Advertentie

Doe de 911-kwis en kijk wat je NIET weet…!!


HOE VER KOM JIJ MET JE KENNIS OVER

DE GEBEURTENISSEN EN MANIPULATIES RONDOM DE

AANSLAGEN VAN 11 SEPTEMBER 2001

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Hieronder zie je de YouTube, die vervaardigd is door de onvolprezen Italiaanse waarheidsvinder Massimo Mazzucco (1954). Als filmmaker heeft hij heel wat documentaires geproduceerd, zoals ‘The New American Century and Cancer -The Forbidden Cures’. Mazzucco voert de nieuws-website luogocomune.net, die zich vooral focust op de aanvallen van 11 september 2001.  Hij vraagt zich op een speelse manier af, wat jij weet van de beschikbare informatie over deze ‘grootste manipulatie aller tijden’.

Wellicht leuk om alleen of samen met een vriend(in), familie, kennis of collega er even voor te gaan zitten..? Voor de volledigheid hebben we onder de video, ALLE VRAGEN uit de film geknipt, zodat je evt. stukjes kunt overslaan. Maar voor die 40 minuten die de video duurt, zouden we je zéker aanraden om even te blijven zitten en alles nog eens te bekijken.. Veel plezier:

 

* * *

 

1 gedachte over “Doe de 911-kwis en kijk wat je NIET weet…!!

  1. 22 goed dus… sommige vragen waren tricky, zoals a rumble ,, dat gehoord was vlak voor Building 7 instort.werd gezegd, maar is afgekeurd als antwoord .tja. Op oudere films van cee cee
    Lyles waren haar laatste woorden door een andere vrouw gezegd namelijk: you did great ! i.p.v. : It,s a frame, en nog steeds ga ik daarvoor, zij moest bellen onder bedreiging van een pistool ,en nadat ze haar verhaaltje gezegd had werd ze alsnog vermoord.verder hoor je op de achtergrond ook ,hurry..en stay funny.. omdat mensen wel doorhadden dat er iets vreselijks zou gebeuren ,ook met hen ! verder ontbreekt het vliegtuig geluid op de achtergrond ,! en kon haar man thuis zien dat er vanaf de grond gebeld was.zegt hij zelf. Cee Cee Lyles heeft voor ze stewardess werd jaren bij de politie gewerkte had waarschijnlijk door wat er ging gebeuren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.