Advertentie

Giftige voeding IS het chronische gezondheidsprobleem!


x

Theo Maassen over Aspartaam, de waarheid in 50 seconden..?

xxx

Giftige stoffen zijn de hoofdoorzaak
x

van onze gezondheidsproblemen en chronische ziekten.
x

Bron: HealthRanger en vertaling EarthMatters.nl

x

We spreken hier nu over deze stoffen zoals onder andere: kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, glucose fructosestroop, smaakversterkers, transvetten, fluoride, amalgaamvullingen, etc. Deel de onderstaande video (Nederlandse ondertiteling) en dit artikel met je vrienden en familie !

Gevaarlijk? Maak je niet dik, aspartaam blijkt steeds meer trendy te worden. Iedereen gebruikt het toch? Dan KAN het toch niet dat het giftig is.. De keizer in zijn blote kont met zijn nieuwe kleren..! Eerst even een rosébiertje..!

Over Aspartaam
De goedkeuring van de zoetstof aspartaam door de Amerikaanse Voedsel en Waren Dienst (FDA) was de meest omstreden goedkeuring ooit. Er bestond daarvoor geen wetenschappelijke basis, maar werd onder grote politieke en financiële druk afgegeven. Aspartaam werd in 1965 ‘ontdekt’ door Searle, een farmaceutisch bedrijf uit Chicago. De FDA keurde aspartaam uiteindelijk pas goed in 1981, alhoewel onderzoek duidelijk had aangetoond dat aspartaam hersenkanker veroorzaakte in proefdieren.

Aspartaam is een kunstmatige zoetstof, aanwezig in meer dan 6000 produkten. De voedingsindustrie beweert dat aspartaam helpt om af te vallen, maar waarom is overgewicht dan zo’n groot probleem? Aspartaam (E951) is een zoete chemische stof die vele gezondheidsproblemen veroorzaakt waaronder obesitas, diabetes, kanker, ADHD, migraines, etc. We raden je aan om op onze site de artikelen te lezen over Aspartaam. (HIER, HIER en HIER bijvoorbeeld.)

De onderzoeken die de zogenaamde veiligheid van aspartaam aantoonden waren erg gebrekkig. Searle gebruikte onwetenschappelijke werkwijzes in haar labaratoria, vervalste testgegevens en hield cruciale informatie achter tijdens het goedkeuringsproces. Let op! In veel produkten is aspartaam sinds kort vervangen door Sucralose, merknaam Splenda (E955). Sucralose is echter ook zeer giftig! Aangezien aspartaam hersentumoren veroorzaakte in proefdieren, bestaat er ook een kankerrisico voor mensen. Kanker neemt snel toe in westerse landen en zal binnenkort doodsoorzaak nummer 1 zijn.

Waar zit Aspartaam in?
Aspartaam (E951) wordt gebruikt in meer dan 6000 produkten en miljoenen mensen consumeren deze zoetstof dagelijks. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat aspartaam tevens leidt tot neurologische en psychologische aandoeningen. Er zijn maar liefst 92 (!) verschillende symptomen vastgesteld door het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid, naar aanleiding van de vele klachten van aspartaam gebruikers. Meer dan 80% van alle klachten ingediend bij de Amerikaanse Voedsel en Waren Dienst (FDA) zijn klachten over aspartaam!

Aspartaam breekt af in drie giftige bestanddelen:
1. Methanol. Dit is giftige alcohol en breekt af in formaldehyde, een zeer giftige stof, gebruikt voor balseming.

2. Phenylalanine. Deze stof vermindert de serotonine in de hersenen, wat leidt tot opvliegers, depressies en een verhoging van de eetlust. De consumptie van aspartaam is één van de hoofdoorzaken van de huidige obesitas crisis.

3. Aspartisch zuur. Dit is een neurologisch gif vergelijkbaar met MSG.

Kijk hier naar deze documentaire over Aspartaam, dat de heren leveranciers inmiddels een nieuwe naam gegeven hebben..! AminoSweet..! Leuke naam joh.. HIER

x

x

Aspartaam en/of sucralose zitten o.a. in de volgende produkten:

 • Optimel, Cola Light,
 • Zero (Coca Cola, Sprite, Fanta),
 • Pepsi Max,
 • Crystal Clear,
 • ViFit,
 • Vitalinea, suikervrij,
 • Yakult Light,
 • Campina Goede Morgen (zonder suiker),
 • DubbelFrisss Light,
 • Canderel, Natrena,
 • Stimorol Ice,
 • Stimorol Fusion,
 • Sportlife,
 • Freedent,
 • Mentos,
 • Smint, zoetjes, minder calorieën,
 • Sanoform,
 • Dietcare, Gold, Zoetstof, 0% suiker,
 • Sweetener,
 • Hermesetas Gold,
 • Kristalzoet,
 • Line zoet & slank, zoetmiddel,
 • Sanoform,
 • Prodia, Fit & Sweet, Slimmetjes, etc.

