Advertentie

Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE


De Stichting Stralinsarm Nederland heeft in juli jl. al aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om openbaarheid gevraagd van gegevens omtrent de a.s. Mexicaanse griepvaccinaties. Gezien het volksbelang zou je zeggen dat het ministerie niets te verliezen heeft en deze gegevens zou overhandigen. Zeker als je weet dat het Ministerie uiteindelijk toch over de brug zal moeten komen met informatie over een fundamentele zaak als deze.

Niets is echter minder waar! Het ministerie van VWS doet niets anders dan de procedure rekken en rekken, kleine overtredingen maken op deze Wet Openbaarheid van Bestuur en laat het keihard op een rechtszaak aankomen. De details van deze rechtzaak, die a.s. donderdag dient, lees je hieronder.

We geven even een chronologische volgorde van deze procedure. Oordeel zelf of je vindt dat het ministerie van VWS zorgvuldig en binnen de wettelijke termijn handelt of dat zij handelt als een persoon/organisatie die kennelijk iets te verbergen heeft en procedures aangaande openbaarheid bewust vertraagd, zonder enig bericht van haar kant.

Ingediend bij het Ministerie van VWS en CBG op 23 Juli 2009

vrouwe_justitiaSamenvatting:  Documenten overleg, randvoorwaarden alle evt. producenten vaccins. Randvoorwaarden contracten m.b.t. juridische aansprakelijkheid bij gezondheidsschade.

Het ministerie dient binnen 14 dagen te beslissen of 1 maal termijn met 14 dagen verlengen. Hierop hebben de minister en CBG hebben termijn verlengd tot 19 augustus.

Op 3 September, dus 2 weken na de overschrijdingsdatum, dient de Stichting een bezwaarschrift in wegens overschrijding fatale termijn. De termijn die hiervoor staat voor het Ministerie om hierop te reageren is 2 weken.

17 September: NIETS ontvangen!

25 september: Kort Geding wordt aangespannen tegen de Minister en CBG, ingediend bij de Rechtbank van Den Haag.  Met de eis: staak alle voorbereidende acties inzake de voorgenomen vaccinaties, totdat de, door de Stichting gevraagde informatie verstrekt is en het beleid kan worden beoordeeld.

Inhoud van het Kort Geding:

  • De burger heeft het grondwettelijke recht om beleid van de overheid te  mogen toetsen.
  • Bewijslast van onschadelijkheid vaccins ligt bij de overheid (Voorzorgsprincipe, art. 174 ).
  • Onschendbaarheid menselijk lichaam Volgens grondwetsartikel 11, EVRM artikel8 en strijdig met IHR (International Health Regulation(s)) die eenzijdig door WHO uitgeroepen kan/kunnen worden zonder realistische pandemie.

Dit Kort Geding, dat deze Stichting dus heeft aangespannen tegen minister Ab Klink van het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) dient op:

22 oktober om 14.00 uur, Rechtbank Zwolle, Hanzelaan 351.

PERSBERICHT Datum: 16-10-2009

Inzet van het Kort Geding is de weigering van zowel de Minster als het CBG om documenten inzake het griepvaccin vrij te geven. Op grond van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) heeft de stichting SAN daar op 23 juli 2009 om gevraagd.

De Rechter wordt verzocht om VWS en CBG te verplichten tot het verstrekken van deze informatie. Gevraagd wordt naar alle documenten die helderheid kunnen verschaffen omtrent de specifieke ingrediënten en adjuvantia van deze griepvaccins, over de producenten en over de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers gezondheidsschade oplopen door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie.

Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie (informed consent) .

Voor de stichting SAN is deze informatie van groot belang; bepaalde ingrediënten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel, onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten.

Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden. Op de website van de stichting, www.stralingsarm-nederland.org kan een dossier over de achtergronden gedownload worden.

Contactpersonen:

· Dhr. Jannes Koetsier, arts. Tel: 06-53 909 783

· Luuk van Dinter, juridisch adviseur v/d stichting. Tel: 0412-451 141

Contact: juridisch@stralingsarm-nederland.org

UPDATE

Goed verslag van rechtbanksessie Kort geding tegen ministerie van Volksgezondheid

23 oktober 2009

Gisteren diende in Zwolle het kort geding tegen het ministerie van VWS over het feit dat het informatie voor de burger achterhoudt en achtergehouden heeft over de (schadelijke) inhoudsstoffen die in de mexicaanse griepprik zitten en over de bijwerkingen van de prikken. Met name gaat het dan over de zogeheten adjuvantia, toevoegingen: kwik, squaleen en formaldehyde.

