Advertentie

2 Erudiete mensen en ’n integer MH17-gesprek..


Dit was het beeld van één van de grootste leugens, direct na de ramp. Een separatist die in eerbied een knuffelbeertje opraapt en aan de pers toont, wordt als piraat weggezet. Het kruisje dat deze man even later maakt, is uit bijna ALLE propaganda-nieuws
Direct na de ramp, werd het Nederlandse volk haat ingespoten, met geknipte en gemanipuleerde nieuwsberichten en filmbeelden… Een van de belangrijkste FEITEN daarbij, was dit beeld van één van de grootste leugens. De separatisten-commandant die in eerbied een knuffelbeertje opraapt, het vervoglens aan de pers toont, dan zijn pet afneemt en een kruisje slaat, wordt als rovende, harteloze piraat weggezet. Want het kruisje dat deze man slaat, werd uit bijna AL het nieuws gesneden.. PROPAGANDA waar je neutraal nieuws verwacht..?!

x

x

2 Erudiete mensen en ’n integer MH17-gesprek..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

cafe-weltschmertz-logo

Een mooi en oprecht gesprek tussen AD journalist Wierd Duk en professor Karel van Wolferen, op 12 oktober jl. opgenomen, dus ruim vóór de presidentsverkiezingen in Amerika.. Verzorgd door de prachtige mensen achter het ‘Café Weltschmerz’-initiatief. (HIER) Om juridische redenen hebben de mensen van deze site, dit gesprek niet eerder willen uitzenden, omdat één van de onderwerpen in dit gesprek, ging over de publicatie van het MH17-rapport, door het Joint Investigation Team. Zoals je weet werd in dit rapport Rusland (lees Putin) onomwonden als schuldige aangewezen.

Café Weltschmerz heeft zeer grote bedenkingen over de betrouwbaarheid van de conclusies uit het rapport. De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen, voeden ons eerdere twijfels over de integriteit van het MH17 rapport. Een goede reden vonden wij om het interview nu alsnog uit te zenden. Een paar van de uitspraken van dr. Karel van Wolferen die je in dit gesprek zult tegenkomen..

 • “Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht”
 • “Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken”
 • “Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen het Islamitisch terreur?”
 • “De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.”

wolferen-japanese-power-boekKarel van Wolferen en Wierd Duk..?
Professor Karel van Wolferen (1941) doorliep in geboorteplaats Rotterdam de middelbare school en reisde in 1960 2 jaar door het Midden-Oosten, India en Zuid-Oost Azië en begon in die tijd artikelen te publiceren. In 1962 kwam hij in Japan aan, waar hij enkele jaren Engels doceerde aan o.a. de Waseda Universiteit en het Athenée Français.

In 1972 werd hij NRC-correspondent voor Oost-Azië en schreef hij over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in Japan, India, Thailand, Vietnam, de Filippijnen en Zuid-Korea. In 1987 kreeg hij de prijs voor de Nederlandse dagbladjournalistiek. Van Wolferen publiceerde diepgravende analyses over de politieke economie van Japan. Artikelen van zijn hand, verschenen in onder andere The New York Times, Le Monde, Die Zeit en Japanse kranten en opiniebladen.

In 1989 verscheen zijn The Enigma of Japanese Power, dat algemeen beschouwd wordt als de meest uitvoerige en genuanceerde studie over het hedendaagse Japan. Van Wolferen geeft leiding aan het Institute of Comparative Political and Economic Institutions (ICPEI). De voornaamste doelstellingen van dit instituut zijn het stimuleren van vergelijkend onderzoek van politieke en economische instituties in Azië, Europa en de VS en het verscherpen of ontwikkelen van concepten waarmee de economische en politieke werkelijkheid beter begrepen kan worden. Van Wolferen was van 1997 tot 2006 hoogleraar aan de UvA, de Universiteit van Amsterdam.

