Advertentie

Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE


De Stichting Stralinsarm Nederland heeft in juli jl. al aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om openbaarheid gevraagd van gegevens omtrent de a.s. Mexicaanse griepvaccinaties. Gezien het volksbelang zou je zeggen dat het ministerie niets te verliezen heeft en deze gegevens zou overhandigen. Zeker als je weet dat het Ministerie uiteindelijk toch over de brug zal moeten komen met informatie over een fundamentele zaak als deze.

Niets is echter minder waar! Het ministerie van VWS doet niets anders dan de procedure rekken en rekken, kleine overtredingen maken op deze Wet Openbaarheid van Bestuur en laat het keihard op een rechtszaak aankomen. De details van deze rechtzaak, die a.s. donderdag dient, lees je hieronder.

We geven even een chronologische volgorde van deze procedure. Oordeel zelf of je vindt dat het ministerie van VWS zorgvuldig en binnen de wettelijke termijn handelt of dat zij handelt als een persoon/organisatie die kennelijk iets te verbergen heeft en procedures aangaande openbaarheid bewust vertraagd, zonder enig bericht van haar kant.

Ingediend bij het Ministerie van VWS en CBG op 23 Juli 2009

vrouwe_justitiaSamenvatting:  Documenten overleg, randvoorwaarden alle evt. producenten vaccins. Randvoorwaarden contracten m.b.t. juridische aansprakelijkheid bij gezondheidsschade.

Het ministerie dient binnen 14 dagen te beslissen of 1 maal termijn met 14 dagen verlengen. Hierop hebben de minister en CBG hebben termijn verlengd tot 19 augustus.

Op 3 September, dus 2 weken na de overschrijdingsdatum, dient de Stichting een bezwaarschrift in wegens overschrijding fatale termijn. De termijn die hiervoor staat voor het Ministerie om hierop te reageren is 2 weken.

17 September: NIETS ontvangen!

25 september: Kort Geding wordt aangespannen tegen de Minister en CBG, ingediend bij de Rechtbank van Den Haag.  Met de eis: staak alle voorbereidende acties inzake de voorgenomen vaccinaties, totdat de, door de Stichting gevraagde informatie verstrekt is en het beleid kan worden beoordeeld.

Inhoud van het Kort Geding:

 • De burger heeft het grondwettelijke recht om beleid van de overheid te  mogen toetsen.
 • Bewijslast van onschadelijkheid vaccins ligt bij de overheid (Voorzorgsprincipe, art. 174 ).
 • Onschendbaarheid menselijk lichaam Volgens grondwetsartikel 11, EVRM artikel8 en strijdig met IHR (International Health Regulation(s)) die eenzijdig door WHO uitgeroepen kan/kunnen worden zonder realistische pandemie.

Dit Kort Geding, dat deze Stichting dus heeft aangespannen tegen minister Ab Klink van het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) dient op:

22 oktober om 14.00 uur, Rechtbank Zwolle, Hanzelaan 351.

PERSBERICHT Datum: 16-10-2009

Inzet van het Kort Geding is de weigering van zowel de Minster als het CBG om documenten inzake het griepvaccin vrij te geven. Op grond van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) heeft de stichting SAN daar op 23 juli 2009 om gevraagd.

De Rechter wordt verzocht om VWS en CBG te verplichten tot het verstrekken van deze informatie. Gevraagd wordt naar alle documenten die helderheid kunnen verschaffen omtrent de specifieke ingrediënten en adjuvantia van deze griepvaccins, over de producenten en over de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers gezondheidsschade oplopen door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie.

Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie (informed consent) .

Voor de stichting SAN is deze informatie van groot belang; bepaalde ingrediënten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel, onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten.

Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden. Op de website van de stichting, www.stralingsarm-nederland.org kan een dossier over de achtergronden gedownload worden.

