Advertentie

Chinese arts vraagt uitstel HPV-campagne China..!!


Als het voor veel gerenommeerde artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die HPV-spuit zit? Blind vertrouwen..?

x

x

Toonaangevende Dr. Sin Hang Lee wil uitstel van HPV-vaccinaties..
X

Chinese arts vraagt uitstel HPV-campagne China..!!

2017 © Norma Erickson |
2017 © deze versie WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit).

x

Patholoog dr. Sin Hang Lee

De toonaangevende patholoog Dr. Sin Hang Lee stuurt in een open brief naar de president en de premier van China aan op uitstel van de geplande HPV-vaccinaties van Chinese kinderen en jonge vrouwen van 9 tot 25 jaar. Dr. Lee heeft meer dan 50 jaar gewerkt met kankerpathologie in Noord-Amerika en extensieve ervaring in het testen van HPV in DNA-monsters van patiënten en het HPV-vaccin Gardasil.

De op handen zijnde toepassing van de massale HPV-vaccinatie van Chinese kinderen en jonge vrouwen heeft grote bezorgdheid veroorzaakt bij veel geïnformeerde burgers in China en het buitenland. Een van hen is Sin Hang Lee, MD, een Chinese Amerikaan die zijn medische opleiding in China heeft gevolgd.

De Chinese bevolking bestaat uit ongeveer 143 miljoen vrouwen in de leeftijd van 9-25 jaar [1]. Als de vaccinfabrikanten van het humaan papillomavirus (HPV) de Chinese overheid kunnen overtuigen om alle vrouwen in deze leeftijdsgroep met 3 doses te vaccineren, via een door de overheid gefinancierd programma (zoals is voorgesteld door twee van hun betaalde consulenten [2]), dan zouden de inkomsten meer dan US$ 64 MILJARD bedragen..!! Een duizelingwekkende hoeveelheid geld. Maar de vraag is, tegen welke prijs?

GlaxoSmithKline (GSK) kwam een stap dichterbij, toen ze op 18 juli 2016 aankondigden dat zij met succes de China Food and Drug Administration (CFDA) hadden overgehaald om ‘Cervarix’ als eerste licentie te verlenen om met het HPV-vaccin baarmoederhalskanker in China te helpen voorkomen. De commerciële lancering van ‘Cervarix’ in China zal naar verwachting begin 2017 plaatsvinden. Kijk HIER naar de aankondiging van GSK van deze gebeurtenis.

Dr. Sin Hang Lee schaart zich bij critici rondom de HPV-vaccinatiecampagnes..
Er zijn wereldwijd veel, heel veel kritische wetenschappers, die het overhaaste invoeren van al die HPV-campagnes maar bizar vinden. Zo ook onze eigen professor Dr. Floor van Leeuwen; één van de critici van de in 2009 overhaast ingevoerde campagne tegen HPV. Van Leeuwen is epidemioloog bij het Nederlands Kankerinstituut en ze gelooft dat het HPV-vaccin veel minder sterfgevallen aan baarmoederhalskanker zal voorkomen, dan de overheid in haar in 2009 gestarte campagnes doet voorkomen. Professor Floor van Leeuwen hierover:

“Natuurlijk is er een relatie tussen het voorstadium en baarmoederhalskanker”, zegt ze “Maar de vaccinatie bant het virus niet uit. Mannen, die het vaccin niet krijgen, kunnen vrouwen hun leven lang blijven besmetten. Het is nog onduidelijk hoe lang het vaccin werkt en ik ben bang dat dezelfde groep vrouwen die nu geen uitstrijkje laat maken, straks ook niet komt opdagen als een herhaalvaccinatie nodig blijkt. En juist deze groep loopt risico, zo leert de praktijk.

professor dr. Floor van Leeuwen waarschuwde vanaf het begin van de introductie van het HPV-vaccin voor onbezonnenheid en het gevaar voor de volksgezondheid..!!

Ik heb nooit gezegd dat ik per se tegen de hpv-vaccinatie ben, maar ik wil de voor- en nadelen goed afwegen. Ik vind dat de overheid het vaccin te snel heeft ingevoerd, terwijl daarvoor geen urgentie was: baarmoederhalskanker is geen besmettelijke infectieziekte en het komt niet veel voor. En we hebben een bevolkingsonderzoek dat heel goed werkt. Dus waarom moesten hals over kop die HPV-vaccinaties ingevoerd?”