Van Wolferen verwerpt in zijn beschouwingen, de wereldwijde politieke rol van de VS sinds de jaren 90 en bekritiseert – vooral in de Oekraïne-crisis – het gebrek aan objectiviteit en onafhankelijkheid van de Europese landen en de coördinatie van de media in hun aanpassing aan de politieke doelstellingen van de Verenigde Staten. Een opstelling waar wij ons in herkennen…

Van Wolferen gaat in dit interview in gesprek met de Nederlandse journalist, historicus en auteur, Wierd Duk (1959) die gespecialiseerd is, in de geschiedenis en politiek van Rusland en Duitsland. Wierd Duk treedt regelmatig op als politiek commentator in radio- en televisieprogramma’s.

Een valse vlag..?
Wat is de motivatie van het neerhalen van de MH17 door de Russen.. Iedere misdaad heeft toch een motief..? Zou een motief voor de Amerikaanse CIA niet veel meer voor de hand liggen..? Het is heel simpel in onze ogen: deze MH17-crash én zo ook het conflict in Syrië, zijn onderdeel van de manier waarop vanuit Washington provocaties plaatsvinden tegen Rusland. Dat is ook de stelling van professor Karel van Wolferen in dit vraaggesprek. Want het wapen van de Valse Vlag kennen we inmiddels.. Zelf een probleem creëren en dan vervolgens reageren en met een ‘oplossing’ komen..

Kennelijk één van de foto's die het teken waren voor de 'krachten achter de schermen' in de VS, om in te grijpen en Europa van een charme-offensief naar en van Poeting, de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin..
Kennelijk één van de foto’s die het teken waren voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, om in te grijpen en Europa van een charme-offensief naar en van Poeting, de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin..

In het Westen heerst de opvatting dat Rusland zich schuldig maakt aan provocaties, maar dat is volgens Van Wolferen onjuist. Om het conflict in Oekraïne goed te begrijpen moet je feitelijk de achtergronden goed kennen. Beseffen dat de letterlijk betekenis van het woord ‘oekraïne’ ligt in ‘grensland’.. Kortom, niet één vaste grens, maar een grensGEBIED. Zó is het van oudsher geweest, waarbij meer dan de helft van de Oekraieners Russische achtergrond heeft en deze taal spreekt. Er is dus geen sprake van ‘opstandelingen’..

Het toppunt van naiviteit van de 'daders'..? Of teken van onschuld.. Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke 'daders' overhandigen de beide zwarte dozen over aan de Maleisische autoriteiten. Typisch gedrag voor schuldigen..??
Het toppunt van naïviteit van de ‘daders’..? Of teken van onschuld..? Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke ‘daders’ overhandigen de beide zwarte dozen over aan de Maleisische autoriteiten. Typisch gedrag voor schuldigen..??

Van Wolferen: “ISIS is een instrument van de CIA”...!
Ook in Syrië kan niet worden gesproken van een burgeroorlog, aldus de oud-correspondent van NRC Handelsblad. Daar zijn fanatieke islamitische troepen naartoe gebracht door Washington. “Islamitische Staat (IS) is een instrument, een creatie van de CIA, maar de VS heeft niets te zoeken in Syrië” benadrukt hij. We worden al jaren overspoeld door propaganda vanuit Washington, waarbij we in Nederland en Europa worden overspoeld met anti-Rusland-propaganda en de belangrijkste media en kranten doen eraan mee. Kijk naar het verhaal van Marcel Gelauff en het NOS-journaal, die kennelijk lieve propaganda dan nieuws verspreiden in dit kader..

 

Marcel Glauf is hoofdredacteur van het NOS-journaal en reageerde direct op de publicatie van GeenStijl, waarin ze de vloer aanveegden met de journaal-redactie.
Marcel Glauf (hoofdredacteur NOS-journaal) reageerde op deze manier op de publicatie van GeenStijl, waarin ze de vloer aanveegden met de journaal-redactie. Maar kijk naar de wijze waarop hij bagatelliseert wat er gedaan is. DE BEELDEN ZIJN VERSNEDEN DOOR DE NOS..!! Geen woord daarover.

