Advertentie

MH17, leugens en bedrog…??


We geven het toe, het is een stevige kop boven dit artikel. Maar zeker niet bedoeld om op te hitsen, of te polariseren. We zijn de afgelopen weken hier op de site rustig geweest, waar het de berichtgeving over MH17 betreft. En dat had een goede reden. Er kwam langzaam-maar-zeker een kentering in de berichtgeving van deze zaak, in de MSM (main-stream-media), maar er was vooral veel opzienbarende ontwikkelingen waar te nemen, in de vorm van krachtige analyses en achtergronden van deze ramp. Waarover hier in het artikel meer.

Maar als de Nederlandse Staat een proces aan haar broek krijgt van de nabestaanden van deze ramp, dan heb je naar ons idee toch écht wel je hand overspeelt. En dat gebeurde van de week, toen onze gevierde minister van Buitenlandse Zaken zich versprak. Meer hierover in het artikel hieronder.

De Duitse gepensioneerde legerofficier en raketexpert Bernd Biedermann.
De Duitse raketexpert, gepensioneerde legerofficier Bernd Biedermann.

En dan was er het interview met de gepensioneerde Duitse legerofficier Bernd Biedermann, dat voor interpretatie weinig ruimte overlaat.. Hij is ervan overtuigd, dat het vliegtuig van Malaysia Airways, de Boeing 77, vlucht MH17, is neergehaald met een mitrailleur van een jachtbommenwerper. Een staaljager dus, die in staat is, op grote hoogte te opereren..! DAT IS PAS een uitspraak waar je wat mee kunt..! Want de rebellen in oost-Oekraïne zijn NIET in staat om vliegtuigen in de lucht te brengen, omdat ze er geen hebben…!!

Deze legerexpert veegt tegelijkertijd de vloer aan met, indirect maar tóch, met de vage resultaten uit het voorlopige rapport van de Nederlandse Onderzoeksraad..! Ook hieronder daarover meer, met het integrale interview met deze erudiete expert. Helaas alleen in het Duits, maar goed te volgen voor menigeen. (Heb je mogelijkheden dit relaas te vertalen, laat het ons weten!!)

Tot slot en last but not least, is er het bericht dat in Maleisië rondzingt, door grote kranten is geplaatst en hier nog niet bekend is…! Het onderzoek op de ramplek in oost-Oekraïne zal pas in het voorjaar van 2015 worden hervat…! WAAROM..? Is het Oekraïense leger en overheid dan in staat, ondanks de dringende internationale verzoeken en -invloed, het onderzoek dusdanig te beïnvloeden, dat dit besluit genomen is.. Hieronder meer hierover..!

Voor ons krijgen we van het onderzoek rondom de ramp met de MH17, zoals we dat overigens direct al hadden, een heel vies smaakje in de mond.

x

* * *

 teletekst MH17 Staat aangeklaagd

 

x

MH17, leugens en bedrog…??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Wat een bizarre ontwikkelingen rondom de ramp met de MH17. Het zijn ineens 3 zaken die plotseling onze aandacht kregen en alle 3 deze ontwikkelingen passen als een puzzelstukje in de grote puzzel. Als je tenminste de puzzel legt die laat zien, hoe het verdonkeremanen in zijn werk gaat van de waarheid, rondom de feiten van de ramp met de Boeing #777 van Malaysia Airlines op 17 juli 2014.

We vernemen dat in Maleisië het bericht is uitgegaan, dat het onderzoek op de rampplek pas volgend voorjaar weer zal worden opgepakt.. Het bericht wordt ontkend door de Nederlandse politiek..! Dan is er het interview dat de mensen van het Duitse ‘C-magazine’ hadden met de gepensioneerde legerofficier Bernd Biedermann, raketexpert. Kijk zelf naar het interview met hem en luister naar de stevige uitspraken van deze gepensioneerde legerexpert, die aan duidelijkheid niets over laten..! En dan is er tot slot het verhaal van Frans Timmermans bij Pauw..

Maar allereerst is er raketexpert Bernd Biedermann. Volgens hem geven de wrakstukken van de MH17 (foto’s) totaal geen kloppend beeld van de schade die ontstaat bij een een inslag met een ground-to-air raket, zoals tot nu toe wordt beweerd, dat een BUK-raket dit zou doen.. Daarbij ontploft de raketkop in duizenden stukjes, die vervolgens het doelwit OVER HET HELE OPPERVLAK raken, doordat een dergelijk projectiel altijd op ‘optimale’ afstand van het doelwit ontploft. De juiste afstand, om aldus een zo groot mogelijke vernieling van het doelwit te veroorzaken. En van dit inslagbeeld is TOTAAL NIETS TE ZIEN AAN DE WRAKSTUKKEN; van een dergelijk inslagpatroon over het hele oppervlak van de MH17-Boeing 777 is totaal geen sprake!

De mitrailleurkogel-karakteristieke schade die aan de linkervleugel van de MH17-Boeing te zien is, zou dit scenario opleveren, waarbij de cockpit vanuit een dode hoek-achtige nadering is beschoten door de SU-25 jager.
De mitrailleurkogel-karakteristieke schade die aan de linkervleugel van de MH17-Boeing te zien is, zou dit scenario opleveren, waarbij de cockpit vanuit een dode hoek-achtige nadering is beschoten door de SU-25 jager.

En als een verkeersvliegtuig door een air-to-air raket geraakt wordt, aldus Biedermann, dan hoeft een dergelijk toestel helemaal niet te branden..! (En zouden passagiers nog de tijd hebben gehad eventuele zuurstofmaskers op te zetten…!) Maar als het door een ground-to-air raket wordt beschoten, brandt het beschoten vliegtuig bijna altijd meteen. Want de ca. 30.000 (!) splinterdeeltjes van zo’n ontplofte raketkop, met een gewicht van zo’n acht gram elk, hebben namelijk zo’n hoge kinetische energie dat praktisch alle brandbare onderdelen die erdoor geraakt worden DIRECT in brand vliegen.

Maar het toestel heeft in de lucht helemaal niet gebrand. Zo verklaren ook de ooggetuigen van de verdonkeremaande BBC-reportage..! Er ontstond pas brand toen delen van het vliegtuig, zoals motoren en brandstoftank, de grond raakten. Dus als er met air-to-air raketten op geschoten zou zijn, vanaf een straaljager dus, dan hoeft het beschoten vliegtuig dus juist niet te branden.

Kijk naar deze foto-analyse, waar Biedermann zich op baseert:

MH17 cockpit analyse

En daarbij hebben, aldus Biedermann, air-to-air raketten van jachtvliegtuigen, in hun raketkoppen bijna altijd verrijkt uranium zitten, om het projectiel nog meer in staat te stellen, bepantsering te doordringen.. Maat dit DU, het verarmd uranium, zou men dus later terug moeten kunnen vinden in de stoffelijk overschotten van passagiers en bemanning.. Kijk naar de onderstaande schade aan de onderkant van de linkervleugel, zoals die door iedereen te constateren is aan de wrakstukken op de ramplek. Het is met name RTL-reporter Jeroen Ackermans die een enorme serie foto’s van het wrak heeft gemaakt en deze geplaatst heeft op Flickr. (HIER)

vliegtuigromp mitrailleur kenmerken

De lijn die deze scheur en gaten aangeven (foto hieronder), zou volgens het bovenstaande plaatje in één lijn kunnen liggen met de schade aan de cockpit; natuurlijk is het voor ons hier geen doen om deze meting te verrichten, tezamen met de inslag in de cockpit. Of zoals de Onderzoeksraad het noemt.. Volgens hun rapport is het toestel van Malaysia Airlines ‘in stukken gebroken’ nadat ‘een groot aantal objecten’ het toestel met grote snelheid heeft ‘doorboord’. En dat leidde deze Raad af uit het feit dat de wrakstukken van het toestel, zoals ze het letterlijk noemen: ‘op veel plaatsen doorboord’ zijn.

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw (klik voor hele artikel)
OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw (klik voor hele artikel)

Het is allemaal nogal diplomatieke tekst, in onze ogen, want hiermee kan natuurlijk evenzo makkelijk mitrailleurvuur worden bedoelt. Maar het laat ook de optie open van de BUK-raket-variant, waarbij dus de 30.000 schrapnel-stukjes het vliegtuig geraakt zouden hebben.. Maar zoals deze expert en gepensioneerd legerofficier meldt, is dat ONMOGELIJK doordat alleen op SPECIFIEKE plaatsen op de wrakstukken, sprake is van specifieke intense schade. Kijk eens zelf naar deze specifieke lijn van inslagen.. Een goede verklaring o.b.v. de BUK-rakettheorie lijkt hiermee definitief overboord..

En laten we niet vergeten, dat het hoofd van de OVSE-waarnemers, de Canadee Michael Bociurkiw -zonder veel diplomatieke woorden- keihard invulling aan zijn visie van de oorzaak van de catastrofe heeft gegeven. Namelijk, dat jachtvliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht de MH17 moeten hebben beschoten met mitrailleurvuur.

We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels. Heel erg sterk machinegeweervuur..  En hebben we iets gevonden dat leek op schade door een raket? Nee, we hebben daarvan geen enkel teken gezien.” Michael Bociurkiw was dus één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van het vliegtuig

‘HEFTIGE SPOREN VAN MITRAILLEURVUUR TONEN’…!!

Meer dan 2 weken na de ramp was Bociurkiw één van de weinigen, die bijna dagelijks de rampplek bezocht. “Onder deze brandende zon, hebben we afgrijselijke dingen gezien”, aldus de emotionele waarnemer tegen interviewster Susan Ormiston van de Canadese nieuwszender CBC. “Het zijn zaken waarover ik nooit zal praten tegen iemand anders. Maar één van de dingen die ons op de been houden, is de gedachte dat we het voor de families van de overledenen doen.”