Op basis van zijn kennis over de gezondheidseffecten van het HPV-vaccin is de bezorgdheid van Dr. Sin Hang Lee groot voor de vrouwen in China. Dr. Lee schreef daarom – nogal ongebruikelijk, to say the least- een ​​open brief (HIER (pdf)) aan president Xi Jinping en premier Li Keqiang van The People’s Republic of China. In deze brief vroeg Dr. Lee hen om hun macht te gebruiken om de invoering van het HPV-vaccinatie-programma in China uit te stellen.

Eerst dienen de risico’s en de voordelen van de HPV-vaccinatie naar behoren zijn geëvalueerd door onafhankelijke medische en wetenschappelijke experts. In simpele taal gezegd, ruikt deze arts onraad, want hij noemt in zijn 7 punten-brief, het van essentieel belang, dat de medische deskundigen geen financiële banden hebben met fabrikanten of andere stakeholders. In zijn open brief roept Dr. Lee op om de volgende op wetenschap gebaseerde feiten nader te bekijken:

 1. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat HPV-vaccinaties baarmoederhalskanker hebben helpen voorkomen in welk land dan ook,
 2. Om de vaccinaties te propageren creëerde GSK een onnodige angst voor baarmoederhalskanker om markt te scheppen,
 3. Als gevolg van genetische verschillen kan het zomaar zijn dat HPV-vaccinaties die oorspronkelijk werden ontwikkeld en getest in Zuid-Amerika niet bij andere etnische groepen werken, bijvoorbeeld de Chinese populatie,
 4. Screening op baarmoederhalskanker is een bewezen veilig en effectief middel om te controleren op baarmoederhalskanker en als zodanig moet dat nummer een op het gezondheidsprogramma staan, miljarden dollars en talloze levens kunnen zo gespaard worden.
  De 14-jarige Natalie Morton stierf aan de gevolgen van een HPV-vaccinatie. (klik voor artikel)
 5. HPV-vaccinatie biedt geen enkele toegevoegde waarde aan bestaande baarmoederhalskanker screening programma’s.
 6. Van de HPV-vaccinaties zijn wereldwijd inmiddels tienduizenden ernstige bijwerkingen bekend, waaronder ook sterfgevallen.
 7. Vaccinfabrikanten hebben in alle klinische proeven oneigenlijk gebruik gemaakt van aluminium als toevoegingen (adjuvans), wat de risico’s van HPV-vaccins maskeert.

(Lees HIER een pdf met een goede samenvatting van de brief die Dr. Lee aan de Chinese leiders zond).

Referenties:

[1] Demographics of China 2015: HIER

[2] Castle PE, Zhao FH. Population effectiveness, not efficacy, should decide who gets vaccinated against human papillomavirus via publicly funded programs. J Infect Dis. 2011;204:335-7.

x

* * *

x

10 gedachten over “Chinese arts vraagt uitstel HPV-campagne China..!!

 1. Geld.
  Heeft Martijn van Staveren niet laten zien in een remotevieuwing dat de wereldleiders gewoon bij elkaar zitten om te bespreken wie er nu weer een oorlog mag voeren, op wat voor niveau dat ook mag zijn. Corrigeer mij als ik er naast zit. Mensen moeten gewoon gaan weigeren. Er overtuigd van zijn door gebruik van intuitie om niet te vaccineren. Ik weet dat dit moeilijk is in een land waar veel voorde mensen gedacht wordt en jezelf wordt uitgedoofd.

 2. Klopt het ( dat heb ik gelezen ) dat de anticonceptiepil de baarmoeder toegankelijker maakt voor het HPV virus. Maw de anticonceptiepil is de boosdoener ………

  1. Tja, van dit soort voorbeelden zijn er duizenden. Werkelijk kennis over vaccins bij deskundigen mag niet geopenbaard worden..!

 3. In Antwerpen werd onlangs een kankertest in de bussen gestopt: op naam nog wel. Kijken of je niet effe kanker hebt. Toen ik het geteste ding niet terug stuurde werd ik drie weken later aangemaand dit vooralsnog te doen. Ik weet niet wat ik er moet mee aanvangen want in de vuilnis gooien… wie weet welke gevolgen dat dit dan weer heeft… Het testje ligt nu in een schuif van mijn living ergens onderin…

 4. Waar blijft uw nieuws over de zeer belangrijke persconferentie gisteren van Robert F. Kennedy en Robert de Niro over vaccins?
  (compleet verzwegen door NL MSM …)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.