Contactpersonen:

· Dhr. Jannes Koetsier, arts. Tel: 06-53 909 783

· Luuk van Dinter, juridisch adviseur v/d stichting. Tel: 0412-451 141

Contact: juridisch@stralingsarm-nederland.org

UPDATE

Goed verslag van rechtbanksessie Kort geding tegen ministerie van Volksgezondheid

23 oktober 2009

Gisteren diende in Zwolle het kort geding tegen het ministerie van VWS over het feit dat het informatie voor de burger achterhoudt en achtergehouden heeft over de (schadelijke) inhoudsstoffen die in de mexicaanse griepprik zitten en over de bijwerkingen van de prikken. Met name gaat het dan over de zogeheten adjuvantia, toevoegingen: kwik, squaleen en formaldehyde.

De adjuvantia
Kwik in vaccins is in veel landen al verboden. Het veroorzaakt oa autisme, naast dat het het immuunsysteem ondermijnt. En squaleen mag in de VS ook al niet eens meer in spuiten zitten. Het is oa verantwoordelijk voor het golfoorlogsyndroom. Als onderzoekers auto-immuunziekten willen veroorzaken bij proefdieren om mee te experimenteren (wat al een zieke toestand op zich is vind ik), dan spuiten ze squaleen bij de dieren in het bloed in.

Informatieplicht
Even weer over de gewenste informatieplicht: voor een potje pindakaas is informatieplicht over de ingredienten aan de orde, voor medicijnen is deze informatieplicht aan de orde, waarom niet ook voor de mexicaanse griepprik?

VWS ontkent eigen informatieplicht
De advocaat van het ministerie van VWS had gezegd: de bijwerkingen en ingredienten zijn bekend. De burger kan daarvoor naar de internetsite van EMEA gaan (ik weet niet waar het de afkorting van is, maar het is een Europees orgaan dat in dezen een grote autoriteit is). Maar: niet iedereen heeft internet, en: ik heb nog nooit voorlichting gehoord van de Nederlandse overheid die verwijst naar de site van EMEA.

Foldertjes onvoldoende informatief
Een arts ter plekke, Jannes Koetsier, vertelde dat de informatie van foldertjes in Nederland over de bijwerkingen onvoldoende informatief zijn. De bijwerkingen zoals die genoemd staan op de site van EMEA zijn bovendien veel ernstiger dan wat er in de Nederlandse informatiefoldertjes staat over de bijwerkingen.

Spoedeisendheid erkend
Dit gaf onmiddelijk de doorslag voor de rechter om de spoedeisendheid van de kwestie te erkennen. Bovendien zei Jannes Koetsier dat 99% van de huisartsen niet weet wat er in de vaccins zit voor de Mexicaanse griep, laat staan de burgers.

Slechte excuses voor ondermijnend gedrag
Het ministerie had voor de rechtzitting herhaaldelijk gedraald om op schriftelijke vragen van de stichting stralingsarm nederland (de eisende partij in deze zaak) over de mexicaanse griepprik in te gaan. De excuses om in dezen te dralen kwamen niet verder dan oa vakantie en fouten.

“Vertrouwelijke” informatie
Verder deed de advocaat van het ministerie van VWS gewichtig over 8 mappen met informatie over contracten met de farmaceutische industrie die de eiser had opgevraagd die vertrouwelijk is en die de rechter alsnog kan lezen. Eerder zijn die niet aan de rechter voorgelegd.

Rechter not amused
De rechter zei dat hij zelf wel zou uitmaken of hij die 8 vertrouwelijke mappen van het Ministerie van VWS alsnog gaat inzien en of hij het nog meeneemt in zijn besluit dat volgende week vrijdag hierover zal vallen. Hij was not amused over de vertragings- en procesondermijningstactieken van het ministerie van VWS.

Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Uitslag besluit rechter en vervolg
Volgende week vrijdag is de uitslag van het besluit van de rechter. Als hij besluit dat de Nederlandse regering onterecht informatie heeft achtergehouden over de ingredienten en bijwerkingen van de mexicaanse griepvaccinaties, dan ligt de weg open om civielrechtelijk dan wel strafrechtelijke stappen te ondernemen.

