Advertentie

Producent FEMA-camps-film vermoord/zelfmoord..?!


De map met FEMA-kampen, waarover uiterst geheimzinnig gedaan wordt! (klik op illustratie voor meer info)
De map met FEMA-kampen, waarover uiterst geheimzinnig gedaan wordt! (klik op illustratie voor meer info)

David Crowley is afgelopen weekend in zijn eigen huis gevonden, vermoord samen met zijn vrouw en kind. De politie sprak met enige twijfel over een soort ‘murder/suicide’. Maar het is eigenlijk heel simpel.. Voor de zelfmoord zijn geen bewijzen gevonden en het blijkt dat David Crowley’s vrouw en dochter in ieder geval vermoord zijn. Je zult je afvragen wie David Crowley is… David Crowley (29) was scriptschrijver, regisseur en legerveteraan.

David Crowley is ook de man die zojuist een film mocht gaan maken over de politiestaat die de VS heet.. Een politiestaat die haar bevolking volledig heeft geboeid en geknecht. Daarvoor de beruchte FEMA-camps gebruikt, die in de VS werkelijkheid zijn..!  De inhoud van Crowley’s film is uiterst controversieel en toont een van de mogelijke realiteiten van de nabije toekomst. Misschien goed om eerst de trailer te bekijken. Bekijk ook de FB-pagina over deze film eens. Je zult zien dat David vragen stelde die niet afwijken van de vragen die wij van de alternatieve media continue afvuren..! Is David het slachtoffer van zijn film geworden.. Kwam hij té dicht bij de waarheid..?
X

x

x

x

x

Producent FEMA-camps-film vermoord/zelfmoord..?!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

FEMA filmWe schreven hier al enkele artikelen over de creepy FEMA-camps in de VS. (HIER en HIER bijv.) Een groot aantal opvangkampen, die nodig zouden zijn om mensen ‘op te vangen’, ná een grote ramp, in een bepaald gebied. Maar deze kampen dragen een uiterst huiveringwekkend jasje en, om een lang verhaal kort te maken, de vergelijking met concentratiekampen is niet overdreven te maken..! Want wat is feitelijk het verschil tussen een opvangkamp en een gevangenenkamp. (Laten we ze even zo noemen..)

Film over dit huiveringwekkende fenomeen FEMA-camps..
Nadat de trailer van de film ‘Grey State’ meer dan een miljoen keer bekeken was, werd het licht voor de film definitief op groen gezet; de film mocht gemaakt worden. De film vertelt het verhaal over de volkomen politiestaat in de VS waar op dit moment nog steeds hard aan gewerkt wordt.

Voor filmmaker David Crowley was de alarmklok afgegaan, toen hij op de hoogte kwam van het bestaan van deze FEMA-camps. Vervolgens zag hij dat de politie zich de afgelopen jaren is gaan militariseren en toen doemde een scenario voor hem op.. De VS lijkt zich -uiterst grondig- op te maken voor de crash van de leeggeplunderde US-dollar en de burgeroorlog die dit uiteindelijk teweeg zal gaan brengen…

David Crowley zag, zoals wij dat ook al rapporteerden (HIER) hoe DHS (Department of Homeland Security) zich bewapende met een order van 2 miljard hollow point kogels.. Een ‘order’ die toevallig uitlekte..! Hollow points mogen volgens de wet in de VS niet door wethandhavers gebruikt worden vanwege de schade die zij in een lichaam aanrichten…!

De hollow point kogel vervormd bij inslag zoveel dat het een onherstelbare ravage in een lichaam achterlaat. Deze kogels zijn ook nog eens een stuk duurder dan standaardkogels  De DHS heeft echter verklaard dat het deze kogels gaat gebruiken om ’te oefenen’. ER zijn dus kogels genoeg om het totale aantal Amerikaanse burgers ruim 6 kogels elk te overhandigen.. Als je dat niet te denken geeft..?