Andere zoetstoffen die je beter ook kunt vermijden:

 • Acesulfaam K (E950),
 • Cyclamaat of Cyclaamzuur (E952, te vinden in SiSi frisdrank),
 • Isomalt (E953),
 • Saccharine (E954),
 • Sucralose, merknaam
 • Splenda (E955),
 • Alitaam (E956),
 • Neohesperidin (E959),
 • Neotaam (E961),
 • Zout van Aspartaam-Acesulfaam (E962),
 • Maltitol (E965),
 • Lactitol (E966),
 • Sorbitol (E420),
 • Mannitol (E421),
 • Glycerol (E422).

Wilt je een betere gezondheid? Vermijdt dan al deze zoetstoffen en ontdek hoe je gezondheid enorm zal verbeteren! De calorie-vrije, volkomen natuurlijke zoetstof Stevia, al eeuwen gebruikt in Paraguay!

“Mijn volk gaat te gronde door gebrek aan kennis.”
Hosea 4:6 (NBG51)

Meer informatie:

www.aspartaam.nl  –   www.aspartaam.com  –  www.fonteine.com  –   www.sweetpoison.com

Lukt het niet om af te vallen en gezond te leven?
De oplossing is eigenlijk heel simpel: vermijd alle zoetstoffen, smaakversterkers en (gedeeltelijk) gehard(e) olie/vet (transvet). Gebruik niet langer magnetrons omdat die tot 97% van de voedingswaarde en vitamines vernietigen.
Lees het boek ‘Een Leven Lang Fit‘ van Harvey Diamond. Dit boek zal uw leven veranderen! Je zult nooit meer een dieet hoeven te volgen!

Schadelijke E-nummers:
www.voedselencyclopedie.nl
www.foodreactions.org

34 gedachten over “Giftige voeding IS het chronische gezondheidsprobleem!

 1. en dan zijn er nog sites die zeggen dat aspartaam gezond is
  hoezo de mensen fout voorlichten
  aspartaam is een gevaar voor de gezondheiden zou naar mijn inziens niet meer gebruikt mogen worden.
  ik koop al een tijd geen voedigsmiddelen waar aspartaam aan toegevoegt is.

  coca cola bijvoorbeeld heeft dit op de site staan.

  De feiten op een rij:

  Aspartaam is veilig voor je gezondheid en niet kankerverwekkend.
  Light drinks met zoetstoffen vormen een ideale oplossing voor consumenten die willen kiezen voor een suikervrije en/of calorievrije drank. De veiligheid van zoetstoffen staat buiten kijf, ook recent is dit weer benadrukt door de EFSA en het Voedingscentrum. De indruk dat zoetstoffen onveilig/kankerverwekkend zouden zijn, is daarom volledig onterecht. Om je een beeld te geven: een persoon van 65 kilo mag een mensenleven lang – bijvoorbeeld – 3 à 4 liter Coca-Cola Zero per dag veilig consumeren zonder gezondheidsrisico.

  Van aspartaam krijg je niet meer trek in zoet.
  Eten en drinken veroorzaken altijd een lichte daling van de suikerspiegel, waardoor de behoefte aan iets zoets kan ontstaan. Deze daling is echter hetzelfde bij het drinken van een glas water als bij het drinken van een aspartaamoplossing.

  Aspartaam heeft geen effect op de functies in je lichaam.
  Aspartaam wordt bij vertering niet opgenomen in de bloedbaan, zoals bij medicijnen het geval is. Daarom kan aspartaam geen invloed hebben op de functies in je lichaam. Ook tijdens en na de zwangerschap bijvoorbeeld is er geen enkel bezwaar om aspartaam te gebruiken.
  http://www.cocacolanederland.nl/Ingredienten/Zoetstoffen.aspx

  1. Daar zijn gewoon geen woorden voor.
   Als je iemand er op wijst dat ze beter die producten niet gebruiken krijg je tegenwoordig het standaard antwoord; Ja, eigen keuze toch?
   Ben ik nou gek aan het worden of is iedereen al gek door dat gif?