Advertentie

354 thoughts on “Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE

 1. Gait, het gaat erom dat ook jij volledig voorbij gaat aan wetenschappelijke bewijzen..!
  De pot verwijt de ketel!

  Besmettelijke ziektes waren allang op hun retour vóór vaccinaties werden ingevoerd!
  – betere voeding
  – betere kleding en behuizing
  – vooral betere hygiëne!
  enz.

  Wat voor debakel heb je het over. Dat iemand iemand anders nadeed? Of eigenlijk veel iemand andersen..? Dat we niet weten of jij je vizier wel open hebt en misschien ook wel die iemand anders bent? Ja, dat weet ik nog.

  De informatie staat er nog van +++++, want bijna alles wat hij doorgaf, klopt wel degelijk. Het stuk is gecensureerd nadien, dus wat is nou precies het probleem best Gait.

  Je praat over mij, als ik jou aanspreek. Simpele discussietechniek, waar ik best in wil trappen.

  Noem die site dan eens, waar je zo’n richting uit haalt. Verwijs er eens naar..!! Nog nooit gebeurd; je schaamt je er toch niet voor?
  Je e-mailadres is dubbel, daar ga ik niet eens op in. Er zijn hier gewoon 2 Gaiten. Wie jij ‘bent’..? Kzou het eerlijk niet weten.

 2. @ guido
  waarom is mijn mailadres dubbel wat een bullshit opmerking, hoe zo gecensureerd ? je zou het moeten verwijderen, doe maar niet trouwens heel weldenkend Nederland kan zien wat voor onzin je plaats en laat staat zelfs als de schrijver heeft bewezen dat het onzin is.

 3. Gait er lopen hier 2x Gait rond, met 2 verschillende mailadressen. Probeer je gewoon inhoudelijk uit te laten ajb!
  De 2 Gaiten hebben ook 2 referenties naar verschillende websites. Ik wil ze ook wel hier vermelden hoor, als je dat op prijs stelt.
  En nogmaals, je hoeft hier niet te komen, je bent méér dan welkom, maar speel het spel FAIR!!

 4. Als je begint te schelden, me ergens onterecht van beschuldigd, zou ik dát melden als ik jou was en vragen om opheldering. Ipv conclusies te trekken waarvan je de data niet kent!!

 5. Jezus Gait, zit ik heel WantToKnow voor je af te zoeken, maak een mail voor je. Kijk op reacties en dan staat je verhaal hier. Wat ben je een gefrustreerd mens!
  Ik wens je wijsheid. Doe met de mail wat je kunt. Roep in ieder geval hier even net zo dapper als dat je scheldt en beschuldigt, dat je de mail wel hebt ontvangen, OK?

  Het is precies hetzelfde verhaal als met je geschreeuw over ‘gewonnen’..! Bij de rechtzaak van Stralingvrij Ned. Het stond er al die tijd al. (Is niet weggeweest dus ook niet ‘teruggeplaatst’…)
  Ben je ooit zo ‘bedonderd’ joh (of meid)? Het doet gewoon zeer als ik me in je verplaats! En dat meen ik oprecht!

 6. Helemaal weer OFF-TOPIC, doet me denken aan een zeer drukke Maandag ochtendspits op het Station van Amsterdam waardoor storing nog 1 draaihekje/poortje functioneel is.

  Waarom mailen jullie elkaar al niet van de eerste voetnoot af, ik en vriend F001 hebben dezelfde comspiracy te pakken, een rechtstreekse mail was miscchien de oplossing geweest.

  @ Guido

  Misschien kan je de naam Want To Know maar beter veranderen in ‘The Story’ week magazine, zouden we het niet verkeerd doen denk ik als aanvoerende site.

