Advertentie

RIVM, wat is de precieze aanklacht..?!


x

RIVM, wat is nu de precieze aanklacht..?!

2011 © WantToKnow.nl / Guido Jonkers

x

Kijk, dan zit je even te snuffelen op de site van het RIVM, om te zien of er nog nieuws is over de bizarre aanklacht van deze OVERHEIDSINSTANTIE bij de rechtbank inzake de uitspraken van de erudiete huisarts Dr. Hans van der Linden. Hij zou, volgens Coutinho en het RIVM, en inmiddels ook namens het ministerie, vermeende VERKEERDE uitspraken rondom de belangenverstrengeling hebben gedaan over Roel Coutinho bij de vaccinatie-politiek van het Rijk. En in geval je het even zou vergeten: het RIJK dat zijn jij en ik sámen. Een heleboel JIJ en IKKES samen zeg maar. Die hebben namens de overheid een instantie in het leven geroepen, die de afdeling Volksgezondheid en Milieuhygiëne voor zijn rekening neemt.

Maar er gebeurt veel op dit moment..! Want inmiddels, tijdens het schrijven van dit artikel, kregen we het bericht dat 4 professoren zich achter Hans van der Linden hebben geschaard! Het lijkt erop dat Coutinho inmiddels méér uit te leggen heeft dan de aangeklaagde huisarts..! Lees het stuk over deze hoogleraren, onderaan dit artikel Maar laten we ons eerst een buigen over de vraag ‘wat’ Van der Linden nu FEITELIJK verkeerd heeft gedaan. Want DAT er van belangenverstrengeling sprake is, dát Coutinho en Osterhaus in een uiterst amoureuze band gewikkeld zijn met Big Pharma, dat staat helemaal NIET ter discussie. Maar wat dan wel..? 

Roel Coutinho in een bekende pose, wenkbrauwen de lucht in..

Maar het blijkt natuurlijk steeds meer, dat het RIVM nou niet bepaald de vestigingsplaats is van dappere wetenschappers, die hun nek uitsteken voor de Volksgezondheid. Voor ons zijn het slapjanussen, die GEEN ENKELE -voor hen- negatieve opmerking zullen maken over hun partners, Big Pharma. Terwijl daar toch alle reden voor is..!!!

We schreven hier al eerder hoe Roel Coutinho bijvoorbeeld zijn hebben en houwen aan de farmaceutische industrie had verkwanselt, door onherkenbaar als volksdienaar op een avond te spreken in de ‘Rode Hoed’ in Amsterdam, alwaar ene wetenschapsjournalist Simon Roozendal de avond voorzat. Wetenschapsjournalist bij Elsevier, nou dat zou een mooie neutrale avond worden… Maar nee natuurlijk, de avond was gesponsord door GSK, een van de leveranciers van de vele vaccinaties die JIJ EN IKKES toegediend dienen te krijgen, om GEZOND te blijven. (hier) Niet dat dat duidelijk vermeld was, nee dat was ‘verstopt’..

Vergeef me mijn ietwat cynische toon, die hopelijk is opgevallen..! Zelf was ik aanwezig op die avond en viel van de ene in de andere verbazing..! Roel Coutinho liet zich als een lammetje bij de halsband nemen en zich door Roosendaal meevoeren. Het ‘Wetenschapscafé’, want zo heette die avond in de Rode Hoed, had helemaaaaal NIETS met wetenschap te maken. Voor kritische vragen was geen plaats, 1 vraag per aanwezige.. ‘Neenee, 1 vraag hebben we afgesproken!’, zo tetterde onze wetenschapsjournalist, kennelijk namens GSK de ruimte door.  “Meneer Coutinho heeft de moeite genomen om hier op zijn vrije avond aanwezig te zijn, en iets te vertellen over de Mexicaanse Griepvaccinaties, dus houdt U daar svp rekening mee!”

Coutinho liet het allemaal gebeuren, geen enkel mededogen met de mensen in de zaal, die het naadje van de kous wilden weten. En DUS stond niet de informatie aan het publiek centraal, maar de glans van GSK. Dit bedrijf, Glaxo Smith Klene, bleef op de achtergrond, maar het was niet héél moeilijk om door de wetenschappelijk bomen het farmaceutisch pro-vaccinatie-bos te ontwaren. (zie het artikel)
Nogmaals, het ‘wetenschapscafé’ was een initiatief van Rozendal, waarin Coutinho lekker meehupste, meedeinde, meeliep in de vaccinatie-PROlonaise… Sorry, schiet ik weer in mijn cynische toon.. Maar wil je er alles over lezen, pak dan nog even het recente artikel hierover terug.

Nu de aanklacht van het RIVM aan het adres van de erudiete huisarts Dr. Hans van der Linden.
Heel simpel vroeg ik mij af wat deze man, deze huisarts, nu feitelijk, in de ogen van het RIVM, fout gedaan zou hebben.. Hij deed niets anders, zoals hij bij Pauw & Witteman verklaarde, dan een gezaghebbend nieuwsbulletin uit de medische wereld citeren.  En wat dit bulletin deed, was feitelijk niets anders dan zich heel zichtbaar en heel stevig achter de oren krabben..!!

WAAROM is er zoveel aandrang van de wetenschappers Coutinho en Osterhaus om stad en land te laten vaccineren? Waarom zitten ze er zo vaak langs met hun advies. Waarom mag de uiterst dunne balans tussen overheid/wetenschap aan de ene kant en de farmaceutische industrie niet keihard aangepakt worden op mogelijke belangenverstrengeling..?

Huisarts Hans van der Linden doet niet anders dan wat elke gezond denkend mens doet en zou moeten doen; hij stelt vragen bij deze uiterst discutabele handelwijze van de twee vaccinatie-kardinalen Coutinho en Osterhaus.
x
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Maar wat doet deze man nou feitelijk verkeerd..?
De huisarts uit Capelle aan den IJssel ageert al jaren tegen de jaarlijkse griepprik, want volgens hem is er geen wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid, zoals ook uit veel medische tijdschriften blijkt. Zelfs het toonaangevende maandblad ‘Geneesmiddelenbulletin’ kwam onlangs tot dezelfde conclusie. Hierop vraagt de huisarts zich onlangs in dagblad ‘Trouw’ af hoe het in verband staat met de rol die Roel Coutinho als wetenschapper speelt in de ‘samenwerking’ met de farmaceutische industrie. Dat mag toch?