 2. Het vreemde is dat al waarschuw je, je vrienden en bekende op deze gevaren, dan blijven ze toch deze artikelen gebruiken en blijven ook klagen over deze bijwerkingen. Vaak wordt ik er dan op afgerekend omdat ik de slechte boodschapper was die de oorsprong van hun kwaaltjes gaf. Dit zie je ook telkens in de maatschappij terug. De boodschapper vallen ze aan, maar lossen hun eigen probleem niet op.

  1. Door te geloven dat er een overheid is, die in staat is om ALLES te controleren, die weet wat goed is, ontstaat er voor mijn gevoel een uiterst vals vertrouwen in de overheid, ontstaat een slaapstand van het collectieve bewustzijn..!
   Wakker worden is daarom naar mijn idee allereerst voor jezelf goed zorgen, vertel aan mensen waarom jij bepaalde zaken doet of niet doet. Daarmee voor een tweede keer jezelf bekrachtigend.
   Je vrienden en familie zullen dus later wakker worden, dan jij dat deed. Sommige mensen zijn ook bang om wakker te worden; en geef toe: slapen is ook heerlijk toch?

  2. Ik geloof niet dat al die mensen slecht zin. Eerder ontwetend en vaak zijn ze te druk om zich goed in te lezen of hebben er gewoon geen zin in.

   Henk

  3. Qvic
   het is beter om 1000 mensen te informeren dan er 1 te bekeren.
   Praat altijd in de derde persoon:
   ik heb laatst een artkel gelezen … ik dacht meteen aan jou … staat op deze website …
   of
   Ik hoorde laatst van een dokter, professor, wetenschapper (iemand met een witte jas die authoriteit heeft wat wij (wakkere mensen) meestal missen, een verhaal dat me aan jou deed denken; wil je de website?
   Is je toehoorder een leesfreak? Wijs op een boek (wederom 3e persoon)
   etc, etc.
   Ik voel met je mee, want het is een crime om mensen te informeren die slaafs achter de overheid, farma en de voedingsindustrie aanhollen.(speciaal je vrienden en familie)
   Veel succes

  4. Een heel herkenbaar probleem.
   De meesten willen hun eetwijze niet opgeven en als ze dan al ziek worden verwachten ze dat het met een pilletje of poedertje weer over gaat i.p.v. hun eetwijze aan te pakken.
   De meeste mensen willen hun gezondheid niet in eigen hand nemen.

 3. Wisten jullie dat mcDonald vlees sportmatten materiaal zou kunnen bevatten? Ik dacht altijd al, toen ik ooit eens zo’n hamburger proefde..lijkt het wel kauwgom…

  http://www.welingelichtekringen.nl/16175-wat-zit-er-echt-in-mcdonalds-vlees.html

  Artikel:
  Het meest verrassend vinden onderzoekers van Time en de Week de aanwezigheid van azodicarbonamide in de McRib, de populaire sandwich die Time uiteenrafelde. azodicarbonamide tref je doorgaans aan als grondstof van gymmatten en zolen van sportschoenen. Maar ook in de McRib. Net als ‘gereconstrueerd vlees’. Dat blijkt te gaan om ogen, ingewanden en andere delen die niet verhandelbaar zijn als vlees, maar wel (samen met de sportmat) iets op vlees kunnen laten lijken. Dan is er nog 980 mg sodium, meer dan de helft van wat je per dag mag eten aan zout en 10 gram verzadigd vet.
  Is de McRib slecht? Als je de rest van de dag geen zout eet, een paar dagen geen onverzadigd vet, en als je het kunt handelen dat je slachtafval eet, dan is er niks aan de hand, menen Time en The Week.

  Mc Donalds is er in geslaagd de klant te laten denken dat er in Argentinië kuddes vleeskoeien lopen op oneindige pampa’s, wachtend om een hamburger te worden.
  Dat lijkt niet helemaal te kloppen.

  1. Als je gaat googelen op YouTube naar McDonald’s 4 Year Old Cheesburger Video dan eet je het nooit meer.
   Deze hele discussie spits zich bijna uitsluiten toe op aspartaam dan blijven er nog 999 andere min of veel meer giftige E nrs over.

