Advertentie

Palestijnse kinderen als schietschijf..?!


x

x

Palestijnse kinderen als schietschijf..?!

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Het is 9 augustus 2014 en een paar Palestijnse jongens spelen op het dak van een appartement in een woonwijk in Hebron, op de Westelijke Jordaanoever. Op een afstand, kennelijk vanaf een Israëlisch appartementencomplex, ligt een groepje soldaten,waarvan er één achter een sluipschuttersgeweer ligt. De hele operatie wordt gefilmd door Canadese toeristen en deze opname komt in de handen van de ‘International Solidarity Movement’.

idf-israel-hamas-gazaDe 5 soldaten op het dak, en in de verte 2 of 3 kinderen. Eén van de kinderen gooit iets. Plotseling klinkt het schot uit het geweer van de sluipschutter en direct zien we dat het Palestijnse jongetje valt en naar zijn been grijpt. Direct daarna strompelt hij weg. De persoon die het filmpje maakt, hoor je zeggen: “Oooh! Hit him!”

De volgende beelden tonen de trotse soldaten die elkaar op de schouders slaan en waarna de schutter wordt gefeliciteerd. Opnieuw hoor je de filmende persoon iets zeggen: “See, look at that. He’s congratulating him.” (‘Kijk dat nou, hij feliciteert hem’)

Volgens mensen van het ‘International Solidarity Movement’,  zou het slachtoffer in de rechter kuit zijn geraakt, en daarvoor een chirurgische ingreep hebben ondergaan. Volgens de Israëlsiche minister van Defensie, Moshe Ya’alon, zou deze video fake zijn geweest en met edit-technieken zjin bewerkt. Maar ja, ga je dan als groep poseren voor dezelfde persoon die je vertelt dat ze je actie hebben gefilmd, zoals de Canadese toeristen deden..??

De ‘International Solidarity Movement’ heeft sinds 2005 al 46 gedocumenteerde gevallen verzameld, van misbruik van wapens door de Israëlische overmacht in de Palestijnse gebieden. Ook beelden waarbij met scherp wordt geschoten op kinderen die stenen gooiden (het enige wapen dat zij kennelijk voorhanden hadden). En opnieuw een ernstige schending van de Geneefse Conventie, artikel 147, waarin gemeld wordt dat: ‘het verboden is, tegen ongewapende burgers, militaire acties te ondernemen, inclusief moedwillig tot doel hebbend om ernstige verwondingen toe te brengen aan lichaam of gezondheid.’

x

soldaten Hebron Canada

 

47 gedachten over “Palestijnse kinderen als schietschijf..?!

 1. En dit zijn dan de “moedige soldaten” van een land dat over de gehele wereld zichzelf zielig verklaard. Bedenk het verleden dus wij zijn zielig.
  Moeten wij hier in Nederland medelijden mee hebben met dit soort moordenaars? Een pedo die zich vergrijpt aan een kind wordt gestraft, wat is het verschil tussen een kind neerschieten of misbruiken?
  Beide gevallen zal zo’n kind een trauma overhouden en een verschrikkelijke wraak koesteren tegen al wat uit dat achterlijke beloofde land komt. Dit wordt niet getoond in de MSM want dat past niet in het stramien van de walgelijke figuren in israël. En maar de gehele wereld laten denken, met mede weten van de US, dat zij zichzelf verdedigen. Maar dat ze dan later nog trots op de foto gaan kan er bij mij echt niet in, zijn soldaten dan echt zwakzinnigen?
  En worden de Palestijnen als slacht vee gebruikt voor de lol net zoals je een leeuw afschiet voor de lol? Nee, ik vergis me een leeuw kan zich nog verdedigen deze kinderen niet dus gewoon poging tot doodslag in de eerste graad. Fijn he dat beloofde land vanuit de bijbel en wat England geholpen heeft om land te stelen van bewoners, maar ja dat heeft de US ook gedaan met de echte inwoners, uitmoorden dat gespuis ter meerdere glorie van de “white man” en zijn ongebreidelde honger naar macht en rijkdom.