De simpele constatering die Van der Linden doet is dat de afgelopen jaren grotere groepen gezonde mensen ingeënt, hetgeen mede en vooral komt ‘door de rol die overheidsadviseurs op het terrein van vaccinatie spelen, zoals Ab Osterhaus en Roel Coutinho’. Simpele, logische en voor de hand liggende conclusie. Voor Radio 1 en in het programma ‘Moraalridders’ van de EO bracht Van der Linde nog maar een fijntjes het kijk- en luisterpubliek onder de  aandacht, dat banden van wetenschappers met de vaccinindustrie medische standpunten beïnvloeden. En natuurlijk is dat het geval, of je nou wilt of niet. Negatief of positief.. Toch?

Maar Roel Coutinho vindt de opmerkingen van de huisarts ‘smadelijk en ondermijnend’, vooral voor het vertrouwen van de bevolking in het RIVM als ‘leidinggevende instantie bij uitbraken en epidemieën van infectieziekten in Nederland’. Mijn hemel, hij neemt zogenaamd op voor zijn werkgever, maar wel heel slim..! Want zo blijft hij zélf uit de wind, zodat het proces niet over hem gaat, maar over het gevaar van de opmerkingen van Van der Linden voor het ‘aanzien van het RIVM’… Lulkoek natuurlijk, het gaat over het aanzien van Coutinho en de streken die hij uithaalt, door een man te zijn geworden van 2 walletjes. En of je daar nou eet of verblijft, je BENT op 2 walletjes..

Maar wat is dan de aanklacht als het gaat om het mogelijk schaden van het aanzien van het RIVM?
We keken vanmiddag in het voorbijgaan even op de site van het RIVM, een overheidsinstantie die de burger hoort te dienen, toch? Even nieuwsgierig wat het RIVM nou over deze aanklacht te melden heeft, want ik wil dat als burger wel weten: WAT DOET VAN DER LINDEN NOU PRECIES FOUT…??? Nou we hebben dit screenshot gemaakt van de RIVM-site, zodat jij ook de armoedige omschrijving van de bezwaren van Coutinho, eh het RIVM, tegen Van der Linden’s uitspraken kunt lezen. Het is dus welles/nietes..? Ten onrechte of NIET ten onrechte…? Wat een gemeut.

Nou, dat is het dus.. Van der Linden stelt ’ten onrechte de integriteit en onafhankelijkheid van Coutinho EN HET RIVM ter discussie’. Maar moet je daar nu voor naar de rechter..???! Wat een flauwekul is dit zeg. En waarom geeft het RIVM niet gewoon netjes een persbulletin uit, een verklaring WAT er precies in de dagvaarding staat naar Van der Linden. Daar hebben wij als burgers toch recht op..? Het wachten is ongetwijfeld  op de precieze tekst van deze dagvaarding.

Maar nogmaals: Snap jij nou PRECIES wat Van der Linden fout heeft gedaan.. Of beter: fout gedaan zou hebben..? Deze man stelt terecht, ALS DESKUNDIGE OP DE WERKVLOER, een aantal ernstige, fundamentele vragen, die je als RIVM netjes dient te pareren, netjes dient uit te leggen. En dan stelt hij iets ten onrechte ter discussie.. Hautain en neerbuigend komt het bij ons over, zo’n denigrerende tekst.. Daar zou je het RIVM mee voor de rechter moeten slepen.. (sorry!)

Foute PR? Op zijn minst? Maar de vraag is natuurlijk, fundamenteel, of het RIVM niet gewoon met een goede verklaring moet komen, hoe 2 leidinggevende functionarissen op het gebied van preventieve gezondheidszorg, namelijk Osterhaus en Coutinho, op de manier in de schijnwerpers komen, zoals ze dat doen. Daar ZOU HET RIVM ZÉLF toch ook vragen bij moeten zetten..? Of zijn beide heren BIJ VOORBAAT niet gevoelig voor belangenverstrengeling? Zijn ze er wellicht voor gevaccineerd..? (Sorry!)

De beer is nu echter los..!

Maar Van der Linden kreeg vandaag, 22 November, steun van maar liefst 4 HOOGLERAREN…!!

Gaat het RIVM deze nu ook dagvaarden..?? Jeetje, de beer is los.. 

Deze professoren ‘Huisartsgeneeskunde’ stellen dat het conflict tussen huisarts Hans van der Linde en het RIVM over vermeende belangenverstrengeling van Roel Coutinho niet dient te worden uitgevochten voor de rechter. Zij stellen dat het ‘onjuist is om een lopend professioneel discours over de betekenis van mogelijke belangenverstrengeling via een juridische ingreep te beëindigen’. Met andere woorden en in begrijpelijk Nederlands: ‘Waarom loop je nou jankend naar de rechter, terwijl je zélf je onberispelijkheid moet tonen’..

De cover van een van de vele, vele boeken, die uitgebreid ingaan op de vaccinatie-epidemie, waartegen geen vaccin gewassen is.

Deze wetenschappelijke toppers, de hoogleraren Siep Thomas, Chris van Weel, Marjolein Berger en Henk van Weert roepen in een open brief in ‘Medisch Contact’ het RIVM op de aanklacht tegen Van der Linde in te trekken. Inhoudelijk melden zijn dat  belangenverstrengeling bij onderzoekers de toepassing van wetenschap in de praktijk van alledag kan beïnvloeden. De gevolgen daarvan kunnen overdiagnostiek, overbehandeling en nodeloze bijwerkingen zijn. Kijk dat zijn woorden waar je wat mee kunt..

Maar het verhaal gaat verder, want in de toelichting zegt Professor Thomas: ‘Ik denk dat collega Van der Linde het probleem goed heeft geschetst. Dat Coutinho onafhankelijk is in het licht van zijn belangen is namelijk twijfelachtig.’