MH-17 propaganda: NOS-journaal gewoon meedoen..!!
Kijk naar de werkelijk schandalige wijze waarop het NOS-journaal de beelden heeft versneden en hoe de werkelijke beelden waar, waarbij Poetin UITGEBREID de tijd neemt en netjes de BBC-verslaggever te woord staat. En kijk hiernaast naar de tweet die hoofdredacteur van het ‘onafhankelijke’ NOS-journaal meende te kunnen versturen, na deze manipulaties en stemmingmakerij.. Toeval dat het de EXACTE wijze van propaganda is als De Telegraaf meende zich te mogen veroorloven, de dag ná de aanslag..? (zie onderaan artikel) De Telegraaf had het binnen 24 uur kennelijk allemaal uitgezocht en meende zich de kop te mogen veroorloven.. Toch? Of was het gewoon pure stemmingmakerij..??

gekochte-journalisten-ulfkotte
De cover van het boek van Dr. Udo Ulfkotte. (klik voor link naar bookshop)

Van Wolferen noemt het onderzoeksrapport van het JIT over de ramp noemt hij ‘volslagen onzin’, omdat het is gebaseerd op afgetapte telefoongesprekken die de onderzoekers hebben verkregen van de Oekraïense inlichtingendienst, die ‘onbetrouwbaar is en die ook een verdachte is in het geheel’.  Daarbij heeft de Oekraïense regering het ook nog eens het VETO bedongen, wat wil zeggen, dat het toestemming moet geven, voordat het rapport werd gepubliceerd. “Een medeverdachte die gaat over toestemming van het politierapport,” zegt Van Wolferen. “Dat is eigenlijk al een schuldbekentenis.”

Professor Van Wolferen wijst er verder op dat de BBC kort na de ramp heeft gesproken met vele ooggetuigen die een gevechtsvliegtuig hadden gezien bij MH17. Maar toen het de BBC te heet onder de voeten werd, omdat iedereen al had besloten dat Poetin het had gedaan, werden de interviews van de website gehaald.  “Als Nederlanders zouden we ons moeten schamen dat onze minister van Buitenlandse Zaken en onze minister-president op het wereldtoneel staan en dit de wereld aanbieden als een geloofwaardig rapport,” zegt Van Wolferen. “Dat is afschuwelijk.”

Belingcat, Elliot Higgins, oplichter en fraudeur..
Bellingcat is volgens hem een oplichter en een fraudeur, waarbij het Duitse weekblad, ‘Der Spiegel’ aan haar lezers zelfs excuses aanbood, voor het aanhalen van Bellingcat als bron. “Bellingcat heeft zelf openlijk verklaard dat hij voor de Atlantic Council werkt,” zei hij. “Dat is als het ware het reclamebureau van de NAVO.” Van Wolferen lgt uit dat in zijn ogen, de NAVO vooral dient op dit moment, om enorme orders te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Het militair-industrieel complex in volle werking..

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw rapporteerde al snel, na het inspecteren van de MH17-wrakstukken, dat hij mitrailleurkogelgaten in één van de vleugels van de Boeing 777 had (klik voor hele artikel)
De Canadese OVSE-waarnemer, Michael Bociurkiw, leider van het onderzoek, rapporteerde al snel, na het inspecteren van de MH17-wrakstukken, dat hij mitrailleurkogelgaten in één van de vleugels van de Boeing 777 had (klik op de foto voor hele artikel)

Van Wolferen: “Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.

En wat zagen we op Tv, bij o.a. DeWereldDraaitDoor..?
Mathijs van Nieuwkerk die als een klein jongetje luistert naar het spannende verhaal van Belingcat’s Eliot Higgins, die laat zien hoe geraffineerd zij te werk gaan… Als je begrijpt wat we bedoelen.. Vanuit het ‘bewijs’ terugredeneren naar wie het dan gedaan zou moeten hebben.. En Mattijs..? Tja, die was even zijn functie/rol als journalisten vergeten (oud-hoofdredacteur Parool!) en zwijmelt mee op het hele verhaal, zonder één kritische vraag..