Weinig mensen weten dat de wetgeving in de VS zódanig is verkracht, dat politie de macht heeft mensen onbeperkt vast te houden, zonder opgave van reden en zolang als het hen 'belieft'..
Weinig mensen weten dat de wetgeving in de VS zódanig is verkracht, dat politie de macht heeft mensen onbeperkt vast te houden, zonder opgave van reden en zolang als het hen ‘belieft’..

David Crowley zag dus een burgeroorlog op zich afstomen, maar aan de andere kant een totale maatschappelijke desinteresse van de bevolking in de VS. In zijn poging iets te doen om mensen te doen ontwaken, is hij aan deze film begonnen. Maar kennelijk heeft hij ook tegen het ‘zere been’ geschopt van een machtselite..?

De financiering van de film, kwam door het populaire ‘crowd funding’ tot stand en zou voor iedereen gratis te downloaden zijn. De film was ondanks het beperkte budget een professionele productie en zoals je ziet, is de trailer een professionele en veelbelovende teaser. Maar David Crowley is afgelopen weekend in zijn eigen huis gevonden, vermoord. Samen met zijn vrouw en kind. De politie sprak met enige twijfel over een ‘murder/suicide’. Voor deze zelfmoord zijn geen bewijzen gevonden en Crowleys vrouw en dochter zijn in ieder geval vermoord..

Het blijkt dat niemand de Crowley’s nog had gezien sinds Kerst. De lichamen van David, zijn vrouw en hun 5-jarige dochtertje, werden gevonden in hun appartement. Volgens de politie was er sprake van een moord en een opvolgende zelf-moord.. Een buurman ontdekte afgelopen zaterdag de lichamen, zo meld de the Star Tribune. Hij was ‘gewaarschuwd’ door de zich ophopende stapel post en pakketjes bij hun voordeur. Dit verhaal en deze film zullen ongetwijfeld nog een staartje krijgen; mogelijk dat het tot zwijgen brengen van Crowley meer slapende honden heeft wakker gemaakt, dan de machtselite lief is.. Dát is in ieder geval ons gevoel. We houden je op de hoogte..! Bekijk de FB-pagina van deze film (HIER) en zie dat David vragen stelde die niet anders zijn, noch afwijken van die van ons.

 

* * *

David Croweley en vrouw
David Crowley en zijn vrouw Komel

37 gedachten over “Producent FEMA-camps-film vermoord/zelfmoord..?!

 1. Toen ik de trailer zag vond ik het akelig lijken op de beelden die afgelopen dagen op tv waren over de aanvallen op de bevolking in Donetsk…ook bijgestaan of getraind door u.s. bemoeienis?!

 2. Weet je trouwens dat Amerikanen erg weinig weten over FEMA ze denken nog steeds dat ze er alleen voor hulp zijn tijdens calamiteiten .
  Ik zat laatst met een Amerikaanse student te praten in een coffeeshop en toen had ik het over FEMA , hij vond het vreemd dat ik over FEMA meer wist te vertellen dan hij .

 3. ER zijn dus kogels genoeg om het totale aantal Amerikaanse burgers ruim 6 kogels elk te overhandigen.. Als je dat niet te denken geeft..?

  ER zijn dus kogels genoeg om het totale aantal Amerikaanse burgers met ruim 6 kogels elk te doden.. Als je dat niet te denken geeft..?

  1. De agent zegt: “We nemen het land terug”, hartstikke goed idee, ik wou dat de Native Americans de Indianen de oorspronkelijke bewoners van de US dat ook gingen doen, zou de agent dat accepteren of zou hij er tegen gaan vechten.