  1. Kukumatz
   Telkens als Israel militaire acties tegen het palestijnse volk onderneemt,voeren zij het excuus aan dat het een reactie op…..is.
   Maar als je eigen militairen op weerloze kinderen schiet en dan ook nog trots daar op zijn ,dan vind ik het niet gek dat er nooit vrede komt tussen de pallestijnen en israeli,s.

 2. Wat hebben ze in g od’s naam met deze jonge mannen gedaan, dat ze in staat zijn zulke onmenselijke dingen te doen? Wanneer houdt het op dat een mens zich voor zoiets en nog meer laat gebruiken?
  Ik ben geen kerkganger, maar als je om je heen kijkt zie je dat men letterlijk het verval aan het stimuleren is.

  1. Ik zeg niet zoveel. En mensen zijn Grappig. Bekijk de link, lees de informatie daar. Misschien denk je dan niet beter van Israël maar, de verwensingen in dit specifieke geval aan het adres van de schutter zijn niet correct. Euh.., en het leedvermaak is bestraft want weinig professioneel (ik geloof dat een felicitatie over een kundig schot niet onder de bestraffing viel).
   Mvgr. Grappig

  2. Ik weet wat je bedoelt, maar ik denk grappig, dat het zo niet werkt.
   De man die jij graag wilt dat ik hem lees, heeft in mijn ogen niet genoeg expertise….maar mooie gitaar 😉
   Hij schaamt zich joods te zijn, en houdt zich weer aan iets buiten hem vast. Altijd de anderen, nooit naar zichzelf kijken. Is niet mijn wereld.
   Trouwens ook zou het Palestijnse jongetje een steen of wat dan ook gegooid hebben, een soldaat van formaat en eergevoel zou zo iets nooit doen. Daarom zijn het ook kinderen die Israel inzet…die zijn makkelijker te manipuleren. Wat ik al onder 4 aangaf.
   Nee doe je verhaal maar ergens anders.

  3. Wel, ik ambieer nul en generlei functie bij de NOS. En ja, point taken: jullie bewijzen mijn punt dat mensen grappig zijn. ik denk iig stellig te kunnen zeggen, over in het artikel genoemde filmpje, dat er niet zomaar en met dodelijke intentie werd geschoten. Verder kun je prima kritiek hebben op Israël, het soldaat zijn/spelen en op mij ook vast wel.

  4. Redelijk goed gemonteerd filmpje idd, kinderstemmetjes op de achtergrond voor de stemmingmakerij. Scherpe munitie had dat joch zijn poot er af gerukt. Hij zal wel een flinke blauwe plek hebben maar wie een steen op zijn ei krijgt vanaf de hoogte waarop hij stond te gooien is waarschijnlijk slechter af. It takes 2 to tango in dit geval, zandkogels en stenen. En waarom weer zo’n gemonteerd filmpje? Het lijkt idd de NOS wel.

  5. Grappig, ik denk niet slecht over Israël, alleen weet ik dat gemanipuleerde mensen heel gevaarlijk kunnen zijn. Het maakt voor mij niet uit waar in de wereld.

  6. Ach MONIKA, de menselijke geschiedenis kennende, wordt elke zieke psycho natie vroeg of laat gestraft, ze denken veilig te zijn onder hun raketten doom, de straf komt altijd uit een hoek die je het minste verwacht, Groet

 3. Ik heb besloten om NOOIT meer naar een kerk te gaan ,waar men dit laffe volk ondersteunt.
  Dat betekent voor mij dat ik NIET meer naar een kerk of evangelische gemeente gaat,aangezien dat men dit laffe volk in IEDERE kerk of gemeente ondersteunt.
  Kortom het ondersteunen van zulk een LAF volk heeft NIETS met een bijbels geloof te maken.

  1. Beste William, ben streng gelovig sinds 5 minuten, wat een onzin schrijf jij hier, geloof je dit zelf, het anti semietisme is nog nooit zo groot geweest, om dat er in de bijbel een stuk tekst is tussen geflanst over het uitverkoren volk, denk je dat de bijbel lezers achter dit zieke land staan, nee hoor, ze hebben al hun symphatie verspeeld zelfs bij de strenggelovigen zo als ik, stop wordt weer twijfelaar, Groet.