Griep en griepvaccinatie hebben volgens hem sowieso geen grote invloed voor de meeste mensen, maar alleen voor een kleine groep ouderen en chronisch zieken. ‘Ik wijs erop dat we in de ban zijn geweest van viroloog Osterhaus, ook een man met veel belangen, die waarschuwde voor een nieuwe pandemie, die nooit komt. Dat is angstzaaien en daarna makkelijk inkoppen.’

Hans van der Linde heeft intussen laten weten dat volgens hem de belangenverstrengeling van Coutinho groter is dan gedacht. ‘Daarmee doel ik op zijn deelname aan Immuno Valley, dat een samenwerkingsverband blijkt te zijn, waarbinnen farmaceutische bedrijven een belangrijke positie innemen.’ Hij voegt daaraan toe: ‘Voor de goede orde zeg ik nog maar eens dat belangenverstrengeling niet (zonder meer) inhoudt dat iemand persoonlijk financieel belang heeft.’

Conclusie
Waarom laat het RIVM, een overheidsinstantie, niet gewoon netjes en in ruime bewoordingen het verhaal van de aanklacht aan het Nederlandse publiek lezen. Voor ons is het je reinste minachting..! Hautain zijn komt voor de val meestal.. Waarom stelt Van der Linden dan TEN ONRECHTE de integriteit ter discussie..? Dat doet ie namelijk NIET ONTERECHT, de bewijzen van niet integer handelen liggen er decimeters dik bovenop..! Kijk naar de uitspraken van professor Siep Thomas! Dat is zelfs een stapje verder dan Coutinho beweert.. Het zal je gezegd worden: ‘U handelt niet integer!’….

We zullen het zien, wij hopen op een verstandige stap van het RIVM om deze affaire, die nu al een uiterst onwelriekende putlucht verspreidt, netjes en zoals het hoort als overheidsinstantie, uit te leggen aan de burgers van Nederland. Burgers van Nederland die het RIVM hoort te DIENEN, evenals het ministerie van Volksgezondheid dat hoort te doen.
Burgers die kennelijk wel goed genoeg zijn om ABSOLUUT vertrouwen te hebben in het RIVM, om zich met vaccins te laten inspuiten, maar voor het RIVM kennelijk niet goed genoeg zijn om afdoende te informeren over een precaire zaak als deze!!

 

* * *

 

 

50 gedachten over “RIVM, wat is de precieze aanklacht..?!

 1. In het gele kader staat iets grappigs: áls we er vanuit gaan dat Coutinho inderdaad financiele banden heeft met farmaceuten -of dat discutabel is houd ik even buiten deze redenering- dan is het vrij zinloos om de onafhankelijkheid van Coutino ter discussie te stellen, want alle partijen gaan er bij voorbaat van uit dat ie niet bestaat, ook Coutinho zelf.

  Blijft over de integriteit. Tjsa…

  1. Weet je Joris, bij het schrijven en lezen van dat RIVM-verhaal ontdekte ik feitelijk precies hetzelfde. Het hele is PER DEFINITIE dat er sprake is van belangenverstrengeling! Het ziet ernaar uit dat het RIVM en vooral Coutinho zijn eigen graf heeft gegraven. Klinkt een beetje heftig, maar ik zie die man daar niet lang meer blijven..!
   En inderdaad.. Integer.. Je had erbij moeten zijn in de Rode Hoed, dan was je voor altijd van die ‘integeriteits-illusie’ verlost..!
   Goed dat nu 4 professoren te hulp zijn geschoten. Het maakt niet uit met hoeveel de cavelerie is, ALS die er maar is.. 🙄

  2. Lieve mensen, Nieuwsbrief

   Ja ja, Nederland wordt groot in het opvoeren van soaps. De ene soap duurt al meer dan 20 jaar en wordt je voorgeschoteld op TV (GTST). Dat is tenminste nog een beetje eerlijk, want de beelden spreken voor zich. Natuurlijk is op de zogenaamde snijtafel veel beeldmateriaal geknipt, maar er blijft nog genoeg soap over om van te smullen. Op deze manier wordt de Nederlandse burger in navolging van de Amerikaanse “droomwereld” in een schijnwereld geplaatst en laat menigeen zich in slaap sussen.

   De andere soap wordt echter achter de schermen gespeeld en wel op een bijzonder unfaire manier. Deze speelt zich zelfs al veel langer af dan de hierboven genoemde 20 jaar, maar heeft ook een afkorting als overeenkomst, nl. RIVM (RijksInstituut voor Manipulatie). Oei, oei, dit riekt toch naar een oordeel van de schrijver van deze nieuwsbrief. Nee, nee, weest niet bevreesd waarde lezer en lezeres. Geen oordeel, maar een creatieve oplossing voor een afkorting, die spontaan in de scribent opkwam. Om van deze spontaniteit nog een voorbeeld te geven nog eentje: Wat betekent de afkorting CDA. Nou niet nadenken, simpelweg gewoon creatief zijn in het vinden van een naam, die het dichtst bij de waarheid komt. En hier komt bij mij spontaan en creatief het volgende voor ogen: Crimineel Demagogisch Appel.

   Met de titel “RIVM, wat is nu de precieze aanklacht ?!” kun je door het intikken van de link http://www.wanttoknow.nl/overige/rivm-wat-is-nu-de-precieze-aanklacht/ precies lezen waar de soap over gaat.

   Prachtig om te lezen waar een klein land groot in kan zijn. Of beter gezegd, waar vermeende grote jongens klein in zijn. Ja, lieve mensen de leugens vliegen ons als burgers om de oren en worden aan de oppervlakte breed uitgemeten. Vroegughhhhh, weet je wel, toen alles beter en anders was, hoefden we ons daar niet zo druk om te maken. De burgemeester zorgde voor werk en de kerk hield ons dom en zo leefden we lange, lange tijden ons leven. Een leven, dat werd geleefd omwille van het feit, dat we nu eenmaal op deze aarde aanwezig waren.