MH17 vleugelschade linksonder

Bij deze analyse is het duidelijk dat de inslaggaten bij de cockpitplaat, opvallend rond zijn, en voor deze specifieke ronde inslaggaten én de onregelmatige, grotere, uitslaggaten, die ook te zien zijn, is een eenvoudige verklaring..! Het boordwapen van een SU-25 straaljager heeft een speciaal soort munitie, want dit toestel is bedoeld om gepantserde gronddoelen onder vuur te nemen en hierdoor zijn de kogels van een SU-25 jachtvliegtuig, in staat om door de pantserplaat heen te gaan om daar te exploderen. En exact dát is hetgeen te zien is op deze foto-analyse.. Kijk hier naar het volledige interview met deze gepensioneerde leger-raketexpert:

x

x

Timmermans verspreekt zich bij Pauw??
En dan was er dus het verhaal van Frans Timmersmans met Jeroen Pauw van de week. Inmiddels heeft Frans Timmermans zijn verontschuldigingen aangeboden aan de nabestaanden van de ramp, want wat hij vertelt in het programma, is natuurlijk eigenlijk eerst voor de nabestaanden bedoelt, en niet om ‘zomaar’ even te melden, om je gelijk te halen..! Maar er is natuurlijk meer dan deze ethische kwestie.. Hoe kan iemand een zuurstofmasker omdoen, als het vliegtuig in een keer uit elkaar spat, zoals tot nu werd gezegd..! Wat ook het geval moet zijn geweest, bij de inslag van een BUK-raket..!

Minister van BuZa, Frans Timmermans, bij Jeroen Pauw aan tafel, 8 oktober jl.
Minister van BuZa, Frans Timmermans, bij Jeroen Pauw aan tafel, 8 oktober jl.

Er was een slachtoffer van de crash geborgen die een zuurstofmasker op het gezicht had, zo was de tekst van Timmermans, in het vraaggesprek met Jeroen Pauw… De nabestaanden zijn geschokt.. En geef ze eens ongelijk..! ‘Dit komt hard bij ons aan!’ zo was de reactie van bijvoorbeeld Lydia Jumelet uit Maastricht, die bij de ramp maar liefst 3 familieleden verloor. Voor zover nabestaanden troost hadden gevonden in de gedachte dat hun dierbaren niet hadden geleden, doordat het vliegtuig in een keer uit elkaar gespat zou zijn. zo werd die gedachte met de uitspraak van Frans Timmermans cru en heftig vernietigd.

De woordvoerder van Stichting MH17, die tientallen nabestaanden van de ramp vertegenwoordigt vindt het ‘niet kies  en zegt dat zij van dit feit nog van niets wisten. ‘Dit had nooit mogen gebeuren’! Inmiddels blijkt deze stichting advocatenkantoor Van der Groen gevraagd te hebben, namens hen de Nederlandse Staat aan te klagen. ‘Vooral ook omdat er nog steeds geen behoorlijk onderzoek is gedaan op de rampplek’, zegt woordvoerder Bob van der Groen. “Nederland moet zorgen voor veiligheidsgaranties. We stellen de Staat aansprakelijk voor de immateriële schade.”

mh17 SU25
Het waren de Russen die een paar dagen na de ramp duidelijk maakten, dat radarbeelden een jachtvliegtuig, ws. een SU-25 bij de MH17 hadden ontwaard..!

En ook Malaysia Airlines reageert woedend. “Wat een enorme uitglijer van Timmermans; deze kan niet zonder gevolgen kan blijven”, aldus een woordvoerder. “Ook wij waren hiervan niet op de hoogte en het is een regelrechte schoffering van de families van slachtoffers.”

Frans Timmermans, of Timmerfrans’ zoals hij door velen op het internet al wordt genoemd, omdat zijn carrière hem boven alles lijkt te gaan, heeft zich waarschijnlijk, in al zijn ijdelheid, laten verleiden tot deze uitspraak over het zuurstofmasker..! Hij reageerde geïrriteerd, toen Jeroen Pauw een beetje cynisch tegen hem zei, dat hij in die toespraak van de VN, op 21 juli jl., een verkeerd beeld had gegeven van de laatste momenten van de passagiers van deze MH17-vlucht.

Jeroen Pauw bevroeg hem over de toespraak die hij op 21 juli voor de VN-Veiligheidsraad gaf. Hij vroeg Timmermans, nadat hij hem het fragment uit zijn eigen toespraak had laten, of hij daar bewust een beeld oproept ‘dat strikt genomen niet heeft plaats gevonden’. Tot nu toe werd er namelijk vanuit gegaan dat alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, direct omkwamen toen de raket insloeg; ze hadden geen tijd om afscheid van elkaar te nemen.
Timmermans zei namelijk in zijn VN-toespraak:  ‘How horrible must have been the final moments of their lives, when they knew the plane was going down. Did they lock hands with their loved ones, did they hold their children close to their hearts, did they look each other in the eyes, one final time, in an wordless goodbye? We will never know.’

vertaald:

‘Hoe verschrikkelijk moeten deze laatste momenten geweest zijn in hun leven, toen ze wisten dat het vliegtuig ging neerstorten. Hielden ze de handen van hun geliefden, ineengestrengeld vast, hielden ze hun kinderen, dicht tegen het hart, keken ze elkaar in de ogen, één laatste keer, een stil afscheid..? We zullen het nooit weten.’

‘Oh ja? Durft u dat zo te zeggen’, reageerde Timmermans. ‘Die raket hebben ze niet aan zien komen, maar u weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofkapje op zijn mond? Die heeft dus de tijd gehad om dat te doen. We kunnen het niet uitsluiten. Er is niets wat we nu weten, waaruit je de conclusie kunt trekken dat het niet zo gegaan kan zijn.’

Een passagiersvliegtuig dat met een drukcabine vliegt, om op grote hoogte de passagiers gewoon te kunnen laten ademen, spat onherroepelijk uit elkaar, als het door een raket, (of door de duizenden metaalschrootdeeltjes van een BUK-raket) wordt geraakt.. Betekent het door Timmermans aangehaalde FEIT, dat er dus geen sprake was van een raket..??!!

De grote vraag is natuurlijk wat voor bizarre tekst Timmeramans hier eigenlijk bezigt.. Want in het eerste officiële rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) dat vorige maand  uitkwam, wordt niet gerept over een zuurstofmasker..!! Volgens het rapport is de Boeing 777 van buitenaf met hoge snelheid doorboord door een groot aantal projectielen. ‘Waarschijnlijk heeft dit zo veel schade aan het toestel toegebracht dat het tijdens de vlucht in stukken is gebroken’, aldus de Raad. Kijk naar dit stuk uit Pauw:

x

x

Tot slot: het verzwegen uitstel van het onderzoek.
Pas in het voorjaar 2015 is het de bedoeling dat het onderzoek op de rampplek in oost-Oekraïene weer wordt opgepakt…! Nee, dat lees je niet in de Nederlandse media, voor dit nieuws dien je de Maleise kranten te lezen..! Wat afgelopen week liet Tan Sri Khalid Abu Bakar, de inspecteur-generaal van de Maleise politie, betrokken bij het MH17-onderzoek in oost-Oekaïene weten, liet gisteren weten dat het onderzoeksteam, samengesteld uit onderzoekers uit Nederland, Maleisië en Australië, heeft besloten om pas in april volgend jaar het onderzoek op de crashsite te hervatten! Officieel zou dit dan zijn ‘vanwege het slechte weer en de aanhoudende gevechten in het gebied tussen separatisten en het Oekraïense leger’..

De inspecteur generaal van politie zei dit zelfs op een persconferentie in Kuala Lumpur. En het is natuurlijk duidelijk dat een dergelijk uitstel van een meer dan een half jaar (!!) de kansen gaat minimaliseren, om nog overtuigend bewijsmateriaal te verzamelen over de ware toedracht van het neerhalen van vlucht MH17. De vraag is wanneer dit nieuws in Nederland gebracht gaat worden.. Wellicht door een, door emoties overmande Mark Rutte, die het zich allemaal anders had willen zien ontwikkelen.. Maar door de omstandigheden aan handen en voeten gebonden is.. Voorlopig worden deze persconferenties van officiële Maleise instanties afgedaan als…. ONZIN.. Tja, leuke samenwerking in die club van 3..

Laten we tot slot nog maar een keer premier Rutte aan zijn woord helpen herinneren.. Wie weet, mag het baten..

x

Mark Rutte de belofte

 

 

87 gedachten over “MH17, leugens en bedrog…??

 1. Tja wat ik al zei. Er vormen zich steeds meer scheuren en barsten in het officiele standpunt. Ik zou willen zeggen gebruik je boeren verstand en zie doorheen de propaganda de waarheid ……
  En wat deze minister betreft ….. dank jewel voor de door je ego getrickerde slip off the tongue. Al is de leugen nog zo snel…..

 2. Weer eens een bewijs dat wij niet de waarheid te horen krijgen. Maar nu naar de volgende ronde, op je paard springen en IS aanvallen, wat is hier …voor…gelogen?

  1. tjee Eend, door je opmerking van dat paard zie ik ineens dat het gewoon kruisridders zijn. Maar dan met F16’s ipv paarden.

   Toen al was het puur bedrog.
   En na zoveel eeuwen stinken we er nog steeds in.
   Hoe is het toch mogelijk?

  2. Yep, de hele kliek die aanstuurt op wereldchaos is net als de kruisridders van zogenaamd onbesproken christelijk gedrag en geloof, en de kerken staan volledig achter het zwart maken van de Islam en de moslims zodat de Westerse wereld kan afmaken wat de kruisridders niet helemaal gelukt is. Met het land Israël als grote promotor, het land waar je vanwege de wandaden die het begaat, eerder verwacht dat de duivel er woont.

   Hetzelfde als de Tweede Golfoorlog, die moest afmaken wat in de Eerste niet lukte. Christelijke zoon Bush zou wel even afmaken (letterlijk en figuurlijk) wat zijn christelijke vader Bush was begonnen. Met het land Israël als grote promotor……

 3. http://youtu.be/kZBSGorpLNc Op dit filmpje is de hele toespraak van Timmermans gebaseerd voor de VN. Dat een ‘fuck’een rus, een ring van een lijk zou hebben gestolen. Wanneer je het filmpje iets verder laat door lopen zie je dat die man de ring een bewijs zakje deponeert! Schijnbaar heeft timmermans niet alleen een talen knobbel maar had die ook nog tijd over om de toneel school te bezoeken!