De adjuvantia
Kwik in vaccins is in veel landen al verboden. Het veroorzaakt oa autisme, naast dat het het immuunsysteem ondermijnt. En squaleen mag in de VS ook al niet eens meer in spuiten zitten. Het is oa verantwoordelijk voor het golfoorlogsyndroom. Als onderzoekers auto-immuunziekten willen veroorzaken bij proefdieren om mee te experimenteren (wat al een zieke toestand op zich is vind ik), dan spuiten ze squaleen bij de dieren in het bloed in.

Informatieplicht
Even weer over de gewenste informatieplicht: voor een potje pindakaas is informatieplicht over de ingredienten aan de orde, voor medicijnen is deze informatieplicht aan de orde, waarom niet ook voor de mexicaanse griepprik?

VWS ontkent eigen informatieplicht
De advocaat van het ministerie van VWS had gezegd: de bijwerkingen en ingredienten zijn bekend. De burger kan daarvoor naar de internetsite van EMEA gaan (ik weet niet waar het de afkorting van is, maar het is een Europees orgaan dat in dezen een grote autoriteit is). Maar: niet iedereen heeft internet, en: ik heb nog nooit voorlichting gehoord van de Nederlandse overheid die verwijst naar de site van EMEA.

Foldertjes onvoldoende informatief
Een arts ter plekke, Jannes Koetsier, vertelde dat de informatie van foldertjes in Nederland over de bijwerkingen onvoldoende informatief zijn. De bijwerkingen zoals die genoemd staan op de site van EMEA zijn bovendien veel ernstiger dan wat er in de Nederlandse informatiefoldertjes staat over de bijwerkingen.

Spoedeisendheid erkend
Dit gaf onmiddelijk de doorslag voor de rechter om de spoedeisendheid van de kwestie te erkennen. Bovendien zei Jannes Koetsier dat 99% van de huisartsen niet weet wat er in de vaccins zit voor de Mexicaanse griep, laat staan de burgers.

Slechte excuses voor ondermijnend gedrag
Het ministerie had voor de rechtzitting herhaaldelijk gedraald om op schriftelijke vragen van de stichting stralingsarm nederland (de eisende partij in deze zaak) over de mexicaanse griepprik in te gaan. De excuses om in dezen te dralen kwamen niet verder dan oa vakantie en fouten.

“Vertrouwelijke” informatie
Verder deed de advocaat van het ministerie van VWS gewichtig over 8 mappen met informatie over contracten met de farmaceutische industrie die de eiser had opgevraagd die vertrouwelijk is en die de rechter alsnog kan lezen. Eerder zijn die niet aan de rechter voorgelegd.

Rechter not amused
De rechter zei dat hij zelf wel zou uitmaken of hij die 8 vertrouwelijke mappen van het Ministerie van VWS alsnog gaat inzien en of hij het nog meeneemt in zijn besluit dat volgende week vrijdag hierover zal vallen. Hij was not amused over de vertragings- en procesondermijningstactieken van het ministerie van VWS.

Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Uitslag besluit rechter en vervolg
Volgende week vrijdag is de uitslag van het besluit van de rechter. Als hij besluit dat de Nederlandse regering onterecht informatie heeft achtergehouden over de ingredienten en bijwerkingen van de mexicaanse griepvaccinaties, dan ligt de weg open om civielrechtelijk dan wel strafrechtelijke stappen te ondernemen.

354 gedachten over “Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE

  1. Learning by doing, learning by trying. Tripping by trying. Dieing by tripping.
    Een experiment is ook maar een experiment omdat het zo genoemd wordt..! Neem nou gsm/mobiele straling: één groot experiment onder 4 miljard mensen. Alleen heet het dan weer niet zo, terwijl het dat wel is; wat een rare wereld.

  2. Dus de maker van het vaccin gaat de veiligheid van het vaccin testen tijdens het gebruik ervan.

    @ REMCO

    “Nou dat is toch meer dan redelijk? Daar kan toch geen weldenkend mens wat op aan te merken hebben.

    Of zoals doktoren bij de HPV campagne zelf ook zeiden “oke het is een experiment, maar je moet toch ergens beginnen”

    Posted by Remco | oktober 23, 2009, 12:18

    Vind je dat zelf geen zieke uitspraak van jezelf? Vindt jij het normaal dat je een proefkonijn bent samen met miljarden anderen?

