhaal, op een heel diep niveau. En daar lees je hier over.
   Dank voor je reactie!

 25. Je vertaling in de tekst :”We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels. Heel erg sterk machinegeweervuur.. En hebben we iets gevonden dat leek op schade door een raket? Nee, we hebben daarvan geen enkel teken gezien.” klopt niet. De oorspronkelijke tekst in Engels geeft een iets andere lading, die je wel op de juiste manier moet vertalen. Zo ga je tekort door de bocht.
  Maar wat de waarnemer zegt klopt wel,geen raketdelen, maar het LIJKT op machinegeweer gaten, heel sterke machinegeweer gaten.

 26. Een BUK-M1 luchtdoelraket heeft een hoogexplosieve fragmentatiekop. HIj explodeert in de buurt van het doelwit en besproeid het met een groot aantal scherven/projectielen. Dan krijg je exact schade zoals dit.

  Jachtvliegtuigen hebben GEEN MACHINEGEWEREN. Die hebben wel automatische kanonnen van 20-30mm. Dan krijg je heel wat grotere gaten dan van een machinegeweer (die kalibers hebben tussen 5mm en 15mm).

  Machinegeweren worden alleen gebruikt op voertuigen, infanterie en helicopters. Dus of de gaten zijn pas gemaakt na het neerstorten door mensen op de grond of het toestel moet wel heel erg laag hebben gevlogen. 🙂

  Bovendien zouden de gaten van een automatisch wapen allemaal dezelfde grootte zijn en rond.

  Vliegtuigen van Russische makelij (en die van Oekraine zijn allemaal Russisch) hebben 1 kaliber: 30mm.
  Dan zouden er alleen 30mm gaten moeten zijn. Maar ik zie grote en kleine gaten waarvan niet is vast te stellen hoe groot ze zijn.

  Conclusie: hoogstewaarschijnlijk fragmentatie/scherven van een raket met HE-FRAG kop. Zoals bijvoorbeeld een BUK-M1.

  1. gek dat hij van boven en onder doorboord is. een wolk komt vanuit 1 punt, niet 2. zie rapport.

 27. OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw geen twijfels. Hij is deskundig en zeer oprecht!
  De NLdse regering, de EU, de Oekrainse, Amerikaanse, verrot tot het bot. Mensen zijn in de maling genomen door flinke F.Timmermans en MPinokkio Rutte!

  1. BULLET HOLES -1-
   OSCE does not employ INVESTIGATORS, but OBSERVERS and they are not military experts.

   This is what Michael Bociurkiw is saying in his interview (http://youtu.be/fNMj-M-GDl0?t=370s)
   ” There have been 2 or 3 pieces of fuselage that have been pockmarked it ALMOST looks like machine-gun fire, very very strong machine-gun fire that has left these unique marks that we haven’t seen anywhere else.

   We have also been asked for example: Have we seen any examples of missile … No we haven’t .. that is the answer. And even if it was there we don’t have those TRAINEND EYES to pick that up, but now there are experts here who would be able to. ”

   With all respect to mr. Bociurkiw and the work he and his colleagues have done and are still doing, But there are two things I like to point out.
   1) “It ALMOST looks like” , does to me not sound like an experts opinion let alone a solid conclusion
   2) “we don’t have those TRAINEND EYES” , confirms to me that mr. Bociurkiw, nor his colleagues are experts in the field of armaments.

   BULLET HOLES -2-
   What/Who “machine gunned” MH17 ?
   A) Radar contact No3505 (the Ukraine “probably” SU-25 fighter), with its closest proximity of 3km.
   B) Radar contact MAC17 (the “new airborne object”), with its almost similar heading, very close proximity (600m) and unknown speed.

   [Background information] The SU-25 is a ground attack aircraft, akin to the American A-10 Thunderbolt and its prime purpose, as designed, is against soft skinned ground vehicles and ground based artillery or armor, like tanks or APC. The SU-25 is NOT equipped with air-to-air radar, but can use R-60 air-to-air-missiles to lock (prior firing) onto a target (in line of sight) via the R-60 heat seeking sensors. SU-25 is equipped with a 30mm CANNON (either GSh-30-2 or GSh-6-30). Not a heavy machine gun but a CANNON, of which the recoil when fired almost nullifies the plane’s forward momentum. The shells that are used in this type of cannon are likely to be High Explosive Incendiary shells (called HEI) which are designed to kill everything inside an armored vehicle. They’re not the same type of cannon shells that are used in air to air combat. These shells (without cartridge) are 30mm by 165mm in size, weigh about 390g (of which 48,5g HE). When fired from a SU-25 a HEI shell will leave the cannon muzzle at a speed of about 890m/s and will hit anything targeted by the pilot within 1200-1800m range with a tremendous force of 700N/cm2 before exploding.

 28. Deze zaak stinkt vreselijk. Ukraine heeft er alle baat bij om de separatisten en Rusland de schuld te geven van het “ongeluk”. Rusland heeft de Krim d.m.v een referendum terug gekregen. Het oosten van Ukraine wil liever onafhankelijk zijn en krijgen hulp van Rusland. Dit is allemaal een Illuminatie spelletje dat gespeeld wordt. Een vies spelletje dat wel het leven van 298 mensen heeft gekost, met elle verdriet en misere voor de nabestaanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.