  1. leuk gezegd…toneelschool….is onderdeel van elke politieke opleiding 😉

   hoe gaan deze mensen naar bed? praten ze hier met hun echtgenote/echtgenoot over….lachen ze hierover op feestjes? toch wel heel apart, zo’n leven! en dat allemaal om betekenisloze macht en….”aanzien”….hoe sterven deze mensen…in dezelfde angst waar ze anderen in onderdompelden??

   heel apart….ik wens hun een rustig vreedzaam leven toe……..

 4. Zou Rutte al gerust hebben?

  Als hij zich aan zijn woord houdt, belt hij dagelijks met de Oekraine, liefst met de geheime dienst die de gesprekken met MH17 en de verkeerstoren in beslag heeft gekomen.

  Ook belt hij dan dagelijks met Obama, die de Amerikaanse satellietbeelden van dat moment kan vrijgeven.

  En met de Spaanse verkeersleider Carlos om over de straaljager SU25 te praten.

  Of met alle anderen die opheldering kunnen geven, zoals russiche experts.

  Er is een dingetje: ik hoor hem er nauwelijks over.
  We zouden het hem moeten vragen. Dagelijks.

  PS: zuurstofkapje in het filmpje wordt genoemd op 7 minuut 05.

  1. En hij belt natuurlijk de BBC om TOCH, ondanks de ‘journalistiek onverantwoorde’ reportage, de getuigen van de aanslag in de lucht op te sporen en hen laten verhoren door de Onderzoeksraad.. Want wat die 3 vrouwen die in beeld te zeggen hadden is in TOTAAL CONTRAST met het BUK-kulverhaal..

  2. En, eerst en vooral, bezoekt hij Want To Know om de reeks artikelen over MH17 te lezen zodat hij heel goed op de hoogte raakt van het feit dat veel mensen weten dat het stinkt, dat dit nooit meer in de doofpot gestopt kan worden en dat zijn eigen politieke baan op het spel staat en hij weet ook meteen wat de dringende vragen zijn die hij aan de regering van de Oekraïne en die van de VS moet stellen. Daarna mag hij zelf afwachten wat de gevolgen voor zijn breken met de corrupte elite voor gevolgen zal hebben, maar grijze haren zal hij krijgen! Of het nu van de angst voor de elite is, of vanwege het feit dat hij iets verborgen houdt dat de dood van vele Nederlanders op het geweten heeft.

  3. Alle mensen betrokken bij MH17 zullen de geschiedenis ingaan als de moordenaars en medeplegers van deze masa moord op onschuldige vliegtuig passagiers.

   Na de atoomoorlog wordt de geschiedenis gewoon herschreven. Met naam en toenaam zullen alle betrokken tot in de eeuwigheid op het internet staan als leugenaar en verdoezelaars.

   Schiet de CIA/NAVO weer een passagiersvliegtuig uit de lucht dan zijn alle betrokken van MH17 medeplegers omdat ze een massamoordenaar niet gestopt hebben.

   Alle betrokken bij MH17 zijn dus nu al mededaders bij de volgende CIA/NAVO massamoord op vliegtuigpassagiers.

   Want een seriemoordenaar stopt echt niet. Dat weten zij ook. De CIA en de NAVO gaat lekker door met moorden.

 5. Heel mooi geschreven! Dit mh17 verhaal klopt van geen kanten.
  Dit sluit ook weer aan met wat ooggetuigen hebben gezien dat het vliegtuig nog rare manouvres maakte voordat het neerstortte. Ook de kritiek die de russen hadden op het onderzoek lijkt te kloppen en ze hebben zelf ook onderzoek gedaan en tot de conclusie gekomen dat het toestel uit dd lucht is gehaald door een ukrainse su-25 of een ander type waarvan ik even de naam niet weet. Het rapport van de russen is hier te downloaden:
  http://www.vineyardsaker.co.nz/2014/09/18/malaysian-flight-mh17-crash-analysis-by-the-russian-union-of-engineers/

  1. Zo is het Henk en niet anders. Ik heb en gelukkig vele anderen totaal geen vertrouwen i.h. Nlds onderzoek, de volksvertegenwoordigers van de VVD/PvdA.

   Geloof mij, deze regerings(partijen) hebben (mede) bloed aan hun handen. Door informatie te vertragen, te verstoren, of simpelweg achter te houden.

 6. “Een passagiersvliegtuig dat met een drukcabine vliegt, om op grote hoogte de passagiers gewoon te kunnen laten ademen, spat onherroepelijk uit elkaar, als het door een raket, wordt geraakt.”

  Dit is onwaar. Het gegeven dat een toestel in de lucht desintegreert wil niet zeggen dat het ‘uiteenspat’.

  1. Ameisen gefeugel beste Jos.. Een drukcabine op 10 km hoogte, kan -zeker bij een militaire aanval- gewoon uit elkaar scheuren. En als je valt over het woordtje ‘uit elkaar spatten’..? Dan gebruiken we toch gewoon ‘uit elkaar scheuren’..?

  2. Jos, nogmaals dan voor jou het filmpje waar goed op te zien is dat alleen de rechter motor in brand staat tijdens het neerstorten van het vliegtuig. De rest van het vliegtuig is op de grond heel verspeid, er is misschien nog voor de crash nog een ontploffing geweest van meegevoerde explosieven wat het beeld nog moeilijker maakt door de grote oppervlakte waar het is neergestort.
   http://youtu.be/F-D6OtFrz_8

  3. Ik stop ermee, het is ook niet mijn focus. Bedankt Anna voor het goede bericht.

  4. brandende rechter motor, flame out achtig, maar euh rechtsboven is het logo te zien van het betreffende liveleak lekkende nieuws outlet hakkepuf pufff stationnetje “AnnA” ; ze is een nieuwszender, ik wist het ! Haaaah grappig. Zelfs het vliegtuig heet An, van Anna of Antonio, Antonov op z’n Russisch, what’s in a word, waar staat een woord voor en wat zit er in, in dat woord, een lading depleted uranium munitie, met kernkopjes, daar houden ze oooh zooh van, die militairen, de pief paf poef boefjes, jammer dat je er echt dood aan gaat.

  1. Monika, kijk eens op “” ria novosti . com “”, daar staan een aantal prachtige
   slagvaardige vrouwen op afgebeeld, in het Donetz gebied, vroeger hadden wij deze soort dames ook in west Europa, als je nu dat zieke botox, plastic buste zooitje ziet, zo als altijd de goede niet te na besproken, die schijnbaar altijd het hoogste woord voeren, en daarbij altijd het laatste woord krijgen van de media kliek, de gewone werkende bewust zorgelijk levende vrouwen, mogen gewoon hoeren worden genoemd door de nieuwe Nederlanders.

  1. Deze massamoord op 300 onschuldige vliegtuig pasagiers is weken zo niet maanden voorbereid door de CIA. De CIA dat zijn de useful idiots voor de IMF bankiers. Zij hebben alle varabelen voor zo’n aanslag op een vliegtuig in een computer simulatie gestopt en alle mogelijk fouten opgespoort. Dus voorafgaand zijn er honderden simulaties en scenarios doorlopen om tot deze aanslag op MH17 te komen.

   Desondanks ging er gelukkig toch weer veel mis voor de CIA. De film Dial M for Murder van Hitchcok legt dit ook uit. Dat het beste moordplan fout kan gaan. Je zou even die film moeten kijken om MH17 beter te begrijpen. Houd dan de gedachte vast dat MH17 aanslag maanden geoefend is door de CIA op simulatie computers en dat er veel mensen aan gewerkt hebben.

 7. Ik doe hier een dringende oproep aan het hele kabinet, daarbij met name noemende Mark Rutte en Timmermans om dan nu voor eens en vooral altijd waarheid te durven vertellen, wanneer gaat jullie geweten eens knagen, hoe kunnen jullie nu nog slapen, in de wetenschap dat je de hele bevolking smerige leugens vertelt betreffende de MH17, stap uit je rol van puppets van de elite, stop er mee, ga door het stof, biedt je verontschuldigingen aan en treed alsjeblieft af!!! Laat je niet meer verleiden door dat idiote Amerika, want echt, ooit zal de waarheid naar boven komen en als dat gebeurd en dat zal gebeuren, wat dan??? Hoe kun je jezelf dan nog ooit vertonen in de buitenwereld, jullie hebben bloed aan je handen van onschuldige slachtoffers!!!
  Ook doe ik een oproep aan Jeroen Pauw en de andere journalisten van de NOS, RTL, SBS6, die ons het zogenaamde nieuws vertellen, neem een voorbeeld aan de Duitse journalist Ufkotte, die een boekje heeft open gedaan, die dus inmiddels wel last heeft gekregen van zijn geweten, waarin het volgende:
  Berouw komt na de zonde!

  Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.
  Hij verklaarde dat de meeste MSM journalisten min of meer door de CIA gedwongen worden om zodanige verslaggeving te doen die de bereidheid van de westerse bevolking om hun steun te verlenen aan een oorlog met Rusland moet doen toenemen.
  propaganda te maken tegen Rusland”.
  CIA ‘agenten’

  Ulfkotte zegt dat de meeste MSM journalisten in de Verenigde Staten en Europa zogenaamde ‘non official cover agenten’ zijn, die werken voor een inlichtingendienst. “Ik denk dat dit vooral het geval is bij Britse journalisten omdat ze een heel nauwe relatie met de VS hebben. Ook Israëlische, Franse, Australische, Nieuw-Zeelandse en Taiwanese journalisten zijn hier nauw bij betrokken”.