    Sorry maar dan ben je toch wat mij betreft flink gebrainwashed als dat je echte oprechte mening hierover is. kijken hoe je piept als je die prik hebt gehad, dan pas krijgen we n epidemie!

  3. Na 16.000.000 doden in Nederland na het testen van het vaccin hebben wij geconstateerd dat het middel H1N1 onvoldoende gewerkt heeft en daarom besloten wordt het uit de handel te halen als gevaarlijk stof voor de mensheid.

    Cognitieve dissonantie is de nieuwe virus ziekte blijkbaar hier op dit moment, is daar geen spuitje voor te krijgen ?

  4. Maar het erge is dus dat een groot deel van de nederlanders en, nog erger, doktoren inderdaad flink gebrainwashed zijn.
    En dan ben ik altijd de idioot die zo nodig met paniek verhalen komt bij die mensen. Als ik ze dat engelse stukje hierboven voorlees reageren de meesten inderdaad met”dat is toch niet onredelijk” of zoiets.

  5. Hoi Krispy, heb je nog vitamine D3 gekocht?
    Ik wel, in de VS. Die 5000IU pilletjes, 120 stuks per potje.
    12 potjes gekocht, koste mij in totaal $100,- . Ongeveer 70 euro!
    Inclusief tax en shipping!
    Nog geen 6 euro per potje dus.
    🙂

  6. @ remco
    nee nog niet, ik wil ze via een vriend laten bestellen want ze zijn daar toch een stuk goedkoper dan hier (voor hetzelfde merk)
    Ik heb al een week last van heftige migraines dus ben nergens aan toe gekomen helaas … 🙁
    Heb ook een grote fles zilverwater besteld.
    Ik moet zeggen dat toen ik een ingegroeide teennagel had daar echt de pijn van verminderde, en met mn tandvlees-ontsteking ook sneller weer gezond resultaat is.

  7. Elk uitgebracht medicijn staat nooit garant voor evt. latere onbekende bijwerkingen. Toen valium als middel werd geïntroduceerd bleek het afhankelijkheidseffect groter dan aangenomen. Hierop werd de wijze van verstrekking aangepast.

    Ik heb zelf bijvoorbeeld een allergische reactie op pencilline. |Betekent dit automatisch dat dit medicijn niet deugt? Natuurlijk niet! Er zijn ook individuen die een vergelijkbare reactie geven op anti-biotica. Toch redden beide middelen wereldwijd veel levens.

    Dit vaccin tegen deze variant van H1N1-virus is een relatief nieuw vaccin die ingezet kán worden en allesbehalve verplicht wordt gesteld. Niemand weet nog evt. verborgen bijwerkingen op langere termijn, omdat dit vaccin nog relatief nieuw is. Maar ik weet wel dat men niet de gewone burger zomaar alszijnde een experiment mag gebruiken en dat er strenge toelatingseisen bestaan in Nederland vóórdat zo’n middel op de markt mag verschijnen. Je mag zoiets altijd tegenspreken, maar kom dan met hard eenduidig juridisch bewijs. Er wordt nu al van alles hierover geroepen, terwijl de rechtzaak van gisteren duidelijk aantoonde dat
    de samenstelling van dit vaccin voor die kritici nog niet eens bekend is en ze dit juridisch willen afdingen. Hoe kun je dan als kritici nú al een oordeel vellen over dit vaccin? Omdat burgers onderling hierover op internet allerlei broodjes-aapverhalen vertellen? Sorrie, maar dat noem ik allesbehalve bewijs. Laten we nu eerst eens wachten op het openbaar maken van diens bestandsdelen om pas daarná hierover bindende conclusies te trekken.

  8. Zeg Franciscus

    Er zijn al landen waar het WEL VERPLICHT is gestelt, of wist je dat nog niet?
    Weet je ook dat niet alleen burgers “broodje-aap-verhalen” vertellen, maar dat er inmiddels vele artsen en wetenschappers zijn die waarschuwen voor deze aap in het broodje dat die verdorie hard kan bijten ? en afraden deze vax te nemen.