  2. @ Mirakel multi D

   Grappige is dat om Mac Donalds in Amerika gaat, het is hier in Nederlamd weer iets anders met hoog gestelde eisen aan voedselprodukten, ook het filmpje is van Amerikaanse samenvatting. Nu zou ik dat zelfde nog wel eens willen zien op Nederlandse lokatie of elders in de wereld of daar ook zo precies met alles geknoeid wordt. Het heeft wellis wara een FEAR factor maar maakt het nog veel spannender of het hier dus ook wel zo is. Wie heeft een Nederlandse Mac Donalds Hamburger die net zo oud is?!

   Het Macdonalds brood hier is van de zelfde bakker als waar Albert Hein zijn brood laat maken: Qulity Bakers in Nederland.

 4. Jullie melden:
  “volkomen natuurlijke zoetstof Stevia”, al eeuwen gebruikt in Paraguay!
  suiker is ook volkomen natuurlijk alleen het proces om de suiker te maken niet zo en dit is ook met stevia het geval.
  Heb je wel eens afgevraagd hoe een blad in wit poeder kan komen of in vloeistof…. u raad het al niet natuurlijk

 5. BIBI ?? blijf jij maar lekker cola drinken hoor ;ik geef mijn ? portie wel aan jou want ik hoef niet !de bevolking word al lang genoeg gestrafd met iets wat niet in deze natuur behoord ( fuilichheid )TEN TOP

  1. ik weet niet wat jij bedoelt maar ik drink geen coca cola
   met die link bedoel ik dat coca cola aspartaam goed praat en de mensen dus fout voorlicht.
   door te zeggen dat aspartaam niet schadelijk is

 6. Het is toch allang bekend over het aspartaam,,,maar niet alleen worden mensen daar dik van ,11 jaar geleden kreeg ik pillen voor de bloeddruk ,[gebruikte niets anders]] en was ineens 30 pond zwaarder geworden ,en nu 50 pond die ik niet meer kwijt raak,,heb er met dokters over gesproken die me geen antwoord gaven ,vind het erg naar .dus volgens mij zijn ook medicijnen oorzaak van dik worden, en er wordt wat afgeslikt ,, zelf gebruik ik niets meer ,,want hoe kunnen ze medicijnen geven als ze niet weten wat er mis is in je lichaam.

 7. Aspartaam is giftig en dat weten een heleboel onderzoekers al jaren. Ze hebben ook fabrikanten op de hoogte gebracht van hun bevindingen. Wat ook beter vermeden kan worden is soep uit zakjes. Ten eerste zit daar meestal e621 in maar ook het stofje om de poeder droog te houden schijnt erg giftig te zijn. Dua weer lekker zelf soep maken met eigen kruiden en biologische groenten.

  Henk

 8. Een aanrader, het, wat makkelijk in je tas past Enr gidsje van Corinne Couget.

  WAT ZIT ER IN UW ETEN? ISBN 9789077788288 met daarin vermeld bijna 1000 Enrs met duidelijke uitleg wat waar in zit.

  Zelf heb ik er een aantal gekocht en geef ze kado als er b.v. iemand jarig is.
  In de hoop dat diegeen er ook weer een koopt en doorgeeft zodat het nieuws zich verspreid als een ketting brief.

  Groeten van Daan

 9. Wel even opletten met de tabletjes STEVIA die je momenteel kan kopen in de natuurwinkels in Nederland en Belgie.
  Ze bevatten iets te veel citroenzuur.
  Waarom dit erin hoort is mij ook een raadsel.
  Ik zou in ieder geval niet overdrijven met het gebruik.

  1. Vreemd ja.. Gebruik het zelf als poeder en het blijft al jaren goed zonder citroenzuur erbij..

 10. Volgens de schrijver zou aspartaam afbreken in drie giftige stoffen: methanol, fenylalanine (Nederlandse spelling graag!) en asparaginezuur (‘aspartisch zuur’ is een hele slechte vertaling). Wat hij vergeet te vermelden is dat fenylalanine en asparaginezuur aminozuren zijn. Je lichaam heeft die stoffen nodig om spieren, enzymen en meer van te maken.

  Methanol is inderdaad gevaarlijk. Aspartaam is risicovol. Maar geloof niet alles wat je hoort en leest; sommige ‘giftige’ stoffen zijn helemaal niet giftig.