  “Het is niet goed te praten wat ik in het verleden heb gedaan en wat mijn collega’s nu nog steeds doen. Ze worden omgekocht om het volk te verraden, niet alléén in Duitsland maar in héél Europa. Ik ben erg bang voor een nieuwe oorlog in Europa en verafschuw het om opnieuw in zo’n situatie terecht te komen. Oorlog ontstaat nooit uit zichzelf. Er zijn altijd mensen die aandringen op oorlog en dat zijn niet alléén de politici maar óók journalisten. We hebben onze lezers verraden domweg door hen de bereidheid voor een oorlog door de strot te duwen. Momenteel leven we in een bananenrepubliek, en zeker niet in een democratie waarin de persvrijheid wordt gegarandeerd”. Voor de heersende elite die de Verenigde Staten controleert (de financiële oligarchie), is oorlog een tool voor het centraliseren van de macht en de oprichting van een nieuwe monetaire wereldorde. Verblind door overmoed en arrogantie denkt de elite dat door een oorlog met Rusland dat land gecontroleerd kan worden op hun geo-politieke ambities, die zij zien als een bedreiging.

  Rusland kent de uitslag en is zich nu aan het voorbereiden op een onvermijdelijke thermo-nucleaire oorlog. Het was twee jaar geleden nog ondenkbaar dat Rusland nu bezig is met een grootschalige opknapbeurt van haar militaire potentieel en een mogelijke eerste aanval tegen de NAVO en de Verenigde Staten.

  DOE HET NU!!! VOORDAT HET TE LAAT IS EN ALS DE VONK HIER IN NEDERLAND DE VLAM ZAL DOEN BRANDEN IN EEN GROOT VUUR, DAN ZIJN OOK JULLIE AAN DE BEURT.
  De Nederlandse bevolking is het ZAT!!! om nog langer te worden bedrogen door het staats en/of sprookjesjournaal. Het leven is hier maar zo kort op aarde, vragen jullie je nooit eens, waar zijn we hier eigenlijk mee bezig??? Laten we van dit land weer een mooi land maken, want dat kan echt, maar daarbij zal er de waarheid moeten worden gesproken en zal er ook moeten worden gekeken naar het enorme verschil tussen rijk en arm, want dat is in dit land inmiddels ver te zoeken.
  Sla de handen ineen journalisten, politici en laat je niet meer als een makke honden lopen aan de leiband van Amerika, de elite, zij zijn maar 1% van de wereldbevolking, wij zijn 99% en wij hebben uiteindelijk de macht. Laten we opstaan, wij allen zijn broeders en zusters, wij allen zijn gelijk en doe het nu, het leven is te kort om met deze waanpraktijken door te gaan!!
  Ik spreek vanuit mijn hart, met enigszins ook boosheid, maar ook verdriet, dat we niet op deze manier met elkaar om moeten of kunnen gaan!!!
  Alsjeblieft Rutte, Timmermans, journalisten, zorg ervoor dat wij Nederlanders weer trots kunnen zijn op ons land!
  Dank voor het lezen en heel veel wijsheid en ook liefde toegewenst!!

  1. velen zijn het roerend met je eens!! Tijd dat die MainStreamMedia wordt ontmaskerd. Wie wil er een handtekeningen actie organiseren??? PLEASE!
   Al mijn vrienden en kennissen zitten daarop te wachten – actie….

  2. Onze politici dienen enkel de IMF bankiers.
   U doet er niet toe, uw kinderen worden met huid en haar door deze wolven verslonden.

 8. En zo worden we door een politieke elite naar de afgrond geleid van een derde wereldoorlog.
  Oorlog wordt nooit door Henk en Ingrid gestart. Het zijn altijd de politieke elite die dit veroorzaken, om ons slaafs te houden aan een zogenaamde democratie…

  Ik weet al wie de volgende minister president van NL wordt; Diederik Samson.

 9. Het geluk aan een situatie waarin men zich oppermachtig en onaantastbaar waant is dat ze fouten gaan maken.
  Lucky 4 us.

  Als men het nu nog niet gaat zien ziet men het nooit.

  Deel dit artikel aan iedereen, ook op msm blogjes ed.

 10. Wat een vuil spel speelt deze Timmermans zeg. Hij heeft zichzelf gedwongen om na de ramp iedere avond naar de Russische tv te kijken en heeft gezien met welk gif het Russische volk wordt bestookt en later heeft hij het over propaganda.
  Maar de enige die hier ordinaire propaganda voert is hijzelf. Hij kan dat gif helemaal niet beoordelen omdat helemaal niet is vastgesteld wat de werkelijke oorzaak van de ramp is, dus dit is wederom een vuile manier van propaganda voeren door onze minister. Wat wel feiten zijn en inmiddels duidelijk is geworden dat de Russische tv zender beter zijn werk heeft gedaan in het begin dan wij. Hoeveel propaganda die wij door onze strot geduwd kregen vlak na de ramp door onze politici en media bleken achteraf totaal onjuist te zijn? Veel, heel veel en het ergste is dat dit in veel gevallen nog bewust gebeurde ook.
  In mijn ogen heeft Timmermans de nabestaanden niet geschoffeerd met de uitspraak betreffende het slachtoffer met het zuurstofkapje.
  Dat is gewoon de waarheid en elke nabestaande wil hoe dan ook de waarheid weten, deze wil niet met sprookjes zoet gehouden worden.
  Het is wel uiterst schofferend dat deze nabestaanden niet eerder op de hoogte waren gebracht.
  Nu zegt men dat hij deze uitspraak nooit had moeten doen, wat betekent dat het in de doofpot zou blijven.
  Hij had die uitspraken wel moeten doen, maar alleen veel eerder en nadat eerst de nabestaanden ingelicht waren geweest.
  Dat mis ik in zijn verhaal. Hij zegt alleen maar dat hij het niet had moeten zeggen. Zegt toch weer iets over het zwaar asociaal denkvermogen van onze politicus.
  En dan nog het zogenaamde feit dat men uit deze vondst (het slachtoffer met het zuurstofkapje) helemaal geen conclusies kan trekken.
  Tot daar aan toe, maar waarom doet men het dan wel?
  Het rapport rept namelijk helemaal nergens over dit zeer belangrijke feit, maar trekt vervolgens wel conclusies over het abrupte einde van de vlucht zonder enig voorbehoud. Deze conclusies kunnen gewoon niet getrokken worden aan de hand van de feiten zoals die nu liggen. Men kan en mag dit feit niet negeren. En misschien is het zuurstofkapje nadien aangebracht (op de grond), maar dat weet men op dit moment niet en dus als men hier geen conclusies uit kan trekken (misschien dus terecht) kan men verder ook geen conclusies trekken, maar men doet dat dus ten onrechte wel, waardoor het rapport totaal waardeloos is en volstrekt onbetrouwbaar.

 11. 1. Met alle respect: het interview met Herr Biederman werd uitgezonden cq. afgenomen door Stimme Russlands Berlin. Een door de Russische overheid gefinancierde en gestuurde radio zender.
  Dus ook graag deze bron met gepast wantrouwen beoordelen. Immers, en niet alleen hier om, waarom zou alleen een Oekraïense fighter-jet MH 17 uit de lucht kunnen hebben geschoten? Heeft Rusland die fighter-jets niet? De oorlog in de Oekraïne wordt ook via de media gevoerd.
  2. De uitglijder van Timmermans. Een domme opmerking van Timmermans. Met name vanwege de geïnsinueerde conclusie dat passagiers tijd hebben gehad om de maskers op te zetten.. Er zullen wel meer onderdelen van het vliegtuig om iemands nek hebben gehangen. Daar kun je derhalve geen enkele conclusie aan verbinden.

  1. Als er in de vagina van een vrouwelijk slachtoffer sperma aangetroffen wordt van een mannelijk slachtoffer wil dat in dit geval niet zeggen dat ze seks hebben gehad….zoiets bedoel je toch, hè?
   Kom op man….je kunt er inderdaad geen harde conclusies uittrekken, maar niet om de reden die jij geeft.
   En ok, het interview is misschien Russisch gezind maar daarom nog geen onzin. Beoordeel het beter op de inhoud. Manipulatie van nieuws heb je aan beide kanten (dus ook hier) en rondom vlucht MH17 liggen de feiten op dit moment zo dat het juist vóóral hier is dat het nieuws wordt gemanipuleerd en verzwegen.
   En feit is ook dat het vooral Oekraïne zelf is dat het onderzoek belemmerd op dit moment.
   Het is uiteraard altijd goed om kritisch te zijn, maar nu is het zeker zaak om vooral onze media goed in het oog te houden, want zij bedonderen ons echt waar je bij staat.

  2. Ik vind het ook te bizar voor woorden om ‘iets dat met Rusland te maken heeft’, af te serveren als ‘doorgestoken kaart’. Deze man is een erudiete expert en is niet in dienst van de Russen.. Of heeft hij in het Russische leger gezeten..?
   Ben je ook zo afwijzend tegenover de praatjes van de VS etc.? Of het artikel over Ulfkotte nog niet gelezen..???!! Succes Ben..
   En wellicht vind je hier iets verdachts.. Van de jongens van Contra Magazine: http://www.contra-magazin.com/impressum/

  3. De Russen hebben na 3 uur de cockpit voice recorder gevonden en zijn hem toen gaan kopieren. 8 minuten piloten horen gillen van de pijn en de doodstrijd die alle passagiers 8 minuten lang voeren zal erop staan.
   Ik hoop het ooit zelf te horen.
   Kijken of het Nederlandse volk op trekt naar Den Haag en de boel platbrand zoals die demonstranten in Kiev Maiden met Molotov coktails deden.
   Er woed een leuke veenbrand in Nederland.
   Ik zal dan zeker al in Noorwegen wonen.

  4. Dat zijn nogal uitspraken die je daar doet..! Waar heb je die info vandaan.. Het zou dus ook om fraude van de VC’s gaan..?? Hoe weet je dat de Russen eraan hebben gezeten?
   Graag een bron of een link dat we dit verhaal kunnen checken, nalezen..?!