   Tja, dan is er anno 2011 toch wel degelijk het een en ander veranderd. Een geweldige bewustzijnsverandering is wereldwijd gaande en zorgt er onder meer voor, dat leugens niet langer met de dekmantel der liefde kunnen worden toegedekt. Een liefde, die maar één richting uitgaat en ook maar een doel dient. Niet, die van de burgers, maar van belangen van “grote” jongens en “meisjes”.

   Gedurende mijn opvoeding, die ook jaren heeft geduurd en mijn ouders weleens een punthoofd heeft bezorgd, werd me altijd het volgende bijgebracht: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. En dit lieve mensen, gebeurt op steeds grotere schaal. Je zult nog versteld staan welke leugens meer worden ontmaskerd de komende tijden.

   Waarom moet dit dan allemaal? Het was toch goed? Staat en kerk deden hun “plicht” en zorgden voor werk en hielden ons dom en wij hadden ons natje en droogje en konden genieten van wat we “leven” noemen. Helaas, helaas, helaas. Voor de wakkeren onder de mensheid is het geen vraag meer waarom de leugens, corruptie, belangenverstrengelingen etc. worden geopenbaard. Zij zijn zich terdege bewust, dat zich een nieuw tijdperk aan het ontwikkelen is, waarin de mensheid op basis van eerlijkheid, zuiverheid, waarheid en liefde in harmonie met elkaar en zijn omgeving zal leven. Maar dan ook echt LEVEN en niet wordt geleefd. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en kunnen we uiteindelijk allemaal genieten met en van elkaar. Maar er is nog steeds veel werk te verzetten.

   En om deze nieuwsbrief dan maar in terminologie van het oorspronkelijke RIVM te eindigen: Het betonrot in het ons opgelegde gezondheidsfundament verspreidt zich als een ziekte, die we niet zien, maar ons wel door “deskundigen” van o.a. het Rijksinstituut Voor Manipulatie als waarheid worden voorgehouden. Het liefst wil men dit waarheidsserum als vaccin toedienen. Te laat !!!!!!!!!!!!

   Lieve lezer/lezeres, mochten er nog mensen in jullie omgeving zijn, die slapen, wek ze dan. Want waarheid, eerlijkheid, zuiverheid en liefde laat zich niet langer ringeloren.

   Veel en informatief leesplezier gewenst.

 2. ‘Vier hoogleraren huisartsgeneeskunde stellen dat het conflict tussen huisarts Hans van der Linde en het RIVM over vermeende belangenverstrengeling van Roel Coutinho niet moet worden uitgevochten voor de rechter.

  In een open brief in Medisch Contact stellen Siep Thomas, Chris van Weel, Marjolein Berger en Henk van Weert dat het ‘onjuist is om een lopend professioneel discours over de betekenis van mogelijke belangenverstrengeling via een juridische ingreep te beëindigen’. Ze roepen het RIVM daarom op de aanklacht tegen Van der Linde in te trekken.

  De hoogleraren stellen dat belangenverstrengeling bij onderzoekers de toepassing van wetenschap in de praktijk van alledag kan beïnvloeden. De gevolgen daarvan kunnen overdiagnostiek, overbehandeling en nodeloze bijwerkingen zijn.’

  Het SP-Kamerlid Van Gerven heeft aan de minister van VWS vragen gesteld over de zaak-Van der Linde versus het RIVM.

  Lees hier verder:
  http://medischcontact.artsennet.nl/Nieuws-1/Nieuwsbericht/106079/Hoogleraren-achter-huisarts-Van-der-Linde.htm

  1. Volgens mij staat dit hele verhaal ONDER HET ARTIKEL PAUL.. Niet dat dat niet mag, maar het is een beetje dubbel. Nevertheless: thanks!

 3. Als er NIETS aan de hand is binnen RIVM en heer C….. dan zouden zij niet eens zo’n actie moeten ondernemen.
  NU leggen zij hun “belangenverstrengeling”!! op de tafel. WIJ weten NU dat het WAAR is, omdat zij er nu zoveel woorden aan besteden.

  Laat ze maar opgedoekt worden, we hebben hen NIET nodig.

  Namasté, Love, Respect and Gratitude to all HUMANS on our beautiful Mother EARTH.

  Bertina Janssen.

  1. Volgens mij zeg ik hetzelfde als Guido en Joris.

   Ik moet alleen de beredenering van Joris over het gele vlak wat beter op me laten inwerken en dan snap ik deze ook.
   @ Guido, waar gaat deze “goede” man dan naartoe? Nog meer belastinggeld opstrijken via een “hogere” functie???? Zou zo’n baan ook, net als binnen de regering een hogerop-baantjeszoek-functie zijn. Verder stromen in de baantjeswereld naar meer (belastingbetaler-centen)???
   Wat ik minder fijn vind is: wie krijgen we er voor terug op die functie??
   Namasté, Love, Respect and Gratitude to all HUMANS.

   Bertina Janssen.

 4. Dat het RIVM de integere Arts Hans van der Linde aanklaagt wegens Smaad geeft al aan dat de Arts volkomen gelijk heeft!

  Smaad is namelijk het openbaar maken van een negatief FEIT over iemand. Waardoor diegene reputatie-schade kan ondervinden… Maar dus wel door zijn eigen toedoen!

  “Een verdediging tegen smaad is dat het verweten feit waar is en dat het in het algemeen belang was om dit feit te verspreiden.
  Bron: http://www.iusmentis.com/meningsuiting/smaad-laster-belediging/

  En als de huisarts leugens over het RIVM zou hebben verspreidt, had het RIVM een klacht wegens Laster kunnen indienen… Maar dat kunnen ze dus niet!