  1. Een beetje aspartaam kun je misschien zonder risico wel hebben. Maar iemand die de hele dag kauwgum met dat spul kauwt. En ook nog light-drankjes nuttigt en daarbij alle koekjes snoepjes enz. chips en weet ik niet wat waar onder andere deze rommel in zit. Overal zit suiker of zoetstof in. Eer je het weet heb je een overdosis aspartaam binnen. Ik geloof wel degelijk dat het giftig is en koop niks met aspartaam. Hoe teleurstellend dat soms ook is. Omdat sommige producten verder oké kunnen zijn. Maar ik heb als onwetende al genoeg gif binnen gekregen. En om mezelf nu opzettelijk te blijven vergiftigen vind ik persoonlijk onvergeeflijk. Ik zou me schamen zodra ik ziek werd door dingen te blijven eten waarvan ik weet dat het rotzooi is. Daarom eet ik ze niet.
   Ik heb al genoeg gezondigd in dit leven zal ik maar zeggen. 🙂

  2. ‘sommige ‘giftige’ stoffen zijn helemaal niet giftig.’...!
   Wat een lulverhaal, sorry hoor..! Je lijkt wel een wetenschapper man, wake up! Wat is dat nou voor bizarre uitspraak. Waarom moet ‘giftig’ zo geschreven worden. Net zoiets als ‘een beetje zwanger’..

   Een beetje wetenschapper beseft dat ELKE druppel gif, ook als die ‘niet-giftig’ is, een volgend bouwsteentje is, in de totale ondermijning van het menselijk systeem..!!! En dat dát druppeltje nét de druppel kan zijn, die de gezondheidsbalans kan verstoren..!
   Een beetje wetenschapper voelt en WEET dat hij in zijn vak vreselijk FAALT, door slechts zijn kleine, ukkepukke-vakgebiedje te bestrijken. Wat vaak natuurlijk niet anders kán, maar wel consequenties heeft. En respect te hebben voor het ‘grotere’ in dat opzicht, zou veel wetenschappers sieren. Hun hautaine houding laten vallen! En het ergste is:

   Het cumulatieve effect, precies zoals Selene dat omschrijft. ElektroMagnetische straling is ‘niet-gevaarlijk’ (niet-giftig) zoals onze CG het omschrijft.. Maar al die kleine beetjes rotzooi, maken er een BENDE van. DECT-huistelefoon, draadloze computer (op schoot!), een paar GSM-apparaten aan in huis, draadloze spelcomputer, de buren-met-hetzelfde-zootje-EMP-apparaten. Enz.

   ‘Gif is gif’, dat lijkt me duidelijk. De gezondheidszorg kan het niet meer aan, omdat ‘gif gif IS’. Ohoh, wat zijn we allemaal gezond bezig. Waardoor is de explosie van kanker te verklaren? Door deze cumulatieve rotzooi! Aspartaam in ALLES. Van soep tot snoep, van frisdrank tot hoestdrank.
   NIEMAND weet wat dit cumulatieve effect veroorzaakt. NIEMAND, en zéker de gebruiker niet, mag je aansprakelijk stellen voor zijn eigen inname van Aspartaam. Dát is wat de voedingsindustrie en steeds meer overheden aangeven.. “Wij laten duidelijk zien hoeveel van stof ‘X’ in dit product zit, het is aan de mensen zélf om bij te houden, hoeveel ze ervan binnen krijgen.”..
   Jaaaa, laten we de hele dag met metertjes rondlopen. Elektromagnetische straling meten, aspartaam-innname meten, calorieën meten, enz.!

   Het is toch verdorie de normaalste zaak, dat je uitgaat van ‘geen-gif’…!!

   Laat als wetenschapper je nou eens drijven door een collectief-beeld..!! Dus:
   ‘Wetenschappelijke vakjesdenkers aller landen, verenigt U!’

  3. @ chemicusguido
   Je schreef: Wat hij vergeet te vermelden is dat fenylalanine en asparaginezuur aminozuren zijn. Je lichaam heeft die stoffen nodig om spieren, enzymen en meer van te maken.

   Zijn er dan geen gezondere varianten waar deze aminozuren ook in zitten? Of ga jij aspartaam gebruiken vanwege zijn aminozuren?