  5. http://www.youtube.com/watch?v=zvtxZMhyDcY

   Blackbox found. Denied for 3 days. Copy time!
   Dit kan ook gestaged zijn. Dus dat zij hem al eerder vonden.
   Het schijnt als volgt gegaan te zijn.
   MH17 wordt uit de lucht geschoten.
   Binnen 3 uur melden de seperatisten dat zij de black box en CVR gevonden hebben. Daarna ontkennen zij dit 3 dagen lang.

   http://www.businessinsider.com/pro-russian-rebels-say-they-have-the-black-boxes-from-downed-mh17-2014-7
   “A rescue worker walks across a field carrying a flight data recorder at the crash site of Malaysia Airlines Flight MH17 in Hrabove July 18, 2014 in this still image taken from video.”
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696631/Pro-Russian-separatists-thought-shot-MH17-claim-flights-black-box-say-sent-Moscow.html
   Published: 22:42 GMT, 17 July 2014

 12. http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3902174/oekrainers-vinden-koffers-en-tassen-rampplek-mh17.html

  Waarom kunnen de rampbestrijders van daar wel wat wij niet schijnen te kunnen? Zijn zij echt zo onverantwoord bezig daar? Ik geloof dat dus niet.
  Iedereen snapt dat men voorzichtig moet zijn en dat er risico’s zijn. Die kan je nooit helemaal uitsluiten. Maar het gaat om verantwoorde risico’s, aanvaardbare risico’s waar ook brandweerpersoneel en politiemensen mee te maken krijgen. Die doen ook gewoon hun werk.
  De mensen daar ter plekke kunnen wel het werk doen wat wij dus niet kunnen. Ik vind de uitleg van onze politici verre van geloofwaardig.
  Het strookt namelijk niet met het beeld rondom de feiten. Het lijkt namelijk wel goed mogelijk om daar te zoeken.
  Bovendien wordt de resolutie ook geen kracht bijgezet nu duidelijk is dat het vooral Oekraïne zelf is dat het onderzoek belemmerd. De resolutie (die eigenlijk tegen Rusland gericht was) was thans toch zeer duidelijk. Het enige dat onze regering zegt is dat ze woedend zijn en daar houdt het vervolgens mee op. Wel woorden, maar totaal geen daden. En de woorden zijn lege woorden bovendien, ze menen het in het geheel niet. Als ze echt woedend zouden zijn, zouden ze wel andere stappen ondernemen.

 13. middas de wolf???waarom gaan zij zelf niet langs de deur om hand tekeningen op te halen dan ,waarom moet er iemand anders langs de deur gaan! zo ben ik het met albertien eens dat onze regering zijn/haar hoofd in het zand steekt .en dat ook zij DE GROTE leugens vertellen aan het NEDEDRLANDSE volk ook zij spreken NIET??? DE WAARHEID t,is een grote leugen.

 14. Het raadsel rondom de satellietfoto’s van de crashsite, uit 2010 en 2014, die IDENTIEK aan elkaar zijn. En waarom zijn, na onze mailwisseling met de directie van TerraServer.com (distributeur vd satellietbeelden van DigitalGlobe), de beelden van de crashsite van 21 juli 2014 uit de openbare database verwijderd? Wie zijn DigitalGlobe? Wie bepaalt wat we zien op Google Maps en Google Earth op onze tablets, mobieltjes en PC’s? Wie is wie?
  http://stickyleaks.wordpress.com/satellietbeelden-crashsite/

 15. Leugens en bedrog is toch allang al bekend in dit bananen koninkrijkje. Wat mij ontzettend tegen de borst stuit is dat de nabestaanden op een verschrikkelijke, en op asociale manier beduveld en belogen in hun hemd worden gezet.
  Misschien is het wel beter als Nederlander een buitenlands paspoort aan te vragen. Als buitenlander hebt je nl geen armoe en alle sociale voorzieningen. Als Nederlander ben je niets waard.
  Na dit bericht gelezen te hebben als Nederlander wordt je steeds bozer op dit criminele kabinet. Zou peetvader Rutte niet in de gaten hebben dat hij al door 65% mensen gehaat wordt. Gehaat door zijn stelen, bedrog,dat met zijn discipelen verkondigen wordt. Walgelijk
  Stuur dit maar door naar Peetvader Rutten PRIMA

  1. N.A. Rijnen,
   het rare met zulke ‘gebeurtenissen’ is dat de mond voller is van wat men niet allemaal wil doen, en wat uiteindelijk werkelijk gebeurd.
   In de VS wachten mensen nog steeds op hulp, die toen geholpen hebben.
   http://www.cbsnews.com/news/911-victims-and-volunteers-are-still-waiting-for-help/

   Hier is een reactie van iemand, die aan het eind een glasheldere opmerking maakt.
   ‘It’s as if there is a sinister force in the background preventing the American People from knowing what really happened on 9/11. Fire Fighters, Law Enforcement and Government officials can’t ask questions about 9/11 for fear of losing their jobs. Even our Mass Media doesn’t seem to probe into it in depth. I never seen the collapse of World Trade Center 7 shown on TV news nor the reports of no 757 debris found at the Pentagon and Shanksville, Pa. Even the fire fighters, police and witnesses who saw and heard explosions at the twin towers are never mentioned. Whatever this sinister force is…it appears to be more powerful than our GOV!’

 16. Even een paar statistieken ovder die SU-25 Frogfoot…

  We weten dat de MH-17 op 33.000 voet vloog?
  Het plafond voor een SU-25 is maximaal beladen, 26.000 voet!

  Dus de hele SU-25 theorie…weg ermee…weg!

 17. De ‘waarheid word openbaart’ zegt Timmermans,hij en zijn trawanten weten het verschil niet meer tussen waarheid en leugen maar… in elke leugen zit wel een waarheid en in elke waarheid zit wel een leugen !

  Waar ik werkelijk van over mijn nek ga bij het luisteren naar zijn walgelijk betoog is hoe de tragedie HEM heeft aangegrepen en zijn populistische,pseudo sentimentele en egocentrische houding alsmede zijn niet aflatende pogingen in het interview om de publieke opinie te beïnvloeden met diezelfde houding,over framing gesproken,maar dat is politici eigen !

  Als je het interview beluisterd,let op de ‘hapering’ in Timmermans zijn betoog als Pauw zegt ‘daar heb je ook vorm voor nodig’.. hij moet nadenken om zich te herpakken en creëert tijd en ruimte voor zichzelf om dat te doen door ‘ja.. maar.. maar’ te zeggen !
  Typische houding/gedrag/handeling van een pathologische leugenaar (mis)gebruikmakend van de begrippen PATHOS,LOGOS en ETHOS !

  De denigrerende houding en intonatie in de uitspraken naar Pauw toe als hij met zijn hand de beweging inzet richting zijn mond en zegt ‘u weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofmasker op zijn mond etc’ om weer de overhand(controle) te krijgen over de inhoud van het gesprek om Pauw en de publieke opinie pertinent te willen overtuigen van zijn ronduit retoriek betoog!

  De leugenachtigheid druipt gewoon van hem af,deze man schoffeert niet alleen de nabestaanden maar ook de hele samenleving,alsmede het hele concept van het MENS zijn(dus ook zichzelf,maar dat voelt hij niet meer) door zijn onrespectvolle,egocentrische, ronduit psychopathische houding !

  Mijn hart gaat uit naar de nabestaanden en ook naar Timmermans, al klinkt dit laatste misschien heel bizar,want ook hij(en zijn trawanten)zijn het slachtoffer van hetzelfde eeuwenoude verrotte systeem !!

  Gelukkig zijn er ook ‘positieve’ krachten aan het werk die timmeren aan een andere samenleving die gericht is om uit het ‘negatieve’ te komen helaas hebben we daar juist dat soort figuren voor nodig,zodat we wakker worden,voor onszelf gaan denken wat waar is en wat niet en dat is nou net wat heersende machten juist niet willen,getuige de geschiedenis !!

  1. Mijn held Thucydides, Neitzsche zijn inspiratiebron, zegt dat als er geen vetrouwen is er altijd conflicten (oorlog) zal zijn.
   U dient allen hetzelfde te doen als u leiders!
   Dus propaganda bedrijven, liegen, bedriegen.
   Uw elite doet het ook.
   Dus u zal vanaf vandaag ze moeten bestrijden met leugens. Propaganda gericht op uw belangen.
   Dus als er een kleine elite is die zichzelf verrijkt. Dan zal u strategieen moeten ontwikkelen en propaganda moeten bedrijven.
   U dient geen enkele vorm van medelijden te hebben. U dient te liegen alsof het gedrukt staat. U dient te gaan over lijken.
   Timmermans, Hans van Balen en Guy Verhofstad zijn uw voorbeelden!
   U dient zich 10x of 100x zo leugenachtig, vals, gemeen op te stellen en u dient u eigen geheime agendas.
   Een betere wereld krijgt u enkel door vuur met vuur te bestrijden.

  2. Mooi en goed geannaliseerd, dat we door psycho’s worden en werden geregeerd
   is ook al heel lang duidelijk, onze elite en zeker die politiek bedrijven deugen niet en doen hun geweten constant geweld aan, waarheid als een koe.
   Het is aan ons om voor een ander soort samenleving te zorgen, dit zijn we verplicht aan ons zelf en aan de na ons komende generatisch.
   Welke vorm kiezen wij, zo dat het gezonde, en humaine denken de opperhand krijgt, daar moeten we voor kiezen, en ons inzetten.

  3. Eerst maar weer eens echte beschrijvende renaissance Wetenschap gaan bedrijven door bewezen leugens niet meer als waargenomen waarheden te propageren;

   “Still Launching Wars with Lies, Alt media success panics neocons, By Kevin Barrett,Veterans Today Editor.”