  9. Lees eens Franciscus001″

    http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2009/10_oktober/23/verrijkingsonderdelen/voor-en-nadelen-van-de-griep.xml

    “Veel van de door de stichting gewenste informatie is volgens het ministerie van Volksgezondheid al lang openbaar. Informatie over de griepvaccins is bijvoorbeeld beschikbaar via de website van de EMEA, de Europese autoriteit die is belast met het beoordelen van geneesmiddelen.”

    http://www.emea.europa.eu/

    Dit zijn de orginele uptodate bijsluiters in het Nederlands…

    Focetria:

    http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/focetria/package_leaflet/emea-pl-h385nl.pdf

    Pandemrix:

    http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/D-H1N1%20single%20PDFs/PackageLeaflet/emea-pl-h832pu17nl.pdf

    Celvapan:

    http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/celvapan/package_leaflet/emea-pl-h982pu17nl.pdf

    Ik moet je helaas teleurstellen Franciscus001 dat wat je hier boven aan geeft dat je gewoon je door voorbij denderd zonder over duidelijk onderzoek doet alvorens je je mond open doet, dat wat je aangeeft er reeds al te vinden is.
    Is het je luiheid dat je zelf niet het onderzoek toetst of is het een stukje dat je allen maar je gelijk wilt hebben omtrent?

    Beide zaken zijn helaas goed terug te vinden voor de juiste speurneuzen.

    Reuters

  10. Het heeft geen zin Krispy, dit is dus die brainwashing waar M het over had.

    En de bestanddelen zijn bekend. Er zit o.a squaline en thimerosal in.
    Maar ook al is dat bekend dan nog zegt de vaccinmaker en de regering dat dat oke is.
    Dus dan ben je uitgesproken. Kan je wel een rechtzaak aanspannen maar dan sta je toch machteloos.

  11. @ Krispy: noem eens die landen waar iedere burger zich verplicht moet inenten tegen het H1N1 virus. Ik spreek hier over Nederland en over de nederlandse wetgeving en daar is geen sprake van verplichte inenting.

    @Paul: ik ben niet degene die een rechtzaak aanspant voor meer openbaring. Ik heb daarbij altijd opgeschreven dat het gros van die informatie gewoon openbaar is en door een onafhankelijke keuring moet alvorens het op de reguliere geneesmiddelenmarkt mag verschijnen. Indien sommige burgers hierover paranoïa zijn en allerlei complotten erachter zoeken, wie ben ik om ze een gang naar de rechtzaal hierover te belemmeren? De uitkomst blijft toch hetzelfde. De nederlander kan gewoon met een gerust hart en zonder gewetenswroeging zichzelf laten vaccineren. En het blijft ieders eigen keuze. Ik zie het probleem niet, slechts teveel broodje-aap.

  12. Okay franciscus, laten we zoals Guido het ook verstrekt; ALLEEN als jij tegenbewijs kan voeren en dat kan aantonen het allemaal broodje @@P is en tenzij je voorop als eerste dat vaccin vrijwillig wil injecteren met al het plezier van deze wereld, ik je ga respecteren als iemand die keihard de waarheid inplenteerd.

    Okay ?!?

  13. GOED NIEUWS JONGENS !!!!:D

    http://saynsumthn.wordpress.com/2009/10/19/cbs-new-york-health-care-employees-wont-be-forced-to-get-h1n1-vaccine-for-now/

    (Even in het nederlands:)
    Succesvol protest: AMERICAANSE RECHTER VERBIEDT VOORLOPIG GEDWONGEN VACCINATIES

    Een rechter van het Hooggerechtshof van de Amerikaanse staat New York heeft de authoriteiten voorlopig verboden om het controversiële vaccin tegen de Mexicaanse griep -op straffe van ontslag- gedwongen toe te dienen aan iedereen die in de gezondheidszorg werkt. De uitspraak is het gevolg van een succesvol protest van de Public Employees Federation, die vond dat de Gezondheidscommissaris van de staat zijn boekje te buiten ging toen hij onlangs gedwongen vaccinaties tegen zowel de Mexicaanse griep als de seizoensgriep afkondigde.
    Ook de New York State United Teachers organisatie en een namens vier verpleegsters optredende advocaat werkten aan het succesvolle gerechtelijke protest mee. Het gevolg is dat de griepvaccinaties voor circa 500.000 artsen, verpleegkundigen en al het niet-medische personeel werkzaam in gezondheidsinstellingen voorlopig vrijwillig moeten blijven. Op 30 oktober buigt de rechtbank zich opnieuw over de zaak.
    Aanvankelijk had de Staat besloten dat iedereen werkzaam in deze beroepen uiterlijk 30 november gevaccineerd zou moeten zijn, op straffe van discliplinaire maatregelen, inclusief ontslag. Dat zorgde voor een stortvloed aan protesten. Paula Small, een vrouw die werkt in een gezondheidsinstelling voor baby’s en kinderen, had stellig verklaard het vaccin te weigeren, omdat dit ‘niet getest en niet bewezen’ is, en mogelijk schadelijke gevolgen zou hebben. In 1976 waren er na een beperkt aantal varkensgriep vaccinaties een naar verhouding groot aantal doden te betreuren.
    Frank Mannino, een 50 jarige verpleger, was eveneens boos dat de Staat hem dreigde te ontslaan als hij de griepvaccins zou weigeren. Volgens hem zouden de gedwongen vaccinaties in strijd zijn met zijn wettelijk gegarandeerde persoonlijke vrijheden en burgerrechten. Toen hem gevraagd werd of hij desnoods zijn baan zou willen verliezen als hij de vaccinaties zou blijven weigeren, antwoordde hij: ‘Absoluut. Ik neem het vaccin niet, ik laat me niet dwingen. Dit is nog altijd Amerika.’

