Advertentie

Zeg t maar: ‘De feiten over 2012 of de Hollywood-versie?’


Wat wil jij? De feiten over 2012 horen via Hollywood of via de Maya-ouderlingen? We hebben van zowat iedereen, over het controversiële onderwerp, dat 2012 is geworden, inclusief de Maya-kalender en de einddatum behalve van de Maya’s zélf gehoord over. Het wordt tijd dat Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj, ook bekend onder zijn Maya-naam ‘Zwervende wolf, de stem van de jungle’, te zeggen heeft over deze tijden waarin we zitten.. Dit is het doel van de film Shift of Ages.

En natuurlijk is daar de film in de Hollywood versie, die op een vreselijk knappe wijze, laten we daar in ieder geval geen misverstand over laten bestaan, een mega-cataclisma in beeld brengt. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe technisch onnavolgbaar de Hollywood-versie is gemaakt. Kijk maar eens naar één van de 2 trialers van deze film, zo je ze nog niet gezien hebt:

Synchroniciteiten hebben gevoel voor humor…
Begin November zal ons massabewustzijnsveld worden aangevallen door een apocalyptische Hollywood-kijk-op-2012. De regisseur is niemand minder dan de man die ‘Indepence day’ maakte. Het is heel verrassend om te ontdekken dat de Hollywood-filmmakers ook een site in de lucht hebben gehangen met de naam ‘Instituut voor menselijke continuïteit’… Op deze site vindt een loterij plaats waar je aan kunt meedoen, die je bij winst een ondergrondse plek doet veroveren, om het ‘einde van de wereld te overleven’..! Wat nobel van deze filmmakers om een sprankje hoop te geven voor hén die de loterij gaan winnen!

Door deze bijzondere manier om angst te verspreiden, ontstaan er voor lichtwerkers, healers, Maya  supporters en andere bewuste mensen, kansen als nooit tevoren, om deze angst om te buigen in een krachtige beweging om zowel het collectieve bewustzijn te transformeren, als de menselijke evolutie!
Wij geloven dat het tijd is om de afstandbediening neer te leggen en positieve actie te ondernmen, om samen datgene te organiseren dat de angst rondom de 2012-shift overstijgt. We kunnen dit doen, deels door het werk van de Maya’s te ondersteunen, die verantwoordelijk zijn voor deze dreigende voorspellende datum van 2012.

shift of ages 2Het authentieke perspectief van de boodschap Maya’s over 2012 dient nog steeds gehoord te worden door publiek over de hele wereld en NU is het de tijd daarvoor. Als dit jaar enige betekenis heeft, dan is het omdat het jaar Zero is, het jaar ‘0’ op de Maya-kalender. Voor niet Maya-kenners, is dat vervolgens vertaald naar de Gregoriaanse telling 2012. Wat denk jij? Dat het nuttig zou kunnen zijn, het fenomeen ‘2012’ te laten uitleggen door de nog levende Maya-ouderlingen? Dit is nou precies wat de film ‘Shift of Ages’ doet.

Al méér dan 4 jaar wordt deze film gesteund en hij zal worden uitgebracht binnen 6 maanden, met al onze hulp. De Maya-ouderlingen en Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj  hebben onze hulp nodig om hun bericht naar een ‘mainstream’ te brengen. Omdat het een onafhankelijke film is, hebben de filmmakers niet de beschikking over de vele miljoenen, die de Hollywood-filmmakers in publiciteit en advertenties stoppen.

De producers van de film Shift of Ages, de productie-crew en de Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj, willen niet dat de film bij een groot bedrijf wordt ondergebracht, omdat ze anders de controle over de creativiteit áchter de film verliezen. Hierdoor kan het zo maar gebeuren dat de waarheid achter de boodschap van de Maya-ouderlingen, verloren zal gaan in de vertaling ervan. In plaats daarvan hebben zij een ambassadeurs-programma ontwikkeld om een wereldwijde verspreiding én een ondersteunend programma uit te rollen.

Iedereen die zich aansluit bij dit ambassadeurs-programma wordt een onderdel van de hulp om de film te verspreiden en dus ook aan het succes van de film. De ambassadeurs voor deze film zijn zich al aan het verenigen, vormen allianties en werken in ‘ondergrondse’-niet-zichtbare netwerken. Ook jij kunt natuurlijk meehelpen om deze boodschap de wereld in te verspreiden, tijdens deze bijzondere en transitoire tijd.

Bekijk de filmtrailers van ‘Shift of Ages.

Wordt ambassadeur van de film ‘Shift of Ages’.

Stuur dit bericht door naar je  netwerk, en maak er melding van op Facebook, Myspace, Twitter, etc

65 gedachten over “Zeg t maar: ‘De feiten over 2012 of de Hollywood-versie?’

 1. @ Paul,

  Ja dat is natuurlijk meer een humanoid, wel cool opzich

  Het enige gevaar aan dit soort bots is dat ze uiteindelijk zelflerend worden en daarmee de intelligentie van ons mensen zullen overstijgen.

  Daarmee is het dus oppassen dat ze de boel niet gaan overnemen en zichzelf gaan produceren (á la the Matrix, Terminator en andere sci-fi verhalen)

  Maar het zou wel ontzettend bevrijdend zijn als we al het werk uit handen kunnen geven aan een apparaat die niet moe wordt, altijd 100% accuraat werkt en altijd op tijd begint.

  Dit zou de mensen zoveel meer ontwikkeling geven.

  Want laten we eerlijk zijn, door geld staat onze evolutie nu dus stil!

 2. Zou zo’n bot willen hebben als mijn peroonlijke adviseur en kruiden dokter…
  En hem kan gebruiken waneer men mij wil zien voor een verplichte vaccinatie, hoop dat Madam Tussauds dan mee wil werken.

 3. Hier is moos ook boerenkool, Lekker 😉
  On-topic,

  ben het met je eens dat het afschaffen van geld een oplossing is. Wie geld heeft, heeft macht. Niks mis met geld an sich, als het slechts als ruilmiddel gebruikt wordt en de middelen gelijkelijk verdeeld zijn. Nu is het zo dat er schaarste lijkt te zijn omdat veel mensen in armoe lecven. En dat terwijl er voldoende voedsel, energie e.d. voor iedereen beschikbaar is! Er is feitelijk helemaal geen schaarste, ons systeem houdt de illusie van schaarste in stand.

 4. @ M dat Moos boerenkool betekent hihi: Stamppot boerenkool wordt in Groningen mous genoemd, in Twente en de Achterhoek moos.Het is voor mij een koosnaampje grappig!!! dus nooit geweten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.