 7. guido
  goed gedaan jongen

  hier het stukje

  1. gait@live.nl (van mij)

  2. Auteur : Gait E-mail : gaitonbekend@gmail.com (van mij en werkend mail adres )

  URL : http://www.kwakzalverij.nl/c/85/Dubieuze_praktijken

  3. Auteur : Gait gaitonbekend@gmail.com (idem)

  URL : http://www.riaggrijnmond.nl/

  4. nvt@nvt.nl http://www.riaggrijnmond.nl/ ( van mij )

  5. Auteur : Gait E-mail : Harmensiezen@…. (niet van mij

  6. nvt@nvt.nl (van mij)

  URL : http://kwakzalverij.nl/

  7. nvt@nvt.nl (ook van mij)

  Dat mail adres van Harmensiezen is dus niet van mij

  nvt@nvt.nl wel ( wat niet werkt )
  gaitonbekend@gmail.com ook (wat wel werkt)

  guido bedankt zou je ook reacties van de andere gait aan me kunnen mailen ?

  (ik vind jou ook lief )

 8. @ Joris, je moet eens weten hoeveel bladen/pers/radio/tv/media de artikelen (en uitnodiging tot debat) hebben gehad. Geen een die het aandurft…Waarom? Omdat dan ondanks de felle tegenstand toch de verzwegen feiten (en de weglatingen en verdraaiingen in de informatie vanuit RIVM, gezondheidsraad en overige ‘experts’) naar voren komt…

  Inmiddels in de NRC (zie ook het artikel over NRC op argusoog.org voor hun ‘objectiviteit’!) zware propaganda aan het maken in een 2 pagina’s artikel over deze ‘Mexicaanse’ griep…Ze spreken zelfs over de geruchten op het i9nternet over bijwerkingen, maar spreken uiteraard alleen over de onzinnige bijwerkingen (roodheid en pijn op de prikplek).

  “Over zeldzame, ernstige bijwerkingen valt nog niks te zeggen. ” Leugen 1: jawel, want die zijn bekend op basis van andere vaccins met thimerosal en squaleen en zijn meer dan verontrustend te noemen. Leugen 2: De ernstige bijwerkingen zijn in het geval van vaccins al zeker niet zeldzaam!.De ‘afzwakkingsleugen’ dus wederom…Leugen 3: er zijn per definitie heel veel bijwerkingen bekend die niet worden vermeld op de bijsluiter, wederom incomplete (bewust) informatie…

  En dan durft NRC af te sluiten met”Het vaccin beschermt WAARSCHIJNLIJK wel 60 tot 90 procent van de gevaccineerden tegen de griep. Een AANTREKKELIJKE SPECULATIE is dat zes tot negen van de elf Nederlandse griepdoden WELLICHT nog in leven zouden zijn als IEDEREEN was gevaccineerd.”

  Wat een leugens en speculatie en manipulatie van woorden…Waarschijnlijk, hoezo dan? 60 tot 90 &? Eerder 30 procent zoals bij de jaarlijkse gewone griep, mits tenminste op de juiste virus variant is gegokt (ja, men weet niet van te voren welke variant ‘populair’is volgend griepseizoen en vaccins maken kost zo,n 6-tot 8 maanden!). Verkeerd gegokt: aantoonbaar 0 procent effectiviteit bij griep…(dat wordt weer niet vermeld). Aantrekkelijke? Aantrekkelijk voor U of het RIVM en de farmaceutische industrie? Speculatie. Precies, speculatie, onzin dus…Als iedereen is gevaccineerd…alsof het juist dan werkt en minder speculatief wordt, of überhaupt
  bekend wordt wat de cijfers dan zullen zijn. Onzin voorspellingen dus, die neigen tot propaganda en klink-klare leugens…