En ja, laten we nog maar een keer de krantenkop zien van de propgandakrant, die ‘De Telegraaf’ weer heel snel bleek te zijn, o.l.v. de inmiddels weg gerangeerde hoofdredacteur Jules Paradijs. De dag ná de aanslag op de MH17, kom je met de conclusie van het onderzoek..??? Of zou een vraagteken, OP ZIJN MINST een vraagteken, niet veel netter zijn geweest..? De illustratie van de domheid van journalisten, of doortrapte propaganda, zoals dr. Udo Ulfkotte van de Frankfurter Algemeine al heeft aangetoond in zijn boek ‘Gekochte Journalisten’.

telegraaf-moordenaars

x

Mocht je interesse hebben om een goed-doorwrochte docu te bekijken over de MH17,

kijk naar deze YouTube:

16 gedachten over “2 Erudiete mensen en ’n integer MH17-gesprek..

  1. Nee, Rutte nam ons bevolking zoals bijna gewoonte is niet serieus. De wereld in de greep van leugens en bedrog! Dat Noemt men in de volksmond gewoon landverraad…

  2. Mark Rutte was laats erg eerlijk. Hij zij dat hij een baan moest doen om geo politieke belangen te vertegenwoordigen anders moest hij maar een andere baan zoeken. Hij zit daar voor Rothscild zijn belangen. De Rothschild-Zionisten. Mark Rutte zit er niet voor het gewone Nederlandse volk.

 1. Op 17 juli 2014 participeerde ik bij een archeologische site in de omgeving van Sarajevo. Daar hoorde ons internationale gezelschap van het neerhalen van de MH17. Ongeveer een week later hoorden we daar ook dat de zwarte dozen gevonden waren en door Rusland aan de Amerikanen was overgedragen.
  Toen ik begin augustus weer terug was en nieuws over de zwarte dozen uitbleef maar in plaats daarvan allerlei msm reacties hoe gevaarlijk het er was, wist ik al wel dat het de zoveelste cover up zou worden.
  Met dank en complimenten aan Guido die heb verloop zo goed gedocumenteerd heeft gevolgd, met de bron vermeldingen.

 2. Geweldig inter view

  Keep your friends close and your enemies closer, alléén de uit zonde ring begrijpt zijn ware betékénis

  NEIL KEENAN UPDATE Recommendations & Background for President-Elect
  Donald J. Trump November 19, 2016

  Introduction:
  Hello everyone, I am Neil Keenan and I would like to thank most of you for sticking with Donald Trump, our soon-to-be-President since the very beginning of the primaries.

  We have long waited for a man to take the leadership reins and send the girls (Obama & Co.) back to wherever they came from.

  Myself and my team, Group K, have endured much in protecting Mr. Trump through thick and thin. Considering we have been through the wringer many times ourselves, I think it is only right that we bring to the attention of Mr. (President) Trump, a few key concerns which we believe need to be urgently addressed.

  Some of these recommendations may be implemented with just a phone call, before the damage done to the planet is beyond control.

  So here you have my list of recommendations for Mr. (President) Donald Trump; and yes, Mr. Trump and his own team have requested this.

  I hope this document is of assistance to you.

  Neil Keenan

  1.09 Stop the North Dakota Pipeline
  https://www.youtube.com/watch?v=E7P92rVe-3w
  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-recommendations-background-for-president-elect-donald-j-trump/

 3. Professor Karel van Wolferen geeft hier zeer goed weer hoe de werkelijke situatie is in Oekraine samen met MH17 en in Syrie.
  Het bestaan van Runen bataljons met zwaar wapentuig in Oekraine voor MH17 en nu hoor je ook niet in de mainstream media van het Westen (Navo).
  Het Westen zit in een VOLLEDIGE crisis omdat naast het financiele en economische gebeuren de kabinetten, het grootste deel van de parlementen en de mainstream media ook de absolute morele diepte bereikt hebben, waarvan Nederland door het MH17 onderzoek de koppositie inneemt.
  Dat het zover heeft kunnen komen ligt ook in het gegeven dat door de technologische ontwikkeling dat eerst comfort bracht, we nu niet meer in staat zijn ZELFSTANDIG te overleven en die ons multinationals, superbanken, kistkalveren enz. bracht.
  De technologische ontwikkeling brengt ons onvermijdbaar in een fascistoide situatie met uiteindelijk steeds meer bovenstaand gedrag waarvan de confrontatie zoeken met Rusland en REST een onderdeel is.
  Naast de werknemers worden de kleinerE werkgevers ook steeds meer de klos en roep ik de steeds kleinere westerse elites op zich in te zetten om de dreigende confrontatie WEST – REST, Navo – SCO terug te dringen.