  …Terwijl de onafhankelijke medische wetenschappers en onderzoeksjournalisten ons allemaal vertellen dat griepvaccins Niet werken:
  http://www.gezondnu.nl/artikelen/artikel/2212/amc-lokt-medewerkers-naar-nutteloze-griepprik
  http://www.pw.nl/nieuws/nieuwsberichten/griepprik-twijfels-over-werkzaamheid
  http://www.artsennet.nl/Nieuws/Nieuws-onderzoeken/Nieuwsartikel/102542/Griepvaccin-werkt-nauwelijks-bij-afweerstoornis.htm
  http://zembla.vara.nl/Nieuws-detail.2624.0.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=35139&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=b880e596a59e7d5fdf6d0f3a40c325c6
  En tegen hen durft het RIVM natuurlijk geen klacht wegens smaad in te dienen…

  Dr. Russel Blaylock toont d.m.v. wetenschappelijk onderzoek aan dat de (mexicaanse)griep-vaccins niet werken:
  http://www.russellblaylockmd.com/
  http://web.mac.com/rblaylock/Russell_Blaylock_M.D./Swine_Flu_Data.html

  Voor wie het trouwens nog niet gezien heeft: Zie hier de discussie tussen de Arts Hans van der Linde en Ab Osterhaus bij Pauw en Witteman:
  http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=23795&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=0e3f1e4ba619454e3879ea7df203aa8a

  De Arts Hans van der Linde stond al bekend vanwege zijn terechte kritiek op de mexgriepvaccinaties:
  http://www.deepjournal.com/p/43/a/nl/2844.html
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/article/detail/1176107/2009/12/24/Huisartsen-verdienen-flink-aan-de-griepprik.dhtml

  De Telegraaf censureerde de Arts al eens:
  http://www.degezondepatient.nl/schertsonderzoek-naar-mexgriep-vaccinatie-18-nov-2010.html

  Zie hier een interview met de huisarts:
  http://www.hartgenoten.nl/hartopinie/hans-van-der-linde-de-patient-is-een-proefkonijn-2

  1. Interessante links en gedachte Paul!

   Als Verlinde moet worden aangeklacht, dan toch zeker ook dat vakblad en ook medisch bulletin, Zembla, Het boek van Daan de Wit, gezondnu.nl, Russell Blaylok, Mike Adams, Jon Rappoport, Gary Null, Alex Jones, mevrouw Röver, Artsennet, de gezonde patient, Jane Burgermeister, Guido van WTK, die Joris en die Paul, Door Frankema(wil je erook bij?)hmm, de lijst is nog niet af, maar de idee lijkt me helder.

   Er was toch zo’n verhaal dat een enge overheid ooit ’s nachts witte kruisen op deuren kalkte van gezonnen die opgepakt moesten worden? Toen ze het doorkregen kalkte mensen alle deuren wit.

   https://jonrappoport.wordpress.com/category/swine-flu/
   http://www.deepjournal.com/p/44.html

 5. Beste Guido,
  Ik kan je verhaal helemaal onderschrijven. Ik was ook op de bewuste avond in de Rode Hoed aanwezig – een zielige vertoning van het omzeilen van vragen en afschepen van de aanwezigen.
  Jaren geleden hoorde ik Coutinho op een radio-interview zeggen dat er géén gifstoffen in vaccins zitten – iemand die een verantwoordelijke positie zoals hij bekleed moet de burger gerust stellen nietwaar? Er was een bel-in moment voor de luisteraars, en toen ik verontwaardigd opbelde om te vragen of hij wel eens op een bijsluiter gekeken had werd ik weggedrukt met een honend: “Sommige mensen zijn roomser dan de paus”.
  ‘Beetje’ liegen, ‘beetje’ manipuleren… daar heeft deze man geen moeite mee, maar als een arts gelegitimeerde vragen stelt wordt deze voor de rechter gesleept? Waar gaat dit over? Het doet me alleen maar denken aan de uitspraak van Lord Acton: “Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely.” Laten we toch alsjeblieft vragen blijven stellen!

  1. Beste Door, Zou je met jouw autoriteit niet eens willen reageren voor een veel breder publiek? Op Trouw is er een uitgebreide reactiemogelijkheid onder tal van artikelen hierover.

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3045501/2011/11/22/Spierballenvertoon-van-RIVM-brengt-discussie-over-de-griepprik-geen-steek-verder.dhtml

   Ik heb zelf bovenstaand artikel gelinkd daar en het medisch contactartikel.

   Laatste reactie op dit moment is van iemand die geld zegt in te zamelen voor v.d. Linde:

   carelen
   Contact ! . Aan Grootje en anderen : als je bij wilt dragen aan een eventueel Steunfonds voor van der Linde, mail mij : Carel.muller@zonnet.nl.

   OOk omdat er geluiden zijn dat na SARS, Mexicaanse griep, etc wel weer een volgend project op de rit zou staan. http://www.infowars.com/scientists-weaponize-bird-flu-consider-releasing-results-to-create-bioweapon/
   “Virologist Ron Fouchier of the Erasmus Medical Center in the Netherlands is responsible for weaponizing the virus and presenting the findings at a flu conference held in Malta”.

   Nu doet Infowars altijd erg hitserig en het ‘weaponizing’ van een virus is vast alleen bedoeld om te testen of dit in gewone omstandigheden zou kunnen gebeuren, maar toch. We kennen allemaal het verhaal van de laboratoria van Baxter in Tsjechie, waar ‘per ongeluk’ virusmateriaal is ontsnapt. http://zapruder.nl/forums/viewthread/10941/ maar ook hier op WTK

   We kunnen de hysterie ook gewoon negeren en los daarvan vinden dat het nu eens afgelopen moet zijn met dat gesjoemel met onze gezondheid op onze kosten.

   Gisteren kwam Mike Adams met juist een positief verhaal: Groene thee suplementen konden in een dubbelblind onderzoek meer goed doen tegen een griep dan een vaccin. http://www.naturalnews.com/034218_green_tea_flu_season.html
   Geldt ook voor vitamine D. naar men beweert.

  2. Of bloed aan de deurposten. Dat was ook zo’n eng regime.
   Er verandert ook niet veel hè.
   We worden ons er misschien massaler bewust van. En laat ze daar maar iets tegen kunnen doen.
   Dat lukt niet meer als ik het goed heb begrepen.
   De juiste woorden kennen is nu van groot belang. We zijn niet allemaal thuis in het taalgebruik van de rechtelijke macht. Maar gelukkig hebben we hier ook gezelschap van mensen die daar wel verstand van hebben. Dat maakt alles een stuk duidelijker.
   Het verschil tussen smaad en laster. Dat wist ik bijvoorbeeld wel maar het uiteindelijke belang van het juiste woord heb ik nu beter door.
   Hier wordt een beerput open gegooid en niemand wil worden geconfronteerd met zijn eigen stank. En het stinkt geweldig, dat is zeker.