    (lees vervolg op : http://griep.blog.nl/griepprik/2009/10/18/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking)

  14. Beste Paul,ik heb besloten om je advies op te volgen en MMS- druppels te bestellen.
    Maar omdat ik geen ervaring heb met natuur-middelen en omdat je ook vaak hoort dat er een hoop nep op de markt is,wil ik aan jou,als ervaringsdeskundige,het volgende vragen.
    1)Kun jij mij een betrouwbaar adres geven waar ik ze,liefst online,voor een redelijke prijs, kan bestellen? Dit laatste omdat ik van een minimum-inkomen moet rondkomen.
    2)Ik slik het kalmerende middel Oxazepam 10 mg. tegen manish-depressieve klachten,kan dit geen kwaad als ik er MMS-druppels bij gebruik?
    3)Kun je me misschien wat nadere informatie verschaffen over de toe passen dosering,dit omdat ik er moeite mee heb om alles in het engels goed te kunnen begrijpen.
    Bij voorbaat mijn oprechte dank.

    John.

  15. @Guido,
    Dat John 1/2 was eigenlijk als grap bedoeld omdat de drs.(John Consemulder) me John 2 noemde en Gait later reageerde met “voor mij ben je gewoon John 1”
    Dus leek het me wel leuk om me John 1/2 te noemen.
    Maar wat jij zegt over heel worden…..manish depresiviteit wordt ook wel een “bipolaire stoornis” genoemd en zo ervaar ik het ook.
    Kan buien hebben van extreme vrolijkheid en optimisme en heb dan ook alle energie van de wereld,maar dit kan van het ene op het andere moment omslaan in een diepe depressie.
    Misscien heb ik die bipolariteit onbewust in mijn naam hier gemanifesteerd en is het inderdaad een kwestie van heelwording.
    @Moos,
    Hartelijk dank voor de link,ga ze morgen gelijk bestellen.
    Zal voor de zekerheid ook nog wel met m’n huisarts overleggen of het te combineren valt met m’n medicijnen en wieweet,als m’n lichaam ontdaan is van alle giftige stoffen heb ik misschien geen chemische medicijnen meer nodig.

  16. @ John

    Op: http://jimhumble.biz/ kun je alles lezen over de creator van de MMS druppels, voor heel veel zaken wordt duidelijk uitgelegd hoe je MMS kan gebruiken en hoelang.

    Ik ben zelf geen dokter maar zou het navragen bij degene waar je het kunt bestellen: http://www.nulpuntenergie.net/oudesite/gezondheid/MMS-bestellen.htm , zie Roel, die weet meer hoe je precies met welke medicijnen wel of niet kan gebruiken.

    Met MMS maak je je hele lichaam schoon, hou wel in rekening dat je goed ziek ervan kan worden om schoon van binnen kan worden, bij een paar druppels kan je al tot braken of tot het dunne komen, dan weet je gelijk hoe vervuild je van binnen bent.

    Dit is geen broodje @@P maar realtime, heel veel arsten wwaar onder mijn eigen huisarts is wild enthausiast over het middel en dit geldt voor meedere artsen die er achter staan.

    Was zelf 2 jaar geleden een wrak, rijp voor mijn eigen 6 kist, ben het gaan gebruiken omdat ik uit gedoktert was, vreemd genoeg ben ik er nog steeds, wat ik had is reeds verdwenen.

  17. @Paul,
    @Moos,
    @Quido,
    Hartelijk dank voor jullie links,adviezen en suggesties.
    Heb het warme gevoel dat ik er niet helemaal alleen meer voor sta.Ik wens jullie allen een hele goede nacht.