  2. Grappig. En sneu tegelijk.
   Het beschreven voorval zou, wanneer naar waarde geschat, juist een humane en onverzettelijke kant van een verder ingewikkeld conflict laten zien.

   Helaas. De ironie is toch de beperking van de mens en de rede. In al haar glorie toont ze een hoofdoorzaak waardoor het gedonder voorlopig niet zal stoppen (daar is niet eens een snode agenda of verdorven complot voor nodig).

  3. We zouden moeten oppassen om niet te gaan generaliseren.Blijf in je eigen kracht en conformeer je niet aan een groep om maar niet alleen te wezen. Zie dat veel mensen zich optrekken aan een geloof welke dan ook , en gun hen dat als deel van hun weg. Vertel ze wel van je eigen weg en leef die ten volle en als voorbeeld voor hen. Veel meer kun je niet doen( helaas)Ook ik kan niet altijd met de frustraties overweg , maar ik leer ……. vooral mijn mond te houden. De lessen die ik wil schenken vooral voor te doen .

 4. Kijk eens hoe op 35 sec. en 43 sec. de positie van de schutter na het zgn. uit- of inzoomen plots veranderd terwijl de gemonteerde geluidsband ononderbroken lijkt. Ook stapt de geraakte stenengooier eerst op op 2 benen om later weg te hinken op 1 been met het andere poot in de lucht. Met een sniperrival schiet je die knakker zijn halve poot eraf, die gaat ff nergens meer heen.
  Ik heb geen sympathie voor de staat Israel, verre van dat. Echter een gemanipuleerd kutfilmpje om sympathie en haat op te wekken geeft mij evenredige walging. What the fuck is er tegenwoordig nog echt?

  1. Guido, bedoel je dat die liggende ‘soldaat’ na-aapt hoe die jongen nadat hij geraakt werd, mank wegloopt? Dat vond ik zo erg.

   Er zullen ook opnames onder zitten, die niet ‘echt’ zijn, maar de problematiek van het beleid ter opzichte van de Palestijnen is echt wel echt. Als Israël nu in die vijver moet vissen en zegt dat men met ‘false’ filmpjes Israël onderuit wil halen….pffff. Ze zullen het zelf wel geloven.

  2. Had hier nog wel even een reactie op verwacht. Als alles fake is, hoe kan die soldaat dan die limp-beweging nadoen..!?

  3. U vraagt, wij draaien…. de reactie zat eigenlijk al in post 7.1 verwerkt. Het woord “FAKE”heb je mij by the way niet zien gebruiken 😉

 5. Cozmic/Guidoj.
  Of het filmpje nu echt is of niet,er zijn tal van voorbeelden dat er op kinderen,en gewone burgers geschoten wordt.
  De figuren die zulke daden verrichten kunnen mijns inziens niet meer normaal en met gevoel voor de medemens nadenken.
  Alleen al het feit dat zij hun orders gegeven door iemand die hoger in rang is blindelings opvolgen zegt al genoeg.
  Als zij normaal zouden kunnen denken,zouden zij zien dat ze misbruikt worden en het meeste risico lopen te sneuvelen,terwijl de opdracht gevers meestal de dans ontspringen.

  1. Arnold, waar ik op duidde is dat er met zandkogels geschoten wordt, de “kinderen”waren niet echt kinderen, door de kinderstemmetjes in de gesimuleerde achtergrond geluiden krijg je het idee dat het spelende kinderen zijn. Dit waren jong volwassenen die stenen van een hoog gebouw stonden te gooien, enig idee hoe hard zo’n steen aankomt?
   De snipers pakten dit geweld aan en schoten een zandkogel bij die gozer op zijn reet.
   Wat mij stoort is dat er weer een gemanipuleerd filmpje viral gaat en iedereen zich druk gaat maken over dit “onrecht”
   Veel grover zijn de raketten die in woonwijken , scholen etc. terecht komen, letterlijk niet te filmen want wie het zou filmen zou ook geraakt worden. Dit filmpje is dusdanig debunkbaar dat het afkomstig lijkt te zijn van het pro-Israël kamp. Schieten met zandkogels is een beetje hetzelfde als paintball. YESSS, I HIT him ON THE BUMM !!!! Dat was ongeveer de reactie van de schutter.
   Maar goed, laat je allemaal maar lekker ophitsen door een gemanipuleerd filmpje, energy flows where the attention goes. Veel succes.
   http://www.youtube.com/watch?v=NoweGN8cm5g