 4. Wat te denken van een land waar zijn soldaten mensen doden vanwege ?, en dan als Hero’s worden begroet, of waar een film gemaakt over een scherpschutter, dus iemand die mensen liquideerd die hij niet kent, die hem ook persoonlijks of zijn land van herkomst niets kwaads hebben aan gedaan, en dat deze huurmoordenaar dan als Hero en patriot wordt afgeschilderd, ja ik begrijp het wel, als men er deze draai niet aangeeft, valt het hele USA denken naar ongekende diepte, de manipulatie van de geest het denken van de gemiddelde Amerikaan, is voor ons Europeanen volkomen onbegrijpbaar, ze komen zich zelf natuurlijk één dezer dagen zelf tegen, en wat dan ?, van daar die FEMA camps denk ik.

  1. De meeste mensen in de HELE wereld leven al(eeuwenlang) in hun eigen Femakampje (mind) waarin men is opgezet tegen zichzelf,door middel van allerlei aangeleerde zelfondermijnende manipulatietechnieken (conditioneringen)die mensen in de gemoedstoestand angst dienen te houden wat een krachtige emotie is die je zelf/waarneming beïnvloed,een (overlevings)angst waardoor men zich alleen nog maar bezig houd met zelf/overleving,bewust of onbewust en je in je eigen fema-opvoedingskampje houd !

   En dat is precies wat machthebbers willen,maar o wee als je dit mechanisme doorziet en je ‘eigen’ Femakampje verlaat en zaken die het daglicht niet kunnen verdragen ter discussie stelt of in de openbaarheid brengt of tegen verzet in wat voor vorm dan ook ,dan grijpt men naar grovere middelen,welke …..dat hoef ik vast niet uit te leggen !

   Wat zei Samsonite ook al weer over Wilders,hij noemde hem een woordterrorist (ik vraag mij af waar hij dat woord gejat heeft),wat mij betreft zijn politieke/religieuze/financiële instellingen terroristische organen doordrenkt met woordterroristen,die stuk voor stuk in kampen opgesloten moeten worden!

   Ik noem die kampen NEWK (Normen En Waarden Kampen),en men dient daar net zolang te verblijven tot men gerehabiliteerd is !

   mmm ik bespeur dictatoriale neigingen bij mijzelf…tijd om te stoppen !

 5. Moord natuurlijk. Moord door de Amerikaanse CIA.
  De Amerikaanse CIA heeft de afgelopen 60 jaar duizenden en duizenden kritische Amerikanen vermoord.
  Die klokkenluider kan elk moment opstaan. Snowden m2.

  Amerikanen vermoord door Amerikaanse CIA
  – Jim Morrison
  – Steven Jobs, voor wegeren NSA PRISM spionage programma op Apple apparatuur
  – Bill Hicks, voor blootleggen massamoord DEA op 100 vrouwen en kinderen in Waco Texas
  – etc etc

 6. Het lijkt erop dat men van dit soort praktijken ook in Nederland niet vies is. Moest weer even denken aan de moord op Theo van Gogh door moslimextremist Mohammed B.. De gemiddelde Nederlander gelooft waarschijnlijk nog steeds dat zijn film Submission de aanleiding zou zijn geweest. Mogelijk, maar misschien vormde de film 06/05 over de moord van Pim Fortuyn toch een grotere bedreiging voor onze Overheid en voor Amerika.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/06/05

 7. hhhm misschien krijgen ze wel korting bij meerdere aanschaf??

  Overigens wat is het effect als de economie totaal in elkaar klapt, hoe gaan mensen zich gedragen??

  Gaan de mensen tijdens de ineenstorting zich ineens geheel sociaal gedragen naar hun medeburger of geldt de recht van de sterkste en wordt het grote slachtpartij waar ieder eigen rechter gaat spelen.