  18. @ franciscus001

    “Ik heb zelf bijvoorbeeld een allergische reactie op pencilline. |Betekent dit automatisch dat dit medicijn niet deugt? Natuurlijk niet! Er zijn ook individuen die een vergelijkbare reactie geven op anti-biotica. Toch redden beide middelen wereldwijd veel levens.”

    Penicilline is een stof die wordt afgescheiden door een schimmel, geen chemisch goedje waar je vervelende bijwerkingen van krijgt!

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Penicilline

  19. voor de tweede keer is mijn reactie op de telegraaf geweigerd. Ik zie daar allemaal scheldpartijen over varkens in combinatie met de regering, maar mijn eenvoudige rustige vragen worden daar niet getolereerd. Ik vergat ze te kopieren, maar jullie kennen ze wel en gaan ongeveer zo:

    Zijn de vaccin-producenten onberispelijk?
    Zijn ze 100% aansprakelijk?
    Is het vaccin werkzaam?
    Zijn ze veilig voor allen, ook op de lange termijn?

    niet geplaats op: http://www.telegraaf.nl/binnenland/5152548/___Kinderen_van_0-4_jaar_inenten___.html?p=33,1

    Iemdand een betere tactiek?

  20. @joris, hoef ik me niet schuldig te voelen over mijn zoutgebruik.

    Ik hoop in ieder geval op volledige openbaring. Want nu de griep toch lijkt toe te slaan en al meerdere jonge slachtoffertjes heeft geeist, moet er geen misverstand bestaan over dit vaccin. Het laatste waar we aan moeten denken is dat kinderen in Nederland komen te overlijden vanwege broodjes-aap verhalen. (mis-informatie waardoor iemand een vaccinatie niet aandurft en hierdoor komt te overlijden)Ik vind dit een indirecte vorm van doodslag. Dit wil je als ouder toch niet op je geweten hebben? Daarom moeten die broodjesaapverhalen definitief uit de wereld, zodat de burger met een gerust hart zich kan laten vaccineren.

  21. @fransicus,

    zout? nouja, in ieder geval ben ik ook tegen broodjes aap.

    Kun jij niet eens wat van die broodjes aap ontmaskeren, zodat meer mensen zich gerust zullen laten inenten. Ik heb er een paar in de aanbieding:

    Aansprakelijkheid

    Er wordt beweerd dat producenten van vaccins niet aansprakelijk gesteld kunnen worden door mensen met schade door het vaccin (uiteraard in de eventuele zeldzame gevallen). Dat lijkt me baarlijke nonsens. Bovendien heel schadelijk voor de vaccinatiegraad. Als dat zo zou zijn zou toch werkelijk niemand meer zo’n vaccin willen hebben. Kun jij die link vinden naar een veel gelezen, openbare pagina waarin dit ten ene male voor de volle 100% weerlegd wordt in gewone mensentaal met onderliggende juridische pdf’s door RIVM juristen, Klink c.s. EMEA, FDA, WHO, of andere officiele instanties.

    Testen

    Of een openbare officiele beschrijving van een test van dit vaccin waarin duidelijk wordt dat deze test helemaal niet verkort en onzorgvuldig is geweest. Dat de veiligheid voor alle mogelijke doelgroepen vanaf 4 maanden oude foetussen t/m zwakke astmatische bejaarden als een paal boven water staat. Waarbij ook het bewijs dat de proefpersonen bij dergelijke testen altijd lang genoeg gevolgd worden om zeker te weten dat nagenoeg niemand in de test auto-immuun ziekten oploopt, dit uiteraard allemaal uitgevoerd door instanties die zich verre houden van het geld en andere invloeden van de pharmaceutische industrie.

    Onberispelijk

    Uiteraard zal ergens een openbare europeese aanbesteding beschikbaar zijn voor dit vaccin. Dat is de overheid verplicht boven een bedrag van nara ik meen 112.000,-
    euro. Kun jij ergens vinden of daarbij de eis wordt gesteld dat een dergelijke producent een onberispelijke reputatie heeft? Een sine qua non, lijkt mij anders is er geen vertrouwen en geen ‘herd-protectie’. Dus een eis die in nette bewoordingen zegt dat er geen gesodemieter moet zijn geweest met andere vaccins of medicijnen, perfecte transparante ondersteuning en onderzoek naar bijwerkingen e.d. Zeg maar eisen die vertrouwen wekken. Eisen waar daadwerkelijk aan voldaan is.