   Quote: “FauxScienceSlayer September 25, 2014 – 8:51 pm

   The ruling Demonic Warlords LIE about everything. While history and current events are subjective, science is not. Science is quantitate, predictable and repeatable….anything less is a belief superstition. The elitist directed LIES of global warming, ‘sustainable’ energy, ‘peak’ oil and big bang are PROVABLE FRAUDS. That the robber barons, their parrot press and their puppet government funded faux science charlatan handmaidens have a documented record of provable LIES is rapidly discrediting the entire academia support network, rapidly undermining the authority of the National Science Foundation and soon the EPA, FDA, CDC and all science fig leaf agencies. Find and share Truth, as every epiphany is permanent. We must create an empirical based Truth reality to counter the imperial false paradigm. ”

   http://www.veteranstoday.com/2014/09/25/alt-media/

   Quote: “A funny thing happened on the way to dystopia”

   http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2014/09/house_dees.jpg

  4. Politiek,polarisatie/dualiteit etc. zit in onszelf gecreëerd door eeuwenoude angst-conditioneringen door allerlei instituten,met als doel de mens blind en ongevoelig maken voor zijn/haar ware zijns-aard(puur bewustzijn,liefde of hoe je het ook mag noemen,zodat de meesten van ons alleen maar bezig zijn te overleven vanuit diezelfde angsten die ons juist blind maken(angst is macht) voor wat er werkelijk buiten en binnen ons /innerlijk gezichtsveld/waarneming gebeurd en daardoor verhinderen om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen(ook in onszelf)in twijfel te trekken of aan te pakken !
   Kraak je eigen psychologische/emotionele noot en je kraakt daarmee alles wat in je omgeving,maatschappij en de wereld aan misstanden aantreft,daar is moed voor nodig!
   Maar we kunnen ook blijven weeklagen tot onze ‘dood’ toe en dan er achter komen hoe we daardoor ons leven verspilt hebben,ik ga in ieder geval liever vechtend ten onder voor een beter zelf en daardoor voor een betere wereld dan dat ik lethargisch ga zitten toekijken zoals zovelen doen,maar dat is hun zaak!!
   Mijn motto is in ieder geval LUCTOR ET EMERGO !

 18. Vanavond in het NOS nieuws het bericht dat de “Oekraïners”, die direct na de vliegramp respectvol aan het opruimen gingen, een onderscheiding gaan krijgen. Toen deze mensen nog beticht werden van lijkenpikkerij heetten zij “Separatisten”.
  Kijk, zo doen wij dat, in het beschaafde westen.

  1. Bijgaande link tref je aan op de collega nieuwssite:http://www.ninefornews.nl/janet-ossebaard-het-klopt-niet/.

   Lees ook het prachtige gedicht van Arend Zeevat als en je weet hoe het ‘beschaafde’ Nederland zich opstelt.
   ——————————————————————–
   Oh Nederland

   Eens een toonbeeld van vrijheid en tolerantie
   Een toevluchtsoord voor elders verdrukten
   Verworden tot paradijs van elitaire extravagantie
   Voor hen die het leven uit de samenleving rukten

   Land van het ingepolderde water
   Symbool van controlerende hokjesmentaliteit
   Maakte een eind aan vrij scheppend geklater
   Ruim baan voor ingeperkte stijfheid

   Met waterkoning als erfelijke ‘roerganger’
   Op een dure speedboot
   Beheerst door zijn moer als duivels handlanger
   En opa’s geest die Bilderbergers gebood

   Oh Nederland

   Ooit land van mooie wolkenluchten
   In vele oude schilderijen vastgelegd
   Mag nu onder juk van chemtrails zuchten
   Die hemelsblauw in beurscasino hebben belegd

   Land van een eens revolutionaire geest
   In vele oorlogen bevochten
   Nu tot eeuwige koopman verweest
   Vrijheid verbannen naar onderaardse krochten

   Delta van stromende rivieren
   Water dragend van bron naar zee
   Laat nu angsten door zenuwen gieren
   Loopt met satanische heersers mee

   Oh Nederland

   Plaats van drooggelegd gevoelsmatig leven
   Waar is uw eigenzinnige vrijheidsdrang
   Die overheersers op grondvesten deed beven
   Waarom dient u alleen des duivels belang

   Waar Spaans juk werd verdreven door Watergeuzen
   Maar wereldelite thans haar handen wringt
   Door brood en spelen geïnspireerde leuzen
   Bevolking het nu door haar ingefluisterde lied zingt

   In uw huidige staat van zijn
   Ben ik u liever kwijt dan rijk
   Bevolking leidend naar machteloze pijn
   Vrijheid haalt u door het slijk

   Geen overwinning zult u smaken
   Want de mens laat zich niet knechten
   U zult weer onder water geraken
   Door emoties die dijken slechten

   Oh Nederland

   Eens vrijplaats van vrij denkende mensen
   Het onderdrukkend historisch tij zal echter keren
   U zult zich dan een ander pad hebben doen wensen
   Maar wees nog altijd vrij om te leren

   Ontdaan van inperkende normendijken
   Is normaal niet gek genoeg
   Zal vrij geestesleven ons verrijken
   Bevrijden van slavengezwoeg

   Waar denken, voelen en willen samenkomen
   Geïnspireerd door een hogere moraal
   Zal vrij leven weer kunnen stromen
   Ten gunste van ons allemaal

   Arend Zeevat

   12 oktober 2014

  2. Separatisten, dat zijn ze ook….daar is niets fout mee. Zij werden “thugs” (misdadigers) genoemd door Timmerfrans.
   Good thing I’m not his mother. Hij had een goeie draai om z’n oren gehad.
   Deze arme mensen die constant bestookt worden door Kiev nazis, die wel erkent worden door Nederland, maar Donbass Separatisten NIET getuigd van de huigelarij (sp) van Nederland. Timmerfrans vloog eerst naar Kiev en later pas naar Donbas gegaan, waar de slachtoffers van deze beschietingen nog geen trauma genoeg hadden en plotseling ook nog lichamen uit de lucht zien vallen… En ondanks het gevaar besloten ze toch te handelen wat hun geloof/cultuur/menselijkheid van hen verwachte. Met veel eerbied en respect de lichamen van de slachtoffers te bergen. Daar kan Timmerfrans een voorbeeld aan nemen terwijl hij zijn eigen ziel verkoopt aan de hoogste bieder. Wat een akelig mannetje is dat. Bah!
   Wat voor soort ondersheiding krijgen ze en wie handigt die uit? Weet je dat toevallig ook? Timmerfrans en de Nederlandse MSM moeten deze mensen excuses aanbieden voor hun walchelijk gedrag.

 19. Mijn kleinzoon, van 17 jaar probeerd een beetje Nederlands te leren, dat doen we soms via de Nederlandse kranten sites, Opa wat is een toyboy staat onder een foto van een middelbare man, ja Aaron dat is iemand die met zijn geslachtdelen laat spelen, en in zijn kont ne…n, voor veel geld maar ze noemen dat dan liefde, en is dat dan nieuws Opa, ja Aaron voor veel Nederlanders is dit groot nieuws, nou we gaan maar weer verder met het lezen van Dik Trom, hoop ooit nog eens de Anton Wachter romans van Vestdijk met hem te lezen, soms ook een beetje pervers maar wel veel mooier omkleed en zeker niet smerig, menselijke perversie hoeft niet altijd smerig of goor te zijn toch, groet Jenne

 20. -Waarom is de Flight data & cocpit voice recorder gegevens niet pbliekelijk toegankelijk? (FDR & CVR waren intact, in maximaal 2 weken kan alle data beschikbaar zijn) Buitengewoon belangrijk punt.
  -Waarom is de FDR en CVR in de UK voor uitlezing, onafhankelijkheid dus niet gewaarborgd.
  -Waarom is er een ‘non disclosure deal gesloten met alle betrokken landen? Dit impliceert verborgen agenda’s, belangen en de mogelijkheid om de waarheid verborgen te houden. Dit is een ongelofelijke ontwikkeling die als zoete koek geslikt lijkt te worden door de Nederlandse pers.
  -waarom gaat NL niet gewoon, aangekondigd, met een gewapende macht bivak opzetten binnen 24 uur vanaf heden in de Ukraïne om ‘onderste steen boven te halen’? Niemand zal ze daarbij dwarsbomen?
  -Waarom wordt het vliegtuig niet gereconstrueerd, alle brokstukken dus veramelt en in elkaar gezet om onderzoek te doen? Bagage verzamelen is de mode, heel heel erg vreemd.
  -Waarom kan Timmermans wegkomen met de leugens die verspreid zijn ten aanzien van de mensen die op dag 2 na de ramp overschotten zijn gaan verzamelen?
  -waarom worden deze vragen niet door onze journalisten tot op het bot uitgezocht & kan ons kabinet wegkomen met hun gebrek aan veiligheidspraatjes?

  Resumerend zijn er veel vragen die de media heeft om zich als een terrier op te storten, maar helaas lijkt het erop dat die gewoonweg sensatie mediatiek bedrijven en zich, uitzonderingen als Karel van Wolferen daargelaten, schuldig maken aan het zich laten lenen voor pro Amerikaanse propaganda.
  Kwalijk en gevaarlijk, niet alleen ten aanzien van de slachtoffers, maar we verkwanselen onze relatie met Rusland en laten ons gebruiken.

  Timmermans en Rutte weten donders goed waar ze mee bezig zijn, vooral wordt er emotie gebruikt als manier om mensen in slaap te sussen als je het mij vraagt.

  Ik raad de nabestaanden aan om met zijn allen naar het rampgebied af te reizen, daar kamp op te slaan.
  Doel: de politiek dwingen te gaan doen wat ze krampachtig probeert te vermijden, de waarheid te achterhalen.
  Door er te gaan kamperen kan Rutte niet volhouden dat het er te gevaarlijk is. Waanzin ten top hoe onze regering omgaat met deze ramp.
  met vriendelijke groet,
  Marc Ket, beroepsvlieger.

  1. U weet nu dat u als beroepsvlieger de veiligheid van uw passagiers niet kan garanderen. Elk moment kan uw vliegtuig door een actie van Geo-politieke “useful idiots” vernietigd worden (Mossad (MH370), de CIA (MH17), de NAVO (Aerolinee Itavia Flight 870), of door CIA huurlingen tijdens de landing (Afriqiyah Airways Flight 771)).

   U dient dus te stoppen met vluchten naar de dood.

   Misschien worden er wel 5-10 vliegtuigen per jaar door de NAVO, Mossad en CIA vernietigd voor de financiele belangen van het IMF.