  3. Als jij hem dan bij 4 zet, haal ik deze weg..! Komt ie onder jouw naam hierboven.

 6. Elk Bewust arts, prof, mens, weet toch voor 100 procent zeker dat Roel Coutinho door en door corrupt is en van twee walletjes eet.
  Alleen niemand durfde zijn vingers te branden aan het rivm en de farmacie om dat je weet dat het je veel geld kost als je de waarheid verteld.
  Alleen weet Roel Coutinho nog niet dat zijn dagen zijn geteld, het eerste schaap is over de dam en velen volgen nog.
  Maar feit blijft wel dat hij een mooie rol heeft gespeeld zodat wij konden zien dat het ook anders kan.
  Nu maar hopen roel, dat de euro niet gaat vallen anders heb je nog meer problemen , want wie gaat je dan nog redden.

 7. Het is goed om ons voor te bereiden en onze deuren wit te maken, mocht het nodig zijn. Maar volgens mij zijn ze ons een dienst aan het bewijzen, door het aanhangig te maken bij de rechter, maken ze het zichtbaar voor het grote publiek. Hiermee is de kuil klaar en worden ze vanzelf over het randje geblazen. Fijn he als ze het helemaal zelf doen.

 8. Mooi artikel en prachtige update Guido .
  En ook mooie reacties van Paul, etc

  Inderdaad ‘wat is nu precies de aanklacht’?
  Geweldig dat Vd Linde ondersteund wordt door 4 Hoogleraren !
  Inderdaad – nu is de beer echt los – ja !

  Welke ‘maatregel’ zou Coutinho, Osterhaus en het ministerie van VWS dan wel niet nemen tegen de wanttoknow, argusoog of klokkenluider online lezer >???

  Dan komen we toch in de categorie van Rode Kmer of Birma ‘militaire’ -‘acties’ !

  Ik heb de advokaat van die landsadvokaten die vd Linde aanklaagt namens Coutinho , RIVM EN …HET MINISTERIE VAN VOLKS GEZONDHEID ( LEES ; VOLKSVERLAKKERIJ ) gevraagd hoe het zit met de zaak.

  Tevens heb ik aangeboden om mij ook aan te klagen daar ik een artikel had geschreven over de corrupte Osterhaus en Coutinho!

  http://www.argusoog.org/2011/11/birma-soldier/

  “From: Kingma, Sikke ;sm.kingma@pelsrijcken.nl
  Sent: Tuesday, November 08, 2011 9:36 PM
  To: ‘Marc Goertz’
  Subject: RE: vraagje

  Geachte heer Goertz,

  Als advocaat geef ik geen informatie over de behandeling van specifieke zaken en kan ik ook niet zeggen óf bepaalde zaken al dan niet door ons kantoor worden behandeld. Ik kan u dus geen antwoord geven op uw vraag.

  Met vriendelijke groet,

  S.M. Kingma

  Bij deze dan een prachtig fimpje :

  Hoe maak je een propagandafilm voor het Rijks Vaccinatie Programma?

  http://vimeo.com/32532175

  Duurt slechts een paar minuten !

 9. De Nederlandse Rijksoverheid zwijgt op zoveel gebieden over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en de burger schaden. Zelfs over het Nederlands Koningshuis draait men aan alle kanten en omheen. Je krijgt gewoon geen eerlijk antwoord en met de mededeling schrijf HM zelf maar aan. Ja natuurlijk, die verteld echt niet dat ze geen enkele verwantschap heeft met de in 1890 overleden ZKH Willen III. De vele zaken die de Nederlandse Rijksoverheid doet verzwijgen, geeft toch ernstig te denken dat er van alles niet klopt en men er alles aan doet om het huidige systeem in stand te houden.

  Ook is het heel frappant dat laatst een inval is geweest ivm het strikken van artsen door een Pharmaceut. Zou die op niet zulke goede voet hebben gestaan met vriend Coutinho. Who know’s?

  Als ik moest kiezen zou ik mij ook achter dhr v.d. Linden scharen. Ook om het feit dat je gewoon wordt rond gestuurd als er iets vreselijk mis is. Het klopt van geen kant.

  1. Guido
   We staan gezellig bij elkaar in Trouw over de spierballen van het RIVM waar je op hebt gereageerd. Is net geplaatst. Toevallig niet. Wat hebben we redelijk eender gereageerd. Haha.

 10. ER staat een aankondiging van een dagvaarding online, niet veel inhoudelijks.

  http://content1d.omroep.nl/3df3a3f848678542577a145841ace6c8/4ecd0ed5/nos/docs/021111_rivm_huisarts.pdf

  Ik begrijp trouwens uit commentaren dat een bodemprocedure lang kan duren. Langer dan een kort geding. Dat is niet in het belang van de griepdoelgroepen, maar natuurlijk enorm in het belang van Coutinho. Hij zal vanaf nu in alle talen zwijgen over deze zaak en alle aantijgingen die hijzelf te verwerken krijgt, zolang het ‘onder de rechter’ is. ‘Wij willen de rechter niet beinvloeden en wachten rustig zijn oordeel af’ (de komende drie jaar). Ik zie het zo voor me op TV bij P&W.