    Forced vaccinatie

    Ook zijn er indianenverhalen rond gedwongen vaccinatie. Dat zou dan in de VS aan de hand zijn, mogelijk in Frankrijk en andere landen. Boze tongen beweren zelfs dat in Belgie een wet schijnt te zijn aangenomen die tijdelijk de grondwet(!) ongeldig kan maken in verband met de griepepidemie. De grondwet, jeweet wel. In Nederland staat in artikel 11 iets over de integriteit van het menselijk lichaam (een artikel dat bij de weg per seconde 100 maal geschonden wordt door je buren met hun DECT basisstation). Opheffen van de grondwet voor een griepje. Dat lijkt me ook aperte bangmakerij. Zeg me dat het niet zo is.

  22. @franciscus001
    Wat dacht je van de kindertjes die komen te overleiden door de vacinaties. Weet je nog dat jochie in Barendrecht? Dat wens je niemand toe! Wordt wakker a.u.b!

  23. aan eenn ieder die zich wil laten vaccineren .Ik heb bij mijn overheid 4 dosis liggen wie ze hebben wil mag ze komen halen .MIjn dochter en ik zullen ze niet gebruiken ,en naar ik heb begrepen zijn ze al betaald .zelfs als er prijzen zijn te winnen bij vaccinatie zal ik niet toestaan dat er ook maar een spuit het lichaam van mij of mijn dochter onteerd.Maar ik zal niemand tegenhouden die wel van deze rommel gebruik wil maken veel wijsheid gewenst groet marcel

  24. nog een om te ‘debunken’:

    Er gaan roddels dat het college ter beoordeling van geneesmiddelen geld ontvangt van de pharma-industrie. Dat deskundigen zoals Ab Osterhaus relaties hebben, lijkt me prima (wel even melden, al die 13 nevenfuncties). Maar de mensen die de geneesmiddelen dienen te beoordelen moeten natuurlijk totaal van elke twijfel omtrent hun integriteit verschoond blijven, toch?
    Waar kunnen we de verklaring vinden die deze club geheel vrijplijt van elke verdachtmaking?

    Nog erger, zelfs de EMEA met dezelfde functie maar dan Europees, schijnt geld te krijgen van de pharma-industrie. Kan niet waar zijn. Moet te debunken zijn. Want als hier een kern van waarheid in zit zijn niet alleen vaccins verdacht maar alle geneesmiddelen!

  25. @joris: hier op de site staan wel 8 artikelen over alle schakels in het proces van idee t/m gebruiker van medicijnen, waar de pharmaceutische INDUSTRIE haar handen aan het roer heeft. Omkopen, vervalsen, eenzijdig belichten, manipulatie, en noem het maar op. Het is ongelooflijk hoe deze ‘machthebbers’ met onze gezondheid omgaan. En erger: wij laten het toe. Geloven heilig in deze fantomen.

  26. Tis de omgekeerde wereld van de conspiracy, ze doen ons laten geloven dat wij broodjes @2p aan het verkopen zijn, maar waar geld is is alles te koop om het nog echter dan echt te maken.
    Ook media kan je dusdanig op het verkeerde been zetten, zie en huiver bijvoorbeeld maar eens tussen de verschillende nieuwszenders dat de onderlingen verschillen van uitbrengen van de werkelijk feiten aardig weggewerkt worden, het Nederlandse nieuws is altijd zo beknopt weer gegeven, kijk je bij de Zuiderburen dan zie je toch veel meer van waarden.
    Censuur wordt dus op grote schaal toe bedeeld, waardoor het een ernstig verhaal wordt.
    Ook de Polls kloppen hier en dara niet, bij de meeste sites die een poll hebben gehouden ovder die onderwerp of men zich wilde laten vaccineren, heeft meer dan ruim 68% met ‘Nee’ geantwoord.
    In het RTL-nieuws weten ze het zo te manipuleren dat de stand van zaken ongeveer 53% om 47 % gaat die ‘NEE’ zegt.
    Bron vermelding van deze polls kloppen dus voor geen donder, niet op hun eigen sites maar ook niet van kranten en andere instellingen, lees dat de meeste mensen pissed zijn om een spuit te gaan krijgen.
    Wat ik wereldwijd van allerlei kontakten aan informatie toe gespeeld krijgt liegt er niet om, zie heel andere cijfers en reacties van mensen die ‘NEEN’ zeggen dan men ons hier wil doen laten geloven.

  27. Beste Guido,

    het doet mij goed dat je mijn verslag over het kort geding als “goed” bestempelt, maar waarom heb je de bronvermelding hier achterwege gelaten?