  2. Mijn reactie is dus ook geen kritiek naar Guido of wat dan ook, tenzij het zo opgevat wordt, mij best.
   I smell a rat and speak it out, that’s all folks!!

  3. Cozmic.
   Ik bedoelde het niet als critiek op jou of Guidj,maar wat ik aan wil geven is dat ik zo en zo niet snap dat iemand vrijwillig militair wordt,wat er eigenlijk op neer komt dat er voor hem gedacht gaat worden door zijn meerderen,met alle gevolgen van dien.

  4. Israeli’s zijn geen vrijwillig militair, verplicht voor 2 jaar op relatief jonge leeftijd. Daarna gaan de meesten op reis om nog wat van de wereld te zien voordat ze gaan trouwen en al die andere ellende. In mijn reis door India kwam ik veel van zulke ex militairen tegen. In het kort: mij krijg je niet snel boos, gebeurt dat wel kan je beter gaan rennen, die vuile vieze gore Israelies waren zo ongelofelijk onbeschoft dan ik menigmaal flipte tegen ze omdat ze totaal geen respect hadden voor wie dan ook. Pas als ik ze dreigde hun armen te breken gaven ze de stoel terug in de bus aan een bejaarde vrouw die WEL de ticket had voor die seat.
   Just dont get me wrong.

  5. Arnold, helaas leven we in tijden waar blijkbaar jongeren geen andere perspectieven hebben dan militaire te worden. Ze verdienen niet slecht en denken dat ze iets goeds voor hun land doen. maar het is vrijwillig…
   Israel kent een legertijd van 2 jaar voor mannen en vrouwen. Het zit er al in. Misschien tillen wij hier meer aan zulke opnames omdat wij het niet gewend zijn, ja het is ons zelfs vreemd.
   Of het nu gefaket is of niet, het laat maar weer eens zien, dat er alles aan gedaan wordt om chaos te scheppen en groepen mensen, die eigenlijk hetzelfde willen, tegen elkaar op te zetten.

  6. Cozmic, nobody gets you wrong mate!! Don’t worry. De f**king matrix heeft hen (die jonge Israëli!) als eerste gestoomhoofd.. Brainwash, mindf**k, what ever..
   Ik weet het ook niet allemaal; het enige wat ik probeer te doen is mijn essentie aanbieden, wat ik zie. En zo gaat dan het treintje rijden, mezelf verbazend over wat ik mag voelen aan diep-welgemeende reacties..! Waarvan jij altijd (bijna altijd..) voor mij tot de indringendste behoort..

 6. Heel deze site is besmet met Jodenhaat, Er zijn wel heel goede onderwerpen, maar het virus van eenzijdige haat tegen de Joden met de muzelmannen als helden doet mijn maag omdraaien.

  1. Hi Leurs, je constateert mss het een en ander, ik voel me echter niet persoonlijk aangesproken. Mvgr. Grappig

  2. heel vreemd dat men nog steeds denkt zomaar genocide te kunnen plegen en denkt dat de rest dan de andere kant op kijkt. De tijd van we hebben het niet geweten is gelukkig voorbij. alle misstanden komen aan het licht. Zo ook als leidinggevende gaan roepen; de moeders en kinderen moeten dood. tja daar kan je maag inderdaad van gaan omdraaien. Alleen bij sommige is de haat zo groot dat ze staan te juichen als de moeders en kinderen vermoord worden. Hoe zielig is dat? Wat een zielige hoopje moet dat zijn om dat te kunnen toejuichen.