  “Tegen de Mexicaanse griep is er een NIEUW vaccin dat niet uitgebreid op kinderen is getest…Herinnert u zich nog de nu de HPV vaccianties. Deze zijn nu door deze griephoax uitgesteld, alsof ‘bescherming’ tegen baarmoederhalskanker nu ineens niet meer belangrijk is na alle verwoede pogingen om massaal te vaccineren die drastisch mislukt zijn gelukkig…Herinnert u zich nog dat diverse (ook reguliere) wetenschappers tegenstanders waren en opbiechten dat het een EXPERIMENT met uw kinderen betrof, met onzekere afloop op de lange termijn? Wat dacht u van dit nieuwe vaccin, met onbekende nieuwe ‘hulpstoffen’, maar ondertussen wel bekende neurotoxische, kankerverwekkende en immuunsysteem afbrekende ingrediënten als thimerosal en squaleen? Een experiment voor de gehele populatie dus , wereldwijd…

  “De gezondheidsautoriteiten zijn merkbaar voorzichtig met hun vacciantie-aanbevelingen, omdat er op internet zo hevig tegen vacciantie wordt geageerd.” Het moet zijn gereageerd, want de effecten en schadelijke gevolgen zijn bekend, dus daar wordt op ge-regeerd. Maar zoals ik laatst al opmerkte dus: gefeliiciteerd lieve mensen!!! Het werkt dus, men zit wederom met de handen in het haar. Want waarom zou een effectief en veilig en gezondheidsbevorderen vaccin ‘beschermd’ moeten worden tegen wettelijke aansprakelijkheid? Waarom wordt er nooit een openlijke discussie gevoerd, ook al weet men dat dit op internet wel wordt gedaan blijkbaar? En waarom zouden de autoriteiten ineens voorzichtig dienen te zijn? Als het middel werkt en veilig is, waarom dan voorzichtigheid betrachten? Stel je voor dat men nog meer feiten boven tafel weet te halen en eens in de doofpot of onder het vloerkleed gaat zoeken, zou men dan misschien collectief nee zeggen tegen het ‘vrijwillige’ vaccin? En tegen elk ander nieuw vaccin? Ja, dus nogmaals: gefeliciteerd en ga zo door…

 9. @ john

  jij kunt die beweringen niet hard maken
  en zeker niet bewijzen. zou je dat wel kunnen mag je voor mijn part klink aansprakelijk stellen. doe je dat en je wint ben jij mijn held maar aangezien je dat onmogelijk kunt bewijzen blijft het een bio akoestische leugen die je verkondigt en zend je alleen maar nutteloze trillingen uit .

  gaitonbekend@gmail.com

 10. Wat een openbaring Gait, zou F002 ook eens moeten doen.
  Je bent wel heerlijk en oprecht, je zet immers je schouders er onder dat het ook anders om kan zijn.

  Zal je in iedergeval mailen als ik toetsbaar bewijs vindt en heb jou ondersteunend kommetaar erbij nodig om hetgene van biede kanten te mogen aanschouwen…

  Wees ook eens trots op je zelf……

 11. Na alles wat ik weet over alle vaccins en als ik kinderen zou hebben zou ik ze ook niet laten vaccineren, eigen berantwoordelijk ok, Gait helemaal mee eens, toch zie ik het helaas echter als onveilig en gaat het überhaupt wel ziektes tegen zoals wij dat denken, of wordt dat ons verteld en moeten we dat maar als VOL aanzien omdat dat gezien wordt als de waarheid.

  Zo ben ik er van overtuigd dat er nu mede ook door de vaccins o.a dat de kinderen van nu ook meer ADHD, PDD-NOS, Autisme en andere stempels opgespeld krijgen.

 12. Zwitserse regering zegt nee tegen Pandemrix vaccin voor zwangeren en kinderen onder de 18 jr…

  Op http://www.flucase.com:
  The Swiss government said GlaxoSmithKline’s Pandemrix jab with squalene will not approved for use on pregnant women or children under 18 as protests in Switzerland over the untested jabs grow.

  There is no clinical data on the swine flu jabs for pregnant women or children under 18. Clinical trials have started on these groups but are not due to finish until the end of next year.