    Groetjes,
    Dorien

  28. @ John wees voorzichtig met MMS druppels te bespreken met je huisarts en of je het kan combineren met medicatie. Niet allen huisartsen staan hiermee bekend en mogelijk totaal niet achter staan, dit wilde ik toch nog ff kwijt.

    Mits je al bij je huisarts bent geweest, hoe stond hij of zij er tegenover???

  29. @ Guido,

    Dank Guido, ik kijk de andere artikelen nog eens door. Inmiddels ben ik wel aardig geinformeerd rond mijn vragen. Hierboven treft je meer de tone of voice die ik op wat bredere fora hanteer en die Franciscus nummer 1 wellicht nog gaat beantwoorden ;-).

    Natural news heeft een zeer geinformeerde site. Ook hier een interessant vraag en antwoord spel onder de titel: “Ten questions about flu vaccines that doctors and health authorities refuse to answer”

    http://www.naturalnews.com/027258_vaccines_flu_vaccine.html

  30. @Era: kun je juridisch dit bewijs van dat kind in Barendrecht aantonen? Nee, dus spreek je over laster. Sorrie, zo wordt vaak de discussie óver een ander gevoerd. Totaal ongefundeerd, puur een broodje aap. Kom met hard juridisch bewijs en dan praten we verder.

    @Joris: dit soort site’s hebben eigen opvattingen over de werkzaamheid van hun eigen producten die óók moeten worden verkocht. Want zowel de farmaceutische industrie als de alternatieve geneesmiddelenindustrie hebben gezamelijk één doel, zoveel mogelijk geld verdienen. De ene partij heeft de middelen en de macht. De andere partij probeert met laster en broodjes aap de leek te misleiden om toch vooral hún producten te kopen. Zo simpel is het.

    Ach weet je, daar heb ik op zich nog niet eens zo’n moeite mee. Als iemand zichzelf dmv. MMS-druppeltjes langzaam zijn lever een loodvergiftiging wil toedienen, (maar mentaal denkt een gezond product te nemen) wie ben ik om een volwassen persoon tegen te spreken? Maar ongefundeerd onzin verkopen over een vaccin die nog amper is toegediend en die vele (kinder)levens kunnen redden, blijf ik een zeer kwalijke zaak vinden. Omgekeerd zou je deze mensen gerechtelijk moeten kunnen aanklagen. De Vereniging tegen Kwakzalverij strijdt hier al lang voor. Ik ben zelf inderdaad idem een voorstander voor juridisch bewijs.

  31. @Franciscus001

    Het bewijs, staat in de update, inclusief de stoffen die aan de arme kindertjes worden toegedient, lees hierboven!

    weet je wat het is, beste franciscus001, in dat soort discussies is het de moeite waar voor beide partijen te beseven dat we allemaal de gezondheid van de kinderen en volwassenen belangrijk vinden!

  32. BOTTE H1N1 vaxinatie NAALDEN
    http://www.rtl.nl/(/financien/rtlz/nieuws/)/components/financien/rtlz/2009/weken_2009/44/1027_1620_inenten_tegen_Mexicaanse_griep_gebeurt_met_botte_naalden.xml

    “De injectienaalden waarmee mensen worden ingeënt tegen de Mexicaanse griep, zijn bot. Dat zegt huisarts Jan Takken in de onlineversie van Medisch Contact. ,,Als je een patiënt injecteert, geeft dat een vervelend schurend gevoel”, aldus Takken in het vakblad.

    Bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) bevestigt een woordvoerder dat er andere naalden worden gebruikt dan de gangbare naalden waarmee bijvoorbeeld jaarlijkse griepvaccinaties worden uitgevoerd. ,,Die naalden zijn speciaal voor deze vaccinatie ontwikkeld”, licht een woordvoerster van het Nederlands Vaccin Instituut (NVI) toe.”

    ??????? WAAROM ???????

  33. @ Joris @ EA @ anderen

    Want To Know ?

    Beste mensen het heeft geen zin om in discussie te treden met franciscus001, het spel wat ie hier speelt is elders geheel anders.

    Lees vooral op pagina 5 2de post hoe hij zicht uit over andere mensen…
    http://forum.opinieland.nl/topic.asp?TOPIC_ID=5919

    Uit meerdere uitspraken die ik aantref over hem gaat hij persoonlijk dusdanig te lijf dat hij maling heeft aan ieder zijn uitspraken, liefst zou hij je politiek zo voor het grecht willen slepen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.