  Persoonlijk kan ik met ter dege voorstellen dat sommige personen dan inderdaad weg worden gezet in zo n kamp

 8. Update Niburu 22 januari 2014
  “Waar we ondertussen wel de hand op hebben weten te leggen is een ruwe versie van de documentaire/film Gray State. De film waarvoor Crowley waarschijnlijk is vermoord.
  Er is natuurlijk een grote kans dat deze film op korte termijn weer wordt verwijderd door Youtube. Mocht dat het geval zijn dan is er via onze redactie een kopie beschikbaar.
  Verder; download deze film zoveel jullie kunnen en zorg dat hij viraal gaat. Dit is een belangrijk document waarvoor de maker en zijn familie met grote waarschijnlijkheid vermoord zijn.”
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8837%3Adood-maker-martial-law-film-verdacht-update&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33#.VMAsBreOCqI.facebook
  http://www.youtube.com/watch?v=veEONs44rhM

  1. Hmm, Anna,ik heb gisteren die ruwe versie zitten kijken en er bekroop mij steeds meer het gevoel dat dit net zo goed allemaal een opzet zou kunnen zijn. Hoewel wat er gezegd werd wel het “wakkere” riedeltje is en best interessant, voelde ik me steeds ongemakkelijker worden. misschien precies het laatste zetje op de burgers in opstand te laten komen….. Poeh, je weet het zo langzamerhand niet meer.( idd die namen… en weer die driehoek en alziend oog gebruiken, waarom?) En wat me vanaf het begin bevreemd, hoe een jong gezin dat midden in het leven staat ruim 2 en half week niet gemist wordt. Vaag.

  2. Anna
   Gray State Murder Suicide HOAX
   https://www.youtube.com/watch?v=QvkVF2Br_vI
   Dit staat eronder
   Gepubliceerd op 20 jan. 2015

   Looks like another grass roots charity scam- this movie trailer amounts to PSYOP One thing is for sure these people were not suicided or even a family. For hell’s sake they used pictures of Rebecca Black for the wife.

 9. Er gebeuren hele gekke dingen in de USA, de briefwisseling die ik heb mijn mijn Amerikaanse familie gaat daar heel vaak over, toch volgens hen is het leger met hun, sommige zo als blackwater doen alles voor geld, maar dat er iets gaande is dat is zeker, maar de burgers zijn zwaar bewapend, de fema camps ja daar draaien ze een beetje om heen, net als wij hebben zij de macht over hun gekozenen en land verloren, ze zijn heel voorzichtig in hun uitspraken, maar zijn zeker niet bang, en klaar om hun constitutie te verdedigen, maar het is waar er komen te veel mensen om in the USA, veel heel veel vermoorde mensen, en dan kan daar natuurlijk meer achter zitten, OBAMA heeft er heel wat Yes I can laten opruimen.

 10. In Nederland moet je nu ook oppassen. Iemand die wilt gaan demonstreren wordt zijn uitkering en ziekenfonds ontnomen.

  Er is veel meer aan de hand dan de sheeple denkt.

  Het is hier al geen democratie meer.