  2. Doe niet zo belachelijk. Marc moet helemaal niets. Dan kan elke taxi- en buschauffeur wel stoppen. Alsook zal het treinverkeer stil komen te liggen. Er zijn zat autobommen en aanslagen geweest op bussen en treinen.
   Veiligheid kan je gewoon nooit garanderen. En vliegen is nog altijd één van de veiligste manieren om te reizen.

  3. Als mensen ook maar iets geven om de CIA slachtoffers van MH17 dan vliegen zij NOOIT meer! NOOIT meer in hun hele leven en overtuigen zij iedereen die zij spreken, ontmoeten en kennen om ook NOOIT MEER te vliegen voor de rest van hun hele leven!
   Mensen die de CIA massamoord van MH17 heel erg vinden kunnen hun hele leven propaganda gaan bedrijven zodat mensen minder vliegen!
   Als mensen minder vliegen heeft de CIA minder doelen om op te blazen of om uit de lucht te schieten.
   Als mensen minder vliegen gaat dit de elite miljarden kosten aan steun aan luchtvaartmaatschappijen die in de problemen komen.
   U kan zelf de elite afstraffen door NIET te vliegen en anderen te overtuigen om ook niet te vliegen!

   NIET VLIEGEN, NOOIT MEER VLIEGEN!

 21. De Russen hebben heel nauwkeurig vertoond HOE het vliegtuig naar beneden kwam via gedateerde Radar en Satelliet beelden. Deze informatie is allemaal verstrekt aan ieder EU land. Verder vertellen de Russen dat de VS zelf een satelliet boven het gebied hadden op het moment van de crash en dus dezelfde informatie heeft als Rusland. Nadat Rusland 45 minute NA de downing, zonder enig bewijs onmiddelijk werd beschuldigd door de VS van de daad wijst naar een betrokkenheid…. De VS heeft nooit bewijsmateriaal kunnen leveren van hun visie omdat hun eigen materiaal niet vertoond wat ze voor lange tijd hebben volgehouden. Na 4 Augustus verdween MH17 down the American memory hole. De CIA heeft een lange geschiedenis in het neerhalen van commerciele vliegtuigen. Que no? Na de door de VS gecrieerde coup in February 2014 kreeg de VS weinig ondersteuning voor sanctions tegen Rusland….Wat beter dan het neerhalen van een commercial airliner met hoofdzakelijk Europeanen aan boord om hierdoor onmiddelijk woede op te wekken tegen Rusland en alsnog steun te krijgen voor sancties die alleen de EU kwaad doen en niet Rusland. Rusland baat niet van deze tragedie. De VS en Kiev wel. En aangezien Kiev is run by Washington is er geen twijfel dat MH17 is neergehaald door Kiev met goedkeuring van Uncle Sam or op bevel van Uncle Sam. En daarom doet men niets….De VS heeft onlangs een wet aangenomen dat zegt dat Nederland onmiddelijk wordt aangevallen als er een Amerikaan voor het ICC wordt gesleept. Ik ben sedert 1964 woonachtig in de VS en wij worden iedere dag voorgelogen. En zolang Nederland lid is van the NAVO is het een vassal van de VS. Mijn tv staat al voor langer dan 6 maanden uit. Op mijn smartphone heb ik NOS deze liegen net zo hard als de Amerikanen en in meeste gevallen is het
  “nieuws” letterlijk vertaald vanuit het Amerikaans. Karel van Wolferen, een welkomme Nederlander, wordt ook hier in het Engels gelzen.
  Als Rutte en cohorts verder gaan met dit schaamvolle gedrag, het, stagneren van de zaak dan zijn zij medeplichtig aan de dood van 196 Nederlanders and 102 buitenlanders. Timmerman’s hysterie over de “walgelijke propaganda” op Russische tv behoort to dezelfde leugens die hij voor de VN zat te vertellen. De man is een opportunist en gebruikt een vreselijk misdaad voor zijn eigen doeleinden en promotie.
  Nederland is nu van hem af “good ridance to bad rubish” Hopelijk doet hij geen grotere schade in Brussel.

  1. Goed stuk! Maar de EU dient enkel de belangen van de commerciele bank eigenaren en het IMF. De EU is nooit bedoelt voor de gewone man en zal daarom ook geen lang leven hebben. Hetzelfde geld voor de euro.
   Niet vliegen mensen!
   Nu niet, nooit niet, nooit meer in uw hele leven! Neem de boot of blijf thuis!

  2. Timmermans verruilt gewoon de ene slangenkuil(mijn oprechte excuses aan deze dieren m.b.t. deze vergelijking) met de andere,maar bad rubish blijft bad rubish en rondzwervend afval blijft de omgeving bevuilen!

   Deze drager en verspreider van emotionele pest ,(quote van Wilhelm Reich gevangengezet en gestorven in een..jaja.. Amerikaanse gevangenis afwachtende zijn proces om zijn,wat men noemde controversiële gedachtegoed)en zijn soortgenoten waar ook ter wereld zullen niet aflaten hun ‘mindfuckgames’ te blijven spelen om de eenvoudige reden dat dit hun emotionele basis(machtshonger) is en dat geeft weer aan hoe gestoord hun normen en waarden besef is,mits ze het überhaupt hebben natuurlijk,wat ik overigens ten zeerste betwijfel !

   Je kan je vijand beter in het zicht houden dan zijn zijn/haar acties nog enigszins voorspelbaar en kan men er nog op anticiperen op wat voor manier dan ook !

   De vs ,wat was het ook al weer ’the land of the free and home for the brave’..??..hmmmm ..hoeveel Indianen,vrouwen en kinderen meegerekend natuurlijk, hebben ze wel niet vermoord(zelfs door middel van het zenden van dekens naar de reservaten die BEWUST besmet waren met Tyfus)en gedwongen zich te onderwerpen en te bekeren(met de complimenten van het vaticaan) aan de zogenaamde blanke beschaving en alle andere rottigheid die zij deze natuurmensen en hun leefomgeving hebben aangedaan,en dan heb ik het nog niet eens over de Afrikaanse mensen,waar de nederlanders toen de tijd een nogal significante rol in hebben gespeeld, en dan heb je nog alle andere volkeren die door de blanken onrecht zijn aangedaan,toen en nu !!!

   Wat een moed zeg,zeer vrijheidsdenkend en hoe heroïsch,dat neemt niet weg dat er daar toen en ook nu ECHTE moedige mensen zijn(mijn respect),al dienen ze alleen maar als ‘kanonnenvoer’ om de ‘belangen’ van de ‘Happy Few’ te verdedigen en waren/zijn hun motieven gebaseerd op propaganda/brainwashing en deze HFjes,waar dan ook ter wereld in wat voor een INSTITUUT dan ook,geven geen RATS ASS of het een ‘lijkje’ meer of minder is!

   Zolang het maar hun eigenbelang dient of het belang van hun meesters vanuit paranoïde/schizofrene gedachtenerfgoed/behoeften!

   Zo heeft Rusland ook in zijn(recentere) geschiedenis,onder Stalins bewind stierven tussen de 9 en 20 miljoen Russen en wat dacht je van China Mao zedong die tussen de 40 en 70 miljoen Chinezen op zijn geweten had maar daar horen we niets meer over,wel als het,..jaja..ik kan het niet laten,gaat over hoe zielig de joden wel niet waren/zijn en hoe zij geleden hebben terwijl ze vroeger zelf een van hun KINDSMEN,zijn naam begint met een J,hebben laten vermoorden,wat hun motivaties waren hoef ik vast niet uit te leggen !

   Dat neemt niet weg dat het vreselijk is en was wat er met de WARE SLACHTOFFERS gebeurd is,laat daar geen misverstand over zijn !

   Zolang de geschiedenis oud is heeft elk land of bevolking te lijden onder het JUK van de HFjes door middel van hun wrede
   manipulatietechnieken die men meedogenloos inzet, weliswaar met een uitzondering ,hedendaags hebben ze de beschikking over betere ‘faciliteiten’ om nog effectiever te werk te gaan!

   ‘De mens vernietigd de wereld en daardoor vernietigd hij/zij zichzelf’

   Maar niet als het aan mij ligt !!!!

  3. Nee de Russen hebben niets met het neerhalen van MH17 te maken en dat zullen ze blijven volhouden en hun aantal groeit naar mate de tijd meelift.

  1. Hoi Monika, er staan daar meerdere. Eerlijk gezegd kom ik nooit op niburu.co. Vliegende man (menselijke ufo)?? LOL.
   maar het meest voor de hand wat ik gelezen heb mbt ebola is:
   degene die ziek zijn geworden zijn allen ingespoten door de rode kruis. Dus het is niet overdraagbaar via de lucht etc, het zit gewoon in de spuit.
   Daarnaast het zombie verhaal; de ziekte gaat samen met verlammingsverschijnselen waardoor je dood lijkt. Vervolgens komen ze je dan heel snel halen. orgaan en bloedhandel worden genoemd.
   Dus niets geen zombies of ernstige besmettelijke ebola virus. Het is een Ebo-LIE.
   Tevens lijkt het me ook heel erg goed mogelijk dat er idd een chip in de vaccins zullen zitten. En waarschijnlijk zullen niet alle vaccins ‘besmet’ zijn anders zal het wel heel snel opvallen.
   Rode kruis in Afrika is in iedere geval niet meer veilig.
   Dus mensen laat je niet gek maken het is allen een luguber plan. Als het allemaal zo ernstig was, waren we allen allang ziek geweest.

  2. nog een andere genoemde reden, is de toegang tot Afrika en alle resources daar.
   US heeft Ebola gepatenteerd, dus iedereen met de symptomen behoort tot de US en geeft de US recht om in het land te komen. Hoe achterlijk zijn we met zijn allen? Er zijn daar troepen militairen ergens geplaatst hoogstwaarschijnlijk om onder dwang vaccins in te spuiten.
   Een ander bizar verhaal is (iets voor Jenne 😉 ) is het harvesten van melanine waarmee blanke mensen neger kunnen worden. LOL
   Dat kan zo maar kloppen, maar daar zal het niet om te doen zijn. Macht en geld staan natuurlijk bovenaan.