 4. De prijs voor MH17 zal zijn de complete en volledige thermonucleaire vernietiging van Londen en Parijs. De bankiers zijn “no match for the power of the dark side”.

  1. “””De Telegraaf had het binnen 24 uur kennelijk allemaal uitgezocht en meende zich de kop te mogen veroorloven.. Toch? Of was het gewoon pure stemmingmakerij..??”””

   Je kan wel de hele dag hun propaganda gaan uitleggen en ontmaskeren.
   Ik heb een ander plan!
   Zelf propaganda doen zodat iemand in de buurt van een thermonucair wapen dit gaat afschieten. Allemaal weg! 200.000 gewone eenvoudige mensen in de buurt van 50.000 thermonucleaire wapens. We hoeven er maar 1 te overuigen dat het een goed idee is! Maar 1 persoon!

   Zelf propaganda doen! Zoek de speld in de hooiberg.

  2. Daar was t’ie weer… Koud in Noorwegen? Denk dat je daar geen tijd voor hebt om daar aan te denken, je zal het hartstikke druk hebben met de kinderen en honden. Ja het zijn handen bindertjes, toch?

  3. Ik heb 10 weken lang enkel en alleen 16 uur per dag Worlds of Warcraft gespeelt op Kronos 1 en nu weer op Elysium (Nostralius 2). Ik heb zoveel lol met iedereen over de wereld. Door mijn manier van handelen ben ik een van de beste PVP spelers een een legende. Ik was al een legende in WOW 12 jaar geleden als Papillon op Skullcrusher Europe. Ik speel niet voor roem. Ik ben gewoon wie ik ben. I kill jerks!

   https://youtu.be/ReHF1iDoYqU

   Zo zal ik ook Rothschild aanpakken. Zoals Harmonica Frank (greed) en Mr ChooChoo (ambition) aanpakt. Zo die Rothschild-Zionisten zijn de grootste jerks op deze planeet. Die pakken we dus aan!

   “He that walketh with wise men shall be wise: but a companion of fools (Rothschild-Zionists) shall be destroyed.”

   Proverbs 13:20, King James Bible

   P.S. Ik heb veel pech gehad laatste maanden. Zodra het wat beter gaat stuur ik de donatie. Ik houd altijd mijn woord tenzijn ik niet anders kan.

 5. Zeer lange tijd geleden was er iemand op LiveLeak (of youtube) die beweerde dat er 1-2 dagen na de MH17 massamoord een filpmje op Youtube had gestaan waar te zien was dat MH17 werd vernietigd door straaljagers. Doch dit filpmje was razendsnel verdwenen van Youtube. Maar deze persoon beweerde dat het zeker nog in het Youtube archief moet zitten.

  https://flb.ru/info/63097.html

  “In this regard, we ask you to identify and detain a person from among the military personnel who made a photo-video recording of the event.”

  “Iphone4”

  Dus ze zijn op zoek geweest naar deze persoon nadat het op Youtube verschenen was en ze wisten natuurlijk met welk apparaat het filmpje gemaakt was omdat ze toegang hadden tot het Youtube filmpje (bestand).

 6. Ik zag een youtube filmje en daar lieten ze weten dat het niet de MH 17 was, Maar de MH 370 of een adere Boeing ik weet het niet meer uit mijn hoofd vreemd is ook dat de gevonden paspoorten er als nieuw uitzagen en netjes bij elkaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.