  1. eh nou eh.
   Als bedrijven ergens een hekel aan hebben zijn het bv aan vakbonden.
   Neem nou laatst dat een kopstuk van vakbond de Unie zegt dat staken uit de tijd is en dat ze dat niet meer willen doen.
   Waar hebben bedrijven dan baat bij?
   Bedrijven hebben er baat bij om mensen zolang mogelijk te laten werken voor een zo laag mogelijk loon waardoor hun winst stijgt.
   Als de vakbonden bestaan uit stromannen van de multinationals is dat een goede verklaring waarom een kopstuk staken wil vermijden omdat ze dat simpelweg niet kunnen gebruiken.
   En dat vakbonden in de zak van de bedrijven zitten is mij wel duidelijk omdat de kopstukken veelal geleerde figuren zijn die weten wat niet in het belang van bedrijven is (zoals bv staken) en dat dus willen mijden.
   Neem als voorbeeld W Kok ooit een vakbondsman totdat hij een goed betaalde functie kreeg toen draaide hij als een blad aan een boom om en ging hij vertegenwoordigen waar hij eerst zogenaamd tegen was.
   Vergelijk wat er nu gebeurd eens met het verleden dan zien we dat vandaag de dag steeds meer afgebroken wordt wat de werkende generaties voor ons hebben opgebouwd zoals goede cao,s waarvan we steeds meer inleveren.
   We krijgen jaarlijks zogenaamd 0,5 of 0,75 procent loonsverhoging terwijl alles vele malen duurder wordt(meer winst voor bedrijven)waardoor men al meer in levert dan dat men erbij krijgt vervolgens worden de belastingen verhoogt waardoor men al jaar in jaar uit steeds minder overhoud maar op de loonbrieven lijkt het of we erbij krijgen vervolgens worden de loonsverhogingen voor bedrijven gecompenseerd door belasting afspraken te maken(wat de gewone burger niet kan)waardoor er miljarden in de zakken van de multinationals verdwijnen.
   In de tweede wereld oorlog ging men nog verder door slavenarbeiders in te zetten die in de kampen zaten zij hebben zich vaak dood gewerkt onder erbarmelijke omstandigheden en slecht eten maar de bedrijven hebben hun winsten met sprongen zien groeien dat wordt ook we fascisme genoemd wat we nu weer zien gebeuren.
   De NSDAP destijds (de naam doet vermoeden dat zij er voor de arbeider waren)schafte als een van de eerste dingen de vakbonden af en gaven de bedrijven de kans om mensen uit te buiten.

  2. Hoi Arnold,
   dit is de link van de quote, maar daar is ook een afbeelding (even naar beneden scrollen) van alle vakbonden in de westerse wereld vanaf 1960 tot 2000 (organisationsgrad), en dan kan je heel goed herkennen welke landen steeds minder vakbondsleden hebben (rood), Frankrijk het minst, en in Skandinavie is het het meest.
   http://de.wikipedia.org/wiki/Gewerkschaft
   Wiki quote <Nach der Machtergreifung der Nazis wurden viele Gewerkschaftsführer in Konzentrationslager gesperrt und ihre Gewerkschaftshäuser von der SA besetzt. Auch ein Aufruf der Gewerkschaften, den von den Nazis am 1. Mai 1933 veranstalteten Tag der Nationalen Arbeit zu unterstützen, half nichts.
   Am Tag danach verbot man die Gewerkschaften, und ihr Vermögen wurde auf die Nazi-Massenorganisation Deutsche Arbeitsfront (DAF) übertragen.
   In der DAF, deren Mitgliedschaft nicht verpflichtend war, waren zahlreiche ehemalige Gewerkschafter vertreten.
   1944 hatte die DAF, als größte nationalsozialistische Massenorganisation, ca. 25 Millionen Mitglieder.

  3. Monika.
   In Duitsland waren ten tijde van de oorlog veel bedrijven met moederbedrijven in bv de VS(mooi voorbeeld hiervan is Ford)die door de inzet van gedwongen slavenarbeid hun winsten gigantisch hebben zien groeien (Henri Ford was trouwens een fascist in hard en nieren)
   Ford en Opel hebben op deze manier kunnen leveren vanuit Duitsland aan Hitler en vanuit de VS aan de geallieerden wat dus inhoud dat ze op deze manier veel geld hebben verdiend en zo de oorlog in stand hebben weten te houden(eigenlijk is dit puur landverraad geweest en daar zijn ze nooit voor bestraft).
   Sterker nog hun fabrieken in Duitsland hebben bij bombardementen geen of geringe schade gehad waarvoor zij soms zelfs gecompenseerd werden.

  4. Arnold

   Dat vakbonden in de zak van de bedrijven zitten dat heb ik ook meegemaakt in Suriname, de jongens van de cola fabriek gingen staken omdat ze niet langer op zaterdag wilde werken, toen is er overeen gekomen dat ze dan van maandag tot vrijdag langer moesten werken, en een tijdje later reden de kopstukken van de vakbond in nieuwe Isuzu auto’s en als je dan ook nog eens weet dat de eigenaar van die cola fabriek ook de eigenaar is van de Isuzu auto en bus import en dan weet je genoeg denk ik.