  3. Sun’ny connor 3.14

   Waarom voor mij, heb niets tegen kleur, vind het soms wel zielig hoe sommigen door allerlei ingrepen, hun eigen ras als inferieur neer zetten.
   3 van mijn klein kinderen zijn Kabijls-Nederlands( fries), prachtige mensen,
   mijn klein dochter haar intieme vriend is Daniel van Quade loup, fijne jongen, kampioen van Frankrijk schermen, mijn kleindochter 11 van France.
   Een vaste vriendin is een prachtige Venus van Mielo maar dan uit Ghana, mooier komen ze niet, en vreselijk pienter.
   Dus Sun’ny here commes the Sun’ny have a good day, jenne

  4. Mevrouw Connor, henb eigenlijk alle rede om de Black’s te haten en racist te zijn.
   Door hun toe doen zijn wij mijn familie uit Amsterdam vertrokken, wij woonden in de Pijp één mooi groot dubbel bovenhuis, niet ver van de prachtige Albert Cuypmarkt, van af de komst van de Surinamers-Antillianen was het in 2 jaar bekeken, vreselijk crimineel, schofterige diefachtige racisten waren het, niet om mee te leven, we hadden nog een grachten pand van onze familie, maar mijn vrouw wilde daar niet wonen te veel chique dames, had ze geen zin, nou OK het werd Staphorst, de gemeente dan, maar na een aantal jaren kwamen wij er achter dat éénmaal weg uit Amsterdam het er allemaal niets meer toe doet je bent overal een vreemdeling, vreselijke aardige mensen dat wel, maar we zaten anders intelectueel in elkaar, niet beter maar anders, en dan kom je bij de onderwijs kliek, en anders universitair misvormde mensen, met rollende rrrrss, in Amsterdam zat je in de grote mix, van alles door elkaar en de gelijkgerichte bleven gewoon aan elkaar plakken ongeacht opleiding of IQ, big city !!! groet witte Jenne

 22. Vind het verpand dat het nu de oorzaak zou kunnen zijn van een gevecht´s straal jager,en als zij beweren dat deze praktijk beter bij de plaatjes passen dan een buk raket mogen ze toch nog heel veel helderheid brengen over een boel vragen,en hoe is het mogelijk dat als een gevecht vliegtuig op die hoogte net onder de MH17 niet op radar systeem zichtbaar is geweest ,en waarom past deze theorie gewoon weg niet minder bij dit ongeval als een buk raket .Ik vind je kunt zeggen dat een gevecht´s straaljager van een bepaalde hoogte doel ken beschieten maar hier wordt duidelijk aan gegeven dat deze straal jager van op zij in een dode hoek heeft afgevuurd dan vind ik nog verpand dat over het hele gedeelte van het vliegtuig en de vleugels gaten en inslagen zijn te zien ,met name de wat grotere inslagen lijkt me dat onmogelijk door een straaljager te zijn toe gebracht zou je denken dat een straal jager op een punt schiet en de schade toch meer aan de onder kant van het vliegtuig zicht baar zouden zijn.Daarbij geef mensen niet een voorbeeld waarvan ze schade niet kunnen vergelijken met die van een gevecht`s straaljager geef dan duidelijk foto´s waarop de gevecht´s straaljager op een doel af heeft gevuurd zo ken je een leek nog voor de gek houden.Ik acht dit onderzoek zeer onbetrouwbaar .Daarbij hoe wil je weten dat er nog uranium achter blijft op slacht offers als die voor 100 procent verbrand zijn gezien de meeste slacht offers geen kleren meer aan hadden vind zo ongepast te beweren nog uranium terug te kunnen vinden ook op de plek waar vliegtuig is neer gestort ken gewoon door hitte weg zijn door de explosie of is vermengt met andere stoffen .Vind ze willen wel heel erg snel van het idee af dat dit een buk raket zou kunnen toegebracht zijn dus vast stellen dat maar een ander straal jager is geweest beetje vreemd.

 23. Daarom als zoon gevecht`s toestel met gemak een tank op blaast dan zou je ergens zeggen waren brok stukken anders geweest op foto zie je duidelijk midden gedeelte het grote gat ,met de wat kleinere gaten daar om heen zoals ik het zie zou ik zeggen dat zoon buk raket af vuurt op zijn doel enkele meters er van af explosie veroorzaakt in de kop van de raket en dat er dan verschillenden kleine scherpe onderdelen rond om vliegen dat zou ik denken en gezien de foto´s zou ik dat eerder geloven .

 24. Op dezelfde dag van het terreuraanslag ging een Amerikaans journalist verslag brengen van het gebeuren. Het werd door de CNN uitgezonden.Dus let goed op voor de enkele die nog de massa media leugen geloven dat het de Russen waren. AMERIKAAN-CNN !!. Op 1,08 min zie je het koker met vleugeltjes van een air to air missile uit een jager, vermoedelijk een SU 25 maar zeker een van Nazi Kiev.Dit verklaart waarom men nog tijd had om een mondkapje om te doen. En dat nadat ie eerst door boordkanonnen werd geraakt, het toestel een draai van 180 graden maakte. waardoor hij in onder separatisten grond kwam en niet op Nazi Kiev gecontroleerd gebied wat duidelijk de bedoeling ook was, zodat het onderzoek “begeleid” kon worden door de snode vriendjes van nazi zionisten binnen de EU. Timmermans wou een rel dat zag je bij Pauw, zijn lichaamstaal verklaarde een hoop,vragend en seinend zo van vraag es door sukkel Pauw. Let op 1,08 minuut. http://thelead.blogs.cnn.com/…/first-hand-account-of…/

  1. Nogmaals geprobeerd. Hij is weg.
   Maar ik had de hele film al gezien voor dat hij werd weggehaald. Het is dus overduidelijk dat er een stuk van een lucht-lucht raket te zien was (echt niet te verwarren met wat anders).
   Het feit dat de film verdwenen is geeft al aan dat het spek stinkt en dat de geopperde veronderstelling juist is. Wellicht kan de onderzoeksraad het filmpje opvragen? Als ze dan weigeren om mee te werken is het wel heel erg duidelijk.
   Wat ook blijkt is dat je filmpjes EERST moet ZEKERSTELLEN voordat je er op een forum melding van maakt. De tegenkrachten houden blijkbaar de forums in de gaten om hun eigen lekken te dichten.

  2. Goed dat u dit nog even vermeld! Ik had het zelf ook eerder opgemerkt en aangestipt op LiveLeak. Maar was het weer vergeten.
   Mensen de atoomoorlog kan elk moment beginnen. Ook wel, de thermo nucleaire oorlog.
   Als u die met een betere kans wil overleven dan u nu heeft dan dient u richting Noorwegen te gaan. Ik hoop zelf binnen 6 maanden in Noorwegen te wonen en zal dan zo snel mogelijk een bunker uithakken.
   Ik wens u allen het beste! Ik hoop dat enkelen van jullie ook wegkomen naar Noorwegen.
   Veel succes!

  3. Veel plezier dan maar in je bunker. Laat je toch niet zo op de kast jagen. En dan nog, als we werkelijk allemaal gruwelijk de pijp uit gaan, wil je dat dan werkelijk overleven?

  4. Natuurlijk wil ik de atoomoorlog overleven. Ik ga me rot lachen om al die sukkels die zullen sterven. Jammer van al die onschuldigen. De stomheid van de mensheid in oneindig. Genialiteit heeft zijn beperkingen. Overal in de kosmos zijn atoomoorlogen en wij nemen die al waar als gamma ray bursts. Daarom zullen wij ook onze atoomoorlogen hebben. Is enkel een kwestie van tijd. De zandloper is bijna leeg.

   http://www.youtube.com/watch?v=w6oZuj3Hgb4#t=323

   De overheid kan nooit voor jouw veiligheid zorgen. Ze maken er eerder een onveilige teringzooi van. Stelletje amateurs. Je moet voor je eigen veiligheid zorgen. Een paar grote bergen zijn een mooie garantie. Onder de zeespiegel leven is erg onverstandig.

 25. Wat zijn het schoftige huichelaars in Den-Haag !
  Enorme bedriegers zijn heten dit ten koste van alle slachtoffers van de MH17
  Er moet alles verzwegen worden om Oekraine bij de NATO te krijgen en Rusland weer wat af te zwakken en te belagen.
  Het zijn de schoothondjes van Amerika ! BAH , BAH, BAH !

 26. Het verhaal dat mh17 is neergehaald door een su25 jarig komt van het Russische ministerie van defensie. Omdat dit verhaal met vals bewijs was gepubliceerd wordt dit niet meer gebruikt.
  Ook het Russische ministerie van defensie geeft nu toe dat het een buk raket is geweest dat mh17 neerhaalde.
  Het zou netjes staan als jullie dat vermelden in dit artikel.
  Nu weten de lezers niet meer wat ze wel of niet moeten geloven.

  1. Beste Cor, het verhaal komt niet alleen van het Russische ministerie. Als je je goed in dit verhaal verdiept, wist je dit. Er is meteen ná de crash een BBC-docu gemaakt door Olga Livshina, die kort daarna van het net moest, wegens het ‘amateuristische karakter’, waarmee ze (leiding BBC oost-europa) deze reporter degradeerde tot kleuterschool-niveau. Wat zij filmde, waren de OOGGETUIGEN van de verschillende straaljagers. Dus het verhaal blijft gewoon staan, ook al zou het andere verhaal niet kloppen. Het zou netjes zijn als je je vooraf goed informeert, voordat je anderen beschuldigt van ‘niet-netjes’ zijn..

  2. Maar wat ik nog niet begrijp? Is het nu wel of niet zo dat het ministerie van defensie van Rusland zegt dat een buk raket de MH17 heeft neergehaald?

 27. Hoe zit het met de direct na het neerhalen van MH17 verwijderde tweets etc van Russen en Seperatisten van wij hebben er één neergehaald na in de week/weken ervoor ook al Oekraïense vliegtuigen neergehaald? Hier lees ik in jullie uitgebreide aannames niets van!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.