  The Swiss government gave approval to two swine flu jabs, Focetria and Pandemrix, last week. However, Celtura from Novartis was unexpectedly dropped.

 13. @ Ellen
  Mooi nieuws is dat hé? 😀
  Hopenlijk volgen andere landen hun voorbeeld (nog beter zou zijn totaal schrappen van de vaxen, maar goed … elke stap dichter bij bewustwording is te waarderen)

 14. @ Fia
  ik heb de 30ste de uitspraak hier geplaatst

  Posted by Gait | oktober 30, 2009, 20:18

  klink heeft gewonnen zo als het voorspeld is door mij !

  dat er weinig over gesproken is is ook te verwachten na zo’n nederlaag van stichting stralingsarm. het was wel grappig dat john consemulder de overwinning ook claimde , en dat terwijl hij ten eerste niks met de zaak te maken had en ten tweede het absolute onzin is dat hij de overwinning kan claimen aaangezien de stichting Verloren heeft !!

  zo je bent op de hoogte Groet

  Gait
  gaitonbekend@gmail.com

 15. Gewonnen!!! (ter info nog even de copy/past van de ‘winst’ waar ik op doel, gisteren een lezing voor 100 man in Drenthe en ik sprak veel mensen die nu overtuigd zijn en de vaccinatie niet zullen nemen, die winst bedoel ik, die is veel interessanter…)

  “Het goede nieuws is namelijk dat er wederom aandacht is besteed aan de grote biochemische leugen en de nog grotere leugen dat vaccinaties effectief en veilig zijn. Ook ziet men dat er heel veel niet vermeldt wordt op de bijsluiter (een op 100 stuks?)en dat ‘men’ blijkbaar wat te verbergen (en zelfs te ‘verzekeren’)heeft…

  Ook wordt er steeds meer terrein ‘gewonnen’ door de verwegen feiten aan het licht te brengen, waardoor mensen eindelijk een volwaardige ‘vrije keuze’ krijgen mbt vaccinaties.

  Net als bij de opkomst van de HPV vaccinaties is de steun voor vaccinaties voor de ‘nieuwe’ griep bedroevend laag (ook al zeggen de ‘polls’ waar u en ik niet voor zijn gevraagd, iets anders). In brede zin krijgt men steeds meer door hoe de farmaceutische industrie werkt en hoe onjuist of incompleet het huidige biomedische model is.

  We hebben al heel veel bereikt. Het mooie is dat de ‘tegenpartij’ altijd ‘feiten’ en ‘bewijs’ wil en anders denkenden het liefst zou willen vervolgen lijkt het wel (vooral als je deze berg aan bewijzen voorlegt en vervolgens een oorverdovende stilte krijgt als reactie). Wederom winst in het driedubbele kwadraat. Allereerst omdat de ‘tegenpartij’ (pro-vaccinatie) er wel 2 keer over nadenkt om mensen te dagvaarden, omdat dit alleen maar aandacht geeft aan dat wat koste wat het kost verborgen dient te blijven (vaccinaties zijn niet effectief en potentieel levensgevaarlijk). Ten tweede zou een proces alleen maar inhouden dat alle farmaceutische leugens en bedrog en manipulatie (en de kunst van weglaten in het geval van ‘nuchtere en neutrale informatie van het RIVM en RVP)boven tafel komen, laat staan de nodige aandacht op bepaalde sites en media. Ten derde is het ironische dat de mensen zelf niet zo dringend juridisch bewijs nodig hebben, omdat men inmiddels van alle kanten bevestigd krijgt dat het niet klopt, dat er dingen verzwegen worden mbt vaccinaties en dat dit niet nodig zou zijn bij ‘veilige en effectieve’ vaccinaties…De waarheid komt aan het licht en daar is geen juridische zaklamp bij aan te pas gekomen…Een collectieve verandering in bewustzijn en een expansie aan betrokkenheid laat zich niet beteugelen door aardse rechters, maar wordt geleid door een hogere macht.