  1. :z

   Dat kan ik me voorstellen. Maar dit gaat niet alleen voor de us op hoor dit is/wordt een wereldwijd gebeuren als we het laten gebeuren.

 11. Amerika is volgens velen het land met de onbeperkte mogelijkheden en vrijheden.
  Zoals ik het bekijk is Amerika het land dat fascisme en nazisme voortzet.
  Ik heb meerdere boeken gelezen waaruit naar voren komt dat de echte machthebbers niet zoals de meesten denken de regering is maar de bankiers en multinationals onder het toeziend oog van het Rotchild huis die weer mensen hebben laten infiltreren in zowat alle regeringen en overheidsinstellingen.
  Enkele voorbeelden van de laatste jaren zijn de vervangers van Saddam Hoessein in Irak,Kijk naar de geinstalleerde VS figuren in Oekraine enz.
  Tijdens de tweede wereld oorlog zag iedereen de Duitsers als het kwaad en de Amerikanen en engelsen als de goeden maar zagen wij dit goed?
  Het is algemeen bekend dat de duitsers gebruik maakten van door GM en Ford geproduceerde voertuigen zoals ook de Amerikanen en zelfs de Russen deden.
  Het is ook bekend dat IG farben het geesteskindje van Rotchild was(synthetische fabriek bij Birkenau )waar men ook het gas produceerde ter vernietiging van o.a de joden.
  Ook is het op zich al vreemd dat Rooseveld,Stalin en Churchill toen samenwerkten om zogenaamd de duitsers te verslaan en dat nu Rusland als de vijand wordt beschouwd en alleen al het feit dat IG farben een fabriek was van de elite moet er wel haast samengewerkt zijn met Hitler.
  De laatste echte Rus die niet aan het spelletje wilde meedoen was de tsaar die daarom met zijn hele familie is vermoord.
  De inval van Rusland op 22 juni 1941 was zoals in meerdere boeken wordt beschreven niets anders dan een manier om de rijkdommen die Rusland bezit in het bezit te krijgen van de elite en tevens kon men de afzet markt op die manier vergroten, ook kreeg men op die manier een onuitputtelijke bron aan goedkope arbeidskrachten bijkomstigheid was dat Hitler zo zijn aardsvijanden kon uitschakelen omdat hij hen zag als untermenschen.
  Voor hen die dit niet kunnen geloven stel ik de volgende vraag:is het niet vreemd dat Rusland als vijand wordt gezien terwijl bv Shell daar bedrijven heeft net als MC Donalds en Coca Cola?
  Daarom ben ik er van overtuigd dat alles opzet is om de elite meer winsten te geven.
  Hoeveel industrieelen zijn er berecht voor hun samenwerking met de Duitsers of kregen zij maar lichte straffen?
  Hoe kon Hitler zo,n machtig leger opbouwen terwijl honger en armoede overheerste ivm de zogenaamde herstelbetalingen?
  En waarom zijn er geen bankiers berecht die toch verantwoordelijk zijn voor de huidige crisis dat was alleen maar een manier om de gewone burger te ontdoen van financiele middelen door de belastingen op te voeren zogenaamd om de banken overeind te houden wat naar nu blijkt helemaal niet nodig was want waarom kan de ECB nu wel geld(1240 miljard)in de economie pompen en hielden zij in 2008 de hand op de knip?