 11. Hulde aan van der Linde ! Steeds meer komt de ware aard van het RIVM tevoorschijn. Stel je voor dat de slapende massa wakker wordt en dat er steeds meer vaccins worden geweigerd. Dan komen mensen erachter dat ze zich eigenlijk veel vitaler gaan voelen en minder afhankelijk van medicijnen en dat hun kinderen veel gezonder worden. Nee! Deze eerlijke, kritische huisarts moet het zwijgen opgelegd worden. Tja Coutinho… misschien werkt deze rechtzaak wel averechts… 😉

 12. Citaat uit mijn eigen artikel uit 2009(ook hier op WTK in delen terug te lezen!):

  ” Gelukkig is Roel Coutinho (directeur Infectieziekten van het Rijksinstituut voor
  Volksgezondheid en Milieu en spreekbuis van het RIVM) wel ‘betrouwbaar’, zou kunnen
  denken. Echter wil het geval dat toen hij nog bij de GGD Amsterdam werkte hij uiteindelijk de laan uit mocht, omdat was gebleken dat hij ongevraagd het bloed van homoseksuelen had gebruikt voor ander onderzoek (een crimineel feit dus, waarvoor hij uiteindelijk werd ‘beloond’ als toekomstig directeur van het huidige RIVM?) Coutinho had ongevraagd en ongeoorloofd het bloed van de homoseksuelen met naam en toenaam gebruikt voor AIDS onderzoek (een andere onderzoek waar het bloed niet voor was afgestaan en al zeker niet met toestemming dus). (Zie: http://www.nrcboeken.nl/recensie/noem-het-geen-geslachtsziekte)
  Lekker ‘nuchter en neutraal’, zoals het RIVM zou zeggen. ‘Baat het niet, dan schaadt het niet, volgens weer een andere RIVM ‘autoriteit’, mevrouw Conyn (zou zij die paar dozijn studies over de verlammende effecten van squaleen en de vele andere studies over de schadelijke effecten van thimerosal (een ernstige schadelijk vorm van organisch kwik!) in vaccinaties alleen al, dan echt niet kennen? Spuit mij maar lek.”

  http://www.healingsoundmovement.com/file/58/de-leugen-regeert-de-grote-grieppropaganda-drs-j.-consemulder.pdf

  Coutinho en het RIVM zijn dus nooit al te betrouwbaar geweest lieve mensen…Dat er nu einelijk wat artsen opstaan is positief, maar het is ook wat beschamend dat ze al jaren informatie hebben gekregen waar ze al die tijd weinig mee hebben gedaan (hetzelfde geldt natuurlijk vor de reguliere media die na een oorverdovende stilte aan propaganda, karaktermoord en haast censuur deed, om mu met het ‘ grote nieuws’ naar buiten te komen dat vaccinaties misschien toch wel ineffectief en potentieel schadelijk zijn…

  Aan de ene kant hoopvol, aan de andere kant zijn er weer vele duizenden kinderen ingespoten met rotzooi….

  En vandaag het nieuws in een krant voorpagina propaganda dat er vele duizenden opnieuw tegen kinkhoest gevaccineerd moet worden, omdat ‘ de kinderen beschermd moeten worden’…De leugen regeert nog steeds…

  1. Graag gedaan Guido (mijn eerdere antwoord viel weg, dus nog maar even opnieuw), ik kan me de felle reakties nog goed herinneren (Gait, Cryptocheilus, Coutinho, Klink en Osterhaus zelf wel misschien?) na mijn openbaring dat Coutinho in feite zelf crimineel te werk was gegaan als GGD Amsterdam ‘infectieziekten onderzoeker’ om vervolgens toch de laan uitgestuurd te worden. Gelukkig is hij nu ‘beloond’ (draaideurenpolitiek?) door uiteindelijk RIVM directeur te zijn geworden (hoe zat dat ook alweer met vriend Ab Osterhaus, zat die daarvoor als dieren arts niet op die positie?). Anywayz..mag wel weer naar buiten nu hij de aanval wenst te openen op artsen die nu eindelijk ook zien dat ze bedrogen worden…

   Nog wat achtergrond over de onbetrouwbaarheid en belangenverstrengeling die ik en anderen al jaren aan het licht brengen mbt de vaccinpropaganda hier:

   http://www.healingsoundmovement.com/file/54/belangstelling-voor-griepvaccin-of-belangverstrengeling-bij-griepvaccin.pdf (ik weet niet zeker of deze al op WTK stond Guido, kon hem in ieder geval zo even snel niet vinden, wel het grote ‘De Leugen Regeert (nog steeds) artikel.

 13. En heer Coutinho is ook nog eens zo “flink” om niet op persoonlijke titel Dr. van der Linde voor de rechter te dagen, maar doet het onder de vlag van het RIVM.
  Op die manier wordt wederom gemeeschapsgeld gebruikt en die komt bovenop de kosten voor griep- en andere onnodige vaccinatie en medicatie waar heer Coutinho voorstander van is. Als we er van uitgaan dat hij zelf regelmatig diverse vaccinaties tot zich neemt, want ze zijn toch zo goed voor iedereen, dan verklaart dat misschien zijn merkwaardig gedrag…………..het is een bijwerking van de vaccinaties!! Aluminium kan alzheimer veroorzaken……

  1. Coutinho is een hele flinke, zie het nieuwe artikel over zijn ‘ethiek’ van zo’n 25 jaar geleden.. Een vos verliest wel zijn haren (!) maar niet zijn streken. En wat voor streken..

 14. En deze:

  http://www.healingsoundmovement.com/file/56/de-grote-griep-pandemonium-de-ware-feiten-over-vaccinaties.pdf

  En natuurlijk het grote De Leugen Regeert (nog steeds!) drieluik hier op WTK:

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-leugen-regeert-de-grote-griep-propaganda/

  Mochten Ab, Roel en andere ‘experts’ (voor de oudgedienden hier op WTK, herinnert u zich Gait en Cryptocheilus nog, nog, nog…) dit overigens lezen en niet al te blij zijn dat de belangenverstrengeling en onbetrouwbaarheid van oa Coutinho en Osterhaus door mij en andere al jaren aan de kaak wordt gesteld, wees dan gerust.

  Binnenkort volgen via mijn HealingSoundMovement TV programma(wekelijkse uitzendingen via Duurzaam24.tv, vanaf 30 november ook op de kabel en het glasvezelnetwerk, op de buis dus!) uitzending over de omgekeerde wereld die vaccinatie-draaideurenpolitiek heet, met eigen lezingen hierover, interviews met o.a. Desiree Rover, Jannes Koetsier (en de artsen en hoogleraren die de andere kant durven te belichten kunnen zich aanmelden voor tv-interviews!). Het echte nieuws dus, zonder belangenverstrengelijng, draaideurenpolitiek, corruptie, macht of ontrouw (aan onze ‘VolksGezondheid).