  4. Een voorproefje uit mijn boek dan maar?

   “Dr. H. J. Roberts laat zien dat de opvatting dat de 2 aminozuren fenylaline en asparaginezuur die in Aspartaam voorkomen, lichaamseigen stoffen zijn en dat daarmee aangetoond is dat Aspartaam een natuurlijk product is, onjuist is. Er zijn namelijk grote verschillen in de snelheid van het verteringsproces en in de hoeveelheid die door het lichaam geabsorbeerd wordt. Vlees bevat bijvoorbeeld 4-5 % fenylaline, niet de 50 % die in Aspartaam wordt gevonden.

   Een goed voorbeeld is fenylaline. In natuurlijk voedsel wordt fenylaline langzaam verteerd in het maag-darmstelsel, mede omdat dit in combinatie met andere aminozuren (zoals valine, leucine, isoleucine, tyrosine en tryptofan) gebeurt. Deze aminozuren vechten als het ware om een plekje om opgenomen te worden in de hersenen bij de cellen van de smalle bloedvaten die de bloed-brein barriёre vormen (en hou er rekening mee dat fenylaline een beetje een voorkeurspositie geniet voor het systeem dat aminozuren voorbij de bloed-brein barriere moet transporteren).

   Wanneer er grote hoeveelheden ‘losse’ aminozuren verwerkt moeten worden door het lichaam, word het lichaam overspoeld en ontstaat er een disbalans die normaal gespoken door de natuurlijke synergistische effecten tussen verschillende aminozuren en andere stoffen niet kan ontstaan. De natuur begrijpt het principe van homeostase en balans, dat moge hieruit duidelijk zijn.”

  5. ps: @ allen: het gaat niet allen om cumulatieve effecten, maar vooral ook synergistische effecten, en nog belangrijker: de langetermijneffecten van deze opstapelingen en interacties!

   MSG, aspartaam en gehydroliseerd plantaardig eiwit zijn sluipmoordenaars die zich kunnen uiten in diverse ziekten en stoornissen (juist omdat glutamaatreceptoren- waar zowel aspartaam als MSG hun effect op uitoefenen- letterlijk overal in het lichaam voorkomen!!!

   Een beetje vergelijkbaar met sterfgevallen na (door!) vaccinatie, het RIVM kan zich altijd beroepen op ‘secundaire ‘effecten’ en het ‘ontbreken van een causaal verband’. Maar ondertussen is de oorzaak in direct en indirect bewijs overduidelijk…

  6. @ Selene: een beetje aspartaam…is aantoonbaar verantwoordelijk voor neurotoxische gevolgen (die blijven uren na de aanbieding meetbaar) en de zichtbare dood van zenuwcellen (tja, we hebben er genoeg, maar als je dit weet wil je dan willens en wetens wat zenuwcellen laten afsterven?). Even ter aanvulling.