  1. Dit was ik nog vergeten,namelijk De heer Teeven zo stand op teletekst gaat een wet doorvoeren waardoor het voor Jan met de pet moeilijker wordt om gebruik te maken van rechtsbijstand onder de noemer dat hij niet anders zou kunnen ivm bezuinigingen.
   Gelijktijdig zien we nu al dat zijn maatje Opstelten mensen laat oppakken die alleen nog maar verdacht van iets worden waar men vroeger zegde we kunnen hier niets mee want er is nog niets gebeurd.
   Asscher zegt niets te willen doen aan de ontslaggolf in de zorg wat inhoud dat er steeds meer werkelozen bijkomen nadat men wel eerst de sociale voorzieningen heeft afgebroken waardoor de mensen moedwillig in de afgrond worden gestort.
   Past dit niet mooi in het straatje om de mensen te gaan onderdrukken en ze zo te dwingen vooral te doen wat hen gezegd wordt?
   Waarom stelt geen een kamerlid de vraag hoe men al die uitkeringen denkt te kunnen blijven betalen of is het zo dat ze er bewust naar toewerken en de mensen straks zonder eten zetten onder de noemer dat de uitkeringen onbetaalbaar zijn.
   Dat zou ook verklaren dat de boeren die last van de muizenplaag hebben aan hun lot worden overgelaten maar wel met het resultaat dat er straks minder produktie is dus minder eten en dat boeren door deze kosten failliet gaan wat de kans op herstel onmogelijk maakt en ons afhankelijk van hen die voedsel beheren.
   Dat ook onze huidige regering geen moer om de burger geeft is wel duidelijk als men in Groningen ziet dat aardgas produktie boven veiligheid van de burger wordt gesteld.

 12. Hallo Monica, Arnold en alle anderen,

  Helder verhaal Arnold. Geen spelt tussen te krijgen.
  Monica, weer dank voor een nuttige link.

  Er staat hier ergens anders op WTK een artikel over IJsland. Hoe ze daar de dreiging van de macht van de banken tegen gegaan zijn.

  Dan rijst bij mij de vraag….

  Hoe in vredesnaam krijgen wij dat hier in het nuchtere Nederland ook voor elkaar??

  Lijkt de enige weg naar herstel van ons ooit zo mooie landje….

  1. Hoi Sé Paratist,
   d of t… het was me niet eens opgevallen 😀
   Ja in IJsland hebben de mensen volgehouden, maar ja wat wil je, er wonen er maar heel weinig mensen. Het was gewoon niet te doen om iedereen met zulke bedragen te belasten en ze hebben er daar sowieso een andere mentaliteit en levensstijl, minder consumptief geloof ik.
   Het gaat om al die mensen die wel een tegengeluid laten horen, ook is het alleen maar dat de anderen niet helemaal ‘wegkwijnen’… en wie weet op een dag is het dan iedereen duidelijk dat de machthebbers niet echt de macht over ons hebben….

  2. Hoi Monica,
   Jammer dat dat dan niet voor ons consumptiemaatschappijtje kan gelden… De utopie die IJsland lijkt.
   Maar we gaan gewoon door om de mensen proberen bewust te maken van wat er zich werkelijk af speelt.
   Wordt misschien tijd dat Snowden en Putin naar buiten komen met sluitend bewijs over oa 9/11. Denk dat als zoiets gebeurt, er bij heel veel mensen in een keer de ogen open gaan.
   Zolang het alleen op sites als deze te vinden is, blijven alleen de mensen als wij het lezen, omdat de elite en de media ons natuurlijk als een stel malloten blijft wegzetten…

   Stond vorig weekend trouwens nog een heel stuk over de Oekraïne in de regionale krant. Werden een paar oudere vrouwen geïnterviewd en die gaven aardig af op Kiev.
   Was wel raar om zoiets in de “normale” media te lezen, maar hopelijk is het een begin.

 13. Het is eigenlijk net als met WOII en de daarbij behorende verschrikkingen. “Wir haben es nicht gewußt” maar zeker ook “Wij wilde het niet weten” De mensheid gaat er bij zichzelf (bijna) altijd van uit dat het (hopelijk) wel meevalt. Totdat het tegendeel een feit is. Ja dan (was) is het te laat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.