  En hoe meer de gevaccineerde kat in het nauw lijkt te zitten, des te gekker en opzichter de sprongen. En als je gekrabd wordt door een opspringende neurotische kat, dan ga je de kat ook als zodanig herkennen en zorg je dat je de volgende keer een andere hoek kiest.

  En dat is nu juist wat mensen collectief doen: kiezen met hun portemonNEE! Door JA te zeggen tegen gezondheid, biologisch voedsel, ware immuniteit en preventie, zeg je ook NEE (zonder daar energie aan te verliezen of naar toe te sturen)tegen de zaken die ons niet dienen (farmaceutische middelen, vaccinaties, ongezondheid, ziekte commercie, etc).

  Op dat moment is er geen strijd, maar een weloverwogen positieve keuze die goed voelt en goed is, en die lijdt tot een ‘verzwakking’ van hetgeen wat ons niet dient. Macht zonder strijd is kracht. En de mensheid ‘wint’aan kracht, en daadkracht…De spelers veranderen steeds, maar het spel blijft hetzelfde. Maar door simpelweg het spel niet meer te spelen, ontneem je de ‘tegenstanders’ de macht om controle te blijven uitoefenen over de verantwoordelijkheid die je zelf hebt afgegeven in het vertrouwen wat nooit geschaad had mogen worden(”first, do not harm”)!

  Vrije wil, zelfbeschikkingsrecht en het geboorterecht dat gezondheid heet, zullen uiteindelijk ‘zegevieren’. Zonder ’strijd’, maar wel met ‘winst’. ‘Winst’ aan gezondheid en preventieve geneeskunst en het ‘verlies’ van een (vaccinatie) mythe…

  Wat een mooie wereld, gefeliciteerd!”

 16. @ John
  Gefeliciteerd , weer honderd mensen die door een gefrustreerde trommelaar, bedondert worden met onzinnige informatie die kant nog wal raakt.
  weer 100 mensen die je mogelijk aan kunnen klagen om dat je valse informatie verstrekt en om dat de gevolgen van die informatie jou aan te rekenen zijn.

  dus wees wijs vraag informatie aan de huisarts als je twijfelt over vaccineren of medicatie , of anderzijds medische vragen hebt.

  je vraagt aan de loodgieter niet hoe een muur gemetseld moet worden.
  je vraagt aan de timmerman niet hoe veel chloor er in het zwembad water moet.
  je vraagt dus ook niet aan de neuropsycholoog welke medicatie je wel of niet moet nemen, dat vraag je namelijk aan de arts of apotheker.

  een neuropsycholoog is GEEN arts.

  zo john en nu lekker van vreugde in de tuin hupsen !!
  neem ik nog een bakje koffie.

 17. Omdat sommige mensen moeite hebben met sommige auteurs en wetenschappers (en de realiteit)op het gebied van de ineffectiviteit en schadelijke effecten van vaccinaties (maar ondertussen de regelrechte manipulatie en onvolledige informatie van bepaalde ‘experts’ en ‘objectieve berichtgeving ‘in de reguliere media wel direct aannemen, nog even het volgende als reactie:

  Als neuropsycholoog leer je na een academische bio-wetenschappelijke universitaire studie van alles op het gebied van (psycho)farmaca, drugs en farmaceutische middelen, gezondheidsleer, geneeskunde, gezondheidszorg, neurologie, cognitieve en neurologische functies en stoornissen, neuropsychologie, immunologie, psycho-neuroimmunologie, endocrinologie, fysiologie, biochemie, psychiatrie en een uiteenlopend scala aan onderwerpen met betrekking tot gezondheid en ziekte.

  Als autodidact en onderzoeksjournalist kun je dan vervolgens met deze kennis verder onderzoek doen naar de effectiviteit en bijwerkingen van vaccinaties. En dan vind je bij grondig onderzoek (wat ik dus heb gedaan en blijf doen) een wetenschappelijk berg aan bewijs (nog maar het puntje van de ijsberg omdat er zoveel wordt verzwegen en gemanipuleerd door de farmaceutische industrie, WHO, RIVM, Gezondheidsraad en wetenschappers die in loondienst zijn/adviseur zijn van/banden hebben met de farmaceutische machten).