  Om maar een eerder geïntroduceerde term te gebruiken: VIT nieuws dus (Verantwoordelijk, Integer en Transparant, precies datgene wat de farmaceutische industrie en voedingsmiddelenindustrie niet is, maar wel dient te worden willen zij overleven op de lange termijn vermoed ik…)

 15. Als De Mening De GeDeelde Cirkel BeZet Houdt Worden Waar-Nemingen Ge-AttaQueerd !

  De Om-Draai-Regel Laat In Dit Bizarre 4D-Eind-Spel Alles Transparant Zien 🙂

  Veeg Ze Weg, Die Statische Meningen & Kijk Rechters Recht In De Ogen Aan Als Ze 1 Verkeerde BeWeging Maken 🙂

  Het Zwaard Van Damocles Hakt Ze Allemaal In De Pan 🙂

  1. Overigens geldt dit niet alleen voor het line-aire intentingsbeleid van krankzinnige hobby-isten; er zijn nogal wat meer statische meningen aan verwarming toe 🙂

   En ik ?

   Ik lig dubbel van het lachen nu alle statische meningen loskomen uit 4D omdat 5D zich dwars door alles heen zich te gelde maakt !

  2. Sorry voor het woord krankzinnig;

   Ik bedoelde ‘line-aire tunnel-visie’ natuurlijk 🙂

   Maar volgens mij
   zijn die 2
   vergelijkbaar ?

  1. Niet te geloven die menselijke arrogantie. Past ergens wel in een paar straatjes maargoed dat heet dan doemdenken en is sociaal niet geaccepteerd. Nu maar hopen dat het in veilige handen is… en wat heb ik daar een vertrouwen in (en als ik wist hoe ik hier een smiley kon toevoegen van zo eentje die naar boven kijkt dan haddiehier gestaan!)

   Van die mensen die rechtlijnig orders uitvoeren, ze weten niet eens wat ze doen want waarschijnlijk geloven ze oprecht goed te doen (*#@sukkels*%##) en dat gaat lopen experimenteren. Bravo hoor! Wees maar trots op jezelf want dan hebben we strakjes weer een vaccin erbij, jippie! Wat een evolutie, wat een vooruitgang, pffff!
   http://www.nujij.nl/wetenschap/een-van-de-gevaarlijkste-virussen-ooit-gemaakt.14606750.lynkx#axzz1eejjVDua

  2. @ Mathilde: Eigenlijk is dit goed nieuws. Het is natuurlijk veel te eng dat ze dit doen, ookal is het voor onderzoek. Maar dit doen ze natuurlijk al jaren en hoe dat Mexicaanse Virus precies in elkaar is gezet en wat er bij Baxter in Tsjechie is gebeurd, we weten het niet.

   Het goede nieuws is dat de NOS er nu mee naar buiten komt en niet alleen types als Alex Jones(http://www.infowars.com/scientists-weaponize-bird-flu-consider-releasing-results-to-create-bioweapon/). Nu weten we het allemaal en is het lastiger om ‘m los te laten.

   Hier staat ie ook nog een keer:
   http://www.scientias.nl/een-van-de-gevaarlijkste-virussen-ooit-gemaakt/50671

 16. Hoi,

  Ik wilde graag een oproep doen om e-mails te sturen naar het rivm om opheldering te vragen over deze gang van zaken (ivm aanklacht dr. v.d. linden). Ik heb op de site gekeken van rivm, maar vind dus geen mailadres. Misschien weet iemand anders dit adres?
  Vr.gr. Corrie

 17. ik laat mij al jaren niet meer vacineren dus huisarts als je deze vacsiesnog over hebt kun je ze bij coutino of oosterhuis injecteren die willen deze graag hebben .en zo zijn er nog wel een paar van die flesjes over denk ik dan maar .geef ze die dan ook maar misschien weten ze dan wel wat er mee gebeurt wat zij ook bij een ander in zijn/haar lichaam spuiten .dat geld dus ook voor de jongemeiden die nu een injectie krijgen voor baarmoederhalskanker ?? NEEM MAAR FITAMINE D in dan kom je ook van al die kanker,s af dan hebben we geen oosterhuis of n, coutino nodig . laten wij nu dus met deze drs op 1 lijngaan zitten ! WIJ STEUNEN HEM deze drs v/d linden .want wij worden genaaid ? ook door het RIVM en deze ex minister a klink .kom nu eindelijk eens in het geweer en laten wij?? dus er voor zorgdragen dat deze regering achter gesloten deuren komen te zitten want zij worden door de bevolking betaald maar ze zijn er NIET?? VOOR ONS .

 18. werkelijk schandelijk!!!!………geen woorden voor!!!!!!!!!!!
  laat het rivm eens een hand in eigen boezem stoppen.
  17 jaar geleden ben ik begonnen met mezelf verdiepen in het SCHANDAAL VACCINEREN.
  en de grootste leugens en bedrog verhalen komen van het rivm zelf!!!!!!!!!
  diep en diep treurig dat die leugen nog steeds regeert.
  en wat ontzettend jammer dat niet meer artsen daar voor op gaan staan.

 19. Naar aanleiding van de berichten over belangenverstrengeling viel mij het volgende op:

  Bij uitzending gemist was er een soort schooltelevisie uitzending aan vaccineren gewijd. Dhr Osterhaus was de expert die kwam uitleggen dat vaccineren wel heel erg nodig is !!! Ook hij is niet onafhenkelijk en mag mijns inziens dit soort “voorlichting” NIET GEVEN. Daarmee worden onze kinderen al gebrainwashed.
  Ik dacht dat dit soort praktijken alleen onder het bewind van Poetin in Rusland mogelijk was. Ik begin nu in te zien dat hij het heeft afgekeken.
  Natuurlijk ben ik reeds maandelijks donateur om van de Linden te steunen.
  Dit soort mistanden moet aan de kaak gesteld kunnen worden !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.