  3. Leurs, ik ben het niet met je eens. Heb je het verschil overigens gezien, heb je gelezen over Joden en Zionisten..? Hoe zie je dit?

 7. Wat ik hier schrijf kan gevoelig liggen bij sommigen onder ons.
  Maar in mijn ogen is het verschil tussen een echte jood en een zionist het volgende.
  Een gewone jood (veel joden die de holocaust hebben overleefd)waren al blij dat zij een gebied toegewezen kregen waar ze met rust gelaten werden en een nieuwe toekomst konden opbouwen in vrede.
  Een zionist echter vind dat hij/zij recht heeft op grondgebied,vandaar ook dat zij de pallestijnen uitmoorden omdat ze vinden dat waar deze mensen wonen eigenlijk de zionisten toe behoord.
  En verder zullen zij alles doen om hun macht te vergroten.

  1. Ik denk Arnold dat wat je schrijft over de Zionisten, slechts het begin is van de wereldwijde manipulatie. Dat ACHTER deze Zionisten, een agenda zit van… een buitenaardse kracht,die zich op deze wijze menselijk manifesteert. Ik zeg dat niet zomaar, luister eens naar Kerry Cassidy van Project Camelot, die een paar weken geleden nog in NL was. Zij spreekt over Annunaki achter deze zionisten. Door veel mensen bevestigd..!! Dezelfde krachten achter de NWO..!

  2. Guidoj.
   In het boek de 13 satanische bloedlijnen staan de protocollen van Zion beschreven,en deze protocollen zouden nu ten uitvoer worden gebracht door de wel bekende elite,met als doel totale controle over alles en iedereen.
   De schrijver heeft het over het werk van de duivel.
   Nu ben ikzelf niet gelovig,maar in het boek wordt ook over de bijbel uitleg gegeven en naar bepaalde dingen verwezen.
   In Brussel zou de grootste computer staan die er is en alle gegevens van iedereen opslaan,zo zou o.a het UWV gekoppeld zijn aan de belastingdienst en nog andere instanties en vervolgens gaan al deze gegevens naar Brussel waar ze worden opgeslagen.
   Veel dingen die door de schrijver beschreven worden zie je als je oplet ook gebeuren zoals o.a betaalverkeer per telefoon,dit is een aanloop naar de chip omdat een telefoon verloren kan worden,deze chip is een paar jaar terug al bij sommige disco bezoekers geimplanteerd als proef wat entree ed makkelijker maakt.
   Ook schrijft hij over het verarmen van de mensen,geef ze opslag zodat het lijkt of ze erbij krijgen en vervolgens laat je ze meer belasting betalen waardoor er uiteindelijk minder over blijft etc.
   Die computer in Brussel heeft de naam THE BEAST en zijn nummer is 666.

  3. Nog een voorbeeld van wat deze schrijver schrijft,hebben we van de week kunnen zien,dat gevangenen uit ik meen Noorwegen hun straf in Nederland komen uitzitten,zogenaamd omdat daar geen plaats is.
   Volgens de schrijver (en ik ben het daar wel mee eens)zijn ze bezig om bv iets wat in Nederland niet strafbaar is maar in bv Roemenie wel zo te regelen dat wanneer je hier demonstreerd met een spandoek tegen bv de regering,je dan toch opgepakt kan worden omdat het in dat andere land wel strafbaar is en dan moet je de straf daar uitzitten.

  4. En stel dat het universum nou echt met gedachten kracht werkt… Dan zou die hele rimram alleen maar van invloed zijn als wij er daadwerkelijk in geloven dan wel aandacht aan geven. Ik heb er in ieder geval helemaal geen zin meer in, die negatieve flauwekul. Laten ze allemaal maar lekker ingewikkeld nummerologisch satanisch angstzaaiend manipulatief zijn, ik laat het van me afglijden. En mocht het morgen over zijn dan is het maar zo.

 8. Ik kan hier niks mee. Het enige dat ik zie is een soldaat die iemand op een ander dak neerschiet als hij iets naar beneden probeert te gooien. Lijkt me niet dat ze voor hun lol op kinderen gaan schieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.