  7. @ Selene + anderen

   Ja inderdaad het is ons voedsel waar we eens naar moeten kijken, wat is nou onze input eigenlijk ?! en wat is de actuele putput ?! Wat gaat er dan fout en wat gaat er goed ?!
   Zelf ben ik daar al te vaak mee op me bek mee gegaan gezien dat vaak mensen als dokters, voedsel deskundige en alternatieve dingen je opleggen dat alles zo o gezond is en waar je dan ook met open armen in tuint, heb ik na 6 jaar maar eens volledig gestopt door te gaan luisteren wat men mij alle te bieden heeft om dingen te ervaren wat je nu in je lichaam ervaart wat je een ander niet dagelijks gunt.
   Heb al eens eerder ondervonden hoe geweldig goed het gaat als je juist ingesteld bent op gezonde produkten, dan ben je niet meer ziek maar duur uit omdat veel voedsel wat gezond blijkt te zijn haast onbetaalbaar wordt. Maar als na een val van een fiets je halve lijf bont en blauw is en je halve gebit verdwenen is je tot de ontdekking komt dat reguliere behandel methodes eerste klas kwakzalverij in je portomonee zijn en je gewoon in de waan laten dat je ooit beter gaat worden. Zelfs de alternatievelingen weten je voordeur te vinden met allemaal middeltjes hoe goed alles zou moeten werken zonder dat beide van deze groepen een goed onderbouwd onderzoeken hebben verricht naar wat er nou precies fout gaat in het lichaam.
   Daarom ben ik zelf eens gaan puzzelen, zeuren bij artsen en specialisten en wat behandel methodes te ondergaan om tot schokkende zaken en resultaten te komen, achter af is men ergens niet in staat om iemand te genezen behalve als diegene een top sport prestatie moet gaan verrichten blijkt ineens alles mogelijk te zijn, ben je dan chronisch ook nog eens ziek dan heeeee, je wordt weer in eens beter.
   Aan de hand van diverse diepgaande bloed onderzoeken, kom je er achter wat er zich nou afspeelt in je lichaam en wat er nou teveel of te weinig daarin zit, welke bouwstenen ontbreken er en welke zal je dan ook moeten toevoegen?! ieder mens heeft net als bloed een andere groep dan de ander en zal net als darm bacterieen een onder zoek moet doen naar welke basis behoeften nodig zijn om alle cellen op nieuw te reactiveren. Niet een enkel stofje ter aanvulling maar een geheel als een complex van bouwstenen gekoppeld tot 1 samenstelling doet wonderen, mineralen apart in nemen van aminozuren en je voedsel puur baseren op vitamines, dood voedsel achterwege te laten voor de eerste 8 maanden. Tis dan ook geen kruiwagens in nemen als voedings supplementen maar wat er in de natuur voorhanden is zonder E-nummers, kleurstoffen, smaak, zoetigheid en kunstmatige gemodifiseerde troep, doet wonderen.
   Maar in alles zit al foute rommel en de zoek tocht naar voedsel waar geen rommel in zit is een hele moeilijke weg want het zit gewoon in alles weg gestopt onder een ander naampje, erger is nog het uitleggen aan die gezondheid freaks wat wat nou is en wat het doet met je lichaam,
   In iedergeval ik ben bezig nu zelf met een inhaal slag terug en niet het verhaal dat dokters mij ten laste willen leggen dat ik hooguit nog 3-6 maanden te leven heb in een lijf waar ik niemand gun omdat eens te mogen ervaren hoe lijden nou aanvoelt, tis alles behalve feest!

   Degene die een gezondheids winkel weet op te zetten zonder al die rommel en liefst speciaal voor mensen die al chronisch aangetast zijn zou het een warme welkomst zijn om produkten zonder E-nummers, zoete troep stoffen, zout en andere lichaam versmerdende produkten nog een weg terug te kunnen geven zonder dat ze dagelijks bezig moeten te zijn met hun gezondheid of ziek zijn.

   Het is dus heel belangrijk om te weten welke bouwstenen JOU lichaam nodig hebben en dat kunnen goede om minder goede stofjes zijn die er voor zorgen dat de boel weer in balans komt.

  8. @ Chemicusguido ik ben ervan overtuigd dat over ’t algemeen toch meer Kunstmatige Gifstoffen inons voedsel verwerkt zit dan we geheel doen beseffen, wat dacht je van het Kunstmatige zout waar men overspoeld door wordt in ons voedsel de E 621 tot 637 en alle emulgators en de verdikkingsmiddelen

 11. Mijn nieuwe boek over Aspartaam is ver gevorderd, over een maand waarschijnlijk af. Er si een uitgever concreet geïnteresseerd vanaf het begin, dus zal snel uit kunnen komen vanwege het belang van dit zoete gif.

  Daarin natuurlijk alles over de ‘afbraakproducten’ fenylaline, aspartaat en methylalcohol en de rol van vrije radicalen en de vicieuse cirkels die deze vrije radicalen door ‘excitoxinen’ (neurotxisch, met de dood van zenuwen als gevolg) produceren, met desastreuse gevolgen…

  Aspartaam, net als autodrop zou het verboden moeten worden, en dat gaat vermoedelijk mede door de bewijslast in
  dit boek ook gebeuren.

  1. Ja Stevia verlaagt de bloedsuiker en de hoge bloeddruk, ook jicht verdwijnt als sneeuw voor de zon, tis 200-250x zoeter dan suiker en nog eens lekker gezond ook.
   Nu nog net als andere landen in de wereld het massaal weg stoppen in allerlei voedsel en dan kunnen we allemaal eens gezond gaan genieten dan al die chemische troep.

 12. STEVIA.. overal te koop.
  sinds vandaag zie je de stevia in de schappen.
  maar kijk uit.
  er zijn altijd weer van die idioote merken zoals natrena.. die ook willen mee doen.
  op de pot staat STEVIA…maar er zit maar 3% stevia in.
  de rest is maltdrextine.
  nep dus.

  http://www.stevianederland.nl/
  heeft pure stevia tekoop, en natuurwinkels en merken als gezond&Wel.. moet je even naar de drogist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.