  En als mens kun je een zwaar besmettelijke ziekte hebben waartegen niet gevaccineerd kan worden. Deze ‘ziekte’ heet betrokkenheid en uit zich in alle bewijsvoering die systematisch aantoont dat vaccinaties ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn, uit te dragen…En dat is nu precies wat Vierra schreibner uitstekend heeft gedaan en ik en anderen ook doen.

  Geen meningen, geen ‘conspiracy theory’(die geen theorie of samenzwering meer is van de kant van ‘anti-vaccinatie groeperingen’ als de ‘praktijk’ van de werkelijke ’samenzwering’ om schade na vaccinatie te blijven verzwijgen en vaccinatiepropaganda te verspreiden aantoonbaar aan de kant van de ‘pro-vaccinatie instanties ligt!), maar simpelweg een overweldigende berg bewijs dat vaccinaties ons niet dienen, levensgevaarlijk zijn en op lange termijn een bewezen ‘Russisch roulette’ zijn voor ons immuunsysteem en brein, en daarmee de gezondheid, immuniteit en de zeer reële en kostbare levens van alle kinderen en volwassenen op het spel zetten.

  De wereld is niet plat, de farmaceutische industrie is niet Verantwoordelijk, Integer en Transparant (VIT) en vaccinaties zijn niet veilig en effectief. De omgekeerde wereld draait weliswaar door, maar met steeds meer bewuste mensen die kiezen met hun portemoNEE en biologisch voedsel en energetische geneesmiddelen kiezen zonder de ‘gratis toevoegingen’ in de vorm van chemische additieven en neurotoxische, immuunsysteem onderdrukkende en kankerverwekkende ingrediënten in alle vaccinaties…Waarom? Omdat men niet gestudeerd hoeft te hebben om te voelen en in te zien dat er van alles niet klopt aan de ‘nuchtere en feitelijke’ informatie van het RIVM, Roel Coutinho, Ab Osterhaus, Gezondheidsraad en onwetende huisartsen (degene die wel op de hoogte zijn willen nu ineens zelf de vaccinatie niet of vaccineerden hun eigen kinderen al langer niet…).

  Voor mensen zonder vooropgezette onjuiste vooroordelen, lees inderdaad het (Nederlandse!) boek van Vierra Scheibner om daarin een ongelofelijke opsomming aan studies te vinden die dit alles bewijzen! De wetenschap kan opgevat worden als een geschiedenisles aan gecorrigeerde fouten. Maar in het geval van vaccinaties kan deze les opnieuw weer pas geleerd worden nadat u zichzelf en uw kinderen heeft laten onderwerpen aan een bewezen en toegegeven medisch experiment met onbekende (maar goed voorspelbare) afloop op de lange termijn. Heeft u de les inmiddels al geleerd? Zeg dan NEE tegen vaccinaties (of onderzoek in iede r geval zelf al het bewijs en de volledige informatie voordat u een besluit neemt met de ‘vrije wil’ en verantwoordelijkheid die de keuze op het gebied van gezondheid nu eenmaal met zich meedraagt. Het is uw lijf, uw gezondheid, uw immuniteit, niet die van iemand anders. Wees daarom ook zelf ‘VIT’ met betrekking tot alle informatie en uw persoonlijke besluit…

 18. ps Je vraagt aan een koffie drinkende Gait toch ook niet of ie Q-koorts krijgt na een jaarlijkse griepvaccinatie?

  Mijn advies: vraag het aan niemand en beantwoord zelf je eigen vragen na wat onderzoekt e hebben gedaan naar de ineffectiviteit en schadelijkheid van vaccinaties. En leef wel ondertussen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.